![]() |
#4921 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
![]() ![]() Z płaczem jak mama chce jeść, mamy to samo ![]()
![]() |
![]() |
#4922 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluje dla przewracających sie...u nas nasz pulpet nadal ani drgnie...za to na plecach jak lezy to jezdzi bo przewijaku i zeslizguje się z maty na dywan ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4923 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4924 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4925 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba dalej chcę cudna śmieszka Cytat:
![]() |
![]() |
#4926 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A poważnie to serio, jakoś nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, w sensie że jakby ktoś zaczął komentować to bym już chyba powiedziała co myślę o wypowiadaniu się bez wiedzy na temat... ![]() ![]() Ja tylko jak zawsze wolę prawdę, wolę podejście nie karmię bo plecy mnie bolą / ha ha / niż oj nie karmię bo moje dziecko się nie najada, bo się dziwię że niemowlak może chcieć jeść co godzinę... lub 1,5... haha mój ostatnio tak znowu jada.. A co do bólu... no pierwsze dwa miesiące dla mnie koszmar, co sobie przypomnę moje nadgryzione sutki to masakra, na szczęście teraz nie boli . Ja jestem dość zadaniowa - powołałam na świat, mam wykarmić, najlepsze kp więc lecimy kp. Jakbym kupiła psa, który wymaga codziennej porcji długich spacerów też bym łaziła, chociażby padało ![]() Cytat:
![]() klementyna1 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Odnośnie kaszek - http://www.galeriabobasa.pl/jedzenie...4952138.html\\ http://www.galeriabobasa.pl/jedzenie...246034026.html Cytat:
Dzięki za info !
![]() |
![]() |
#4927 |
Zadomowienie
|
Hej (:
Pamięta nas kto? Witamy się ponownie z Jaśminką, która w piątek skończy 5 mcy... ah jak ten czas leci. Przez długi czas po przeprowadzce nie miałam neta (21 wiek a tu takie cyrki...) no ale już jestem online. Nadrobić, nie nadrobię. Za dużo... no ale może teraz uda mi się regularnie czytać... po pracy (;
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4928 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() szczerze mówiąc to mi nawet jeszcze przez myśl ten temat nie przeszedł. Jak Nikoś zacznie się podnosić, to wtedy się rozejrzę. ![]() Cytat:
2-odchudzam się, więc nie za bardzo jestem w stanie to ocenić 3- u mnie sutki normalne ![]() Cytat:
![]() rzeczywiście śmieszka. Ale fajniutka Cytat:
![]() Jeju, już 5 miesięcy, ale to leci. Jaśminka już jaka duża. Śliczności ![]() A jak tam po powrocie do pracy? Wszystko już na nowo zorganizowane? |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4929 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() http://prawdaxlxpl.wordpress.com/tag...tki-i-dziecka/ Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
OC dzieki za link do kaszek..podjade do rossmana jak nie ebdzie nic sensownego to kupie chyba w tym sklepie...A taka zwykla manna lubelli lub tp moze byc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4931 |
MBZ♥
|
OC o przesypianie nocek też pytają
![]() ![]() Też cierpiałam z powodu krwawiących, ponadgryzanych sutków ale zaciskałam zęby i do przodu-odkryłam że pozycja dostawiania spod pachy jest dla nas njalepsza. I tak jak Ty cenię sobię dziewczyny, które potrafią się przyznać:nie karmię bo mnie przerosło karmienie na żądane, chciałam się wyspać itp. Nie oceniam tego w żaden sposób-każdego wolny wybór: wolę jednak proste postawienie sprawy ![]() ![]() ![]() Ag., prześliczna Córcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do pracy jakoś się poukładało. Mała lubi być u niani więc zdecydowanie łatwiej jest mi ją tam zostawiać... Pozatym w ciągu dnia dostaję zdjęcia na whatsupie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Dziękować ![]()
![]() |
![]() |
#4933 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u nas Karol znów się na brzuch przewrócił ale przy Julce, już chyba z 4 czy 5 raz to zrobił i zawsze tylko Julka to widziała ![]() ![]() Cytat:
![]() muszę popytać w mojej aptece o te smoczki bo tej doz u mnie niema Cytat:
1 wróciły do takich jak były 2 jadłam zawsze dużo ale nie przytyłam nic dopiero jak się pojawił KArol ![]() 3 wróciły do normy słodka ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4934 |
Zakorzenienie
|
moje "ulubione" to właśnie ta z zupą po pierwszym miesiącu, a poza tym:
- jak dziecko płacze to niech sobie trochę popłacze, przynajmniej płuca sobie potrenuje ![]() - najlepsze są herbatki takie w granulkach, one wzmagają apetyt. Mam poić nimi Nikosia to raz dwa przybierze na wadze ( pewnie, że przybierze-od tego cukru ) - oczywiście kłaść na buzie pieluchę. Ja kładę zawsze tak obok policzka, że mały się do niej przytula i zasypia, ale nie, przecież ON LUBI jak mu się rzuca pieluchę na buzię ![]() także tego.... ![]() nie pamiętam już nawet, ale odnośnie żywienia i wprowadzania nowych pokarmów była gadka przez przeszło godzinę, także trochę tego było. Jedynie moja mama nie udzielała rad, bo wie, że to MOJE DZIECKO i ja decyduję o tym, co i kiedy będzie jadło itd. idę się kąpać i nałożyć maskę na kudełki. Jak mi się przypomną jakieś dobre rady to się podzielę, cobyście wiedziały, jak wychowywać dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4935 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a mizerie moge ci zrobic NIE CHWALAC SIE robie za☠☠☠ista ![]() Cytat:
![]() ![]() co ro dobrych Rad - ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() oooo a Jaska - boshe jaka slodziutka fiuu fiuu rosna nam niezle Laseczki na Forum ![]() aaaaa czy ktos wie co z COCO ..... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4936 |
Zakorzenienie
|
no dobra kury poszły spać to pora i na mnie
![]() ![]()
![]() |
#4937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do nas jutro przychodza fachowcy zakladac ogrzewanie.. i prosze o kciuki bardzo w tym tygodniu ![]() dobrej nocki bye bye ![]()
![]() |
![]() |
#4938 | ||||
Zakorzenienie
|
napeewno w wozkach a gdzie jeszcze nie pamietam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4939 |
Wtajemniczenie
|
Klementyna - super, że rozwiązało się na Waszą korzyść! Jaka to musi być ulga!
Maria, ![]() Nestelle, ![]() Aga, Jaśka słodka. Tęsknisz mocno po powrocie do pracy? Nestelle, tekst Niny o za małych majtkach boski ![]() Kasia, jak przyjedziesz, to koniecznie zahacz o Wawę!
![]() |
#4940 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki za kaszki. tą firme holle juz gdzies widzialam. ![]() Cytat:
![]() ![]() kurde komar mi tu gdzies lata musze go upolowac i isc spac ![]()
![]() |
![]() |
#4941 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jaka radosna! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
Przypomniało mi się:
Siedzimy dzis rano, tzn. ja leże, tż coś z Kacprem gada i mów na głos: "Coś dziadek ostatnio ma z tym ptaszkiem..."Myśle sobie, o co chodzi, 55 lat facet, moze ma prostate czy co, ale ojciec by sie mojemu tżtowi zwierzał?dziwne...Mówie, z jakim ptaszkiem, z jego ptaszkiem?A tz brechta... Mówiłam Wam, ze u nas każdy ma jakies zawołanie do KAcpra...Moja mama "A hop hop KAcperku", tż "A ku ku", ja najczęsciej "HAlo, lub Allo"- jak robił Krtek i chyba mój ojciec pozazdrościł i osttanio po kilka razy dziennie robi: "Szyszyszyszy- Kacperku, jak robi ptaszek?Szyszyszysz":rotf l: Okazało się, że o t0 chodziło...a mnie już wypbraźnia poniosła...tak się rodzi właśnie plotka ![]() Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2013-07-09 o 05:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4943 | ||||||
Zakorzenienie
|
śliczna
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiedziałam o czyms takim ale ze i moja ulubiona woda tez robi przekrety ...... ja zywca pije od jakichs 20 lat ?..... ja dzieci ,tz ..... Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4944 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pisalam ze miedzy 20.08 a 01.09 bd w Skierniewiach - wiec to rzut beretem do Wawy ![]() kolejna z komarami- :PALA: DO greenpeaceSU (czy jak sie to tam pisze ) - was podam , za zabijane stworzen ![]() ![]() Cytat:
![]() aaaa i oc ![]() ![]() ![]() ej no watek na wykonczeniu ja w gotowosci a wy co SPAC idziecie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4945 |
Zakorzenienie
|
a i wiecie co o Trolli myslałam ostatnio -tez nam dziewcze znikneło
![]() ja ide sie połozyc ,najmłodszy dzieć padł chwile po 21 .... zaraz mi padnie tz -beze mnie wiec dobranoc ![]()
![]() |
#4946 | ||
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiem czy się orientujecie, jak to jest z dokumentem tożsamości w strefie przygranicznej...
Bo mamy zaproszenie od siostry tż i jej faceta na grilla w sobotę ( do Niemiec) i właśnie tak się zastanawiamy, co jak nas policja do kontroli zatrzyma. Szwagierka mówi, ze w strefie przygranicznej wystarczy książeczka zdrowia dziecka jako dokument potwierdzający tożsamość. Cytat:
![]() tak właśnie robię. Każdy robi jak uważa. tż przed chwilą upolował i musiał ścianę szorować, bo plama została ![]() Cytat:
![]() no i tż jutro znowu do pracy. Chyba już koniec urlopu ( miał mieć wolne do dowołania, bo jakaś tam przebudowa w firmie była ). |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4947 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Krzyś tak samo robi z moim obiadem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() (no żarcik taki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A wiesz, że też o niej pomyślałam ostatnio..? Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no, to z pomidorową, to już tylko mój złośliwy komentarz, ale nie zmienia to faktu, że opowiadała, jak to dziecku gotowała zupki jak tylko miesiąc skończył. Dobra, lecę, bo tż wzywa ![]() Dobranoc ![]() Edytowane przez Nyaa Czas edycji: 2013-07-08 o 22:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4949 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ufff, chociaż miesiąc chciała odczekać! ![]()
![]() |
![]() |
#4950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - a i jeszcze mi sie podobalo jak wypuszczala Zlowia na spacer - powiem ze TupTus ![]() eh wszytskie ida spac wiec i chyba ja sie poloze ![]() ino ![]() bo pewnie bede okolo 9-10 dopiero ![]() i wtedy zaloze wateczek no to SexuaLnych snow wam zycza Kobitki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:53.