|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Like, Coctail, Margot, Heroine, Meedzik, Monia, Paula, odpiszę Wam zbiorowo
Psiak jest rasy olbrzymiej, samce mają ok 70 cm w kłębie i do 60 kg, ale jego tata ponoć był wyjątkowo duży. W tej chwili ma 12 tygodni, waży 15 kg, więc nazywanie go maleństwem jest troche nieodpowiednie już Jest masa radości, biegania, skakania, jest trochę uparty i niesforny, ale bardzo pojętny i bystry. Martwię się tylko trochę o moją kotkę, bo strasznie się go boi i nie chce przychodzić. Mam nadzieję, że jej przejdzie :dupa: jej przegłodnieje to wróci Apropos dietki, no to nie popisałam się, ale pokarało mnie, bo na noc najedliśmy się solonych orzeszków i tak mnie brzuch bolał, że spać nie mogłam... ale co się dziwić, zeżarłam puszkę całą sama Dzisiaj póki co płątki owsiane z bieluchem i łyżką dzemu i dopchałam pajdką chleba orkiszowego , teraz popodjadałam nektarynkę, malinki, truskawek parę i trochę mango, uznajmy to za sałatkę owocową na obiad wybywam do M. robić na kuchcika, zażyczył sobie spaghetti po bolońsku, więc marny mój los- zjem sobie mięsko z sosem tylko Myślicie, że się pozna, że mielone jest z indyka zamiast wołowo-wieprzowe? W sumie chłopy jakieś super wyczulone nie są ![]() Margot, no ja się tak zapuściłam i teraz jak sama wiesz zrzucić nie mogę więc super, że wyrobiłaś w sobie nawyki mniejszych porcji itp, bo wtedy człowiek to już w sumie automatycznie może Mam nadzieję, że piątka Ci nie przybyje, co najwyżej waga w miejscu lub maks 1 kg do przodu, ale co pojadłaś maminych pyszności ( i "tatinych" w Twoim wypadku ) to Twoje ![]() Coctail, żadne parówki, no co Ty!!! ![]() Zoska, Gratuluje wagi !!
|
|
#512 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Z czarnych jagód, banana i truskawek. Wyszło mi prawie 400ml - dużo jak na raz ale byłam na uniwerku (godzina piechotą w obie strony) więc zasłużyłam Co to laminacja lnem? W sensie że jako maska czy jakieś inne receptury już odkryłyście? ![]() Zoska, a Twój luby też jest wege? Ja ogólnie wolę sos na bazie jogurtu i jedynie odrobiny majonezu, bo jak dodam śmietanę albo więcej majo to już dla mnie za ciężkie wychodzi. Kurde muszę kupić ten blender i grilla. Tylko skąd na to wszystko kasę wziąć Już mi bokami ten remont wychodzi bo tu 200zł tam 200zł, z konta leci, a jeszcze wszystko ślubne trzeba opłacić, całe szczęście jeszcze dwa miechy Pożarłam smoothie podczas pisania. Aaaale dobre I po co to jogurty kupować jak można taki pyszny sobie zrobić
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
Dżaga Tak "mój" Tż też jest wege.
![]() http:// uroda-kosmetyki-opinie.blogspot.com/2012/10/laminowanie-wosow-po-wegansku-czyli.html Laminacja ![]() A smoothi brzmi smacznie
|
#514 |
|
Zadomowienie
|
Hej, dziewczyny, moge sie przylaczyc??
Wzrost: 156cm Waga wyjsciowa: 56kg Cel: -10 kg Ja juz po sniadaniu pierwszym i drugim, czas na lunch niedlugo. Planuje salatke z tunczykiem. Milego dnia i pozdrawiam
|
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska muszę na nie zapolować jak będą na promo :sasasa:
no i brawo za laminację ja dawno nie laminowałam, muszę do tego wrócić a robiłaś może płukankę z mleka? ponoć też fajna jest ![]() Pipson mega słodziak z Twojego psiaka jest ja poproszę o więcej zdjęć no i trzymam żeby kicia się przyzwyczaiła do nowego kolego w domu ![]() Dzaga ja zaś uwielbiam sos ze śmietaną ale tylko ta do zup z biedro w biało pomarańczowym opakowaniu normalnie tak mi smakuje ta śmietana, że mogłabym ją samą jeść Kupiłam dziś czereśnie pierwszy raz w tym roku pychotka są i 2 pary majteczek zrobiłam porządki w szafce ze stanikami, majtkami i skarpetkami ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- dotka witaj napisz coś o sobie więcej
|
#516 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Mam nadzieję, że po raz ostatni podchodzę do diety i konsekwentnie będę dążyć do wymarzonego efektu wizualnego. Ogólnie dieta 1000 kcal nie jest dla mnie tragedią i nigdy się na niej nie męczyłam, ale brak mi silnej woli |
|
|
|
#517 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja już po obiadku. Zrobiłam mix warzywny z parówkami haha
Skroiłam "szparagówkę", ugotowałam parę ziemniaków i poplastrowałam, podsmażyłam cebulkę i czosnek no i wszystko zmieszałam i dodałam podgrzane parówki też poplastrowane, osypałam trochę bułką. Wyszło mega TŻ zadowolony, napchany, kładzie już ostatnie płytki. Był pan od kuchni - za 2 tygodnie pewnie już przywiezie mebelki. Nudzę się. Zjadłam więc na ćwiczenia za wcześnie, może jakiś serial czasne Twin Peaks mam ale coś odkładam oglądanie. No ale może teraz ![]() Cytat:
A był szefem kuchni, chociaż dawno Ale jak robię mielone to nie zauważa znacznej różnicy w smaku. Ale indycze będą na pewno delikatniejsze.Cytat:
No to smacznego Co dajesz do tej sałatki?Cytat:
![]() Ja w ogóle jak sprzątałam z "Perfekcyjną" to wywaliłam chyba z 6 staników i kilka par gatek bo i sprane i rozciągnięte. Na razie mam dwa takie same staniki z Pepco (jeden czarny drugi nude - oba uwielbiam), 2 staniki "domowe" i z 5 gatek no i kilka par skarpet, ale będę stopniowo te starocia zastępować nowymi Cytat:
No a właśnie...ćwiczysz coś? Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-07-11 o 18:33 |
||||
|
|
|
#518 |
|
Wtajemniczenie
|
Hm, wiem właśnie, dlatego będę się mierzyć zaraz i robię zdjęcia dla porównania
Od jutra startuję z Mel B. Głownie na brzuszek, pupa, ramiona. Ale mam zamiar codziennie wymieniać sobie. Np w jeden dzień pupa, w drugi nogi, w jeden dzień ramiona, w drugi klatka piersiowa.
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
No nieeee co to za cichosza?
![]() Ja wczoraj już nie pisałam bo zanim obejrzałam Pilota Twin Peaks to kurde 1,5h minęło i zobaczyłam że leci Diabeł Ubiera się u Prady to od razu pognałam na rowerek i oglądać Potem TŻ zaciągnął mnie spać i już nie wchodziłam na kompa bo sypialni stoi i nie chciałam już mu przeszkadzać w zasypianiu to czytałam tylko net na komórce.Teraz piję a potem jadę zobaczyć sukienki do takiego jednego poleconego miejsca i wybrać kolory do kuchni bo jednak TŻ dał ![]() Piszcie trochę
|
|
#520 |
|
Zadomowienie
|
Ja już po sesji i tak się zastanawiam czy mogę znów wrócić do Was bo znów nie w temacie jestem Czytałam wszystko ale jakbym miała teraz każdej cos napisać to bym nie wiedziała już co
|
|
|
|
#521 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak po sesji,jak dieta i może jakieś plany na wakacje?
Ja wczoraj obżarłam się czereśniami i winogronami,a na kolację lody Pogoda się zepiła i nici z grilla Dziś wraca TŻ,jak zda jakieś tam coś tam... ![]() Wczoraj byłam na zakupach i kupiłam wszystko,tylko nie to co trzeba Nigdzie nie mogę dostać tego Carlo Rossi.Też mam problemy z netem.Mam nowego ,bo stary operator tak Nas zrobił,że za karę zerwałam umowę.Ten nowy strasznie muli,ale podobno dlatego,że jeszcze okres rozliczeniowy się nie zaczął ![]()
|
|
|
#522 | |
|
Zakorzenienie
|
Dżaga Ranny ptaszek z Ciebie
![]() Aaaaj...bo wczoraj znowu miałam zakręcony wieczór, no i widzisz, nie poplotkowałam z wami ![]() To daj znać, co z kolorkiem tam wybierzesz ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() !!!! W końcu żeś się odezwała Wracaj wracaj i pisz szybciutko co tam u Ciebie!!!
|
|
#523 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Dawno mnie nie było, lece nadrabiac
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
|
#525 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Żarłam tabletki i zastrzyki mi robili przeciwbólowe, bo sie zwijałam z bólu... W końcu wyszło na to, że ząb do leczenia kanałowego się nadaje ![]() Baby bez kompleksów ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
Ja mam telefon jeszcze z poprzedniej epoki, no ale jakby ktoś znalazł i mi oddał to na pewno dostałaby/dostałaby alko/czekolade ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Ja też! ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
|
#527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A z tą maską lnianą denerwuje mnie oddzielanie nasionek od tej "galarety" ![]() Co do jedzenia do fakt, nawet same nasiona lnu bez niczego moge zjeść bo są dobre ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Szparag (szparagów?) też nie jadłam ![]() Nie wiem, w jakiejś dziczy chyba
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nooo...nadrabiaj zaległości kulinarne!!! ![]() Ja nie jadłam nigdy jarmużu :P
|
|
#529 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Prędzej bób, bo podejrzewam, że smakuje jak fasola ![]() Nie zaskoczę Cię- ja też nie ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
Dżem do serka wiejskiego?---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() Chude się smażą, to ja wracam ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
Mały niedźwiedź ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Matko, jaki spam zrobiłam Nadrobiłam przynajmniej wszystko ![]() Margot Śniło mi się ostatnio, że Cię spotkałam we Wrocławiu Nie pamiętam o co dokładnie w tym śnie chodziło, pamiętam tylko tyle ![]() U mnie wszystko ok, z zębami ok, z dietą ok, ale brzuch mi strasznie puchnie ciągle ![]() Robię sobie tatuaż niedługo
|
|
|
#530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja od %%%, dlatego robię detox ![]() A gdzie ten tattoo i jaki wzór?
|
|
#531 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć chudziny!
![]() ![]() No ja dojechałam do rodziców wczoraj po południu oeeeezuuuu, na drogach dramat nie dość, że ode mnie do Lublina pół trasy droga rozkopana, to wjeżdżam w Lublin, a tu cały Lublin rozpi.tolony masakra... Poczytałam Was, ale za dużo nie naprodukowałyście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
takiej to dobrze ![]() Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tatuaż mały, można powiedzieć, że to będzie próba bólu przed moim wymarzonym ![]() Banał- czarno-czerwone serce nad kostką ![]() edit: Ty Zośka z tego co pamiętam jakiś masz? Czy mi się pokićkało?
Edytowane przez makaron91 Czas edycji: 2013-07-12 o 11:45 |
|
|
|
|
#533 | |
|
Zakorzenienie
|
Staram się ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
Ja kochana mam projekt i już prawie wszystkie pieniążki na niego no i ustalony termin na sierpień po woodstocku
|
|
#534 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a macie przestronne mieszkanie? Ogródek? na pewno macie teraz wesoło w domku. Zwierzaki naprawdę wprowadzają sympatyczną atmosferę do domku a kotka poczuła chyba konkurencję obraziła się ![]() Cytat:
Cytat:
Ja to już pół targu wykupiłam Ja też ciągle kupuję i ciągle mi mało Cytat:
jak przygotowania do ślubu? Jak dietka?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a winko ja wczoraj zakupiłam tacie u mnie ono jest w Żabce i Groszku, nie wiem czy u Ciebie są te sklepy. W Kauflandzie i Tesco nie ma Tutaj u mamy też mi net muli muszę się nieźle nagimnastykować żeby coś napisać i wysłać jeszcze ta klawiatura mnie wkurza, bo jednak jestem przyzwyczajona do swojego lapka. A tu na dodatek litery się pościerały i ciągle muszę się gapić czy poprawnie piszę ![]() No proszę, kolejna zguba jak w pracy? Jak SB?
|
|
|
|
|
#536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To trzymam kciuki ![]() Oooo to super! A można wiedzieć co to takiego będzie?i sie marzy całkowicie coś innego, ale boje sie, że nie wytrzymam bólu i najpierw muszę zobaczyć jak to boli ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- A hej W pracy dobrze, z SB można powiedzieć, że dobrze (małe grzeszki niestety)
|
|
|
#537 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na wakacje jedziemy w góry i już się doczekać nie mogę , 5 dni Dobrze że czereśnie i winogrona a nie słodycze ![]() No u mnie też pogoda do d.py. Tak chcemy z tż pojechac gdzieś nad wodę a ciągle jak nie burze to deszcz Twojego Tż nie ma teraz w domu? ostatnio pisałaś że wrócił z tego szkolenia ale gdzie już później pojechał to nie doczytałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
też miałąm kiedyś robionego zęba kanałowo i to była najgorsza rzecz. Babka mi tak zrobiła że nie dopchała do końca tego kanału i teraz już nic się z tym nie da zrobić. Jak zacznie się psuć to trzeba bedzie rwać. Ale samo leczenie nie jest chyba nadzwyczaj bolesne. tak jak każde inne robienie zęba Tylko to wyciaganie nerwa czy co to oni robią troszkę boli. Ja nawet nie wiem co to bób
|
||||
|
|
|
#538 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale z tego wiem to już miałaś wakacje nad solina , nie za dobrze Ci? Pięknie tam jest co nie? musze się właśnie wybrać bo dawno nie byłam ![]() Cytat:
![]() najgorsze w tej całej nauce było to że jak się siedziało dzień w dzień nad książką od rana do wieczora to trzeba było coś jeść no i co tu dużo mówić waga stoi w miejscu. Przygotowania stoją w miejscu. Mamy salę /foto i zespół i sama nie wiem co jeszcze załatwić . Musimy jeszcze księdza ogarnąć a reszta to chyba dopiero w przyszłym roku |
||
|
|
|
#539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- tak jak ja
|
|
|
#540 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O, nie jestem sama z tym bobem! ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
A to jakiś z przodu czy z tyłu ząb?Jest nas coraz więcej
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

Psiak jest rasy olbrzymiej, samce mają ok 70 cm w kłębie i do 60 kg, ale jego tata ponoć był wyjątkowo duży. W tej chwili ma 12 tygodni, waży 15 kg, więc nazywanie go maleństwem jest troche nieodpowiednie już
Martwię się tylko trochę o moją kotkę, bo strasznie się go boi i nie chce przychodzić. Mam nadzieję, że jej przejdzie
:dupa: jej przegłodnieje to wróci

Makaron ze szpinakiem, zapiekany z jajem i mleczkiem 

W sensie że jako maska czy jakieś inne receptury już odkryłyście?
Już mi bokami ten remont wychodzi bo tu 200zł tam 200zł, z konta leci, a jeszcze wszystko ślubne trzeba opłacić, całe szczęście jeszcze dwa miechy
ja dawno nie laminowałam, muszę do tego wrócić
a robiłaś może płukankę z mleka? ponoć też fajna jest
żeby kicia się przyzwyczaiła do nowego kolego w domu 

a potem jadę zobaczyć sukienki do takiego jednego poleconego miejsca i wybrać kolory do kuchni bo jednak TŻ dał
Dziś wraca TŻ,jak zda jakieś tam coś tam... 

Wracaj wracaj i pisz szybciutko co tam u Ciebie!!!
oeeeezuuuu, na drogach dramat
takiej to dobrze 
Staram się
a winko ja wczoraj zakupiłam tacie
muszę się nieźle nagimnastykować żeby coś napisać i wysłać 
A to jakiś z przodu czy z tyłu ząb?