|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Hej kochane
![]() Malz ma urlop wiec korzystamy z kazdej sekundy razem ![]() Wiecie, wstyd sie przyznac, ale jeszcze nie ochrzcilismy bunganiem naszego mieszkania masakra co?Szaja widze juz pisala, potwierdzam jak cos, wsio u Ewulki okej ![]() Nina, gratulacje obrony! Debrah, jak tam kaszka? Jutro widzimy sie z Silver Wisienko super, ze wesele udane!!! I buziak dla Polusi za pol roczku Dobranoc lejdiiiis ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2102 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
A czy Waszym maluchom nie przeszkadza właśnie, że opierają tą głowę o tulę? Bo Milcia opiera ale widzę że tak próbuje wychylić głowę, bo chce patrzeć na świat..a ten materiał trochę jej zasłania widoki ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Lady TŻ ma teraz urlop, no to nie ma wyjścia..musicie nadrabiać braki ![]() Nawijko masakra z tym pociągiem Tulam |
|
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja na komary polecam Wam spray SIO z Ziołoleku (wersja niebieska). U nas zadziałał - byliśmy raz na grillu plenerowym, przy stawie
. Popryskaliśmy się tym SIEM (tzn SIO No i w domu - moskitiery na okna! Tzn takie siatki naklejane od zewnątrz. Super sprawa. I przypominam, że ja mieszkam na Warmii i Mazurach, w Krainie Tysiąca Jezior i Lasów, tu komarów jest od groma. Wisienko, obszerna relacja, a gdzie foty?! Fajnie, że się udało - widzę, że u Was poprawiny to inna kwestia, niż u nas - w naszych stronach jest to po prostu spotkanie po weselu, obiad itp itd, a u Was chyba drugi dzień imprezy? Poza tym - Weekend? Zaskoczyłaś mnie, myślałam, że wybierzecie coś bardziej... klasycznego? My wybraliśmy Amy Winehouse - Love Is A Losing Game. O: http://www.youtube.com/watch?v=nMO5Ko_77Hk
|
|
|
|
#2104 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na miejscu praca za grosze pewnie za njnizszakrajowa a;;lbo niewiele wiecej chcemy wyjechac razem do Niemiec ale jakos nam nie wychodzi wczesniej byl w anglii ale wrocil bo janie chcialam doniego jechac bo praca w urzedzie a teraz zalu☠☠☠ Cytat:
pokaze pokaze nie ma mozliwosci zebym tam jechala niestety Cytat:
ahhhh ten Julasek nasz wygibasek kochany Cytat:
pani inżynierCytat:
moje imię 8 liter nazwisko panienskie 11 liter po mezu 8 liter jak mowia czemu tak chcialam to ja na to na zlosc urzednikom zeby im sie w kratki nie miescilo a sama w urzedzie pracuje ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2105 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhhh Pietraszko nam padl o 17,30 na noc i co? Wlasnie wstal
![]() Maz go buja w wozku, ale Maly sie powoli zaczyna buntowac..... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2106 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obu odparzenie szybo zeszło No damy, damy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I co poszedł spać?
|
|
#2107 |
|
Konto usunięte
|
Ciekawe jak podróż Nawijkij???
|
|
|
|
#2108 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co jakiś czas jej wychodzą i ch** że przez kilka lat się odczulała i szły na to grube pieniądze, zarywanie szkoły i jazdy do Krk Trzymajcie za nas kciuki bo dziś wreszcie do dermatloga z Mają jedziemy. Ale ona ma takie mniejsze plamki suche na całym ciele ale nie na zgięciach . Cytat:
![]() super że się Wszystko udało, a Polcia się stęskniła no... ![]() tą babę co dziecko zostawia przed sklepem to bym rozumu nauczyła szybko - przestawiłabym wózek z dzieckiem o kilka metrów - ciekawe co by zrobiła ![]() Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:35 ---------- jak mnie to wkurza jak mi cytaty zjada
|
||
|
|
|
#2109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aga, co za gnój, dobrze że nic Wam się nie stało. Ja też miałam niemiłą przygodę, przechodziłam przez ulicę i na środku jakaś dziura była. Koło mi się zablokowało, a jechał facet na ścigaczu. Dobrze że w miarę wolno to zachamował. Ale serce w gardle miałam.
Cytat:
Cytat:
Młody dziś się obudził o 5 Dobrze że zapchany cycem pospał jeszcze do 6.30. Teraz się bawi na macie i pierdzi
|
||
|
|
|
#2110 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję że jak w końcu wsiedliście to podróż minęła spokojnie i Kubuś ładnie spał.
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Inolito, dziękuję, zasnęła o 22 :/ Aga kurcze co za patafian! Nawijko mam nadzieję że mimo początkowych problemów, podróż udana ![]() Illusion za drugi ząbek!Nasza noc dużo lepsza Gwiazda zasnęła o 22, obudziła się o 24 na jedzenie, jadła, zasnęła, 158 milionów razy wypadał Jej smoczek i kwękała, ale nie było histerii, ani wybudzenia. I tak spała do 5.30, zaczęła płakać, więc wzięłam ją do łózka i dałam jeść i pospała z wypadającym smoczkiem do 7 a) przestała kaszleć b) byłyśmy wieczorem na spacerze, wróciłyśmy około 20, więc była dotleniona c) otwarte okno od północy d) wczoraj zamontowaliśmy rolety, więc ciemno w sypialni do samej 7. e) TŻ wrócił w nocy i czuła Jego obecność. f) Zrobiła przed snem kupkę ![]() Co myślicie??? TŻ wrócił w nocy, ale nawet z Nim nie rozmawiałam, dał mi tylko buziaka i poszliśmy spać. Dzisiaj jak wstałam, to Go już nie było Czyli tak na prawde wyjechał na 4 dni :/---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Dziewczyny jakie macie podgrzewacze??? |
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia ten sinlac to zakukrzone badziewie firmy nestle. Mało tego drogie jak cholera chyba 22 zł opakowanie. Weź lepiej coś bezglutenowego z Holle kup albo baby sun ( to samo co holle).
|
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie znalazłam nigdzie tego, że na problemy z wagą, bo wszędzie pisało, ze dla skazowców. Dziękuje jak bym go chciała jeszcze tuczyc to bym go nie uniosła NAWIJKO- co do pociągów to ja sie już nawet nie wypowiadam.... kiedys tesc wracał z pracy z Katowic 7,5 godz..... a zwykle jedzie 2...... masakeros LADY- no cóz, ja sie nie dziwie, ze nie bungowaliscie- zmeczenie przeprowadzkowe pewnie nie sprzyjało FEWCIU- a ja mysle, ze wszystkie czynniki po trochu Bartulo spal do 7,15 od 20 z tym, ze w nocy obudził mi sie o 2 na jedzonko i za pierona nie chciał usnąc w łóżeczku, wziełam do siebie i za 5 minut juz dziecie słodko spało na boczku Tylko tu pytanie do SZAJI- czy on mi sie nie przyzywyczai do spania z nami? Bo w ostatnim tygodniu kazda noc w naszym łóżku. W dzien w łóżeczku ok, w nocy juz nie ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Nina, juz doczytałam, dziękuje a te z holle moge zrobic na swoim mleku? jak mam skazowca? ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- http://blog.sprytnamama.pl fajny blog |
|
|
|
|
#2114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój np budził się w nocy jak nie było tż przy kąpieli a jak jesteśmy całą trójką to śpi pięknie. Podgrzewacz mamy Babyono ale go nie używamy ![]() aha fewciu kiedy będziecie rozszerzać dietę? |
||
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
Lekarka kazała nam się wstrzymać jeszcze dwa tygodnie. Więc pewnie dopiero jak Mała skończy 5 miesięcy.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do budzenia i pierdzenia to ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
Powinnam dodać punkt
g) przypadek który się już nie powtórzy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Black a do tej piosenki to co będziecie tańczyć? Chodziliście gdzieś na kurs?
|
|
|
|
#2120 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej, mlody si to nadrobilam.
Nawijka, jak podroz? ja Kubusiek? Cytat:
![]() Cytat:
mysle ze wszystko po troszku razem wziete ja mam zwyklaczka - sisi. super jest, chodzi praktycznie 52/doope od 6 miesiecy. jak nic sie nie podgrzewa to robi za nawilzacz powietrza ![]() ![]() Cytat:
![]() o jaaaaaaa i wszystko jasne Cytat:
nie rozumiem... ale ok ![]() zapomnial, tzn w sumie to nie zapomnial. nawet lepiej - pamietal, tylko myslal ze to 7 anie 4 |
||||
|
|
|
#2121 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2122 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajnie ze wszystko sie udalo Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja co zrobilam? buzi buzi od samiuskiego poczatku - taka bylam oszolomiona biedny zespol nie wiedzial o co kaman na szczescie chyba niezle nam szlo bo piosnka byla zagrana od poczatku do konca
|
||||||
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy, nie chodziliśmy, po prostu zatańczymy przytulasa i tyle.
![]() Fewciu, ja mam Tommee Tippee i jest super, używam go non stop od dawna i nic się z nim nie dzieje na razie... Bywa tak, że jest włączony na najniższym biegu (co utrzymuje temperaturę, nie podgrzewa) przez cały dzień. Tylko zmieniam butelki w środku.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-07-05 o 09:03 |
|
|
|
#2124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tez nie wie, ile lat jestesmy razem menszczyźni Cytat:
![]() my zrobiliśmy ludziom niepodziewankę- kazdy myslał, ze bedzie tango-przytulango a my pojechalismy w klasyczne disco piosenka "Kopciuszek" NINA, a Ola lubi te kaszki? |
||
|
|
|
#2125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my chodziliśmy na kurs bo co tż wyprawiał na parkiecie to wołało o pomstę z nieba
|
||
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
Illusion, u nas też zdarzyło mu sie przyłożyc w szczebelki, zwlaszcza podczas zabawy i wedrówek po łózeczku, nie miałam drugiego ochraniacza to ogarnełam sprawe dwoma kocykami
![]() uciekam na dwór, Bartulo buszuje po podwórku od 8, bylismy po cholebek, teraz zjadłam i maż go miał, ide na podmianke nie szalec mi pisaniowo bo bedą |
|
|
|
#2127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze ma dwie zony Kopciuszek? nie znam, ile poszukac na all ![]() Cytat:
![]() ale to co inne pary wyprawialy na tym kursie to jak sobie przypomne to ![]() ![]() w pamiec zapadla nam taka jedna nietypowa "para" - 2 dziewczyny i jeden chlopak. O Boziu! a ten biedny chloptasiek spocony jak szczur bo 2 panny ciagle musial obracac ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Chcialam od zawsze tak pieknie, zawodowo tanczyc... strasznie mi sie podobaja te tancerki jak sie ruszaja w tancu takie sexi flexi zmyslowe sa ![]() a moje drugie marzenie to ladnie spiewac edit - wystarczy "nie fałszowac"
|
||
|
|
|
#2128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas była jedna para co przyszła z gotowym układem tanecznym to była masakra, bo nie dość, że para nie umiała tańcować to jeszcze denny układ, słyszałam jak instruktor tłumaczył się innemu, że to "nie on im to zrobił" ![]() a gdzie jest meneq? |
|
|
|
|
#2129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak oglądam jakieś x factory czy ju ken densy to aż mnie z zazdrości ściska
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

masakra co?

Tulam
. Popryskaliśmy się tym SIEM (tzn SIO

tzn. coś tam sobie popiska i pokrzyczy, ale to takie normalne raczej i nie wiem, czy tak mu się to piszczenie spóźnia, czy sobie pominie

i zadziałała.
) doszedł do nich gościu grający na gitarze elektrycznej, też z za☠☠☠istym głosem.
Która chętna na przejęcie stanowiska? Nie wiem co ze mną, ostatnio nie ogarniam się z czytaniem forum-oby to mineło 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)