|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 |
|
perfumowe ADHD
|
Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
melduje si e ze jestem ju z w domu u mamy (nareszcie) i lecę nadrabia c
|
|
#4112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem czy tradycja, ale tak było na wszystkich weselach, na jakich miałam okazję być Cytat:
zaraz po obiedzie na pewno odpada, bo życzenia, obiad, pierwszy taniec -to wszystko trwa dosyć długo i bez sensu przedłużać to jeszcze o tort. lepiej, żeby goście poszli tańczyć ale może faktycznie koło 22 dać tort, a o 24 krótkie oczepiny.
|
|
#4114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jedna godzina jest zajęta, można wziąć godzinę później A na sali no nie da się Bo wesele trwa całą noc a czasem restauracja jest jeszcze wynajęta na poprawiny
|
|
|
|
|
#4115 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4116 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nieźle
|
|
#4118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w takim razie muszę to poważnie przemyśleć może warto trochę zmienić te godziny
|
|
#4119 |
|
Raczkowanie
|
Ja też u nas tort przeważnie o 24.
|
|
#4120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie także był tak przeważnie, że po oczepinach po północy
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4122 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4123 | ||||
|
perfumowe ADHD
|
nadrobiłam uf ...
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
kurde ciężka ta sytuacja bo z drugiej strony tak jak mówis to najbliższa rodzina i nie wypada... my też ktoś zapytał jak się czuję . Czuję się lepiej bo jej nie ma ale ... rozmawiała dzisiaj z tżtem bo jak mniemam zauważyła że wyjechałam i jej plan idzie ku dobrej myśli i teraz próbuje przekabacić go na swoją stronę robiąc z siebie niewiniątko , zaprzeczyła wszystkiemu o wczoraj mówiła co zafałszywa osoba nienawidzę tej ku... powiedziałą mu nawet że mieszkanie nam oddadzą niedługo tylko żebym wróciła... co za idiotka. Mam nadzieję tylko że tż nie da się omamić jej kłamstwom.AAAAA i tż powiedział jej o ślubie i ze względu na sytuację nie zareagowała gwałtownie ale w sumie g ó w n o mnie obchodzi co ma do powiedzienia...zaproponow ała nawet że da nam na nie kase (boże jaka hipokrytka)
|
|
|
#4124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O to to! Chyba tak
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4126 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie to też zależy od regionu Polski, różnie się robi na Śląsku, a inaczej na Lubelszczyźnie. jest ktoś może z okolic Lublina i miał do czynienia z tortem przed 24?
|
|
|
|
#4127 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
I tez mam wrazenie, ze chciała Cie wykurzyc, a teraz bedzie udawac niewiniątko i go przekabacać. Głupia! Niech jej sie tylko nie da, dobrze by było, zeby sie tez szybko wyprowadził, bo masakra!! wróciłam z pracy, widze że pokrowiec z kiecką wisi, teściówka jeszcze sie nie ośmielila do mnie zagadać dam wam znaćz tragicznych informacji u mechanika sie okazało, ze trzebaby doinwestowac w tej chwili w auto 850zł, co jest nie do przyjecia, bo dopiero co w marcu chyba dołozylismy 1.000zł... a to stary ford... mielismy nadzieje, ze do slubu pojeździ, a potem coś kupimy, a tu taka lipa mam nadzieje, ze cos sie uda wykombinowac.
|
||
|
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas tort będzie o 24 ja tam zawsze chętnie zjadam tort
|
|
|
#4129 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu cisza
|
|
|
|
#4130 |
|
Zadomowienie
|
króliczku mówisz i masz !
mam zapytanko: polecacie jakieś książki (mało ambitne) typu 'mezczyzni są z marsa, kobiety są z venus" albo "dlaczego mężczyźni kochają/poślubiają zołzy" chodzi mi o takie typowo babskie książki bez żadnej fabuły. Oczywiście wszelkie inne propozycje mile widziane jadę na wakacje i na plażę potrzebuję kilku książek.. inaczej długo nie posiedzę na kocu
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wybieranie kamerzysty to dla mnie jakiś koszmar
|
|
|
|
|
#4133 | |
|
Zadomowienie
|
dziękuję
)---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
![]() my nadal kamerzysty nie mamy.. jeden nas wystawił i od tamtego momentu poszukiwania są dla mnie udręką podobnie jak dla Ciebie nikt nie jest tak dobry jak tamten, a jak jest to cena mnie powala
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4134 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kamerzysta... Jeden co nam się podobał, przestał odpisywać, ten który teraz nam się spodobał, w mailach wygląda na niezadowolonego z faktu że chcielibyśmy u niego tylko film, a nie film + fotografie... Przecież od razu pisałam że interesuje nas film
Edytowane przez kroooliczek89 Czas edycji: 2013-07-16 o 18:19 |
|
|
|
|
#4136 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja mogę polecić książki? Z babskich lekkich polecam Zostań- Allie Larkin i Kod Szekspira, z cięższych ale dobrych Diagnoza- Jennifer Haighl. A kryminały Rosenlund i Hellström są według mnie najlepsze wiem, że jeden tłumaczono na polskiKróliczek Ja nie lubię Larssona.. Nie za fabułe ale za kaleczenie gramatyki straszne, ale tłumacze mu wiele pomogli w tłumaczeniach. I po polsku tych błędów które są w oryginale nie widać
Pick Me, Choose Me, Love Me You're all I ever wanted I didn't see how it could change That something was missing until today Edytowane przez tinyheart Czas edycji: 2013-07-16 o 18:20 |
|
|
|
|
#4137 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Jezu, nadrobiłam, chyba 20 stron
oj laski laski, gorąco tu było jak to? ![]() Cytat:
więc na pewno by ich nie zdziwiło drzewko, czy babeczki ale tak ja napisałyście, ja jestem tolerancyjna i szanuje, ze ktos chce na swoim weselui biesiadne piosenki itp chociaż u mnie tego nie będzie na pewno. Ale gdyby wszyscy mieli tak samo byłoby cholernie nudno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
my w naszym 4 letnim związku tylko raz byliśmy w górach, na jeden dzień w Ustroniu, a własciwie skończyło się na 2 h i pojechaliśmy w końcu do CH w Bielsku bo nam się nudziło w Ustroniu Cytat:
to znaczy, że ma do Ciebie wielki szacunek i jestes dla Niego najwazniejsza Cytat:
ja to bym wprost powiedziała, że nie chce staromodnej sukni, tylko chce nóweczkę, albo jakaś szytą suknię z moich marzeń i już ![]() Cytat:
![]() Cytat:
o ile ja tam nie lubie takich bzdetów to nawet mi sie spodobało, ciekawe co TŻ na to by powiedział ![]() handzia bardzo współczuje sytuacji z teściową ). Generalnie mówiła o mnie same złe rzeczy (sąsiadka mojej siostry z nią pracowała, wiec miałyśmy świeże ploteczki ). Dobrze, że się wyprowadziłaś teraz tylko niech TŻ szuka pracy u Ciebie w mieście i znajac mnie to ja bym jej nawet na ślub nie zaprosiła ale ja to jest pamiętliwa strasznie i wredna jak mi ktoś zajdzie za skóre trzymaj się ciepło kochana i na pewno dasz rade aha, jeszcze się wypowiem na temat burzliwy: paznokcie ja mam okropne paznokcie, jak u dziecka. Mam mega małą kwadratową płytkę paznokciową, łamią mi się, są miekkie itp. Ale mimo wszystko zawsze je maluje (teraz mam pomarancz). Ale na ślub na pewno jakieś żele będę se musiała strzelić, choć nigdy nie miałam ![]() podróż poślubna: my byliśmy w ciągu 4 lat raz jeden na prawdziwych wakacjach w Grecji a tak to tylko weekendy w Warszawie, Krakowie, Wrocławiu itp. Aha, i TŻ podróżował z rodzicami po świecie (Francja, Włochy, Niemcy, Hiszpania, Bułgaria itp), a ja nie bo żyliśmy bardzo skromnie i ta Grecja to był mój pierwszy zagraniczny wyjazd mnie sie marzy podróz slubna na Bali, Seszele itp, ale TŻ twierdzi, że za dużo oglądam filmów i czytam pudelka, sprowadza mnie na ziemie, więc pewnie pojedziemy gdzies bliżej, ale koniecznie w ciepłe kraje i nad morze podział obowiązków: jestem za sprawiedliwym podziałem obowiązkow, aczkolwiek nie zmienia to faktu, że odkąd nie pracuje cały dom jest na mojej głowie TŻ nie ma w domu po 12-14 h, więc ja robie wszystko. Czasami TŻ w weekend ogarnie nasz pokój. Ale to się zmieni jak znajde prace no własnie...nadal nic nigdzie mnie nie chcą byłam dziś u psychologa chyba już na 8 wizycie, a babka mnie zapisała na kolejne 7 Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-07-16 o 18:27 |
|||||||
|
|
|
#4138 |
|
Raczkowanie
|
A właśnie czytam Oszukać przeznaczenie- J. Jackson- nie bardzo jeszcze wiem o co w niej będzie chodzić, bo póki co klienta planuje zabić męża, ale dzięki tej ciekawości chce mi się ją czytać!
|
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze "Dzikie Orchidee" Jude Deveraux były fajne
|
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
U nas też. Na wszystkich weselach jakich w swoim życiu byłam, tort około północy. My też tak zostawiamy. Uwielbiam torty i zawsze biorę dokładkę. Jakby były babeczki to bym była mega rozczarowana
(Chociaż wyglądają pięknie to wolę tort).
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

zaraz po obiedzie na pewno odpada, bo życzenia, obiad, pierwszy taniec -to wszystko trwa dosyć długo i bez sensu przedłużać to jeszcze o tort. lepiej, żeby goście poszli tańczyć 
Także na spokojnie zarezerwuj salę, a potem termin w kościele

powiedziałą mu nawet że mieszkanie nam oddadzą niedługo tylko żebym wróciła... co za idiotka. Mam nadzieję tylko że tż nie da się omamić jej kłamstwom.
mam nadzieje, ze cos sie uda wykombinowac.

Z babskich lekkich polecam Zostań- Allie Larkin i Kod Szekspira, z cięższych ale dobrych Diagnoza- Jennifer Haighl. A kryminały Rosenlund i Hellström są według mnie najlepsze wiem, że jeden tłumaczono na polski
to znaczy, że ma do Ciebie wielki szacunek i jestes dla Niego najwazniejsza