|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Dzięki, dzięki... szkoda, że zbytnio efektów nie ma
|
|
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Cytat:
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Napewno są tylko Ty nie widzisz Ostatnio była u mnie koleżanka i stwierdziła że moje lustro wyszczupla ale oba głupia haha
|
|
#2493 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Cytat:
|
|
#2494 |
|
Wtajemniczenie
|
zostaję za jakąś godzinkę sama (no z synem) bo T. idzie na nockę... i co by tu począć ?? iść spać ?
|
|
|
|
#2495 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
.anczysko1 no w sumie dużo ludzi "truchta" i to faktycznie jest bieganie, ale u mnie to za krótko trwa , chociaż... jest mały progress , właśnie wróciłam z biegania i zmieniłam trasę. Wydawało mi się, że jest taka sama, ale okazała się troszkę dłuższa i powrót do domu zajął mi 5 minut więcej, więc całe bieganie zajęło mi tym razem 20 minut .
|
|
|
|
|
#2496 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Hej Kobietki, mysle o Was caly czas, niestety czasu malo, wiec wykorzystuje go ile sie da. Jeszcze tydzien urlopiku
![]() Cwiczcie ladnie i nie zapomnijcie o mnie
|
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zamelduję
![]() nogi/triceps/brzuch+ 15 min aero Przy brzuchach ciągne szyją , przy martwym boli mnie część lędźwiowa a nie powinna więc muszę popracować, ponad połowę mniejsze obciążenie. Przysiady zamieniłam na maszynę, wypychanie nóg robiłam z 20 kg a nie 45 jak jeszcze 2mc temu. no cóż. Ćwiczenie na tricepsy albo źle robiłam albo nie wiem Bolało, ale nie do ryku...nadgarstki bardziej, więc następnym razem tricepsy robię z hantlami.Zapomniałam Po zeszłotygodniowym plażingu tak mi skóra schodzi, że mam zdartą połowę pleców, a reszta w ciapki. Brrrr
Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2013-07-13 o 22:38 |
|
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi skóra też schodzi haha
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;41779406]
![]() Ja bym się nie oparła .anczysko1 no w sumie dużo ludzi "truchta" i to faktycznie jest bieganie, ale u mnie to za krótko trwa , chociaż... jest mały progress , właśnie wróciłam z biegania i zmieniłam trasę. Wydawało mi się, że jest taka sama, ale okazała się troszkę dłuższa i powrót do domu zajął mi 5 minut więcej, więc całe bieganie zajęło mi tym razem 20 minut .[/QUOTE]i super, zawsze to już jakiś postęp ![]() ja jak tylko pogoda pozwoli dalej będę biegać od poniedziałku.
|
#2500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaczęłabym jutro, ale czeka mnie 10h w pracy i w domu będę albo ok. 21 albo o 22, więc niezbyt mam jak.
|
|
|
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie nie tak ohydnie jak mi
![]() jeszcze od tego słońca powyskakiwały mi <puste> pryszcze na ramionach Zjadłam dzisiaj na I kolację coś fajnego twaróg+banan+jajko zblendować, do foremek i do piekarnika do zarumienienia. Powinny wyjść takie serniczki. Ja byłam tak głodna, że wyjęłam przed czasem i konsystencja była średniawa Fajna alternatywa dla zwykłego twarogu. Dodałam trochę wiórek kokosowych i polałam jogurtem naturalnym
|
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() jutro do pracy, ciekawe jak to bedzie z taką beznadziejną pogoda... |
|
|
|
#2503 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja umiem zjeść naraz max 1,5 cycka poza tym 4 cycki to chyba 20zł na oko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Byłam ładnych parę godzin na szopingu kupiłam kilka fajnych rzeczy, a ze sportowych spraw:-legginsy do biegania/ćwiczeń (takie sportowe, nie wiem czy to ma jakąś nazwę? ) czarne z różowymi wstawkami-2 staniki sportowe białe (Primark, groszowe sprawy) -bidonik do biegania z uchwytem -pasek do biegania do trzymania telefonu, kluczy itp. -2 rakietki do squasha i zestaw piłek dla mnie i M. (podobno będziemy grać nigdy w to nie grałam)-piłkę do nogi dla M. Jestem wykończona po tych zakupach to jest 100 razy bardziej męczące niż najgorsze kardio.
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypnij tyłek bardziej, tak maksymalnie. Powinnaś czuć tył ud i pośladki, nie plery Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2013-07-13 o 23:43 |
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Pora wczesna jak na sobote, ale już wróciłam. Trzeźwa i dowiedziałam się gdzie mieszka Ryan;]
D-noc
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
Ledwo zaczęliśmy urlop i już problemy
![]() Wczoraj jak wyjechaliśmy z Krk do rodziców to po 1/3 przejechanej drogi auto nawaliło i kolega musiał nas holować Do tego pogoda beznadziejna, bo zimno i leje ![]() Może po południu jaki trening zrobię.
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Ja wczoraj niestety wypiłam trochę whisky, ale z TŻem świętowaliśmy zaręczyny więc chyba mi wybaczycie co?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy.
Cytat:
Dzien dobry! Leje od 6 rano,a ja do pracy.... |
|
|
|
|
#2509 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() też bym się chciała już zaręczyć ![]() długo jesteście razem? ;>
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza, jak się ma powód gratki.
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwicz
Cytat:
dziękuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Ja dzisiaj zrobiłam prawie 6km biegu temp 26st o 10 rano
|
|
#2513 |
|
Zadomowienie
|
LeejdiNaati GRATULUJĘ
A ja Was, drogie Panie, pozdrawiam z Ustki! Za dzisiaj mogę zameldować poranny bieg oraz około godzinny spacer, a o drobnych grzeszkach nie będę aż tak wspominała, zachowuję umiar
|
|
|
|
#2514 |
|
Rozeznanie
|
No Dziewczyny, to ja sobie myślę, co w klubie taka cisza, a patrzę na Fitnessie, że Wy tu już 13-tą część spamujecie
|
#2515 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja wczoraj nie cwiczylam, bo mialam taki zapieprz w pracy, ze moje miesnie potrzebowaly regeneracji za to ugotowalam pyszny obiad..baranine z fasoka szparagowa i papryczkami..pychota..mie so mi wyszo suuuper..mieciutkie, ze nawet moj syn zjad, a u niego z miesem to roznie bywa ta ze poziom biaka wczoraj mialam odpowiedni Na dzisiaj sa jeszcze resztki, wiec nie musze sie przejmowac gotowaniem no i oczywiscie wieczorkiem panuje silowe na pilce Cytat:
![]() Cytat:
![]() LeejdiNaati Gratuacje
|
||
|
|
|
#2516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No tak, wbić jajko do tej papki. Zrzut oryginalnego przepisu z pakerni niżej. Ja dziś wstałam o 12 ![]() Na śniadanie zjadłam owsiankę z wiórkami, z twarogiem zmiksowanym z częścią banana, odrobinką mleka i 100g czereśni ![]() Okazało się, że we wtorek mam możliwość jechać do siostry do Niemiec. Pakuję się i jade na tydzień. Dobrze że nie kupiłam karnetu na siłownię od poniedziałku,a miałam taki zamiar. Lewa ręka od łokcia (wew) w górę mnie boli, musiałam przeciążyć. |
||
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
łoo to szybciutko
zazdroszczę!mnie z moim A. minie 13 sierpnia 4 lata, dlatego chciałabym zmian, chcę czegoś więcej Cytat:
![]() baw się dobrze u siostry
|
|
#2518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2519 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja już po cwiczeniach, w sumie 40 minut. U mnie znowu leje, zawsze jak zaczyna się weekend to pogoda się psuje i nie mozna wybrać się na wycieczkę czy cos w tym stylu. Wczoraj z T byłam w kinie na Iluzji. Któraś z was pisała, że film jej się podobał. Mi też Całe szczęście po kinie nie było żadnych grzeszków jedzeniowych
|
|
|
#2520 |
|
Zadomowienie
|
Mi we wrześniu 6 lat i też bym się za taką zmianę nie obraziła, ale czasem jak słyszę jak mój się wypowiada o zaręcznyach i o ślubie to się zastanawiam, czy nie nie zmienić faceta.
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

.
, chociaż... jest mały progress
, przy martwym boli mnie część lędźwiowa a nie powinna więc muszę popracować, ponad połowę mniejsze obciążenie. Przysiady zamieniłam na maszynę, wypychanie nóg robiłam z 20 kg a nie 45 jak jeszcze 2mc temu. no cóż. Ćwiczenie na tricepsy albo źle robiłam albo nie wiem
Bolało, ale nie do ryku...nadgarstki bardziej, więc następnym razem tricepsy robię z hantlami.
Po zeszłotygodniowym plażingu tak mi skóra schodzi, że mam zdartą połowę pleców, a reszta w ciapki. Brrrr

Fajna alternatywa dla zwykłego twarogu. Dodałam trochę wiórek kokosowych i polałam jogurtem naturalnym