|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: piękne do wakacji ;)))
Witam
Jak wam dziewczyny idzie bo u mnie mobilizacja,ćwiczonka,die tka-pełną parą ale z wymiarami nie jest tak super ale troche ruszyło teraz to bedzie tylko lepiej Popijam własnie zielona herbatke i bede sie zabierala za śniadanko noseknosek-czytalam na dietetycznym że tez kilogramy polecialy super mowisz ze zabierasz sie za tamili brzuch ehh... ja raz sie za te cwiczonka zabralam jak dla mnie strasznie trudne ale wlasnie powinnam najwiekszy wycisk dac brzuszkowi Ja wole prostsze ćwiczonka silowe i za to duzo aerobow Nefre-tez ćwicze 8 min ABS,Arms,buns jak dla mnie te ćwiczonka rewelacja![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
#1652 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
tak, muszę wziąć się za ten głupi brzuch
najgorsze w moim przypadku jest to, że ładnie zszedł mi tłuszczyk z górnej partii brzucha i tam jest naprawdę szczupły, ale dolne mięsnie wyglądają na nietknięte ![]() dlatego muszę kupić płytkę tamilee na pośladki i brzuch... czy widziałyście ją może w jakimś zwykłym sklepie (typu media markt, albo jakis hipermarket)?
|
|
|
#1653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale przy racjonalnym zdrowym odzywianiu wkońcu ruszy mam taka nadzieje ,nie odrazu sie bedzie mialo piekna figure musimy byc wytrwałe Tamili widzialam kiedys w tesko popatrz może jeszcze będa mieli
|
|
|
|
|
|
#1654 |
|
*sportaddict*
|
Albo poszukaj na eMule
|
|
|
|
|
#1655 |
|
Wtajemniczenie
|
o! znalazłam całą kolekcje na allegro
wstawiam link http://www.allegro.pl/item187091217_...ale_cena_.html
|
|
|
|
|
#1656 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
U mnie dietka tak sobie, waga jak na okres przed okresem to nie jest zle, a cwicze niestety zaniedbane, mam taki nawal nauki ze marze niestety zazwyczaj tylko o snie po calym dniu charowki.... Ale mysle ze za tydzien bedzie juz wiecej czasu i po okresie wiec bd mogla cwiczyc pelna para... |
|
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie dokładnie to samo... ja się po egzaminach biorę za siebie
|
|
|
#1658 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1659 |
|
Przyczajenie
|
heyka tom się dołącze mam koszmar 68 kg przy wzroście 165cm. nic mmi juz chyba niem pomoze
pomozcie
|
|
|
|
|
#1660 |
|
*sportaddict*
|
pomoze oczywiscie
![]() dieta + cwiczenia
|
|
|
|
|
#1661 |
|
Raczkowanie
|
Ja sie tez do was przylanczam
Waze 70 kilo przy 170 cm po przyjezdzie z Polski po Sietach i nie mam pojecia jak moglam na to pozwolic, bo zawsze wazylam 60 kilo a teraz 70 rowno, normalnie tak mi wstyd ze sie tak zapuscilam, musze schudnac, nawet chodze od 2 miesiecy na Fitness Studio, tylko jakos ani kilograma nie schudlam na tych maszynach to nic nie daje nawet sie niespoce jak na tym cwicze a przeciez powinnam zeby schudnac, chyba sie wypisze i zaczne jazde na rowerze plus bieganie to mi napewno pomoze, slodyczy malo, i nie tlusto jem, nawet mnie dzis cos skusilo przymierzyc swoje stare spodnie w ktore sie wogole juz nie miescilam, i wiecie ze sie udalo mi w nie wcisnac, co prawda tluszczyku jeszcze trochu mi wystawalo, ale jeszcze troche i przy tej pogodzie schudne biegajac i jezdzac na rowerku, szczegolnie do wakacji chce schudnac, zeby miec jak sie pokazac na basenie ![]() cwicze od wczoraj w domu sama, mam zamiar 2 razy w tygodniu cwiczyc na karimacie w domu. pozdrwawiam wszystkich i zycze sukcesow jak znacie jakies dobre rady to wpisujcie, ja tez bede pisac jak cos bede wiedziec
|
|
#1662 |
|
Raczkowanie
|
` oj. Skąd ja znam ten straszny brzuch. ;D
Też muszę coś z nim zrobić. Ale szczerze to dopiero za tydzień będę miała czas. ^^ No ale w sumie codziennie robię jakieś tam brzuszki i u góry jest ok. a niżej... |
|
|
|
|
#1663 |
|
Zadomowienie
|
Tez nizej(ta oponka) najszybciej leci jak zrezygnuje sie ze slodyczy i gazowanego. Tak wlasnie zrobilam przez 20 dni udalo mi sie wytrzymac bez slodkiego i naprawde widzialam roznice...
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Jak tam dziewczyny po wekendzie? u mnie troszke grzeszków było ale takie malutkie wiec sie nie martwie Było sporo ruchu,wybralismy sie z Tzetem w gory spalilam sporo kalorii chociaż wycieczka zakonczyła sie pysznym obiadkiem ale na deserek juz mnie nie namowil .Ehh... wczoraj spotkalam kolezanke ktorej nie widzialam jakieś 3 miesiace i pierwsze co powiedziała jak mnie zobaczyła ale schudlaś! kurde ale sie ciesze że widac postępy A od dzisiaj znowu zaczynam pracowac nad brzuszkiem hehe w tygodniu tylko ten weekend odpoczywam od ćwiczonek więc od poniedziałków zawsze pełna parą |
|
|
|
|
#1665 |
|
*sportaddict*
|
A ja mam okres, więc na wadze więcej, jestem cała spuchnięta i obolała grrr
ale ćwiczyłam
|
|
|
|
|
#1666 |
|
Raczkowanie
|
` może faktycznie odrzuce te słodycze i gazowane napoje. ;D
ale dopiero za jakiś czas, bo teraz to czekają mnie różne stresy, więc uspokoję się w słodyczach. ;D |
|
|
|
|
#1667 |
|
*sportaddict*
|
Moniaho, to bardzo zły pomysł - przyzwyczajasz się do zagłuszania stresu jedzeniem, a chyba wiesz, jak to się kończy
|
|
|
|
|
#1668 |
|
Zadomowienie
|
Ja wlasnie tak robilam nadal czasem robie ze swoje stresy wlasnie zajadam ;/
A u mnie dzis niespodzianka pomimo okresu z waga jest calkiem niezle
|
|
|
|
|
#1669 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() popieram popieram Cytat:
|
|
|
#1670 | |
|
|
Cytat:
potwierdzam a przynajmniej w takich zastraszających ilosciach ich już nie spożywam od jakichś kilku tygodni i różnica jest
|
|
|
|
#1671 |
|
*sportaddict*
|
Racja, do tego gazowane napoje mają tę wadę [poza kalorycznością], że rozpychają żołądek i najadasz się dopiero większą ilością jedzenia i szybciej jesteś głodna
|
|
|
|
|
#1672 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bez gazowanego jakos nie moge to znaczy bez wody, kupuje sobie nałęczowianke delikatnie gazowaną jakos niegazowana mi nie smakuje Takze odstawiłam slodycze no juz nie wcinam ogromnych ilosci ale nie powiem jak mnie najdzie to zjem sobie a co tam wiadomo nie kończy sie na calej czekoladzie ale paseczek zjem Widze róznice i co najlepsze widze ja po ubraniach i znajomi tez ją widza az miło posluchać słow "schudlas" a więc teraz nie moge zaprzepaścic tego co już osiagnelam Trzymam za was dziewczyny kciuki i za siebie też Latysia-dziekuje strasznie jestem z siebie dumna
|
|
|
|
|
|
#1673 |
|
|
ja dla maniaczek słodkich gazowanych napojów polecam herbatki owocowe
oczywiście bez cukru. Moją ulubioną do tej pory jest Truskawka z wanilią Herbapolu Pachnie i smakuje jak kisiel, pycha
|
|
|
#1674 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, ja mam takie pytanie. Ponieważ nie bardzo umiem ułożyć sobie zestawu ćwiczeń, a wyczytałam tu, że pingwinek pisała iż nie ma sensu marnować czasu na np. hula -hop czy aerobik ćwiczę sobie na podstawie filmików Cindy Crawford - Workout z trenerem Radu. Jakoś nie mogłam znaleźć na forum zbyt wielu opinii dlatego jestem ciekawa co myślicie o tym zestawie - jest tam rozgrzewka, trening nóg i pośladków, ciężarki, brzuch i na koniec rozciąganie. Łącznie trwa jakieś 45 min. I nieźle mnie potrafi zmęczyć. Pamiętam że kilka lat temu też ćwiczyłam z taką kasetą i w ponad miesiąc miałam całkiem ładny kaloryferek na brzuchu. Tylko chciałam zapytać czy mogę tak codziennie - oczywiście 1 dzień na odpoczynek i czy ten zestaw fitness to jest i siłowe i aerobowe? Bo w sumie słabo się znam. W moim przypadku i tak odpada bieganie i rowerek narazie.
Pozdrawiam.
|
|
#1675 |
|
Raczkowanie
|
Hmm... mam 170, ważę niby 58, wyglądam normalnie, ale... Ciekawa jestem czy dobiję 52??
Nie mam zamiaru się odchudzać, nie lubię stosowac diet (chyba że zmiana odżywiania na stałe, ale akurat odżywiam się ok). Dlatego będę ćwiczyć ![]() Jeszcze nie wiem czy od dzisiaj czy od jutra ale będę Jedno ćwiczenie to na pośladki, zwyczajne podnoszenie, drugie to 6 weidera, a trzecie jak mi się będzie chciało to skakanka, poza tym chodzę na spacery z psem - godzinka spaceru czyni cuda w metabolizmie ![]() Życzcie mi powodzenia, trzymam też kciuki za innych. Spróbuję zrobić zdjęcia przed i po, ale nei jestem jakoś strasznie zmotywowana więc w sumie to zobaczymy :P |
|
|
|
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Co tam moje panie?
Jak Wam idzie odchudzanie? (rymy rymy tworzymy rymy )Dzisiaj jestem już po ćwiczeniach : 20 minut skakanki, 8 minut abs posladki i 8 minut abs brzuch oraz siłowy )Chyba wybiorę się jeszcze na spacer z psem bo pięknie dzisiaj jest
|
|
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
ooo - ostatnio mam wiele potyczek jedzeniowych, ale nie przejmuję się tym
Uważam, ze nadrabiam cwiczeniami, ogólnie aktywnym trybie zycia ![]() Ostatnio tylko zauwazyłam, że trochę sflaczał mi brzuch to postanowiłamsię wziać trochę za niego . No i dzisiaj mija 17 dzien jak słodyczy nie jem, ale pasuje, bo w sobote wypadają mi i chrzciny i 18 kumpeli, a żałować sobie nie zamierzam Od niedziele wracam do zdrowych nawyków
|
|
|
|
|
#1680 |
|
Zakorzenienie
|
A jak tam u Ciebie?
![]() Wiesz.. nie przejmuje już się tak bardzo jedzeniem jak kiedyś. Nie rozpaczam, że zjadłam tam kawałek kiełbasyz grilla czy też trochę loda. I czuję się o niebo lepiej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.

ale z wymiarami nie jest tak super
ale troche ruszyło teraz to bedzie tylko lepiej
ale wlasnie powinnam najwiekszy wycisk dac brzuszkowi

Było sporo ruchu,wybralismy sie z Tzetem w gory spalilam sporo kalorii
Jak Wam idzie odchudzanie?