|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
Ale masz słaby dostęp do przewijaka
|
|
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Komarro mnie ugryzlo w.policzek....co za.mam nadzieje.ze ukrucilam jego zywot...
|
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() dobrze, że wszystko dobrze
|
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Tez wedlug mnie.fajnie.a przewijak mozna.przesunac na druga strone nie...i tak go chyba bedziecie sciagac czy nie?
|
|
|
|
#1445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
za skrócenie szyjki
Edytowane przez iwona335 Czas edycji: 2013-07-10 o 19:56 |
||
|
|
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tweed- ładny kącik
|
|
#1447 |
|
Wtajemniczenie
|
KATARZYNKA GRATULACJE DLA CIEBIE I SZYMUSIA
Domi za wizytę!A ja po prostu jestem zła! Tż miał dostać nadgodziny wypłacone, nie dostał jeszcze, a tu tyle wydatków . I tak się zaczynam martwić .
|
#1448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A przewijak się montuje na łóżeczku na takich kołeczkach(przynajmniej mój) i chyba by mnie coś trafiło jakbym go miała ściągać co chwilę
|
||
|
|
|
#1449 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
prosze prosze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zapiszcie mnieee ![]() Wczoraj lezałam z cycami na wierzchu i wietrzyłam tez kape bossssko
|
|
#1450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najważniejsze są rzeczy do szpitala. Karuzelę można kupić jak Maluch się urodzi, to samo z dodatkową pościelą. Ja na przykład nie mam wcale pościeli i nie zamierzam póki co mieć
|
|
|
|
|
#1451 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
1. Ja kapie o 19+/- 2. U nas jest tak ze w dzien mala jak sie obudzi to sobie chwile lezy wiec ja najpierw przebieram a potem do cycka. W nocy czasem ja wybudzam co3h i tak samo.jesli chodzi o to ile je to dopoki nie zasnie i przestanie lykac
|
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa ja myslalam ze taki przewijak jest tylko nakladany...zwracam honor
no to fakt bedzie ciezki dostep...:-P ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
karolajn czyli ogolnie idzie to ogarnac wszustko i bede wiedziec co i jak tak? ) a w nocy nastawiasz budzik i np co 3h wybidzasz do jedzenia ..nie czekasz az sie sama obudzi i bedzie mialczec o jedzonko? |
|
|
|
|
#1453 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Oczywiście zapomnialam:
Katarzynka- gratulacje! !! Co do brzucha i kp to prawda, brzuch leci bardzo szybko ![]() Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() To tak jakos samo przychodzi ![]() Nie nastawiam budzika, podświadomie sama sie budze a jak nie to ona zaczyna jeczec Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
|
|
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrzemnęłam się, wstałam i chciałam zrobić modyfikację na blogu.
Poszłam do męża, żeby mi wytłumaczył i szukaliśmy razem rozwiązania, ale on niechętny, bo przerwałam mu pracę. No i poszłam do pokoju, powiedziałam, że poszukam rozwiązania w necie i może się sama nauczę - tak bez focha, chciałam po prostu to zrobić sama. No i usiadłam, a on mówi, że mi to zmienił I mi później wysłał linka po angielsku z instrukcją (a ja angielskiego, szczególnie takiego specjalistycznego niekoniecznie...)I mi tak przykro, że mam ochotę się rozbeczeć ![]() Jeszcze mi powiedział, że może mi to skasować, to sobie sama zrobię jeszcze raz. To mu powiedziałam, że nie chcę nic robić już.
|
|
|
|
#1455 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Iwona, Kathe
żeby Was złapało i wywoływanie nie było konieczne.Skylie za wizytęKarolajn filmik z Hanią zajefajny Cytat:
Tweed jaki kupowałaś materacyk i gdzie??? bo na dniach będę i ja zamawiać Kącik Alka super ale faktycznie chyba z tym przewijakiem to trochę nieporęcznie![]() Cytat:
za wizytęCytat:
Gratulacje, witam Szymusia na świecie. Cytat:
za wizytę i poród w wodzie super sprawaCytat:
Super, że polecasz laktator TT bo i ja go mam Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1456 |
|
Konto usunięte
|
oli - przylaczam sie do zachwytow
rzeczywiscie najstarsza cora jest sliczna a wszystkie podobne do siebie katarzynka - gratuluje ze masz maluszka juz przy sobie i sciskam mocno!!! ![]() mam brzuch jakbym byla w 5 miesiacu ciazy :-( dziewczyny po cc, schodzi brzuch czy nie? |
|
|
|
#1457 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, które już urodziły- mam pytanie!
Czy przed "akcją właściwą" miałyście wzmożone kłucie w kapie? Bo ja ogólnie takie pokłuwanie to mam od kilku tygodni, ale dziś cały dzień z mniejszą i większą częstotliwością mnie kłuje, a raz to tak "uderzyło", że aż się zgięłam... I tak się zastanawiam, czy to może coś oznaczać
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
Karolajn a pijesz kawke?ograniczasz jakos bardzo diete?
|
|
|
|
#1459 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Myślę, że torba nie będzie za Tobą szła - ją trzeba będzie nosić A gdzie ona ma tak w ogóle chodzić za Tobą? ![]() Jeśli położysz się do szpitala w oczekiwaniu na poród to będziesz pewnie leżeć na patologii, a potem po porodzie na położnictwie już - i tylko ten dystans będzie musiała ewentualnie pokonać Twoja torba ![]() Na porodówkę proponuję mieć osobną torbę, którą później TŻ zabierze do domu (ja mam różową reklamówkę ). Nas na SR położne zachęcały do doprowadzenia się do porządku po porodzie, w tym makijażu ![]() Mówiły, że mamy wyglądać i czuć się komfortowo. A do kibelka myślę, że spokojnie będziesz mogła latać. Na partych mogą Cię już nie puścić, a tak to luz. A lusterko weź sobie lepiej z domu, bo nie wiem, czy w łazience będzie ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-07-10 o 20:19 |
|||
|
|
|
#1460 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Kindle super sprawa. Tz mnie kiedys uszczesliwil i jak bulam mocno sceptyczna tak teraz nie oddaje nikomu ![]() A ktory bierzesz? Wiekszy czy mniejszy? Cytat:
Jak Ci sie nudzilo trzeba bylo ciagnac suty
|
|
#1461 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za odważną decyzję wodnego porodzikuCytat:
i całym serduchem jestem z nimiCytat:
jak urodzisz wszystko sie ustabilizuje Cytat:
![]() Cytat:
i musze sie pochwalic ze spadło mi 5,5 kg z moich 12 Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Laura budzi sie,cos tam sobie mruczy i chwile lezy...a widze ze chce cyca bo bierze rączki do buzi i je ssie ![]() Ssie cyca ok 15 min. czasem ma przerwe i po niej chce znowu to wtedy daje jej tego samego a jak marudzi to drugiego-doje sobie i idzie w kime
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1463 |
|
Zadomowienie
|
ja dzisiaj byłam znajomej na kawie i przyszła inna znajoma i wicie my mamy duze dzieciaczki 3900 ale ona miała mega wielkie dziecko
3 tygodnie przed terminem i 5600 weź noś takiego klocka
|
#1464 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za szybka akcje ![]() Cytat:
|
|
#1465 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Też chciałabym je miec![]() Cytat:
![]() Cytat:
W tamtym ułożeniu mam dobry, ale fotelem zaslaniam częsc łóżeczka i dosc ciężko małego bedzie się odkładało. przy tym ułozeniu poki co nie musiałabym montowac przewijaka, poki mały nie latałby jak oszalały, bo moge go oprzec o sciane, a przy tamtym ulozeniu juz musielibysmy montowac \Ale dylematy ![]() dziękuję ![]() oooby, oby
|
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny własnie musze pochwalić mojego tż!!
powiesił mi półki i obrazki i pokoik zaczyna wyglądac ładnie. jeszcze tylko mam zakaz układania pierdół na półki bo jeszcze mokre i lakier się klei grrrrrrrrrr! jak nie urok to sraczka |
|
|
|
#1467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniow
Cytat:
Caly czas sie łudze ze 3900 to blad pomiaru na + Dzoan- splaw te kuzynke raz a porzadnie. Co bedzie jak sie dziecko urodzi? Bedzie ogladac przy kawce jak karmisz cycem
|
|
#1468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ehh... chyba sama sobie próbuję wmówić, że jest nadzieja na rozwój akcji No nic, trzeba czekać....
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale był dumny ze tak mu sie fajnie udało Laurke wymierzyc
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

I tak nie wiem czy wybrałam dobre ułożenie, bo chciałam ustawic tak, żeby było mi mozliwie najwygodniej małego karmic, przewijac i odkładac do łóżeczka. ochraniacz też założyłam, ale chciałam tylko od strony okna i ściany, żeby mie Alika na oku ciągle.

ciekawe czy cokolwiek wyjdzie...a tydzien temu myslalam ze nie dotrwam eh..
za skrócenie szyjki
.