|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
zmierz sie i zapisz wyniki gdzies. potem pobaw sie tym ich aparatem rozmiarow. jezeli masz takie wymiary ze przestawiajac o 1cm na wieksze mialabys inny rozmiar to bierz stanik wiekszy niz to co ci wyszlo. jesli masz te 2cm do przodu do tylu to smialo bierz ten rozmiar co sugeruja w kindze fajne jest to ze co ok 2cm masz juz kolejny rozmiar i dobiera sie te staniki bajecznie pod kazdy biust
|
|
#2072 | |
|
Magda ;)
|
Ex podałaś mi tego sprzedawcę na all i teraz mam problem
![]() ![]() ![]() chcę zamówić te sandałki http://allegro.pl/czarne-sandaly-pla...337409819.html tylko tu rozmiar 38 to wkładka 24,3 cm, a rozmiar 39 to już 25 najśmieszniejsze jest to,że to są te same sandały tylko w innym kolorze http://allegro.pl/bezowe-sandaly-pla...337463541.html i 38 to 24,5 i teraz nie wiem czy ryzykować i brać 39 potrzebuję czegoś na co dzień do pracy, w sumie beżowe bardziej mi się podobają,ale potrzebuję czarnych sandałków ![]() A Bunny zamówiłam stanik z Kingi, znalazłam na all model ismena za 18 zł z likwidacji sklepu to wzięłam na próbę ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
wyszło mi 75 D, mam w biuście 93 cm,a pod 76 zaraz posprawdzam jeszcze
|
|
|
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo sprawdzilam i powinien byc idealny moze byc z poczatku mocno scisliwy ale po tygodniu noszenia dopasuje sie do ciebie na pewno ![]() i jaka cene extra trafilas, ja nigdy az tak tanio nie kupilam ja nie ex ale z butow bralabym 38 to tylko w razie czego 2mm roznicy, buty lekko sie naciagaja... ja czy nosze 36 czy 37 i dlugosc wkladki 23.5 cm albo 24cm to szczerze nie czuje roznicy
|
|
#2074 | |
|
Magda ;)
|
Cytat:
![]() No właśnie ostatnio balerinki kupiłam w Diversie, wkładkę miały 24 cm i nogę wepchnęłam,ale z przodu tak mi się rozeszły, że aż dziura się zrobiła A sandałki to nie wiem nie chciałabym,żeby paluch mi wystawał ![]()
|
|
|
|
|
#2075 |
|
Wtajemniczenie
|
Bunny kochana ratuj, nie wiem co tymi moimi włosami się dzieje, dosłownie na czubku głowy się robi taki tłuszcz przy skórze i potem na włosy przechodzi
wina odżywki?? za często proteiny? robiłam 2mycia proteinową(intense repair lub maskę dolce age) 1x nawilżającą(maskę fructis do farbowanych lub alterre)... mam też dość odrost a więc naturalki przy skórze, może to to?
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2077 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te moje lity sa przecudowne! Ubiore je dzis chyba jak bede szla do sklepu po cos na obiad Teraz potrzebuje jeszcze czarne szpilki ze szpicem, na all znalazlam idealne za 39,99 ![]() Aha no to dobrze wiedziec, w poprzedniej szkole bardzo sie trzymali tych 50% obecnosci. Nie moge sie juz doczekac tej szkoly Nawet moja kuzynka powiedziala ze idealnie ten kierunek do mnie pasuje ![]() Cytat:
Na aukcji z tymi czarnymi sandalami kliknij pytanie do sprzedajacego i zapytaj sie jaka jest dlugosc wkladki tego buta, i powiedz ze taki sam model rozmiar 38 w kolorze bezowym ma wkladke 24,5cm i nie wiesz czy to jakis blad sie wkradl czy moze faktycznie czarne sandalki sa mniejsze. Wtedy bedziesz wiedziec napewno. Ja nosze 70B Nawet nie wiecie jakbym chciala powiekszyc sobie piersi zeby normalnie wygladac.. Tzn teraz jak przytylo mi sie to troche w pituty poszlo, i w sumie nie jest zle, ale wiem ze jak schudne to znowu bedzie lipa
|
||
|
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na przyslowiowe waciki bedzie Powiem Wam ze przemyslalam to i nie wyobrazam sobie zebysmy oboje byli caly dzien w pracy, a nasze (nawet nie 2-letnie) dziecko bylo calymi dniami z kims innym.. co wtedy z naszymi wieziami, wspolnym spedzaniem czasu.. mlody jest przyzwyczajony od malego ze jest ze mna caly dzien, cala noc i nieraz gdzies tam na chwile wychodze ale zaraz wracam, nie chce tego narazie zaburzac. Jesli mam taka mozliwosc chce spedzic z nim jak najwiecej czasu, potem juz moge nie miec tego przywileju |
|
|
|
|
#2080 |
|
Magda ;)
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Ex bezowych nie chce, bo mam 3. pary, a czarnych ani jednych
Przejde sie jeszcze po miescie moze cos znajde ![]() A paczke dzisiaj Ci wysle ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Bunny mam pytanko- czy jak bede za czesto uzywac tego gliss kura psikacza total repair moze mi zaszkodzic na wlosy? Bo ostatnio po myciu psikam je troche, szusze z pomoca szczotki pneumatycznej, a potem na koniec jeszcze daje kilka psikow na wlosy bo mi sie wlosy wtedy fajnie ukladaja i sa prostsze niz normalnie? Chcialabym w ten sposob przetrwac zapuszczanie.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2082 |
|
Magda ;)
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Nie ma za co
ja uzywam czarnego psiakacza gliss kura po kazdym myciu a teraz w kaufie kupilam ten z olejkami i jakis jeszcze![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w koncu mam urlop!!!
wczoraj bylam juz tak ztyrana, że prawie ze zmeczenia zemdlalam w kolejce w Tesco, i jak zasnelam tak przespalam 12h ![]() Teraz to mam tylko nadzieje,że pogoda mi dopisze
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Kylie udanego urlopu w takim razie
|
|
|
|
#2085 | ||||
|
Zakorzenienie
|
zmien szampon na jakis mocno oczyszczajacy- ziolowy,pollena malwa czy cos i zobaczysz roznice- przeciazylas wlosy.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zacznij dbac o siebie w koncu ![]() bo to sie zle skonczy za minute pochwale sie bucikami
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaz z bubli to jedynie na razie to ta Dove jak dla mnie,ale moze to faktycznie przez pogode ![]() kupilam tez dla zasady proteinowa Long Repair ale ja uzywam tylko wtedy kiedy w pracy bede miala zwiazane wlosy, bo inaczej jakby mnie piorun strzelil, nawet serum silikonowe na koncowki tego nie ogarnia ![]() i bublem dla mnie jest ten szampon z Biovaxu z olejami no cos potwornego, nie moge go na wosach rozprowadzic, zachowuje sie jak jakas maź a wyplukac go dobrze graniczy z cudem...A o reszcie napisze jak bede miala wiecej czasu ![]() Cytat:
![]() Bardzo lubie stanki od nich, ja swoj kupilam w Key: http://www.dlazmyslow.pl/Kinga-1819-...rodzaj-20.html |
||
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
DSC02599.jpgDSC02600.jpgDSC02601.jpgDSC02602.jpgDSC02603.jpgDSC02604.jpg
buciki za wszystko dalam 200zl szpileczki sa materialowe- innych peep toe nosic nie moge bo mam pozdzierane od razu paluszki a te jak ciapki
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Cytat:
![]() pokomplikowalo mi sie w pracy i sama nie wiem jak dlugo tam jeszcze popracuje moze to i lepiej![]() Psychicznie mnie wykancza Czekam na buciki
|
|
|
|
|
#2089 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Bunny śliczne szpileczki.Wczoraj kupiłam farbę z loreal prefernece 10 i 10,21. Ale nie dałam rady zafarbować włosów. Mam nadzieję, że dzisiaj to zrobię i oczywiście pochwalę się rezultatami. Mam Aa trzymać na włosach tak jak jest napisane 30 min czy skrócić ten czas? |
|
|
|
#2090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze bylam zdania ze praca praca, ale nie wolno zatracic siebie i dawac sie ponizac i wykorzystywac tylko dlatego by prace zatrzymac- to sie zawsze zle konczy...Cytat:
|
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
mam jedne peep toe ale na koturnie i nawet nie cisną ale kłapią mi w pięte jak idę i mnie to wnerwia ![]() butki ładne
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nosilam 2 lata az podjelam decyzje i wywalilam je nie chcialam dluzej sie denerwowac albo skrecic nogi jakby mi but spadl na schodach te maja pasek na pięcie wiec beda trzymac
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zazdroszczę możliwości noszenia takich butów Ja mam drugi palec dłuższy i zawsze taki "fiu...tek" mi wystaje, a reszty nie widać
|
#2094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
sorry ale śmiesznie to opisałaś to faktycznie niefajnie masz ![]() ale to wogóle klapeczków też nie nosisz?
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
noszę
|
#2096 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w ogole luie takie buciki openCytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Nine genetyki niestety nie zmienimy
|
|
#2097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Byłam w moich litach w lajdlu (dzisiaj tam maja udka taniej a ja ogórkową robię), i cholera przy palcach tak mnie obtarły że ledwo doszłam do domu
Jak tak bedzie za kazdy razem to jednym slowem bede miala lipe a nie za☠☠☠iste buciki Ale poza tym ze mnie obtarly to fajnie sie chodzi Cytat:
Moj tz po calym dniu w warsztacie normalnie funkcjonuje, a Tobie musza dawac przeokropnie w kosc jak ciagle czytam jaka jestes wymeczona Jeszcze zaczna sie coraz gorsze problemy zdrowotne i bedzie... ![]() Cytat:
Poza tym po dziecku to jednak cycki nie te same.. Chociaz mam wrazenie ze ostatnio ich ksztalt sie poprawil
Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-07-01 o 12:18 |
||
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
shizaxa wiesz mi to, jakoś bardzo nie przeszkadza
Gorszy, przynajmniej dla mnie, jest fakt, że mam bardzo delikatne stopy, skłonne do otarć. Odpadają buty z materiału i sztucznych skór. I ze względu na chory kręgosłup nie mogę na takie latanie po mieście nosić wysokich obcasów Mały rozmiar (36) ogranicza mi również wybór. A co ty też masz drugiego palca dłuższego?
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba sie skusze na ta pianke i bede dodawac jej troche do maski do wlosow zeby kolor odswiezac
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Mam dzisiaj misje do spelnienia- a mianowicie namowic tz podczas zakupow zeby kupil skladniki na banoffe pie ![]() Jak myslicie, uda sie?
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy może mi ktoś wyjasnic co znaczy ''tż'' wiem, że chodzi o faceta ale nie wiem jak dokładnie to przetłumaczyc
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.

A podoba mi się Luna, Primera, Gala, Dolce, podoba mi się jeszcze Famosa i chyba zamówię, bo jest w promocji za 42 zł tylko jeszcze nie zmierzyłam rozmiaru 
w kindze fajne jest to ze co ok 2cm masz juz kolejny rozmiar i dobiera sie te staniki bajecznie pod kazdy biust

najśmieszniejsze jest to,że to są te same sandały tylko w innym kolorze
wina odżywki?? za często proteiny? robiłam 2mycia proteinową(intense repair lub maskę dolce age) 1x nawilżającą(maskę fructis do farbowanych lub alterre)... mam też dość odrost a więc naturalki przy skórze, może to to?

Nawet nie wiecie jakbym chciala powiekszyc sobie piersi zeby normalnie wygladac..
Ale myślę, że cokolwiek teraz nie zrobisz to bedzie to najwłaściwsza decyzja, ty znasz najlepiej swoje dziecko, swój związek, swojego ojca.. wszystko się ułoży