|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Zoska łyżkę odżywki dałam do mniejszej miseczki, albo na podstawek jakiś do tego kilka kropel oleju ( jak tylko płukałam i nakładałam na umyte włosy ) albo więcej oleju, np łyżeczka jak nakładałam przed myciem i później zmywałam szamponem
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Przypomniałas mi swoją drogą o płukance z octem jabłkowym Dzisiaj zrobię ![]()
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
ZOska ja podgrzewam tylko te olejki GP, bo na nich pisze, żeby podgrzać
a wszystkie inne prosto z butelki 3 łyżki? nie kapie Ci z głowy ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Zoska jak będziesz zmywać, to najpierw samą wodą ciepłą ( nie za gorącą ) myj tak jakbyś myła szamponem, żeby ten olej sam trochę zszedł razem z wodą, a dopiero później szamponem chyba, że chcesz umyć dwa razy szamponem
|
#634 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm... mi na olejowanie włosów idzie więcej niż 3 łyżki
![]() Witam w ogóle Zbieram się do ćwiczeń i idę do pracy na 36 lub 48
|
|
#635 |
|
Przyczajenie
|
Odp: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
I jak tam Wam idzie?
Moj dzisiejszy jadlospis: S:2kromki slonecznikowego,lyzeczka margaryny,trojkacik hohlanda,lyzeczka bialego serka, szklanka wody cytrynowej i herbata 2S:brak O: (tu przesadzilam, wina TŻ) Kilka mlpdych ziemniakow,sos,kawalek pieczeni,biala kapusta gotowana,herbata z cukrem -,- P: 4ciastka owsiane z ziarnami,woda gazowana K: 2 kromki słonecznikowego serek biały ketchup woda cytrynowa Ćwiczenia: 30min rower 100brzuszków 100 przysiadow 100 cwiczen na nogi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez eybitches Czas edycji: 2013-07-15 o 22:12 |
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000
Makaron Ty masz długie i mega gęste włoski
a nasza Zosia ma króciutkie ja mam cienkie włosy i jedną stołową łyżką się zaolejuję (śmieszne słowo właśnie swoją drogą pokaż włosy, bo dawno nie pokazywałaś, a masz takie piękne Miłej pracy i podziwiam, że dajesz radę tyle h ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- eybitches nie dałoby się zrezygnować z tej margaryny? ( śniadanie ) ja gdy zaczęłam przygodę z odchudzaniem to na samym początku zrezygnowałam ze smarowania chleba, moim zdaniem zdrowy nawyk tym bardziej widzę, że smarujesz chleb też serkami topionymi, to nie potrzeba już tej margaryny zbędne kalorie, a łyżeczka to sporo. może zamiast tej margaryny jakieś serki kanapkowe?
|
#637 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000
cześć
przyjmiecie mnie?
|
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
drabineczka jasne
napisz coś więcej o sobie ile ważysz, do jakiej wagi dążysz, jaki masz plan itp
|
#639 |
|
Konto usunięte
|
Hej
więc, mam 165 cm wzrostu, na dzień dzisiejszy ważę 62 kg... Tragedia.Rok temu też się odchudzałam. Schudłam z 62 kg do 49 kg wagę trzymałam do pewnego momentu - przez ostatni miesiąc dobre 5 kg przytyłam, to chyba po rzuceniu palenia... Rzuciłam palenie po 5 latach intensywnego jarania, doszłam do paczki dziennie i się przeraziłam Zajadałam zajadałam zajadałam... No i się zajadłam. Mam kilka celi cel 1: 58 kg cel 2: 54 kg cel 3: 49 kg czas: nieokreślony, ale podejrzewam że przy diecie 1200 czy 1000 kcal to będzie ok 2,5 kg miesięcznie. Może więcej. Może 3. Może 4, kto wie . Jeśli chodzi o wymiary itp to się pomierzę potem, potem strzelę sobie również fotke.Póki co dzisiaj zrobiłam duże zakupy żywieniowe na diecie, mój dzisiejszy jadłospis jest beznadziejny ale co zrobić ) ale raczej nie będę umieszczać tu jadłospisów, są kiepskie a ja do tego glowy nie mam Rok temu dużo jeździłam na rowerze, ale w tym roku już nie będę - miałam dwa wypadki rowerowe, odpuszczę sobie bo do trzech razy sztuka, i możliwe że za trzecim razem stracę nogi i nie będzie tak śmiesznie Polska jest nieprzyjazna rowerzystom więc muszę się głeboko zastanowić nad moim planem treningowym ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- a właściwie to się jutro muszę dokładnie zważyć... |
|
|
|
#640 |
|
Konto usunięte
|
jest i fotka
Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2013-07-17 o 23:29 |
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
drabineczka tu raczej większość dziewczyn jest na diecie 1200 kcal
także myślę, że i dla Ciebie to będzie ok przy takiej ilości kalorii na pewno waga będzie spadać ![]() Po fotach nie widać, że ważysz 62 kg
|
|
#642 |
|
Konto usunięte
|
Pewnie inne zdjęcia pokazałyby co innego
jaki rodzaj ćwiczeń przeważa w wątku?
|
|
|
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny robią ćwiczenia z filmików na yt ( mel B itp ) skalpel, killer itp
|
#644 |
|
Konto usunięte
|
No, to idealnie trafiłam na wątek. Nie dość że dieta "kaloriowa" (nie dukany czy inne
) to jeszcze rodzaj ćwiczeń jaki planuję i podobny wiek z wagą . Teraz pójdę na dłuższy spacer, a wieczorem pierwsze starcie z Chodakowską........
|
|
|
|
#645 |
|
Przyczajenie
|
[/COLOR]eybitches nie dałoby się zrezygnować z tej margaryny? ( śniadanie ) ja gdy zaczęłam przygodę z odchudzaniem to na samym początku zrezygnowałam ze smarowania chleba, moim zdaniem zdrowy nawyk
tym bardziej widzę, że smarujesz chleb też serkami topionymi, to nie potrzeba już tej margaryny zbędne kalorie, a łyżeczka to sporo. może zamiast tej margaryny jakieś serki kanapkowe?[/QUOTE]zrezygnowałam, a braku przy kolacji nawet nie poczułam, dzięki za rade!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#646 |
|
Konto usunięte
|
Ja z białego pieczywa zrezygnowałam rok temu przy diecie odchudzającej, do dzisiaj mi zostało
.Właśnie spaliłam 200 kcal spacerując sobie, jutro wsiądę na rowerek i planuję trochę więcej machnąć
|
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Padam. Boli mnie kręgosłup od łażenia i schylania się, ale nie będę Wam marudzić
TŻ w pracy, a ja piję winiacza za 10zł i odpoczywam, ale na dłuższe czytanie i pisanie nie mam siły ![]() Ściskam Was mocno i buziam Jak w środę pojadę do mamy to będę się udzielać. Albo jeśli jutro będę miała luźniejszy dzień.Dietowo dziś tragedia bo nie miałam nawet kiedy zjeść. Na śniadanie w biegu placek-pizza, potem wieśniak a na obiad jakaś mieszanka mojej roboty z makaronu, parówek i cukinii Ćwiczeń też brak bo dopiero chałupę ogarnęłam. Ale chudnąć mi nie wolno bo wszystkie kiecki na mnie za duże w sklepach
|
|
#648 |
|
Przyczajenie
|
Niestety nie było mnie tu kilka dni, słaba motywacja doprowadza mnie to nie trzymania zasad, ale juz koniec, piszę do Was z prostym pytaniem o receptę na wytrzymanie diety 1200 ? Co was kochane motywuje
?
|
|
|
|
#649 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Ja wczoraj jakos nie moglam sie za nic zabrac, było mega niskie cisnienie, wstac z wyra mi sie nie chcialo, z dieta tez du.pa... Tragiczny dzien. Dzisiaj jestem po owsiance z dzemem , migdalami i jogurtem i garsci orzeszkow ziemnych wrąbanych w tej chwili mysle, ze nie zjadlam ich wiecej jak 30g wiec nie jest zle. Planuje dzis isc na dlugi spacer, myslalam, zeby troche juz pocwiczyc, tak lekko, ale po 1 mama na mnie krzyczy, ze mam najpierw isc do lekarza a po 2 to okres dzis przyjdzie, czuje juz w brzuchu Musze posprzatac, bo jeszcze tego nie zrobilam, wstyd sie pryznac, od dwoch dni sie zbieram no a potem przyjemnosci- olejek na leb, moczenie stopek, depilacja, potem maseczka, peeling kawowy musze sie do 1 sierpnia doprowadzic do porzadku!Paula, ile wazysz teraz? Moze nie jezdzij na rowerku codziennie, tylko tak 3 razy/tyg, zebys nam nie zniknela zupelne juz ![]() Natiz, musisz sobie sama odpowiedziec, czy naprawde chcesz byc szczupla i czy Twoje slabosci Cie pokonaja. Kazdy ma wlasna motywacje, ja czesto przegladam na tumblr zdjecia szczuplych dziewczyn, od razu odechciewa sie jesc ![]() drabineczka no i jak Chodakowska, co wybralas na poczatek? Ona na poczatek jest ok, ale potem polecam Jillian Michaels i uwazaj na bledy u Chodakowskiej, nie wiem czy znasz sie na fitnessie, wiec ne bede sie wymadrzac, ale czasem mozna sobie z Ewka kuku zrobic
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2013-07-16 o 09:50 |
|
|
|
#650 |
|
Konto usunięte
|
Mnie motywuje mój widok w lustrze
|
|
|
|
#651 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze są fajne dziewczyny z ToneItUp i Blogilates na youtube, ale ja osobiście nie lubię z YT ćwiczyć, wolę dłuższe programy A bieganie/jazda na rowerze to super pomysł na spalanie tkanki tłuszczowej, możesz np biegać pół godzinki i od razu po powrocie porobić trochę brzuszków, przysiadów itp
|
|
|
#652 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Meeedzik Hiehie, mam krótsze włoski niż Ty, ale tyle tego nawaliłam....
Nie no, spoko. Zmyłam tak, jak mówiłaś, najpierw woda, potem szamponem, ale szamponem zawsze myję 2 razy łepetyne Potem odżywka i do ostatniego płukania dałam łyżkę octu do wody. Włoski sie taaaaak błyszczały ładnie ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
No i tak, żeby je tylko pokryć.Poćwiczone mam nadzieje ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() Jak dla mnie obiad wcale nie był taki duży Także spokojnie. Nie słodź herbaty A wodę gazowaną odstaw na rzecz niegazowanej ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Sieeeeeeeeemaaaaaaaaaaa ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
Chude to to takie, że szok!![]() (nie obllaaazaj się, ja tak mam )---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Wczoraj dietowo spoko, tylko jeśli chodzi o mój jadłospis...eeeee wstałam o 13, a zaczęłam jeść ok 14, zanim wstałam z łóżka ![]() obiad: 4 młode ziemniaczki upieczone w piekarniku z curry, do tego wieśniak ze szczypiorkiem i kefir podwieczorek: mała activia pitna z jabłkiem kolacja: sałatka:pomidory,ogórki,r zodkiewki, jogurt naturalny z przyprawami. plus piwko i pół wina
|
|
#653 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Przeglądam Wasz wątek od jakiegoś czasu Wprawdzie wybiórczo jak to gość, ale to co przeczytałam było miłe dla oka i duszy![]() W pierwszej wersji myślałam , że skoro Jesteście już tak długo "ze sobą" Wasze środowisko będzie bardzo hermetyczne ![]() Jednakże widzę nowe koleżanki, a to ośmiela mnie do przedstawienia Wam propozycji dołączenia mojej skromenj osoby do Waszego grona ![]() Boże jak ja piszę - mam anginę i gorączkę wybaczcie kilka słów o mnie ( przepraszam, że skopiowane, ale szukam jeszcze swojego miejsca tutaj, więc nie bedę pisać tego samego byle zdania się różniły )Moja historia choć troszkę smutna,( ale na szczęście najgorsze już za mną mam nadzieję ) jednakże ściśle związana z walką o lepszą siebie![]() Parę lat temu zachorowałam, niestety poważanie, w skróce problemy z jelitami, dwa lata walki i było już dobrze i ze zdrowiem i wagą 54 kg i niespodzianka, jestem w ciąży niestety ilość hormonów spowodowała takie zamieszanie w moim organizminie, że wszystko wróciło ze zdwojoną siłą - dodam, że mam najcudowniejszą córeczkę na świecie i przeszłabym to wszystko jeszcze raz, ale czas po ciąży to masakra, był czas, że przez dwa tygodnie nie byłam w stanie małej wziąść na ręce, nie miałam siły, traciłam jakieś 7 kg w tydzień.. nie będę się zagłębiać no nic, było mineło, nie pamiętam trzy lata znowu walki, niestety z bardzo silnymi sterydami, lekami biologicznymi itd, co nie pozostało bez wpływu na moją figurę, psychikę, poczucie własnej wartości itd... Dziś jest dobrze ze zdrowiem, będzie jeszcze lepiej ale żeby było najpiękniej muszę mieć porządek w głowie, który nastanie kiedy będę znowu piękna w moim odczuciu Trzymajcie kciuki Mój plan wagowy: 49 kg czyli 8 kg do zrzucenia choć jak dojdę do 51 też pewnie będę szczęśliwa![]() Mój plan na realizację: 1000 kcal oraz codziennie po 20 - 30 min z mel b oraz 2 x w tygodniu ewa chodakowska ![]() Pozdrawiam serdecznie Marta |
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Lenik Heeeeeeeloł
|
#655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ile masz wzrostu? Trzymam kciuki, zeby sie udalo! Ale 1000 kcal to troche malo- staraj sie jesc 1400-1200(minimalnie) przy aktywnosci fizycznej waga bedzie spadala na pewno
|
|
|
#656 |
|
Konto usunięte
|
O nie jestem już najnowsza
cześć :d. no pipson, ja sobie daję spokój z tymi ćwiczeniami "z płyty" (mam Chodakowską 45 minut skalpel) nie, po prostu nie dla mnie . Jednak co na powietrzu to na powietrzu, muzyka z mp3 i jazda:p. Na śniadanie owsianka z malinami, a teraz kurczaczek z ryżem i warzywami mniam ![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- śniadanie 250 kcal, obiad 320 kcal, kefirek do popicia 210 kcal. 780 kcal dobry wynik jak na godzinę 14
|
|
|
|
#657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A obiadek też smakowity^^ raz ćwiczyłam skalpel...dziękuję, dobranoc
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#658 |
|
Konto usunięte
|
ja się do tego nie nadaję
ja muszę mieć coś ostrego na słuchawkach, co mi daję siłę a nie smęty jakieś "rączka do góry" Chodakowska żegnaj ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- tylko mój genialny narzeczony zgubił mi słuchawki od ipoda. a potem zgubił mi słuchawki z kiosku ruchu które kupiłam bo nie miałam żadnych kurfa wyjdę chyba z takimi hełmofonami z domu. ale to siara nie xD? ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- nie no nie będę w nich na rowerzae jeździć ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- chyba pojadę po te http://www.mediamarkt.pl/gdynia/sluc...tana,id-180571 przynajmniej są różowe to mi ich nie zabierze. i hanną monatną chyba. |
|
|
|
#659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#660 |
|
Konto usunięte
|
ale takie duże masz czy douszne ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.

Przypomniałas mi swoją drogą o płukance z octem jabłkowym 
i podziwiam, że dajesz radę tyle h 
tym bardziej widzę, że smarujesz chleb też serkami topionymi, to nie potrzeba już tej margaryny
przyjmiecie mnie?

Polska jest nieprzyjazna rowerzystom więc muszę się głeboko zastanowić nad moim planem treningowym 

ja muszę mieć coś ostrego na słuchawkach, co mi daję siłę a nie smęty jakieś "rączka do góry" Chodakowska żegnaj