|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() wybaczcie że piszę tak dosłownie no ale zgodnie z prawdą |
|
|
|
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
|
#3303 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
Dobra, ja tymczasem zmykam odprawiac zabiegi pielęgnacyjne u Hani
tata moj zaraz wpadnie nalac nam wody :p
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
A powiem wam jeszcze ciekawostkę o publicznej służbie zdrowia
![]() Mamy przynieść zeszyt 16 kartkowy do naszej przychodni, żeby mogli wpisywać historię chorób, bo nfz im nie refunduje kartek
|
#3305 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
no to już są jaja... ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cóż wykosztujecie się Czekam aż dziecię wstanie i idziemy się kąpać. Ciekawe czy dzisiaj też będzie krzyk
|
|
|
|
|
#3307 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio
Dziewczyny karmiące a jak wygląda Wasza dieta?
|
|
|
|
#3309 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj kupiłam wanienke, oczywiście nachodziłam się i nie dostałam takiej jak chciałam no ale trudno, niech mi tylko maluch w niej marudzi ! ![]()
|
|
|
|
|
#3310 |
|
Wtajemniczenie
|
Anulka
za opisik i super, że trafiłaś na takie spoko położne .Kalisto En za opis!Surka trzymajcie się tam mocno , a dla pielęgniarki co za BABOL!!Witajcie Ja właśnie zjadłam malinki . Jutro idę na badania do labka, mam nadzieję, że wyniki będą dobre. A we środę wizyta. Jak zwykle się denerwuję.A i dzisiaj kupiliśmy elektryczną nianię z czujnikiem ruchu, trafiła nam się okazja także się cieszę
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Jest ograniczona
ze szpitala dostałam rozpiskę co można jeść a czego nie i tego się trzymam. I szczerze to nie brakuje mi słodyczy ani niezdrowego jedzenia. Najadam się tymi 'dozwolonymi' rzeczami i mi starczy.
|
|
|
|
#3312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś będzie spokojnie ![]() Na razie nie jadłam jeszcze czysto smażonego i surowej kapusty, a tak to raczej jem to na co mam ochotę ![]() Na smażone niedługo też się skuszę bo chodzą za mną racuchy z jabłkami- nota bene nie lubię ich No i w niedziele niewiele brakło a bym zjadła kebaba... ale Tż nie było stać i mi nie kupił ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
za zakupy
|
|
#3313 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A te france pielęgniare to... ![]() Wiecie co, jak dla mnie to powinni dawać kary porządkowe takim wredotom ![]() Cytat:
Elaine dla Tżta Kiss nie martw się paciorem, Neni fajnie napisała, czemu warto być w drużynie pierścienia ![]() Mela no tak jak już Ci pisałam niedawno - jeśli nie Medeor to Madurowicz. Wiecie co, nie chce mi sie nadrabiać. Wszystko mnie bola i mam doła :/ kurde, a myślałam, ze huśtawka emocj. mnie ominie Dotkaa pewnie już ostro daje bo cisza w eterze Margos pamiętasz jak dotkaa dzwoniła Ci na porodówkę ??
|
||
|
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3315 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jak po wizycie?Cytat:
Cytat:
No jak tak mozna, wredny malpiszon. Myśle cieplutko o was dziewczyny Cytat:
En opis super sprawnie ci poszedł porodzik![]() Jak znajdziesz chwile to opowiedz mi ze szczegolami o nie karmieniu piersią. Bo zawsze kładą malucha na piersi i co...nikt nie mówił wyciągaj cyca? kiedy powiedziałas ze nie bedziesz karmić piersią? I kiedy dostałas leki na zanik pokarmu? Miałas pokarm jak urodzilas?przepraszam za 100 pytań do
|
|
|
#3316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale poczekam aż da znać, ze urodziDługopis pewnie karzą jeszcze donieść ![]() A huśtawka emocji nie jest zła Ja ją mam na co dzień bez względu czy przed ciążą czy w ciąży czy po niejNie, sama prawda
|
|
#3317 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Położyłam się na chwilę i 3 godziny przespałam
![]() Cytat:
Oby szybko poszło i Zuzia była już z wami![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajnie, że masz taki wybór w szpitalach![]() Ekspresowo poszło Helga wymiata![]() Cytat:
![]() Coś mi się wydaje, że niedługo tam wrócisz Cytat:
|
|
#3318 |
|
Wtajemniczenie
|
DOTKA- kurcze. TTo juz rodzimy? Rozmrozilam nawet dzisiaj zamrazarnik. Narobilam sie jak gornik w kopalni i nadal u mnie nic
Wykorzystam jeszcze raz tz. Moze cos ruszy.Za Ciebie trzymam mocne !!!!
|
#3319 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dosłownie...Dzoan jako zbudyniały budyń, nie pamiętam czy Ci pisałam, najwyżej się powtórzę - jaja z tym szpitalem ale w sumie ja na Twoim miejscu też byłabym przekonana, że to wody. A ten lekarz - wiadomo - nikt nie lubi jak mu się podważa autorytet, musiał to gość jakoś przełknąć ![]() Madi właśnie a Ty F. odstawiasz prawdopodobnie tego 18/19.07, tak? czyli już już ![]() Agrafka za zakupyKiss też za wanieneAha - jeszcze apropo kradzieży auta - moja siostra musi przyjechać na komendę w Łodzi złożyć zeznanie co do rzeczy, które były u nas w bagażniku. Śmiać mi się chce, bo co powie "bluza, kurtki, majtki do prania" ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Magdalenne może Cię bierze do przeczyszczenia, co? A co do szpitali - nie wiem czy tak dobrze, że jest taki wybór, czuje się jakbym miodu w tyłku szukała. Wiesz jak to jest, jak kobieta ma więcej opcji do wyboru Skylie to może wpadnij do mnie bo ja nie ma na nic siły i nic nie robię pożytecznego
|
|
|
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
d0tkaaa mocne kciuki, żeby szybko i sprawnie poszło
![]() Anulka bardzo fajny opis ![]() En u Ciebie w czasie czytania opisu ryczałam ze śmiechu.. ![]() magdalennne oj jak dzidziolowi musi być dobrze w Twoim brzusiu trzymam kciuki by się jednak dał przekonać do wyjścia ![]() Kallisto stokrotka za hemoglobinkę!Malinka spokojnie, na chudnięcie i wracanie do formy przyjdzie czas katarzynkajg surka przykro mi Gratuluję nowych tygodni!!
|
|
|
|
#3321 |
|
Zadomowienie
|
sammi- a co to za dół? Niech spada na drzewo!
![]() misiaczka- już się nie martwię
|
|
|
|
#3322 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Marzę o szybkim porodzie i najlepiej jak Anulka przespać skurcze i obudzić na parte.
|
|
#3323 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ach te jego paluszki ....Cytat:
Dziewczyny jak to jest.. jakbym wróciła do szpitala, to cała papierologia zaczyna się od początku? Te wszystkie pytania od nowa? Kserowanie dokumentów? Kurcze co do kibelka na siusiu idę i się podcieram to sporo śluzu z krwią na papierze.. nie wiem czy to wciąż po badaniu czy coś się dzieje? Jak chodzę to szyjka kłuje.. nie wiem co robić..
|
||
|
|
|
#3325 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sie
Nijak
jem co mi sie nawinie ograniczam tylko slodycze i pije duzo wody, co mam nadzieje wplynie pozytywnie na moj ☠je.bitny cellulit :banghead:My juz po kapieli i cycku
Edytowane przez karolajn1987 Czas edycji: 2013-07-15 o 20:03 |
|
|
|
#3326 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
![]() Cytat:
Hahaha ją jem bardzo restrykcyjne , że względu na to że mała jest wcześniakiem.Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#3327 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i kosmetyki na komodzie itp. pod ręką cudna sprawa! Polecam
|
|
#3328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
Podczytuje ile moge,ale nie wyrabiam. Mam dzis nieprzespana koszmarna noc. Wzięłam apap bo tak mnie boli krzyż i nogi wykręca jak na @ ze chyba zejde Do tego ciagle chce mi sie do wc na 2. Młody sie wygina i nie wiem swiruje golebia w brzuchu mi.Nie chce dzis rodzic nie ma takiej obcji. Jutro to juz w ogóle nie chce bo nie cierpię 6tek. Ale w panice z tego bólu to poszłam i sie wyszorowalam w wannie i nawet kape ogolilam na zero chyba ze stresu. Nie moge czytać waszych opisów porodow bo zaczynam srac zarem, ze jak mi wody nie odejdą to nie będę wiedziec czy rodze i urodze sama w domu En, Anulka - fajne porody mialyscie ![]() En- super, ze wrocilas juz Dotka, Dzoann- ![]() Kalisto- trzymaj sie kochana. Jesteś wielka Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny
|
|
#3330 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie wysłałam Tżta po kebaba
. Stwierdził, że skoro ma mi język do doopy uciec to lepiej pojedzie . I czekam na jedzonko!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

za opisik i super, że trafiłaś na takie spoko położne
, a dla pielęgniarki
co za BABOL!!

trochę mnie to martwi chociaż wiem ze nei jestem sama, ale cały czas miałam nadzieję że będzie wynik negatywny
Ale poczekam aż da znać, ze urodzi
Wykorzystam jeszcze raz tz. Moze cos ruszy.
trzymam kciuki by się jednak dał przekonać do wyjścia 

. Stwierdził, że skoro ma mi język do doopy uciec to lepiej pojedzie