|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
moi rodzice też nie przyszli na chrzest Leosia, z powodu,że zaprosiłam mojego brata z obecną partnerką przewyłam chyba z miesiąc i na moim łbie przybyło mnostwo siwych włosów z tego powodu dlatego tak dobrze rozumiem Twoj smutek nie jestem w stanie tego pojąć, minęło już tyle czasu a mne aż ze złości żółć dławi,że oni nawet sobie z tego sprawy nie zdają efekt jest taki,że moich synow tato widział ostatnio w lutym najlepsze jest to,że ostatnio moja matka wyskoczyła do mnie z tekstem,że powinnam tą wojnę zakończyć,wziąć dzieci i przyjechać do ojca czujesz jaki tupet? wogóle jaka wojna? przecież zaprosiłam moich jedynych rodziców na chrzest dziecka a oni nie wiedzieć czemu w piź,,,ie je mają i olali sprawę powiem Ci tyle, spowiadałam się z tego księdzu i powiedziałąm jaka jest sytuacja,że przecież przykazanie Boże i wogóle i jak ja mam z tym życ,a wiesz co ksiądx powiedział? że pozostaje się jedynie za nich modlić ![]() ech...... nie mam słów zawsze z nimi dobrze żyłam ale uwierz mi,że dzieci są moim największym skarbem i naprawdę skoro to mają być takie poje...ba..ne relacje to wolę żeby moje dzieci nie miały ich wcale moje serce strasznie krwawi bo przecież to ojciec i matka moja, gdybym cokolwiek zrobiła, nie wiem poklocila sie z nimi cos bym powiedziala ale ja nie zrobilam absolutnie nic i nawet nie wiem o co w tym wszystkim kaman Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-07-01 o 22:32 |
|
|
|
|
#1412 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
skoro tak im zależy na wnuku to gdzie będą w tym jednym z ważniejszych dni w jego życiu? Przecież to jego uroczystość a nie Twoja czy Twojego męża... |
||||||
|
|
|
#1413 |
|
Zadomowienie
|
A dziewczyny co ja dziś przeżyłam. Mój Tż to zapalony wędkarz i czasem trzyma robaki (takie małe, białe larwy
) na ryby w lodówce. Idę sobie po serek, patrze, a te obrzydlistwa wypełzły z pudełka Aż mam ciarki jak o tym pomyśle
|
#1414 |
|
Wtajemniczenie
|
witam sie wieczornie
Spotkanko mega udane, Ida to przekochana osoba, od takich ludzi, aż się nie chce wychodzić, a jakie jedzonko robi OMG- mniam mniam ![]() ![]() Leo to tak aktywne dziecko, że Julka przy nim to jaki spokojniak, że hej, no pozatym, że dała popis płaczu, ale to chyba nowe miejsce ją zestresowało. Leo zasuwa po podłodze jak przecinak, a jak pije ze szklanki to głowa mała ![]() Opalony jakby codziennie na solarium chodził, słodziaczek Fotki dam do klubu nie mam za wiele, bo ja nie wiem czemu jak my sie spotkamy to ciągle gadamy i gadamy i nie ma czasu na zdjęcia ![]() marsi, ale to chyba Leo jest miesiac starszy, Julka się po nim przeca urodziła a co do teścia i teściowej to nieźle- chyba ich na niedzielny obiad zaprosze za te kompkementy szkoda, że teścówka nie wyszła ![]() Julka jak zasneła w autobusie tak śpi do tej pory nooo także oby wiecej takich spotkań, Lady, czekamy na Ciebie ![]() dzisiaj nie nadrobie, jutro poczytam. fewcia, zdrówka dla Blanki, bo jeszcze przed wyjsćiem widziałam, że byłaś z nią u lekarza
|
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam ślub 2 lata temu u mnie moja siostrzenica niosła obrączki i to z domu do kościoła bo pieszo szliśmy
Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-07-01 o 22:36 |
|
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja, tak, u pathi, mialo byc gotowe na 3-4lipca, no ale teraz to nie wiem
![]() Ezzo, u nas na slubie obraczki niosl 7letni chlopczyk a moj welon 6letnia dziewczynka generalnie nie chcialam, ale wyszlo naprawde super
|
#1417 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przykro mi bardzo, co za zachowanie tuuuulam Cytat:
kuzynki zostaly u mnie na 5 dni dopóki siostra nie wroci takze rzadziej wpadam |
||
|
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czuję jakby to było wczoraj to odpowiem ![]() pomysł bardzo fajny
|
|
|
|
|
#1419 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a spróbowania rarytasów przygotowanych przez Marsi ogromnie zazdroszczę
|
|
#1420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1421 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oklepujcie się często po pleckach
|
|
|
|
|
#1422 |
|
Zadomowienie
|
Lecę do wyra
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cala no jeśli chodzi o daty urodzin- to zakręt ze mnie ![]() co do płaczu Julki to nie przsadzaj, dziecko pospało to od razu inny humorek był mowię Wam jak ona się śimała w głos jak Cała ją chustała- czegoś takiego nie widziałam ![]() dobra już sobie nie słodzmy, było fajnie i do następnego ![]() Lady, my też już się nie możemy spotkanka doczekać, jeszcze tylko kilka dni |
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() Słodkich snów ![]() |
|
|
|
#1425 |
|
Konto usunięte
|
Lady, jak u pathi to raczej spokojnie, coś się stać musiało, dziewczyna ma solidną opinię.
|
|
|
|
#1426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze kojarzę że miało być na 3go? Trzymam kciuki żeby zdążyła przed wyjazdem
|
|
|
|
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1428 | ||
|
Raczkowanie
|
Hej, wkóncu nadrobiłam, ostatio jakoś czasu w ogóle nie mam na nic. A to sprzatanie, spacery , goście i wieczorem jestem padnięta, a po za tym jakoś nie umiem się wbić w wątek
Cytat:
Cytat:
.A tak serio to nie sa takie straszne te robale. Też mnie kiedyś obrzydzały, ale jak sama zaczęłam wędkować to już mnie nie brzydzą. Pochwale się mam nawet kartę wędkarską![]() Wisienka wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Fewcia dużo zdrówka dla Blaneczki Silver udanego wypoczynku Gratulacje za skończone miesiące i nowe ząbki miałam coś jeszcze napisać w ogóle przybita dzisiaj trochę jestem, we wrześnu w tamtym roku byliśmy na weselu u kuzyna Tż, nawet Tż był świadkiem i dzisiaj się dowiedzieliśmy że się rozwodzą. 10 miesięcy po slubie. Tak mi szkoda tego kuzyna, fajny chłopak z niego, tak kocha swoją żonę. wyjechali za granicę zarobic na mieszkanie ta poznała nowe towarzystwo i dzisiaj się wyprowadziła do koleżanki,ehh szkoda słow
|
|
#1429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
Dziś przeżyłam meritum szału Oli , biedna sama nie wiedziała co ze sobą zrobić zjadała wszystko. Ja się muszę uczyć, a mama sobie z nią rady nie dawała. No normalnie cyrk Co do mojej nauki to jutro mnie czeka najgorszy dzień muszę wstać rano i do późna będę się uczyć coby w środę odpocząć psychicznie przed czwartkiem. Choć uczę się już tydzień to czuję się jakbym nic nie umiała. Zresztą w środę idziemy podpisać do banku umowę kredytową. ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41582387]to tak jak Agatka nie chciała - najpierw opanowała normalną butelkę z wodą mineralną, potem kubeczek jakoś 11-12mcy miała, a na koniec dopiero niekapek ![]() powiem ci, że Agatka piła z butelki a Dorotkę jednak uczę że kaszka łyżeczką bo potem Agu się tak przyzwyczaiła, że nidyrydy inaczej, a że niejadek to do 3rż chlała to z butli Ona, to nie muszą Holle być, ja nie wiem może Humana tam u was, może Milupa, może jeszcze inne? patrz na skład, bez cukru, bez barwników. Po prostu. U nas Holle mimo wszystko najbardziej dostępne. a tu masz połowę taniej: http://www.ebay.co.uk/itm/Holle-Orga...item3cce666043 http://www.ebay.co.uk/itm/Holle-Orga...item3cce666044 inne też są no i wiesz, u was lepsza jakość chyba jednak ryżu, niż to co do nas trafia ojjj to dobrze, że od razu poszłyście [/QUOTE]A co do kaszek to jeszcze baby sun ma taki skład jak Holle a są tańsze. ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- No to gratki !!! |
||
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
kaszkowe znawczynie
![]() czy ta kaszka nadaję się na pierwszą kaszkę dla dziecka ![]() http://www.ebay.co.uk/itm/Holle-Orga...item3a7dda568d |
|
|
|
#1431 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do babci to niestety wiem że gra mi na emocjach, a tych u mnie aż nadto ![]() Cytat:
co się z tymi ludźmi dzieje ja myślałam, że urodzenie dziecka wiąże się z różnymi problemami, ale w życiu bym nie pomyślała że cała rodzina będzie skłócona...Te chłopy, gorzej jak kobity w ciąży... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny czy któraś z Was ma hula hop to takie wiecie, z masażerem i go używa? bo ja dziś po chyba 3 miesiącach wyciągnęłam je zza drzwi celem naprawy wyglądu swojego brzuszyska, poćwiczyłam 20 minut i chyba jutro już nie poćwiczę bo cały brzuch mam w fioletowych siniakach a chciałam w tym tygodniu nad wodę iść, będę musiała w koszulce pozostać żeby nie było że zupa była za słona ![]() Onaella to jest kasza jaglana o ile dobrze widzę? to tak, Oliwier jadł pierwszą jaglankę, całkiem przyjemna w smaku taka słodkawa jakby. Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-07-01 o 23:54 |
||||||
|
|
|
#1432 |
|
Zadomowienie
|
Ezzo niemodne - może i tak, ale na pewno urocze i mi się podoba
Tylko zastanawiam się czy nie za małe te dzieci, 3,5 roku powinno być ok ale dwulatek w okresie buntu może wyciąć jakiś numer, w najlepszym razie zaprzeć się że nie pójdzie To jednak stresujące, tylu ludzi, obce miejsce...---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Na moim ślubie szła przed nami siostra mojej chrześnicy, właśnie dlatego że Julka miała wtedy niewiele ponad 2 lata i baliśmy się że nie podoła. Marzyło mi się żeby to była moja chrześnica ale jednak zdecydowaliśmy się na starszą dziewczynkę. I słusznie... Julka dobre parę tygodni wcześniej uczyła się śpiewać Sto lat i składać życzenia, po czym zobaczyła mnie w białej sukni, fryzurze, makijażu, bez okularów - i nie poznała mnie Jak ją podprowadzili do mnie pod kościołem to ledwo kwiatki mi dała (po długich namowach), sto lat musiała śpiewać jej mama bo młoda się popłakała. Potem jak jej pokazywali zdjęcia ze ślubu to bezbłędnie wskazywała mojego męża jako nowego wujka ale na pytanie o mnie twierdziła że cioci na zdjęciu nie ma...---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Black zrób jeszcze zdjęcie z przodu i zestaw z tym pierwszym tak jak poprzednio, będzie fajnie widać różnicę
|
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Nadrobilam, ale dzis o taryfe ulgowa prosze. Yae od kilku nocy budzi sie co godzine i dzis sie nie czuje. Jestem na spacerze, zaraz kupie dobra kawe i pozniej w pelni sil wroce do Was. |
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Moja Gwiazda od 5 myśli że jest dzień,ja ewidentnie nie podzielam tej opinii
![]() Ale przynajmniej noc lepszą. Przez sen mocno charczała ... Był straszny problem z zaśnięciem ale o 21 padla,spala do 24,zjadła i spala do 4. I do tej 5 już tak kimała niespokojnie. Ale dla mnie sen 3h i potem niecałe 3h to już sukces proszę nie wyprowadzajcie mnie z bledu ![]() Marsi,cała super że spotkanie Wam się udało. ![]() Meneq może Yae odczuwa zmianę miejsca i brak taty? Szaja zmieszałam wczoraj mleko na pół,bo nie zdążyłam przeczytać twojego postu,zjadła. Nie zrobiłam Jej krzywdy? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej nie zmiane miejsca (juz nie raz nocowalismy u tesciowej) ani brak taty (zdarzalo sie kilka dni pod rzad, ze sie z nim nie widziala) a odreagowuje bycie w wiekszym towarzystwie niz zwykle. Mozliwe to to? |
|
|
|
|
#1436 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Biedna Twoja córeczka Powodzenia w nauce Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dużo zdrówka dla Blanki
|
|
#1437 |
|
Rozeznanie
|
Jol Jol
Cala,Marsi- super,ze spotkanko udane, Groszek taaaki opalony ![]() Yellow,mam to z masazerem,ale boliii okrutnie,ostatnio przed ciaza uzywalam Fakt,ze dobrze robi na brzuszek,ale o ile zwyklym hulahopem moge krecic godzinami, to przy tym szybko wymiekalam i te siniaki:p Bardzo Ci wspolczuje sytuacji... TZ zimny i obojetny,babcia gra Ci na emocjach Za duzo zlego,mam nadzieje ze szybko sie to wyprostujeLaurko-tesciowie porazka! Laske Ci robia,ze nie przyjda? Przeciez to chodzi o ich wnuka...:/ Maluch juz druga noc nad ranem budzi sie co chwile z.placzem,albo pojekiwaniem. Wiec od 5 nie spimy dzis Milego dnia |
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq myślę że tak. My też jesteśmy ciągle same,a jak jedziemy gdzieś na cały dzień gdzie jest dużo ludzi to jest w nocy jeszcze gorzej niż normalnie.
Nomen współczuję 5 rano to stanowczo za wcześnie na pobudke ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow bo do tego hula hop z masazerem na początku trzeba jakaś bluzę zakładać. Później się idzie przyzwyczaić do tego i już nie boli i nie ma sincow.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dam rady z takimi nocami przez 1,5 miesiaca... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

bo są już nowe wzory nosidełek i okazało się, że jest ten wzór, który mi się bardziej podobał, a miało go nie być, a ja już nastawiłam się na inny i teraz nie wiem
du.pa ze mnie, we wszystkim jestem taka niezdecydowana
wrzucę do klubu i doradzicie?

) na ryby w lodówce. Idę sobie po serek, patrze, a te obrzydlistwa wypełzły z pudełka
Aż mam ciarki jak o tym pomyśle

Lecę do wyra

[/QUOTE]
a chciałam w tym tygodniu nad wodę iść, będę musiała w koszulce pozostać żeby nie było że zupa była za słona 
5 rano to stanowczo za wcześnie na pobudke