Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18! - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-02, 10:19   #1711
skylie
Wtajemniczenie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
u mnie tez jkaby lepiej dzis. przestalo mnie wszystko bolec i jakos tak czuje sie bardziej "na silach"
Czyli zdecydowanie czas na poród

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 10:20   #1712
Anulka_p
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

O Margosia wpadła. W Polsat News donoszą, że macie dziś u siebie piękną pogodę. Wybieracie się na spacer?
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 10:20   #1713
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Dzięki dziewczyny, wyszykowalam się i jadę...

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
O tak, Rocky, kofiiii tajm!!!

Ja jeszcze nie przywyklam do takiego poszatkowanego rytmu dnia, wieczorami jesli sie nie ruszam, zasypiam natychmiast - siedzac, lezac, stojac, wszystko jedno

Dziewczyny, czy ja MUSZE przyjac w domu polozna z przychodni, do ktorej bedzie zapisana Lilo???
Bo nie chce, niepotrzebna mi ona, nie lubie obcych w domu
A dzwonil do mnie na kom. nieznany numer stacjonarny i jak potem sprawdzilam z ciekawosci w necie, to to byla przychodnia wlasnie

No to musze?...
Wcale nie musisz przyjmować położonej jak wszystko wiesz co i jak... Zadzwoń sama i im to zgłoś, na pewno się ucieszą a nie zmartwia
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 10:21   #1714
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

ANULKA staram sie nie nakrecac, jak dzownie do Tż to ciagle sie pyta czy jedziemy juz do spzitala :P ja juz jestem wkurzona, mama mowi mi tez, ze mogloby sie juz cos ruszyc, no ale termin mam na 8 lipca wiec jeszcze 6 dni....
ale jak tak wkejacie te foty dzieciaczkow to ja juz chce miec swoje
moje kuzynka miala podobny termin do mojego i urodzila synka 11 czerwca, maly niedlugo bedzie mial miesiac a Michalka jeszcze nie ma ;/

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 10:22   #1715
idzia111
Zakorzenienie

domciatko wiem, że miałaś ciemne włosy ... śniło mi się, że jesteś Kasią i że urodziłaś córeczkę, a ja sobie myślałam, że przecież jesteś Dominka i miałaś mieć synka No wszystko pokićkane w tym śnie było
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 10:23   #1716
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Hej
Miałam tragiczną noc Spałam 3 godziny i to tak źle, że masakra To już któraś taka noc z kolei

Na 12 mam wizytę, ale jestem tak zmęczona, że nawet to mnie nie cieszy

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41596442]Dzięki dziewczyny, wyszykowalam się i jadę...
[/QUOTE]

09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 10:23   #1717
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

w ogole od kilku dni spac mi sie chce caly czas, w nocy odpukac nie mam problemow z snem

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 10:25   #1718
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
domciatko wiem, że miałaś ciemne włosy ... śniło mi się, że jesteś Kasią i że urodziłaś córeczkę, a ja sobie myślałam, że przecież jesteś Dominka i miałaś mieć synka No wszystko pokićkane w tym śnie było
no moje włosy takie raczej brązowe, nie ciemne, mam jasną karnacje i takie mysie włosy, nic szczególnego
ale skoro urodziłam córeczkę to musiałam być ja
szkoda, że w śnie nie było podanej daty, kiedy ja to rodziłam!

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 10:25   #1719
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
)
jakierka jak nie urodze do piateku to bym chciala na weekend nie rodzic, tylko wtedy w poniedzialek) bo bym sobie w sobote do szkoly/pracy poszla.
ja jeszcze musze swiadectwa wypisac, jestem w polowie drogi
jakierka podasz mi jeszcze raz linka tych sklepow polskich w uk??
a co do poloznej to ona przyjdzie na wizyte chyba do 2 doby do domu zobaczyc, nie martw sie remontem. raczej chodzi o ogolny stan, czy masz gdzie dziecko polozyc, czy w miare "czysto" czy nie zyjecie na skraju ubóstwa, czy dziecko ma kącik, wózek, itp.
No mam nadzieje, w koncu dziecko bedzie czyste i zadbane, a do patologii nam oj jak daleko

Linki ponizej (te, ktore ja kojarze)
http://bobasshop.co.uk/

http://babyabcd.co.uk/

http://krasnal.co.uk/
Stary 2013-07-02, 10:26   #1720
madi82
Zakorzenienie

[QUOTE=sammi24;41596425

Podoba mi się pomysł Madi co do bonu na jakieś klucze, narzędzia lub zakup takowych - jeśli wiadomo czego mu brakuje w sprzętach.Albo jeśli jest działkowcem to coś na działkę
No i alko - sprawdzony

:[/QUOTE]

ELAINE...jeszcze są na allegro takie torby do auta do bagażnika, chyba z filcu...można na nich nadruk jakich machnąć...one są na rzepy nie lataja po bagażniku...o takie o:

https://www.google.pl/search?q=torby...2F%3B750%3B614

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 10:26   #1721
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

wiecie co...
wybrałam materac, chcę kupić ten gryka kokos, pianka.
znalazłam na ebay, namówiłam mojego tż, zgodził się
mieliśmy już zamawiac
wchodzimy wczoraj na ebay
a tam ZERO dostępnych, niech to!!
i nie umiem drugiego takiego gdzieś indziej znaleźć

Stary 2013-07-02, 10:28   #1722
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
dzień dobry

idę poczytać o czym pisałyście, od razu się pochwalę, że wczoraj zjadłam moje pierwsze w sezonie czereśnie. to jeszcze nie było to na co liczyłam, ale nie było źle
z mięskiem czy bez:P

28.07.2013r.
Stary 2013-07-02, 10:28   #1723
surka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
faaajniee słodko przytulac takiego kurczaczka tez czujesz ten specyficzny cudowny zapach? Taki jak dziewczyny opisywały?c

najlepsze perfumy na świecie

I przyjmowal mnie lekarz, ktory mnie wypisal - i mowi: Pania drzwiami wyprosic, to Pani Z DRZWIAMI powraca [/QUOTE]

hahaha

Cytat:
co do ruchow to moj maly mial przed pobytem w szpitalu taki czas wypychania, az nie protestowalam przed pobytem w szpitalu, bo bylam z lekka zmartwiona ... w szpitalu sie uaktywnil znowu ... czasami tak fika, ze wszystko boli. Wczoraj na ktg znowu szalał

W ogóle juz znowu nie jest głowa w kanale rodnym, tylko lezy w poprzek brzucha Gin mówi, ze skrecone dziecko mam

Teraz to juz na serio nic nie wiem, teoretycznie szanse na ponowne prawidlowe ulozenie sa marne, no ale z moim Michasiem juz lepiej takich sadów nie wyciągać, u niego wszystko jest mozliwe.

Wczesniej miał główke w kanale, bardzo nisko i na usg bylo widac jak nia kreci i ,,próbuje sie wydostac", jak zwierzatko w potrzasku ... no i sie udalo, teraz glowa jest z lewej strony, a nogi z prawej

ale się wierci

Cytat:
O tak, Rocky, kofiiii tajm!!!

Ja jeszcze nie przywyklam do takiego poszatkowanego rytmu dnia, wieczorami jesli sie nie ruszam, zasypiam natychmiast - siedzac, lezac, stojac, wszystko jedno

Dziewczyny, czy ja MUSZE przyjac w domu polozna z przychodni, do ktorej bedzie zapisana Lilo???
Bo nie chce, niepotrzebna mi ona, nie lubie obcych w domu
A dzwonil do mnie na kom. nieznany numer stacjonarny i jak potem sprawdzilam z ciekawosci w necie, to to byla przychodnia wlasnie

No to musze?...

wydaje mi się .że powinna, ale nie wiem czy musisz.

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Mam nową oznakę zbliżającego się porodu. Wylicytowałam, w świetnej cenie z resztą , bluzeczkę na czas już po porodzie, a tak na poprawę humoru. Dostałam właśnie maila, że przesyłka kurierska została nadana, jest w już w doręczeniu przez kuriera, więc dziś ją otrzymam. A logicznie myśląc, skoro otrzymam bluzkę kupioną z myślą na "po porodzie", to zaraz musi wystąpić, to "po porodzie"

powinnaś tak jak ją zamówić sobie cienki szlafrok do porodu, jeszcze mi nie przyszedł

Cytat:
Napisane przez aremalgos Pokaż wiadomość
Witam w 36 tyg
już nie moge sie doczekać naszego Fifcia po drugiej stronie

chata ogarnięta i odkurzona, podłogi wymopowane , lece was nadrabiać bo wczoraj od 17 nie zaglądałam

za tc

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
hejo
moja mama ma dzis urodziny i mega chce juz wnuka jako prezent :P chyba sie nie doczeka :P
w ogole to wszystkie objawy ustaly, zero skurczy itp o opadnieciu brzucha nawet nie mam co marzyc

skurcze a ją nawet nie sprawdziła czy mi brzuch opadł

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Ide zrobic jakoes sniadanie,i znowu moze zrobie porzadek z.facjata co jakby mala.chciala wyjsc to zobaczy przynajmniej ladna mamusie hahaha
ją miałam się wybrać do kosmetyczki i fryzjera przed porodem ale nie zdążyłam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 10:29   #1724
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Miałam tragiczną noc Spałam 3 godziny i to tak źle, że masakra To już któraś taka noc z kolei

uuu to dzis szaleństwa spamowego z Twojej strony nie będzie.....:/

28.07.2013r.
Stary 2013-07-02, 10:30   #1725
kayka11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
nic innego Ci nie pozostaje

zdrówka!!

czas na liście malin - ale mi smakuje ta herbata

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

kayka: 14 lat i 180 cm? woooow.. a rodzice wysocy?? brawa za tydzień!

mela: ale miałaś sen.. na rowerku to ciężko gdzieś zdążyć. Wyobraziłam to sobie i buźka mi się uśmiechnęła
Za brawa dziękuje,choć wiele bym dała żeby to już było ze 4 tygodnie dalej! A co do mojego "malutkiego "siostrzeńca- ma bardzo wysokiego tate,siostra moja to taki średniaczek.Zabawnie to wygląda jak stoją koło siebie z moją 10 letnią córką.
I muszę się wam pochwalić ,że w końcu w tam tym tygodniu zamówiłam łóżeczko-mój mąż przez moje wybieranie palpitacji dostawał.Niestety dziś dzwoniłam to pani powiedziała,że wyślą dopiero jutro.Mam nadzieje,że nie będę żałowała wyboru.Oceńcie same: http://allegro.pl/091-lozeczko-mater...tml?source=mlt -pościel beżowa krówka.

Edytowane przez kayka11
Czas edycji: 2013-07-02 o 10:31
kayka11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 10:30   #1726
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Ola miałam pytać, Ty cały czas mówiłaś o Kamieńskim..co Cię przekonało by jechać na Brochów???
We Wro musisz zadzwonic na pogotowie zanim gdzies pojedziesz rodzic/ masz problem z ciaza, i zapytac gdzie sa miejsca na porodowce/ patologii, etc.
Na Kamienskiego nigdy nie ma - to raz. Dlatego na pato bylam na Brochowie. A dwa - poniewaz w srode mnie wypisali, a w czwartek Lilo postanowila wylazic, jakos mi bylo milej juz tam wrocic niz sie tulac po obcych szpitalach . Nawiasem mowiac, na Kamienskiego i tak nie bylo miejsc .
Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
a dla swietego spokoju nie chcesz raz dopuścić?
Spr czy wsio ok, powiesz babie, ze to Twoje 3 dzidzi i masz wsio opanowane...
Eeeech. Moj pies ja pozre przeciez. Jest lekko rozchwiany emocjonalnie odkad mamy Lilo
Cytat:
W SR mówili nam, że zawsze możemy odmówić, że możemy nie przyjąć położnej, ale z kolei położna w takiej sytuacji ma prawo zgłosić ten fakt do Ośrodka Pomocy Społecznej. Może zasugerować, że coś musi być nie tak, skoro nie chcemy jej wpuścić do domu. Radzono, więc nie odmawiać i pielęgniarki przyjmować, bo nigdy nie wiadomo na kogo się trafi.
OMG, i to jest wolny kraj.
No troche rozumiem z drugiej strony, za duzo noworodkow laduje u nas na smietnikach
Cytat:
Oliath
u nas też TRZEBA przyjąć położna w dom u po narodzinach dziecka.
ona nie tylko sprawdza stan dziecka, ale i niby zerka jakie warunki w domu dla niemowlaka sa itp.
jak mus to mus
Wiem, u Was chyba jeszcze dochodza formalne wymogi co do kacika/ pokoiku dla kazdego dziecka, metrazu, etc - dobrze pamietam?
Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość

Nie wiedzialam, ze tu jest obowiazek przyjmowania poloznej w domu.
Mam nadzieje, ze mi nie zabiora dziecka do opieki spolecznej widzac, ze mam chate w trakcie remontu (calosci na pewno nie zdazymy zrobic) lub co najgorsze widzac mnie u mamy, gdzie nie bede miala nawet wlasnego lozka, a maly bedzie spal w gondoli
Remont raczej na plus dla Was

KOLEJNE GLUPIE PYTANIE MAM
W ciagu 2 tygodni od narodzin mam sie zadeklarowac w pracy na macierzynski, tak?
Czy sa jakies specjalne formularze?
Osobiscie mam isc?
Mam deklarowac rok po 80% wynagrodzenia, bo nie nadazam juz?

Sorki, ze Was mecze, alescie skarbnica wiedzy, a ja cos czasu nie mam sie spokojnie wysikac nawet wiec
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 10:31   #1727
yevele
Zadomowienie

Cytat:
rasha , yevele 36 to brzmi powaznie, teraz to sie zacznie wlec, zobaczysz)) trzeba cwiczyc cierpliwosc
u mnie akurat 38 tydzień i na razie na szczęście się nie dłuży

Neni to współczuję, czasem też mam takie noce, za wizytę
Stary 2013-07-02, 10:32   #1728
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII

mam pytanie : JAK WYSOKIE SA WASZE MATERACE???? (grube w sensie)

Stary 2013-07-02, 10:32   #1729
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Dzien dobry,

Dziewczynki nie odpisuje, nie komentuje - jestem po wczorajszym dniu wypluta, po nocy niewyspana a dziś od rana mam do zrobienia kilka rzeczy a potem wizytacja.

Proszę o kciuki

ostatnia wizytacja przed urlopem gina, biorę torbę na wszelki wypadek gdyby mu się coś nie podobało. Liczę, że wszystko ok i dotrwam do poniedziałku
Lece się szykować, dopakować i kierunek stolica...
Mocne kciuki
Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
Cześć

trzymam kciuki za wizytujące bo widzę że sporo dziś idzie
my zaczynamy 38 tc więc ciąża donoszona

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Witam Mamusie!
Ja zaraz wcinam śniadanko i lecę na KTG, a wracając po zakupy.

Śniło mi się dzisiaj, że EN urodziła!!!
Cytat:
sama sie z siebie smieje, bo snilo mi się, że domciatko urodziła, ale ... cos mi sie w tym snie nie zgadzalo ...

Ona w śnie była Kasią, a ja przkonana byłam, ze ma na imię Dominika, a teraz sprawdziłam na 1 str i jest jednak Kasią

Także Kasiu szykuj się

Enlevee i Domciątko to już wiecie jaki macie plan na dziś
Cytat:

Mnie się śniło, że bardzo pokłóciłam się z mężem. Płakałam, biłam go pięściami, wrzeszczałam. Obudziłam się ze łzami w oczach i taka wściekła na niego, że szok. Musiałam sobie wytłumaczyć, że to był tylko sen, bo miałam takie nerwy, że już miałam do niego dzwonić z awanturą.
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 10:33   #1730
aremalgos
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kayka11 Pokaż wiadomość
Za brawa dziękuje,choć wiele bym dała żeby to już było ze 4 tygodnie dalej! A co do mojego "malutkiego "siostrzeńca- ma bardzo wysokiego tate,siostra moja to taki średniaczek.Zabawnie to wygląda jak stoją koło siebie z moją 10 letnią córką.
I muszę się wam pochwalić ,że w końcu w tam tym tygodniu zamówiłam łóżeczko-mój mąż przez moje wybieranie palpitacji dostawał.Niestety dziś dzwoniłam to pani powiedziała,że wyślą dopiero jutro.Mam nadzieje,że nie będę żałowała wyboru.Oceńcie same: http://allegro.pl/091-lozeczko-mater...tml?source=mlt -pościel beżowa krówka.
za wybór łóżeczka, i posciel bardzo ładna
Stary 2013-07-02, 10:33   #1731
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
sama sie z siebie smieje, bo snilo mi się, że domciatko urodziła, ale ... cos mi sie w tym snie nie zgadzalo ...

Ona w śnie była Kasią, a ja przkonana byłam, ze ma na imię Dominika, a teraz sprawdziłam na 1 str i jest jednak Kasią

Także Kasiu szykuj się
haha, ale pokręcone

czarownica- kciukasy za wizytę!
surka- jejku, jak Ty masz już faaaajnie
magdalenne- oby choróbsko odpuściło jak najszybciej
elaine- ja codziennie pijam do śniadanka tą herbatę i dobra jest
tylko nie wiem czy robić ten tydzień przerwy jak niektórzy zalecają
Stary 2013-07-02, 10:33   #1732
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
u mnie akurat 38 tydzień i na razie na szczęście się nie dłuży
oj sorry cos mi się pomieszało.
w każdym razie będzie się dłużyć)

Stary 2013-07-02, 10:33   #1733
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kayka11 Pokaż wiadomość
łóżeczko w sumie zwyklutkie ale ile masz dodatków!!!!!!!!!!!!!

fajnie Wam sie udało

28.07.2013r.

Edytowane przez madi82
Czas edycji: 2013-07-02 o 10:36
Stary 2013-07-02, 10:34   #1734
katarzynkajg
Zadomowienie

Jakierka - super że dziś ostatni dzień pracy i tak cię podziwaim że dałaś rade pracować tak długo

Czarownica, AGrafka, Małaczarnakejt, -

Cytat:
Cześć

trzymam kciuki za wizytujące bo widzę że sporo dziś idzie
my zaczynamy 38 tc więc ciąża donoszona

surka, albo ktoś kto nadrabiał () jak Ci wody odeszły to dużo tego było? W sensie nie idzie się pomylić?
za tydzień

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Witam Mamusie!
Ja zaraz wcinam śniadanko i lecę na KTG, a wracając po zakupy.
Trzymamy

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Jestem z wami na bieżąco, ale będę się żalić na swój marny los Otóż rozłożyło mnie kompletnie W środku nocy robiłam sobie inhalacje, bo nie mogłam oddychać, tak mnie zatkało TŻ biedny siedział ze mną... Jak się w końcu położyłam, to mały zaczął zapinkalać mi po brzuchu i walił po jakiś narządach tak, że mnie skręcało
Zdrowiej

Rasha - za tydzień

Cytat:
Hej

Biedna
za ciebie też oczywiście trzymamy kciuki

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 10:34   #1735
aremalgos
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII

Cytat:
mam pytanie : JAK WYSOKIE SA WASZE MATERACE???? (grube w sensie)
8-10 cm jakos tak
Stary 2013-07-02, 10:36   #1736
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
dzień dobry

idę poczytać o czym pisałyście, od razu się pochwalę, że wczoraj zjadłam moje pierwsze w sezonie czereśnie. to jeszcze nie było to na co liczyłam, ale nie było źle

Cytat:
Hej

Biedna... może w dzień uda Ci się odespać?

aremalgos, yevele
za tc

Madi kup sobie rumianek, zaparz, zrób okłady na oczyska i heja dalej z komputerem

Enle jak wczorajsza rozmowa Tż z gościem od mieszkania? dogadali się?

Ja zmykam na trochę popracować
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 10:36   #1737
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

kayka piękne te pościele.
mój faworyt to ta różowo-brązowa (serduszka róż czekolada)
super

Stary 2013-07-02, 10:36   #1738
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

biedaczek,

Cytat:
no moje włosy takie raczej brązowe, nie ciemne, mam jasną karnacje i takie mysie włosy, nic szczególnego
ale skoro urodziłam córeczkę to musiałam być ja
szkoda, że w śnie nie było podanej daty, kiedy ja to rodziłam!
no ja tak dokladnie nie widzialam tych wlosow, tylko wiem na 100% ze nie blond ani rude, ciemniejsze takie
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 10:38   #1739
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
moj tak lezal, potem sie ustawil dobrze, a teraz jeszcze inaczej, bo lezy tak:

- glowa po lewej, ale nie nad moja noga, tylko pomiedzy noga a zebrami, a jego pupka skierowana jest idealnie w moja prawa strone, tez pomiedzy biodrem a zebrami

z tego co rozumiem to twoj lezy pod ukosem ... a moj tak jakbys narysowala kreske na brzuchu od lewej do prawej strony, w poziomie

Dziś leży ukosem, a ostatnio tak jak Twój właśnie poziomo

Rano lezy poziomo, później Mu wygodniej pod skosem..

Czy pod skosem tez jest warunkiem cc??

Cytat:
kocurku - zmieniłaś avatarek i się zgubiłam. Ach, ten mój zbudyniały mózg.

No coś zmieniłam to tamten mi się znudził

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Ja mogę przysiąść do towarzystwa, bo też sobie zrobiłam

to zdrówka- patrz załącznik

Cytat:
Hej

Miałam to samo ostatnio- dziś więcej pospałam.

Chociaż po kilku dniach czułam się jakbym wstawała na mega kacu

Cytat:
wiecie co...
wybrałam materac, chcę kupić ten gryka kokos, pianka.
znalazłam na ebay, namówiłam mojego tż, zgodził się
mieliśmy już zamawiac
wchodzimy wczoraj na ebay
a tam ZERO dostępnych, niech to!!
i nie umiem drugiego takiego gdzieś indziej znaleźć
Może to znak..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 87.jpg (26,5 KB, 5 załadowań)

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 10:38   #1740
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
We Wro musisz zadzwonic na pogotowie zanim gdzies pojedziesz rodzic/ masz problem z ciaza, i zapytac gdzie sa miejsca na porodowce/ patologii, etc.
Na Kamienskiego nigdy nie ma - to raz. Dlatego na pato bylam na Brochowie. A dwa - poniewaz w srode mnie wypisali, a w czwartek Lilo postanowila wylazic, jakos mi bylo milej juz tam wrocic niz sie tulac po obcych szpitalach . Nawiasem mowiac, na Kamienskiego i tak nie bylo miejsc .

:
no co Ty... jak mnie bolało to jechałam na Brochów bez dzwonienia, tak samo moja sostra jak dostała skurczów to też nie dzwonili gdzie mogą jechać....podobno na Kamieńskiego mało miejsc i tak odsyłają...
Ja teraz musze sie dowiedziec czy B. sie zamyka w sierpniu czy jednak nie....oby nie!!!

28.07.2013r.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości