|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Cześć!
U mnie pochmurnie, a u Was? ![]() Tasiu, ściągnij mnie, proszę, z listy staraczkowej. Muszę się najpierw z sobą uporać, zanim po raz drugi zostanę matką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Torebki nigdy takiej nie widziałam ![]() Hej! Odznaczam pierwszy dzień urlopu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
hihi fajne to zdjęcie jak bączki na leżaczkach leżą
![]()
#1174 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, jakie u Was są "stawki". U nas nie powiedział żadnej kwoty, powiedział tylko, że to, co damy, obejmuje mszę, kościelnego i organistę. Zorientowaliśmy się jak wygląda to kwotowo i daliśmy 500zł. I nie była to mega wysoka stawka z tego co słyszeliśmy. Osobno płaciliśmy za strojenie kościoła i potem osobno za skrzypce+śpiew (bo to załatwialiśmy poza). No niestety ceny ciuszków są koszmarne. Dlatego staram się kupować w lumpie i na wyprzach ![]() 68 jest niby na 3-6 m-cy... Cytat:
![]() 4 kg tylko? Ja mam 4 teraz a jestem daleko za Tobą ![]() ![]() A jak Wasza wyprawka? Skompletowana? Mura jest? ![]() Nic nam się nie chwalisz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jak dziewczynki? Jak im się osobno śpi? ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Bry!
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
a tam daleko
![]() no zamawiam zaraz materacyk, przewijak, rożek i takie kilka pierdów, w sumie zostaje kupić kosmetyki dla mnie i Misia i koszule dla mnie bo nie mam ![]()
#1176 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta co wrzucilas akurat osobiscie mi sie nei widzi, ale moze na zywo wyglada lepiej. A czy M&P drozsze?Niewiem, u mnie raczej sa przecietne ![]() Miałam 2 wozki z tej firmy, spacerowka posluzyła Nam bardzo długo a nie zaplaciłam za nia jakos duzo ![]() Tyle ze moja spacerowka nie rozkładała sie całkiem na plasko, pod niewielkim katem i nie bylo problemow ze spaniem ![]() A z czego sie smiac?Przeciez kilka dni zostało do wyjazdu ![]() Ja zawsze sobie przygotowuje wszystko tydz naprzód ![]() A kwiat w załaczniku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie tez tak bylo, tyle ze bez organisty (jemu oddzielnie płacilismy) i dawalalismy ksiedzu 300 zł+organiscie 50 zł, bo tyle chciał ![]() Strojenie koscioła tez osobno, ale mamy taka Pania przy kosciele i ona sie tym zajmuje ![]() ![]() Malenstfo fajnie ![]() Dzien dobry ![]() Seba w przedszkolu. Ja po sniadaniu pogadalam z mama i zabieram sie za sprzatanie ![]()
![]() |
#1177 | ||
Zadomowienie
|
Ale śliczny chłopczyk, a jak fajnie ubrany =)
Cytat:
Nie pamiętam jaki model Boscha miałam, miał wyświetlacz i duuużo programów. 4 lata temu zapłaciłam za nią 1500zł. Co do księdza. My zapłaciliśmy chyba 600zł, z zapowiedziami. Organistę miałam swojego, dekoracje też osobno. W parafii męża płaciliśmy dodatkowo 50zł za zapowiedzi. Kaska wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Butter jak egzaminy? Cytat:
Natala udanego wypoczynku! U nas pogoda taka że się z domu nie chce wyjść... Kotek, zabcia wszystcy się pakują i gdzieś wyjeżdżają... a mój urlop kiedy???? ![]() Asiuk już ściągnęłam. Dziewczyny to już żadna się nie stara? Ja na dniach mam dostać @, jestem mega rozdrażniona. Normalnie z kijem nie podchodź. A jeszcze tyle spraw muszę dzisiaj pozałatwiać. Najgorsze płacenie mandatów. Mam głupi zwyczaj zbierania na kupkę a jak uzbiera się większa suma to idę i za wszystkie płacę. I właśnie dzisiaj nastał ten dzień... Dzisiaj rozmawiałam z siostrą. Nasza mama chyba wkroczyła w okres menopauzy. To co robi ta kobieta przechodzi ludzkie pojęcie. Ale ona oczywiście uważa że nic jej nie jest i do żadnego lekarza nie pójdzie ![]() Jeszcze na dodatek do rodziców "zwala się" rodzinka. Jak zawsze wcześniej jest telefon- mamy urlop od...do... to wpadniemy do Was. Oczywiście rodzicom jest zawsze głupio odmówić, więc przez całe wakacje bujają się z rodzinką i znajomymi w domu. U teściowej sezon najazdów też się już zaczął. Uroki mieszkania w atrakcyjnej turystycznie miejscowości.
![]() |
#1178 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Asiuk, powiem tylko ![]() ![]() Dzięki, chyba nieźle. Wyniki mają być dziś, najpóźniej jutro. Dziękuję za wszystkie kciuki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Zakorzenienie
|
Po prostu jestem w kiepskiej kondycji psychicznej, w tym tygodniu rozpoczynam terapię, która dość trochę potrwa
![]() Dziękuję. Starają się, starają, tylko cichaczem ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Zakorzenienie
|
Aaaby chyba im się dobrze śpi...całe łóżko dla nich
![]() ![]() A miejsca wreszcie więcej...tylko sofę musimy jeszcze wymienić... |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
Maleństwo super teraz macie
![]() ![]() Tasiu te najazdy to tak trochę nie bardzo... ![]() Wiecie co ale mi zimno dzisiaj, brrr... ale czytałam pogodę i od połowy tygodnia mają wpaść upały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
Jedno i drugie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
Od niedawna Dominika wydaje dźwięk,w stylu "o jejku jejku" albo raczej "kejku kejku"..tak to fajnie robi i fajnie brzmi, że mnie rozwala na cały dzień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1186 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Chyba z 3 godziny (jak nie więcej) straciłam wczoraj na przeszukiwanie allegro - tej akurat ni ma ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem, ze to brutalne stwierdzenie i przecież to rodzina, ale uwierzcie mi że są pewne granice... Bo po tych wakacjach, nie dość że u nas wszyscy są wykończeni, to jeszcze spłukani. Ja u siebie gości nie przyjmuje, ale rodzice i teściowa nie potrafią odmówić...
![]() |
#1188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
Maleństwo fajnie teraz macie, o wiele więcej miejsca
![]() ![]()
![]() |
#1190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam, u mnie jest, więc nie wiem o co kaman
![]()
#1192 |
Zakorzenienie
|
helloł
Ewcia już całkowicie olałą mojego cycucha :/ teraz już nawet w nocy go nie chce. od soboty cyc zamknięty. włąśnie usialam sobie kapuche w stanik włożyć :/ jedna pierś ok, a druga twardawa, ale tez nie za bardzo i boje sie laktatorem odciagnac zeby ponownie nie napłyneło. :/ MALENSTFO, DEBRAH, ONYKS czy Wy też macie już problemy z ubieraniem dzieci? Ewa tak się wierzga, wygina, podnosi że ubranie jej to już wyższa szkołą jazdy :/ MALENSTFO poik wygląda bardzo łądnie
#1193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1194 | |
Zakorzenienie
|
Już wiem
![]() ![]() ![]() ![]() Dodałam dwa zdjęcia dziewczynek jeszcze...i przycisku znów nie ma ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Maleństwo to załóż nowy album.
![]() |
#1196 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() zaraz zabieram sie za nadrabianie... chociaz tak bardzo mi sie nic nie chce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- wow, wygladasz bombowo ![]() nie dziwie sie, ze maz nie chcial cie tak z domu wypuscic ![]() chociaz ja sama bym sie dobrze w takiej nie czula... albo raczej czulabym sie gola... a i jeszcze z brzuszkiem nie skonczylam walczyc ![]() Cytat:
ja dodam, ze pier.doly opowiadasz... matka moze miec swietny kontakt z synkiem... tak samo jak moze miec beznadziejny z corka... takze plec tu nie ma najmniejszego znaczenia... Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mysle, ze normalne... ja mam juz 2 corki, ale zawsze chcielismy miec z mezem 3 dzieci... teraz nie bylby to najlepszy czas na kolejna ciaze, ale wlasnie za te 3-4 lata to tak... najpierw wiele spraw trzeba ulozyc, ustabilizowac... nie wszystko przychodzi samo z siebie... a kto wie, jak przez najblizsze pare lat nam sie nie pouklada jakbysmy chcieli, to moze i to planowanie sie odwlecze jeszcze dalej w przyszlosc... ![]() A tak w ogole, to witaj ![]() co do tego mikroskopu owulacji, to owszem uzywalam go, ale z czystej ciekawosci i jednak nie wniosl on zadnych nowosci do tego co wiedzialam o swoim cyklu... zreszta ta ocene "paprotek" uwazam za bardzo subiektywna... jednak sluz "powie" mi zdecydowanie wiecej... no i sa jeszcze testy owulacyjne ![]() Z planowaniem plci, to dla mnie takie troche wyrachowane... zreszta nawet jesli jakos "chcielismy" trafic w plec, to jak przychodzilo co do czego, to o calej matematyce zapominalismy ![]() A ciaza i bunt dwulatka... nie widze gdzie jest problem. Moja cora miala 2 latka i 3 mies, kiedy urodzila sie druga pociecha... dalismy rade, chociaz nie zawsze bylo latwo ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1197 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem Wam szczerze, że w końcu się dzisiaj wyspałam. Położyłam się o 11 i rano bez problemu wstałam. To się nie często zdarza ![]()
![]() |
#1198 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny,
musialam sie odgrzebac z piatkowych maili i juz jestem i witam sie z wami ![]() Weekend mialam cudny, jestem zakochana w Warszawie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny! mam pytanko - czy używała któraś z Was (lub coś wie) podczas starań żel feminum? Szybciej używaliśmy niebieskiego durexa, ale na nim napisane jest, że może wpływać na ruchliwość plemników...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
Czy podłoga może być dla dziewczyn za twarda?
![]() ![]() ![]() I chyba dynia z ziemniakiem im chyba niezbyt smakowała, bo dziś była sama marchewka i im się aż uszy trzęsły ![]() Manieczka ja wcześniej używałam żelu feminum...ale nie podczas starań... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.