|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Bardzo dobrze ze sie wtracilas Szybciej zaspokoilam swoja ciekawosc Interesujace to co piszesz i przyznac musze ze mozna sie do tego wszytskiego przyczepic Poczytam jeszcze na tym watku![]() Ja jeszcze nie robilam w zyciu skalpela Boje sie ze wzgledu na noge, ale przyznam ze nie moge juz dluzej z tym zyc! Taka ochote mam wkoncu przypakowac ostro |
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Pipson, widzę podobne preferencje, ale zbytnio nie będę się rozwodzic nad tematem bo czuję się niekompetentna nie przeczytawszy nawet fragmentu powieści
Tyrion to moja ulubiona postać obecnie , bo w ogóle lubię Petera Dinklage. Jak go zobaczyłam w GoT to już wiedziałam że tego nie schrzani. A Khaleesi kocha mój TŻ Laskii, zapomniałam wcześniej napisac a miałam specjalnie włączony program do obróbki. Kto doradzi jak nie Wy Wczoraj wygrzebałam kieckę mojej mamuśki i darłyśmy się o nią pół wieczoru. Ona mówi że nijaka długośc a ja bym ją zaraz przerabiała no i cyknęłam fotki do komentarza. Co byście zrobiły? Bo mamuśka się zarzeka że ona będzie w niej chodzic ale jak ją znam to kieca pójdzie na dno szafy i takie noszenie będzie, więc może lepiej sobie ją przywłaszczyc. Olejcie PRLowki wystrój - zdjęcie robione w nieużywanej części domu, tzw. graciarni gdzie wszystko jest od czapy Lecę się zbierac na ten cmentarz. Kisses
|
|
#303 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja ciekawosc mnie zaslepila Powaznego mowisz? To tymbardziej musze sie doszukac ![]() Zaczelam sie interesowac ta Ewa, bo ostatnio spotkalam naoczny przypadek kobiety ktora cwiczac z nia schudla 25kg! I jest moja pacjentka, troche podpytalam ja co zrobila, bo zmienila sie nie do poznania i twierdzi ze to tylko dzieki Ewie ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
Super nozki tak w ogole Kolor cudowny pastelowy, uwielbiam |
||
|
|
|
#304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Musiałam wstać o 8 nie wyspałam się umyłam łepol i zrobiłam może ona postawi mnie na nogi na 11 mam do dentysty Jedyne co mi poprawiło humor w tym nieogarnięciu to pogoda! słońce tak nawala od rana, no po porostu jest pięęęęęęęęęęknie! nic tylko wylegiwać się na plaży, moczyć nogi w jeziorku i nic nie rooobić ehhhh, pomarzyć zawsze można...Cytat:
ale dzięki Bozia dała mi to szczęście nie miałam nigdy trądziku i nigdy mnie nie wysypywało przed @ ![]() Cytat:
co tam słychać? Dalej naginasz na rowerze tyle kilosów?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem co mówię, bo miałam przygodę z ED Kochana jesteś wysoka, a ważysz bardzo mało. Może i jesz normalnie (tzn. ile mniej więcej? ), ale widzisz, zastanawiasz się czy zjeść czekoladkę... w dodatku ćwiczysz, więc też więcej potrzebujesz jestem o wiele niższa od Ciebie (tak jak pipson czy Margot) a ważymy +/- tyle co Ty... przemyśl sobie to i nie bądź dla siebie taka surowa, bo figurę masz za.ebistą! No kurteczkę to ewidentnie opłacało się kupić co do cen w sh to ja nie wiem od czego to zależy... u mojej mamy ciuszki można kupić za grosze dosłownie... 3/4 szafy mojej mamy to sh, a połowa z tego to rzeczy NOWE z metkami. I te rzeczy nigdy nie przekraczają 10 zł/sztuka. Tam jest po prostu bój ludzi jest zawsze jak mrówek, więcej niż w supermarkecie przed świętami ale mają przynajmniej zbyt A ja pozytywizm bardzo lubiłam w przeciwieństwie do romantyzmu, który zaczęliśmy od "Cierpień Młodego Wertera" to dopiero ja przechodziłam cierpienia i katusze jak musiałam to przeczytać 2 strony dałam radę, po czym walnęłam książką o ścianę, aż okładka odpadła Moja krosteczka powoli się wchłania
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej tego dnia zostać w domu no i kcal trochę ma no ale to już kwestia drugorzędna
|
|
|
|
|
#307 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
ja tylko na chwilkę, bo u mnie też dziś piękna pogoda i chyba trochę wyjdę się poopalać ![]() Dzaga przerabiaj, bo piękna będzie taka jak na drugim foto ![]() No i co do wyglądu to zgadzam się z dziewczynami, jesteś baardzo szczupła i zbyt surowo na siebie patrzysz, nóżki masz przecież jak patyczki, nie wiem gdzie Ty widzisz to grube udo
|
#308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba będzie zrobić kolejną porcję też dam więcej płatków ![]() Cytat:
piękny ma kolor
|
||
|
|
|
#309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naginam jak mam sile po calym dniu jeszcze na cokolwiek to tak ![]() Ale narazie to wychodzi maks 2 razy w tyg to za malo. Musze wlaczyc do tego codzienne cwiczenia w domu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#310 | |
|
Zakorzenienie
|
Heroine, Medzik, myślę że macie rację kochane
Pilnujcie mnie tutaj Szczerze mówiąc nie wiem ile ważę bo się nie ważę. Ale wiecie - siadam i zaraz w topie czy obcisłej koszulce widzę bebzolek taki. A właśnie TŻ już mówi że durnieję, że nie chudnę bo właśnie nie ma z czego i mogę jedynie modelować ciało teraz. Dziękuję za troskę kochane ![]() A wrzucę Wam moje przykładowe menu. Łamana krecha to będzie po prostu kolejna opcja, nie że wszystko na raz: Śniadanie: owsianka (3-4 łyżki płatków, łyżka lnu, pół tartego jabłka/czasem jak mam inne owoce to pcham te owoce, łyżeczka miodu, mleko lub kefir, pasek białego twarogu) - raczej niezmiennie Drugie śniadanie: omlet (2 jaja, warzywa, np. pół pomidora, szczypiorek, papryka)/grahamka z twarogiem i pomidorem/banan z serkiem homo Obiad: kurzy cyc (ta połówka, no ale jeden cyc wychodzi)/2 kotleciki mielone lub pulpety/kawałek kiełbasy (ok. 15cm)/2 parówki + baaardzo dużo sałatki/surówki (to już zależy co mam) + gałka ryżu/ziemniaków/pół woreczka kaszyKolacja: często to co na śniadanie Rzadko wpada coś więcej, ale jeśli już coś wpada to jest to lód, jakieś jabłko między posiłkami, o tak o. Nie naginam tu proporcji w żaden sposób, nie liczę kalorii, więc widzicie, że jeśli chodzi o jedzonko to bądźcie spokojne Jeśli chodzi o czekoladę/ciastko to nie chcę znów popaść w to "uzależnienie" od słodkiego. Odstawiłam słodzik, jakieś ciacha, cukierasy, kawę słodzę łyżeczką cukru, do owsianki daję łyżeczkę miodu i wydaje mi się że tak jest zdrowo.Heroine, jeśli chodzi o ceny to też nie wiem. To chyba zależy od tego czy to sieciówka czy nie (bo teraz przecież jest masę tych sieciowych SH - w ogóle jak to brzmi jak sieciówka H&M lub RI ![]() A ja właśnie romantyzm lubiłam Pasjonowała mnie ta dzielna postawa bohaterów, a z drugiej strony te ich rozterki, wypaczenia i izolacje Cytat:
Też lubię bób. Mamuśka mówi że na sobotę już będzie. Przyjeżdża TŻ ale to co Zje razem ze mną ![]() Lubię dziobać bób do filmu jakiegoś Czekoladko, nie wiem, naprawdę nie znam się więc po prostu warto poczytać. Ja naprawdę nie wypowiadam się pod kątem merytorycznym w tej kwestii. Niedawno tu pisałyśmy że Chodakowska zdziałała cuda jeśli chodzi o fitness w Polsce. Założę się że setki lasek (podobno facetów też) ruszyło tyłki i zaczęło zmagać się choćby ze Skalpelem, który naprawdę przynosi efekty, co niezmiernie motywuje. Mnie jedynie irytuje ta komercha która tak jak pisała Pipson stoi za tymi "duszkami" i wysypem "serduszek" na FB, bo jeszcze płyta z ćwiczeniami to pół bidy, ale już autorska płyta z muzyką do ćwiczeń - c'mon!!! ![]() Ale ja wierzę że ktoś osiągnął taki efekt jak kobieta o której piszesz. Sama w tamtym roku regularnie robiłam skalpel i naprawdę widziałam piorunujące efekty już po obiecanych 4 tygodniach (tyle że ECh mówi żeby ćwiczyć min. 3 x w tygodniu - ja ćwiczyłam codziennie). Jak widzisz dalej z nią ćwiczę, bo lubię ten trening, znam te ćwiczenia i w obecnej sytuacji są jak znalazł! Medzik, Heroine, Czekoladko, dziękuję za komplementy i podpowiedzi Zaraz idę fastrygowac w takim razie ![]() Ja też lubię pastele, ale nie przy buzi, że tak powiem. Na górze lubię biały, a właśnie na dół lubię mieć coś pastelowego Medzik, to idziemy na opalanko Ja też wskakuję w kostium, nacieram się balsamem za 24zł A w Biedrze wczoraj tanie taniochy do opalania były. Wrrr ![]() Pipson, jeszcze co do Skalpela - może faktycznie masz rację. A przykładałam się baaardzo. Po prostu im dłużej ćwiczę i siedzę w temacie fitness tym bardziej zdaje sobie sprawę z tego ile wnosi poprawne wykonywanie ćwiczeń. Więc spinałam poślady, brzuszek, odpowiednio ustawiałam nogi, dbałam o położenie kolan, odpowiednie przenoszenie obciążenia, itp. I pewnie to dało taki efekt. Dziś odpuszczam. Jak szłam pod górkę na cmentarz to myślałam że się przed te bolące uda nie wygramolę Widzę że też na granolę się skusiłaś Ja muuuuszę zrobic od kiedy właśnie Hero o niej napisała! Tylko czekam aż pójdę do Leclerca bo tylko tam mogę kupic te wszystkie składniki na wagę. A robisz z konkretnego przepisu? Ja sobie ten (klik) upatrzyłam.
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko pokazuj te swoje rude włosiska a nie
( chyba, że coś przeoczyłam i nie widziałam )Hehe zazdrościsz, a ja się jeszcze nie wybrałam no i opalam się w wodzie i na materacu równomiernie z przodu i tyłu a na podwórku nie bardzo mi się chce wolę w domu siedzieć, albo pod altanką i pić kawusię mrożoną ![]() Dzaga nawet nie wiesz jak mnie cieszy to, że sama zauważyłaś, że coś nie tak jest a nie wmawiasz sobie i nam, że wszystko ok, że przecież nie jesteś chuda itp bo uwierz mi jesteś Ja też jak siedzę to mam oponkę, ale to pewnie przez nadmiar skóry na brzuchu, kiedyś jednak ten bebzol było duużo bardziej naciągnięty i skóra na nim aż tak jędrna jak bym chciała nie jest ale trzeba się pokochać i zaakceptować ja może mam tyle łatwiej, że w całym moim otoczeniu i w naszej paczce jestem najmniejsza i najchudsza zawsze się ze mnie śmieją, że ze mną nie będzie problemu jak się upije i polegnę, bo leciutka jestem i mogą mnie na rękach nieść a ja taka drobizna jestem przy nich a najlepsze jest to, że łeb mam twardy jak i one haha mamy tez kolegę który waży 3 razy tyle co ja on to by mnie jedną ręką mógł nieść także pewnie też dzięki temu otoczeniu i gadaniu mi ciągle jaki szczypióóóór ze mnie bo zaraz po schudnięciu nie widziałam po sobie tego, że jestem w końcu szczupła
|
#312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do Twojej chudości-szczupłości to się zgadzam
![]()
|
|
|
#313 |
|
Zakorzenienie
|
Dzagus pokaż koniecznie spódniczkę po przeróbce
ja dziś stare dżinsy obcięłam na krótkie szorty, będę miała do latania ![]() A co do cen sukienek w Nysie to mnie też 'lekko' zdziwiły dobrze, że już kupiłam teraz tylko buty/torebka i coś na wierch no i koszule dla Tż i krawat
|
#314 |
|
Wtajemniczenie
|
Poruszacie takie interesujące tematy, że czytam i czytam a odpisać zapominam
![]() Cocktail A moja hybryda już 2 tyg się trzyma i nawet specjalnie obleśnie odrost nie wygląda wiec jeszcze zostawię ją ![]() Paula powiem Ci, że tato piekarz to szczęście w nieszczęściu-bo moja mama jest świadoma w kwestii zdrowego odżywiania ( u nas od zawsze się nie "sosi", nie soli, nie smaży na smalcu, nie zagęszcza/zabiela zupek, nie pije gazowanego,grill elektryczny czy parowar pierwszy na wiosce ![]() A ja pochodzę z lubelskiego i cała moja rodzinka heroine jak ćwiczenia? ![]() A co do zebów to mam 3 sztuczniaki ( w skrócie- straciłam 2 a musiałam wstawić 3) i są szóstki na dole więc nic nie widać bo najbardziej to po dziąśle widać, że implant czy koronka czy licówka a tam z tylu nie widać tego przecież w uśmiechu pipson i jak wybory łóżkowe? Miałam wczoraj wieczorem lekkie zakwasy po Tomku, pachy i pachwiny -nie wiem dlaczego. może rozciągałam się za intensywnieNie istnieje na fejsbuku i nie wiem o co z Ewą chodzi meeedzik makijaż pierwsza klasa Bardzo ładnie Ci w takim kolorze sukienki, zwłaszcza do takiej opalenizny Like dzięki za info "eklerka" też nie mam a tam się we Wrocku w Jagusie zaopatrywałam ![]() Grile, urodzinki, zapowiada się u Ciebie ciekawie ![]() Wczoraj próbowałam nogi opalić ale po 30min tylko się spociłam, zdenerwowałam i ciut czerwona na nogach zrobiłam i koniec z tym ![]() Wyjadam truskawki, daje się napić komarom, leże na werandzie i czytam i nie chce wracać do bloku niestety też troszkę pracować muszę ale przynajmniej mam wymówkę by wejść na wizaż i poczytać co u Was![]() Wczoraj znowu pierogi ze szpinakiem były-szpinak nam obrodził Jak nie chodzę do sklepu to słodyczy w domu nie ma i żyje
|
#315 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam sobie te szampony z dove co mi mówiłaś ![]() Cytat:
Ja je masakruje ciągłym chodzeniem w koczku, także włosy skręcam i sie szybko końcówki niszczą.Cytat:
![]() Cytat:
I swoją drogą śliczna kurteczka też mi sie taka marzy ![]() I kobito Ty jesteś taka chudzinka jak jeszcze bedziesz narzekać na swoje ciało to Ci tak dupe zlejemy że zobaczysz ![]() Cytat:
A mi hybrydy sie trzymały ponad tydzień i ściągnełam tylko dlatego, że jeden pazurek mi sie troche posuł ale też chciałam inny kolor Jak coś zawsze możesz pomalować lakierem to odrost może sie nie rzucać w oczy
|
|||||
|
|
|
#316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakbyś nie pisała o manikiurze hybrydowym to bym się nie zdecydowała nigdy a tak się odważyłam i bardzo zadowolona jestem
|
|
#317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Margot
aaa nie mogą być szorty nie lubię kiecek, czuję się jak baba ![]() Cocktail A no i pewnie moje włosy niszczą się od ciągłego chodzenia w koku ??W ogóle w notesie mam zapisaną długość włosów co miesiąc i wczoraj dopiero zajarzyłam, że stoję w martwym punkcie ![]() yyy szampony Dove??? ja pisałam o odżywce szamponów nie używam ze SLSem i SlESem jedynie co 2 tygodnie rypanie barwą żurawinową, a tak to balsam BDFM albo Facelle
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie wczoraj chciałam kupić ten BDFM i nie wiedziałam że to ma być balsam szukałam szamponu |
|
|
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail to taka odżywka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...nditioner.htmltylko jakas nowa wersja bo z arganem jeszcze
szampony ja ogólnie lubiłam kiedyś, ale one chyba silikony mają i SLS więc nie wiem czy takie dobre są moja mama je namiętnie używa na przemian z Pantene i bardzo sobie chwali ![]() Hehe ja tez na szamponach szukałam a to w balsamach i żelach do kąpieli było
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Ja już po dentyście... idę się powiesić ![]() Czeko, no to super, że czujesz moc podziwiam Cię w ogóle Paula, cieszę się, że sama doszłaś do takich wniosków ![]() Faktycznie jedzenie masz "normalne", jedyne co, to nie wiem jakie są rzeczywiste porcje, no ale mam nadzieję, że się najadasz Co do fałdek jak się siedzi... każdy człowiek takie ma i naprawdę nie ma się czym przejmować. Moim zdaniem to Ty już nawet modelować nie masz czego, bo masz super ciałko, no ale jak chcesz być bardziej "fit" no to przecież tylko na zdrowie! Sport jeszcze nikomu nie zaszkodził pod tym względem. Tylko pamiętaj, że musisz też odpowiednio więcej jeść (nie mówię tu o napychaniu się, ale np. porcja orzechów czy dodatkowa przekąska na pewno nie zaszkodzi) by nie wyszedł Ci ujemny bilans kaloryczny. Będziemy Cię tu pilnować coby więcej Cię takie durne myśli nie nachodziły, żeś gruba i tym podobne Bo udaaaa masz chudziuteńkie i wszystko inne zresztą też ![]() Co do SH, to właśnie chyba zależy od wielkości miasta. Bo moja mama właśnie jeździ do takiego mniejszego. A wiadomo, że w większych ceny będą wyższe jak pojadę za niedługo do mamy to może się wybierzemy na łowy ![]() Wrzuć potem zdjęcie przerobionej sukienki (jak dojdzie do skutku, czyt. mama ulegnie )To coś Ty kupiła za balsam za 24 zł? w ogóle kosmetyki do opalania są drogie ;/Margot, ćwiczenia do dzisiaj mam zakwasy w nogach Hm, no to ja więcej straciłam zębów... eh Podziel się pierogami ze szpinakiem ![]() Coctail, ale naprawdę widać poprawę przecież to można ku.r.wicy dostać jak Ci się coś klei do pleców, fuuuj ja też w spiętych latam, choć nie lubię ale cóż, wygoda wygrywa
|
|
|
|
#322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Akurat odżywka mi się skończyła a nie chce obu kupować, choć pewnie tak się to skończy![]() meeedzik sukienki mają być nie wolno ukrywać takiej pięknej sylwetki heroine dzisiaj już 5 szpinakowych zjadłam ![]() Zapomniałam o 5km maratonie z siatami przez miasto
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Medzik zapomniałam Ci powiedzieć, że gopia jesteś że w kiecach nie chodzisz
Przy takim ciałku to już w ogóle Ja tam lubie sukienki
|
|
|
|
#325 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Przeżyłam!! nie zwolnili mnie!!! Co więcej nawet nawet poszlo. Zadnych uchybien finansowych.. Jakies tam pierdoły znalazly, ale kontrol zawsze MUSI coś znaleźć. Wiec dobrze że tyle
No ale plusy są!! Przeszło kg w dół przez te nerwy!!!!![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
Ale to moje oboweiązki i tylko ja się tym zajmuję: Zostaję w Polsce jednak A botwinki nei prbowałam. Mówisz, że te zielone liscie też się je? A z dentystami różnie, nie wiadomo na kogo trafisz.. Po kilku latach wychodzi czy dobry![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Boshe!! Jak ja piszę Wybaczcie błędy. ale leże z laptopem na brzuchu i jakoś zla koordynacja ruchow
|
||||
|
|
|
#326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a -1kg też cieszy
|
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Ufff.. nadrobiłam i nie chce mam dość. Sama nei wiem co komu odp... Co zapamiętałam
Coctaill.. Ale masz włosiska CudoPaula spódnica pierwsza klasa Skróć tylko z przodu jak na zdjęciu i bosko będzie. A Twoja mama nosi Twój rozmiar???---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- A kilogram pewnie wróci jak jeść zacznę
Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2013-07-04 o 17:35 |
|
|
|
|
#328 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
Więc.... ?---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć ZOSIEŃKO!!!
Co u Ciebie?? Wsio w porjadkie??
|
|
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Siema siema
aaaa żyję sobie, jem i piję co popadnie, pracuję, imprezuję i odżywam ![]() ![]() ![]()
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

) No więcej sobie nie przypomnę, ale mnie zraża jak ktoś nazywa siebie profesjonalistą i jest choćby jeden tak rażący błąd jak zła technika. Też przepraszam, że się wciełam, ale Paula mnie przywołała, że ja coś wiem na ten temat
Interesujace to co piszesz i przyznac musze ze mozna sie do tego wszytskiego przyczepic
Poczytam jeszcze na tym watku
Tyrion to moja ulubiona postać obecnie

może ona postawi mnie na nogi
na 11 mam do dentysty
słońce tak nawala od rana, no po porostu jest pięęęęęęęęęęknie!
nic tylko wylegiwać się na plaży, moczyć nogi w jeziorku i nic nie rooobić
ehhhh, pomarzyć zawsze można...
słyszałam tez, ze aloes super działa
Bo ciągle widzę duże uda i brzuch, ale podobnie mają anorektyczki - zawsze znajdą zbędną fałdkę
Ale już dziś jest mniejsza niż 2 dni temu.
Kochana jesteś wysoka, a ważysz bardzo mało. Może i jesz normalnie (tzn. ile mniej więcej?
), ale widzisz, zastanawiasz się czy zjeść czekoladkę... w dodatku ćwiczysz, więc też więcej potrzebujesz
ale byl pyszny, nie mogłam się oprzec 

piękny ma kolor
Szczerze mówiąc nie wiem ile ważę bo się nie ważę. Ale wiecie - siadam i zaraz w topie czy obcisłej koszulce widzę bebzolek taki. A właśnie TŻ już mówi że durnieję, że nie chudnę bo właśnie nie ma z czego i mogę jedynie modelować ciało teraz. Dziękuję za troskę kochane 
on to by mnie jedną ręką mógł nieść
??