Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-04, 09:04   #301
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość

Sprawdź sobie czekoladko chociażby wątek Chodakowska vs Jillian Michaels, tam jest trochę o tym napisane, albo w innych wątkach.. teraz Ci nie przytoczę, ale chociażby spójrz na jej plank, ma pupę o wiele za wysoko, to nie jest wtedy w ogóle efektywne ćwiczenie, źle wykonywała na bank burpees podczas któregoś treningu (nie pamiętam czy to było w skalpelu czy turbo), za krótko się rozciąga, na każdej z płyt, które miałam okazję obejrzeć rozciąganie trwa dłużej, jest bardziej kompleksowe, czy to turbo fire, czy jakaś Michaels ( w turbo fire w ogóle 10 min trwa) No więcej sobie nie przypomnę, ale mnie zraża jak ktoś nazywa siebie profesjonalistą i jest choćby jeden tak rażący błąd jak zła technika. Też przepraszam, że się wciełam, ale Paula mnie przywołała, że ja coś wiem na ten temat

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------
Dziekujeee
Bardzo dobrze ze sie wtracilas Szybciej zaspokoilam swoja ciekawosc Interesujace to co piszesz i przyznac musze ze mozna sie do tego wszytskiego przyczepic Poczytam jeszcze na tym watku
Ja jeszcze nie robilam w zyciu skalpela Ani niczego Ewy..
Boje sie ze wzgledu na noge, ale przyznam ze nie moge juz dluzej z tym zyc!
Taka ochote mam wkoncu przypakowac ostro
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 09:07   #302
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Pipson, widzę podobne preferencje, ale zbytnio nie będę się rozwodzic nad tematem bo czuję się niekompetentna nie przeczytawszy nawet fragmentu powieści Tyrion to moja ulubiona postać obecnie i w sumie od początku , bo w ogóle lubię Petera Dinklage. Jak go zobaczyłam w GoT to już wiedziałam że tego nie schrzani. A Khaleesi kocha mój TŻ Zawsze czeka na wątki z jej udziałem

Laskii, zapomniałam wcześniej napisac a miałam specjalnie włączony program do obróbki. Kto doradzi jak nie Wy Wczoraj wygrzebałam kieckę mojej mamuśki i darłyśmy się o nią pół wieczoru. Ona mówi że nijaka długośc a ja bym ją zaraz przerabiała no i cyknęłam fotki do komentarza. Co byście zrobiły? Bo mamuśka się zarzeka że ona będzie w niej chodzic ale jak ją znam to kieca pójdzie na dno szafy i takie noszenie będzie, więc może lepiej sobie ją przywłaszczyc. Olejcie PRLowki wystrój - zdjęcie robione w nieużywanej części domu, tzw. graciarni gdzie wszystko jest od czapy

Lecę się zbierac na ten cmentarz. Kisses
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04228.jpg (42,5 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC04226.jpg (59,6 KB, 56 załadowań)
Stary 2013-07-04, 09:16   #303
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Czekoladko, taaak, jest chyba nawet na Wizażu cały wątek temu poświęcony, ale bardziej wtajemniczona jest w temat Pipson. Myślę że w Skalpelu tych błędów wytknięto niewiele albo wcale, ale chyba w kolejnych częściach coś poważnego tam wytknięto.
Jezu nie zauwazylam Twojego posta
Moja ciekawosc mnie zaslepila

Powaznego mowisz? To tymbardziej musze sie doszukac
Zaczelam sie interesowac ta Ewa, bo ostatnio spotkalam naoczny przypadek kobiety ktora cwiczac z nia schudla 25kg! I jest moja pacjentka, troche podpytalam ja co zrobila, bo zmienila sie nie do poznania i twierdzi ze to tylko dzieki Ewie

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Laskii, zapomniałam wcześniej napisac a miałam specjalnie włączony program do obróbki. Kto doradzi jak nie Wy Wczoraj wygrzebałam kieckę mojej mamuśki i darłyśmy się o nią pół wieczoru. Ona mówi że nijaka długośc a ja bym ją zaraz przerabiała no i cyknęłam fotki do komentarza. Co byście zrobiły? Bo mamuśka się zarzeka że ona będzie w niej chodzic ale jak ją znam to kieca pójdzie na dno szafy i takie noszenie będzie, więc może lepiej sobie ją przywłaszczyc. Olejcie PRLowki wystrój - zdjęcie robione w nieużywanej części domu, tzw. graciarni gdzie wszystko jest od czapy

Druga opcja Super nozki tak w ogole
Kolor cudowny pastelowy, uwielbiam
Stary 2013-07-04, 09:18   #304
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Musiałam wstać o 8 nie wyspałam się umyłam łepol i zrobiłam może ona postawi mnie na nogi na 11 mam do dentysty
Jedyne co mi poprawiło humor w tym nieogarnięciu to pogoda! słońce tak nawala od rana, no po porostu jest pięęęęęęęęęęknie! nic tylko wylegiwać się na plaży, moczyć nogi w jeziorku i nic nie rooobić ehhhh, pomarzyć zawsze można...

Cytat:
sprobuj ta pasta cynkowa, na mnie srednio dziala, ale dziewczyny chwaą, malutko w aptece kosztuje słyszałam tez, ze aloes super działa a tak to Ci nie doradze, bo mam to co Ty- jak mi cos wyskoczy, to nie wiem co robic
Już w sumie niewiele ją widać ale dzięki ja ogólnie nie mam problemów z cerą, tfu tfu Bozia dała mi to szczęście nie miałam nigdy trądziku i nigdy mnie nie wysypywało przed @ no i teraz jak wyskoczy jedna mała krosteczka to ja jestem w panice, haha

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Hej pieknotyyyyy

Wybaczcie ale nie jestem w stanie Was nadrobic!
Hej hej oszołomie co tam słychać? Dalej naginasz na rowerze tyle kilosów?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 09:20   #305
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

Heroine
, a noooo mam mam Wszystko już śmiga idealnie Niachacha (będę Ci podkradac tego banana czasem )
Kochana, ja mam chyba ze sobą jakieś problemy, bo wszyscy mi mówią o tej chudości, ale ja tego w ogóle nie widzę Bo ciągle widzę duże uda i brzuch, ale podobnie mają anorektyczki - zawsze znajdą zbędną fałdkę Czasami aż się o siebie martwię. A jeszcze teraz mamuśka od razu po przyjeździe mi powiedziała że mocno z buzi schudłam. No ale to przez aeroby pewnie. Przecież jem normalnie
Co do SH - teraz ceny bywają masakryczne. Ja przed każdym zakupem zadaję sobie pytanie czy jest wart ceny, czy naprawdę tego potrzebuję i czy mam z czym to nosić. I często odkładam właśnie z powodu ceny, bo 10zł dopłacę i na rynku kupię to samo, nowe. Ale z kurtką mi się udało Szukałam takiej b.dłuuugo! A jeszcze jak wczoraj zobaczyłam taką za prawie 130zł to wtedy radocha niesamowita
Lalki nie czytałam W ogóle pozytywizm znosiłam w wielkich bólach i mękach Więc do Lalki nawet nie robiłam podejścia, a pamiętam do dziś że typa zrobiła nam kartkówkę akurat ze znajomości Lalki
Też mam krosę na policzku oprócz pozostałych członków brygady i boli i jest duża i fee Ale już dziś jest mniejsza niż 2 dni temu.
Kochana, mówię Ci szczerze, Ty nie masz się z czego odchudzać... w obsesję jakąś wpadniesz i tyle z tego będzie wiem co mówię, bo miałam przygodę z ED spodnie z leciały, a ja ciągle widziałam grube uda, wielki brzuch i wylewający się tłuszcz... w sklepie spodni już mniejszych nie było... A u Ciebie ani jednej fałdki, nogi i ręce szczupluteńkie, i buzia właśnie też Kochana jesteś wysoka, a ważysz bardzo mało. Może i jesz normalnie (tzn. ile mniej więcej? ), ale widzisz, zastanawiasz się czy zjeść czekoladkę... w dodatku ćwiczysz, więc też więcej potrzebujesz piszę to bo zaczynam się martwić... jestem o wiele niższa od Ciebie (tak jak pipson czy Margot) a ważymy +/- tyle co Ty... przemyśl sobie to i nie bądź dla siebie taka surowa, bo figurę masz za.ebistą!

No kurteczkę to ewidentnie opłacało się kupić sama też bym taką przygarnęła co do cen w sh to ja nie wiem od czego to zależy... u mojej mamy ciuszki można kupić za grosze dosłownie... 3/4 szafy mojej mamy to sh, a połowa z tego to rzeczy NOWE z metkami. I te rzeczy nigdy nie przekraczają 10 zł/sztuka. Tam jest po prostu bój ludzi jest zawsze jak mrówek, więcej niż w supermarkecie przed świętami ale mają przynajmniej zbyt
A ja pozytywizm bardzo lubiłam w przeciwieństwie do romantyzmu, który zaczęliśmy od "Cierpień Młodego Wertera" to dopiero ja przechodziłam cierpienia i katusze jak musiałam to przeczytać 2 strony dałam radę, po czym walnęłam książką o ścianę, aż okładka odpadła
Moja krosteczka powoli się wchłania
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-07-04, 09:21   #306
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine, noo ja kocham bób Ale strasznie pełna po nim byłam, rozepchałam żołądek na bank ale byl pyszny, nie mogłam się oprzec
Ja też kocham! Ale są po nim różne sensacje, ekhm ekhm... najlepiej tego dnia zostać w domu no i kcal trochę ma no ale to już kwestia drugorzędna
Stary 2013-07-04, 09:49   #307
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki ja tylko na chwilkę, bo u mnie też dziś piękna pogoda i chyba trochę wyjdę się poopalać
Dzaga przerabiaj, bo piękna będzie taka jak na drugim foto
No i co do wyglądu to zgadzam się z dziewczynami, jesteś baardzo szczupła i zbyt surowo na siebie patrzysz, nóżki masz przecież jak patyczki, nie wiem gdzie Ty widzisz to grube udo musisz zacząć akceptować siebie i zauważyć, to że nie masz już z czego chudnąć, bo jesteś strasznie szczupła jak tego nie dostrzeżesz to tak jak piszesz, może być źle.
Stary 2013-07-04, 09:55   #308
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
aa, Heroine, przypomniało mi się, że kiedyś pytałas o granolę- zrobiłam raz, wyszła mi super zrobiłam tak jak Ty, że suszone owoce dodawałam później, ale chcę spróbować jeszcze raz zrobić z większa ilością płątków, tj żytnimi, orkiszowymi itp
U mnie już powoli się kończy trzeba będzie zrobić kolejną porcję też dam więcej płatków ostatnio miałam tylko owsiane górskie i otręby. Teraz pokombinuję z różnymi rodzajami płatków

Cytat:
Łojjjj już ją widzę po przeróbce piękny ma kolor zabieraj mamuśce
Stary 2013-07-04, 10:29   #309
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Hej hej oszołomie co tam słychać? Dalej naginasz na rowerze tyle kilosów?
Hej szajbusku kochany
Naginam jak mam sile po calym dniu jeszcze na cokolwiek to tak
Ale narazie to wychodzi maks 2 razy w tyg to za malo.
Musze wlaczyc do tego codzienne cwiczenia w domu

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki ja tylko na chwilkę, bo u mnie też dziś piękna pogoda i chyba trochę wyjdę się poopalać
Dzaga przerabiaj, bo piękna będzie taka jak na drugim foto
No i co do wyglądu to zgadzam się z dziewczynami, jesteś baardzo szczupła i zbyt surowo na siebie patrzysz, nóżki masz przecież jak patyczki, nie wiem gdzie Ty widzisz to grube udo musisz zacząć akceptować siebie i zauważyć, to że nie masz już z czego chudnąć, bo jesteś strasznie szczupła jak tego nie dostrzeżesz to tak jak piszesz, może być źle.
Jezuuuuuuuuuuuuuu jak ja Ci zazdroszcze tego opalania
Stary 2013-07-04, 12:03   #310
dzaga1989
Zakorzenienie

Heroine, Medzik, myślę że macie rację kochane Pilnujcie mnie tutaj Szczerze mówiąc nie wiem ile ważę bo się nie ważę. Ale wiecie - siadam i zaraz w topie czy obcisłej koszulce widzę bebzolek taki. A właśnie TŻ już mówi że durnieję, że nie chudnę bo właśnie nie ma z czego i mogę jedynie modelować ciało teraz. Dziękuję za troskę kochane

A wrzucę Wam moje przykładowe menu. Łamana krecha to będzie po prostu kolejna opcja, nie że wszystko na raz:
Śniadanie: owsianka (3-4 łyżki płatków, łyżka lnu, pół tartego jabłka/czasem jak mam inne owoce to pcham te owoce, łyżeczka miodu, mleko lub kefir, pasek białego twarogu) - raczej niezmiennie
Drugie śniadanie: omlet (2 jaja, warzywa, np. pół pomidora, szczypiorek, papryka)/grahamka z twarogiem i pomidorem/banan z serkiem homo
Obiad: kurzy cyc (ta połówka, no ale jeden cyc wychodzi)/2 kotleciki mielone lub pulpety/kawałek kiełbasy (ok. 15cm)/2 parówki + baaardzo dużo sałatki/surówki (to już zależy co mam) + gałka ryżu/ziemniaków/pół woreczka kaszy
Kolacja: często to co na śniadanie
Rzadko wpada coś więcej, ale jeśli już coś wpada to jest to lód, jakieś jabłko między posiłkami, o tak o. Nie naginam tu proporcji w żaden sposób, nie liczę kalorii, więc widzicie, że jeśli chodzi o jedzonko to bądźcie spokojne Jeśli chodzi o czekoladę/ciastko to nie chcę znów popaść w to "uzależnienie" od słodkiego. Odstawiłam słodzik, jakieś ciacha, cukierasy, kawę słodzę łyżeczką cukru, do owsianki daję łyżeczkę miodu i wydaje mi się że tak jest zdrowo.

Heroine, jeśli chodzi o ceny to też nie wiem. To chyba zależy od tego czy to sieciówka czy nie (bo teraz przecież jest masę tych sieciowych SH - w ogóle jak to brzmi jak sieciówka H&M lub RI ) no i od wielkości miejscowości chyba też trochę. Bo w Tomaszowie są nawet o połowę niższe ceny niż w Lbn. Uwielbiam tam buszować w SH. Z resztą tutaj ciągle panuje pogląd że SH to wiocha i ludzie w moim wieku rzadko do lumpów zaglądają Pełno tylko babek, matek z kilkorgiem dzieci, pań po 50, które szukają czegoś "na działkę". Dlatego ja tutaj obłowię się najlepiej i za niewiele
A ja właśnie romantyzm lubiłam Pasjonowała mnie ta dzielna postawa bohaterów, a z drugiej strony te ich rozterki, wypaczenia i izolacje Jak np. taki Kordian na górze

Cytat:
Ja też kocham! Ale są po nim różne sensacje, ekhm ekhm... najlepiej tego dnia zostać w domu
Młeh młeh młeh
Też lubię bób. Mamuśka mówi że na sobotę już będzie. Przyjeżdża TŻ ale to co Phi Zje razem ze mną
Lubię dziobać bób do filmu jakiegoś

Czekoladko, nie wiem, naprawdę nie znam się więc po prostu warto poczytać.
Ja naprawdę nie wypowiadam się pod kątem merytorycznym w tej kwestii. Niedawno tu pisałyśmy że Chodakowska zdziałała cuda jeśli chodzi o fitness w Polsce. Założę się że setki lasek (podobno facetów też) ruszyło tyłki i zaczęło zmagać się choćby ze Skalpelem, który naprawdę przynosi efekty, co niezmiernie motywuje. Mnie jedynie irytuje ta komercha która tak jak pisała Pipson stoi za tymi "duszkami" i wysypem "serduszek" na FB, bo jeszcze płyta z ćwiczeniami to pół bidy, ale już autorska płyta z muzyką do ćwiczeń - c'mon!!!
Ale ja wierzę że ktoś osiągnął taki efekt jak kobieta o której piszesz. Sama w tamtym roku regularnie robiłam skalpel i naprawdę widziałam piorunujące efekty już po obiecanych 4 tygodniach (tyle że ECh mówi żeby ćwiczyć min. 3 x w tygodniu - ja ćwiczyłam codziennie). Jak widzisz dalej z nią ćwiczę, bo lubię ten trening, znam te ćwiczenia i w obecnej sytuacji są jak znalazł!

Medzik, Heroine, Czekoladko, dziękuję za komplementy i podpowiedzi Zaraz idę fastrygowac w takim razie
Ja też lubię pastele, ale nie przy buzi, że tak powiem. Na górze lubię biały, a właśnie na dół lubię mieć coś pastelowego

Medzik, to idziemy na opalanko Ja też wskakuję w kostium, nacieram się balsamem za 24zł (jak zobaczyłam cenę na paragonie to myślałam że .ebnę A w Biedrze wczoraj tanie taniochy do opalania były. Wrrr

Pipson, jeszcze co do Skalpela - może faktycznie masz rację. A przykładałam się baaardzo. Po prostu im dłużej ćwiczę i siedzę w temacie fitness tym bardziej zdaje sobie sprawę z tego ile wnosi poprawne wykonywanie ćwiczeń. Więc spinałam poślady, brzuszek, odpowiednio ustawiałam nogi, dbałam o położenie kolan, odpowiednie przenoszenie obciążenia, itp. I pewnie to dało taki efekt. Dziś odpuszczam. Jak szłam pod górkę na cmentarz to myślałam że się przed te bolące uda nie wygramolę
Widzę że też na granolę się skusiłaś Ja muuuuszę zrobic od kiedy właśnie Hero o niej napisała! Tylko czekam aż pójdę do Leclerca bo tylko tam mogę kupic te wszystkie składniki na wagę. A robisz z konkretnego przepisu? Ja sobie ten (klik) upatrzyłam.
Stary 2013-07-04, 12:38   #311
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko pokazuj te swoje rude włosiska a nie ( chyba, że coś przeoczyłam i nie widziałam )
Hehe zazdrościsz, a ja się jeszcze nie wybrałam za gorąco i trochę mi się nie chce iść leżeć plackiem, tym bardziej wiem, że jak pojedziemy na plaże to po jednym dniu jak murzyn wyglądam no i opalam się w wodzie i na materacu równomiernie z przodu i tyłu a na podwórku nie bardzo mi się chce wolę w domu siedzieć, albo pod altanką i pić kawusię mrożoną

Dzaga nawet nie wiesz jak mnie cieszy to, że sama zauważyłaś, że coś nie tak jest a nie wmawiasz sobie i nam, że wszystko ok, że przecież nie jesteś chuda itp bo uwierz mi jesteś
Ja też jak siedzę to mam oponkę, ale to pewnie przez nadmiar skóry na brzuchu, kiedyś jednak ten bebzol było duużo bardziej naciągnięty i skóra na nim aż tak jędrna jak bym chciała nie jest ale trzeba się pokochać i zaakceptować ja może mam tyle łatwiej, że w całym moim otoczeniu i w naszej paczce jestem najmniejsza i najchudsza zawsze się ze mnie śmieją, że ze mną nie będzie problemu jak się upije i polegnę, bo leciutka jestem i mogą mnie na rękach nieść koleżanki moje wszystkie wysokie ponad 170 lekko no i waga też cos koło 70kg a ja taka drobizna jestem przy nich a najlepsze jest to, że łeb mam twardy jak i one haha mamy tez kolegę który waży 3 razy tyle co ja on to by mnie jedną ręką mógł nieść także pewnie też dzięki temu otoczeniu i gadaniu mi ciągle jaki szczypióóóór ze mnie w końcu uwierzyłam, że mają rację bo zaraz po schudnięciu nie widziałam po sobie tego, że jestem w końcu szczupła
Stary 2013-07-04, 12:38   #312
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Dzieńdoberek [B]

Like, aaaaaa Dzieci z Bullerbyn to samo Zawsze chciałam byc w ekipie, mieć taki pokoik jak (chyba) Lisa, rozmawiac z przyjaciółką z sąsiedztwa przez "sznurkowy" telefon, itp.
Jaaaaa qrcze muszę gdzieś wyniuchać tą książke i przeczyać po raz setny
Co do Twojej chudości-szczupłości to się zgadzam jesteś bardzo szczupła,nie chcę Cię obrazić i powiedzieć chuda... Poczytaj o dysmorfofobii,może coś w tym jest.Ja tez tak czasem mam,że widzę siebie inaczej niż inni
Stary 2013-07-04, 12:40   #313
meeedzik
Zakorzenienie

Dzagus pokaż koniecznie spódniczkę po przeróbce ja dziś stare dżinsy obcięłam na krótkie szorty, będę miała do latania
A co do cen sukienek w Nysie to mnie też 'lekko' zdziwiły dobrze, że już kupiłam teraz tylko buty/torebka i coś na wierch no i koszule dla Tż i krawat
Stary 2013-07-04, 13:25   #314
Margot85
Wtajemniczenie

Poruszacie takie interesujące tematy, że czytam i czytam a odpisać zapominam

Cocktail cudowne masz włosiska, nadal są bardzo, bardzo długie a zyskały taki wygląd jak z reklamy
A moja hybryda już 2 tyg się trzyma i nawet specjalnie obleśnie odrost nie wygląda wiec jeszcze zostawię ją

Paula powiem Ci, że tato piekarz to szczęście w nieszczęściu-bo moja mama jest świadoma w kwestii zdrowego odżywiania ( u nas od zawsze się nie "sosi", nie soli, nie smaży na smalcu, nie zagęszcza/zabiela zupek, nie pije gazowanego,grill elektryczny czy parowar pierwszy na wiosce itd) ale "mączne wytwory nas gubią"
A ja pochodzę z lubelskiego i cała moja rodzinka

heroine jak ćwiczenia?
A co do zebów to mam 3 sztuczniaki ( w skrócie- straciłam 2 a musiałam wstawić 3) i są szóstki na dole więc nic nie widać bo najbardziej to po dziąśle widać, że implant czy koronka czy licówka a tam z tylu nie widać tego przecież w uśmiechu

pipson i jak wybory łóżkowe? Miałam wczoraj wieczorem lekkie zakwasy po Tomku, pachy i pachwiny -nie wiem dlaczego. może rozciągałam się za intensywnie

Nie istnieje na fejsbuku i nie wiem o co z Ewą chodzi

meeedzik makijaż pierwsza klasa
Bardzo ładnie Ci w takim kolorze sukienki, zwłaszcza do takiej opalenizny i "rozkazuje" chodzić w sukienkach także w dni powszednie

Like dzięki za info ale na w moim miasteczku nie ma "oszołoma"
"eklerka" też nie mam a tam się we Wrocku w Jagusie zaopatrywałam
Grile, urodzinki, zapowiada się u Ciebie ciekawie

Wczoraj próbowałam nogi opalić ale po 30min tylko się spociłam, zdenerwowałam i ciut czerwona na nogach zrobiłam i koniec z tym
Wyjadam truskawki, daje się napić komarom, leże na werandzie i czytam i nie chce wracać do bloku niestety też troszkę pracować muszę ale przynajmniej mam wymówkę by wejść na wizaż i poczytać co u Was
Wczoraj znowu pierogi ze szpinakiem były-szpinak nam obrodził
Jak nie chodzę do sklepu to słodyczy w domu nie ma i żyje
Stary 2013-07-04, 14:04   #315
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail piękne masz te włosiska widać, że teraz zdrowsze są ciekawe czy efekt utrzyma się na włosach po myciu, co dokładnie robili Ci na tej regeneracji ?
Umyły mi szamponem z keratyną potem nałożyły odżywke i miałam włosy w takiej saunie. Szczerze to tak jakbym pewnie nawaliła odżywki czy maski i dała pod czepek i posuszyła suszarką ;p No ale chciałam przetestować. Zobacze jak będą wyglądały jak je umyje w domu Kupiłam sobie te szampony z dove co mi mówiłaś

Cytat:
Śliczne są! I wcale nie widać, że aż tyle poszło dalej są mega długie poprawę kondycji widać gołym okiem, c'nie?
Teraz końcówki wyglądają o niebo lepiej Ja je masakruje ciągłym chodzeniem w koczku, także włosy skręcam i sie szybko końcówki niszczą.
Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Coctail piekne wlosikaa sliczny kolor jak obcielas 10cm to jezu musialas miec te włosy za tyłek!
W sumie były już do pasa
Cytat:
P

Dzaga spódnica super ja bym ją przerobiła I swoją drogą śliczna kurteczka też mi sie taka marzy
I kobito Ty jesteś taka chudzinka jak jeszcze bedziesz narzekać na swoje ciało to Ci tak dupe zlejemy że zobaczysz
Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Poruszacie takie interesujące tematy, że czytam i czytam a odpisać zapominam

Cocktail cudowne masz włosiska, nadal są bardzo, bardzo długie a zyskały taki wygląd jak z reklamy
A moja hybryda już 2 tyg się trzyma i nawet specjalnie obleśnie odrost nie wygląda wiec jeszcze zostawię ją
Twoje też sliczne są A mi hybrydy sie trzymały ponad tydzień i ściągnełam tylko dlatego, że jeden pazurek mi sie troche posuł ale też chciałam inny kolor Jak coś zawsze możesz pomalować lakierem to odrost może sie nie rzucać w oczy
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 14:22   #316
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Umyły mi szamponem z keratyną potem nałożyły odżywke i miałam włosy w takiej saunie. Szczerze to tak jakbym pewnie nawaliła odżywki czy maski i dała pod czepek i posuszyła suszarką ;p No ale chciałam przetestować. Zobacze jak będą wyglądały jak je umyje w domu Kupiłam sobie te szampony z dove co mi mówiłaś

Teraz końcówki wyglądają o niebo lepiej Ja je masakruje ciągłym chodzeniem w koczku, także włosy skręcam i sie szybko końcówki niszczą.

W sumie były już do pasa

Twoje też sliczne są A mi hybrydy sie trzymały ponad tydzień i ściągnełam tylko dlatego, że jeden pazurek mi sie troche posuł ale też chciałam inny kolor Jak coś zawsze możesz pomalować lakierem to odrost może sie nie rzucać w oczy
Cocktail świetna myśl!!! Mam podobny kolor lakieru i jak mówisz, że można to spróbuje Wspominałaś, że Twoje pazurki z normalnym lakierem nie współpracują a hybrydą ok tygodnia. Zupełnie się nie znam na paznokciach i czemu tak jest Jakbyś nie pisała o manikiurze hybrydowym to bym się nie zdecydowała nigdy a tak się odważyłam i bardzo zadowolona jestem
Stary 2013-07-04, 14:27   #317
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail świetna myśl!!! Mam podobny kolor lakieru i jak mówisz, że można to spróbuje Wspominałaś, że Twoje pazurki z normalnym lakierem nie współpracują a hybrydą ok tygodnia. Zupełnie się nie znam na paznokciach i czemu tak jest Jakbyś nie pisała o manikiurze hybrydowym to bym się nie zdecydowała nigdy a tak się odważyłam i bardzo zadowolona jestem
Ja też hybrydy maluje nieraz lakierem (wtedy sie trzyma ) A teraz mam kupione inne i tydzień spokojnie wytrzymały ostatnio
Stary 2013-07-04, 15:11   #318
meeedzik
Zakorzenienie

Margot aaa nie mogą być szorty nie lubię kiecek, czuję się jak baba a ja lubię wygodnie i sportowo hehe ale mam spódniczek parę i obiecuję zakładać
Cocktail A no i pewnie moje włosy niszczą się od ciągłego chodzenia w koku bo na okrągło w nim chodzę, a ja się dziwię czemu końce szybko mi się niszczą w takim razie jak je spinać, żeby się nie niszczyły ??
W ogóle w notesie mam zapisaną długość włosów co miesiąc i wczoraj dopiero zajarzyłam, że stoję w martwym punkcie w listopadzie 2012 czyli jak zaczęłam zapuszczanie i dbanie o włosy miałam 61,5 cm od czoła mierzone, najwięcej miałam 66cm a teraz zaś mam 62cm bo wiecznie je podcinam i tak się kręcę w kółko. Jedynie tyle dobrze, że wszystkie mam już prawie takiej długości, a w listopadzie miałam je jeszcze mocno wycieniowane
yyy szampony Dove??? ja pisałam o odżywce moja mama szampon dwa w jednym kupuje, a ja przy okazji wzięłam w Rossmannie odżywkę z ultralekkimi olejkami i olejkiem arganowym szamponów nie używam ze SLSem i SlESem jedynie co 2 tygodnie rypanie barwą żurawinową, a tak to balsam BDFM albo Facelle
Stary 2013-07-04, 15:18   #319
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Margot aaa nie mogą być szorty nie lubię kiecek, czuję się jak baba a ja lubię wygodnie i sportowo hehe ale mam spódniczek parę i obiecuję zakładać
Cocktail A no i pewnie moje włosy niszczą się od ciągłego chodzenia w koku bo na okrągło w nim chodzę, a ja się dziwię czemu końce szybko mi się niszczą w takim razie jak je spinać, żeby się nie niszczyły ??
W ogóle w notesie mam zapisaną długość włosów co miesiąc i wczoraj dopiero zajarzyłam, że stoję w martwym punkcie w listopadzie 2012 czyli jak zaczęłam zapuszczanie i dbanie o włosy miałam 61,5 cm od czoła mierzone, najwięcej miałam 66cm a teraz zaś mam 62cm bo wiecznie je podcinam i tak się kręcę w kółko. Jedynie tyle dobrze, że wszystkie mam już prawie takiej długości, a w listopadzie miałam je jeszcze mocno wycieniowane
yyy szampony Dove??? ja pisałam o odżywce moja mama szampon dwa w jednym kupuje, a ja przy okazji wzięłam w Rossmannie odżywkę z ultralekkimi olejkami i olejkiem arganowym szamponów nie używam ze SLSem i SlESem jedynie co 2 tygodnie rypanie barwą żurawinową, a tak to balsam BDFM albo Facelle
A to ja wzięłam szampon i odżywke Właśnie wczoraj chciałam kupić ten BDFM i nie wiedziałam że to ma być balsam szukałam szamponu
Stary 2013-07-04, 15:32   #320
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail to taka odżywka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...nditioner.htmltylko jakas nowa wersja bo z arganem jeszcze szampony ja ogólnie lubiłam kiedyś, ale one chyba silikony mają i SLS więc nie wiem czy takie dobre są moja mama je namiętnie używa na przemian z Pantene i bardzo sobie chwali
Hehe ja tez na szamponach szukałam a to w balsamach i żelach do kąpieli było
Stary 2013-07-04, 15:39   #321
heroine86
Zakorzenienie

Heloł

Ja już po dentyście... idę się powiesić bez komentarza

Czeko, no to super, że czujesz moc podziwiam Cię w ogóle

Paula, cieszę się, że sama doszłaś do takich wniosków słodycze, wiadomo, nie należy ich przesadnie spożywać, ale przecież jak zjesz tą jedną czekoladkę czy kawałek ciasta 2-3 razy w tyg (już nie mówię, że codziennie) to przecież nic Ci się nie stanie. To nawet nie "uzależni"
Faktycznie jedzenie masz "normalne", jedyne co, to nie wiem jakie są rzeczywiste porcje, no ale mam nadzieję, że się najadasz
Co do fałdek jak się siedzi... każdy człowiek takie ma i naprawdę nie ma się czym przejmować. Moim zdaniem to Ty już nawet modelować nie masz czego, bo masz super ciałko, no ale jak chcesz być bardziej "fit" no to przecież tylko na zdrowie! Sport jeszcze nikomu nie zaszkodził pod tym względem. Tylko pamiętaj, że musisz też odpowiednio więcej jeść (nie mówię tu o napychaniu się, ale np. porcja orzechów czy dodatkowa przekąska na pewno nie zaszkodzi) by nie wyszedł Ci ujemny bilans kaloryczny. Będziemy Cię tu pilnować coby więcej Cię takie durne myśli nie nachodziły, żeś gruba i tym podobne Bo udaaaa masz chudziuteńkie i wszystko inne zresztą też

Co do SH, to właśnie chyba zależy od wielkości miasta. Bo moja mama właśnie jeździ do takiego mniejszego. A wiadomo, że w większych ceny będą wyższe jak pojadę za niedługo do mamy to może się wybierzemy na łowy
Wrzuć potem zdjęcie przerobionej sukienki (jak dojdzie do skutku, czyt. mama ulegnie )
To coś Ty kupiła za balsam za 24 zł? w ogóle kosmetyki do opalania są drogie ;/

Margot, ćwiczenia wczoraj jak wróciłam z tego spaceru to... było mi dość do dzisiaj mam zakwasy w nogach boooże wychodzi na to, że moja kondycja jest tragiczna dziś postaram się siąść na rowerek, ale to już jak się ochłodzi, bo na razie mi słabo z tego gorąca
Hm, no to ja więcej straciłam zębów... eh
Podziel się pierogami ze szpinakiem

Coctail, ale naprawdę widać poprawę no ale jak teraz, w taką pogodę nie spinać włosów przecież to można ku.r.wicy dostać jak Ci się coś klei do pleców, fuuuj ja też w spiętych latam, choć nie lubię ale cóż, wygoda wygrywa
Stary 2013-07-04, 16:38   #322
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Cocktail to taka odżywka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...nditioner.htmltylko jakas nowa wersja bo z arganem jeszcze szampony ja ogólnie lubiłam kiedyś, ale one chyba silikony mają i SLS więc nie wiem czy takie dobre są moja mama je namiętnie używa na przemian z Pantene i bardzo sobie chwali
Hehe ja tez na szamponach szukałam a to w balsamach i żelach do kąpieli było
Też ją miałam,jest świetna.Teraz kupiłam maskę i jest mega.Włosy lejące i sypkie,tak jak po Kerastase,a cena nie załamuje
Stary 2013-07-04, 16:45   #323
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Też ją miałam,jest świetna.Teraz kupiłam maskę i jest mega.Włosy lejące i sypkie,tak jak po Kerastase,a cena nie załamuje
Like mówisz, że aż taka dobra?

Akurat odżywka mi się skończyła i nie wiem co wybrać czy Garniera czy dove a nie chce obu kupować, choć pewnie tak się to skończy

meeedzik sukienki mają być nie wolno ukrywać takiej pięknej sylwetki

heroine dzisiaj już 5 szpinakowych zjadłam
Zapomniałam o 5km maratonie z siatami przez miasto
Stary 2013-07-04, 16:52   #324
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Medzik zapomniałam Ci powiedzieć, że gopia jesteś że w kiecach nie chodzisz Przy takim ciałku to już w ogóle Ja tam lubie sukienki
Stary 2013-07-04, 17:12   #325
czbasia
Zakorzenienie

Przeżyłam!! nie zwolnili mnie!!! Co więcej nawet nawet poszlo. Zadnych uchybien finansowych.. Jakies tam pierdoły znalazly, ale kontrol zawsze MUSI coś znaleźć. Wiec dobrze że tyle No ale plusy są!! Przeszło kg w dół przez te nerwy!!!!

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Baśka, jaki nieogar jaka panika daj se siana, jak Cię zwolnią to wyjedziecie do Niemiec i będziecie żyli dostatnio i spokojnie (ale tak serio to nie życzę Ci zwolnienia ) a sama jesteś odpowiedzialna za tą kontrolę?

No co Ty, nie gadaj, że botwinki nie jadłaś to jest barszczyk, tyle, że z młodych buraczków i tych liści zielonych pychotka ugotuj koniecznie, bo to nic skomplikowanego, a jakie smaczne z jajeczkiem

O jesuu, co to za dentysta chociaż ja do niejednego partacza chodziłam więc nie powinno mnie to dziwić ciesz się, że tylko jednego nie masz :
No dzięki bogu już po!! Może nei samodzielnei odpowiedzalna. W końcu szef wszystkie dec podpisuje Ale to moje oboweiązki i tylko ja się tym zajmuję: Zostaję w Polsce jednak A botwinki nei prbowałam. Mówisz, że te zielone liscie też się je? A z dentystami różnie, nie wiadomo na kogo trafisz.. Po kilku latach wychodzi czy dobry

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Basia, jak tam z kontrolą? Trzymaj się - twarda babka z Ciebie. Kurka, ale jednak stresik i zapierdziel jest, nie ma co
*
Dzięki Przeżyłam, ale mam dość

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Też lubiłam Mistrza i Małgorzatę Zbrodnię i Karę także. Ale jednak moja ulubiona lektura to Ania z Zielonego Wzgórza
Hehe!! Tez ubustwiam Anie i nie wiem ile razy czytałam. Na tyle dożo że niektóre kwestei z pamieci mogę recytowac. JA teraz przy Greyu się odmóżdzam a później planuję kolejną część jeźdzca wypożyczyć. Oby w bibliotece był....

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ----------

Cytat:

Chyba skończyłam Was nadrabiać. U mnie dietowo jest idealnie jak na razie. No nie liczyc tej kostki czekolady, ale nie chciałam mamie przykrości już robic. Codziennie tutaj cwiczę Skalpel co by kondycji nie stracic i się byczę Byłam dziś z mamą na zakupach. Ona się obkupiła i w lumpach i tak na sklepach, a ja tylko biały top sobie wzięłam i kurtkę w lumpie dorwałam Idę chyba spac bo dziś miałam rano pobudkę, z resztą wczoraj to samo. Jutro z Wami popiszę
Właśnei sobie uśwaidomiłąm, że dawno w lmpku nei byłam. Muszę się wybrać i pogrzebać jakąś perekę

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Boshe!! Jak ja piszę Wybaczcie błędy. ale leże z laptopem na brzuchu i jakoś zla koordynacja ruchow
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 17:18   #326
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Przeżyłam!! nie zwolnili mnie!!! Co więcej nawet nawet poszlo. Zadnych uchybien finansowych.. Jakies tam pierdoły znalazly, ale kontrol zawsze MUSI coś znaleźć. Wiec dobrze że tyle No ale plusy są!! Przeszło kg w dół przez te nerwy!!!!

-----

Boshe!! Jak ja piszę Wybaczcie błędy. ale leże z laptopem na brzuchu i jakoś zla koordynacja ruchow
czbasia moja mama mówi dokładnie to samo...jak już te pijawki przyjadą to muszą Coś znaleźć, ważne by to co ważne było ok i super, że już z głowy i, że emigracja Ci nie grozi a -1kg też cieszy
Stary 2013-07-04, 17:37   #327
czbasia
Zakorzenienie

Ufff.. nadrobiłam i nie chce mam dość. Sama nei wiem co komu odp... Co zapamiętałam
Coctaill.. Ale masz włosiska Cudo
Paula spódnica pierwsza klasa Skróć tylko z przodu jak na zdjęciu i bosko będzie. A Twoja mama nosi Twój rozmiar???

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
czbasia moja mama mówi dokładnie to samo...jak już te pijawki przyjadą to muszą Coś znaleźć, ważne by to co ważne było ok i super, że już z głowy i, że emigracja Ci nie grozi a -1kg też cieszy
No niestety tak jest!! Ale mam świadomość, że bałagan mam okropny w dok i stąd moje nerwy i stresy. Od teraz obiecuję się przyłoyć do pracy i nie odkładać na kupkę na później. A z drugiej strony: JAKA PŁACA TAKA PRACA

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ----------

A kilogram pewnie wróci jak jeść zacznę

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2013-07-04 o 17:35
Stary 2013-07-04, 17:44   #328
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Znowu będziesz czarna jak w tamtym roku

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Jaaaaa qrcze muszę gdzieś wyniuchać tą książke i przeczyać po raz setny
Co do Twojej chudości-szczupłości to się zgadzam jesteś bardzo szczupła,nie chcę Cię obrazić i powiedzieć chuda... Poczytaj o dysmorfofobii,może coś w tym jest.Ja tez tak czasem mam,że widzę siebie inaczej niż inni
No...kochana Ty też do grubych nie należysz, a wciąż jest za dużo tych kilogramów wg Ciebie Więc.... ?

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Przeżyłam!! nie zwolnili mnie!!! Co więcej nawet nawet poszlo. Zadnych uchybien finansowych.. Jakies tam pierdoły znalazly, ale kontrol zawsze MUSI coś znaleźć. Wiec dobrze że tyle No ale plusy są!! Przeszło kg w dół przez te nerwy!!!!:

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 17:53   #329
czbasia
Zakorzenienie

Cześć ZOSIEŃKO!!! Co u Ciebie?? Wsio w porjadkie??
Stary 2013-07-04, 17:55   #330
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć ZOSIEŃKO!!! Co u Ciebie?? Wsio w porjadkie??
Siema siema

aaaa żyję sobie, jem i piję co popadnie, pracuję, imprezuję i odżywam

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości