|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
|
2 | 3,57% |
| Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
|
3 | 5,36% |
| Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
|
24 | 42,86% |
| Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
|
22 | 39,29% |
| Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
|
5 | 8,93% |
| Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- W sumie to już przywykłam do myśli że będzie córka to dziwnie byłoby musieć się przestawić
|
|
|
|
|
#1982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Cytat:
daj szybko znac , czy jajeczka sa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
ja to jestem trochę taka matka wszystkorobna. w kablach grzebię, maluję, skrobię, równam ściany; naprawiam elektroniczne zabawki, rury, podłączam sprzęty, grzebię w kompach....i gotuję, prasuję, szyję, itd itp. choć miłość moja to kuchnia, ale czasu i sił brak, jak ciągle ktoś Cię woła ![]() w sumie to gdybym nie miała faceta, dałabym radę ze wszystkim, poza zarobieniem odpowiedniej kasy, bo choć wykształcenie mam, to na pewno rodziny bym nie utrzymała. chyba, że pod latarnią
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co wypiłam dzisiaj 2 szklanki koktajlu z borówek i truskawek,doprawiła czereśniami i truskawkami z kefirem plus do tego ziemniaczki smażone i co....jestem znowu głodna :///
miki A nie możesz wkleić normalnie nie z albumu? |
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV
Wracam w koncu do domu .. Jestem wykamana , cieplo jest , wakacje - ludzie lataja potrojnie a ja mam roboty sześć razy tyle. Oby do 19tego !!!
Wogole dzis widzialam w pracy druzyne australijskich Rugbistòw - I myslalam ze sie obsikam matko , jak ONI sa zbudowani .. Kopara mi opadła az nie wypada babie w ciazy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra to wklejam tutaj
Tak jak pisałam fryzura jest niedopracowana, ale mniej więcej widać jak będzie wyglądać. Góra będzie podniesiona, tył jakoś fikuśnie zrobiony, na razie nie robiła tam nic specjalnego, będzie szła na żywioł bo i tak nie uda jej się identycznie powtórzyć. Z boku będzie wpięty kwiat. Trudno było mi samej uchwycić dobrze na zdjęciach, musiałam robić do lustra Wybaczcie, że wypalcowane
|
|
|
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteś wszechstronną kobitką.Super ![]() Podziwiam Ale tak fajnie Twój post zabrzmiał że się uśmiałam ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Dobranocka |
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Miki ładnemu we wszystkim ładnie, ale fryzurka bardzo zwiewna, delikatna. Ladna
.Nemosku, kiedyś zylam blisko z pewnym Panem, ktory jak się okazało, był właścicielem agencji towarzyskiej. Zazartowalam ze jak będą klopoty z praca to przyjde pracować do niego. On mi całkiem na serio odparl ze się nie nadaje. Nie ze względu na urodę. Ze jestem za madra. :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1990 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2-latki to ciężka sprawa kiedys myślałam, że "bunt dwulatka" to ksiązkowa fikcja, teraz wem że w tym wieku po prostu w większośc dziecci wstepuje diabel wcielony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas było jakoś 56 osób tylko wyszło nas ok. 21 tysiaków. I nam się zwróciło. Ale płaciliście ja nie pamiętam dokładnie ceny ale za 2-dniowe wesele było mniej. No ale to zależy od miasta no i lokalu. U mnie w mieście pełno Tako Jumeprów, fajne są Cytat:
![]() Cytat:
a ten cały plan porodu to ściema jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dryzurka super ![]() moja przyjaciółka próbuje właśnie różne fryzury na ślub, każda po 2-3 godzinach wygląda okropnie a przeciez nie tańczy w niej jak na weselu. Teraz sie zastanawia czy to wina jej włosów czy fryzjerki ![]() ---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Cytat:
widzisz jak pięknie Cię pan docenił ![]() Ja dziś z natalcia znów do teściowej jade i tak w kółko w ogóle ma angine więc najpierw kontrola u lekrza, oby powoli było ok
|
|||||||||
|
|
|
#1991 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41725608]Wstawię już jutro bo niuńka śpi w mojej sypialni a mam tam rzucone te ciuszki
![]() [/QUOTE] Wstaw koniecznie, nacieszę oczy ![]() ![]() O jaaaa, ale czad! To trzymam przemocno kciuki! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mój biust też jest ogromny (aktualnie wyrastam z H ). Ale mimo, iż nigdy nie miałam płaskiego brzucha, a wielki biust był zawsze to muszę przyznać, że po raz pierwszy biust nie jest najbardziej wystającą częścią ciała ![]() Cytat:
![]() Na pewno wszystko jest ok nemosek - Julian i Gabriel Miki, bardzo ładna fryzura ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- ryba, Olenka, maoami, domii - za dzisiejsze wizyty!
|
|
#1992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mojego wiecznie nie ma w domu. Nowy dom malowalam z dzieckiem 8 miesiecznym w nosidelku na plecach. ![]() paulina-to jej drugi synek Ja jeszcze o 23 wieszalam ostatnie wyprane zaslony ![]() Dzis jedziemy z przedszkolem do teatru, ciekawe jak to bedzie z maluchami. Moje dziecie od rana ma zly humor. Wstal o 6 a mogl spac do 7 i teraz bedzie caly dzien maruda ![]() A ja lece do ogrodka kosic trawe i rozrzucic na nia nawoz, apotem trzeba podlac. Bo susza juz od 12 dni. Ale sie dzis wyspalam. SPalam cale 6 godzin. |
|
|
|
|
#1993 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry i miłego dnia, ja się zapewne odezwę dopiero wieczorkiem
|
#1994 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Piękna fryzurka Cytat:
. Sama wiem jak było u nas w salonie, szefowa robiła fryzury nie przykładając się do nich i mówiła od początku że ta fryzura oklapnie itd a później i tak klientki przychodziły że fryzura się popsuła. W dniu ślubu wychodziły zadowolone i fryzury się im trzymały ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Znowu zapomniałam się przywitać ![]() Dzień dobry Dwupaki Mam dzisiaj wizyte i meeeega lenia, nie chce mi się nawet do lekarza iść ![]() A teraz uciekam do pracy. Miłego dnia ![]() Trzymam za dzisiejsze wizyty !
Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-07-11 o 08:27 |
|||
|
|
|
#1995 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Myślę, że też bym sobie poradziła sama z dziećmi, jakbym tylko miała kasę bo póki co to mąż zarabia dużo więcej ode mnie, a z 2 dzieci raczej nie znalazłabym dobrej pracy- no i w szczególności tu na Lubelszczyźnie... Cytat:
Ale znalazłam fajną stronkę z bielizną: www. jagna.pl i tam znalazłam swój rozmiar (80E!) i ładne wzory. Szczególnie te 2 mi się podobają (mam pełny biust i niestety już nie mogę tak jak dawniej nosić takich mniej zabudowanych staniczków
|
|||
|
|
|
#1996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Cytat:
Wczoraj niestety pokłóciłam się z moim mężem, rodzice jego do wszystkiego się wtrącają mam już tego dosyć!Teścia bardzo boli to że już nie pracuję, twierdzi że całymi dniami siedzę w domu i nic nie robię (a krasnoludki sprzątają i gotują)a moj mąż to taka ☠☠☠☠a wołowa i na wszystko im pozwala. Wczoraj teść z pretensjami do M. że poszedł po chleb!! że przecież ja powinnam to zrobić!!Zamiast zająć się swoimi dziećmi, jedno oblało studia jak narazie a drugie siedzi też w domu, to wtrącają się do nas.I przez to się kłócimy. Narazie się nie odzywamy, a mamy dziś pojechać do naszych znajomych w odwiedziny, czyli pewnie pokłocimy się po drodze...eeh..się wygadałam.Ale normalnie łzy cisną mi się do oczu. |
|
|
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
hejo
Cytat:
![]() kobiecie w ciązy wszystko wolno ![]() Miki Naturalna fryzurka,zwiewna .Tą uniesioną górę bym jeszcze dopracowała Acelinka Zdrówka dla Natki Aaby wyrastasz z H?Ja ostatnio zmieniłam na H,ale mam wrażenie że w końcu biust przestał rosnąć chociaz teraz jak zbliża się intensywne przybieranie na wadze dziecka to nie wiem czy zostanie taki jaki jest.Mam nadzieję
|
|
|
|
|
#1998 |
|
Wtajemniczenie
|
kyte-moj tesc jest podobny. On mysli, ze siedze i pachne. Co chwile mi wymysla jakies propozycje pracy w internecie (choc mam juz 2 programy affiliate i dwie strony internetowe). Najlepiej, jakbym teraz jeszcze zaczela kolejne studia i poszla do pracy. Choc i tak sie uspokoilo, bo wczesniej to gorzej bylo. A sam siedzi na emeryturze i nic oprocz dorabiania nie robi. Nawet mojego meza juz w cos wciagnal. A ze po pracy ok 19 ma ochote zajac sie rodzina a nie sleczec nad kolejna, to ciezko mu zrozumiec
![]() Fryzurka sliczna. Mialam podobna, tylko czesciowo upieta. Ostatnio codziennie sie waze i zero dodatkowych kg. A wczoraj nagle ni stad i zowad plus 1 kg w ciagu dnia. Dzis nie spadlo. |
|
|
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę oczywiścieKyte Zaskoczyłaś mnie że teść się tak panoszy,bo zazwyczaj robi to teściowa Nie da się go jakoś utemperować, no jakie teksty!!!.Co on ma do Waszego zycia ![]() Ale bym mu poleciała ![]() Ryba,maomami,olenka,aaby i czekamy na relacje,dzisiaj dużo wizyt
Edytowane przez nemosek Czas edycji: 2013-07-11 o 09:09 |
|
|
|
|
#2000 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c
Weronisiek no u mnie podobnie. Rok soe nie zabiera wiec nie pytam tylko sama grzebie.
A wszystko dzięki temu ze mój tata brał sie nawet za rzeczy których nie umiał. Robił 5 razy dłużej az zrobił. Jak ja go kochałam.... Acelinka, to Ci komplement nie A co to za pora roku na angine? Z gorączka? Za kilka godzin moje dziecię wraca Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2002 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Witam mamuśki
![]() Wkońcu trochę chłodniej, jest czym oddychać uff ![]() Wczoraj leżeliśmy wieczorem z Tż w łóżku, przyłożył rękę do brzuszka i nie mineła minutaa a Marcelek zaczął tak kopać, że Tż aż się papa śmiała, był taki zadowolony,że wkońcu go poczuł |
|
|
|
#2003 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam się czwartkowo
Muszę sobie liczyć jaki dzień tygodnia bo na tym L4 to wszystko zlewa się w jedną całość Dzisiaj przyjedzie kurier z pościelą z Tchibo, już się nie moge doczekać! ![]() Ania, Anoula, Rinco - Gratuluję Wam kobitki pierwszych ruchów! Dla mnie to było takie przełomowe, jakoś dotarła do mnie ta ciąża ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio w sklepie stwierdziłam, że nasz synek jest poszkodowany już w życiu płodowym - w sklepie ubranek dla dziewczynek cała ściana a dla chłopców 2 wieszaki... biedactwo moje kochane.Cytat:
![]() Cytat:
Ale dziękuję za propozycje Cytat:
Pasuje Ci to uczesanie. Fryzurka faktycznie taka trochę niedopracowana, ja bym się bała, że mi się rozklekota na weselu. Bardziej mi się podobają włosy upięte w kok nawet luźny na boku na przykład, ale pamiętam, że chcesz uszy zasłonić A wpinasz coś we włosy? Kwiatek/welon/stroik? Wtedy to nabierze takiego odświętnego charakteru.
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny takie podkłady o których wczoraj rozmawiałyśmy z Dzastin będą w najbliższych dniach w promocji w Rossmanie. Za 9.99 za 10 sztuk. Promo wchodzi od jutra. Regularna cena to chyba 13 bez grosza.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2005 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2
Hej kobietki
![]() Rybka proszę wpisz mi wizytę na 31.07 (bez usg) ![]() nie bijcie ale przejrzałam tylko ostatnią stronkę ![]() Miki pięknie wyglądasz ![]() ja wczoraj miałam klientkę na sesję zdjęciową i paaaaadam.. sesja w plenerze więc trzeba się było trochę nagimnastykować a z brzuchem to już nie tak prosto ja to jestem ekstremalny fotograf i nawet w na ziemi gdzie pełno szyszek było leżałam żeby tylko ujęcie dobre zrobić łokcie mam całe poździerane od tego wszystkiego ale ważne żeby klientka finalnie była zadowolona uch całe 3 godziny byłyśmy przyszłam i padłam ![]() za dzisiejsze wizyty
USG: 03.10 - 2090g szczęścia USG: 22.11 Wizyta: 28.11 Edytowane przez motylek85 Czas edycji: 2013-07-11 o 10:06 |
|
|
|
#2006 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek Mamuśki
![]() I pogoda się popsuła :/ Wczoraj w Bielsku takie flesze były, że aż sama chciałam się pod schodami schować ![]() Ale dzień mieliśmy bardzo aktywny więc w sumie 22 i spałam już jak zabita ![]() Cytat:
Adasia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
hehe... fryzurka super, bardzo Ci w niej ładnie ![]() Cytat:
A nie możesz Ty się stawić i powiedzieć im, żeby się zajęli swoim życiem?? Jak się obrażą to trudno, chyba świat się nie zawali ![]() Cytat:
Mój to aż mnie dziś obudził z wrażenia, bo trzymał rękę na brzuchu i mała zaczęła się ruszać
|
|||||
|
|
|
#2007 |
|
Raczkowanie
|
No mają radoche niesamowitą
Mi też Rybko wpisz wizyte 31.07 na 19:15
|
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
Nemosek, moje typy były bardzo podobne
Ja stawiałam albo na Juliusza (i mam zamiar zdrabniać na Julianka choć to od Juliana ale mi się podoba ) albo Gabriela ale zostało to pierwsze bo jakoś tak od razu wszystkim podpasowało
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41732408]
Ale znalazłam fajną stronkę z bielizną: www. jagna.pl i tam znalazłam swój rozmiar (80E!) i ładne wzory. Szczególnie te 2 mi się podobają (mam pełny biust i niestety już nie mogę tak jak dawniej nosić takich mniej zabudowanych staniczków [/QUOTE]jak kupisz i dostaniesz to zdaj relacje bo też bym kupiła jak znajde rozmiar bo jeszcze ine patrzłam Witaj Sorki że wczoraj nie pisałam nic, ale teraz od soboty do poniedziałku mnie nie będzie, znaczy MOŻE coś napiszę, jak znajdę czas. Gratuluje poznanych płci, nemosek-dopisałam, ale ktoś jeszcze chce dopisać? Gratuluje tym którym płcie sie nie zmieniły za wizyty i piękne zakupki i za piękną fryzurkę ślubną Miki ![]() Trzymam kciuki za wizyty te które będą jak mnie nie będzie ![]() gratuluje kopniaków!!! A wczoraj nie odzywalam sie bo mamy tą przeprowadzkę.. mÓwicie niektóre ze nie warto brac mieszkania jak takie problemy robi ? Hm.. moze i racja ale mamy bardzo konkretnie skonstruowaną umowę, zrobione zdjęcia tego mieszkania zanim je wynajeliśmy, zgodę na malowanie/tapetowanie/odświeżanie. i dokladnie spisane co i jak gra/nie gra. Nawet mamy wpisane ze suzarka na bielizne nie ma jednego szczebelka Tak sie wczoraj zdenerwowałam, bo siostra ma teraz wolne i imprezuje i mówie jej zeby przyszła nam pomóc bo ja dzwigać nie mogę a maż sam nie da rady... a ta wróciła wczorajsza z imprezki polozyła sie na chwile i zasnęłą tak ze obudzic jej nie mogłąm .. i se myśl - ale mi pomogla :/ no ale potem przeprosiła .. pojechaliśmy, dużo nie nosiłam, raczej rzeczy lekkie ( kwiatka mojego męża no i z g-c musimy wóz Kacperka przywieźć ale to moze chwile poczekać W sobote właśnie mamy już zamieszkać na nowym mieszkaniu wiec tą lodówke musimy kupić, nie wiem jak ja to ogarnę, bo przed chwilą pozbyłam ise 400 zł z wypłaty urządzanie nam chwile zajmie, ale postanowiłam podzielic to na etapy. Najpierw łazienke mąż zrobi, kafelki potem w kuchni chce miec wszystkie takie same szafki, salon jest w miarę ( bedziemy zmieniac meble ale to jak beda fundusze) a sypialnia bedzie zrobiona chwile przed przyjściem malego na świat bo on z nami będzie spał a my póki co mozemy spać tak jak jest :p Co do wizyty... TRWAŁA 20 SEKUND. zdążyłam powiedzieć w rejestracji dzień dobry, do dr. B... /ale on kjest chory, dzwonilismy ale chyba mamy stary numer do Pani. wyszłam . powiedzcie mi czy ja mam takiego pecha czy co? ale umówiłam sie na wtorek, jak go nie bedzie to idę na IP i powiem że sie źle czuje itd. a jeżeli będzie długi czas oczekiwania to pójdę do lab. zrobie tą glukoze płatnie, droga nie jest, krew i mocz poczekają ( zreszta mocz teraz dopiero robiłam co) i na USG prywatnie zeby sprawdzić czy z małym jest wszystko ok ( wiem że tak!!!) a jak już sie dostane do tego lekarza i bedzie spoko to bede chodziła co dwa tygodnie na wszelki wypadek jakby cos sie zas stało . . . no wiec tak jak mówie wizyta nie odbyła się. ;( a od 4 nie spałam, bo sie stresowałam ( śniło mi sie ze ważyłąm 137 kg. ) za dzisiejsze wizyty ![]() aaa, i pytanie jak bede miala jedną kołderkę ale dwie zmiany to mi starczy? czy kołderki minimum dwie? ( bede miała ten śpiworek, ale tylko na samym poczatku, jak sie nie sprawdzi to będę miała normalnie kołderkę, ale bez podusi, a jak sie sprawdzi to dopiero od tak 4 miesiaca kołderkę chce ) piękne tytuły wymyślacie
|
#2010 |
|
Wtajemniczenie
|
widać od razu że w tygodniu jesteśmy aktywniejsze ![]() Anoula, Rinco, Ania ![]() za pierwsze ruchy![]() Miki pięnka fryzura i i ty też piękna ![]() ola_k11 trzymam kciuki za wizytę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

Myślałam, że tak jest tylko w przypadku albumów prywatnych.

daj szybko znac , czy jajeczka sa

ja nie pamiętam dokładnie ceny ale za 2-dniowe wesele było mniej. No ale to zależy od miasta no i lokalu.