|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9301 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=kasikkk87;41688323]
Cytat:
Zaraz wrzuce fotke w tym staniku, fotki blizn i golaskow - 13 dzien ![]() Ocencie prosze jak te blizny wygladaja. Lewa znacznie ladniej sie kuruje
|
|
#9302 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
|
|
|
|
|
#9303 | |
|
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
fajnie wygladaja w staniczku. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#9304 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
dwie fotki poweselene w albumie, co prawda już wam pokazywałam tą sukienkę, ale w domowych pieleszach
cycuchy prezentowały się pięknie wszystkim obecnie cierpiącym po op mówię,ze warto i że te kilka (kilkanaście) dnia bólu warte jest tego efektu
|
#9305 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę, że możesz je nosić jak dostaniesz pozwolenie na inne staniki niz sportowe. Teraz jeszcze za wcześnie. Ja caly czas do pracy w nich śmigam (bo boję się fiszbin i mi nie leżą )A co do rąk, to zależy od lekarza, ja np miałam konkretnie wypisane, w którym tygodniu na jaką wysokość mogę podnieść ręce ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
http://www.marksandspencer.com/Pack-..._rd_s=center-3 Ja mam pod biustem 72, w jakieś 88-89. Mam rozmiar 70D - przed okresem idealny, w trakcie cyklu nie jest już tak ładnie wypełniony
|
|
#9306 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny w pasach po operacji, wam też ta gorąco w nich?
![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#9307 |
|
Zakorzenienie
|
Korolowa pięknie !! Jezu jak ja bym już chciała je mieć !!
|
#9308 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu sama widze ze przy duzym cycuszku moja figura bedzie o wiele lepsza ![]() A ja wlasnie chlodze winko,robie kolacyjke , tż wraca za godzinke z treningu i robimy sobie romantico macie moze jakies fajne filmy do obejrzenia we dwoje ? Albo cos fajnego leci wieczorem w TV ?
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-07-08 o 18:46 |
|
|
|
|
#9310 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem ze to za duzo nie pomaga ale musisz mi uwiezyc bedzie lepiej i to kazdego dnia ![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Witaj Ja mam 300 a so wielkoscia podobne jak nie troche mniejsze
|
||
|
|
|
#9311 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaraz przyjmę zaproszenie.
|
|
#9312 |
|
Raczkowanie
|
A ja wlasnie chlodze winko,robie kolacyjke , tż wraca za godzinke z treningu i robimy sobie romantico
macie moze jakies fajne filmy do obejrzenia we dwoje ? Albo cos fajnego leci wieczorem w TV ? [/QUOTE]ALe Ci fajnie co prawda nie znam filmu fajnego dla obojga płci , ale ostatnio moj bardzo sie usmial na Jak urodzic i nie zwariowac , jak ogladal ze mna. Dawcie sie dobrze ja uciekam do kolezanki na kawusie papa
|
|
|
|
#9313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ogladalam zaraz oblukam recenzje,dzięki
|
|
#9314 | |
|
Zadomowienie
|
A i usuń linki do klinik
![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
Zależy czego oczekujesz. A to prawda, ze ten sam implant może dać zupełnie rożne efekty. No i nie ma co tez na siłę upierać się przy wielkich implantach. Ograniczeń anatomicznych nie zmienisz, to, że np u Twojej koleżanki weszło 475, nie znaczy, że u Ciebie też tyle wejdzie. U mnie np byłaby to wizualna krzywda Ja jestem zwolenniczką słuchania lekarza
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-07-08 o 19:15 |
|
|
|
|
#9315 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w kazdym razie niec romantycznego nie pamietam kocha ,lubi ,szanuje jest fajny
|
|
|
|
|
#9316 |
|
Raczkowanie
|
W zeszłym tygodniu wróciłam do pracy, więc coraz mniej czasu by pisać ma forum
![]() Kontrolę mam jutro, zobaczymy co doktor powie Na razie jeszcze bardzo się oszczędzam, jedyna moja aktywność to spacer do/po pracy Niestety odkryłam u siebie ostatnio coś co mnie bardzo niepokoi, czuję marszczenie implantu pod pachami jak się pochylę, niewidoczne ale wyczuwalne pod palcami, ponadto na jednej piersi w tym miejscu dziwnie rozłożył się mój gruczoł, jakoś nierównomiernie, strasznie mnie to wkurza bo mam wrażenie że pierś nie jest jednolita i okrągła, w tym samym miejscu wyczuwam na dodatek malutkiego guzka - nie mam pojęcia co to, na USG przed operacją nic nie wykryto, wszystko było w porządku, może to jakiś zrost czy coś w tym stylu... Dziewczynki, (1) czy któraś z Was miała coś podobnego albo słyszała o podobnych objawach? Mam na myśli guzka. (2) Czy którejś z Was marszczy się implant? Czy da się coś z tym zrobić we wczesnym stadium czy tak już musi być i mam z tym żyć?
|
|
#9317 |
|
Zadomowienie
|
Zan to marszczenie się implantu jest normalne. Wydaje mi się, że tego się nie uniknie, chyba, że przy malutkich implantach. To po prostu ciało obce, które jest pod naszymi tkankami. Gdy się pochylasz, na wszystko działa grawitacja, także na implant. Nie wiem, czy oglądałaś implant przed operacją, to taka gęsta galaretka, gdy jej część "opada" w innym kierunku, brzegi się naciągają i dlatego jest wyczuwalne takie jakby falowanie.
Na pocieszenie powiem Ci, że jeśli ma się duży implant, to czasami marszczenie jest widoczne gołym okiem i to w normalnej pozycji. Nie wiem, o jakim guzku mówisz i w jakiej pozycji go czujesz, ale ja miałam coś, co czułam jako guzek, a to raczej była krawędź implantu, bo usg nic nie wykazało.
M.W. Edytowane przez Saba08 Czas edycji: 2013-07-08 o 21:01 |
|
|
|
#9318 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak ktoś kiedykolwiek poważniej zajmował się treningami jakimiś typu fittnes czy taniec to powinien wiedzieć o co chodzi.Ale z dnia na dzień coraz lepiej chyba prawda? Marszczenie to podobno rzeczywiście często się zdarza. A guzek to może zrost jeśli jest przy ranie. Pamiętaj też, że masz szwy na skórze i wewnątrz! Przecież mięśnie są też zszywane więc może tam coś wyczułaś. Ja tak miałam po cesarce. Spokojnie
|
|
#9319 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Guzek, z kolei, jest wyczuwalny w każdej pozycji, taka kuleczka o niewielkiej średnicy, może 3mm. Saba, czy Ty nadal czujesz ten guzek, czy się jakoś rozeszło?
|
|
|
#9320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
|
|
#9321 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Guzek jest z boku piersi, faktycznie przy granicy implantu, ale raczej nie jest to brzeg implantu, bo jest on w kształcie kuleczki/groszka. Ale może masz rację, że to szew wewnątrz, laik ze mnie, nie wiedziałam że w środku też jest wszystko poszyte...
|
|
|
#9322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj Ty się nie pieść ze sobą ![]() Ja sama wstaję,jeżdżę autem,prawie całymi dniami poza domkiem i czuję się świetnie
|
|
#9323 | |
|
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#9324 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jestem pełna podziwu wobec Ciebie i innych kobietek, które tak szybko doszły do siebie po operacji
Edytowane przez zan123 Czas edycji: 2013-07-20 o 23:14 |
|
|
|
|
#9325 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
A inna sprawa jest taka, że to jak dbamy o siebie zaraz po operacji ma bardzo duży wpływ na ostateczny wygląd piersi. Wysiłek na pewno im nie sprzyja. Ostatnio Szczęśliwa fajnie napisała o zaleceniach lekarskich itp. Nie szalejcie dziewczyny.
|
|
#9326 |
|
Raczkowanie
|
Wreszcie udało mi się dodać zdjęcie z testu woreczka. Bardzo proszę o opinie
![]() :conf used:. Doktorek dobrał mi implanty sillmed 350xh
|
|
|
|
#9327 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez sie z toba zgadzam. Ja czulam sie super po operacji chociaz nie powiem, ze nie bolalo. Ale to nie wyscig szczurow, ktora szybciej dojdzie do siebie. To powazna operacja i jestesmy tu po to, aby tych lamentow sluchac i wspierac sie w bolach. Nic na sile nie mozna robic, bo kazdy inaczej sie regeneruje, a zbytnie forsowanie sie moze spowodowac tylko komplikacje
|
|
#9328 | ||
|
Raczkowanie
|
Wyliczanka na dziś:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Star spokojnie Kochana, już niedługo, zobaczysz jak zleci, teraz to tylko do świąt, a potem Sylwester i rach ciach pach i będziesz po ![]() Cytat:
Silimed Maximum HI 330cc 11,1 x 5,4cm Edytowane przez selena06 Czas edycji: 2013-07-09 o 13:56 |
||
|
|
|
#9329 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was dziewczynki
Pamiętam o Was , czytam ale czasu brak ![]() W niedzielę Synuś jedzie na obóz więc czasu będę miała wiecej Gratulacje dla nowych cycolinek , szybkiego powrotu do pełnej sprawności wam życzę
|
#9330 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

cycuchy prezentowały się pięknie
)

Ta pani ma np 275 cc, równie duże.

/25.06.2013r.