|
|
#841 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Witam Kinga już się bawi
|
|
|
#842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Śliczna panienka
I faktycznie nie widać, żeby była za chuda. Cytat:
Cytat:
Śliczna Roszpunka |
||
|
|
|
|
#843 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedny Jaś, cóż to za sen mógł być, okropne ![]() ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
|
|
|
#844 | |||
|
Wtajemniczenie
|
witam sie po weekendowo
![]() Oliwka - dobrze, że doprecyzowałaś o co dokładnie chodziło Lubiś dla 4 miesięczniaka mnie powalił!!!! najlepsze jest to, że rodzice chwalą się takimi rzeczami!!! Cytat:
Cytat:
czyli babkę ziemniaczaną w prodiżu. i ma kuchnię kaflową a wszystko gotowane na niej smakuje zupełnie inaczej niż na gazowej czy płycie indukcyjnej Cytat:
co do 2 to ![]() ---------------------------- oglądałyście film PANACEUM???? jak nie to polecam
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Klementyna - Jakub tez sie nie przekreca (juz). Wczesniej tak ale bardziej sie rzucal i nieswiadomie to robil. Teraz raczej cisza.
A co do wagi. Mam przyklad .dziewczynka (na mm podejrzewam ze plus kaszki slodkie itp ale wprost nie zapytalam, wywnioskowalam) baaardzo pyzata, wrecz nie mogaca swobodnie poruszac raczkami, nozkami teraz jako 2- latka normalna, wszystko "zrzucila". Druga, ok 9 m-cy to samo jak nie bardziej ale tu juz wiem ze karmiona czesto, butla, za 2 godz slodka kaszka, za godz znowu cos, ledwo sie rusza, ale moze tak samo "zrzuci". Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#846 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
pieknie chowana!
Cytat:
![]() Cytat:
najlepsze, ze tylko gadzety. ciuchy mam straszne ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale nie boj sie. kolory sa nasycone Cytat:
Cytat:
poza tym wszak ma jeszcze czas. wszystko w swoim tempie. Cytat:
Roszpunka mnie tez!!!! fuksja rzadzi! kiedys (ja! fanka szlachetnej czerni) poszlam na wesele w takich fuksjowych rajstopach... ma-ka-bra... bylam na kazdym zdjeciu. zawsze gdzies w tle migala moja wielka, rozowa noga Cytat:
|
|
|
|
#847 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Agnjeska -
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Despa - wspolczuje komentarzy o wadze. Najwazniejsze ze ty madra mama z pomoca lekarzy dalas rade wszystko wyprowadzic. Fakt, bardzo latwo powiedziec ze dziecko jest grubsze, w domysle zle karmione albo chude = glodzone. Mi nawet pediatra powiedziala niech mu pani nie zaluje jedzenia.. chyba nie uwierzyla ze przystawiam co 2 godz...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#849 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Wow, ale stylizacje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
Głupi facet, jeszcze nie przeprosił (za wszystko)... ![]()
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się poweekendowo
Dziś już o niebo lepiej z moim sutkiem, jeszcze boli, ale duzo mniej Pani22ka - padłam z wielkiej różowej nogi Odnosnie wagi, moj mały jest wyłącznie na piersi, w środę skończy 3miesiące i waży 8kg, je co 2godz. w dzień i w nocy, chciałabym, zeby chociaż w nocy jadł rzadziej, ale co mam mu zrobic?
|
|
|
|
|
#851 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sese ja wyslalam meza samochodem
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
|
#853 |
|
MBZ♥
|
Dziewczyny dziękujemy za komplementy
Pani, różowa noga mnie powalila ![]() OTJ cieszę się, że z piersią już lepiej ![]() Agne mam nadzieję, że to nic poważnego jednak![]() Liwka ja się też martwię o teściową bo już ostatnio się dziwiła jak to herbatka/woda bez cukru ![]() Alliw u nas Roszpunka wytrzymuje maks 10-15 minut w wózku bez spania -wczęsniej odrazu było spanko-jak się obudzi z drzemki to wtedy zaczyna dziwić![]() Klementynko nie martw się jak Synek załapie o co chodzi to będzie Ci śrubki przekrętowe robił![]() Monicca holle pewnie leżą obok innych ja muszę zamówić przez sklep internetowy bo w mojej głuszy same nestle i sinlaci![]() Niedługo jedziemy z Roszpunką w świat czyli w miasto odkąd mam takie lusterko w którym widzęco robi jakoś mi mniej strasznie
|
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
ja tylko sie przywitam jak zawsze niewyspana i ide sie zajac moim synkiem
|
|
#855 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja szczypała mnie w policzki, żeby bardziej różowe były ![]() Jaka śliczna!! ![]() Cytat:
A co do żywienia to moja Kinga tez często je, widocznie tak potrzebują I powiem Wam, że ostatnio moje dziecię było aniołem i nawet ładnie spała, to ją pochwaliłam koleżance i mamie i Tżtowi i tyle dobrego Koniec chwalenia![]() Strippi: Michałek przesłodkie ma te zdjęcia. Najbardziej podoba mi się to jak leży na niebieskiej chuście, taki relaks, rączki w górze , istny chillout ![]() I suknie dla Julki też bardzo fajne, na pewno sesja się uda Brawo dla Michałka, że tak ładnie zdrowieje ![]() Jaka pogoda paskudna, gdzie to lato
|
||
|
|
|
|
#856 | ||||
|
Zakorzenienie
|
oooo jaka slodka modeleczka
Cytat:
- szczegolnie ze wypil o 20 120 ... a pozniej w ciagu tej kolejnej godziny pociumkal 20 ... i poszedl spac ale moze to znak ze juz zaczyna po malu noce przesypiac Cytat:
mam nadzieje ze uda wam sie pogodzic Cytat:
co do pogrubionego - padlam 1wszy raz w nowym tygodniu a filma po czemu nie polecasz -az taki GNIOT Cytat:
![]() to witam sie po raz koeljny - mialam isc do navu i co odslaniam rolety a tu qrwa LEJE ale tak ze NIC nie widac - sciana deszczu - to zem sie poszla siedze nad sniadanie emilian cwiczy z Krokodylem a pozniej zabieram sie za porzadki - wysztko smierdzacym debiolm do kosza wywale - co mi ino we me rece wpadnie - bo juz nie bd pisala - ale wcozraj to znowu byla akcja - az se qrwa zapalic musialam .... mojego papieroska 1szt - co byla nieruszana od 3tyg ale mialam nerwa wiekszego niz ost o jakiem MILIARD %%---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- w Afryce |
||||
|
|
|
|
#857 | |
|
Kniaginia
|
Witam
![]() Powiem Wam, że zmęczona i niewyspana jestem po weekendzie. Za dużo wrażeń, Róży sie rytm dobowy zaburzył, budziła mnie 3 razy w nocy na jedzenie. Ale dziś pospałyśmy do 9. Jeszcze jutro tak i może odespię. Cytat:
![]() Pierdoła czy coś poważnego? |
|
|
|
|
|
#858 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
|
#859 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pieluchy już mam kup;ione Cytat:
a i gadałaś z Johnem?Cytat:
i podczepiam sie pod pytanie choc popołudniu obczaje sama ![]() Cytat:
Cytat:
o dobrze wiedzieć o sklepie. w koncu się może do niego wybiore. choć kasze zwykla manna juz kupilam Kupiec. fajny ![]() Cytat:
dla teściw ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no co znowu wymyslili?
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w domu jest taka... a etiopski brzuszek moj T. mial na poczatku. chude nozki, raczki i brzuszekjak bebenek ![]() ![]() a co Ci pomoglo? heh nie wiem... to w ogole bylo smutne wesele, bo tego dnia zmarl JPII.![]() Despa, juz wszystko wiem (bylam po sliniaczek, bo materialowe sa chba tylko do ozdoby ). Zalezy do czego Ci potrzebny ten kocyk. Ten light jest o tyle fajny, ze nadaje sie do wozka - leciuchny jest, plastyczny. Mojego cieplego do gondoli nie upchne i nasz - tak faktycznie - sluzy nam stacjonarnie jako kolderka i podkladka do fikania. Jak bede miec Ole to kupie light ![]() ![]() Kolory sa nasycone, te z rozem najbardziej kontrastowe. A swinka - chudzinka byla jedna (w tukany) a ja lubie miec wybor ![]() Jest auto! pakuje nas (jak krolewicz raczy zjesc) i ruszamy
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejszy spacer z serii: dbajcie o siebie dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny
![]() Mysle sobie, pojde szybko z psem na rundke to bede miala pozniej spokoj - no i na przejsciu dla pieszych nagle slysze klik i poszlo zdjecie, myslalam, ze weszlam gosciowi w kadr a ten do mnie, ze to zdjecie dla miasta, ale bedzie takie malutkie - a ja nieuczesana, niewyspana, ubrana w szarego polarka, zgieta wpol pchajaca wozek, w drugiej rece ciagnac psa na smyczy i jeszcze mietolac w trece worek z kupa ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Panika hahaha fuksjowa noga na kazdym zdjeciu panna mloda nie byla zazdrosna, ze to nie ona sie na zdjeciach wyroznia?
|
|
#862 | |||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
, ale pogoda .... leje ,zimno ....no cóz przynajmniej polansuje sie w moich kaloszach ![]() oliwą ,a jak jem z serkiem samym serkiem smaruje . Cytat:
Cytat:
Cytat:
wzorki,wzorki powalają . sliczna Cytat:
Cytat:
dla "malego" dobrze ze z sutkiem lepiej.....
|
|
|
#863 | |||
|
Zakorzenienie
|
ale jak pasują
![]() Cytat:
tylko to wiesz różnica znaczna między pomysleniem a wywaleniem wszystkiego kawa na ławę jak się nie zna sytuacji. A zywienie 5 latka wg rozpiski dietetyka to masakra gorsza niż nieprzespane noce przy noworodku. nie przesadzaj z tą grubą nogą, dobra? boś lachon Cytat:
Cytat:
to bede obczajać wieczorem a daleko wybywacie?
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Pani22ka - pomógł bepanthen i wywalenie cyca na światło dzienne (a w zasadzie nocne) na calą noc
|
|
|
|
|
#865 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
plamy marchewka i reszta jarzyn masakra jak wam idzie jedzenie ? nam srednio :P wszystko w jedzeniu no ale kiedys sie nauczymy
|
|
|
|
|
#866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko tam było "myjcie się", a ty umyta byłaś.Myślałam, że radar cię złapał Będziesz sławna.
|
|
|
#867 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() chyba nie musze pisać że zostało mi jeszcze 9 stron ![]() Dziś wyjełam worki wyciągam małemu ciuchy na 6-9 bo biedny chodzi aż do skutku (czyli jak ciężko prostować nogi) bo matka ma sentyment do ciuchów a później wkładam mu większe i okazuje sie że są na 2 tyg bo tak długo zwlekałam Z butlą nadal walczymy, po szczęśliwych 30 ml znów wrócił czas że ledwo łyka weźmie wesele się zbliża a ja już psychicznie mam dość.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mi chodzi własnie o to żebym mogła gdzies wyjść.. na początku sierpnia idziemy na wesele na godz 13, czyli musiałabym karmić o 12,14,16,18,20 z czego z pół godziny na karmienie więc równie dobrze moge zostać w domu Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#868 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka!
Cytat:
Teraz zwykłe siateczki z Ikea.Jak robicie rybę? Bo mi zawsze ciapowata wychodzi. O, już wracasz - myślalam, że na dłużej wybywasz. Zdrowia dla prababci! Cytat:
![]() Cytat:
Jednak zrobiłam lasagne, cukinia pewnie jutro. Cytat:
Cytat:
Na wschód? Szerokiej drogi!! Tak po hiszpańsku. Cytat:
to super!BYou, Bmma - piękne macie córy! Wojtek dostał wczoraj kocyk LaMillou w sowy - myślałam, że z Torresem przybije piątkę, a Torres ma samoloty - Pani, dlaczego nie sowy?? ![]() LunaO - dzięki ![]() Aaa, na zakupach kupiłam 2 sukienki z myślą o chrzcinach - jedna mi się podoba, druga TŻowi i mam problem I jeszcze jakieś ciuchy i sobie i TŻ.
zgodnie z planem, zgodnie z logika, zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, zgodnie z Biblią, Koranem, Torą i komiksami 21.04.2013. Edytowane przez corka_rosy Czas edycji: 2013-07-15 o 13:23 |
||||||
|
|
|
|
#869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oklaskuje po raz drugi ![]() ![]() Cytat:
Laski może zrobilimy limit jednego posta dziennie? bo inaczej będę się zawsze za wami ciągła
|
||
|
|
|
|
#870 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za nadrabianie że też dałaś radę za fotki Michasia cudne za sesję sierpniową i sukienkiCytat:
Cytat:
dla Michasia dobrze że zdrowieje, oby katarek przeszedłCytat:
![]() zdrówka dla prababci, w tym wieku poważna sprawa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Witam się i ja ![]() Ja chcę ciepełko i słonko ![]() No to i ja się pożalę że nam się rytm popsuł, syncio tak różnie chodzi spać w ciągu dnia i budzi się w nocy częściej, a w ogóle jakoś niespokojnie śpi kręci się w łóżeczku nie wiem co to ale mam nadzieję że to chwilowe i przejdzie.
|
||||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

Kocham ten wyraz twarzy maluszka, jak leży na brzuszku 

czasem nie to przeraża, czasem sie ciesze, ze zdrowy i przybier a jest tylko na kp i od 3 dni na 1/2 lyzeczki manny dziennie...mam nadzieję, ze taka jego uroda, zrzuci jak zacznie raczkować(lub chociaz sie przeracac plecy--brzuch;p

OMG przeciez z weekend zawsze mało się pisało...kiedy ja mam to nadrobic? jestem na 22 stronie

ale mialam nerwa wiekszego niz ost o jakiem MILIARD %%
śmietanę jeszcze zrozumiem, ale masło...?
nie wiem co to ale mam nadzieję że to chwilowe i przejdzie.