|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
![]() Cytat:
Tak jakbym jadła to na okrągło![]() Wkurza mnie reklama na górze wizażu - cola w lidlu za 3,33 a i tak co zakupy kupuje sobie puszkę coli w biedrze![]() a może, tylko ta bulimia mi ucieka nie tą stroną, co trzeba ![]() Cytat:
Ja mam nadzieję, że jeszcze trochę małego pohoduję Cytat:
a co do glukozy, to z chęcia oddam, jak żeś taka chętna ![]() Jak dla mnie, żeby wypić ją ze smakiem musiałaby być o smaku schabu ![]() Cytat:
Ooo, no to widzisz, coś sobie wymyśliłam To u mnie będzie akurat wszystko na styk
|
|
#2342 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
a ja mam może ze 3 rzeczy na 56 TWEED gratuluję wizyty i współczuję ponownej glukozy, bleee
|
|
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
|
|
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
GUUUSIA mi brzuch opadl jakos w zeszlym tyg czyli w 37 ...za nim polecialy cycki...ehhh ale dzieki temu kjakas szczuplejsze mam ramiona
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
jakierka dinuś fajowy
![]() Wiecie ja to chyba będę się wzbraniać przed nie odmawianiem sobie wszelkiego jedzenia i ilości.. kolejny raz nażarłam się jak świnia.. nawet obiad po mężu dokańczam.. a na wieczór się męczę ze wzdęciami, gazami, odbija mi się i brzuch wypchany na maxa..źle mi ![]() Jestem zmuszona się położyć ![]() Dobranoc Dziołszki |
|
|
|
#2346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wbrew pozorom w lecie cieplejsze ciuszki w małym rozmiarze też się przydają ![]() Cytat:
![]() Nie smaruję ![]() Ze dwa razy posmarowałam kremem na odparzenia johnsona, bo taki mi został jeszcze z pracy w żłobku i Gluciątko nie jest uczulone... ale normalnie niczym nie smaruję
|
|
#2347 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41605684]Przeczytałam po lepkach... I tylko dlatego ze tak nie odniose się do tematu żarliwej dyskusji .. Podsumowując dzisiejszy dzien - skutecznie zniechęcili mnie do przyjazdu raz jeszcze na ktg na brochow... Czekalam ponad 4 godziny żeby zrobili mi pól godzinne ktg i w dodatku z łaską bo lekarz oznajmił ze do luxmedu mogłam jechać to mu odpowiedizlam ze chetnie i nawet rano bylam ale nie maja wiec zaczął ze mną dyskutować ze powinni itd itp... Ehhh Pierdzielenie... Tak czy siak dopielam swego. z małym wszystko ok, a zaczął kopać dopiero pod Ktg cały czas nic nie zapowiada porodu, szybka cała, skurczów brak Spotkałam na IP znajoma z pracy, jest przeterminowana ponad tydzień i od trzech dni odsyłaja ja z Kamienskiego bo nie maja miejsc niezłe, co?[/QUOTE] za ktg i za to, że nie odpuściałśPaulinka również za ktgCoś jeszcze komuś chciałam napisać i zapomniałam. Dotkaa fajnie Ci się trafiło z tymi butami Reszty nie pamiętam
|
||||
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Lece...zagladne pozniej dobraaanoccc
|
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a chrzestnej to jednak musisz szukać - ja nie mogem - żyję w grzechu i pójdę do diabła w kotłach ważyć
|
|
|
|
|
#2350 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja siarę już miałam i zniknęła, później zalałam siostrze całą koszulę nocną, i znowu cisza ![]() Cytat:
![]() znając mój żołądek teraz, to pewnie by mnie nieźle ruszyło, z tym, że po prostu dostałabym mega rozwolnienia ![]() hahahah, myślisz? Tylko ciii, żeby tż nie usłyszał, bo ten to tak mi zmaca, że zaraz alka urodzę ![]() Cytat:
jakoś przeżyjemy, sklepy są blisko Nooo, chociaż jedna łączy się ze mną w bólu!
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2352 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
Aktywny dzień dziś, wizyta, załatwianie spraw w szkole przed obroną, powrót zatłoczonym pociągiem,gdzie ludzie (a raczej bydło moim zdaniem) mało mnie niezgnietli podczas wsiadania Kapa mnie nadal boli i kłuje,mam już tego serdecznie dość,upierdliwe uczucie. Od rana się irytuję niepotrzebnie i wkurzam na ludzi, coś palnę a potem przepraszam, ogólnie wszystko mnie wkurza,choć teraz po 2-godzinnej drzemce już trochę mniej i udało mi się wyluzować trochę Widzę że na forum dziś atmosfera była napięta, eh te hormony i stresy ciążowe...Mam pytanie,może któraś z was się orientuje-czy jak będą chcieli mi wywoływać jakimiś sposobami poród naturalny np wziernik,przebijanie pęcherza płodowego czy coś innego-to czy mogę się nie zgodzić na to? Czy to zależy odemnie choć trochę? Jak np powiem że się niezgadzam na wywoływanie sn,że wolę cc,to to uwzględnią?
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Nie widze zdjec na tel a jutro ich nie znajde na lapku . Tz zabral moj do czytania tych paragrafow a ja soe mecze na tel :-(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2355 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
O matko, pędzicie jak szalone
![]() Nadrobiłam prawie 10 stron spamu, a wyszłam przed 5 z domu ![]() Spotkanie z dziewczynami super, obżarłam się jak nie wiem ale uwielbiam ten stan ![]() Zjadłam sporych 6 pierogów meksykańskich z mięskiem mielonym i sałatka meksykańską na ostro (szczerze, pyszne ale brakowało mi do tego zimnego browarka ) a po tym kawa mrożona z bitą śmietaną i lodami potem połaziłyśmy po CH byłam w H&M i sie wkurzyłam bo wyprzedażą nie są objęte malutkie ubranka 56, 62 i 68![]() Wróciłam do domu, Tż chodzi jakiś podminowany, znów się biedak narobił, bo przywieźli nam drewno do kominka i układał, wkurzył mnie i z tego tytułu przed chwile wciągnęłam jeszcze rożka marakuja czy jak mu tam tego z Lidla co tak En zachwala. Jutro wstanę nalana jeszcze bardziej niż do tej pory Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41605684] Podsumowując dzisiejszy dzien - skutecznie zniechęcili mnie do przyjazdu raz jeszcze na ktg na brochow... Czekalam ponad 4 godziny żeby zrobili mi pól godzinne ktg i w dodatku z łaską bo lekarz oznajmił ze do luxmedu mogłam jechać to mu odpowiedizlam ze chetnie i nawet rano bylam ale nie maja wiec zaczął ze mną dyskutować ze powinni itd itp... Ehhh Pierdzielenie... Tak czy siak dopielam swego. z małym wszystko ok, a zaczął kopać dopiero pod Ktg cały czas nic nie zapowiada porodu, szybka cała, skurczów brak [/QUOTE] za dobre ktg, a z tym czekaniem to masakraCytat:
za zakup butówCytat:
O jacie, strongi moje ulubione, ale nie mogę ich jeść bo mnie strasznie jelita bolą po nich ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za wizytęJa paciora miała już robionego, pobrała mi w 33 tc. Oglądam powtórkę meczu bo Agniesia dzisiaj wygrała ![]() Jakbym nie zajrzała to do jutra |
||||||
|
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
SAMMI jakby ELAINE rodzila w tym samym czasie co ja to wzielam tez Twoj tel. Ok?
Bo Ty pozniejsza niz my jestes ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy ostatnio kupę obok pieluchy
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
mozesz zainwestowac w tetrówki, po co pampersy hehe
|
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
to juz nie ma znaczenia, liczy sie efekt
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2361 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII
Cytat:
![]() ![]() JAKIERKA gratuluję ostatniego dnia pracy i ogroma prezentów miło urlop rozpoczęłaś
|
|
|
|
|
#2362 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
)
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
skupilam sie na zdjeciach i teraz dopiero doczytalam co i jak
|
|
|
|
#2364 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tatulek wie bardzo dobrze. Ma taki duży jak mój.
|
|
|
|
#2366 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na gołąbki ni mam ochoty Nie dzis.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jak nie w tym wątku to wyklujemy na bank w cz.19 Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2368 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do zakupów - to na 1 stronie wątku są linki do list wyprawkowych, ja na nich się trochę posiłkowałam jak sporządzałam listę zakupową do apteki ![]() Cytat:
za wizytę, a współczzuję glukozy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() okiej, jak coś chętnie pędzikiem przekażę wieści Jakierka ale fajowe prezenty ![]() Ja mykam dziewczyny, Tż myje naczynia, jak skończy to kładziemy się spać. Dobrej nocy |
||||||
|
|
|
#2369 |
|
Zadomowienie
|
MAGOLINKA fajnie, że wypad się udał
ja już nie miałabym siły na takie łażenie![]() Wypiłam mleko z miodem na rozgrzanie, usypia mnie to zawsze, więc lecę w kimę. Dobranoc |
|
|
|
#2370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za info
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

za l4
Tak jakbym jadła to na okrągło
a i tak co zakupy kupuje sobie puszkę coli w biedrze
)

a ja mam może ze 3 rzeczy na 56

cały czas nic nie zapowiada porodu, szybka cała, skurczów brak

) a po tym kawa mrożona z bitą śmietaną i lodami