Praktyka czyni mistrza, także jeśli chodzi o walenie -cz16 bacików - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne > Druty, igła i szydełko

Notka

Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-08, 10:33   #4681
2018070520180950
Konto usunięte

Praktyka czyni mistrza, także jeśli chodzi o walenie -cz16 bacików

Cytat:
Napisane przez AnnaOstapiuk Pokaż wiadomość
Pamiętacie jak pokazywałam Wam mój wierszyk na konkurs zielono mi? O witaminach w zielonych roślinach?
WYGRAŁAM
Wlaśnie przyszła patelnia i zestaw przypraw Prymat w liczbie 27 sztuk
Później Wam pokażę zdjęcie.
Gratulacje

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinka_5 Pokaż wiadomość
polskiego masz chłopaka ? czy angielskiego

to wielki projekt wzięłaś na warsztat
Angielskiego

No ciekawe czy go skończę hehe
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 10:37   #4682
Malinka_5
Zakorzenienie

Dot.: Praktyka czyni mistrza, także jeśli chodzi o walenie -cz16 bacików

a ja byłam na kontroli z Pitkiem, niepokoił mnie garb... jaki się pokazuje gdy się zgina, doktor nazwał to kosmetyczną sprawą, wypchał kręgosłup żebra, jak stoi to lekko łopatka odstaje a przy schylaniu to widać

można żebra naciąć i coś z tym robić, ale żadnego zagrożenia dla zdrowia to nie robi, Powiedziałam Pitkowi,że jak będzie chciał coś z tym robić to sam ma zadecydować, ale on nie chce

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
Gratulacje

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Angielskiego

No ciekawe czy go skończę hehe
oj tam kiedys skończysz

tego co na wycieczce z nim byłaś ? fajny i przystojny chłopak

Edytowane przez Malinka_5
Czas edycji: 2013-07-08 o 10:54
Malinka_5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 10:55   #4683
rardan
Zakorzenienie

Witajcie.
Aniu, gratuluje wygranej.
Witaj Iwonka.
rardan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 11:02   #4684
Monika_75
Zakorzenienie

GG do Monika_75 Send a message via Skype™ to Monika_75

dzieńdoberek

normalnie zaraz mnie coś trafi; w czwartek zamówiłam na all tusz i poprosiłam faceta, żeby mi wysłał je jak najszybciej; paczka została nadana kurierem w czwartek i zgodnie z logiką powinna być u mnie w piątek, ewentualnie dzisiaj; sprawdziłam na stronie kuriera i okazało się, że dopiero dzisiaj przed 9 wydali ją kurierowi ; a ja czekam na ten tusz jak na zbawienie, bo muszę zamówioną kartkę oddać; chyba zadzwonię i opier....

papierowe twory
włóczkowo-kordonkowe dziergałki
blog: REALKOWY ŚWIAT RYBKI

Preferencje

Edytowane przez Monika_75
Czas edycji: 2013-07-08 o 12:17
Monika_75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 11:18   #4685
SilverAguti
Zakorzenienie

dzień dobry
SilverAguti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 11:18   #4686
little_ola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cocci Pokaż wiadomość
hej Iwonka
wypoczélas?
little_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 11:18   #4687
SilverAguti
Zakorzenienie

Aniu gratulacje
SilverAguti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 11:23   #4688
SlonecznikB
Zakorzenienie

Aniu gratulacje, to teraz będziesz w kuchni siedziała i podziwiała nowy nabytek.

Witaj Iwonko jak po urlopie, wypoczęta, pełna zapału do pracy.

Monika pewno, że zadzwoń i powiedz co o tym myślisz i jacy to oni solidni.

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Idę na zakupy i dzisiaj będę robiła dla gości sałatkę Basi. Mam nadzieję, że będzie im smakowała, bo nic więcej nie planuję, to taki podwieczorkowy posiłek. Zawsze coś na ciepło robię ale w taką pogodę to myślę, że taka sycąca sałatka wystarczy. Wczoraj już przygotowałam galaretki z musem truskawkowym, zakupiłam babeczki i lody w zamrażalniki, jeszcze zapodam kawę mrożoną. Od czasu do czasu ktoś wpada mamę odwiedzić, dzisiaj ma przyjść kuzynka z mamą swoją, też już wiekową kobietą, która z laseczką chodzi.
SlonecznikB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 11:25   #4689
2018070520180950
Konto usunięte

Praktyka czyni mistrza, także jeśli chodzi o walenie -cz16 bacików

Cytat:
a ja byłam na kontroli z Pitkiem, niepokoił mnie garb... jaki się pokazuje gdy się zgina, doktor nazwał to kosmetyczną sprawą, wypchał kręgosłup żebra, jak stoi to lekko łopatka odstaje a przy schylaniu to widać

można żebra naciąć i coś z tym robić, ale żadnego zagrożenia dla zdrowia to nie robi, Powiedziałam Pitkowi,że jak będzie chciał coś z tym robić to sam ma zadecydować, ale on nie chce

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

oj tam kiedys skończysz

tego co na wycieczce z nim byłaś ? fajny i przystojny chłopak
Tak, to ten
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 12:09   #4690
Malinka_5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SlonecznikB Pokaż wiadomość

Idę na zakupy i dzisiaj będę robiła dla gości sałatkę Basi. Mam nadzieję, że będzie im smakowała, bo nic więcej nie planuję, to taki podwieczorkowy posiłek. Zawsze coś na ciepło robię ale w taką pogodę to myślę, że taka sycąca sałatka wystarczy. Wczoraj już przygotowałam galaretki z musem truskawkowym, zakupiłam babeczki i lody w zamrażalniki, jeszcze zapodam kawę mrożoną. Od czasu do czasu ktoś wpada mamę odwiedzić, dzisiaj ma przyjść kuzynka z mamą swoją, też już wiekową kobietą, która z laseczką chodzi.
lecę na te pyszności
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg czarownica-na-miotle.jpg (35,9 KB, 2 załadowań)
Stary 2013-07-08, 12:11   #4691
cocci
Zakorzenienie

no powiem Wam, ze w sumie nie bylo tak strasznie, jak si espodziewalam - pod namiotami z 4 dzieci to jednak troche wyzwanie. Ale mozna powiedziec, ze wypoczelam.
choc urlop do superudanych nie nalezal - pewnie Ania Wam pisala, ze zgubilam telefon ten nowy, auto nam sie 3x spsulo - na szczescie nic powaznego i R a potem szwagier zrobili to bezproblemowo i malusim kosztem. Stres jednak pozostal.
Teraz dzieci sa u babci a my we dwoje w domu i powiem Wam, ze cos czuje, ze dopiero teraz odetchne tak na prawde.
a wczoraj nie zajrzalam juz, bo po 2 tyg niewidzenia sie rzodkiewy wyrwalismy full

a jeszcze - jesli kiedykolwiek bedziecie sie zastanawiac, czy isc na kabaret, to szczerze polecam - nie ma sie co zastanawiac. Mnie jeszcze przepona i gardlo ze smiechu bola. Na zywo to calkiem co innego momentami to wygladalam jak ta ikonka: tylko wiecej lez mi tryskalo

pod wieczor moze zajrze jeszcze, bo po pracy na dzialke chcemy isc.

a w ogole to dziwne, ze jeszcze tego watku nie skonczylysmy.

Jest juz nowa wymianka?
I co ze spotkaniem?

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ

cocci jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 13:07   #4692
babydelfi
Zakorzenienie

Hej Iwonka

U mnie jutro jest wyprzedaż ze skaldów celnych, oczywiście się wybieram , ciekawe czy będą mieć jakieś włóczki
---------------------------------------------------------------------------------------
Odnośnie spotkania

Chętne osoby (stale się zmniejszają )
Ja
Iwonka C
Iwonka O
Basia S
Grażynka
Agata
Marta

Przestudiowałam mapę, pod względem tego która skąd jest i wyszło mi że najdalej będą mieć obie Iwonki i Basia Kalina jeśli się zdecyduje , wszystkie jakoś ok 400km. Patrząc na mapę zastanawiałam się gdzie możemy się spotkać. Myślałyśmy wcześniej by nad jakimś jeziorem, ale z jeziorem jest ten kłopot, że będzie problem logistyczny z dojazdem dla większości z nas, bo pewnie wszystkie będą jechać pociągami, i żeby nie trzeba było się przesiadać na inne środki komunikacji, lub iść kilka km z buta, proponuję miejsce przy trasie kolejowej.
I tak szukając znalazłam coś takiego:
http://www.mieszkokolo.pl/index.html

http://www.eholiday.pl/noclegi-rt8133.html

I poszłam nawet ciut dalej i spojrzałam na rozkład jazdy PKP, z dojazdem nie powinno być większych kłopotów
Zakładając, że spotykamy się w piątek wieczorem by w niedzielę po południu się rozstać, to Iwonka C, Grażynka Agata i ja byłybyśmy na miejscu ok 18 , przejechałybyśmy nawet jednym pociągiem
Miałybyśmy wtedy na gadanie cały wieczór i sobotę i jeszcze niedzielę do południa.

Co o tym myślicie??? Pasuje Wam???? Jesteście chętne??? czy pomysł spotkania umiera śmiercią naturalną??

Ja mogę zająć się rezerwacją miejsc itd.

Edytowane przez babydelfi
Czas edycji: 2013-07-08 o 13:09
babydelfi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 13:15   #4693
little_ola
Zakorzenienie

Ja jestem chétna
Stary 2013-07-08, 13:18   #4694
gagatu
Zakorzenienie

Dzień dobry
Powoli wracam do normalnego życia
Nie dałam rady doczytać, bo bym musiała siedzieć z godzinę, a jeszcze u rodziców jesteśmy.
Wesele było super, wszystko się udało, pogoda piękna, cieplutko i słonecznie, to całe ranczo też super miejsce. Trochę się denerwowałam i spać tą noc przed nie mogłam, a o 7 już wstawałam. Szybko do fryzjera, prawie godzinę siedziałam i jak wróciłam to tylko sobie oko podmalowałam, spakowani byliśmy, śniadanie na wynos i jechaliśmy do rodziców i z nimi już tam na miejsce wesela. Byliśmy w sumie dość wcześnie, więc na spokojnie się ogarnęliśmy, ubraliśmy i do kościoła. Bałam się, że będę ryczeć, ale szwagier się w czasie przysięgi zaczął śmiać, to ja też zaraz. Wszystko było pięknie, niestety zdjęć jeszcze nie mam, mój TŻ trochę filmików kręcił a zdjęcia ma w sumie tylko z kościoła i potem z ogniska na koniec, więc trzeba czekać na te od fotografów.
Wesele też było super, orkiestra góralska (o której nikt nie wiedział, ale takie młode chłopaki gdzieś z Nowego Targu bodajże), świetnie grali, tak z przytupem. Jedzenia i picia mnóstwo i do tego pyszne. Goście sobie tam po całym terenie z piwkiem spacerowali, bo w sumie na tańczenie dość gorąco było, 2-3 kawałki się zatańczyło i się potem spływało. No ale bawili się też wszyscy dobrze. Na koniec było ognisko, chłopaki dalej grali, ja też wzięłam gitarę, potem TŻ no i na tym się kończyło. Zostało w sumie na sam koniec niewielu gości, tylko ci, którzy nocowali, część już też spać poszła.
A całe wesele skończyło się na tym, jak świadek upił świadkową i mój T. musiał mnie zanieść do pokoju
Będą się mieli przynajmniej z kogo śmiać
gagatu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 13:39   #4695
rardan
Zakorzenienie

Agatka, jak musieli Cie zanieść do łóżka, to znaczy,
że wesele udane.
.................
Kasiu, ja niestety ze spotkania muszę zrezygnować.
Akurat w sierpniu mamy dach robić, a później po Szymka jechać.
A ostatni jednak nadal nie najlepiej się czuję.
Szkoda mi bardzo, bo cieszyłam się na to spotkanie.
Może następnym razem mi się uda.

Edytowane przez rardan
Czas edycji: 2013-07-08 o 13:42
rardan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 14:26   #4696
little_ola
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gagatu Pokaż wiadomość
A całe wesele skończyło się na tym, jak świadek upił świadkową i mój T. musiał mnie zanieść do pokoju
Będą się mieli przynajmniej z kogo śmiać

Agatko fajnie, ze wesele udane
Stary 2013-07-08, 14:27   #4697
Monika_75
Zakorzenienie

GG do Monika_75 Send a message via Skype™ to Monika_75

Cytat:
Napisane przez babydelfi Pokaż wiadomość
Hej Iwonka

U mnie jutro jest wyprzedaż ze skaldów celnych, oczywiście się wybieram , ciekawe czy będą mieć jakieś włóczki
---------------------------------------------------------------------------------------
Odnośnie spotkania

Chętne osoby (stale się zmniejszają )
Ja
Iwonka C
Iwonka O
Basia S
Grażynka
Agata
Marta

Przestudiowałam mapę, pod względem tego która skąd jest i wyszło mi że najdalej będą mieć obie Iwonki i Basia Kalina jeśli się zdecyduje , wszystkie jakoś ok 400km. Patrząc na mapę zastanawiałam się gdzie możemy się spotkać. Myślałyśmy wcześniej by nad jakimś jeziorem, ale z jeziorem jest ten kłopot, że będzie problem logistyczny z dojazdem dla większości z nas, bo pewnie wszystkie będą jechać pociągami, i żeby nie trzeba było się przesiadać na inne środki komunikacji, lub iść kilka km z buta, proponuję miejsce przy trasie kolejowej.
I tak szukając znalazłam coś takiego:
http://www.mieszkokolo.pl/index.html

http://www.eholiday.pl/noclegi-rt8133.html

I poszłam nawet ciut dalej i spojrzałam na rozkład jazdy PKP, z dojazdem nie powinno być większych kłopotów
Zakładając, że spotykamy się w piątek wieczorem by w niedzielę po południu się rozstać, to Iwonka C, Grażynka Agata i ja byłybyśmy na miejscu ok 18 , przejechałybyśmy nawet jednym pociągiem
Miałybyśmy wtedy na gadanie cały wieczór i sobotę i jeszcze niedzielę do południa.

Co o tym myślicie??? Pasuje Wam???? Jesteście chętne??? czy pomysł spotkania umiera śmiercią naturalną??

Ja mogę zająć się rezerwacją miejsc itd.
a kiedy konkretnie miałoby się to spotkanie odbyć? chyba mi się trochę plany sierpniowe pozmieniają i może bym dała radę pojechać na spotkanie

papierowe twory
włóczkowo-kordonkowe dziergałki
blog: REALKOWY ŚWIAT RYBKI

Preferencje
Monika_75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 14:42   #4698
gagatu
Zakorzenienie

Jola, a ta sołtysowa to o co miała pretensje? Że siedziałaś tam i Ci godziny pracy leciały? To lepiej miałaś iść sobie i zostawić a jak by coś się stało, coś zginęło to by było potem wszystko Twoja wina? Co za babsko

Iwonka fajnie, że odpoczęłaś i się ubawiłaś na kabaretach

Kasia, mi pasuje wszystko, tylko mi nigdy nie polewajcie wódki z colą

No wesele naprawdę było super udane i ja nie piłam wcale dużo, parę kieliszków, które pewnie zaraz się wypociły. Ale ja zawsze popijam tylko wodą z cytryną, ewentualnie spritem. A przy tym ognisku świadek wódkę polewał i robił mi drinki co chwilę z czymś innym kolorowym i na tym z colą się skończyło. Póki tańczyliśmy śpiewaliśmy to było ok, ja czułam, że ta wódka działa, ale jak usiadłam na ławce to mnie tak ścięło, że nie byłam w stanie wstać I w dodatku mnie straszą, że to nagrali
TŻ mnie zaniósł do łóżka, a rano już przed 9 się ludzie na sali obok naszego pokoju zaczęli zbierać na śniadanie, więc się nawet nie wyspałam, ale czułam się dobrze, tylko tego śniadania za bardzo nie chciało mi się jeść Ale potem już było ok. Przyszli na to śniadanie też orkiestranci (oni też potem z nami pili przy tym ognisku) i mówili, że mnie zapamiętają

A jeszcze w czwartek przed weselem ten świadek chciał robić kawalerski szwagrowi (on już w sumie z kolegami nad jeziorem był, ale miał mieć jeszcze jeden) i mój T. miał też pojechać, ale stwierdził, że to już za blisko wesela, no i dobrze, bo czasami do soboty by nie doszedł do siebie.
gagatu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 14:48   #4699
AnnaOstapiuk
Zakorzenienie

GG do AnnaOstapiuk

Wywiozłam M w trasę, ale wszystko na wariata
Miał jechać dopiero jutro, więc nawet dziś nie szykowaliśmy. Okazało się, że zmienili plany i dziś go wysłali, żeby na pewno zdążył wrócić przed weekendem, bo przecież chrzciny.
Jestem zmęczona, spocona i wypluta. Dziewczynki też, bo z nami jeździły po szybkie zakupy i zawieźć M.
Natalka teraz szykuje się na podwórko do basenu, a ja biorę się za kończenie wyprawki do chrztu, bo dziś na bank ma być skończone WSZYSTKO!. Wczoraj nic nie zrobiłam z racji wypadu nad wodę.

Idę Was doczytać.

Aaa, Basiu, pisałam maila do tej dziewczyny od wyzwania i tak mi odpisała:
"Witam,
można dodać link do pracy w galerii, ale warunek jest taki, że to musi być link do konkretnej pracy, a nie do całej galerii. Chodzi po prostu o to, żebyśmy wiedzieli, która praca została zgłoszona na wyzwanie. I jakby jeszcze udało się jeszcze gdzieś dopisać, że kartka jest na nasze wyzwanie to byłoby nam bardzo miło
Pozdrawiam serdecznie,
Iwona"

Chyba spróbuję swoich sił
AnnaOstapiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 15:20   #4700
SlonecznikB
Zakorzenienie

Czytam, że humory dopisują Agatka po weselu jeszcze dochodzi do siebie, ale jest zadowolona. Iwonka po urlopie i kabaretach w doskonałym nastroju. Świetnie.

A mnie dzisiaj odwiedzila koleżanka, z którą nie widziałyśmy się od szkoły średniej czyli ho ho ho i jeszcze więcej. Tak na czuja szła do mojego bloku, pamiętała w którym mieszkam. Nazwisko mam na domofonie, to nie miała problemu. Fajnie nam się pogadywało, bo czasem po tak długim niewidzeniu nie ma o czym gadać. Wymieniłyśmy się telefonami. Jedna z koleżanek mieszka w Szwecji i zawsze jak przyjeżdża do Łodzi to się spotykamy, jest to ok 3x w roku. Myślę, że ta dzisiejsza dołączy do naszych spotkań.

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
lecę na te pyszności
Zapraszam. Cy taki transfer zrobiłaś sobie na ścianie aby nie zapomnieć jaka nasza profesja
SlonecznikB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 15:46   #4701
AnnaOstapiuk
Zakorzenienie

GG do AnnaOstapiuk

Taką https://www.google.pl/search?q=patel...08%3B800%3B600 patelnię dostałąm i taki sam https://www.google.pl/search?q=zesta...2F%3B648%3B486 zestaw przypraw
Stary 2013-07-08, 16:32   #4702
kalina1984
Zakorzenienie

Jestem, witam się po pracy. U mnie strasznie gorąco, nic mi się nie chce.
Malwinko pomelało mi się, miała być żona sołtysa a nie wójta
Aniu to możesz podpisać zdjęcie w galerii i wrzucić linka bezpośrednio do zdjęcia
Nie wiem co jeszcze miałam napisać, skleroza

kalina1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-08, 17:02   #4703
AnnaOstapiuk
Zakorzenienie

GG do AnnaOstapiuk

Basiu jak mi sioę uda sklecić kartkę sensownie, to tak zrobię

Pokażę Wam mojego małego plażowicza
Następne zdjęcie to moja Natalka z córką naszych przyjaciół w pontonie na Żwirowni - zbiorniku wodnym, który mamy kilka km od siebie. Takich zbiorników mamy 5, ale na ten najbardziej lubimy jeździć, czujemy się jak na Mazurach
I Natuśka w naszym basenie A ta kulka z prawej to moja teściowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130707_165014.jpg (103,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20130707_165039.jpg (123,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00016.jpg (84,6 KB, 16 załadowań)
Stary 2013-07-08, 17:07   #4704
Malinka_5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalina1984 Pokaż wiadomość
Jestem, witam się po pracy. U mnie strasznie gorąco, nic mi się nie chce.
Malwinko pomelało mi się, miała być żona sołtysa a nie wójta
Aniu to możesz podpisać zdjęcie w galerii i wrzucić linka bezpośrednio do zdjęcia
Nie wiem co jeszcze miałam napisać, skleroza
Jola chyba walczy bo jej nie widać...
Stary 2013-07-08, 17:13   #4705
little_ola
Zakorzenienie

Cytat:

ale masz słodką plażowiczkę

u nas upały, ale ja nie narzekam
wolę taką pogodę niż deszcze i zimno...
poza tym kupiłam sobie kolejną sukienkę maxi
Stary 2013-07-08, 17:13   #4706
Malinka_5
Zakorzenienie

wynalazłam taką tunikę:
ale czy ona ma rękaw od pasa nie od pach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7994_591142837584130_1288996438_n (1).jpg (194,4 KB, 18 załadowań)
Stary 2013-07-08, 17:15   #4707
AnnaOstapiuk
Zakorzenienie

GG do AnnaOstapiuk

Nie wygląda na to, żeby od pach
Stary 2013-07-08, 17:18   #4708
Malinka_5
Zakorzenienie

Cytat:
Basiu jak mi sioę uda sklecić kartkę sensownie, to tak zrobię

Następne zdjęcie to moja Natalka z córką naszych przyjaciół w pontonie na Żwirowni - zbiorniku wodnym, który mamy kilka km od siebie. Takich zbiorników mamy 5, ale na ten najbardziej lubimy jeździć, czujemy się jak na Mazurach
I Natuśka w naszym basenie A ta kulka z prawej to moja teściowa
słodka ta mała dama pod parasolem

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Nie wygląda na to, żeby od pach
tak mi isę też zdaje, ładna ale krój co najmniej dziwny

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
to fajna patelnia, ale mi syn spalił

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:
Napisane przez SlonecznikB Pokaż wiadomość
Zapraszam. Czy taki transfer zrobiłaś sobie na ścianie aby nie zapomnieć jaka nasza profesja
może lepiej niee na drzwiach, ale pomysł ... może wykorzystam na transfer
Stary 2013-07-08, 17:23   #4709
AnnaOstapiuk
Zakorzenienie

GG do AnnaOstapiuk

Malinko, to moja pierwsza ceramiczna, wszystkie mam teflony. Jak to się sprawuje???
Stary 2013-07-08, 17:29   #4710
Malinka_5
Zakorzenienie

u ruskich wszystko jest

http://mizrah.ru/post282624846/
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

[/COLOR]
Cytat:
Malinko, to moja pierwsza ceramiczna, wszystkie mam teflony. Jak to się sprawuje???
świetna jest,ale ja niedługo sie cieszyłam, syn ją spalił ale kiedys sobie taką kupię

Edytowane przez Malinka_5
Czas edycji: 2013-07-08 o 17:32
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości