Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz. XI - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 1 2,33%
Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo 3 6,98%
Trymestr pierwszy, drugi, trzeci, już niedługo będą dzieci 23 53,49%
Zaduch, gorąc, ciało z potu - byle tylko do porodu! 5 11,63%
Dzieci rosną, wielkie brzuchy, wciąż czekamy na maluchy 11 25,58%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-05, 07:28   #3571
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Heeej

Wstałam o 6.30. Masakra...
No ale dzisiaj będzie przyjemny dzień pod znakiem wydawania kasy

Tak czytam o waszych brzuchach i się naprawdę niepokoję...Moje stopy widzę bez problemu, w ogóle za mały mi się ten brzuch wydaje jak na ten tydzień.
Niby gin mówi,że wszystko jest ok, że to dlatego,że jestem wysoka (no i w dodatku też pewnie zależy od budowy ciała, ja mam grubsze kości).
A wczoraj koleżanka mi mówiła,żebym może już przeprała te najmniejsze rzeczy na początek, bo w 7 miesiącu dzieci już się rodzą tfu tfu tfuuuuuuuuu. Nastraszyła mnie, w dodatku jak patrzę na ten brzuszek to wydaje mi się za mały,żeby miało w nim być dzieciątko, które mogłoby już spokojnie żyć na świecie. Soł... Tuśka ma tak siedzieć najdłużej jak się da!

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
wogóle to czad, bo moja sąsiadka chyba rodzi, o ile jeszcze nie urodziła, bo nie odpisywała nic, a druga sąsiadka mówiła, ze widziała jak pojechała z torbą A ta druga, co to powiedziała, a mieszka na moim piętrze też jest w ciąży w 15tc! ale mamy rozwojowy blok, no a moja klatka to wogóle progres, troje dzieciaczków w tym roku na dwa piętra plus kilkoro małych już obecnych fajnie jakby sąsiadce się trafiła córa, to moja Lila miałaby koleżankę, bo tak to same chłopaki

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

łaj?
Faaajnie będziecie sobie razem na spacerki chodzić

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
wpadam na szybko z tel... u nas ok, mam soe oszczedzac
matall prosze o wpisanie wagi 1226g w 30tc i nastepnej wizyty 29.07 o 16:15, dziekuje
Ooo fajnie, to mam wyobrażenie ile może już ważyć moja malutka

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Witam w 30 tc.

Mam nerwy i stresa, bo znowu muszę iść do lekarza.Tzn. z mami wszystko w porządku, ale muszę iść sama i nie wiem jak sie dogadam, albo stanę jak dupa, albo nagadam głupot.Najgorsze, że nie mam tej karty z ubezpieczeniem bo mi jeszcze nie przyszła, miałam tylko taki świstek i jest juz w przychodni, mam nadzieję, że pamiętają bo ciężko będzie mi wytłumaczyć co i jak.Ale może pamiętają, niewiele takich zgułów chyba przychodzi.
Badania w sprawie tarczycy.

Wczoraj udało mi się dostać do ginekologa(godzinę z hakiem od rejestracji telefonicznej, a nie 3-4 tygodnie).Pani zrobiła mi cytologię, usg, pobrano mocz i 3-4(już nie pamiętam) fiolki krwi.Jeszcze muszę iść we wtorek na następne pobrania.Co dziwne bardzo proponowano mi pobieranie na leżąco.No i test na HIV też będę miała na wszelki wypadek jakbym chciała rodzic w wodzie bo jest mi to potrzebne.

A dzidzia w odpowiednim rozmiarze, szyjka na odpowiedniej wysokości, tylko dalej ma główkę na górze
Kurczaki ja to bym się bała iść tam do lekarza, bo nic z niemieckiego nie pamiętam

Moja jest ułożona nadal poprzecznie lub główką do góry (tak się wierci,że na pewno musi zmieniać pozycję).

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2013-07-05 o 07:29
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 07:37   #3572
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Nena miałam Ci pisać ciekawostkę

Podobno w Norwegii rodzice na urodzenie dziecka dostają pudełko z prezentami od państwa, tam są jakieś ubranka i też prezerwatywy

I podobno norweski rząd wysłał taką samą paczkę Kate i Williamowi

Stary 2013-07-05, 07:37   #3573
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Maharet - gratki za 30 tc!
Co do lekarza - na pewno jakos sie dogadasz, pewnie sluzba zdrowia tam sympatyczniejsza niz w PL.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Motylek - jak gin mowi, ze ok-to sie nie martw i sobie nic nie wkrecaj. Lepszy mniejszy brzuch niz za duzy - latwiej Ci na pewno w miare normalnie funkcjonowac

Stary 2013-07-05, 07:38   #3574
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Podobno w Norwegii rodzice na urodzenie dziecka dostają pudełko z prezentami od państwa, tam są jakieś ubranka i też prezerwatywy

Czytalam kiedys o tych pudelkach - wg mnie good idea

Stary 2013-07-05, 07:38   #3575
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Maharet - gratki za 30 tc!
Co do lekarza - na pewno jakos sie dogadasz, pewnie sluzba zdrowia tam sympatyczniejsza niz w PL.

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Motylek - jak gin mowi, ze ok-to sie nie martw i sobie nic nie wkrecaj. Lepszy mniejszy brzuch niz za duzy - latwiej Ci na pewno w miare normalnie funkcjonowac

Ostatnio tak ciężko mi się chodzi i wstaje,że ciężko mi sobie wyobrazić jak to jest z większym brzuchem.
Ale zobaczymy, może mi nagle wywali ten brzuch

Stary 2013-07-05, 07:39   #3576
pszczoua
Zakorzenienie

Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013, cz.

Witam sie piatkowo

Ale nam te tygodnie leca... Ani sie obejrzymy i zaczniemy sie rozpakowywac

Ponawiam swoje pytanie. Czy kupowac kolderke i poduszke do wozka czy wystarczy kocyk? Poduszki pewnie i tak poczatkowo sie nie uzywa...
Stary 2013-07-05, 07:40   #3577
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Heeej

Wstałam o 6.30. Masakra...
No ale dzisiaj będzie przyjemny dzień pod znakiem wydawania kasy

Tak czytam o waszych brzuchach i się naprawdę niepokoję...Moje stopy widzę bez problemu, w ogóle za mały mi się ten brzuch wydaje jak na ten tydzień.
Niby gin mówi,że wszystko jest ok, że to dlatego,że jestem wysoka (no i w dodatku też pewnie zależy od budowy ciała, ja mam grubsze kości).
A wczoraj koleżanka mi mówiła,żebym może już przeprała te najmniejsze rzeczy na początek, bo w 7 miesiącu dzieci już się rodzą tfu tfu tfuuuuuuuuu. Nastraszyła mnie, w dodatku jak patrzę na ten brzuszek to wydaje mi się za mały,żeby miało w nim być dzieciątko, które mogłoby już spokojnie żyć na świecie. Soł... Tuśka ma tak siedzieć najdłużej jak się da!
oj baby... A mi się wydaje, że mam za duży, bo nie widzę swoich stóp
Nie szukaj problemów gdzie ich nie ma Lekarza słuchaj! mam koleżankę, która w dniu trzeciego porodu miała taki brzuch jak ja przed ciążą po obfitym obiedzie
Każda ciążą jest inna i każdy brzuszek jest inny bo w każdym siedzi inny dzieciak
Nawet na forum jak się fotki ogląda to widać jak się mogą brzuszki od siebie różnić na tym samym etapie.
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 07:42   #3578
pszczoua
Zakorzenienie

Motyl, moj tez nie jest zbyt duzy i wydaje mi sie ze macica jest jeszcze dosc nisko ale lekarz mowi ze jest ok. Ja tez jesten dosyc wysoka i mysle ze u nas wszystko sie bardziej rozklada A odczucia apropo bolacego brzuszka - jakbym siebie slyszala
Stary 2013-07-05, 07:47   #3579
butterfly20
Zakorzenienie

Matal http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html

Stary 2013-07-05, 07:48   #3580
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:

kiedyś wam już pisałam o tej wyprawce ale to w FINLANDII
o tak to wygląda http://wyborcza.pl/1,76842,12319796,...ego_ZUS_u.html
a że wysłali to nie słyszałam. to się Kate ucieszy na pewno jeszcze czegoś jej brakuje albo nie może sobie na coś pozwolić

też sądzę, że fajny pomysł ale w Pl jakby mieli to wprowadzić ZAMIAST tysiaka na becikowe to nie widzę tego ale jako dodatek do tysiaka jak najbardziej
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Witam sie piatkowo

Ponawiam swoje pytanie. Czy kupowac kolderke i poduszke do wozka czy wystarczy kocyk? Poduszki pewnie i tak poczatkowo sie nie uzywa...
no kiedyś też mnie to nurtowało bo szwagierka mnie namawiała, że trzeba koniecznie pościel ale wywnioskowałyśmy tutaj, że kocyki zdecydowanie starczą. Z resztą nawet ostatnio tak sobie pomyślałam, że nawet rozłożony becik może służyć jako kołderka do wózka. A poduszki i tak dziecku nie dasz... Nie kupuj, szkoda kasy na pościel do wózka
Stary 2013-07-05, 07:49   #3581
kaska87
Zakorzenienie

hejo wyspałam się
witamy z Mikusiowskim w 8 miesiącu
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Hahahaha, mam tą samą,tylko ze słonikiem Słonik miał koszulę w słonika
hihih
Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
yes yes yes! Udało mi się wylicytować wózek dla młodego - Graco Symbio z pełnym wyposażeniem w kolorze chili red
oby się nie rozklekotał
Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
Jejku uświadamiam sobie, że za półtora miesiąca mogę mieć już Dzidziusia przy sobie
Muszę streszczać się z wyprawką.
Niech ta sesja się kończy.
no, to już tak niedługo

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Ej... styczniowo lutowe zaczynają poznawać już płeć o ciuuuuup

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Widze ze na lipcowo sierpniowych dziewczyny nie proznuja.okolo 20 kolejne dwa dzidziusie sie urodzily .
co się dziwić, przecież już lipiec mamy

Cytat:
Chciałam sobie zrobić dzisiaj takie zdjęcie jak ma Agusiamaskota w avku i nie mogłam. .. dotarło do mnie że już nie widzę swoich stóp!!!
ja swoje widzę normalnie
Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
aj ti ti, niegrzeczna dziewczynkooo, o taaaak? no to wymień profilaktycznie doświadczenia na temat neta z jaiką

Cytat:
matall prosze o wpisanie wagi 1226g w 30tc i nastepnej wizyty 29.07 o 16:15, dziekuje

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Kaska87 nawalnice Cie niezalaly??
nie czemu

Motyl może masz brzuch bardziej na boki niż do przodu i tyle

ja dzisiaj muszę iść na pocztę bleee, może mnie przepuszczą w końcu Mikusia już widać

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 07:49   #3582
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
oj baby... A mi się wydaje, że mam za duży, bo nie widzę swoich stóp
Nie szukaj problemów gdzie ich nie ma Lekarza słuchaj! mam koleżankę, która w dniu trzeciego porodu miała taki brzuch jak ja przed ciążą po obfitym obiedzie
Każda ciążą jest inna i każdy brzuszek jest inny bo w każdym siedzi inny dzieciak
Nawet na forum jak się fotki ogląda to widać jak się mogą brzuszki od siebie różnić na tym samym etapie.

Na szczęście jak się najem to jest większy

Stary 2013-07-05, 07:51   #3583
nena_milka
Wtajemniczenie

aaa i zapomniałam napisać, że podobno niektórym dzieciom te pudełka kartonowe, w których dostają te wyprawki, służą w pierwszych miesiącach jako łóżeczka podobno jeszcze jest wiele osób które tak robią i nikogo nie dziwi, że dziecko mieszka w kartonie
Stary 2013-07-05, 07:55   #3584
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
kiedyś wam już pisałam o tej wyprawce ale to w FINLANDII
o tak to wygląda http://wyborcza.pl/1,76842,12319796,...ego_ZUS_u.html
a że wysłali to nie słyszałam. to się Kate ucieszy na pewno jeszcze czegoś jej brakuje albo nie może sobie na coś pozwolić

też sądzę, że fajny pomysł ale w Pl jakby mieli to wprowadzić ZAMIAST tysiaka na becikowe to nie widzę tego ale jako dodatek do tysiaka jak najbardziej

no kiedyś też mnie to nurtowało bo szwagierka mnie namawiała, że trzeba koniecznie pościel ale wywnioskowałyśmy tutaj, że kocyki zdecydowanie starczą. Z resztą nawet ostatnio tak sobie pomyślałam, że nawet rozłożony becik może służyć jako kołderka do wózka. A poduszki i tak dziecku nie dasz... Nie kupuj, szkoda kasy na pościel do wózka
Faaaajna ta paka

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hejo wyspałam się

hihih

oby się nie rozklekotał

no, to już tak niedługo

ja swoje widzę normalnie

nie czemu

ja dzisiaj muszę iść na pocztę bleee, może mnie przepuszczą w końcu Mikusia już widać
Ty też masz mały brzuszek, a masz na boki?
Na pewno mi trochę w boki poszło,nie ma się co łudzić

Stary 2013-07-05, 07:56   #3585
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
hejo wyspałam się
że co, to już?

karolson dziękuję, to prawda.. ostatnio trochę pofolgowałam sobie na kilka wyjśc z domu ale tylko na rynek, bo mam blisko i ze dwa razy zrobiłam obiad a tak to grzecznie odpoczywam mam spinający się brzuch a wczoraj gin mi powiedział, że szyka już nie jest tak ładnie zamknięta jak ostatnio ale mam się nie martwić tylko oszczędzać

wiecie najpierw nie mogłam kilka godzin zasnąć a później obudził mnie taki skuuuuuuuurcz w łydce!!!!!!!!! do teraz mnie boli mimo masażów D. aha i witam w gronie kobietek przyjmujących 20 tabsów dziennie - gin zwiększył mi magnez do 6 dziennie

dziewczyny, które chcą kupować dla maluszków produkty emolium - jest na nie promocja w SuperPharmie, -30%
Stary 2013-07-05, 07:58   #3586
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
aaa i zapomniałam napisać, że podobno niektórym dzieciom te pudełka kartonowe, w których dostają te wyprawki, służą w pierwszych miesiącach jako łóżeczka podobno jeszcze jest wiele osób które tak robią i nikogo nie dziwi, że dziecko mieszka w kartonie
Też to miałam pisać, bo też gdzieś to czytałam

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Cytat:
że co, to już?

karolson dziękuję, to prawda.. ostatnio trochę pofolgowałam sobie na kilka wyjśc z domu ale tylko na rynek, bo mam blisko i ze dwa razy zrobiłam obiad a tak to grzecznie odpoczywam mam spinający się brzuch a wczoraj gin mi powiedział, że szyka już nie jest tak ładnie zamknięta jak ostatnio ale mam się nie martwić tylko oszczędzać

wiecie najpierw nie mogłam kilka godzin zasnąć a później obudził mnie taki skuuuuuuuurcz w łydce!!!!!!!!! do teraz mnie boli mimo masażów D. aha i witam w gronie kobietek przyjmujących 20 tabsów dziennie - gin zwiększył mi magnez do 6 dziennie

dziewczyny, które chcą kupować dla maluszków produkty emolium - jest na nie promocja w SuperPharmie, -30%

Aaaa to ja myślałam,że ty bierzesz 20 różnych rodzajów tabletek Jak tak liczymy to ja biorę 11

Stary 2013-07-05, 07:58   #3587
ladanseuse14
Zakorzenienie

aha wczoraj waga pokazała dodatkowe +2 kg (czyli od początku ciąży +8 kg) i gin mnie pochwalił, że bardzo ładnie przybieram, wręcz książkowo
Stary 2013-07-05, 07:58   #3588
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
\Ty też masz mały brzuszek, a masz na boki?
Na pewno mi trochę w boki poszło,nie ma się co łudzić
no duży to on nie jest- szczególnie rano, ale Miki rośnie, wzystko ok to nie będę się stresować

Stary 2013-07-05, 08:01   #3589
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa to ja myślałam,że ty bierzesz 20 różnych rodzajów tabletek Jak tak liczymy to ja biorę 11
nieee no co Ty, aż tak źle ze mną nie jest

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ----------

dziewczyny jakiego proszku/płynu do prania będziecie używać? i czy też będziecie używać płynu do płukania? w Rossmannie jest promocja Loveli i się bardzo mocno zastanawiam no i chyba jednak będę prać w płynie - albo kolorowe w płynie a białe w proszku

aaa i oprócz tego Emolium emulsji do kąpieli, kupiliśmy wczoraj ten zielony Linomag - takie małe zakupy a jak cieszą
Stary 2013-07-05, 08:02   #3590
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
no duży to on nie jest- szczególnie rano, ale Miki rośnie, wzystko ok to nie będę się stresować
Ja się przejęłam jak sobie zwizualizowałam,że rodzą się dzieci w 7 miesiącu, a przecież to takie maleństwa. W dodatku w małym brzuchu wydają się jeszcze mniejsze.

Wstałam wcześnie i nie mam co robić...

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

Cytat:
nieee no co Ty, aż tak źle ze mną nie jest

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ----------

dziewczyny jakiego proszku/płynu do prania będziecie używać? i czy też będziecie używać płynu do płukania? w Rossmannie jest promocja Loveli i się bardzo mocno zastanawiam no i chyba jednak będę prać w płynie - albo kolorowe w płynie a białe w proszku
Ja kupuję żele do prania z Jelpa (do białego i kolorów). Do tego już nic więcej nie trzeba. dla nas też używam żeli do prania z Persila

Stary 2013-07-05, 08:05   #3591
kaska87
Zakorzenienie

Ladan to się oszczędzaj

Motyl Twoja mała ważyła podobne do innych dzieci pewnie daje rade się gdzieś wkokosić
nic Ci lekarz nie mówił o tym, że macica się nie poddaje i stawia? bo jak nie to spoko u mnie był moment, że mały nie dawał rady jej rozciągać, ale sie wkurzył i poszło i jest ok

dobra trzeba coś zjeść, idę małżowi zapłacić ubezpieczenie za samochód no i mama mnie do sklepu ciągnie bo promo

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-07-05 o 08:07
Stary 2013-07-05, 08:07   #3592
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupuję żele do prania z Jelpa (do białego i kolorów). Do tego już nic więcej nie trzeba. dla nas też używam żeli do prania z Persila
a Jelp to Persil?
Stary 2013-07-05, 08:08   #3593
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Witam sie piatkowo

Ja nie kupuje...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-05, 08:09   #3594
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a Jelp to Persil?
ale też w żelu

dobra mykam

Stary 2013-07-05, 08:10   #3595
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Kopniak w lewo, kopniak w prawo, każda dzidzia kopie żwawo, mamy IX-X 2013

Cytat:
hejo wyspałam się

hihih

oby się nie rozklekotał

no, to już tak niedługo

ja swoje widzę normalnie

nie czemu

Ja ostatnio grzecznie poprosilam o przepuszczenie, bo inaczej nikt mojego brzucha nie widzial

Stary 2013-07-05, 08:11   #3596
nena_milka
Wtajemniczenie

Kaśka za 8 miesiąc

Motyl mi też się nudzi...
chyba się wezmę za jakieś sprzątanie...
No i robię dzisiaj bunt z obiadem byłam wczoraj w sklepie z używanymi rzeczami bo poluje na maszynkę do mielenia mięsa. Oczywiście nie było ale była taka ręczna do tarcia ziemniaków. No i tż się napalił na placek po węgiersku. Ale miał przykaz zjeść kiełasę z lodówki która lada dzień sama się z niej wyślimaczy i do pracy miał wziąć kotleta z wczoraj. I otwiera rano lodówkę i co widzę? TO SAMO! ten człowiek żyje tylko o kanapkach z czekoladą które je w pracy, no i jak wraca to je późno obiad i najczęściej kolacji już nie wepchnie. Także dzisiaj jak grzecznie zje na obiad starą kiełbasę i kotleta to może łaskawie jutro narobię placków na dwa dni
zdecydowanie za dużo jedzenia nam się psuje no a wniedzielę przyjeżdża ten kuzyn z torbą żarcia od mamy no trzeba czyścić lodówkę
Stary 2013-07-05, 08:12   #3597
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
ale też w żelu

dobra mykam
aaaaaaaaaaaa
ja w sumie używam płynów do prania + płyn do płukania i mocnoo się zastanawiam właśnie nad jakimś płynem/żelem do kolorów i proszkiem do białego - jakoś zawsze mi się wydawało, że białe lepiej prać w proszku
Stary 2013-07-05, 08:12   #3598
logoasia
Zakorzenienie

Czesc dziewuszki od rana rozgadane
nadrobiłam ile zdołałam wczoraj znowu miałam przygodę z autem, odebraliśmy auto z warsztatu po zalaniu, zostawiliśmy tam 4tys nie zdążyłam podjechać pod dom i wysiadło sprzęgło.. tż zaczął krzyczeć, co ja znowu zrobiłam i zaciągnął je z powrotem do warsztatu, okazało się, ze cos tam naruszyli i za 2 g był gotowy.. ale znowu tyle stresu.. a mój tż to totalny idiota.
w ogóle teraz w takim dołku finansowym jesteśmy, że szkoda gadać

kaska87 nie rodźmy za szybko!!mimo tych naszych stresów eh
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 08:14   #3599
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Ladan to się oszczędzaj

Motyl Twoja mała ważyła podobne do innych dzieci pewnie daje rade się gdzieś wkokosić
nic Ci lekarz nie mówił o tym, że macica się nie poddaje i stawia? bo jak nie to spoko u mnie był moment, że mały nie dawał rady jej rozciągać, ale sie wkurzył i poszło i jest ok

dobra trzeba coś zjeść, idę małżowi zapłacić ubezpieczenie za samochód no i mama mnie do sklepu ciągnie bo promo
Nic takiego nie mówiła. Więc pewnie jest tak jak pisałam na początku-wzrost + budowa szkieletu i gdzieś się tam wszystko ukrywa.

Może mama Ci coś fundnie

Cytat:
ale też w żelu

dobra mykam

Tak, Jelp to coś innego.Typowo dla dzieci.
Z Jelpa są proszki, mleczka, żele.

Stary 2013-07-05, 08:16   #3600
Snow_White1
Wtajemniczenie

Kaska - gratuluje. Ja jutro bede swietowac
Ladan - to dbaj o siebie. U mnie - odpukac - jest naprawde duzo lepiej. Zobaczymy, co gin powie za tydzien.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości