|
|
#3361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Oj tak, żałobę. Czuję się tak jakby część mojej duszy umarła. Tylko boję się, że ta moja żałoba potrwa do mojej starości, taka już jestem, że jak się przywiązuję to na zawsze...
Ja mam skończone 28 Edytowane przez wycinanka85 Czas edycji: 2013-07-14 o 23:15 |
|
|
|
#3362 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bez przesady. Za jakiś czas będziesz się śmiała ze swojego podejścia. I jeszcze pewnie ze swoim nowym facetem
|
|
#3363 |
|
Zakorzenienie
|
bo mialam w glowie zawsze taki plan, wlasnie taki jaki realizuja wszyscy naokolo. z mojej klasy z LO zostalam juz chyba tylko ja...po prostu zawsze tego pragnelam. a zamartwiam sie bo boje sie wlasnie, ze na mnie nie przyjdzie pora, nigdy. bo w koncu sa ludzie samotni, bez rodzin, cale zycie.
|
|
|
|
#3364 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3365 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny. Wziąć ten telefon i laptopa na ten 5 dniowy wyjazd? Czy zostawić wszystko w cholerę w domu i się zdystansować i pobyć tylko z koleżanką, tak jakby z dala od cywilizacji, pokus?
|
|
|
|
#3366 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale czesto są samotni i bez rodziny z wyboru. Na pewno znajdziesz kogoś, kto ma takie same prorytety jak Ty ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
Weź tylko telefon
|
|
#3367 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ja bym nie potrafiła i to nie ze względu na exa
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3368 |
|
Wtajemniczenie
|
Potrafię, bo akutalnie nikt ważny nie będzie do mnie dzwonił. Ani nie czekam na ważny telefon. Bez internetu mogę żyć, bez telefonu też tylko muszę mieć towarzystwo, a będę miała. Boję się, że on napisze i zniszczy mi cały wyjazd. A rzadko jest gdzie się wyrwać. Także myślicie, że lepiej zostawić te 2 diabelskie urządzenia?
|
|
|
|
#3369 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie nie pociesza, wręcz przeciwnie, gdy pomyślę, że tylu facetów bierze ślub nie z miłości, a z przyzwyczajenia czy poczucia obowiązku...
|
|
|
#3370 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3371 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) a z drugiej strony nie chcę mieć z żadnym nic wspólnego i nie mam zamiaru żadnego szukaćCytat:
Cytat:
![]() Nawet krzty odwagi nie miała, żeby powiedzieć mi prawdę. Pinda jedna!![]() :pal a: Myślałam, że jej oczy wydrapię przez ten telefon :PCytat:
![]() ![]() ![]() (sorki za wulgaryzmy) niech się utopią w swoim pseudo uczuciu :PCytat:
![]() ![]() To mną wstrząsnęło i postanowiłam raz na zawsze skończyć z tym świństwem.Cytat:
Po prostu czasem z tej niemocy, złości, smutku i wściekłości człowiek już się poddaje (by oczywiście za chwilkę się podnieść i walczyć dalej! ).Cytat:
Nie wiem, zablokuj go czy coś. Nie wchodź na jego profil i nie oglądaj go! Olej to, nie warto się wkurzać.Cytat:
(wybacz)Cytat:
![]() i dobrze mu tak, niech wie co stracił ![]() ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- aaa i mam 26 lat
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2013-07-14 o 23:39 |
||||||||||
|
|
|
#3372 |
|
Rozeznanie
|
Uciekam spać
Mam nadzieję, że czas i siły pozwolą mi na częstsze udzielanie się bo trochę mi to pomaga Poużalam się ale wolę robić to tutaj niż pisać do exa. Dobranoc
|
|
|
|
#3373 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
boje sie ze nikogo juz nie spotkam. kto mnie zechce, kogo ja zechce...nigdzie nie wychodze bo nie mam z kim,a przeciez nie zapuka do moich drzwi:/
|
|
|
|
#3375 | ||||
|
Zadomowienie
|
System administracji publicznej w wybranym kraju UE
Cytat:
22 Cytat:
Życzę Ci tego z całego serducha a jak już taki będziesz miała zaprosisz nas do siebie na drina koniecznie z plaemkąCytat:
?Cytat:
pewnie i tak,ale już nigdy na pewno nie znajdę nikogo takiego jak on.Do tej pory tylko on jeden jedyny mi potrafił zawrócić w głowie i tak do mnie pasował jak nikt inny.Same here.
Edytowane przez Tindomerel_ Czas edycji: 2013-07-15 o 00:38 |
||||
|
|
|
#3376 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I zresztą teraz będziesz wybierała miejsca, gdzie praktycznie możesz kogoś poznać? Takie myślenie "Nie, nie pójdę na studia bo nikogo nie poznam" albo "Nie, nie pójdę do pracy bo nikogo nie poznam" jest dla mnie... dziwne Trzeba żyć dla siebie, nie dla innych ludzi. A miłość przyjdzie sama ![]() Ja nie dość, że byłam na babskim kierunku i to tak bardzo, że nie miałam w grupie ani jednego faceta. I nawet gdyby był, to pewnie okazałby się gejem. A w pracy też jestem z samymi babami, bo chłop nie przyjdzie i nie powie, że chce się umalować. Poznaję ludzi, ale nie oczekuję, że od razu poznam TEGO JEDYNEGO. Jak będzie to będzie, a jak nie to nie Bez pośpiechu.Aaaa nie, sorry- pracuję z jednym facetem. Jest gejem
Edytowane przez apolonja Czas edycji: 2013-07-15 o 00:54 |
|
|
|
|
#3377 | |||||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tak, rzuciłam go dla innego, ale tamten mnie znał, więc z tym spotykam się po kumpelsku. Dokładnie Cytat:
Znowu jak u mnie ![]() Cytat:
Takie myślenie nie sprzyja rekonwalescencji, nie zastanawiaj się, czy coś czuje, tylko skup na zaakceptowaniu, że nie chce być z Tobą w związku. Cytat:
![]() Jest wiele rzeczy, jakie możesz robić, a które nie wymagają nakładu pieniędzy, zwłaszcza w lecie. Cytat:
![]() Cytat:
Co byś zrobiła, gdyby Twój facet był zazdrosny o Twoje wyjście z Wizażankami na piwo, rzuciłabyś go? Cytat:
![]() Kluby to wg mnie słaby pomysł na szukanie partnera. Najlepiej poszerzyć sieć znajomych i brać z nimi udział w różnych aktywnościach - przynajmniej będziesz wiedzieć, że to nie ja jakiś pierwszy lovelas ![]() Cytat:
Przynajmniej w pierwszym etapie związku. A potem może się wszystko posypać. Trudno, tak się zdarza. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3378 |
|
Rozeznanie
|
mnie moje wyjscie zdołowało......chamówa z tymi facetami, tacy beznadziejni..........nie dosc ze dziwnie sie czulam w sukience bo to nie moja bajka to faceci w tym regionie chyba sa ocipiali jacys. nie ma tu zwyczaju ze sie dosiada ktos w knajpie itp tylko lapmi sie przez caly wieczor jakby dostal wytrzeszczu. szybko wrocilam i w domu sie okazalo ze mi system padl w kompie
cudnowny weekend poprostu..........
|
|
|
|
#3379 |
|
Wtajemniczenie
|
Marycha, kurna no.. Przykro mi. A myślałam, że się rozerwałaś i zapomniałaś o bożym świecie. No, ale aż tak źle było? Co robiłyście?
|
|
|
|
#3380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mysle se kur...a czlowiek sie stara stroi sie piękni a tu taka ocena , no ale twarda bylam, pomyslslam sobie ze nie moge sie sugerowac zdaniem zapijaczonych chamów, ale i tak z☠☠☠any wieczor byl i jeszcze brak kompa w domu............. |
|
|
|
|
#3381 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po niemal 2 latach związku (właściwe ja to z niego wyciągnęłam). Ale lepiej, że zrobił to teraz, niż później, że nie zmarnowałam przy nim więcej czasu, że mam szansę ułożyć sobie życie z kimś, kto będzie mnie szczerze kochał, a nie traktował jak weekendową koleżankę. Rozumiem Cię całkowicie, bo mimo wszystko takie odrzucenie boli...I wiesz co mi jeszcze powiedział? Że może on potrzebuje więcej czasu, aby zrozumieć i poczuć, że mnie kocha? Że może potrzebuje 30 miesięcy, żeby sobie to uświadomić, a nie tych 21 wspólnych ![]() Cytat:
Robił wszystko dla mnie. Wszyscy moi znajomi i rodzina byli w pozytywnym szoku Cytat:
|
|
#3382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Upewnijcie mnie! Dobrze robię, że zostawiam laptopa i telefon w domu? Za dwie godzinki wyruszam w trasę.. Także nie będzie mnie z 5 dni. Jeszcze ostatnie dobitki, ogarnianie i jestem gotowa na izolację i detoks. |
|
|
|
|
#3383 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Było też mnóstwo gejów.Za to pracuję z samymi facetami, jestem jedyną babą w firmie Faceci są w moim przedziale wiekowym, ale co z tego, skoro każdy zaobrączkowany albo zaręczony bądź ma dziewczynę od kilku lat ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
|
|
#3384 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a z tym laptopem to moze wez, jak bedzie zla pogoda to jakis film mozna zobaczyc albo pogrzebac w necie jak bedzie nudno ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3385 |
|
Rozeznanie
|
Ale dzisiaj paskudny dzień. Zimno, buro i ponuro
Do tego czuję, że przeziębienie mnie łapie Ale mam coś małego na poprawę humoru ![]() http://tenstan.pl/Kiedy-przechodze-obok-ex.1269.html |
|
|
|
#3386 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3387 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesli jednak tak będzie to i tak nie ma sensu, żebyś to zostawiała ![]() Marycha ale buce Ja ostatnio jak byłam na baletach to faceci tylko wodzili wzrokiem za laskami z prawie gołymi tyłkami i cyckami ![]() Nikogo normalnego nie było.
Edytowane przez killka Czas edycji: 2013-07-15 o 08:52 |
|
|
|
|
#3388 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oczywiscie nie generalizuje bo duzo znajomosci nawiazuje sie wlasnei w takich miejscach ale jakos mentalnosc oplaczkow jest inna niz ludzi otwartych w krajach zachodnich. a moze sie myle moze to tylko u mnie tak jest w tej czesci wschodniej
|
|
|
|
|
#3389 |
|
Wtajemniczenie
|
Może to dobry pomysł, żeby wziąć lapka, bo i tak kontaktu z nim przez niego nie mam, a może się przydać do muzyki, filmów.
Trzymajcie się dziewczyny cieplutko i nie zamulać mi bardzo
|
|
|
|
#3390 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

:pal a:
Podobno mu się już żyć nie chce ale widać co innego