Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-03, 18:18   #4201
Aysell
Wtajemniczenie

Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4161245 0]
u mnie było tak, że były nazwy i pod nimi ukryty odnośnik do strony, więc i tak zabawy trochę będzie, ale lepsze to niż nic [/QUOTE]
Właśnie mam tak samo czyli kopiowałaś do każdego link jeszcze?
Cytat:
Napisane przez Cytryn Pokaż wiadomość
[...]
Jaka pomadka?
[...]
http://www.alinarose.pl/2013/04/duzs...oj-sposob.html
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Ale jest pogoda Ja od godzinki leżę na słońcu i czytam Pana Tadeusza Żałuję że nie mam materaca bo bym w basenie leżała.
U mnie też cudowna, pięknie się opaliłam z tyłu jak Ci się podoba "Pan Tadeusz"? ja ostatnio kupiłam "Ławę przysięgłych", jestem dopiero na początku, ale już czuję, że będzie mega

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 19:02   #4202
Vinnga
Zakorzenienie

O nie, mnie się Ława Przysięgłych w ogóle nie podobała To znaczy sam pomysł na fabułę owszem, ale bardzo mnie zmęczył sposób pisania i niezbyt przyjemnie mi się czytało, co dziwne, bo inne książki Grishama nawet przypadły mi do gustu Po prostu za dużo było tych wszystkich zeznań, sprawozdań eksperckich, etc. Bardzo się akcja ciągnęła.

Edytowane przez Vinnga
Czas edycji: 2013-07-03 o 19:04
Vinnga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 19:03   #4203
Cytryn
Zadomowienie

Muszę tego wypróbować. Moja cwana mamita wymyśliła inny sposób - podpatrzyła u kogoś, jak działają na rzęsy krople na jaskrę, załatwiła była receptę i trzepocze teraz wachlarzem

Idę się przekłuwać. Trzymajcie kciuki, żebym nie krzyczała za głośno

Cytryn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 20:19   #4204
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Właśnie mam tak samo czyli kopiowałaś do każdego link jeszcze?
nie, po prostu, jak będę czegoś szukać to sobie odnajdę w dokumencie, bo miałam posegregowane

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
co?
1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 20:27   #4205
Cytryn
Zadomowienie

[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4162448 8]

co?[/QUOTE]

Już nic, za cienkim jestem zawodnikiem Miał być vertical labret, ale nic z tego. Nie wiem, jak te żelazne dziewuchy to u mnie wytrzymują

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...58068399_n.jpg Znalazłam tę panią dzisiaj przypadkiem w czeluściach internetu i nie mogę się napatrzeć. Gdyby mi tak było dane...

Edytowane przez Cytryn
Czas edycji: 2013-07-03 o 20:29
Stary 2013-07-03, 20:44   #4206
lexie42
Zakorzenienie

wybrałam się dzisiaj na zakupy, naprzymierzałam się duuużo rzeczy a wyszłam tylko ze spodenkami takimi do kolan, przydadzą się do pracy i o dziwo weszłam w 36 ale generalnie mierzyłam mniejsze rozmiary niż zwykle
lexie42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-03, 20:46   #4207
Cytryn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
wybrałam się dzisiaj na zakupy, naprzymierzałam się duuużo rzeczy a wyszłam tylko ze spodenkami takimi do kolan, przydadzą się do pracy i o dziwo weszłam w 36 ale generalnie mierzyłam mniejsze rozmiary niż zwykle
Brawo Ile zrzuciłaś?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-03, 23:01   #4208
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vinnga Pokaż wiadomość
O nie, mnie się Ława Przysięgłych w ogóle nie podobała To znaczy sam pomysł na fabułę owszem, ale bardzo mnie zmęczył sposób pisania i niezbyt przyjemnie mi się czytało, co dziwne, bo inne książki Grishama nawet przypadły mi do gustu Po prostu za dużo było tych wszystkich zeznań, sprawozdań eksperckich, etc. Bardzo się akcja ciągnęła.
Aha od początku Cię męczył styl pisania? Pytam, bo ja jestem na 50 stronie i mi się szalenie podoba, a wszystkie te opisy czytam z dzikim zaciekawieniem, bo mnie to interesuje, co i jak w sądzie
Cytat:
Muszę tego wypróbować. Moja cwana mamita wymyśliła inny sposób - podpatrzyła u kogoś, jak działają na rzęsy krople na jaskrę, załatwiła była receptę i trzepocze teraz wachlarzem

Sprytne chyba gdzieś czytałam o takich kroplach, nie pamiętam na co dokładnie - czy na jaskrę, ale działały właśnie na rzęsy, taki skutek uboczny
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4162448 8]nie, po prostu, jak będę czegoś szukać to sobie odnajdę w dokumencie, bo miałam posegregowane
[...]
[/QUOTE]
Aha

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 06:44   #4209
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Aha od początku Cię męczył styl pisania? Pytam, bo ja jestem na 50 stronie i mi się szalenie podoba, a wszystkie te opisy czytam z dzikim zaciekawieniem, bo mnie to interesuje, co i jak w sądzie

Sprytne chyba gdzieś czytałam o takich kroplach, nie pamiętam na co dokładnie - czy na jaskrę, ale działały właśnie na rzęsy, taki skutek uboczny

Aha
Zapomniałam, że studiujesz prawo Na pewno Ci się spodoba, te opisy są bardzo długie i dla osoby zainteresowanej tą tematyką na pewno interesujące Od początku mnie męczyło
Stary 2013-07-04, 06:55   #4210
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
Wg. to jedna z lepszych jego książek dosłownie "pochłonęłam" ją film również był całkiem nieźle nakręcony

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Cytat:

Jutro jadę na zdjęcie szwów i liczę na pozwolenie wrócenia do aktywności fizycznej i wypróbowanie Insane Abs. Tym razem na serio Dam Ci znać czy dałam radę
:
Trzymam kciuki żeby nie bolało i żebyś szybko wróciła do aktywności
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 07:05   #4211
Cytryn
Zadomowienie

Cześć, dziewczyny

Wysłałam jakieś 40 CV i ciągle nic

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-04, 08:18   #4212
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
Wg. to jedna z lepszych jego książek dosłownie "pochłonęłam" ją film również był całkiem nieźle nakręcony

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

Trzymam kciuki żeby nie bolało i żebyś szybko wróciła do aktywności
Film mi się podobał
Właśnie wiem, że ta książka ma świetne opinie i nawet się zastanawiałam przez jakiś czas czy aby na pewno nie wypożyczyłam czegoś innego

Dzięki
Cytat:
Cześć, dziewczyny

Mój nauczyciel od przedsiębiorczości powiadał, że jeżeli na 100 CV dostaniemy 2-3 odpowiedzi, to możemy to uznać za sukces
Stary 2013-07-04, 08:26   #4213
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
Film mi się podobał
Właśnie wiem, że ta książka ma świetne opinie i nawet się zastanawiałam przez jakiś czas czy aby na pewno nie wypożyczyłam czegoś innego

Dzięki
Dobre opinie to za mało Gerritsen też jest wychwala a ja nie mogę przebrnąć przez jej książki i jeszcze sprzedać nie mogę tego dziadostwa
Stary 2013-07-04, 08:28   #4214
IzzieSt
Zakorzenienie

Mnie nudzi Coben
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 08:30   #4215
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Dobre opinie to za mało Gerritsen też jest wychwala a ja nie mogę przebrnąć przez jej książki i jeszcze sprzedać nie mogę tego dziadostwa
No co Ty, ja uwielbiam jej książki
Za ile sprzedajesz i jakie ?

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Mnie nudzi Coben
A czytałaś Niewinnego? Kanula polecała i bardzo mi się podobała ta książka Chociaż moja koleżanka, która uwielbia kryminały w stylu Agaty Christie, stwierdziła, że powieść nudna i przewidywalna Jak widać ile ludzi tyle opinii
Stary 2013-07-04, 08:32   #4216
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć, dziewczyny

Jeżeli interesuje Cię konrketnej miejsce to idź osobiście albo zapytaj nawet jak nie mają oferty. TZ uświadomił mnie w kwestii szukania pracowników, ludzie zasypują CV (pomimo, że są "od czapy"). Szukanie odpowiedniego CV jest ciężkie. Druga sprawa to kłamstwa - w CV są standardem.

Tz dostaje dziesiątki i setki CV, starają się wybrać najodpowiedniejsze ale po zaproszeniu kandydata okazuje się, że to co wypisał to bujda.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
No co Ty, ja uwielbiam jej książki
Za ile sprzedajesz i jakie ?[COLOR="Silver"]

Mam po angielsku: Vanish i Gravity oraz po polsku Chirurga. Tylko ta ostatnia byłą zjadliwa
Stary 2013-07-04, 08:35   #4217
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli interesuje Cię konrketnej miejsce to idź osobiście albo zapytaj nawet jak nie mają oferty. TZ uświadomił mnie w kwestii szukania pracowników, ludzie zasypują CV (pomimo, że są "od czapy"). Szukanie odpowiedniego CV jest ciężkie. Druga sprawa to kłamstwa - w CV są standardem.

Tz dostaje dziesiątki i setki CV, starają się wybrać najodpowiedniejsze ale po zaproszeniu kandydata okazuje się, że to co wypisał to bujda.

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Mam po angielsku: Vanish i Gravity oraz po polsku Chirurga. Tylko ta ostatnia byłą zjadliwa
Pewnie, że kłamią i to jak Moja koleżanka sobie wpisywała angielski na poziomie bardzo dobrym i niemiecki na poziomie dobrym, gdzie oceniłabym jej pierwszy język na komunikatywny, a drugi na początkujący Dlatego tu akurat warto mieć certyfikaty. Ale oczywiście ludzie kłamią w ogromie innych kwestii

I jak wygląda takie przeszukiwanie CV? Czym się kierują przy wyborze? Rzeczywiście zwracają uwagę na jakieś 'oryginalne', np. wydrukowane na kolorowej kartce ?

Chirurg Czytałam te książki w języku polskim... Więc chyba niestety się ich na razie nie pozbędziesz
Stary 2013-07-04, 08:44   #4218
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie, że kłamią i to jak Moja koleżanka sobie wpisywała angielski na poziomie bardzo dobrym i niemiecki na poziomie dobrym, gdzie oceniłabym jej pierwszy język na komunikatywny, a drugi na początkujący Dlatego tu akurat warto mieć certyfikaty. Ale oczywiście ludzie kłamią w ogromie innych kwestii

I jak wygląda takie przeszukiwanie CV? Czym się kierują przy wyborze? Rzeczywiście zwracają uwagę na jakieś 'oryginalne', np. wydrukowane na kolorowej kartce ?
Na rzeczy typu: kolorowa czcionka, kartka (ale to nie jest zgodne z zasadami pisania CV ) nie zwracają uwagi, tak samo z zainteresowaniami. Interesują ich umiejętności i człowiek. Problem w tym, że kłamią nie tylko na papierze ale także na spotkaniu. Przykład: pracownik ma obsługiwać obrabiarkę i cuda opowiada co to on umie, więc TZ wstaje i zaprasza go do maszyny, wtedy kandydat robi oczy jak 5 zł a przy maszynie okazuje się, że robi podstawowe błędy i nijak ma się to do tego co mówił.

Jak przychodzi do nich ktoś osobiście (nawet jak nie szukają pracowników) to chętniej przyjmują albo zostawiają CV na przyszłość. Widzą, że komuś na prawdę zależy i aktywnie szuka pracy.

To co czytamy w gazetach, portalach na temat CV to nie są tylko sporadyczne przypadki ale standard. Wysyłanie CV z maila typu misiaczek 1990, błędy ortograficzne to chleb powszedni
Stary 2013-07-04, 09:06   #4219
Cytryn
Zadomowienie

Cytat:
Na rzeczy typu: kolorowa czcionka, kartka (ale to nie jest zgodne z zasadami pisania CV ) nie zwracają uwagi, tak samo z zainteresowaniami. Interesują ich umiejętności i człowiek. Problem w tym, że kłamią nie tylko na papierze ale także na spotkaniu. Przykład: pracownik ma obsługiwać obrabiarkę i cuda opowiada co to on umie, więc TZ wstaje i zaprasza go do maszyny, wtedy kandydat robi oczy jak 5 zł a przy maszynie okazuje się, że robi podstawowe błędy i nijak ma się to do tego co mówił.

Jak przychodzi do nich ktoś osobiście (nawet jak nie szukają pracowników) to chętniej przyjmują albo zostawiają CV na przyszłość. Widzą, że komuś na prawdę zależy i aktywnie szuka pracy.

To co czytamy w gazetach, portalach na temat CV to nie są tylko sporadyczne przypadki ale standard. Wysyłanie CV z maila typu misiaczek 1990, błędy ortograficzne to chleb powszedni
Ja mam tutaj problem trochę innej wagi - miałam pracę do lipca i będę miała znowu od września (opiekowałam się dzieckiem, ale jego mama jest nauczycielką w szkole średniej i obie mamy przymusowe wakacje), więc szukam tak zwanego byleczego. Wysyłałam do kebabów, do upraw kwiatów, księgarni, zakładu pogrzebowego... Nic Dobrze, że mój TŻ zarabia dobre kilka razy więcej niż ja, bo nie wiem, co by się z nami stało. Przymusowa dieta-cud

Stary 2013-07-04, 09:23   #4220
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:

A czytałaś Niewinnego? Kanula polecała i bardzo mi się podobała ta książka Chociaż moja koleżanka, która uwielbia kryminały w stylu Agaty Christie, stwierdziła, że powieść nudna i przewidywalna Jak widać ile ludzi tyle opinii
Nie, cholerka, a miałam wypożyczoną.
Czytałam Bez pożegnania i Najczarniejszy strach, nie siadły mi
Stary 2013-07-04, 10:17   #4221
Vinnga
Zakorzenienie

Cytat:

Ale to świetnie, że od razu sprawdzają takie rzeczy na rozmowie, bo od razu wychodzi szydło z worka Z drugiej strony szkoda, że tak ludzie kłamią, oszczędziłoby to czasu obu stronom

Nie wiem dlaczego ludzie nie potrafią zrozumieć, że poprzez Internet też prezentują własną osobę, chociażby właśnie swoim adresem mailowym oraz sposobem napisania maila. Jak poszłam na studia, to od razu zmieniłam swój adres na imię.nazwisko, bo wiedziałam, że zacznie się pisanie do wykładowców itd.
Stary 2013-07-04, 10:32   #4222
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie też cudowna, pięknie się opaliłam z tyłu jak Ci się podoba "Pan Tadeusz"? ja ostatnio kupiłam "Ławę przysięgłych", jestem dopiero na początku, ale już czuję, że będzie mega
Ja z przodu się pięknie opaliłam Oprócz spalonych ud wysoko i brzucha nisko Chyba jak się filtrem smarowałam to ominęłam trochę skóry

Jestem dopiero w II rozdziale (taa, grubo idzie mi to czytanie ) ale o dziwo, wkręcam się

Cytat:
Ja nie lubię jego sposobu pisania. Tak jak tematyka mi się podoba, tak ten sposób pisania jest dla mnie za ciężki i mnie też męczy.

Cytat:
Już nic, za cienkim jestem zawodnikiem Miał być vertical labret, ale nic z tego. Nie wiem, jak te żelazne dziewuchy to u mnie wytrzymują

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...58068399_n.jpg Znalazłam tę panią dzisiaj przypadkiem w czeluściach internetu i nie mogę się napatrzeć. Gdyby mi tak było dane...
Trzeba być twardym

Fajne ma brwi

Cytat:
Napisane przez lexie42 Pokaż wiadomość
Gratuluję rozmiaru 36

Cytat:
Ona jest straszna Takie banały pisze że masakra Dostałam jedną jej książkę i okładka wyglądała zachęcająco ale treść jest straszna

Cytat:
Mnie nudzi Coben
A ja Cobena lubię Chociaż bardziej lubię Lee Child'a i serię o Jacku Reacher.
Stary 2013-07-04, 12:56   #4223
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

Ja bym jednak nie zastosowała takich kropli, nigdy nie wiadomo co z okiem zrobią za długo stosowane.

Już wolę mieć krótkie rzęsy.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 14:32   #4224
maadziulek91
Zadomowienie

Wy tu tak o książkach.. a ja to nic nie czytam

Byłam się opalać na balkonie, ale wytrzymałam pół godziny
Stary 2013-07-04, 16:18   #4225
natalkaa7522
Zakorzenienie

To ja się dzisiaj opaliłam znowu, bo cały dzień przesiedziałam na polu w basenie
Stary 2013-07-04, 16:35   #4226
Vinnga
Zakorzenienie

Zapomniałam się spytać czy mogę wrócić do ćwiczeń już Mój doktor jest stanowczo zbyt przystojny Ale mniemam, że skoro czuję się dobrze, to jutro mogę spróbować Ostatnio też się kierowałam swoją intuicją i było w porządku
Stary 2013-07-04, 16:51   #4227
IzzieSt
Zakorzenienie

Wrócę na sekundę do poprzedniego temata, mi się coś popieprzyło, ja miałam wypożyczoną książkę Bez pożegnania Cobena

Zgadzam się, przystojni lekarze, wykładowcy itd mogą stanowić problem jeśli chodzi o skupienie się i logiczne myślenie

edit: nie, ja już nie wiem co miałam wypożyczone, wiem, że dwie Cobena przeczytałam i jedną zwróciłam bo nie chciałam się z nią męczyć.

Edytowane przez IzzieSt
Czas edycji: 2013-07-04 o 16:59
Stary 2013-07-04, 16:55   #4228
Vinnga
Zakorzenienie

Ale przynajmniej wynagradzają (lekarze) swoją urodą cierpienia na fotelu Gorzej jak się ma ustny egzamin u przystojnego wykładowcy aczkolwiek mnie się jeszcze nie zdarzyło

Edytowane przez Vinnga
Czas edycji: 2013-07-04 o 16:57
Stary 2013-07-04, 17:08   #4229
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Hej
Byłam dzisiaj dobrać biustonosz, niestety wybór był skrajnie mały, niczego nie wybrałam, bo tą część ubioru muszę mieć piękną Ale już przynajmniej mniej więcej znam rozmiar... Zapiszę sobie kiedyś adresy paru sklepów i poszukam, przez internet się boję zamawiać...

Niestety sporo tych sklepów z większym wyborem rozmiarówki to ma modele, które mogłyby użyte w allo allo czy innym serialu z tego czasu

Ja ostatnio najbardziej lubię ten - http://www.adore.pl/pl/p/Deco-Freya-...4-cielisty/549 (nie licząc ceny oczywiście) żadnych odznaczających się elementów pod ubraniem i fajnie się go nosi.

Poza tym curvy kate ma fajne, tylko problem bo ja noszę bluzki/koszule białe lub pastelowe, więc zwykle i tak muszę skończyć na cielistych, a oni (patrząc na wybór w polskich sklepach chociaż) mają bardziej 'pstrokate'

Jakbyś znalazła jakiś sklep z dużym wyborem to poproszę o info.

Cytat:
Nigdy nie próbowałam OMO więc się nie wypowiem.
Ja właśnie też myję co dwa dni i dobrze mi z tym. No to faktycznie kiepsko z wydajnością jeśli opakowanie wystarcza tylko na 2 tygodnie, ale Ty w porównaniu ze mną masz długie włosy

.
Mnie nawet na tyle nie wystarczają odżywki, z tym że włosy mam do pasa.
Chociaż są mniej i bardziej wydajne, bo szybciej mi zejdzie artiste z cytrusami, na dłużej wystarczy alterra morela i pszenica.

Cytat:
Ach, szkoda, że tylko dwa, ale i tak zazdroszczę Moim marzeniem jest zwiedzić większość stolic europejskich, a przynajmniej tych bardziej znanych. Jak dotąd byłam w Pradze, Atenach i Berlinie. Wstyd przyznać, ale nawet naszej polskiej Warszawy nie widziałam I właśnie najbardziej mi zależy na Warszawie, Paryżu, Londynie i Rzymie
Ja tam jestem anty-zabytkowa Warszawę znam, ale tylko pod względem zawodowym i centrów handlowych. Nawet starówki nie widziałam

Do Pragi to mnie przyciąga tylko dm, ew Most Karola moge uznać za ładne miejsce. Poza tym to nie wiem czym się zachwycić- tym, że stoi tłum ludzi żeby obejrzeć jak figurki z zegarka wychodzą czy milionem sklepów z tandetnymi pamiątkami?

A do Paryża mnie nie ciągnie, bo tam zbyt multikulturowo, a takie miejsca to nie dla mnie, dziwnie bym się czuła. A poza tym od znanych mi osób nie usłyszałam zachwytu tym miastem, wręcz odwrotnie.

Za to mogłabym odwiedzić Londyn (zakupowo), może coś we Włoszech.
No i Hiszpanię kontynentalną, bo znam tylko jej wyspy- to akurat zamiar na Lipiec/Sierpień.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2013-07-04 o 17:34
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 17:49   #4230
maadziulek91
Zadomowienie

Cytat:
Ale przynajmniej wynagradzają (lekarze) swoją urodą cierpienia na fotelu Gorzej jak się ma ustny egzamin u przystojnego wykładowcy aczkolwiek mnie się jeszcze nie zdarzyło [

ja w tym semestrze miałam zajęcia z grafiki z takim fajnym gościem (nie był baaaardzo przystojny, ale miał coś w sobie ) no i jakos tak się złożyło, że chyba mnie polubił bo na zajęciach w miare ogarniałam, często się cos zgłaszałam i juz na drugich zajęciach pamietał mnie z nazwiska i z wyglądu Jednak mimo że na ćwiczeniach mi szło, tak z wykładów, które on też prowadził już nie było tak kolorowo. Na egzamin nie miałam sie kiedy uczyć, bo musiałam pooddawać rysunki techniczne, żeby do niego w ogóle móc przystąpić.. No i tak się złożyło, że w dzień egzaminu byłam u niego mu je oddać. Ledwo mnie zobaczył usłyszałam: " ooo Pani Madzia, co Pania tu do mnie sprowadza, przecież ja już Pani ocene wystawiłem" Okazało się, że koleś albo celowo wpisał mi 4.0 albo się pomylił w każdym razie ja na to odpowiedziałam żartem, że skoro Pan tak lubi wpiswać oceny przed czasem to ja w takim razie poproszę też 4.0 od razu z egzaminu (który miał sie odbyć dopiero za 3 h) On sie tylko uśmnięchnął i nic nie odpowiedział Poszłam na egzamin (na którego nic a nic nie umiałam), który trwał 3 minuty raptem. Było 25 pytań testowych i na każde mielismy czas 5 sekund wszystkie pytania strzeliłam i dostałam 4.0 - juz sama nie wiem czy ze szczęścia czy z litości tego gościa
tak czy siak, czasem opłacaja się dobre stosunki z wykładowcami oczywiście trzeba wyczuć z kim można sobie "trochę pozwolić" a z kim niestety nie

w sumie nie wiem po co Wam to pisałam epopeja wyszła , pewnie nikt tego nie przeczyta

idę na fajkę a potem killer

aha, a jutro jadę do Krakowa, nie wytrzymam dłużej niż tydzień bez TŻ (sory Vinga! )

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości