Miłośniczki Zary-cz. XXIII - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-04, 22:08   #3271
ewcik
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXIII

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
byłam w 2 zarach i nie było niczego z Waszych poszukiwanych ciuchów.
W dominikańskiej widziałam 2 pary ażurowych w rozmiarze 41 - ale chyba nikt tego rozmiaru nie szukał
Ja oddałam kombinezon, ale wyszłam z dłuższą czarną marynarką i niebieską kopertą z włosiem jeszcze myślę czy zostawię te rzeczy
mierzyłam też taki jasny sweterek

fantastic
marynarka
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Fotorelacji raczej nie będzie, bo co niektórym są one solą w oku, wiec sobie odpusciłam
Corii nie możesz Nam tego zrobić
Jak ktoś ma problem, że wstawiasz fotorelacje to zapewne ma jakiś problem ze sobą, polecam udać się do specjalisty: psycholog
Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Chyba to są jakieś żarty
Jesteś najlepsza najpiękniejsza
Nie masz zamiłowania do tandety przymierzasz, testujesz, piszesz czy warto czy nie nawet tak nie pisz, że nie będzie fotorelacji
Musi być dawno nie było
Innymi się nie przejmuj
Corii posłuchaj dobrej rady OnaZakupoholik i czekam na foty
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 22:12   #3272
kama-hh
Zakorzenienie

GG do kama-hh
Miłośniczki Zary-cz. XXIII

Cytat:
Napisane przez madziiula232 Pokaż wiadomość
Sorki!!! jeszcze raz ma ktoś te buty?

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...9p1048290.html
Na blogu panny Anny są zdjęcia w nich

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kama-hh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 22:13   #3273
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość

fantastic
marynarka

Jak ktoś ma problem, że wstawiasz fotorelacje to zapewne ma jakiś problem ze sobą, polecam udać się do specjalisty: psycholog

a ja mysle ze to troszke kokieteria jest ;-) hmmmm nie sledze watku z precyzja i nie jestem nabiezaco ale nie zauwazylam zeby ktos cos zlego na temat wstawiania/niewstawiania napisal.... ale tsk jak mowie ja nie jesyem na biezaco :-(
Stary 2013-07-04, 22:13   #3274
kasiulkaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
kupilas shoppera jeszcze jednego a drugiego oddalas do reklamacji? jesli chcesz go zwrocic i kupic jeszcze raz na voucher to raczej Ci sie to nie uda bo shopper nie wyladuje od razu na sklepie ale bedzie za kasa, gdzie w pierwszej kolejnosci zainteresuja sie nim pracownicy.. chyba, ze wezmiesz ze soba kolezanke, ktora stojac obok Ciebie w kolejce odegra zainteresowana klientke, ktora miala to szczescie i stala akurat jak Ty zwracalas shoppera i zapyta, czy moze go kupic jesli ta Pani, czyli Ty go zwracasz (i dasz jej wczesniej voucher zeby kupila na niego).. inaczej to ciezko..
Bardzo dziękuje Ci za radę. W sumie to niezły pomysł, tylko obawiam się czy się na to zgodzą, bo myślalałam że w inditexie rzeczy ze zwrotów idą na sklep dopiero następnego dnia. A jest szansa ze zgodza sie mi go sprzedać, jeśli koleżanka będzie niby go oddawać ?
kasiulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 22:18   #3275
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gozia Pokaż wiadomość
W ZT były moje 2 zielone torebki, jedna pomazana długopisem, a druga trochę zdeformowana, poprosiłam panią z działu o sprawdzenie czy mają taką w magazynie - mieli, w idealnym stanie
Wiec może ćwiekus jakiś na Marszałkowskiej się uchował w magazynie . Ja 3 dni temu widziałam tam 4 sztuki
Wczoraj były 3 sztuki, dzisiaj dwie (jedną ja kupiłam) i została jedna ale może rzeczywiście jeszcze trzymają jakieś na magazynie, o tym nie pomyślałam
gozia, miałaś dzisiaj na sobie czarną spódnicę w białe grochy?
Stary 2013-07-04, 22:19   #3276
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Też tak mam niestety:-( wymienilam spódnice w Zarze dzisiaj. Nic nie znalazłam ciekawego z wyprzedaży, ale w Stradivariusie skusilam sie na ogrodniczki Corii, koszule jeansowa i dwie koszulki
teraz szlaban na zakupy bo do wypłaty prawie miesiąc :'(
Corii dziękuję :-* ogrodniczki są ekstra

Ania - gratki Niech Ci się dobrze nosza, jak i mi
Pokazesz sie w nich na fotkach, czy raczej nie?
A koszula i koszulki jakieś fajne?

Cytat:
Napisane przez Kocica77 Pokaż wiadomość
Na to się Corii absolutnie nie zgadzamy
Przez Twoje fotorelacje częściej tu zaglądam - wciągnęłaś mnie.
Super prezentujesz ciuszki
Także nie zważaj na jakieś odosobnione przypadki i działaj dalej
Miło mi to czytać Nie sądziłam, ze mogłam kogoś wciagnac tutaj fotorelacjami
Obawiam sie tylko, ze kontynuacja łazenia do Zary uczyni mnie przy okazji bankrutem, o ile już nim nie jestem
Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
One nie są zbytnio świecące, bo te kryształki nie są srebrne tylko czarne. Dzisiaj w SCC widziałam 2 pary same duże rozmiary, a sama chciałam przymierzyć, w Sosnowcu nie było wcale

W SCC i Sosnowcu nie było żadnych poszukiwanych przez Was rzeczy, chyba cała nadzieja w zwrotach
Bo te świecące czółenka w Sosnowcu były zaraz, jak się zaczęła wyprzedaż, ale tylko w 3 sztukach, wtedy je przymierzałam i dumałam nawet nad nimi, fak, ze niewygodne, ale może i by sie rozciągnęły, natomiast i tak mój rozmiar byl uszkodzony
Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość

Ewcik
He he, fajnie to napisałas
No to pod wpływem Waszych tak pozytywnych opinii, wstyd byłoby zaniechać fotorelacji A nuz się komuś dalej przydadzą

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 22:36   #3277
scwow
Raczkowanie

Cytat:
Fotorelacji raczej nie będzie, bo co niektórym są one solą w oku, wiec sobie odpusciłam

Hm chyba się domyślam
Ja tam tylko na nie czekam ( śmiem twierdzić że nie jestem jedyna) więc marsz do przymierzalni
Oprócz zdjęć piszesz często konkretnie odnośnie każdej mierzonej rzeczy i krótko mówiąc lubię to !!!!
Stary 2013-07-04, 22:46   #3278
gozia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irja Pokaż wiadomość
wczoraj były 3 sztuki, dzisiaj dwie (jedną ja kupiłam) i została jedna Ale może rzeczywiście jeszcze trzymają jakieś na magazynie, o tym nie pomyślałam :d
gozia, miałaś dzisiaj na sobie czarną spódnicę w białe grochy? :d
tak gdzie się minęłyśmy?

2ga osoba mówi mi, że mnie w ciągu 2 dni widziała (moja trenerka fitness mówiła, że widziała mnie w centrum) świat jest mały, bez kitu

Edytowane przez gozia
Czas edycji: 2013-07-04 o 22:48
gozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 22:51   #3279
scwow
Raczkowanie

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

A widziałyscie najnowszy wpis premierówny na blogu? Reklama tego wielkiego karmelowego shoppera [/QUOTE]

Taa widziałam KASZMAR !!! jakby wór kartochli ciągnęła po plaży
Nie bijcie miłośniczki shopperów, ale dla mnie są one a już kurduple w ogóle nie powinny się do nich łapać!!! ...żeby nie było sama mam 155 więc pozwalam sobie tak ładnie o Nas niższych mówić
Stary 2013-07-04, 22:59   #3280
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
nie rób nam tego
Stary 2013-07-04, 23:00   #3281
madziiula232
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
Na blogu panny Anny są zdjęcia w nich

moge prosic o adres bloga?
Stary 2013-07-04, 23:05   #3282
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez scwow Pokaż wiadomość
Hm chyba się domyślam
Ja tam tylko na nie czekam ( śmiem twierdzić że nie jestem jedyna) więc marsz do przymierzalni
Oprócz zdjęć piszesz często konkretnie odnośnie każdej mierzonej rzeczy i krótko mówiąc lubię to !!!!

Dziękuje

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Nie bijcie miłośniczki shopperów, ale dla mnie są one a już kurduple w ogóle nie powinny się do nich łapać!!! ...żeby nie było sama mam 155 więc pozwalam sobie tak ładnie o Nas niższych mówić
Ha ha, dokładnie to samo pomyślałam, co i Ty
Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
nie rób nam tego

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-07-04, 23:17   #3283
calixto
Zadomowienie

Dot.: Odp: Miłośniczki Zary-cz. XXIII

Cytat:
Napisane przez hrm Pokaż wiadomość
Jeszcze raz prosze bardzo bardzo bardzo śliczne o zakup tej sukienki rizm. M i bluzki rozm. S
W zamian mogę kupic cosik z Częstochowy

Pisałam we wtorek, że są w GB zielone S ale nie było chętnych teraz najszybciej będę tam po niedzieli jak będę to napewno Ci kupię bo wyjechałam na weekend przez Openera za dużo ludzi w Trójmiescie

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

A widziałyscie najnowszy wpis premierówny na blogu? Reklama tego wielkiego karmelowego shoppera
Nie bijcie miłośniczki shopperów, ale dla mnie są one a już kurduple w ogóle nie powinny się do nich łapać!!! ...żeby nie było sama mam 155 więc pozwalam sobie tak ładnie o Nas niższych mówić [/QUOTE]

haha popieram i co najlepsze we wtorek widziałam ją w GB w Zarze i niosła tego karmelka a raczej wlekła się za nim bo on Ci większy od niej 3 razy
Masakra, chyba koniec będzie z schopperami Zara "zakończyła produkcję" oczywiście domniemywam bo skoro żaden nie poszedł na NK
calixto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 23:22   #3284
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez calixto Pokaż wiadomość
haha popieram i co najlepsze we wtorek widziałam ją w GB w Zarze i niosła tego karmelka a raczej wlekła się za nim bo on Ci większy od niej 3 razy
Masakra, chyba koniec będzie z schopperami Zara "zakończyła produkcję" oczywiście domniemywam bo skoro żaden nie poszedł na NK
ales mnie rozbawiła

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-07-04, 23:29   #3285
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
ales mnie rozbawiła
Aż zajrzałam, a i ażurki też ma
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 23:32   #3286
calixto
Zadomowienie

Cytat:
ales mnie rozbawiła
Corii nie bajeruj tylko wrzucaj foty z przymierzalni!!!:pa la:

Dziewczyny tu już takie modły do Ciebie odprawiły że skoro po dobroci nie działa to Ci trzeba : bacik:

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Już jej starczy oglądalności!!!! proszę inspirować się blogami Naszych wizażanek
Stary 2013-07-04, 23:38   #3287
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Zgadza się
Cytat:
Corii nie bajeruj tylko wrzucaj foty z przymierzalni!!!:pa la:

Dziewczyny tu już takie modły do Ciebie odprawiły że skoro po dobroci nie działa to Ci trzeba : bacik:
Już jej starczy oglądalności!!!! proszę inspirować się blogami Naszych wizażanek
Poddaje się Zatem proceder przymierzalniano-fotkowy będzie kontynuowany, inaczej się widze nie da

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-07-04, 23:40   #3288
calixto
Zadomowienie

Cytat:
Zgadza się

Poddaje się Zatem proceder przymierzalniano-fotkowy będzie kontynuowany, inaczej się widze nie da
no i efekt zamierzony zrealizowany! ale przyznaj lubisz jak się Ciebie prosi
kokieteria sama w sobie jak to Iza ujeła

Dobranoc dziewczynki
Stary 2013-07-04, 23:41   #3289
hrm
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Miłośniczki Zary-cz. XXIII

Cytat:
Pisałam we wtorek, że są w GB zielone S ale nie było chętnych teraz najszybciej będę tam po niedzieli jak będę to napewno Ci kupię bo wyjechałam na weekend przez Openera za dużo ludzi w Trójmiescie

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Musiałam przegapić Super wiedziałam ze znów mogę na ciebie liczyć

hrm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-04, 23:49   #3290
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
no i efekt zamierzony zrealizowany! ale przyznaj lubisz jak się Ciebie prosi
kokieteria sama w sobie jak to Iza ujeła

Dobranoc dziewczynki
Nie, to wcale nie o proszenie chodzi :/ serio uznałam, ze zbędne są moje fotorelacje, ale skoro tyle Was chce, abym kontynuowała, to jednak nie chce zawieść oczekiwań.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2013-07-05, 00:29   #3291
tikutik
Zadomowienie

Dopiero teraz udało mi się nadrobić cały dzień, masakra jakaś ile postów

Cytat:
Daj spokój, sama widzisz jaki teraz odzew dziewczyn. Każdy ma inny gust i to raczej normalne, że komuś może się coś na Tobie nie podobać. Rób swoje bo fajnie się ogląda te Twoje wojaże z przymierzalni

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Też tak mam niestety:-( wymienilam spódnice w Zarze dzisiaj. Nic nie znalazłam ciekawego z wyprzedaży, ale w Stradivariusie skusilam sie na ogrodniczki Corii, koszule jeansowa i dwie koszulki
teraz szlaban na zakupy bo do wypłaty prawie miesiąc :'(
Corii dziękuję :-* ogrodniczki są ekstra

Jeżeli mogę Cię prosić o jakąś fotkę albo linka o jaką koszulę jeansową ze stradiego chodzi? Jaka teraz jest jej cena, czy jest taliowana i w ogóle cokolwiek o niej Jeżeli nie dorwę tej zarowej może gdzieś indziej się znajdzie coś podobnego

Cytat:
Bardzo dobrze powiedziane i to się popiera!!!

Swoją drogą Corii nie myślałaś nad założeniem bloga?

Kilka razy padło dzisiaj stwierdzenie, że jak teraz szukamy czegoś co już zniknęło to się może pojawić ze zwrotów w sklepach, stąd nadal moja prośba.
Poszukuję jeansowej koszuli rozm M. Taka http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ostatnie-rozmiary/koszula-jeansowa-ze-%C5%9Brednim-efektem-sprania-c441026p1049806.html lub http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ostatnie-rozmiary/jeansowa-koszula-ze-%C5%9Brednim-efektem-sprania-c441026p1091012.html
Dzisiaj w dodatku spadła jej cena więc może ktoś będzie próbował zwrócić żeby upić taniej
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 00:59   #3292
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, to wcale nie o proszenie chodzi :/ serio uznałam, ze zbędne są moje fotorelacje, ale skoro tyle Was chce, abym kontynuowała, to jednak nie chce zawieść oczekiwań.
sorry przepraszam ze sie wcinam i zaprzecze kilkustronicowym liczac od końca zasadom konformizmu spolecznego, ktore tu nastaly

hm ...no wlasnie, ale siedze i mysle, o co kaman

sledze dosc konkretnie te czesc watku, mialam przyjemnosc przesledzic go dodatkowo bo marigold chciala kupic olaola1 to czego potrzebuje i poprosila mnie o przesledzenie tematu w odnalezieniu tego czego szuka
i................'
nigdzie ale to nigdzie podkreslam, nie spotkalam sie, by choc jedna wizazanka nie chciala, badz nie zyczyla sobie twoich fotorelacji

na pytanie kontrujace wizazanek, kto kokretnie nie jest zadowolony z fotorelacji?
odpowiedz padla ogolna i lakoniczna, nie wskazujaca na konkretna osobe, wiec to zmobilizowalo mnie do glebszej reflekscji nad watkiem i przejrzeniu dokladnym stronic, zwlaszcza ze i tak zasnac nie moge

i stwierdzilam
iz niektore wizazanki tylko nie zwracaly uwagi, lub nie okazywly wiekszego nimi (czyli fotorelacjami) zainteresowania ale przeciez to nie powod do rozpaczy

wiec nie wiem skąd te ostatnie strony prokrastynacji z twojej strony majace na celu lawinowo
namawiajace blagalnie o powrot zdjec zarowych kreacji w twoim wykonaniu ze stony reszty uzytkownikow - zreszta z duzym powodzeniem czgo szczerze gratuluje

czytajac poczulam sie troszke, jakbym zostala wmanipulowana w prace badawcze, majace na celu wyprobowanie socjotechnik, lub innych manipulacji psychospolecznych stawiajacych za cel zainteresowania twoja osoba, czyli osoby wywołującej badz co badz cale te zamieszanie

jak widze cel zostal osiagniety a manipulacja konkretnie podniosla zainteresowanie i tak duza ogladalnoscia twoich fotorealcji

sorry ze to pisze, ale wole to napisac niz meczyc sie z bolem wlasnej watroby z powodu przemilczenia tego co czuje

i bez urazy, ja tez ganialam jak opentana po twojej fotorelacji za "podartmi spodniami" jak je kiedys obfocilas i na sobie pokazalas wiec absolutnie w zaden sposob mi one nie przeszkadzaja wrecz przeciwnie sa wstanie wniesc merytoryczna wiedze z zakresu obecnej produkcji ubran w zarze

ot taka dygresja w srodku nocy

ps. mam nieprzemijajace wrazenie, ze toczy sie tu jakas gra o watek z gabii mimo iz ona nie podnosi rekawicy i konsekwentnie wstawia swoje

a mysle ze watek jest obszerny i zmiesci sie kazdy razem ze stosem fot jesli bedzie mial taka ochote by je tu nam pokazywac
jedni je poogladaja inni omina ale taka jest cena popularnosci
wszystkich zadowolic sie nie da za to konkretnie mozna wszystkich wk......wic jak sie czlowiek postara heh

i teraz juz moge z moja uleczona watroba isc spac
buziole

Edytowane przez eleonorka cyrolka
Czas edycji: 2013-07-05 o 01:35
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 01:32   #3293
teja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Clarity Pokaż wiadomość
Wrocławianki, są jeszcze do dostania w któreś Zarze buty z przeceny w rozmiarze 41? Jestem zainteresowana właściwie każdymi- sandały, szpilki, koturny, baleriny itd.
41 było dużo jak byłam dzisiaj
Stary 2013-07-05, 01:37   #3294
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Clarity Pokaż wiadomość
Wrocławianki, są jeszcze do dostania w któreś Zarze buty z przeceny w rozmiarze 41? Jestem zainteresowana właściwie każdymi- sandały, szpilki, koturny, baleriny itd.
na pewno widziałam czarne skórzane baleriny w tym rozmiarze
emii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 07:09   #3295
patrysienka
Zadomowienie

Miłośniczki Zary-cz. XXIII

To ja mam 173 cm a też zastanawiam się czy mi shopper pasuje... Też jest chyba za wielki, za ciężki ... Szkoda, bo za taką dobrą cenę. Powinni pomyśleć o ciut mniejszym w tej Zarze :p.
patrysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 07:25   #3296
kilkakroplizcytryny
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
gdybyś chciała sobie popatrzyć Waniu
superasnie

---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Asvada Pokaż wiadomość
A któż to taki niezadowolony z powodu Twoich zdjęć? Ja bym to olała, większość i tak chce Ciebie oglądać. Trudno o lepszą modelkę-reporterkę.
no własnie olej to ja chetnie oglądam każdą fotorelację

Edytowane przez kilkakroplizcytryny
Czas edycji: 2013-07-05 o 07:37
kilkakroplizcytryny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 07:49   #3297
tishka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
sorry przepraszam ze sie wcinam i zaprzecze kilkustronicowym liczac od końca zasadom konformizmu spolecznego, ktore tu nastaly

hm ...no wlasnie, ale siedze i mysle, o co kaman

sledze dosc konkretnie te czesc watku, mialam przyjemnosc przesledzic go dodatkowo bo marigold chciala kupic olaola1 to czego potrzebuje i poprosila mnie o przesledzenie tematu w odnalezieniu tego czego szuka
i................'
nigdzie ale to nigdzie podkreslam, nie spotkalam sie, by choc jedna wizazanka nie chciala, badz nie zyczyla sobie twoich fotorelacji

na pytanie kontrujace wizazanek, kto kokretnie nie jest zadowolony z fotorelacji?
odpowiedz padla ogolna i lakoniczna, nie wskazujaca na konkretna osobe, wiec to zmobilizowalo mnie do glebszej reflekscji nad watkiem i przejrzeniu dokladnym stronic, zwlaszcza ze i tak zasnac nie moge

i stwierdzilam
iz niektore wizazanki tylko nie zwracaly uwagi, lub nie okazywly wiekszego nimi (czyli fotorelacjami) zainteresowania ale przeciez to nie powod do rozpaczy

wiec nie wiem skąd te ostatnie strony prokrastynacji z twojej strony majace na celu lawinowo
namawiajace blagalnie o powrot zdjec zarowych kreacji w twoim wykonaniu ze stony reszty uzytkownikow - zreszta z duzym powodzeniem czgo szczerze gratuluje

czytajac poczulam sie troszke, jakbym zostala wmanipulowana w prace badawcze, majace na celu wyprobowanie socjotechnik, lub innych manipulacji psychospolecznych stawiajacych za cel zainteresowania twoja osoba, czyli osoby wywołującej badz co badz cale te zamieszanie

jak widze cel zostal osiagniety a manipulacja konkretnie podniosla zainteresowanie i tak duza ogladalnoscia twoich fotorealcji

sorry ze to pisze, ale wole to napisac niz meczyc sie z bolem wlasnej watroby z powodu przemilczenia tego co czuje

i bez urazy, ja tez ganialam jak opentana po twojej fotorelacji za "podartmi spodniami" jak je kiedys obfocilas i na sobie pokazalas wiec absolutnie w zaden sposob mi one nie przeszkadzaja wrecz przeciwnie sa wstanie wniesc merytoryczna wiedze z zakresu obecnej produkcji ubran w zarze

ot taka dygresja w srodku nocy

ps. mam nieprzemijajace wrazenie, ze toczy sie tu jakas gra o watek z gabii mimo iz ona nie podnosi rekawicy i konsekwentnie wstawia swoje

a mysle ze watek jest obszerny i zmiesci sie kazdy razem ze stosem fot jesli bedzie mial taka ochote by je tu nam pokazywac
jedni je poogladaja inni omina ale taka jest cena popularnosci
wszystkich zadowolic sie nie da za to konkretnie mozna wszystkich wk......wic jak sie czlowiek postara heh

i teraz juz moge z moja uleczona watroba isc spac
buziole
ja jestem raczej na biezaco z watkiem i tez sie zdziwilam o co chodzi, bo nie przypominam sobie zeby byly jakies negatywne odzewy
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 07:53   #3298
sskers
batonik

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 08:09   #3299
earthpace
Zakorzenienie

Dziewczyny, któraś z Was ma możliwość zakupu bluzki w groszki ze strony? Czarnej?

Moja pielęgnacja
earthpace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 08:14   #3300
tishka
Zakorzenienie

pojawily sie jakies bezcenne sukienki na stronie chyba jakas dorzutka sie szykuje
tishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości