Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18! - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-02, 16:16   #2071
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VI

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Nie dość że anemia nadal i zero poprawy po lekach to jeszcze mocz z licznymi bakteriami i tymś tam jeszcze, sama niewiem tylko położna dzwoniła i tyle usłyszałam, ciekawe co na wizycie mi lekarz powie... aaa jeszcze jakiś wymaz będą mi robić wiecie co to ?
a wymaz może na paciorka?

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
no właśnie...a kto wybrał mnie na zastępcę prezesowej...też się coś należy...wiecie prezesowa 25 zeta..ja tylko 5 nie będę tak z was zdzierać, teraz tyle wydatków:P

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

wymaz zapewne na paciora
No następna coś czuję, że moje długi wizażowe będzie jeszcze mój syn spłacał

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 16:17   #2072
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość

DZIEWCZYNY- odpuśćcie i wyluzujcie)

-----------
i jeszcze jedno... (teraz to już się narażam Waszej cudownej szefowej)
zdanie o składce członkowskiej to lekka przesada napisana z taka ironią, że wstyd!
poważnie, mogłaś sobie odpuścić enleve
Ależ my jesteśmy wyluzowane, a lekką przesadą było to, co zarzuciła każdej z nas Myszolka.
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 16:17   #2073
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamu

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
No następna coś czuję, że moje długi wizażowe będzie jeszcze mój syn spłacał

Czekaj czekaj, jeszcze trochę i nie tylko syn ale i wnuk

Ale mam zgagę, no szlag by to trafił.. dredy Tomasz chce wyhodowac chyba
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 16:17   #2074
sammi24
Zadomowienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
to Tż nie przetestował przed ślubem?

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość

Tż odebrał moje wyniki i nie mam paciora nie wyhodowali skurczybyka

A ja już wypindrzona zbieram się pomału na wielką wyżerkę z koleżankami w pierogarni

do miłego
za brak paciora. I miłego spotkania a będzie na pewno, skoro będą pierogiiiiiii

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem nie mogłam pożyczyć Wam dobrej nocki, bo mi tez wizaz nie działał
Kara 50 zł

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
lachryma ja wczoraj bylam na filmie Iluzja - polecam z calego serca, siedzialam caly czas z zapartym tchem i nie moglam sie doczekac konca, az wszystko wyjdzie na jaw. POLECAM
Kurcze, a my pójdziemy dopiero w sobotę

Cytat:
Nie dość że anemia nadal i zero poprawy po lekach to jeszcze mocz z licznymi bakteriami i tymś tam jeszcze, sama niewiem tylko położna dzwoniła i tyle usłyszałam, ciekawe co na wizycie mi lekarz powie... aaa jeszcze jakiś wymaz będą mi robić wiecie co to ?
Wymaz pewnie na paciora. A z anemią współczuję, też walczyłam i wciąż walczę o lepsze wyniki, a rewelacji tez nie ma, mimo że mam ładny zapas żelaza we krwi

Cytat:

A wczoraj leżał tak jakby na brzuchu z nogami podgietymi pod brzuszkiem i raczkami podgietymi pod buzia, słodziak taki ... bylo widac na usg bo mi gin na szybko zajrzał - 11 mam takie juz dokladniejsze, zeby wage oszacowac

Idzia, a zobacz to jakiś czas temu na ten filmik trafiłam:
http://www.youtube.com/watch?v=ImBEgjSwK1k

Cytat:
ok, juz dziala.
nie wiem jakim cudem ale sie cos naprawiło
A zastosowałaś najpopularniejszą metodę - wyłączenie i włączenie komputera? bo to są zawsze moje pierwsze kroki w takich wypadkach
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 16:18   #2075
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
to teraz ja tez napisze cos... o Myszolce.

i pewnie mnie tez zlinczujecie, ale napisze bo co mi tam
dla mnie takie unoszenie się jest niepoważne...jakieś teorie o adoracjach i farsach...
Domciątko Ty czasem też doradzałaś i jakoś nikt się nie obrażał itp.
Na tyle jesteśmy mądre, że chyba każda może wnioski z porad wyciągnąć.
Tu nie chodzi o bronienie kogoś tylko o jakieś czyste podejście do sprawy.

Sama mówisz, ze i tak nas kochasz...a M.już nas chyba nienawidzi skoro stwierdziłą, ze to farsa i się wypisuje...jak dziecko...bo to nie jest normalne zachowanie.

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 16:22   #2076
enlevee
Zakorzenienie

ha, nie pochwaliłam się- nie będę kupowała Octeniseptu, bo będąc u mamy i patrząc w jej szafkę w łazience odkryłam 3/4 małej buteleczki używała tego chyba na ranę po operacji kręgosłupa, więc jej zostało.. chyba tyle powinno starczyć, jak myślicie? Ile razy w ciągu dnia trzeba tym psikać pępuszek? Oliath- Z tego co pamiętam Lilo odpadł szybko kikutek, możesz coś powiedzieć na ten temat?

No i mam już ręczniki spakowane do torby. Brakuje tak naprawdę suszarki, kosmetyków ale to jak juz bedzie ta godzina to spakuje no i koszul.. musze isc do jakiegos lumpka i cos tam znalezc bo nie chce kupowac nowej skoro tego nie bede potem uzywac.

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-02, 16:22   #2077
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:

domcia uważam, że masz dużo racji, są tacy lekarze którzy nie dadza l4 itp., no ale jak sie juz siedzi w domu to chyba mozna troche po wypoczywać, bo to nie chodzi o to, że ktos straszy czy bawi sie w lekarza tylko o to ze ryzyko wczesniejszego porodu jest faktem i tyle... po co dzidzia ma leżeć w inkubatorze np.

Trzeba czasami wybierac w zyciu, bo sa sprawy wazniejsze i mniej wazne.

ja sie tylko rozmowie przygladam, staram sie nie udzielac, nie dlatgeo ze chce aby mnie wszyscy kochali (wystarczy mi Madi) tylko dlatego, że czasami łatwo jest osadzac jak sie nie zna calej sytuacji ... no ale tez mysle ze myszolka za ostro i za bardzo wziela do siebie slowa dziewczyn i tyle... coś sie dzieje, skurcze, ból leżymy - logiczne. My mamy ten sam termin i mi gin sam mowił, że skonczony 36 tydz musi byc, zeby nie wiem co.
znamy dziewczyne która się oszczędzała na wątku a dziecko leży w inkubatorze) przesliczna mała Lilka
znamy mame która się nie oszczędzała i urodziła 4 tygodnie wcześniej i ma zdrowego pięknego elfika Lilo

i co? jest tu jakaś reguła??

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-02, 16:24   #2078
madi82
Zakorzenienie

aaaa i ostatnie zdanie w tej kwestii..lekarz nie jest Bogiem i ja np. się ciesze jak któraś np. pisze...może zrób takie a takie badanie...i ja jak chcę i uznam że będę spokojnejsza to robię to badanie.....

A co do skanów/USG nie będę się wypowiadać bo widocznie to czuły punkt...i juz był wiele razy poruszany.

28.07.2013r.
Stary 2013-07-02, 16:24   #2079
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
No to jesteśmy dwie nalane. No i jeszcze Magolina wczoraj pisała, że też doszła do takiego wniosku
Ja też jestem z nalanych
Stary 2013-07-02, 16:25   #2080
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość

A zastosowałaś najpopularniejszą metodę - wyłączenie i włączenie komputera? bo to są zawsze moje pierwsze kroki w takich wypadkach
pewnie, ja nawet mój ruter restartowałam
no ale działa więc to najważniejsze

Stary 2013-07-02, 16:25   #2081
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Ja też jestem z nalanych
to muszę powiedzieć Teściowej, że grono TYCH nalanych się ciągle powiększa

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-02, 16:26   #2082
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Ty już tak nie doradzaj....co Ty w lekarza się bawisz czy co....:P
)
no co żurawinka jest na bakterie w moczu

Ja też się zaczęłam śmiać, bo zaraz pójdziemy na ,,gołe klaty" jak to mówi mój tż

I tak to jest jak sie spotka 70 bab ze zmianami hormonalnymi

domcia no tak masz znowu rację, ale dla mnie tylko i wyłacznie wazne jest to: cos sie dzieje (np z szyjka) + wiem o tym, jestem tego świadoma = uwazam szczegolnie mocno,

zachowania ryzykowne sa nie potrzebne, szczegolnie w sytuacji jesli chpodzi o ciaze

To tak jak z piciem alkoholu, ostatnio nasluchalam sie cioć, że moge sobie winko wypic itp, bo ona pila i jest ok. No to super, że jest, tylko ze gdyby jednak nie bylo to co? wyrzuty sumienia do konca zycia.
Dlatego ja wole nie pić i potem w razie czego nie miec do siebie pretensji. Moze co by bylo moze nie, ale lepiej nie ryzykowac.

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-07-02 o 16:30
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 16:27   #2083
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też się zaczęłam śmiać, bo zaraz pójdziemy na ,,gołe klaty" jak to mówi mój tż

Może gołe klaty to nie, bo by był zbiorowy zwis cycków do kolan

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-02, 16:27   #2084
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też jestem z nalanych
i jaaa i jaaaa

PS. Wiecie co ....dziś mi szwagierka dosłała wielką pakę ubranek...poprostu myślałam, że padnę z radości

Teraz je posegregowałam i piorę!!!
Ale się cieszę

28.07.2013r.
Stary 2013-07-02, 16:28   #2085
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
nerwowo sie zrobiło hehe
chyba wszyscy wiedzą że w ciazy trzeba sie oszczedzac

Idzia leże i kwicze po tekscie z szyjką, ze jak nie miała to sie puszczała a teraz moze a sie nie puszcza cóż za zrządzenie losu

wlasnie griluje szaszłyczki a na kolacje mam kilogram czeresni i arbuza świetujemy wczorajszy dzien psa- każdy powód jest dobry
Masz szczęście, że nie znam twojego adresu chyba, że zaprosisz do wspólnego świętowania takimi smakołykami

Cytat:
Czekaj czekaj, jeszcze trochę i nie tylko syn ale i wnuk

Ale mam zgagę, no szlag by to trafił.. dredy Tomasz chce wyhodowac chyba
Ta zgaga to za tą pazerność:p

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 16:29   #2086
madi82
Zakorzenienie

Cytat:

ja w sumie leukocytki zbiłam już dawno, ale dziś sobie zażyczyłam by mi mąż kupił soczek z żurawiny a tak w razie wu sobie popiję

28.07.2013r.
Stary 2013-07-02, 16:30   #2087
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Sammi słońce Ty nasze :P (adoracja pełną parą) a jak Ty na niego ją wstawiasz? masz jakiś patent:P
kochanie nasze normalnie, Tż wchodzi do domu, klęka przede mną, a ja mu gar na głowę

Cytat:
Napisane przez Olcia1406 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gratuluję kolejnych porodów, dzieciaczki słodkie. Mi jeszcze 42 dni zostały, i jak zobaczyłam że surka msc wcześniej ur to stwierdziłam że spakuję może torbę ;-) bo sie groźnie robi...Mam pyt do Ewusi bo w łożeczku widziałam konika tego z fisher prica fajny bo moja mama chce nam kupić?
Olcia ja robiłam pełen wywiad na necie, tu kiedyś też była dyskusja o tym koniku - kupuj bez zastanowienia ja też będę go zamawiać na all

Cytat:
znamy dziewczyne która się oszczędzała na wątku a dziecko leży w inkubatorze) przesliczna mała Lilka
znamy mame która się nie oszczędzała i urodziła 4 tygodnie wcześniej i ma zdrowego pięknego elfika Lilo

Nie ma reguły, ale chyba jak lekarz kazał się oszczędzać to żadna nie będzie latać na miotle poza tym, Lilo jest 3 dzieckiem Oli i uważam, że to też nie było bez znaczenia. A tak w ogóle to nie mieszajmy w to wszystko naszych wątkowych dzieci
Stary 2013-07-02, 16:31   #2088
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się po

Cytat:
i jaaa i jaaaa

PS. Wiecie co ....dziś mi szwagierka dosłała wielką pakę ubranek...poprostu myślałam, że padnę z radości

Ale się cieszę
Ale fajnie, dawaj zdjęcia jak wypierzesz!

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Ta zgaga to za tą pazerność:p

racja, pokarało mnie

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

a tak w ogóle to się poryczałam wczoraj oczywiście chyba z 10 raz w jednym dniu i mówię do Tzta: "bo ja wyglądam jak świnia, nie mogę się na siebie patrzeć"... a on na to mnie pogłaskał po głowie i mówi: "Co najwyżej jak świnka"

pocieszyciel pełną gębą.. żeby nie powiedzieć nalaną

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-02, 16:32   #2089
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

Domi, ale Myszolka kilkakrotnie już tu pisała, że boli ją brzusio, a na koniec dodawała (z uśmiechem!), że chyba szybko urodzi. Momentami to miałam wrażenie, że ona się chwali, że ją brzusio boli i że liczy na to, że Maluch szybciej się urodzi

Rozumiem, że ufa lekarzowi, ale skoro żali się też nam to naszym obowiązkiem jest jej poradzić, że może jednak by trochę poleżała/zwolniła chociaż... A ona na to, że ma obowiązki

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-07-02 o 16:33

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-02, 16:34   #2090
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się po

jem ananasa właśnie nie dam rady całego bo mnie gęba piecze już.

Stary 2013-07-02, 16:35   #2091
sammi24
Zadomowienie

Cytat:

a tak w ogóle to się poryczałam wczoraj oczywiście chyba z 10 raz w jednym dniu i mówię do Tzta: "bo ja wyglądam jak świnia, nie mogę się na siebie patrzeć"... a on na to mnie pogłaskał po głowie i mówi: "Co najwyżej jak świnka"

coś jak z tym pingwinkiem na spacerze co Karolajn pisała

A mój Tż śmieje się, że ze mnie taka kulka się zrobiła i gada mi ostatnio, że brzuch tak urósł przez tydzień/półtorej, ja se myśle taaaaa, na pewno i dzisiaj się dwa razy mierzyłam i mam 5cm więcej w obwodzie tylko, że podejrzewam, że to boczki mi urosły, a nie brzuch=syncio
Stary 2013-07-02, 16:35   #2092
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
pewnie pacior, ale to się dowiesz na miejscu na sto procent. Ale tak wygląda. Współczuję anemii <przytul>

Cytat:
Napisane przez Olcia1406 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gratuluję kolejnych porodów, dzieciaczki słodkie. Mi jeszcze 42 dni zostały, i jak zobaczyłam że surka msc wcześniej ur to stwierdziłam że spakuję może torbę ;-) bo sie groźnie robi...Mam pyt do Ewusi bo w łożeczku widziałam konika tego z fisher prica fajny bo moja mama chce nam kupić?
hhi,, no Surka troszkę postraszyła dziewczyny z późniejszym terminem, nie da się ukryć

Cytat:
ha, nie pochwaliłam się- nie będę kupowała Octeniseptu, bo będąc u mamy i patrząc w jej szafkę w łazience odkryłam 3/4 małej buteleczki używała tego chyba na ranę po operacji kręgosłupa, więc jej zostało.. chyba tyle powinno starczyć, jak myślicie? Ile razy w ciągu dnia trzeba tym psikać pępuszek? Oliath- Z tego co pamiętam Lilo odpadł szybko kikutek, możesz coś powiedzieć na ten temat?

No i mam już ręczniki spakowane do torby. Brakuje tak naprawdę suszarki, kosmetyków ale to jak juz bedzie ta godzina to spakuje no i koszul.. musze isc do jakiegos lumpka i cos tam znalezc bo nie chce kupowac nowej skoro tego nie bede potem uzywac.
brawo przynajmniej z głowy temat i nie będziesz się martwić

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 16:36   #2093
katarzynkajg
Zadomowienie

No wkońcu nadrobiłam, co ja jedną stroną do przodu to wy razem ze mną i tak w kółko

Widzę ze ostro się zrobiło
Co do zachcianek o których pisałyście ja dziś zrobiłam kanapki z przecierem pomidorowym i podałam na drugie śniadanie zapominając o tym że to są tylko moje zachcianki a nie Tż-a, jego mina bezcenna

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
A tak w ogole to zaczynam 37tydzien dzis!
Kupilam jeszcze smoczek, szczotke do wlosow dla malej i gruszke.

Oliath lepiej przyjmij babke raz i da ci spokoj.
.
za tydzień i zakupy

Cytat:
No i po wizycie - 3050 gram nasz synek waży i miewa się dobrze
Mam krótką szyjkę, rozwarcie na palec i doktor nakazał wywoływanie
Kolejną wizytę mamy 18 lipca, ale ponoć nie doczekamy No zobaczymy
Mój TŻ się zestresował i spocił, ale mam z niego ubaw
za wizytę a co do reakcji Tz-a mó jtak samo zareagował jak się dowiedział o rozwarciu

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
aleeeee sie cieszę
Dzwonił mąż i kazał sie pakować. Jedziemy jutro nad morze! Szef zlitowal sie nad ciężarną żona co prawda jedziemy tylko na 3 dni ale i tak cieszę sie ogromnie latam więc jak w ukropie i pakuje walizkę. A jeszcze musimy poszukać jakiś nocleg.
Aaaaaaaa kocham mojego męża
Zazdraszczam wypadu nad morze, bawcie sie dobrze

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość

Futro tez testowalo wozek juz w terenie :p
Fajne zdjęcie i psiak też widze skorzystał z nowego pojazdu

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak sie czyta newsa ze ktosik rodzi i potem kolejnego ze juz po itp. to to sie takie lajtowe wydaje.....a jak pomysle o tym na powaznie to mnie ciary przechodzą tak sie boje.....Tz mowi ze przeciez ze mną bedzie ale ....ale...... bajam sie.Wyłączam myslenie o tym ale czasem sie nie da
Mam identyczne odczucia

Margosia - cudne te twoje dziecko powiem ci że ja bym się strasznie bała kąpać maluszka w takim wiaderku. Ale ja to panikara jestem

Ewusia i Karolajn wasze dzieciątka też śliczne normalnie napatrzeć się nie idzie

Ghia - świetny opis, wzruszyłam się

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-02, 16:36   #2094
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
coś jak z tym pingwinkiem na spacerze co Karolajn pisała

A mój Tż śmieje się, że ze mnie taka kulka się zrobiła i gada mi ostatnio, że brzuch tak urósł przez tydzień/półtorej, ja se myśle taaaaa, na pewno i dzisiaj się dwa razy mierzyłam i mam 5cm więcej w obwodzie tylko, że podejrzewam, że to boczki mi urosły, a nie brzuch=syncio
Sammi skąd wiesz, że Syncio nie urósł? np. główka mu urosła o 5cm kolejnych

Mój to normalnie mówi do mnie "Kulo".. Moim imieniem to mnie wcale nie woła aż dziwne, że jeszcze w komórce nazwy nie zmienił

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-02, 16:37   #2095
sammi24
Zadomowienie

Dobra ja zmykam, Tż jedzie już windą do później
Stary 2013-07-02, 16:37   #2096
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Co do zachcianek o których pisałyście ja dziś zrobiłam kanapki z przecierem pomidorowym i podałam na drugie śniadanie zapominając o tym że to są tylko moje zachcianki a nie Tż-a, jego mina bezcenna
hahahahahahahahahaha chciałabym to zobaczyć

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-02, 16:38   #2097
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
i jaaa i jaaaa

Ale się cieszę
Ale super
Cytat:

Kochany jest
Stary 2013-07-02, 16:38   #2098
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Sammi skąd wiesz, że Syncio nie urósł? np. główka mu urosła o 5cm kolejnych

Mój to normalnie mówi do mnie "Kulo".. Moim imieniem to mnie wcale nie woła aż dziwne, że jeszcze w komórce nazwy nie zmienił
Ło matko, lepiej żeby mu głowa nie rosła bo na ostatnim USG własnie sama główka była 2 tyg do przodu
Stary 2013-07-02, 16:39   #2099
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Ło matko, lepiej żeby mu głowa nie rosła bo na ostatnim USG własnie sama główka była 2 tyg do przodu
no to co tam, będzie 4 tygodnie do przodu, daaaaaaaaasz radę

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-02, 16:40   #2100
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
jem ananasa właśnie nie dam rady całego bo mnie gęba piecze już.
ja tez calego nie dałabym rady
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości