|
|
#1591 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Szajka Dorotk też jak narwanie szarpała tą mate Nawijko ! gratulejszyn ! No i więcej nie nadrobiłam...tzn tak po łebkach ino wybaczcie Aha i co do hope.... mój ex miał (ma nadal) goldena. Ale kupował go jak byliśmy razem to przez pierwsze 3-4 miesiące pies w ogóle nie wychodził na dwór rozkładali mu takie maty jak podkłady dla dzieci i gazety i on się tam załątwiał dopóki nie nauczył się czystości, ogólnie goldeny i labradory to są bardzo wymagające psy i niestety bardzo "dziecinne" dorastają dopiero około 3 roku życia a tak to po wszystkich skaczą wszystkich liżą ogólnie wszędzie ich pełno. Świetna spraw tylko chyba w tym momencie mcie dwoje dzieci... też jestem za tym że jeśli już Ci przeszkdza to od razu znajdzcie mu jakiś dom. p.s sorry zjada mi literkę "a" coś mi się nie wciska....
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieć okazał się łaskawy i jeszcze dosypia więc nadrobiłam WSZYSTKO (a mało nie było
).Nawijko- za zdanie ![]() Sarah,Illusion- za skończone pół roczkuWSZYSTKIE FOTKI ŚLICZNE Co do chrzcin-moich rodziców też nie było na chrzcie Oskara. Mama stwierdziła że musi gotować żeby po kościele goście mogli siąść do stołu (niby prawda ale i tak mi przykrość zrobiła) a tata został bo po co ma bez niej jechać? ![]() W ogóle między nami jest nie ciekawa sytuacja bo dowiedziałam się o sobie czegoś... (oczywiście za plecami) no i w końcu wyszło tak że praktycznie większość sama zrobiłam. Ojciec wypił za dużo i trochę go zaatakowałam kiedy pijany wziął Oskara na ręce (chwiał się i wstał z nim). Doskoczyłam do niego i wyszarpałam mu dziecko krzycząc na niego'przy teściach i siostrze tż. Nie wiem co sobie o mnie pomyśleli ale w tamtym momencie krew mnie zalała. Poza tym mamy tylko film z chrzcin-zero zdjęć szkoda,ale coś wymyśle Stwierdziliśmy z mężem że dobrze że narazie nie będzie już jakich większych imprez bo to psuje atmosferę w domu
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam nadrobic ale dupa! Przez caly dzien doszlam do 40 strony
Ogarne chyba tylko bierzące tematy . Na jeden dzien Was zostawic i juz nie da sie nadgonić
|
|
|
|
#1594 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() owoce morza wymiatają widziałam na fb i aż parsknęłam śmiechem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a oczy - miodzio Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah - 2 tygodnie temu było 7100g i 67cm...
Onaella - lekarz odradzał dawanie, bo pytał mnie, czy daję już kaszki - mówiłam, że czasem, rzadko, bo mała nie chce, to powiedział, że póki co nie ma nawet potrzeby dawania jej tego, bo jest wystarczająco duża. I innym dziewczynom chyba to samo lekarze mówili przy dużym dziecku... |
|
|
|
#1596 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
O rany, ale aparatka!
Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41601786]Cała, Debrah, kapitalne fotki a tu mój krzykacz krzyczący dzisiaj:http://www.youtube.com/watch?v=_2yfM...ature=youtu.be Debrah, córa normalnie Twoja kopia [/QUOTE]Dorcia daje po uszach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Cytat:
Cytat:
![]() Przestaję się przejmować, o nich świadczy nie o nas. Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież to nie ta impreza była ważna tylko właśnie uczestnictwo we mszy świętej :/co do okrzyczenia taty to ja bym zrobiła tak samo także nawet nie myśl co sobie ktoś pomyślał, bo według mnie postąpiłaś dobrze ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() rozumie m, że będziecie robić do skutku
|
||
|
|
|
#1598 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
pozdro ciotki ! :P:
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
hhaha no o 4 rano to niezły hardcore.... chociaż może ze wzgląd n sytuacje bym odpuściła....
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Już powiedziałam mężowi, że chyba nie ze mną, bo ja na razie jednego Miśka nie ogarniam, a jak jeszcze bym miała takiego szalonego Julaska to nie wiem jak bym radę dała
![]() Ach te oczęta
|
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam
zrobilam sobie kolacje i biore sie za nadrabianie, jak mi dziecko pozwoli to moze sie uda
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Silver pojechła, to cisza tu.... dobrze że na resztę gaduł można liczyć
Powiem Wam że nie wiem jak ja dziś to zrobiłam, ale mam ogrnięte jako tako w mieszkaniu, ugotowany obiad dzieć śpi.... jeszcze w IKEI zdąrzyłam być nakupić co trzeba i se siedzę i nie wiem co ze sobą zrobić
|
#1604 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja Ci napiszę instrukcję obsługi Julaska i bedzie bez problemu ![]() ![]() ![]() dziękujemy za wszystkie komplementy bokeh, Hania jak zwykle cudna, przyjedz do nas zrobić Julce sesje ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
u mnie bajzel, tona prasowania, dziec marudzący bo nie moze zasnąc - zapraszam ![]() fewcia, na tej fotce z fejsa z tulą podobna mi jesteś do Magdaleny Walach lubie ją
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-07-02 o 20:31 |
||
|
|
|
#1605 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oczywiscie 5 rano to nie jedyna pobudka byla ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja tam zazdroszcze takiej pobudki Cytat:
Cytat:
kochaniutka
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
![]() Dużo osób to mówi,nawet tu na forum dziewczyny mówiły ale ja tego podobieństwa nie widzę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1607 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
![]() bo juz Cię bardzo lubię ![]() serio, podobne jestescie ![]()
|
|
|
#1608 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
madra dziewczynka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy cudna ufff udalo sie nadrobic a maly ciagle spi (nie wiem gdzie to zapisac moja kolezanka urodzila dzis synka takze mozna powiedziec ze zostalam ciocia ![]() Chyba lece do wanny mam nadzieje ze Miki sie nie obudzi i jak wroce uda mi sie jeszcze nadrobic klub
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W domu mam dość czysto ale kolację przydałoby się zrobić-dzieć nie chce spać ![]() Powiedzcie mi jak go przestawić z 22 na 20? Albo przynajmniej na początek 21? Przecież 22 to stanowczo za późno dla takiego malucha.
|
|
#1610 |
|
Wtajemniczenie
|
moja zasnęla (tfu,tfu)- ide ogarniać całodzienny rozpiździaj, bede dążyć do bałaganu fewci
|
|
#1611 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie
|
|
#1612 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Dzieć śpi, chata jako tako, ćwiczenia odwalone, wizaż nadrobiony, jestem z siebie dumna
![]() Cytat:
Cytat:
Ja teraz ćwiczę z Mel B. bo gadka Ewki mnie wkurzała My byliśmy raz na kontroli, teraz jesteśmy umówieni na sierpień, ale zastanawiam sie czy nie iść wcześniej prywatnie. Co myślicie? Cytat:
Cytat:
Gratuluje rocznicy Cytat:
Cytat:
Pięknisia Cytat:
dla Ciebie Co kupiłaś w Ikei ? Cytat:
![]() A mi Fewcia przypomina bardziej inną aktorkę , tylko nie wiem jak się nazywa, ale zaraz poszukam Illusion, przytulasek dla Igorka za pół roczku
|
|
#1613 | |||
|
Zadomowienie
|
meneq masakra!!!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1614 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Blogerko, czy mi się zdaje czy jeszcze nie pochwaliłaś się nam malutką Lilianką? Patrzcie Fewcia dwa : ![]() http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs....cat=artpicture
|
|
#1615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Po tym co teraz zrobiła, u mnie jest przegrana. Wreszcie bez wyrzutów sumienia mogę zerwać z nią wszelkie stosunki. Aaa zapomniałam się pochwalić Jako że u mnie był remont biedronki, to na nowe otwarcie była specjalna gazetka i różne promocje. Mięszy innymi pieluszki dada za 22,99 No i co mój kochany tatuś zrobił? Pojechał przed otwarciem i przywiózł nam .... 6 paczek
|
||
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ja tylko na chwilunię. Byliśmy dziś cały dzień na basenie. Plecy tak mi zjarało że masakra
![]() Daria padła spać. Dziś myszka moja jechała pierwszy raz w spacerówce. Któraś z Was ma ten wózek co ja i chciała zobaczyć Darię w spacerówce (wybaczcie , nie pamiętam która). Dwie fotki ze spacerówką dałam do klubu (na jednej fotce jestem ja :P ). Inetrnet w tej dziurze chodzi w zastraszająco wolnym tempie Kurde, naprawdę się od Was uzależniłam....
|
#1617 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ogarniaju, ogarniaju ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
noooooo z tego samego serialu ![]() ![]() fewcia, ale masz sobowtórów
|
|
|
#1618 |
|
Zadomowienie
|
muszę jeszcze klubix nadrobić, zabijcie, ale nie dziś
idę spać, bo mi głód zaczyna dokuczać !
|
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
My juz oczywiscie po jednej pobudce....
Czy jest tu jeszcze jakies dziecko ktore jak usnie na noc przebudza sie za godzinke np?? Moj ostatnio tak robi ciagle ;/ naszczescie usnal zaraz
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.

).
za zdanie 
. Na jeden dzien Was zostawic i juz nie da sie nadgonić 
przed chwilą
Nie zadręczaj się tym 

oczywiscie 5 rano to nie jedyna pobudka byla