|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
No to trzymamy
![]() ![]() : kciuki:![]() :k ciuki:
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa no to
zaciśnięte
|
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
http://fakty.interia.pl/prasa/news-f...cko,nId,991089 szkoda tylko ze nie liczy sie dobro dziecka i matki a wielkie halo zrobione przez media |
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
a Ty zamawiałaś tę kaszkę Baby Sun? Jeśli tak to z jakiej strony? Bo na all jej nie znalazłam
|
|
|
|
#2137 | ||||||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Co do wesela to super, ze sie udalo. Najwazniejsze, ze jestescie zadowoleni! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak mi sie przypomnialo... Kumpela chodzi na jakis kurs chyba tanca na rurze i ostatnio wyjechala z tekstem, ze sobie kupi rure do nowego mieszkania
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to po co? Będzie TŻtowi tańczyć
|
|
|
|
|
#2139 |
|
Lurker ;)
|
Fewcia gdyby ona jeszcze miala TZa to bym rozumiala
![]() Szukalam podgrzewacza, zeby Ci pokazac http://img.szafka.pl/ubrania/0/00116...wacz-krowa.jpg mamy taki ale NIGDY go nie uzylam :P Lepiej sprawdza sie mikrofala- szybko, wygodnie.
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
miałam to samo napisać
|
|
|
|
#2141 | |
|
Rozeznanie
|
Hej, haj, heloł.
Cytat:
![]() Moja siostra np. miała właśnie takie spotkanie, tylko najbliższa rodzina, taka posiadówa. Ona nie chciała poprawin, które u nas właśnie oznaczają kolejną imprezę do rana. ![]() A co do pierwszego tańca, wzięliśmy ten kawałek, bo to jest tzw. "nasza piosenka", więc no... Sama rozumiesz. Już woleliśmy to, niż piosenkę Sabatonu, niektórzy mogliby tego nie wytrzymać.![]() ---------------------- Lady, w takim nie ochrzczonym to nie mieszkanie, proszę się wziąć do roboty. Nina, gratuluję obrony. Ciekawe jak się jedzie Nawijkowym. ![]() A, za Meneq , choć i tak nie ma takiej opcji, żeby jej nie poszło.![]() -------------------- Połkers spał od 19 do 6.30, czyli ok. 12 godzinne spanie, jak widzę, trochę wchodzi w nawyk. Jestem za. Dałam papu, i jeszcze od 7 do 8.30 przekimałyśmy.![]() Dzisiaj sobie robię sprzątanie na niedzielę. Pierdzielę, jutro z bab jestem tylko ja w domu, więc nie będę się wtedy cackać. Dzisiaj się zrobi większość, a jutro tylko kurze i podłogi. Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-07-05 o 10:08 |
|
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
aha, to zmienia postać rzeczy
to może będzie pokazy robić dla sąsiadów?
|
|
|
|
#2143 |
|
Rozeznanie
|
.
|
|
|
|
#2144 |
|
Konto usunięte
|
Meneq, kciuki trzymam, ani mi się waż nie zdać
![]() Pstryniu, a powiedz mi, gdyby się przyzwyczaił synek - przeszkadzałoby ci to? powiem tak - dla mnie zawsze proirytetem będzie to, bym i ja się wyspała. Czyli jeśli dziecko woli spać ze mną (i śpi), a w łózeczku się wybudza (więc i ja ciagle wstaję) to w nosie mam łóżeczko. Co do przyzwyczajenia to dzieciaki różnie, jedne szybko chcą tylo z mamą.rodzicami, inne są takie, że akceptują różne miejsca do spania. Ja tak Dorotkę w różnycy miejscach kładę w dzień - na naszym łóżku, u Agatki w pokoju, śpi w nosidle/chuście, w wózku, u teściów na łóżku, na trawie na kocu...
|
|
|
|
#2145 | ||
|
Zakorzenienie
|
ooo tak, kciuki zaciśnięte już od dawna
![]() Cytat:
a co do rury to hmmm.... ![]() Cytat:
za piękny sen ![]() wisienko jak dałaś radę wytrzymać na poprawinach? My nie mieliśmy i dziękować, bo tak mi stopy spuchły od tańca, że nie mogłam założyć innych butów niż japonki, do tego wyszliśmy z sali przed 7 a jak "wstałam" to wyglądałam jak siedem nieszczęść ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41646897]Meneq, kciuki trzymam, ani mi się waż nie zdać ![]() Pstryniu, a powiedz mi, gdyby się przyzwyczaił synek - przeszkadzałoby ci to? powiem tak - dla mnie zawsze proirytetem będzie to, bym i ja się wyspała. Czyli jeśli dziecko woli spać ze mną (i śpi), a w łózeczku się wybudza (więc i ja ciagle wstaję) to w nosie mam łóżeczko. Co do przyzwyczajenia to dzieciaki różnie, jedne szybko chcą tylo z mamą.rodzicami, inne są takie, że akceptują różne miejsca do spania. Ja tak Dorotkę w różnycy miejscach kładę w dzień - na naszym łóżku, u Agatki w pokoju, śpi w nosidle/chuście, w wózku, u teściów na łóżku, na trawie na kocu... [/QUOTE]u nas sen też może być wszędzie, uśnie i jest ok ale zauważyłam, że jak przebudzi się nad ranem i wezmę go do siebie do łóżka to dłużej śpi i ogólnie zauważyłam, że jak kładę się koło niego w łóżku to ładniej śpi. Normalne to to? |
||
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
melduje,że TZ wrocil, starszy syn wrocil i skończyła się laba ![]() tylko wpadli a w domu juz armagedon ![]() chciałam Wam powiedzieć,że moj dzić ma nowy przysmak- kaszkę holle mieszam z garstką malin roztartych,bananem i jagodami- dziś jak widział miseczkę to zaczął zachowywać się jak zwierzaczek no i to jest najgorsze,że kobieta w szoku po porodzie na dzień dobry zostaje podłamana przez "autorytet" i wcale się nie dziwie,że dziewczyny tak szybko rezygnują z KP |
|
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszcze Black tego szaleństwa przedślubnego... kurcze zapomniałam co jeszcze chciałam napisać... no nic... miłego dnia... |
|
|
|
|
#2148 |
|
Zadomowienie
|
No dooobra, nie napiszę o której nasza trójeczka dziś wstała... Ale jak sobie któraś sprawdzi godzinę przy poście to to będzie tylko i wyłącznie jej wina
Później nadrobię bo pasuje jakieś śniadanko zrobić
|
|
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2150 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Ale nastepnym razem spytam i na pewno podziele sie ta informacja coby zaspokoic czysta, ludzka ciekawosc ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41646897]Meneq, kciuki trzymam, ani mi się waż nie zdać ![]() Pstryniu, a powiedz mi, gdyby się przyzwyczaił synek - przeszkadzałoby ci to? powiem tak - dla mnie zawsze proirytetem będzie to, bym i ja się wyspała. Czyli jeśli dziecko woli spać ze mną (i śpi), a w łózeczku się wybudza (więc i ja ciagle wstaję) to w nosie mam łóżeczko. Co do przyzwyczajenia to dzieciaki różnie, jedne szybko chcą tylo z mamą.rodzicami, inne są takie, że akceptują różne miejsca do spania. Ja tak Dorotkę w różnycy miejscach kładę w dzień - na naszym łóżku, u Agatki w pokoju, śpi w nosidle/chuście, w wózku, u teściów na łóżku, na trawie na kocu... [/QUOTE]Widze, ze mamy podobne priorytety ![]() U nas TZ na poczatku sie buntowal jak kladlam kluske nad ranem ( np 5 czy 6 rano) do nas do lozka. Ale pozniej zrozumial ile robia te 2-3 h kiedy ona spi z nami. Nawet sam zaczal ja przekladac po pierwszym karmieniu rannym. Jakbym ja zostawiala w lozeczku to by juz nie zasnela, a z nami jakos chetniej.Moj dziec od rana wyjatkowo grzeczny, hmm co ona kombinuje? To podejrzane
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jak zacznie znowu spokojniej spać to spróbuję ją odkładać do łóżeczka, ale na razie wierci się w nocy i po prostu nie chce mi się co chwila do niej wstawać
|
|
|
|
|
#2153 | |
|
BAN stały
|
Witam się z rana
Fewcia mi się też wydaje, że wszystkie punkty po trochu ![]() Co do podgrzewacza to my mamy aventa. Od djerby kupiłam jeszcze w ciąży ![]() Cytat:
![]() U nas dziś nie ma cziki, można odpocząć troszkę ![]() Dzisiaj na 18 idziemy na urodziny do 3-letniej córeczki naszych znajomych. No normalnie mam stresa bo jeszcze nigdy nie byłam na urodzinach takiego malucha i do tego jeszcze z własną córką
|
|
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
Sieeemano
![]() Dzisiaj się wzięłam i wstałam prędko-przeważnie jak umęcze synka to śpimy do 10. Wczoraj obudził się po 8 na kupę i tak szalał w łóżku do 9;50 obudził się o 10;10 ![]() Te 20min mnie nie zbawiło więc dzisiaj wstałam żeby numer się nie powtórzył a ten wypił flaszke i śpiocha od 10. Czyżbym się pospieszyła? ![]() Meneq- ![]() Od kiedy wprowadza się jajko? W jakiej postaci i po co?
|
#2155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zostałam rozdzielona z moim 6 dniowym maleństwem,żółtaczka, mnie nie przyjęli do szpitala jezdzilam karmić mojego maluszka mniej więcej co dwie i pół godz oprcz tego zawsze zostawiałąm swoje mleko wiesz co szmaty zrobiły w wigilie? nie wpuściły mnie do niego bo powiedziały,że zaczął strasznie płakać i dały mu mm i że mogę sobie już jechać bo przecież dziecko śpi nakarmione, poza tym jest wigilia i nie ma odwiedzic dziewczyno, ja myślałam,że mi ktoś serce wyrwał, bolało tak okropnie, zrobily to dla świętego spokoju bo chciały świętować w swoim gronie wiem na pewno,że nie płakal bo on był z tych noworodkow co praktycznie żadnego dzwięku z siebie nie wydawał, wiedziały,że jka będę go karmić piersią to będę im na głowie siedzieć wyłam podczas kolacji, nikt nie mogl mnie uspokoic i chyba zepsulam wredy swieta calej mojej rodzinie ![]() ja myślę,że u nas w PL wiele się nie zmieni, myślę,że nikomu się nie chce propagować, kp butelka to sposob na wszystko Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-07-05 o 10:42 |
|
|
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moja Blanka zasnęła o 9.30 ze strasznym płaczem, obudziła się, uśmiechnęła, zjadła i zasnęła - sama! pewnie odsypia te nieprzespane noce. Szkoda, że ja nie potrafię w dzień spac... |
|
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
byliśmy już w biedrze bo chciałąm kupić rolety ale już nie ma wielkiego wyboru i w rossmanie po zapas wody. Dzisiaj odgruzowuję następny pokój
![]() meneq - ![]() Któraś chciała zdjęcie liszaja, teraz nam już tak nie widać ale na zdjęciach w klubie jest jeszcze (little usprawiedliwienie pod zdjęciem - źle zrozumiałam )
|
|
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2159 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mogę się jedynie domyślać jak okropnie musiałaś się czuć. I to jeszcze w taki dzień..w wigilię... Kochana, a w jakim Ty szpitalu rodziłaś, bo nie pamiętam? |
|
|
|
|
#2160 |
|
Wtajemniczenie
|
helloł
![]() nadrobiłam Was i tak sobie po cichaczu myślę, że Wy chyba jednak żeście dostały tych rumunów od bijkory ![]() nie bede cytować, bo od groma tego i ciut ciut, widziałam tylko, że był mowa o piosence na pierwszy taniec. My mieliśmy vonda shepard it's in his kiss http://www.youtube.com/watch?v=ew5nwUfUXG4 i nawet mamy filmik nagrany jak tanczymy lol ![]() ![]() my dzisiaj pobudka znów o 8:30 z dwoma karmieniami w nocy. Mała ma ciężkie wieczory do zasypiania. Skonczyły się czasu kiedy dzieć sam szedł spać... dziewczyny apropo tych biszkoptów, to mówicie o tych okrągłych miekkich, czy o tych twardych języczkowych ? ![]() jak dam jej dzisiaj, to mam jej dawać codziennie czy jak ?
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.

mój tez nie wie, ile lat jestesmy razem
menszczyźni 

i zadziałała.
) doszedł do nich gościu grający na gitarze elektrycznej, też z za☠☠☠istym głosem.
Aha, na pierwszy taniec mieliśmy piosenkę Weekend - Za miłość mą.
Miały być do 1., a przeciągnęły się do 4.30. Oczywiście, najlepiej bawiliśmy się z moją stałą ekipą.
masakra co?

za drugi ząbek!
takie sexi flexi zmyslowe sa 

. Popryskaliśmy się tym SIEM (tzn SIO

) od położnej laktacyjnej