Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18! - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-05, 10:24   #3931
mela1234
Zakorzenienie

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
ja nie chciałabym az tak wyganiac Tomusia jak w tym momencie chcę.. ale to ze względu głównie na mieszkanie tak wczoraj pomyślałam.. chciałabym po prostu zeby pierwsze dni Tomuś spędził z nami samymi jeszcze w tym mieszkanku, zebysmy się jakoś wspólnie dotarli chociaż przez te pare nocy.. tylko ja i Tz- bez tesciowej czy tescia i 3 psów w domu.
Wiesz co ja rozumiem, że teście i psy to zbędny tlok, ale z drugiej strony każda zmiana miejsca dla takiego maluszka to duża zmiana i może mieć troszkę stresu. Może jednak lepiej by było, żeby ze szpitala od razu iść do teściów. Cho.lercia trudna sprawa. I tak i tak niedobrze.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:25   #3932
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
wiecie co, ja mialam takie uczucie kilka dni temu ze porod jest blisko, ze cos mi krwawi, ze brzuch boli i czulam ze to tuz tuz.

ale od wczoraj czuje ze nic, czuje sie DOBRZE!!
az za dobrze na porod i mysle ze ja chyba przenosze, powaznie
Nie jesteś sama, mi tez nic nie dolega i czuje się super
He he może to znak...
I tez mam wrażenie ze przenosze.

Cytat:
Nie chciałam nic pisać, ale u mnie dzisiaj pokazała waga +18kg prawie, gdzie ostatnio było +16 i chyba naprawdę mi się woda zbiera, bo dobra- mielę buzią jak krowa wyjadaczka, no ale bez jaj
Moja waga tez w górę.. 2kg w ciagu tygodnia... Chyba to woda bo apetytu za dużego nie mam...
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:25   #3933
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Szczegółowe Info od Rocky :

"Laura urodziła się o 20.45 sn.Waży 3150g i ma 52 cm. O 19 był 1 cm rozwarcia a o 20 pełne i wszyscy byli w szoku. Miałam super ekipę,żartowali, lekarzowi tłumaczyłam co to stanik sportowy Rodziliśmy na tej fajnej sali, obadacie foty.Nie było czasu na środki p/bolowe. Bolało strasznie, ale Tż był ze mną i dawałam z siebe wszystko i parcie niosło ulgę. Mam 2 szwy wewnątrz i 2 na zewnątrz. Laura na przemian ssie cyca i krzyczy.Jutro podeślę fotę"

[COLOR="Silver"]
jejku co maluszek sie pojawia to ja mam łzy w oczach jeszcze raz gratuluje

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:25   #3934
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
to ja już mam właśnie +16 i jak tak dalej pójdzie, to do tygodnia już +18 będzie.. kurde ja już teraz przegoniłam męża.. on wczoraj miał niecałe 72kg
u mni etez okolo +17 juz jest, takze moze do +20 dojde hahaha

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:27   #3935
idzia111
Zakorzenienie

Dzień dobry,

Aż szkoda spać tyle się dzieje

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Hej kochane!
Powitajcie na świecie mojego kochanego syneczka Dominiczka
Urodził się dziś o 00.15, 55 cm, 3200g, moje małe cudo!
Niestety okazało się, że jest chory na zespół Downa i ma rozszczep podniebienia miękkiego Nie spodziewaliśmy się tego ale coż, tak w życiu bywa. I tak jest dla nas największym skarbem, naszą kruszynką maleńką. Cóż, będziemy kochać go jeszcze bardziej i poświęcać więcej uwagi niż zdrowemu maluszkowi. Teraz modlimy się aby nie ukazały się żadne inne choroby i wady bo ma być jeszcze dokładnie przebadany a we wtorek badania genet. pod zespół Downa, ale to tylko na potwierdzenie bo diagnoza jest jednoznaczna.
Mój mąż jest po uszy zakochany w naszym okruszku, był u niego kilka razy, miotał się między mną a nim, ja niestety miałam go tylko przez chwilkę na piersi po porodzie. Przyniosą mi go najwcześniej jutro rano, teraz leży sobie pod lampami i sie ogrzewa bo zmarzluch jest.
Tęsknie strasznie za tym moim maleństwem, tak bardzo chciałabym go przytulić... Płaczą teraz jakieś dzidziunie i tak słucham i się zastanawiam, czy to nie mój okruszek kochany za mamusią łka...
Nie usnę prędko, mam taki natłok myśli w głowie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Moje ogromne gratulacje, oby Dominiczek nie miał więcej wad. Przed Wami ciężka praca, ale z tego co piszesz macie tyle Miłości, że na 100% dacie radę. Kallisto gdybyś potrzebowała jakiejś porady czy coś pisz śmiało na priv, pomogę z chęcią. Pracowałam z dziećmi z ZD, mam wykształcenie w tym kierunku, pomogę Wam na tyle na ile będzie to możliwe. Będzie dobrze dla Ciebie i Dominiczka ogromne

Cytat:
Napisane przez strawberry162 Pokaż wiadomość
Hej laseczki U nas wszystko w porzadku Antosia pieknie je i nie placze dzis przespala noc od 23 do 4.30 i jak sie obudzila to nie plakala tylko rozgladala sie jest taka wspaniala i kochana dzis na 90% idziemy do domku Jak tylko wrocimy to podesle wam zdjecie mojego malego cuda Gratuluje nowych maluszków
oby wyjście do domku było na 100%, a nie tylko na 90%

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Ja to mam taki humor dzis od rana, ze albo płacze tzn. Nie! Ja wyje! Wyje z bólu bo tak mi plecy bola i biodra , ze az mam jakis ucisk na nerw na nogę i jak mi prąd przejdzie przez nia to wyc tylko. Albo bym kogoś oblozyla. Tz mimoza całe życie sie nie zrelaksowal w mordę jeza. Tylko o przyjemnosciach myśli. Zeby choć raz jak ma wolne to mi pomógł cos w chacie ogarnąć to nic bo po co, czysto jest. Jego pojęcie czystości wiele odbiega od mojego. Tak to jest jak sie ma matkę brudasa co chodzi w tym samym 3-4 dni i w łazience jest 5min.
Dzwoni do Tz zebysmy przyjechali to pojechaliśmy. To ona spała , a niby taki cool obiad miał byc, a ja patrzę spalona odmrozone pizza z mięsem i zupa ch wie co

Bo Tz ma stres przed porodem, a ja to nie ja k*** myslevse,ze na Bahamas jedziemy

Masakra
O losie, matko, córko ... nie no Ty masz ,,udaną" teściową Twój tż ma dużo szczęścia, że ma taką kobietę jak Ty obok siebie ... W sumie nie dziwie się pewnym jego zachowaniom, wyniósł je z domu przecież, dla niego pewne rzeczy są normalne, chociaż ogólnie normalne nie są.

Ale Ci fajnie jedziesz na poród jak na wczasy na Bahamas Mogę z Tobą, mogę???

Cytat:
Przedtem sie nie powitałam..wec dzień dobry....

KOMU mało newsów????
Chcecie newsa na dziś???????????????

Cytat:
Wiecie kto się wkońcu zdecydował przybyć na świat????? Ancymoniątko!!!!!

Cynamonka napisała, że Adaś urodził się dzisiaj, 3 kg bez 1g, i 49 cm, resztę da znać jak wróci

Baardzo się cieszę !!!!!!
Cynamonki wielkie ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!1

aaaa ... wreszcie się mały zdecydował, Gratuluję

Wiecie co, albo dziś już nie będzie porodów, bo ... dziewczyny normę wyrobiły ... albo w tym tempie do wieczora będą jeszcze dwa, a może i cztery (jeśli tak expresowe jak Rockyyy?)
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:28   #3936
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
ja nie chciałabym az tak wyganiac Tomusia jak w tym momencie chcę.. ale to ze względu głównie na mieszkanie tak wczoraj pomyślałam.. chciałabym po prostu zeby pierwsze dni Tomuś spędził z nami samymi jeszcze w tym mieszkanku, zebysmy się jakoś wspólnie dotarli chociaż przez te pare nocy.. tylko ja i Tz- bez tesciowej czy tescia i 3 psów w domu.
a nuż się uda Sama widzisz, że to tylko od maluchów zależy niestety
Cytat:
Zjadłam śniadanie.. 2 kromy.. kawka i ciągle jestem głodna cholercia..

a kg lecą ku górze.. mówiłyście, że pod koniec waga hamuje
Ja chyba naprawdę zbieram wodę.. tydzień temu u gina ważyłam 71 kg, a wczoraj wieczorem już 73!!! 2 kg w tydzień.. to nienormalne
dzoan spokojnie kruszyno, przeciez jesteś na ostatniej prostej, to na pewno woda, to raz, a dwa, po co się tak często ważysz? Ja nawet wagi w domu nie ma, co mnie bardzo cieszy, bo pewnie, ważyłabym się kilka razy w tygodniu i doły łapała przez skoki wagi
Cytat:
Nie chciałam nic pisać, ale u mnie dzisiaj pokazała waga +18kg prawie, gdzie ostatnio było +16 i chyba naprawdę mi się woda zbiera, bo dobra- mielę buzią jak krowa wyjadaczka, no ale bez jaj
kolejna to woda, en, sama woda! Wszystko spadnie po porodzi, zobaczysz
Cytat:
wczoraj z tego co słyszałam to realną datą jest 14.07 i wtedy kaucja która szła na poczet ostatniego msc dzielona jest przez pół i nam tą połowę właściciel oddaje..
No tylko, ze dla Tzta przewiezienie rzeczy to jest połowa dnia.
no to jeszcze ponad tydzień widzisz, co się u nas na wątku dzieje
Stary 2013-07-05, 10:29   #3937
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj z tego co słyszałam to realną datą jest 14.07 i wtedy kaucja która szła na poczet ostatniego msc dzielona jest przez pół i nam tą połowę właściciel oddaje..
No tylko, ze dla Tzta przewiezienie rzeczy to jest połowa dnia.
kurcze Tomuś to wychodź już chyba nie chcesz w pierwszych dniach życia obcować z dziadkami i psią ferajną..no daj żeś spokój Młody!

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Mam wrażenie że En sobie prędzej suty ukręci niż Tomka wykurzy

Tomuś kolejny apel- nie daj swojej mamie ukręcić sobie sutów! Załatwcie wszystko w pokojowych stosunkach..

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:30   #3938
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Zjadłam śniadanie.. 2 kromy.. kawka i ciągle jestem głodna cholercia..

a kg lecą ku górze.. mówiłyście, że pod koniec waga hamuje
Ja chyba naprawdę zbieram wodę.. tydzień temu u gina ważyłam 71 kg, a wczoraj wieczorem już 73!!! 2 kg w tydzień.. to nienormalne
No hamuje. Potem się tyje 1kg na tydzień

U mnie dzisiaj rano waga pokazała 18,5kg

Mąż nieśmiało chyba daje znać że grubo wyglądam, bo jak mu kilka dni temu wspomniałam o stepperze tak dzisiaj mi go kurier do domu przyniósł

Złościć się na niego, lać czy przytulić

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:30   #3939
idzia111
Zakorzenienie

Aż idę się zważyć

wróciłam, mam 13 kg na plusie, czyli ja też przez 2 tyg nabiłam 2kg

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-07-05 o 10:35
Stary 2013-07-05, 10:32   #3940
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:

Cynamonka napisała, że Adaś urodził się dzisiaj, 3 kg bez 1g, i 49 cm, resztę da znać jak wróci
Aaa, no nareszcie !!! Wspaniale. Bardzo się cieszę! Gratulację Cynamonku!
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:32   #3941
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Mąż nieśmiało chyba daje znać że grubo wyglądam, bo jak mu kilka dni temu wspomniałam o stepperze tak dzisiaj mi go kurier do domu przyniósł
super mąż, patrz jak wsłuchuje się w Twoje potrzeby

czuję czkawkę Alika w lewym boki, blisko pępka
chyba z główki w dole już nici. ciekawe ile razy ten szogun będzie się przekręcał
Stary 2013-07-05, 10:32   #3942
magolina
Wtajemniczenie

Dobry

Ojj działo sie działo wczoraj i dzisiaj super, że tyle maluszków już na świecie

Trzymam kciuki za kolejne rozkręcenie porodów - szczegolnie tym terminowym, no i za dzisiejsze wizyty

Rockyyy poród ekspresowy kolejna stworzona do rodzenia Witam Laure na świecie i GRATULUJĘ

Czarowniczko moje gratulacje, witam Lokatorka na świecie cieszę się, że nerka już mniej boli i trzymam kciuki, żebyś szybko dosżła od siebie po cc

Cytat:
Hej kochane!
Niestety okazało się, że jest chory na zespół Downa i ma rozszczep podniebienia miękkiego Nie spodziewaliśmy się tego ale coż, tak w życiu bywa. I tak jest dla nas największym skarbem, naszą kruszynką maleńką. Cóż, będziemy kochać go jeszcze bardziej i poświęcać więcej uwagi niż zdrowemu maluszkowi. Teraz modlimy się aby nie ukazały się żadne inne choroby i wady bo ma być jeszcze dokładnie przebadany a we wtorek badania genet. pod zespół Downa, ale to tylko na potwierdzenie bo diagnoza jest jednoznaczna.
Mój mąż jest po uszy zakochany w naszym okruszku, był u niego kilka razy, miotał się między mną a nim, ja niestety miałam go tylko przez chwilkę na piersi po porodzie. Przyniosą mi go najwcześniej jutro rano, teraz leży sobie pod lampami i sie ogrzewa bo zmarzluch jest.
Tęsknie strasznie za tym moim maleństwem, tak bardzo chciałabym go przytulić... Płaczą teraz jakieś dzidziunie i tak słucham i się zastanawiam, czy to nie mój okruszek kochany za mamusią łka...

Witam i Dominiczka
Tak pieknie napisałaś o synku, mimo tego, że na pewno szokiem dla Was była diagnoza tak jak już pisały dziewczyny - jesteś wspaniałą mamą, a Tż tatą i ma szczęście Dominik ,że ma tak kochanych i oddanych mu rodziców. Trzymam kciuki, żeby nie zdiagnozowali już żadnych wad. Macie moje wsparcie i ciepłe myśli

Cytat:
Hej laseczki U nas wszystko w porzadku Antosia pieknie je i nie placze dzis przespala noc od 23 do 4.30 i jak sie obudzila to nie plakala tylko rozgladala sie jest taka wspaniala i kochana dzis na 90% idziemy do domku Jak tylko wrocimy to podesle wam zdjecie mojego malego cuda Gratuluje nowych maluszków
Super, że wychodzicie i że Malutka grzeczna czekam na fotki

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Witamy się z Michasiem w dniu terminu porodu.

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość

Syn wstał i do mnie już MANIAKU już Na komputerze
no to Ci pojechał

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Wlasnie przeszedl obchod. Rozpisana jestem na poniedzialek na CC. Mam pozniej dopytac na ktora godzine. Skocze do dyzurki to mi powiedza, bo jest pielegniarka co moj lekarz z nia pracuje to mi wszystko powie. Marysia o niebo lepiej, spia sobie jeszcze z TZ. Ale kazalam ja dzis zostawic, bo chce zeby TZ ja zaszczepil w przyszlym tyg, bo mamy jeszcze dwa szczepienia nie zrobione. Samopoczucie mi sie poprawilo. Wogole mam fajne dziewczyny na sali, wesolo jest, dziela sie wszystkim, pomocne sa bardzo.Milo sie lezy.

Lece nadrabiac choc wiem z FB
czarownica i rockyyy gratulacje!!!!!!
Eve super, że masz fajne dziewczyny i masz rację, odpoczniesz sobie, nabierzesz sił przed cc

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
dzień dobry
dziś trochę lepszy mam nastrój, przemyślałam wszystko przez noc-te moje kumulacje chorobowe ciążowe i mi lepiej - tak po prostu musi być, w poniedziałek się dowiem jak najwięcej, a teraz nie będę się zamartwiać bo to do niczego dobrego mnie nie doprowadzi

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41645895]
Aaaaa zapomniałam... I witam się w 40 tygodniu ciąży [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość

ja dziś wkraczam w 36tc, ale ten czas leci

Cytat:

AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Adaś się zdecydował
Moja gratulacje Cynamonowa

Cytat:

Witam się również w 40tc Kto jest przede mną w kolejce? No oprócz Anluki, Iwony i Elaine

Oliath Lilo jest taka śliczna a patrząc na Twoj brzuch w zyciu bym nie powiedziała, że 3 razy rodziłaś

Elaine trzymałam kciuki za Twojego Tż, bo zaczęłam nadrabiać przed 9 i mam nadzieję, że Tż zdał

I tak nie zacytowało mi wszystkiego

Gratki za resztę nowo rozpoczynających się tygodni.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:33   #3943
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013

Cytat:
Hej kochane!

gratuluje . Masz swojego synka przy sobie. Jestes bardzo dzielna Kobieta i masz wspaniałego męża . Trzymam kciuki za pozytywne badania

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:33   #3944
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Wiecie co, albo dziś już nie będzie porodów, bo ... dziewczyny normę wyrobiły ... albo w tym tempie do wieczora będą jeszcze dwa, a może i cztery (jeśli tak expresowe jak Rockyyy?)
Idzia- rozpiskę mi tu dawaj, bo ja muszę rozplanować sobie najbliższy tydzień

WOJTUŚ
Stary 2013-07-05, 10:33   #3945
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Aż idę się zważyć
Ja też. Po sporym śniadaniu jestem, ale sprawdzę co i jak.
Stary 2013-07-05, 10:36   #3946
idzia111
Zakorzenienie

skylie nie mogę podać rozpiski, bo kodeks czarownic mi tego zabrania Weźmie Cię nagle, z zaskoczenia i git, a tak będziesz czekała jak na wyrok
Stary 2013-07-05, 10:36   #3947
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Aż idę się zważyć

dla tej Pani

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
super mąż, patrz jak wsłuchuje się w Twoje potrzeby
No taki mąż to skarb

WOJTUŚ
Stary 2013-07-05, 10:37   #3948
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Wiesz co ja rozumiem, że teście i psy to zbędny tlok, ale z drugiej strony każda zmiana miejsca dla takiego maluszka to duża zmiana i może mieć troszkę stresu. Może jednak lepiej by było, żeby ze szpitala od razu iść do teściów. Cho.lercia trudna sprawa. I tak i tak niedobrze.
z jednej strony tak, no ale powiem Ci, ze jak ostatnio tam bylismy z Tztem to ojciec Tzta nas wzial do tego pokoju w ktorym mamy "urzędować" i się pyta gdzie łóżeczko postawimy, czy w pokoju gdzie my spimy czy w salonie gdzie sa oni i 3 psy łącznie z naszym w ciagu dnia. Ja mowie, ze łóżeczko bedzie tutaj, bo o ile nasz pies to nie jest problem bo i tak by był nawet jak bysmy mieszkali razem, o tyle te dwa inne psy sa jeszcze wieksze od naszego i głosne do tego.. a tesc na to: no ale jak to? dziecko powinno byc w salonie razem z nami wszystkimi. Ja mowie na to, ze nie ma mowy i dziecko tu ma swoje miejsce.. no ok.. za chwile temat czy my mamy zamiar tv dawac do tego samego pokoju gdzie jest dziecko, my mowimy ze tak, a on na to ze jak to? ja mowie normalnie, wiadomo ze nie bedzie tv szedl 24h/7 dni w tygodniu i na całą regulację, ale nie mam zamiaru skakać koło dziecka na palcach przez całą dobę z zamknietą buzią, bo dziecko tez powinno wiedziec kiedy jest pora dnia i sa normalne odgłosy (oczywiscie sciszone, ale jednak), a kiedy jest noc i jest całkowita cisza.. no to tutaj znowu cisza wymowna..

No a po chwili mówi: no a pies? ja mowie: pies tak jak zawsze był obok nas w pokoju w którym spalismy tak i bedzie tutaj obok nas. "No ale jak to" no tak to- pies jest rownoprawnym członkiem rodziny i strasznie płacze i wyje jak w nocy jest w innym pokoju niz my zamkniety za drzwiami, wiec mu tego nie zrobie bo jest dla mnie tak samo wazny. Nasz pies, nie mowie o ich psach.. no a on znowu mina lorda jak to on nie rozumie, bo on by zamknął psa w innym pokoju najchetniej no bo dziecko..

No wiadomo, na pewno mi pomogą, ale jednak chciałabym zeby normalnie sie to wszystko toczyło, a nie stawac na głowie i wywracac wszystko do góry nogami..

Ale wiadomo, ze najlepiej bedzie jak po prostu powrócimy we trójke "na swoje", a póki co to sa takie moje przemyslenia, które dodatkowo mnie wkurzają z racji tego, ze kazdy hormon mi daje do wiwatu i to ostro..
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm

Edytowane przez enlevee
Czas edycji: 2013-07-05 o 10:40
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:39   #3949
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
skylie nie mogę podać rozpiski, bo kodeks czarownic mi tego zabrania Weźmie Cię nagle, z zaskoczenia i git, a tak będziesz czekała jak na wyrok
To może jakiś mały przeciek chociaż?
E tam czekała jak na wyrok, muszę rozplanować kiedy i gdzie uderzyć na wyprzedaże

WOJTUŚ
Stary 2013-07-05, 10:42   #3950
enlevee
Zakorzenienie

Skylie- mój mi zapowiedział, że będzie mi liczył każdą kalorię więc już chyba bym wolała stepper

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-05, 10:45   #3951
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale wiadomo, ze najlepiej bedzie jak po prostu powrócimy we trójke "na swoje", a póki co to sa takie moje przemyslenia, które dodatkowo mnie wkurzają z racji tego, ze każdy hormon mi daje do wiwatu i to ostro..
No ale jak to...
Wybacz nie mogłam się powstrzymać Róbcie tak jak wy uważacie i dla Was najlepiej
A dziecko w salonie- porażka. Dziecko potrzebuje swojego kąta, wyciszenia i spokoju a nie miliona osób i bodźców na raz

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Skylie- mój mi zapowiedział, że będzie mi liczył każdą kalorię więc już chyba bym wolała stepper
Mój tż jeszcze czekał na pochwałę, że mi kupuje prezenty bez okazji
Jeśli chcesz to mogę użyczać stepper za drobną opłatą

WOJTUŚ
Stary 2013-07-05, 10:45   #3952
paulinka777
Raczkowanie

Wróciłam z zakupów!

Na obiad będzie tagiatelle w sosie śmietanowym z łososiem
Kupiłam jeszcze truskawki i czereśnie (truskawki już się kończą ale to może i lepiej skoro nie bardzo je można jeść podczas KP).
Kupiłam również dzbanek do filtrowania wody DAFI za całe 5zł w kauflandzie
A teraz leżę i myślę- ale nuuuuuuuuuuuuuuda....

Cytat:
No właśnie dziś sceptycznie podchodzę do porodu. Mecz siatkarski jest wieczorem i chętnie bym obejrzała. Mam po prostu inne plany na dzisiaj.
Oli też miała inne plany, ale wszystko pogodziła ze sobą i urodziła Więc tutaj nie czaruj Kochana

Cytat:
Dziewczynki nawet dobrze mi w szpitalu, odpoczne przed CC, bo w domu to wieczna robota, tu moge lezec ile mi sie chce. Dowiem sie pozniej o ktorej co i jak i wam dam znac. TZ z mala sobie radza, wiec nie jest zle.
No widzisz! Ty sobie odpoczywaj- każdemu się należy, a TŻ doskonale sobie poradzi

Cytat:

Baardzo się cieszę !!!!!!
Cynamonki wielkie ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!1

Ale jaja hehehe... Witamy na świecie Mały Uparciuchu!!!! Duże duże duże uściski dla Mamusi

Cytat:
Witam się również w 40tc Kto jest przede mną w kolejce? No oprócz Anluki, Iwony i Elaine
Ja ja ja!!!! Planuję do niedzieli urodzić No już w ostateczności do wtorku

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Zalaczam

Ostatnia fota po wczorajszym SPA - tak wyglada BŁOGOSTAN
Co tu pisać....

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Plusem mojego tp jest to, że mogę sobie pospisywać wszystkie wasze metody wyganiania maluszków - póki co najważniejsza jest dla mnie rada karolajn o laysach piri piri a później pewnie taką karteczką będę się mogła co najwyżej podetrzeć, bo ali i tak zrobi, co będzie chciał
Nie wpisuj Broń Boże na listę sprzątania mieszkania na glancuś w każdym kącie- Nie działa!
Stary 2013-07-05, 10:46   #3953
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
No ale jak to...
Wybacz nie mogłam się powstrzymać Róbcie tak jak wy uważacie i dla Was najlepiej
A dziecko w salonie- porażka. Dziecko potrzebuje swojego kąta, wyciszenia i spokoju a nie miliona osób i bodźców na raz

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Mój tż jeszcze czekał na pochwałę, że mi kupuje prezenty bez okazji
Jeśli chcesz to mogę użyczać stepper za drobną opłatą
steppery mnie nie kręcą.. jakoś zawsze rozstawałam się z nimi po 3 minutach drałowania

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-07-05, 10:48   #3954
tysia222
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość

a ja już w łóżku. Mam nadzieję, że jutro dr mnie przyjmie i zbada szyję chociaż, więc proszę też o kciukasy.
I jako, że już po północy, to witam się w 37 tygodniu

Gratulacje tygodnia! I trzymam kciuki!

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Hej kochane!

Gratuluje Dominiczka Aż się wzruszyłam, z jakim uczuciem o nim piszesz. Dominiczek będzie miał super rodziców

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Czekamy na foto I super, że będziecie już w domku!
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-05, 10:49   #3955
Anulka_p
Zakorzenienie

Wróciłam. U mnie + 14 kg. Też mnie urosło. Od poniedziałku 1 kg. Już mnie chyba więcej nie urośnie co? Dziś termin, więcej się nie ważę!
Stary 2013-07-05, 10:49   #3956
lachryma
Zakorzenienie

hejka,

ale się dzieje od rana, w sumie od nocy

kallisto i cynamonku nasz- gratuluje !! super, że przywitali świat kolejni chłopcy

ja dziś z Oliwią zaczynamy 39 tydzień, już niedługo

dzoan- szkoda psinki, mam nadzieję, że z tego wyjdzie. ale prawda jest taka, że kierowcy to żadna wina, a właścicielki. i jeśli mam być szczera, niech się właściciel psa cieszy, że kierowcy się nic nie stało i że np chcąc wyminąć psa nie wjechała w słup czy kogoś na chodniku...
Stary 2013-07-05, 10:50   #3957
tysia222
Raczkowanie

Cytat:
Hej dziewczynki

Wlasnie przeszedl obchod. Rozpisana jestem na poniedzialek na CC. Mam pozniej dopytac na ktora godzine. Skocze do dyzurki to mi powiedza, bo jest pielegniarka co moj lekarz z nia pracuje to mi wszystko powie. Marysia o niebo lepiej, spia sobie jeszcze z TZ. Ale kazalam ja dzis zostawic, bo chce zeby TZ ja zaszczepil w przyszlym tyg, bo mamy jeszcze dwa szczepienia nie zrobione. Samopoczucie mi sie poprawilo. Wogole mam fajne dziewczyny na sali, wesolo jest, dziela sie wszystkim, pomocne sa bardzo.Milo sie lezy.
To przynajmniej się nie bedziesz nudziła aż do poniedziałku. Zazdroszcze, że już za niedługo będziesz tulić maleństwo
Stary 2013-07-05, 10:50   #3958
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam. U mnie + 14 kg. Też mnie urosło. Od poniedziałku 1 kg. Już mnie chyba więcej nie urośnie co? Dziś termin, więcej się nie ważę!
teraz będzie tylko spadać
Stary 2013-07-05, 10:51   #3959
tysia222
Raczkowanie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41645895]

Aaaaa zapomniałam... I witam się w 40 tygodniu ciąży [/QUOTE]

Stary 2013-07-05, 10:51   #3960
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Mój też podejrzewam będzie zaglądał mi w talerz. Już mówi, że BĘDZIEMY się starać, BĘDZIEMY walczyć, więc podejrzewam, że skończy się na tym, że jak wyciągnę łapkę po czekoladkę, to w tę łapkę dostanę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości