|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
|
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi to się mata skip hop podobała, ale szkoda kasy mi było
|
|
#2793 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jesli chodzi o puzzle piankowe to ja bardzo polecam ale osobiscie radzilabym brac takie drozsze ale za to z atestami bo dziecko pozniej lubi te puzle brac do buzki.
http://www.branzadziecieca.pl/aktual...gii-i-francji/ temat byl na topie jak moja Gabi byla mala. Moze teraz sie to zmienilo i w tych tanszych nie ma juz szkodliwych substancji
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-07-08 o 13:35 |
|
|
|
#2794 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
uzywka z all
|
|
|
|
|
#2795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi o zakwaszenie wiem,że tak nasze babcie robiły i wczoraj znalazlam jakiś artykul pediatry na ten temat nie mniej jednak wolę mojemu Leosiowi ocalić szczochów w buzi i idziemy do lekarza Cytat:
Lubcia, fajnie,że jesteś bo się martwiłam,że zniknęłaś gdzieś ale dziewczyny napisały,że masz urlop pewnie,że dawaj na środowe spotkanko, ja do was dołącze pozniej bo w pracy jestem ale geenralnie nie moge sie doczekać srody |
||
|
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaka jest gwarancja, że w tych droższych na serio ich nie ma jak byłam na kupnie tych puzzli, to czytałam o różnych firmach, m.in. o tej macie skip hop i też były informacje, że niby zakazali spzredaży tych mat, a one tanie nie są
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2799 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Ewik, boję sie, dlatego jak jej daje chrupka do łapki, to pilnuje, jak zostaje w łapce mały kawałek to zabieram, bo potrafi wpakowala cały do buzi a to cholerstwo lubi sie kleic.
Biszkopta natomiast sama jej trzymam, bo jak dałam do ręki to dziaslami odlamala kawałek. Ale ogólnie te tylko tak ciumka sobie tylko. [QUOTE dziewczyny, u nas z języczkiem gorzej ![]() [/QUOTE] marsi, nie chcesz wiedzieć o czym pomyślałam w pierwszej chwili kciuki za wizytę! Cytat:
a teraz wynajmujecie ? Myślę, że to nie niezły pomysł. Cytat:
przeca bez różnicy tydzień w te czy we w te. Jak mawiał prof od architektury - nie apteka ![]() Cytat:
super,ze sie wreszcie udało! ![]() Cytat:
jak to pisałam, to sie właśnie zastanawialam jak u Ciebie z porządkami Cytat:
cześć, kochana, fajnie, że wróciłas! Cytat:
![]() Tej to dogodzic :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||
|
|
|
#2800 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Dziewczyny..muszę Wam opowiedzieć..karmiłam małego i pisałam z Wami..mały zaczął stękac, wiedziałam że jak zjemy to czeka nas zmiana pieluchy
Ale żeby nie od razu po jedzeniu...chciałam żeby odbil więc troszkę z nim pochodzilam...beku nie bylo za to on coraz bardziej zły..nie dziwne śmierdziało okropnie trudno.. więc na przewijak..nachylam sie do pieluchy...i bach.. moja bluzka w gownie ... Body uwalone juz od zewnątrz..no to wiedziałam już że sajgon..rozpielam body a tam po pachy..maly macha łapkami prosto w swoją kupę...ja mu wycieram a za chwilę to samo...i myślę jeju jak to ogarnąć..muszę go wykąpać.... napuscic wody i go wykapac bo inaczej nie da rady.nieźle się przy tym naglowilam jak to logistycznie rozstrzygnac wszystko..ale dałam radę..już widze mojego Tz.... jakby w domu był sam i miał taka akcję ![]() P.s. Jak go czystego położyłam na, ręczniku..uśmiechnal się szeroko a ja, zaczęłam się na głos śmiać z tego wszystkiego.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-07-08 o 14:09 |
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
neti wybacz, ale za cholerę Cię nie rozumiem
|
#2802 |
|
Zadomowienie
|
marsi kciuki za Wasza wizyte, a ciekawe czy Ewik juz po? Mam nadzieje, ze da znac, ze wszystko ok
![]() Ciekawe jak tam Yellow...
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-07-08 o 14:05 |
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() generalnie chodzi o mega giga wielgachna kupe
|
|
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Przepraszam ..wszystko już poprawiłam...nienawidze pisać w smarfonie....mam za duze palce chyba..szybko..szybko i takie kwiatki potem
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2805 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Melduję że chyba się udało! Babka przyjęła oświadczenie, ja mam podbitą kopię więc chyba mogą mi naskoczyć jak co pytałam o to pismo, że napisali że będzie odmowa jak po 5 lipca to dostaną ale ona machnęła ręką. Na wszelki wypadek będę często do skrzynki zaglądać ale mam nadzieję że już wszystko będzie ok.Zostawiłam Olololo na godzinkę u babci mojej, przyszliśmy do domu to oczka już mu leciały, a po 5 minutach dostał histerii i płakał tak przez godzinę ![]() niedawno zasnął, ze zmarszczonym czołem :P i najmniejszy szelest go budził i się straszył ciekawe czy to przypadek czy go dyktatorka nr 2 przestymulowała, bo to nie był płacz z bólu.Cytat:
za pół roczku. U mnie też pretensje jak powiem żeby czegoś nie robili to zawsze złość że nie mogą małego wziąć. Mnie denerwuje takie "przedmiotowe" traktowanie dziecka - skoro chce im się go przytulić to go biorą - przecież to nie zabawka jest. Skoro ładnie bawi się sam ze sobą to lepiej w tym czasie być po prostu w pobliżu, a nie mu przeszkadzać. No i ja uważam że ważne jest podążanie za potrzebami dziecka - jest czas na jedzenie, zabawę, sen, tulenie, spacer. Ale moja rodzina tego nie rozumie i zawsze jak tam idziemy to robią wszystko po swojemu a Oli potem nerwowy. Np ostatnio, byliśmy u babci, byli też inni goście a mały koło 18 widzę że zmęczony, więc przyniosłam gondolę i położyłam go tyłem do nas i światła żeby zasnął, a moja mama przy każdym jego kwęknięciu była przy nim i się śmiała do niego i go zaczepiała. Jeszcze mi powiedziała że on wcale spać nie chce bo się uśmiecha do niej, a potem jak zaczął płakać to oczywiście dlatego że głodny ja i tak zawsze wychodzę na heterę. Już przywykłam.Cytat:
za wizytę Cytat:
Cytat:
już niedługo szelki zapłoną Cytat:
Cytat:
A mieszkanko faktycznie ślicznie urządziłaś, może jest jakaś szansa na odkupienie go w przyszłości? Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2808 |
|
Lurker ;)
|
Charlizz nie do konca, to jest najem od spoldzielni. Czyli placimy tylko zwykly czynsz no i licznikowe oplaty. Mozemy robic z mieszkaniem co chcemy, zmieniac, remontowac itp. I mieszkac ile chcemy. Tyle, ze musielismy dac odstepne poprzedniemu lokatorowi( paredziesiat tysiecy). Zeby bylo w pelni nasze spoldzielnia musialaby sie zgodzic na wykup za jakis procent wartosci- poki co sie nie zgadzaja...
A ja bym chciala miec juz cos wlasnego. Nie oplaca sie inwestowac kupe kasy w to mieszkanie, bo nie wiadomo czy pozwola nam je wykupic. A chcielibysmy miec cos co zostawimy malej. No i rachunki+ kredyt to jest masakra. Ogrzewanie gazowe wyciska ostatnie grosze. Poki co przegladam oferty, ale ciezko bedzie isc np na 36 metrow z 2 pokojami gdy tutaj mamy 3 i metrow powyzej 60. To sie wyzalilam jak mi penisowo
|
#2809 |
|
Wtajemniczenie
|
Yellow
|
|
|
|
#2810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2811 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow-
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2815 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Yellow,super!
|
|
|
|
#2816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale ja dla wszelkiej pewności zadzwoniłabym tam jeszcze za jakieś dwa dni czy wszystko ok. |
|||
|
|
|
#2817 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za sesję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a on i tak wsadził nogi w kupę a potem rączki ![]() ja już po wizycie t. |
|||
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i był test białej rękawiczki?
|
|
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2820 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

i jakoś mi to ich cykanie przestało przeszkadzać, tak jak buczenie lodówki
żeby nie było, ja nikogo nie męczę

.... Ale o właśnie fajne puzle piankowr...tyko że te są chyba drogie,co?
uzywka z all 

... Body uwalone juz od zewnątrz..no to wiedziałam już że sajgon..rozpielam body a tam po pachy..maly macha łapkami prosto w swoją kupę...ja mu wycieram a za chwilę to samo...i myślę jeju jak to ogarnąć..muszę go wykąpać.... napuscic wody i go wykapac bo inaczej nie da rady.nieźle się przy tym naglowilam jak to logistycznie rozstrzygnac wszystko..ale dałam radę..już widze mojego Tz.... jakby w domu był sam i miał taka akcję