|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Cytat:
![]() ja dziś zrobiłam wczorajsze C3 i nic więcej... zobaczyłam się w lustrze przymierzalni.. wiedziałam, że źle wyglądam ale żeby aż tak nie wierzę, że uda mi się moje ciało doprowadzić do jako-takiego wyglądu, za bardzo zapuszczone jest i melduję jeszcze przymusowe zakupy dla syna (buty) - wczoraj wyciorał w błocie adiadsy i nie ma w czym chodzić :/ a od jutra półkolonie i wstyd by był.. idę wieszać pranie ... cierpię na permanentny brak czasu !!! |
|
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Melduję NMTZ
![]() Poczułam ulgę, że dzisiejsza bibka nie wyszła, z jedzeniem nie było najgorzej chociaż u rodziców M. zjadłam kotleta ale potem u jego rodziny powstrzymałam się od zjedzenia ciasta, mimo że leżało przede mną i pachniało a w dodatku było z rabarbarem wpadło kilka truskawek, winogron.M. był bardzo niezadowolony, że kazałam mu wyjść do drugiego pokoju jak chciałam ćwiczyć, uznał, że to nielogiczne bo przecież z nim biegam a nie chcę ćwiczyć, że jestem głupia i się obraził i powiedział, że skoro nie chcę, żeby mnie oglądał spoconą to nie będzie ze mną już więcej biegał
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
Postanowiłam dać szansę Killer abs, więc melduję dziś:
killer abs L1D2 mel b abs tiffoczki do tego jeszcze unoszenie kolan w side planku pare serii ![]() A moje BTW dziś to jakiś kosmos, chyba tak nie powinno być - 152 g białka i tylko 150 węgli, skąd ja tyle białka wzięłam ?
|
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
jednak nie pocwicze. dopiero teraz sie ogarnelam.... zanim skoncze cwiczyc i sie wykąpie to bedzie polnoc. a o 6 musze wstac. trudno.
tak juz teraz u mnie bedzie, treningi co drugi dzien, bo praca moje body revolution bedzie trwało i trwało
|
|
|
|
#1325 |
|
Wtajemniczenie
|
3:1 i kropka. No i o to chodziło.
W piątek będzie się działo... a teraz idę szukać sposobu na odfarbowanie koszulki T. :/ |
|
|
|
#1326 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Pomalowalam pazurki i wybieram sie spac
![]() Odliczanie do urlopu czas zaczac ![]() Dobranoc |
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze pytanko, pewnie zwlaszcza do charlizee, ale tez do innych "specjalizujących" się w odzywianiu
moja praca wygląda tak: -zaczynam o 7.30 więc jem sniadanie w domu ok 6.50. czasem zaczynam o 10, wiec sniadanie ok 9.15. najczesciej jest to jajecznica z 2 jaj i 2 kromki chleba, ewentualnie jakies kanapki czy kielbaski na goraco. generalnie cos, co mnie "dlugo trzyma". - pozniej mam przerwę 30 minut ok 12-13, wyjątkowo zdarza się, że pozniej. Jak wracam z przerwy to caly czas juz pracuje, nie mam kiedy jesc za bardzo, na zapleczu mam buletke wody. - prace najczesciej koncze po 21, w domu jestem przed 22. raz na jakis czas wychodzę wczesniej, generalnie nieczęsto... Jesli wieczorem nie ma ruchu to jestem w stanie wygospodarować 2-3 minutki na dosłownie połknięcie jakiejś kanapki. w ciągu dnia udaje mi się wypić jakis jogurt pitny... W związku z tym, chcialam zapytać o jakieś rady/pomysły jak jeść i co jesc? W tej pracy będę juz 3 rok z rzędu na wakacje. I z doswiadczenia wiem, jak moj organizm na nią reaguje. Mimo, że jest to bardzo meczaca praca (na nogach po 12-14 godzin), to nie chudnę a wręcz tyję i puchnę. Mam wrazenie ze metabolizm sie spowalnia i pewnie przełącza na ten tryb oszczedzania. W poprzednich latach jadlalam sniadanie w domu i obiad w pracy (i tyle), albo jadlam jeszcze kolacje po przyjsciu do domu i tyłam masakrycznie (nawet mimo treningow i w miare dobrego odzywiania w dni wolne). I tak sie zastanawiam czy da sie to jakos zrobic, zebym chociaz w tym roku nie tyła... No bo nie mam mozliwosci rozplanowania 4 czy 5 posilkow jak pracuje... Takie 3 to jest maks. I nie wiem co jesc, jak to komponowac wszystko zeby bylo ok... ;( |
|
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Cytat:
Ja bym rano najadła sie owsianka taka na wypasie w przerwie jakieś konkretne też jedzenie kurczak warzywa czy coś może warto jakuegoś Shake wziąć ze sobą no nie wiem trudna sprawa a i przed wyjściem z pracy też bym zjadła zanim do domu dojedziesz
Nigdy nie przyjmuj rad od osób,które nie osiągnęły tego, co Ty chcesz osiągnąć. Edytowane przez charlizeee Czas edycji: 2013-06-30 o 23:04 |
|
|
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
Może skoro nie możesz sobie zrobić dodatkowej przerwy dobrym pomysłem byłoby coś w formie pitnej? Jesz normalne śniadanie, potem coś na przerwie i wieczorem po powrocie, więc chyba musisz się skupić, żeby te trzy posiłki były jak najbardziej pełnowartościowe, a jeśli brakuje białka to może w międzyczasie mogłabyś pić np. odżywkę białkową? Ostatnio czytałam na potreningu, że nie musi być tych posiłków na siłę akurat 5. Jak znajdę ten artykuł to wrzucę tutaj (albo już wrzucałam?). Wiadomo, że trzeba to dopasować do swoich możliwości. Ja bym się skupiła na tym, żeby 3 posiłki, które mogę zjeść normalnie były optymalne i dostarczały jak najwięcej wartości odżywczych.
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te 5 posiłków to jest dobre na początek bo jest łatwiej u mnie najlepiej sprawdzają sie 4 ale jak ktoś dobrze rozplanowuke to i 3 wystarczà
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostanie kilka razy jak bylam w pracy to wlasnie po przerwie zabieralam ze soba i zostawialam na zapleczu jogurt do picia i pilam tak z 2 godziny po obiedzie. wiadomo, ze nie mozna tego traktowac jako posilek, ale jakies tam kalorie są, no i mozna troche poczuc w brzuchu, bardzije niz wodę... praca taka jest, trzeba doceniac, poki studiuje to tak naprawde na wakacje nie mam szans na inna prace niz wlasnie taka w lodziarniach czy restauracjach. i duzo tez zalezy od organizmu, są dziewczyny, ktroe nie dosc ze są chude, to w pracy wysychają jeszce bardziej.a ja nic
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba pomyslalbym o jakis shake´ach. Szpinakowych, czy innych warzywnych albo owocowo-bialkowych. Zrobic rano i niech lezy do wieczora w pracy, czaka na swoja kolej
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
ide do tej pracy cwiczcie dzielnie
|
|
|
|
#1336 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Melduję poniedziałkowe niewyspanie
|
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj znów piękna pogoda więc wybiore sie na plaże młody musi sie oswoić z piaskem
|
#1338 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Hej
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
Śniadanko się ułoży i zabieram sie za trening
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
smerffie ja bym postawiłam na szejki. Poczujesz tak jak jogurt, a bardziej odżywcze
![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Dziś nie ma marudzenia i wieczorem już koniecznie muszę zrobić trening Zostały 2 tygodnie do urlopu i muszę jak najlepiej wykorzystać ten czas.
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Witam się po "ciężkim" weekendzie ![]() tyle co wypiłam piwa, woody i innych niezdrowych rzeczy to chyba nie wypiłam przez ostatni miesiąc, ćwiczeń oczywiście zero o misce już w ogóle wolę nie wspominaća wszystko przez te koncerty, na które nie doszliśmy dobrze, że w temacie wątku jest PIJEMY to mogę się udzielać Przede wszystkim wielkie gratki dla Pani magister filolog ![]() Cytat:
![]() te filtry mają wkłady węglowe więc żadnego chloru! jest na prawdę dobra, używam do wszystkiego, a w dodatku w czajniku i dzbanku zero kamienia
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Myślałam że zrobię trening zanim młody sie obudzi ehh dzisiaj wyjątkowo wstsł przed 8
|
|
#1343 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Piję kawę, niebawem się wezmę za jakieś śniadanie, i tak myślę, czy poćwiczyć teraz, czy potem. Mam już dość tych przysiadów, od 2 dni robię je z hantelkami, niby lekkie a różnicę czuć
|
|
#1344 |
|
Zadomowienie
|
Cześć. Mogę się do Was dołączyć?
![]() W zeszłe wakacje ćwiczyłam regularnie, tyle że potem się trochę posypało. Obecnie chcę wrócić do tego nawyku - ale tym razem na jak najdłuższy czas (chcę przećwiczyć większość roku). Mam zamiar ćwiczyć z Ewą Chodakowską, potem z Tiffany jeszcze ćwiczenia z Cassey Ho i kilka innych. Tak zamiennie
|
|
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki masz cel? Chcesz schudnąć, wyrzeźbić się?
|
|
#1346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy.
Cytat:
|
|
#1348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a takie efekty jak widać na metamorfozach to jeszcze przed nami ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
![]() zobacz na swoje uda - są świetne, a brzuch jaki płaski grrrr
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny potrzebuję inspiracji. Idę dziś na grilla a nie chcę jeść kiełbasy. Czy mogę położyć np. kawałek piersi z indyka/kurczaka? Jeśli tak to w folii czy normalnie? Albo czy rozmrożona ryba się nadaje (w folii) czy musi być świeża?
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, dobranoc
![]() Odezwe się jak wstane
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.

ale chyba jeszcze dzis zrobie cardio...

ale potem u jego rodziny powstrzymałam się od zjedzenia ciasta, mimo że leżało przede mną i pachniało a w dodatku było z rabarbarem
wpadło kilka truskawek, winogron.

o misce już w ogóle wolę nie wspominać