|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
za wizyte, i jak Ty to robisz, ze nie tyjesz?? czary-mary?
|
|
|
|
|
#2312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
Cytat:
polecam się na przyszłość
|
||
|
|
|
#2313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Podpinam się pod słowa Dotki En... odnośnie tego, ze Tomuś może być żółty... Od żółtaczki a nie od ojca chińczyka
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam do domu na takim głodzie, że o matko
![]() ponad godzinę musiałam w poczekalni czekać ![]() Jeszcze mnie naszła taaaka ochota na pastę z makreli w sosie pomidorowym+cebulka, że musiałam skoczyć do biedry, a no i po ciasteczka i puszeczkę coli Zżarłam wszystko, tak mi teraz dobrze
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twee- a Pani gin nie miała Cię ochoty pomacać jak poprzedni ginek?
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
En Ty nie pisz głośno, ze dałam klapsa swemu nienarodzonemu dziecku bo MOPS, PCPR czuwa!
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za l4No dobra... już nie wnikam A w ogóle to w smyku kupiliśmy 5-ciopak body za 30 zł Jakby ktoś też chciał
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od dzisiaj na naszym wątku nie odmawiamy sobie niczego!! (w granicach rozsadku of corse) |
|
|
|
|
#2319 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czasem potrafi dac po psychice ale dajemy rade ![]() Chcialabym tak samo wychować niunie i ciekawa jestem czy mi się uda ![]() Zaraz wstawie do klubu zdjecie Matiego mojego przystojniaka
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
DOTKAAA moze byliscie w urzedzie gdzie jest Twoj akt ur.?
Mnie dzis kobieta w Usc gdzie jestem zameldowa a kazala przujsc z aktem ur. Moze tam gdzie jeat mok aktt pojkdzie ten temat szybciej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2322 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Ja już jestem w 39tc i siary niet
Z bebilonu dostałam misia ale kołysanek nie. Też chcę ![]() Ja nie mogę sobie tak dogadzać jedzonkiem bo mam zgagę 24h i taką gulę w przełyku po każdym posiłku, nawet po herbacie:banghead: więc za czym coś zjem to się zastanawiam 3 razy Ale pocieszam się tym, że gdyby nie to, to bym o wieeele więcej przytyła
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
bulimiczka
![]() tweed- gratki za wizyte )Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2324 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
ją też nic nie dostałam. Cytat:
Jak dla mnie super sprawa, jeszcze jutro mogliby mi poprawić ![]() Cytat:
Ją nie miałam siary, a teraz z cyca leci i mała sobie przed chwilą fajnie ciumkneła ![]() Cytat:
Mi teściowa przywiozła z Niemiec sabsimple na kolki, ale w sumie nie wiem jak to stosować w razie w ![]() Cytat:
za wizytę. ją miałam paciora robionego w 34 bo ginka nie chciała mnie specjalnie fatygować w 36, na szczęście mi się przydał wynik![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mamy pranie co 3 dni, żeby 56 mieć na bieżąco
|
|
#2326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to mleko zajechało hardcorem, po takim połączeniu nie wyszłabym z łazienki ![]() Cytat:
![]() Eee, no to git Co prawda ginka kazała mi przyjść na wizytę następną dopiero za miesiąc czyli w skończonym 37tc, ale to chyba akurat będzie ![]() I tak zastanawiam się czy nie przyjść za 3 tyg bo dała mi zwolnienie do 30.07. a przecież ja to zwolnienie muszę zawieźć do zusu. Rozumiem, że przed upływem tej daty? Patzrąc na to ile jem, pewnie chodzi o ilośc odwiedzin w wc ![]() Wiem, wiem )hahahah, no jakoś nie I w kapie jakoś za długo nie gmerała ![]() CO WIECEJ!!! Odkąd nie chodzę do tamtego gina i nikt mi nie maca piersi (bo tamten, to co wizytę ), wyskoczyły mi rozstępy na cycorach! Jakaś dziwna zbieżność?!
|
|
#2327 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez nie dostalam Cytat:
Roxi juz dokladnie opisala, wiec nie bede sie powtarzac ![]() Cytat:
Cytat:
Roxi- dowalilas w calej rozciaglosci i ze sluzkami i lewatywa. Tak sie smieje ze urodze dzisiaj. Bedziesz matka chrzestna Milej wizyty w WC :p
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2329 |
|
Zadomowienie
|
Nadrabiam tak jakos nie po kolei:
Misiaczka, super, ze jednak jedziecie nad to morze! Elaine, fajnego masz kolege, za prezenty ![]() Mela, duzo zdrowka dla Malgosi!! Teso, no to ladnie sie naczekalas na to ktg Fajnie, ze wszystko w porzadku ![]() Ghia, jaki piekny opis porodu Fajnie, ze TZ byl caly czas przy Tobie i mogl takze pozostac na noc ![]() Ewusia, i tak fajnie, ze znajdujesz chwile aby do nas zajrzec!! Ciesz sie chwilami z Tymusiem, nie przeciazaj organizmu, bo wiadomo, ze Ty ciagle sie regenerujesz po ostatniej operacji Agrafka, siara nie pojawia sie u kazdej kobiety i nie ma to zadnego odniesienia do ilosci pokarmu po porodzie, ja tez jeszcze nie mialam i jestem w 34tc Rocky, tam gdzie sie zaczyna twardszy brzuch to jest macica, ktora sie rozrasta, a nad nia juz jama brzuszna, ktora przesunela sie do gory w trakcie ciazy. Zanim nadrobie reszte pochwale sie prezentami, bo w przeciwnym razie nigdy tego nie zrobie. Spamiary niedobre ![]() A otrzymalam sliczny zestaw z ogrodniczkami, skarpeteczkami i czapeczka (szkoda tylko, ze new born, bo jest dosc cieplutki a ja rodze latem, no ale w UK to moze nie bedzie problemu )Do tego album na zdjecia; pudelko na pamiatki pierwszych chwil z maluszkiem; czekolade z dedykacja odnosnie Edzia, kartki, w tym pieknie podpisana przez wiekszosc kolegow, z ktorymi mialam stycznosc na co dzien. Poza tym otrzymalam gift card do sieci Boots (drogeria) na kwote 70 £ Aha, i zapomnialabym o maskotce, otrzymalam ja od panow z jednego biura. Co najsmieszniejsze widzialam te maskotke u nich juz jakis czas temu, ale chyba nie mieli pojecia co mi sprezentowac i wpadli na pomysl podarowania mi swojego prezentu (podejrzewam, ze otrzymali ja od swych klientow) Mysle, ze Edziu nie bedzie mial nic przeciwko i pokocha nowego przyjaciela ![]() Zostalam bardzo mile przez wszystkich pozegnana i nawet smutno mi sie zrobilo, ze juz tych ludzi nie zobacze przez jakis czas, bo w sumie najbardziej za czym bede tesknila, to za rozmowami i plotkami w pracy, bo dla mnie jest to przy okazji nauka angielskiego
|
#2330 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
aleś się smacznie objadła Cytat:
![]() oj tam glukoza... tyle słodkości w jednym kubeczku..mniami |
|||||
|
|
|
#2331 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam jutro wychodne, bo idę do pracy ze zwolnieniem i obiecałam wejść na plotki. Kupię jakieś ciacho ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko nie przestawaj tyć-proszę Paciorki robiłam w 37 tygodniu dopiero. Ten wynik to chyba nawet tylko 4 tyg jest ważny
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-07-02 o 21:48 |
||||||
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czym smarujesz pupke?? za każdym razem?? |
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pytalam Pani i nie mowila ze potrzebny jest akt urodzenia tylko powoedziala ze dwa dowody i zaswoadczenie od gin. i to sie od reki zalatwia. |
|
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
jakierka
za ostatni dzień pracyyevele za tc kayka11 za tc , za zakup łóżeczkasarna405 za wizytę i za brak paciora i odpoczywaj rasha90 za tcOliath musisz przyjąć położną , a co do macierzyńskiego zalezy jakie chcesz takie deklarujesz, ale to Ty składasz wniosek, zadzwoń do swoich kadrowych może mają gotowy druk to mąż Ci przywiezie, wypełnisz podpiszesz i zawiezie do pracy żeby Ciebie nie fatygować aremalgos za tc Margosia__ jak słodko piotruś w tym wiaderku wygląda malaczarnakejt za wizytę
|
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do siary to ja też nie miałam do porodu
|
|
#2336 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
A tak wogole to sciagalam dzis majtki przed.takim mlodziitkim.lekarzem...ja k go zobaczylam tochcialam uciekac bo ja taka nieuczesana po tym ktg bylam.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Twee..ostatnio takie polaczenie pppilam kakaem (jak to sie odmienia?:-P) myslalam ze cos ruszy ale ni huhh
|
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
tweed- Twoje piersi stanowczo domagaja sie dotyku :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Jaskierka śliczne prezenty
co nowe ciuszki to nowe, tam jest album na zdjecia??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:07.

ale jaja, to ja nie wiedziałam, że oni w trakcie porodu zawracają doopę takimi pierdołami

za wizyte, i jak Ty to robisz, ze nie tyjesz?? czary-mary? 

Ale pocieszam się tym, że gdyby nie to, to bym o wieeele więcej przytyła
Jakie to uczucie?
Fajnie, ze wszystko w porzadku
Fajnie, ze TZ byl caly czas przy Tobie i mogl takze pozostac na noc 

za brak paciora i odpoczywaj