Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20. - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-01, 07:54   #1171
asiuk
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cześć!

U mnie pochmurnie, a u Was?

Tasiu, ściągnij mnie, proszę, z listy staraczkowej. Muszę się najpierw z sobą uporać, zanim po raz drugi zostanę matką

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 07:57   #1172
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Ana, nigdzie daleko bo już bym się obawiałam dalekich i długich podróży. Jedziemy nad jezioro, do Ślesina
Ode mnie 160km, w sumie nie tak źle ale nawet nie wiedziałam, że tam jakieś jeziorko jest

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

Ale co nie tak źle?

Aha, jeszcze mam ogromną prośbę, od pewnego czasu "choruję" na tę torebkę http://szafa.pl/c10838493-czarna-lis...ory-burch.html czy któraś z Was wie może gdzie mogę ją kupić??? Szukałam na prawdę WSZĘDZIE gdzie mogłam no i nic..... plis
No nie tak źle z powrotem do pracy. Dacie radę

Torebki nigdy takiej nie widziałam

Hej! Odznaczam pierwszy dzień urlopu
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 07:59   #1173
kaska87
Zakorzenienie

hihi fajne to zdjęcie jak bączki na leżaczkach leżą

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:16   #1174
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Aaby,
za protokół mu nic nie daliśmy. Powinniśmy?
a te 500zł to jak spisaliśmy wszystko to powiedział sam od siebie "ślub Was będzie kosztował 500zł. 300zł + 200zł na odnowienie kościoła a organistę sobie musicie załatwić"
w zeszłym roku było 300zł ale co tam... może przez to że jesteśmy z innej parafii? nie wiem ale wydaje mi się bardzo dużo za dużo...

ciuszki świetne.... patrzę na ceny i kurczaki doceniam że wszystko dostałam...
Nie, może za sam protokół nie... Ja nie pamiętam po prostu, czy za ślub mu nie dawaliśmy właśnie przy okazji spisywania protokołu...
Nie wiem, jakie u Was są "stawki". U nas nie powiedział żadnej kwoty, powiedział tylko, że to, co damy, obejmuje mszę, kościelnego i organistę. Zorientowaliśmy się jak wygląda to kwotowo i daliśmy 500zł. I nie była to mega wysoka stawka z tego co słyszeliśmy. Osobno płaciliśmy za strojenie kościoła i potem osobno za skrzypce+śpiew (bo to załatwialiśmy poza).

No niestety ceny ciuszków są koszmarne. Dlatego staram się kupować w lumpie i na wyprzach

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Slodkie ciuszki!!! 68 to na 6 miesięcy?
68 jest niby na 3-6 m-cy...

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
info z wizyty 31tydzień
wszystko pozamykane na cztery spusty, niestety jak podejrzewałam mam infekcję, ale już globuły dostałam na to, dupka mam już 1x dziennie a jakby było gorzej to znowu 2x dziennie, ale mam nadzieję, że już pojadę na 1 na noc
Mikołajek zbój sobie spał w najlepsze mam filmik, ale tylko 2D i buzinki nie widziałam buu, ale może i lepiej go nie naświetlać, główka w dół, parametry pomierzone, pępowina poszła w maliny ale nadal leżeć na lewym boku i odpoczywać mój Pączek-Bączek waży 1400g wszystko jest ok a mamusia kuleczka ma już 4kg na plusie

4 kg tylko? Ja mam 4 teraz a jestem daleko za Tobą

Cytat:
Aaby miałam pisać, że super ubranka

A jak Wasza wyprawka? Skompletowana? Mura jest?
Nic nam się nie chwalisz

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
aaby super zakupy,
to i ja sie pochwale ze zribilam pierwsze zakupy dla dzidziuska tz mowil ze to za wczesnie ale w c&a byla promocja
Pokazuj koniecznie!

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie chcę mi się wklejać do klubu, więc wstawiłam do swojej galerii zdjęcia pokoju...nie zwracać uwagę na bałagan
Teraz macie mnóstwo miejsca!
A jak dziewczynki? Jak im się osobno śpi?

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Bry!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:25   #1175
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
4 kg tylko? Ja mam 4 teraz a jestem daleko za Tobą
a tam daleko
Cytat:
A jak Wasza wyprawka? Skompletowana? Mura jest?
Nic nam się nie chwalisz
no zamawiam zaraz materacyk, przewijak, rożek i takie kilka pierdów, w sumie zostaje kupić kosmetyki dla mnie i Misia i koszule dla mnie bo nie mam

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:25   #1176
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki za info wlasnie ostatnio wpadla mi w oko ta spacerówka z MC http://www.buybuybaby.com/store/prod...tegoryId=32220 niby pisze ze jest rozkladana w 5 pozycjach. Teraz zaluje ze nie przygladnelam się jej dokładnie Może jutro uda mi się podjechać do sklepu. M&P sa raczej z tych droższych nie?

Jakiego kwiatka kupilas?

Postaram się już wrzucić foteczki w sukienkach.

Ufff! Zaczynam się pomalu pakowac Tylko proszę mi się tu nie smiac musze mieć wszystko zaplanowane co i jak Tym bardziej ze koncowka tygodnia jest dość szalona 2 czwartek mamy swieto wybieramy się na grilla w piątek jak pogoda dopisze jedziemy do parku wodnego a wieczorem grill ze znajomymi
no to juz musisz sama na zywo sie porozgladac
Ta co wrzucilas akurat osobiscie mi sie nei widzi, ale moze na zywo wyglada lepiej.
A czy M&P drozsze?Niewiem, u mnie raczej sa przecietne
Miałam 2 wozki z tej firmy, spacerowka posluzyła Nam bardzo długo a nie zaplaciłam za nia jakos duzo
Tyle ze moja spacerowka nie rozkładała sie całkiem na plasko, pod niewielkim katem i nie bylo problemow ze spaniem

A z czego sie smiac?Przeciez kilka dni zostało do wyjazdu
Ja zawsze sobie przygotowuje wszystko tydz naprzód

A kwiat w załaczniku

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość

Tasiu, ściągnij mnie, proszę, z listy staraczkowej. Muszę się najpierw z sobą uporać, zanim po raz drugi zostanę matką
Co sie stało?

Cytat:
[FONT="Arial Narrow"]Nie, może za sam protokół nie... Ja nie pamiętam po prostu, czy za ślub mu nie dawaliśmy właśnie przy okazji spisywania protokołu...
Nie wiem, jakie u Was są "stawki". U nas nie powiedział żadnej kwoty, powiedział tylko, że to, co damy, obejmuje mszę, kościelnego i organistę. Zorientowaliśmy się jak wygląda to kwotowo i daliśmy 500zł. I nie była to mega wysoka stawka z tego co słyszeliśmy. Osobno płaciliśmy za strojenie kościoła i potem osobno za skrzypce+śpiew (bo to załatwialiśmy poza).
500 zł to sporo
u mnie tez tak bylo, tyle ze bez organisty (jemu oddzielnie płacilismy) i dawalalismy ksiedzu 300 zł+organiscie 50 zł, bo tyle chciał

Strojenie koscioła tez osobno, ale mamy taka Pania przy kosciele i ona sie tym zajmujeA ze bylo wiecej slubów to sie wszystkie pary złozyły i ta ;Pani sie tym zajeła

Malenstfo fajnie

Dzien dobry

Seba w przedszkolu. Ja po sniadaniu pogadalam z mama i zabieram sie za sprzatanie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kwiat.jpg (72,7 KB, 15 załadowań)
Stary 2013-07-01, 08:39   #1177
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Nie jest już taki malutki
Ale śliczny chłopczyk, a jak fajnie ubrany =)

Cytat:
Tasia, nie żartuj? a ja wdu.pi.am wszystko jak leci byle wiem że coś nie farbuje

co to była za bosh? daj model?

a o Miele widziałam raz jakiś program w tv jak testowali pralki i Miele było na I miejscu.Ale rzeczywiście droga?
No Miele trochę kosztuje...
Nie pamiętam jaki model Boscha miałam, miał wyświetlacz i duuużo programów. 4 lata temu zapłaciłam za nią 1500zł.

Co do księdza. My zapłaciliśmy chyba 600zł, z zapowiedziami. Organistę miałam swojego, dekoracje też osobno. W parafii męża płaciliśmy dodatkowo 50zł za zapowiedzi.

Kaska wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Butter jak egzaminy?
Cytat:
coś konkretnego czy tak bez powodu???

Popatrz, może to Ci chwilowo poprawi humor http://www.youtube.com/watch?v=zIA_6...ature=youtu.be wyobraź sobie że Ciebie to czeka razy 2
Ale sobie Emilka świetnie radzi!
Natala udanego wypoczynku! U nas pogoda taka że się z domu nie chce wyjść...
Kotek, zabcia wszystcy się pakują i gdzieś wyjeżdżają... a mój urlop kiedy????

Asiuk już ściągnęłam. Dziewczyny to już żadna się nie stara?

Ja na dniach mam dostać @, jestem mega rozdrażniona. Normalnie z kijem nie podchodź. A jeszcze tyle spraw muszę dzisiaj pozałatwiać. Najgorsze płacenie mandatów. Mam głupi zwyczaj zbierania na kupkę a jak uzbiera się większa suma to idę i za wszystkie płacę. I właśnie dzisiaj nastał ten dzień...

Dzisiaj rozmawiałam z siostrą. Nasza mama chyba wkroczyła w okres menopauzy. To co robi ta kobieta przechodzi ludzkie pojęcie. Ale ona oczywiście uważa że nic jej nie jest i do żadnego lekarza nie pójdzie Już wiem, po kim mam taki ciężki charakter.

Jeszcze na dodatek do rodziców "zwala się" rodzinka. Jak zawsze wcześniej jest telefon- mamy urlop od...do... to wpadniemy do Was. Oczywiście rodzicom jest zawsze głupio odmówić, więc przez całe wakacje bujają się z rodzinką i znajomymi w domu. U teściowej sezon najazdów też się już zaczął. Uroki mieszkania w atrakcyjnej turystycznie miejscowości.
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 08:47   #1178
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Butter
no co ty! Wyślesz, kiedy będziesz miała sposobność, my poczekamy! I tak jesteśmy wdzięczni, że nam go kupiłaś
No spoko, ale tam mi głupio kupiłam, a on jeździ w aucie

Cytat:
Cześć!

U mnie pochmurnie, a u Was?

U mnie wychodzi słońce
Asiuk, powiem tylko szczerze, to bardzo się cieszę, że podjęłaś taką decyzję

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Butter jak egzaminy?
Dzięki, chyba nieźle. Wyniki mają być dziś, najpóźniej jutro.

Dziękuję za wszystkie kciuki

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:50   #1179
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Co sie stało?
Po prostu jestem w kiepskiej kondycji psychicznej, w tym tygodniu rozpoczynam terapię, która dość trochę potrwa

Cytat:
Asiuk już ściągnęłam. Dziewczyny to już żadna się nie stara?
Dziękuję. Starają się, starają, tylko cichaczem

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
U mnie wychodzi słońce
Asiuk, powiem tylko szczerze, to bardzo się cieszę, że podjęłaś taką decyzję
Terapii czy zawieszenia starań?

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2013-07-01, 08:50   #1180
Malensstfo
Zakorzenienie

Aaaby chyba im się dobrze śpi...całe łóżko dla nich

A miejsca wreszcie więcej...tylko sofę musimy jeszcze wymienić...
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 08:51   #1181
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu jestem w kiepskiej kondycji psychicznej, w tym tygodniu rozpoczynam terapię, która dość trochę potrwa

to w takim razie zycze powodzenia i mocno trzymam kciuki za poprawe samopoczucia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 08:53   #1182
Ana***
Zakorzenienie

Maleństwo super teraz macie nie ma to jak przestrzeń

Tasiu te najazdy to tak trochę nie bardzo... długo tak siedzą?

Wiecie co ale mi zimno dzisiaj, brrr... ale czytałam pogodę i od połowy tygodnia mają wpaść upały
Stary 2013-07-01, 08:54   #1183
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

Terapii czy zawieszenia starań?
Jedno i drugie Ale głównie tego, że chcesz 'zrobić porządek' ze sobą, zanim zaciążysz To bardzo dobra, dojrzała decyzja

Hania

Stary 2013-07-01, 08:54   #1184
Malensstfo
Zakorzenienie

Od niedawna Dominika wydaje dźwięk,w stylu "o jejku jejku" albo raczej "kejku kejku"..tak to fajnie robi i fajnie brzmi, że mnie rozwala na cały dzień
Stary 2013-07-01, 08:56   #1185
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
to w takim razie zycze powodzenia i mocno trzymam kciuki za poprawe samopoczucia
Dziękuję, przyda się.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Jedno i drugie Ale głównie tego, że chcesz 'zrobić porządek' ze sobą, zanim zaciążysz To bardzo dobra, dojrzała decyzja
Ojej, a to coś nowego u mnie Może jednak nie jest ze mną tak źle, jak twierdzi terapeutka?

Cytat:
Od niedawna Dominika wydaje dźwięk,w stylu "o jejku jejku" albo raczej "kejku kejku"..tak to fajnie robi i fajnie brzmi, że mnie rozwala na cały dzień

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2013-07-01, 09:04   #1186
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

Dokladnie ta torebke chcesz? Ona dość droga jest przynajmniej u nas.
Żabciu ale ja nie chcę oryginalnej ta ze zdjęcia kosztowała 30zł na bazarze taka w zupełności mnie zadowoli

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:

Bika śliczna ta torebeczka a na allegro lukałaś?
Chyba z 3 godziny (jak nie więcej) straciłam wczoraj na przeszukiwanie allegro - tej akurat ni ma

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Dziewczyny nie chcę mi się wklejać do klubu, więc wstawiłam do swojej galerii zdjęcia pokoju...nie zwracać uwagę na bałagan

I chciałam dodać jeszcze 2 zdjęcia dziewczynek, ale zniknęła mi ikonka dodawania zdjęć... jest limit jakiś?
Patrząc na to ile ja mam fotek w profilu, to na pewno żadnego limitu nie ma
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:05   #1187
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Maleństwo super teraz macie nie ma to jak przestrzeń

Tasiu te najazdy to tak trochę nie bardzo... długo tak siedzą?

Wiecie co ale mi zimno dzisiaj, brrr... ale czytałam pogodę i od połowy tygodnia mają wpaść upały
W wakacje przypomina sobie o nas (o teściowej też) cała rodzina. I tylko dzwonią żeby terminu dogrywać, wiesz żeby dwie rodziny nie były w tym samym czasie. Uciążliwe to jest strasznie, bo zazwyczaj jest tak że rodzice (i teściowa) muszą wyłożyć kupę kasy na "gościnę". Przecież jak robi obiad dla siebie to nie powie, że oni mają nie dotknąć. O tym że rachunki przy dwóch osobach a przy 6 się znacznie różnią. Ale oni patrzą tylko na to że nie muszą płacić za nocleg. Ja się zawsze śmieje, że u nas są turnusy jak w hotelu, tylko nikt za obsługę nie raczy zapłacić.

Wiem, ze to brutalne stwierdzenie i przecież to rodzina, ale uwierzcie mi że są pewne granice... Bo po tych wakacjach, nie dość że u nas wszyscy są wykończeni, to jeszcze spłukani. Ja u siebie gości nie przyjmuje, ale rodzice i teściowa nie potrafią odmówić...
Stary 2013-07-01, 09:08   #1188
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej, a to coś nowego u mnie Może jednak nie jest ze mną tak źle, jak twierdzi terapeutka?
Może To dobrze

Hania

Stary 2013-07-01, 09:10   #1189
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Maleństwo fajnie teraz macie, o wiele więcej miejsca Osobiście Cię podziwiam, bo ja to w ogóle nie powinnam narzekać....
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2013-07-01, 09:10   #1190
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Patrząc na to ile ja mam fotek w profilu, to na pewno żadnego limitu nie ma
A ja nadal nie mam tego przycisku
Stary 2013-07-01, 09:16   #1191
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
A ja nadal nie mam tego przycisku
Sprawdziłam, u mnie jest, więc nie wiem o co kaman
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2013-07-01, 09:16   #1192
gochaa_p
Zakorzenienie

helloł

Ewcia już całkowicie olałą mojego cycucha :/ teraz już nawet w nocy go nie chce. od soboty cyc zamknięty. włąśnie usialam sobie kapuche w stanik włożyć :/ jedna pierś ok, a druga twardawa, ale tez nie za bardzo i boje sie laktatorem odciagnac zeby ponownie nie napłyneło. :/

MALENSTFO, DEBRAH, ONYKS czy Wy też macie już problemy z ubieraniem dzieci? Ewa tak się wierzga, wygina, podnosi że ubranie jej to już wyższa szkołą jazdy :/

MALENSTFO poik wygląda bardzo łądnie
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 09:18   #1193
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
W wakacje przypomina sobie o nas (o teściowej też) cała rodzina. I tylko dzwonią żeby terminu dogrywać, wiesz żeby dwie rodziny nie były w tym samym czasie. Uciążliwe to jest strasznie, bo zazwyczaj jest tak że rodzice (i teściowa) muszą wyłożyć kupę kasy na "gościnę". Przecież jak robi obiad dla siebie to nie powie, że oni mają nie dotknąć. O tym że rachunki przy dwóch osobach a przy 6 się znacznie różnią. Ale oni patrzą tylko na to że nie muszą płacić za nocleg. Ja się zawsze śmieje, że u nas są turnusy jak w hotelu, tylko nikt za obsługę nie raczy zapłacić.

Wiem, ze to brutalne stwierdzenie i przecież to rodzina, ale uwierzcie mi że są pewne granice... Bo po tych wakacjach, nie dość że u nas wszyscy są wykończeni, to jeszcze spłukani. Ja u siebie gości nie przyjmuje, ale rodzice i teściowa nie potrafią odmówić...
Domyślam się, że to uciążliwe.... a rodzice nie wybierają się gdzieś na wakacje???

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-01, 09:21   #1194
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Sprawdziłam, u mnie jest, więc nie wiem o co kaman
Już wiem Okazuje się, że jest limit zdjęć w albumach Usunęłam dwa zdjęcia i przycisk się pojawił

Dodałam dwa zdjęcia dziewczynek jeszcze...i przycisku znów nie ma

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość

MALENSTFO, DEBRAH, ONYKS czy Wy też macie już problemy z ubieraniem dzieci? Ewa tak się wierzga, wygina, podnosi że ubranie jej to już wyższa szkołą jazdy :/
Nie Moje są grzeczne...teraz jedynie co, to Dominika przeszkadza, bo się ciągle odwraca na brzuch, ale nic poza tym
Stary 2013-07-01, 09:34   #1195
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Już wiem Okazuje się, że jest limit zdjęć w albumach Usunęłam dwa zdjęcia i przycisk się pojawił

Dodałam dwa zdjęcia dziewczynek jeszcze...i przycisku znów nie ma
Właśnie chciałąm ci to zasugerować, ale pomyślałam, ze przecież ja w jednym albumie mam 3 strony zdjęć, więc to na pewno nie to, a jednak.... może coś się pozmieniało....

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Maleństwo to załóż nowy album.
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2013-07-01, 10:08   #1196
gucia6
Zakorzenienie

Dzien dobry

zaraz zabieram sie za nadrabianie...

chociaz tak bardzo mi sie nic nie chce ... taka jestem rozbita. Dzis mam wyjazd sluzbowy, takze jeszcze musze pare spraw do konca dociagnac i ok 13 w droge

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Dziewczyny, obiecana sukienka
wow, wygladasz bombowo
nie dziwie sie, ze maz nie chcial cie tak z domu wypuscic

chociaz ja sama bym sie dobrze w takiej nie czula... albo raczej czulabym sie gola... a i jeszcze z brzuszkiem nie skonczylam walczyc

Cytat:
ale chłopak nigdy nie ma takiego kontaktu z matką jak dziewczyna i obserwuję to w otoczeniu oczywiście ja większy jest, bo taki mały to wiadomo, że tak samo
Kaska, juz dziewczyny ci dosc powiedzialy...
ja dodam, ze pier.doly opowiadasz...

matka moze miec swietny kontakt z synkiem... tak samo jak moze miec beznadziejny z corka... takze plec tu nie ma najmniejszego znaczenia...

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, Tomalinka urodziła!!!!!!!!!! dostałam smsa 5 min temu!
gratulacje

Cytat:
Gucia6, myślałam o staraniach pod koniec 2016, najlepiej w listopadzie tak jak się Kamilos począł ale... nie wiem czy wyrobie z zrealizowaniem wszystkiego do tego czasu
byle przed 30tką zdążę
ja juz nie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Bardziej dziwi mnie to, że niektóre z Was już planują zajście w ciążę aż za 3-4 lata
Do tego czasu można się nie daj Boże rozstać, rozchorować lub nawet nie doczekać
Dziwne
czy ja wiem, czy to takie dziwne?
mysle, ze normalne...
ja mam juz 2 corki, ale zawsze chcielismy miec z mezem 3 dzieci... teraz nie bylby to najlepszy czas na kolejna ciaze, ale wlasnie za te 3-4 lata to tak... najpierw wiele spraw trzeba ulozyc, ustabilizowac... nie wszystko przychodzi samo z siebie...
a kto wie, jak przez najblizsze pare lat nam sie nie pouklada jakbysmy chcieli, to moze i to planowanie sie odwlecze jeszcze dalej w przyszlosc...

A tak w ogole, to witaj
co do tego mikroskopu owulacji, to owszem uzywalam go, ale z czystej ciekawosci i jednak nie wniosl on zadnych nowosci do tego co wiedzialam o swoim cyklu... zreszta ta ocene "paprotek" uwazam za bardzo subiektywna... jednak sluz "powie" mi zdecydowanie wiecej... no i sa jeszcze testy owulacyjne

Z planowaniem plci, to dla mnie takie troche wyrachowane... zreszta nawet jesli jakos "chcielismy" trafic w plec, to jak przychodzilo co do czego, to o calej matematyce zapominalismy

A ciaza i bunt dwulatka... nie widze gdzie jest problem.
Moja cora miala 2 latka i 3 mies, kiedy urodzila sie druga pociecha... dalismy rade, chociaz nie zawsze bylo latwo

Cytat:
Stary 2013-07-01, 10:16   #1197
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Domyślam się, że to uciążliwe.... a rodzice nie wybierają się gdzieś na wakacje???
W wakacje zawsze jest najwięcej pracy, więc nie ma opcji. W takich miejscowościach mało kto myśli o urlopie w najwyższym sezonie =)

Powiem Wam szczerze, że w końcu się dzisiaj wyspałam. Położyłam się o 11 i rano bez problemu wstałam. To się nie często zdarza
Stary 2013-07-01, 10:32   #1198
Nikita...
Zakorzenienie

Hej dziewczyny,
musialam sie odgrzebac z piatkowych maili i juz jestem i witam sie z wami
Weekend mialam cudny, jestem zakochana w Warszawie

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 10:54   #1199
manieczka1
Zakorzenienie

hej dziewczyny! mam pytanko - czy używała któraś z Was (lub coś wie) podczas starań żel feminum? Szybciej używaliśmy niebieskiego durexa, ale na nim napisane jest, że może wpływać na ruchliwość plemników...
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-01, 11:19   #1200
Malensstfo
Zakorzenienie

Czy podłoga może być dla dziewczyn za twarda? mają tą piankę i matę do zabawy, a ta jest miękka, a nie mogą uleżeć...jęczą od razu albo znów zły dzień

I chyba dynia z ziemniakiem im chyba niezbyt smakowała, bo dziś była sama marchewka i im się aż uszy trzęsły

Manieczka ja wcześniej używałam żelu feminum...ale nie podczas starań...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości