|
|
#1861 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ciekawa jestem czy ktoś mnie jeszcze pamięta...
|
|
|
|
#1863 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1864 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Ja akurat od niedawna jestem witam:p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć... Edytowane przez impressive20 Czas edycji: 2013-07-03 o 12:52 |
|
|
|
|
#1865 |
|
Rozeznanie
|
Pamietajmy że kazdej z nas i każdemu zdarzyc sie moze to ze przestaniemy kogos kochac, zrozumialam to po dlugim czasie. Ale każdej z nas i każdemu nalezy sie szacunek i nawet przy rozstaniu. fakt ze nie ma dobrego sposobu na zakomunikowanie komuś ze nie chce sie z kims byc, ale mozna sie przynajmniej postarac.
|
|
|
|
#1866 |
|
Zadomowienie
|
ja chyba też, ale dzień dobry?
może "odświeżysz" nam swoją historię?
|
#1867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1868 |
|
po drugiej stronie szafy
|
|
|
#1869 |
|
Rozeznanie
|
uwielbiam tą ikonkę brzydala
![]()
|
|
|
|
#1870 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przykro mi z powodu waszego rozstania, moja historia wygląda podobnie tyle tylko ze to ja podjelam decyzje o rozstaniu, tez z powodu odległosci. To, że mu minęło, wcale nie znaczy ze znalazł sobie inną, u mnie było podobnie miałam wrazenie ze uczucie się wypaliło...po prostu, nie umiem tego wytłumaczyć, nie spedzalismy ze sobą tyle czasu co wczesniej, mialam czas na przemyslenia i zdałam sobie sprawę, że to chyba nie jest miłosc. On znalazł sobie juz nowa dziewczynę, najwyraźniej mimo zapewnien z jego strony to tez nie byla wielka milosc, skoro potrafił tak szybko wskoczyć w coś nowego. Moim zdaniem to dobrze ze tak wyszło, lepiej teraz niz jak byscie zamieszkali razem, wtedy zawsze jest trudniej...
|
|
#1871 |
|
Rozeznanie
|
A u mnie ciąg dalszy przemyśleń. Nie, żebym myślała non stop o eksiu. O nim to wcale. Ale tak ogólnie o życiu. Czyli co zrobić, żeby nigdy więcej nie dostać po uszach
![]() Nie brakuje mi faceta. Raczej tego poczucia, że coś fajnego mnie w życiu spotka. Że jest na co czekać, o co się starać. Planów, marzeń. Ale. Czy naprawdę plany i marzenia muszą być z byle łajzą powiązane? Tak więc postanowiłam planować sama. I z facetem mojego życia, czyli synem ![]() Planujemy ostrożnie. W czerwcu przyszłego roku wypad do Barcelony. Wiem, marzenie odległe, ale trzeba kasę uciułać. A teraz uczymy się wspólnie hiszpańskiego ![]() I dużo rozmawiamy, spędzamy wspólnie czas i nikt nam nie jęczy, że przez to czuje się zaniedbywany ![]() Fajnego mam syna. A niedługo minie pół roku odkąd eks wyznał na gg, że mu się wypaliło. Marycha, to my prawie równolaty
|
|
|
|
#1872 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1873 |
|
Raczkowanie
|
No ja to już babcia właściwie
mam troszke spadkowy nastrój ale w piatek ruszamy pod grusze wiec bede sie opalac i miec wszystko i wszystkich w nosie, zeby jeszcze to zapalenie sobie poszło, jutro do lekarki znow na zastrzyki, starosc nie radosc... faceci sa jednak czasami niesamowici.. otoz pisal do mnie na gg pewnien pan, byl dosc namolny a gdzie bylas co robilas, odpisz, jestes?... wiec mi sie lampka wlaczyla i sie nie odzywalam zbyt czesto, wlasciwie urwalam kontakt ale w zyciu chlopa na oczy nie widzialam... .. ostatnio bardzo zle sie czulam wiec wieczorem napialam ze choruje i takie tam i wiecie co odpisal, ha ja mam w to uwierzyc, pewnie kogos sobie znalazlas a teraz babsztylu jeden jeszcze moze wspolczucia oczekujesz, spadaj! |
|
|
|
#1874 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Bardzo fajnie, że masz dobry kontakt z synem, najważniejsze jest, że potrafić zapełnić sobie samej czas, idź pobiegać, idź na basen, snuj marzenia, bo one dają poczucie, że faktycznie coś fajnego może się wydarzyć i jest do czego dążyć. Pomyśl, że teraz jak jesteś sama, to nikt Cie nie ogranicza, możesz robic tak naprawdę wszystko co Ci się tylko podoba. Ja zawsze jak czuję się samotna to próbuję znaleźć jakieś pozytywy w tym wszytkim.
bruised but never broken Edytowane przez jennifer777 Czas edycji: 2013-07-03 o 15:05 |
|||
|
|
|
#1875 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1876 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny planuje zmienić numer telefonu,a numer tego kolegi co mi na nim zależy skasowalam.I tak sobie myslalam,ze chciałam do niego napisać no ale nie mam numeru telefonu jego.Wiec czy nie będzie głupio jak jutro dam mu w pracy kartkę ze swoim numerem telefonu,i powiem ze jeżeli na ochotę to moze kiedyś sie odezwać i pójdziemy sobie na kawę
![]() Jak by pytał dlaczego nie mam jego numeru to powiem,ze mi sie skasowaly wszystkie z telefonu.Czy nie wyjdę na debilke przez to ? Chce sprawdzić przy okazji czy mu będzie zależało żebym jego numer telefonu miała. Bo po tych moich akcjach odnoszę wrażenie,ze on czeka aż ja sie odezwę do niego.Ja przystopowalam ta znajomość bo sie wystraszylam,ze sie zakocham a pózniej on tez zaczął sie wycofywać po moich akcjach
Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-07-03 o 16:08 |
|
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Elve
![]() Cytat:
A poza tym to same zmiany, zmieniam studia, mieszkanie, współlokatorów. Tylko chłopa nadal brak, hehe ![]() Miło, że pytasz
|
|
|
|
|
#1878 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1879 |
|
Raczkowanie
|
Onna88 daj juz sobie z nim spokój . Jakby chciał to by się odezwał , a ty taka natretna jesteś .... Masakra
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1880 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakoś to będzie. Widzę,że najczęsciej to się te3letnie związki rozpadają...Ja pamiętam! jak sobie radzisz?Cytat:
?
|
|
|
#1881 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ajj nigdy juz takiego faceta nie dorwe,czekałam prawie rok aż sie ktoś pojawi kto mi zaimponuje i pojawia sie iskry,no i oczywiście zepsulam po raz drugi
|
|
|
|
|
#1882 |
|
Zadomowienie
|
wyszłam dziś sobie w sukience,nowych korutnach i jacyś Francuzi mnie zaczepiali hhaha
|
#1883 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niestety tak to wygląda. My kilka razy dawaliśmy sobie ostatnią (a raczej najostatniejszą) szansę, też w sumie trochę dlatego, że ja miałam wielkie obawy i lęk przed samotnością i koniecznością zmian - poszukiwaniem samej mieszkania itd.Głowa do góry, dasz radę. Wiadomo, łatwo nie jest ale co nas nie zabije to nas wzmocni ![]() Cytat:
bo to by było bez sensu Nie macie innych wspólnych znajomych od których w końcu dowiedziałby się, że zmieniłaś nr?
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2013-07-03 o 17:33 |
|||
|
|
|
#1884 |
|
Zakorzenienie
|
Milo, ze pytacie
U mnie po staremu w sumie- z byłym utrzymuje regularny kontakt... :P Chyba już tak zostanie, jakoś nie umiemy inaczej. Może zawsze powinniśmy byli być jedynie kumplami, to by takich jaj nie było potem u nas w życiach Poza tym zdałam sesje i ciesze się wolnym Ćwiczę, oglądam filmy, spotykam się ze znajomymi, ale... z facetami się jakoś mijam. :P Interesują się mną tylko ci, którymi ja się nie interesuje i na odwrót... Ale to dobrze, bo jeszcze się zupełnie nie wyleczyłam z byłego, a nie chce nikogo krzywdzić, "bo mam ochotę się poprzytulać" :P Edytowane przez _Mia Czas edycji: 2013-07-03 o 17:34 |
|
|
|
#1885 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie mamy,pracuję z nim.No zdobyć to ja już sama nie wiem chyba na prawdę oszalałam znów ... Pokazałam,że mam go gdzieś a pózniej się dziwie,że on się tak zachowuje I pomyśleć,że to wszystko przez mój były związek tak na mnie wpłynęły relacje z innymi facetami.Dzisiaj naszło mnie żeby jechać po koleżankę pod zakład,a wiem że on ma nockę w pracy to go spotkam pod zakładem oszalałam po prostu Teraz dopiero się obudziłam jak wiem,że może mi zwiać albo już to zrobił a gdy za mną latał to go nie chciałam i robiłam awantury żeby nie pokazywał,że coś między nami było cała ja Żaden facet nie będzie za mną latał,tym bardziej taki któremu powie się,że ma mi dać spokój,że łączy nas tylko seks i nic więcej,że gdy się zauroczę to się wycofam i go zostawię. Pózniej go za to przeprosiłam i mówiłam,że wcale tak nie myślę,a on to dlaczego tak mówisz.Jestem zdania po prostu,że szybciej ja muszę kogoś zostawić niż ktoś mnie.Dlatego nigdy już z nikim nic nie zbuduję bo już chyba nie potrafię.W pracy nie umiem nawet z nim gadać,z każdym facetem bajeruję,wygłupiam a z nim jakoś tak mało.Nie długo wyjdzie,że zaczniemy się nienawidzić,bo on zaczyna mnie coraz bardziej olewać też.Jeszcze tydzień temu gadał,że urlop spędzimy razem,a teraz co cisza nawet o tym nie wspomni w sumie mu się nie dziwie.Głupia ja jeszcze numer jego skasowałam,tak bym mu chociaż głupiego marnego SMS wysłała jak mu dzień mija cokolwiek a teraz to już wie,że go totalnie zlałam ... czemu ja sobie tak wszystko zawsze komplikuje
Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-07-03 o 18:24 |
|
|
|
|
#1886 |
|
Rozeznanie
|
bylam z koleżanką na szmatach
![]() ![]() ale się obłowilam![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1888 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
Mogę się do was dołączyć? Liczę na wasze wsparcie i rady!
|
#1889 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:12.

Ciekawa jestem czy ktoś mnie jeszcze pamięta...

jakoś to będzie. Widzę,że najczęsciej to się te3letnie związki rozpadają...
Niestety tak to wygląda. My kilka razy dawaliśmy sobie ostatnią (a raczej najostatniejszą) szansę, też w sumie trochę dlatego, że ja miałam wielkie obawy i lęk przed samotnością i koniecznością zmian - poszukiwaniem samej mieszkania itd.