|
|
#3271 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary-cz. XXIII
Cytat:
fantastic marynarka ![]() Cytat:
Jak ktoś ma problem, że wstawiasz fotorelacje to zapewne ma jakiś problem ze sobą, polecam udać się do specjalisty: psycholog ![]() Cytat:
Corii posłuchaj dobrej rady OnaZakupoholik i czekam na foty
|
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Miłośniczki Zary-cz. XXIII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mysle ze to troszke kokieteria jest ;-) hmmmm nie sledze watku z precyzja i nie jestem nabiezaco ale nie zauwazylam zeby ktos cos zlego na temat wstawiania/niewstawiania napisal.... ale tsk jak mowie ja nie jesyem na biezaco :-(
|
|
#3274 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może rzeczywiście jeszcze trzymają jakieś na magazynie, o tym nie pomyślałam ![]() gozia, miałaś dzisiaj na sobie czarną spódnicę w białe grochy?
|
|
#3276 | ||||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Niech Ci się dobrze nosza, jak i mi ![]() Pokazesz sie w nich na fotkach, czy raczej nie? ![]() A koszula i koszulki jakieś fajne? Cytat:
![]() Obawiam sie tylko, ze kontynuacja łazenia do Zary uczyni mnie przy okazji bankrutem, o ile już nim nie jestem Cytat:
![]() Cytat:
He he, fajnie to napisałas ![]() No to pod wpływem Waszych tak pozytywnych opinii, wstyd byłoby zaniechać fotorelacji A nuz się komuś dalej przydadzą
|
|
#3277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hm chyba się domyślam ![]() Ja tam tylko na nie czekam ( śmiem twierdzić że nie jestem jedyna) więc marsz do przymierzalni Oprócz zdjęć piszesz często konkretnie odnośnie każdej mierzonej rzeczy i krótko mówiąc lubię to !!!!
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdzie się minęłyśmy?2ga osoba mówi mi, że mnie w ciągu 2 dni widziała (moja trenerka fitness mówiła, że widziała mnie w centrum) świat jest mały, bez kitu
Edytowane przez gozia Czas edycji: 2013-07-04 o 22:48 |
|
|
|
|
#3279 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------
A widziałyscie najnowszy wpis premierówny na blogu? Reklama tego wielkiego karmelowego shoppera [/QUOTE]Taa widziałam KASZMAR !!! jakby wór kartochli ciągnęła po plaży Nie bijcie miłośniczki shopperów, ale dla mnie są one a już kurduple w ogóle nie powinny się do nich łapać!!! ...żeby nie było sama mam 155 więc pozwalam sobie tak ładnie o Nas niższych mówić
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3281 |
|
Raczkowanie
|
moge prosic o adres bloga?
|
#3282 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Dziękuje ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
|
|
#3283 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Miłośniczki Zary-cz. XXIII
Cytat:
teraz najszybciej będę tam po niedzieli jak będę to napewno Ci kupię bo wyjechałam na weekend przez Openera za dużo ludzi w Trójmiescie![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
ciągnęła po plaży Nie bijcie miłośniczki shopperów, ale dla mnie są one a już kurduple w ogóle nie powinny się do nich łapać!!! ...żeby nie było sama mam 155 więc pozwalam sobie tak ładnie o Nas niższych mówić [/QUOTE]haha popieram i co najlepsze we wtorek widziałam ją w GB w Zarze i niosła tego karmelka a raczej wlekła się za nim bo on Ci większy od niej 3 razy Masakra, chyba koniec będzie z schopperami Zara "zakończyła produkcję" oczywiście domniemywam bo skoro żaden nie poszedł na NK
|
||
|
|
|
#3284 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3286 |
|
Zadomowienie
|
Corii nie bajeruj tylko wrzucaj foty z przymierzalni!!!
:pa la:![]() Dziewczyny tu już takie modły do Ciebie odprawiły że skoro po dobroci nie działa to Ci trzeba ![]() ![]() ![]() : bacik:![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Już jej starczy oglądalności!!!! proszę inspirować się blogami Naszych wizażanek ![]() ![]()
|
|
|
|
#3287 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Zgadza się
![]() Cytat:
Zatem proceder przymierzalniano-fotkowy będzie kontynuowany, inaczej się widze nie da
|
|
#3288 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Miłośniczki Zary-cz. XXIII
Cytat:
Musiałam przegapić Super wiedziałam ze znów mogę na ciebie liczyć ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3290 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nie, to wcale nie o proszenie chodzi :/ serio uznałam, ze zbędne są moje fotorelacje, ale skoro tyle Was chce, abym kontynuowała, to jednak nie chce zawieść oczekiwań.
|
#3291 | |||
|
Zadomowienie
|
Dopiero teraz udało mi się nadrobić cały dzień, masakra jakaś ile postów
Cytat:
, sama widzisz jaki teraz odzew dziewczyn. Każdy ma inny gust i to raczej normalne, że komuś może się coś na Tobie nie podobać. Rób swoje bo fajnie się ogląda te Twoje wojaże z przymierzalni ![]() ![]() Cytat:
Jeżeli nie dorwę tej zarowej może gdzieś indziej się znajdzie coś podobnego Cytat:
Swoją drogą Corii nie myślałaś nad założeniem bloga? Kilka razy padło dzisiaj stwierdzenie, że jak teraz szukamy czegoś co już zniknęło to się może pojawić ze zwrotów w sklepach, stąd nadal moja prośba. Poszukuję jeansowej koszuli rozm M. Taka http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ostatnie-rozmiary/koszula-jeansowa-ze-%C5%9Brednim-efektem-sprania-c441026p1049806.html lub http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ostatnie-rozmiary/jeansowa-koszula-ze-%C5%9Brednim-efektem-sprania-c441026p1091012.html Dzisiaj w dodatku spadła jej cena więc może ktoś będzie próbował zwrócić żeby upić taniej
|
|||
|
|
|
#3292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hm ...no wlasnie, ale siedze i mysle, o co kaman ![]() sledze dosc konkretnie te czesc watku, mialam przyjemnosc przesledzic go dodatkowo bo marigold chciala kupic olaola1 to czego potrzebuje i poprosila mnie o przesledzenie tematu w odnalezieniu tego czego szuka i................' nigdzie ale to nigdzie podkreslam, nie spotkalam sie, by choc jedna wizazanka nie chciala, badz nie zyczyla sobie twoich fotorelacji ![]() na pytanie kontrujace wizazanek, kto kokretnie nie jest zadowolony z fotorelacji? odpowiedz padla ogolna i lakoniczna, nie wskazujaca na konkretna osobe, wiec to zmobilizowalo mnie do glebszej reflekscji nad watkiem i przejrzeniu dokladnym stronic, zwlaszcza ze i tak zasnac nie moge ![]() i stwierdzilam iz niektore wizazanki tylko nie zwracaly uwagi, lub nie okazywly wiekszego nimi (czyli fotorelacjami) zainteresowania ale przeciez to nie powod do rozpaczy ![]() wiec nie wiem skąd te ostatnie strony prokrastynacji z twojej strony majace na celu lawinowo namawiajace blagalnie o powrot zdjec zarowych kreacji w twoim wykonaniu ze stony reszty uzytkownikow - zreszta z duzym powodzeniem czgo szczerze gratuluje czytajac poczulam sie troszke, jakbym zostala wmanipulowana w prace badawcze, majace na celu wyprobowanie socjotechnik, lub innych manipulacji psychospolecznych stawiajacych za cel zainteresowania twoja osoba, czyli osoby wywołującej badz co badz cale te zamieszanie jak widze cel zostal osiagniety a manipulacja konkretnie podniosla zainteresowanie i tak duza ogladalnoscia twoich fotorealcjisorry ze to pisze, ale wole to napisac niz meczyc sie z bolem wlasnej watroby z powodu przemilczenia tego co czuje i bez urazy, ja tez ganialam jak opentana po twojej fotorelacji za "podartmi spodniami" jak je kiedys obfocilas i na sobie pokazalas wiec absolutnie w zaden sposob mi one nie przeszkadzaja wrecz przeciwnie sa wstanie wniesc merytoryczna wiedze z zakresu obecnej produkcji ubran w zarze ot taka dygresja w srodku nocy ps. mam nieprzemijajace wrazenie, ze toczy sie tu jakas gra o watek z gabii mimo iz ona nie podnosi rekawicy i konsekwentnie wstawia swoje a mysle ze watek jest obszerny i zmiesci sie kazdy razem ze stosem fot jesli bedzie mial taka ochote by je tu nam pokazywac jedni je poogladaja inni omina ale taka jest cena popularnosci wszystkich zadowolic sie nie da za to konkretnie mozna wszystkich wk......wic jak sie czlowiek postara heh i teraz juz moge z moja uleczona watroba isc spac buziole Edytowane przez eleonorka cyrolka Czas edycji: 2013-07-05 o 01:35 |
|
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
41 było dużo jak byłam dzisiaj
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3295 |
|
Zadomowienie
|
Miłośniczki Zary-cz. XXIII
To ja mam 173 cm a też zastanawiam się czy mi shopper pasuje... Też jest chyba za wielki, za ciężki ... Szkoda, bo za taką dobrą cenę. Powinni pomyśleć o ciut mniejszym w tej Zarze :p.
|
|
|
|
#3296 | |
|
Rozeznanie
|
superasnie
![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Cytat:
Edytowane przez kilkakroplizcytryny Czas edycji: 2013-07-05 o 07:37 |
|
|
|
|
#3297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, któraś z Was ma możliwość zakupu bluzki w groszki ze strony? Czarnej?
|
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
pojawily sie jakies bezcenne sukienki na stronie
chyba jakas dorzutka sie szykuje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

jeszcze myślę czy zostawię te rzeczy

przymierzasz, testujesz, piszesz czy warto czy nie
nawet tak nie pisz, że nie będzie fotorelacji 

a już kurduple w ogóle nie powinny się do nich łapać!!! ...żeby nie było sama mam 155 więc pozwalam sobie tak ładnie o Nas niższych mówić

:pa la:
, sama widzisz jaki teraz odzew dziewczyn. Każdy ma inny gust i to raczej normalne, że komuś może się coś na Tobie nie podobać. Rób swoje bo fajnie się ogląda te Twoje wojaże z przymierzalni