|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() Cytat:
To i tak dobrze że udało mu się wyjść z choroby.Wyglądał jak cień do domu to się normalnie ciągnął, doszedł i padł.Taka bida była ale wiedział gdzie szukać ratunku ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- A tak w ogóle hejo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Witam się z rana
![]() ale dużo napisałyście, nie było mnie wczoraj od południa a tu tyle nadrabiania. Wczoraj spotkałam się z koleżnakami na ploty i tak mi dobrze zrobiło wyjście na miasto, że od razu więcej energii mam do działania ![]() Cytat:
AAby bardzo dziękuję za rady ![]() Ryba, AAby mój sierściuch jak wasze, wszędzie ogrom futra i bardzo niesuboordynowany jest. Złośnik rudy - zawsze na złość musi zrobić - i mam wrażenie że doskonale o tym wie, bo zawsze robi taką złośliwą minę jak coś przeskrobie i odchodzi taki dumny ![]() Trele Kiedy masz urodzinki 26 czy 29? Będę celować ![]() Lece nadrabiać bo mam chyba 4 czy 5 stron ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1533 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | ||
Zakorzenienie
|
Ale okrąglutki
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Ale się chamsko od rana zachowuje ![]() Nie przywitałam się z Wami... Dzień dobry mamusie i dzieciaczki ![]() Trzymam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() niestety dopiero w piątek będę mogła a wtedy nie wiem czy zdążą przesłać mi wynik do neurologa do środy ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zadomowienie
|
Witam się witam!
Wiaterek wieje ![]() ![]() Co do przytulanek- to ja od początku ciąży ochoty nie mam wcale ![]() ![]() A... Zaczynamy dziś 21tc! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1538 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Witam, witam ![]() Wczoraj coś padł mi internet i dopiero dziś mogłam Was poczytać ![]() I Leoś wczoraj po dwóch dniach spania się odezwał ![]() ![]() ![]() Zjadłam sobie pyszną sałatkę owocową na śniadanko, teraz biorę się za sprzątanie ![]() ![]() ![]() Kończą już remontować mi łazienkę i jestem w niej totalnie zakochana! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1539 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1540 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Cytat:
![]() A tak w ogóle to Wiatm, ja dziś nadrobię was po południu, idę dziś do koleżanki , jest miesiąc wyżej niż ja i będzie o czym gadać ![]() Gratuluję UDANYCH WIZYT ![]() Edytowane przez 89Beatka Czas edycji: 2013-07-09 o 08:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1541 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale cudownie! Garda jest taka piękna! Zazdroszczę! Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1542 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Olka ryczy od 5 dni jak tylko o coś ją poproszę, jak coś jej się nie spodoba, wyciska na siłę łzy i udaje, że płacze. Wrzeszczy żebym na nią nie patrzyła i do niej nic nie mówiła i że ona chce płakać! Wrzeszczy tak nawet 15,20 minut... I nic nie pomaga. A jeszcze wczoraj powiedziała mojej mamie, że jak urodzę dzidziusia to jej już nie będę kochała ![]() Można zmienić mi na 1 stronie podpis synek na MICHAŁ ![]() Dziewczyny, ja szukam takiej sukienki, w normalnej cenie: http://www.pieknamama.pl/sukienka-karol-i.html Nie mogę nigdzie znaleźć ![]() Edytowane przez a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca Czas edycji: 2013-07-09 o 09:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
Raczkowanie
|
Nic znikam dziś bo mnóstwo spraw do załatwienia.
Życzę wszystkim miłego dnia! Dziś mam połówkowe więc błagam trzymajcie kciuki bo strasznie się denerwuję! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1544 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
U nas dzisiaj połóweczka! 140 dni za nami, i 140 przed nami ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zamówiłam tą pościel, jest śliczna i dziękuję Ci za linka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Śliczny ![]() Cytat:
![]() |
#1545 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1546 |
Wtajemniczenie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41700840]My mamy zły humor od 5 dni... I Ola wcale nie wydaje mi się w tym momencie słodka- dziecko czasem może swoim zachowaniem rozstroić matkę nerwowo kompletnie
![]() Olka ryczy od 5 dni jak tylko o coś ją poproszę, jak coś jej się nie spodoba, wyciska na siłę łzy i udaje, że płacze. Wrzeszczy żebym na nią nie patrzyła i do niej nic nie mówiła i że ona chce płakać! Wrzeszczy tak nawet 15,20 minut... I nic nie pomaga. A jeszcze wczoraj powiedziała mojej mamie, że jak urodzę dzidziusia to jej już nie będę kochała ![]() Można zmienić mi na 1 stronie podpis synek na MICHAŁ ![]() Dziewczyny, ja szukam takiej sukienki, w normalnej cenie: http://www.pieknamama.pl/sukienka-karol-i.html Nie mogę nigdzie znaleźć ![]() Hehe, skad ja to znam. Mamy dwulatkow i trzylatkow to z checia czasem wyrzucilyby swoje dzieci za okno ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1547 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Dzastin08;41696762
Na wieczór wrzucam jeszcze foto brzuszka prosto z nad morza ![]() ![]() Śliczny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ( choc pierwszych 5 miesiacach nie robiłam nic oprócz do pracy i jakiś obiad ![]() Cytat:
Moja jedna kotka ta nie wysterylizowana jest czasem tak nieznośna, od 3 do 6 biega i skacze po mnie i mężu ( go dodatkowo gryzie w palce u nóg ![]() ![]() Wizazowe kciuki za mieszkanie dają radę! a więc... wcoraj oglądalismy mieszkanie zaje.biste. 3 pokoje ![]() ![]() ![]() wiec mieszkanie 3 pokoje z balkonem są nasze od dzisiaj ![]() ![]() jak uda nam sie dzisiaj wszystko załatwić to jutro mnie nie bedzie bo idziemy z mężem sprzątać tam i w ogóle ogarniać ![]() ![]() a w ogóle zapraszam dzisiaj na bibkę!!! ![]() MAM 100DNIÓWKĘ do porodu ![]() ![]() ![]() ![]() no więc dziękuje kochane za te kciuki teraz trzymacie żeby nam sie fajnie urządzało to mieszkanko ![]() kciuki za wizyty ![]() ![]()
![]() |
#1548 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ola często lata rano na golasa i nie chce się ubrać tak do 11, 12. Albo w ciągu dnia się rozbiera i mówi, że nie lubi chodzić w majtkach ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Wtajemniczenie
|
weronisiek- to taki wiek-no moj musi dac sie ubrac bo o 8 wychodzi na 4 godziny do zlobka. Czas leci, a on schodzac z pierwszego pietra zdazyl sie juz do majtek rozebrac.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1550 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moja to by latała goła i na bosaka po podwórku, czasem się zapomni i tak wybiegnie na dwór. Wiecie co chyba ugryzł mnie pająk... Kilka dni temu zobaczyłam na prawym przedramieniu ścieżkę bąbelków. Od łokcia coraz wyżej, razem 14 bąbelków- śladów jak po ukąszeniu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41700840]My mamy zły humor od 5 dni... I Ola wcale nie wydaje mi się w tym momencie słodka- dziecko czasem może swoim zachowaniem rozstroić matkę nerwowo kompletnie ![]() Olka ryczy od 5 dni jak tylko o coś ją poproszę, jak coś jej się nie spodoba, wyciska na siłę łzy i udaje, że płacze. Wrzeszczy żebym na nią nie patrzyła i do niej nic nie mówiła i że ona chce płakać! Wrzeszczy tak nawet 15,20 minut... I nic nie pomaga. A jeszcze wczoraj powiedziała mojej mamie, że jak urodzę dzidziusia to jej już nie będę kochała ![]() Można zmienić mi na 1 stronie podpis synek na MICHAŁ ![]() Dziewczyny, ja szukam takiej sukienki, w normalnej cenie: http://www.pieknamama.pl/sukienka-karol-i.html Nie mogę nigdzie znaleźć ![]() Kochana, nie wiem czy chodzisz do lumpka, ale tam często są takie kiece. A jeśli chodzi o sklep to ostatnio coś PODOBNEGO widziałam w takko fashion czy jakoś tak to sie nazywa za 99 bodajże... dwa kolory- oczoje.,bny zółty i zielony były przecenione na 69 i w bon prix też są ![]()
.. Edytowane przez ryba91 Czas edycji: 2013-07-09 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Zadomowienie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41701097]
Ola często lata rano na golasa i nie chce się ubrać tak do 11, 12. Albo w ciągu dnia się rozbiera i mówi, że nie lubi chodzić w majtkach ![]() ![]() ![]() Córka mojej kuzynki miała podobnie. Kuzynka wprowadziła krótkie zasady: na lodówce rysunek, z ubraną dziewczynką -płatki z mlekiem, z rozebraną -brukselka. I tak wszędzie. W pokoju na półce z zabawkami kolejny rysunek: ubrana dziewczynka, sporo lalek i mama, naga dziewczynka samochodzik [mała nie cierpiała samochodów]. I tych zasad się trzymała. Ostro, acz konsekwentnie. Jak mała 3raz z rzędu dostała na śniadanie gotowaną brukselkę, to poczuła, ze żartów nie ma. Pierwszy tydzień mordęga, bo mała krzyczała, nie dała się wprowadzić w ryzy. Potem spasowała. I kiedyś jak została sama z Tatą to podobno zawołała do niego: "Tatusiu, daj mi skarpetki albo powiem Mamie, że oszukałeś na brukselki!" A- miała wtedy ok. 2latek. Teraz ma 6 i jest aniołkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Raczkowanie
|
Witamy się z Malutkim w 24 tygodniu
![]() ![]() http://allegro.pl/klups-lozeczko-z-s...382476632.html Zamówiłam ten zestaw, z żyrafką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1554 |
Zakorzenienie
|
Tunieczka Ploty zawsze dzialają kojąco
![]() Lineczka Jak nie zapomnisz nasikać to labo zamnknięte ale masz przygody ![]() Nasturcja gratki za tydzień ![]() Weronisiek Zazdrość się ujawnia ;/ Czyli jednak będzie Michaś ![]() Polecam h&m,reserved ostatnio trochę się obkupiłam w sukienki,bluzki,spódnice( nie ciążowe)Powinnaś coś znależć.Ta jest fajna ale chyba im sie cena pomyliła Sorki za literówki ale pisze z laptopa i jeszcze musze pilnowac męzula (jestem jego hamulcem) i miec oczy dookolo głowy.Wiecie wszystko musi byc pod kontrolą. Jesteśmy juz w Krakowie ![]() Póki pamietam : Ogromne ![]() ![]() Ale sie ciesze że zobaczę dzisiaj MALUCHA ![]() ![]() Nie widziałam już 2 miesiące ![]() Nana ![]() Resztę nadrobię później,bo jesteśmy przed Futurą już,wow 40 minut i na miejscu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Dzien dobry. Jakis pajac sobie wymyslil koszenie trawy o 7.30 - poj**** go ?
Moj Tz juz pojechal na IP , ciekawe ile tam spedzi I czy go z kwitkiem nie odesla .. ![]() Rybka - gratuluje ![]() Wiecie co mi sie snilo ? Ze mialam w brzuchu fretke . Ze wyciaglam ja z brzucha , pobiegala po domu I znowu ja tam włożyłam , czekajac do porodu .. Ale sie modlilam zeby przyporodzie okazalo sie ze tam jednak jest Majeczka Wczoraj naogladalam sie na DE blogu fretki , I pewnie z tad mi sie to wzieło . ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1556 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Ciekawa metoda- bardzo wychowawcza ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Zakorzenienie
|
Rybko a nie mowilam ze sie uda ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1558 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a tak, miałyście racje... co prawda dalej bytom ale Szombierki, jakieś 10 minut spacerkiem mam "jeziorko", pole golfowe, łąke i piękny plac zabaw ![]() ![]() daj znać jak tam Tż! a sen dobry ![]()
![]() |
#1559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1560 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale sie wkurzylam :/ siedze u szwagierki na tarasie i przyjechal jakis gruby, brudny, oblesny typ podszedl do mnie zagladnal mi w dekold i jeszcze tak chamsko skomentowal ze ladne piersi. Odpyskowac nie moge bo to jakis tam dobry znajomy mojej szwagierki meza :/ a moj TZ niedaleko byl jak to uslyszal to az sie zagotowal, cos pod nosem skomentowal ale tez sie odezwac nie moze bo by sie gosciu smiertelnie obrazil :/. Oczywiscie potem pewnie mi sie oberwie ze niby cyckami swiece
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:07.