|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Ma
malaczarna o to jest pomysl
![]() bedziemy probowac wieczorem obrocic sie! |
![]() ![]() |
![]() |
#3722 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
Cytat:
![]() Fiazo trzymam kciuki za usg wątroby umyłam się, ogoliłam i czekam na wizytę. Coś dzisiaj mały bardzo leniwy jest
![]() |
#3723 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz
mój tez...może im gorąco...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3724 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Ma
madi
chyba prosciej by bylo pocwiczyc cierpliwosc co nie? ![]() Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2013-07-16 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3725 |
Zadomowienie
|
Paulinka- cały czas trzymam ogromne
![]() Arrabbiata- wcale się nie dziwię ze masz taki stosunek do teściów…Tżtowi ciężko zrozumieć bo to jego rodzice,wiadomo że chciałby mieć z nimi jak najlepszy kontakt. Ja bym powiedziała mu co o tym wszystkim myślę , chociaż nie nastawiaj się na pełną aprobatę z jego strony ![]() ![]() Fiazo- dobrze że się odezwałaś bo już się martwiłyśmy! cynamon_owa – no no ładnie Wam maluch przybrał ![]() malaczarnakejt – odpoczywaj i nie przemęczaj się , niech malutki jeszcze troszkę zaczeka ![]() misiaczka- kurde to u Ciebie cały czas ktoś musi być w domu bo co rusz kurier ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze brzuch mi do ziemi nie siega ![]() no tak, jak juz wygolona jestes to mozesz czekac na wizyte ![]() ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- stokrotka, madi moja buba z każdym dniem jakby mniej ruchliwa mam wrażenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To nie forsuj się już skoro na zakupy lecisz jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3728 | |
Zakorzenienie
|
cierpliwości to będę pewnie się uczyć jak się urodzi teraz to już jest bardziej niecierpliwość
![]() ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
Kazała się szykowac? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przykro mi, ale głowa do góry, tak jak dziewczyny pisały, coś może się zacząć z dnia na dzień, jesteśmy jak chodzące bomby ![]()
![]() |
#3730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cisnienie moje- w normie bicie serca Sary- w normie wielkosc brzucha odpowiada 40 tygodniowi wielkosc dziecka na wyczucie okolo 7- 7,5 stone czyli okolo 3100-3500 kg szyjka macicy - zamknieta glowka dziecka- nisko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3732 |
Zakorzenienie
|
Odp: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013, cz.
A ją się zdrzemnelam a teraz czuje zgage!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3733 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() być może ![]() Cytat:
![]() |
#3734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój też! ![]()
![]() |
#3736 |
Zakorzenienie
|
Margo!!!
![]() PS.Kiedy dodasz jakies foty Gluciątka, cos nas zaniedbałas w tej kwestii hmm? |
![]() ![]() |
![]() |
#3737 |
Zakorzenienie
|
Madi- nie forsuj się tak, teraz odpoczywaj!!
![]() Kejt- Ty też leż i odpoczywaj! Niefajne są przepowiadacze i to do tego bolesne.. ![]() Tak piszecie, że Wasze dzieci spokojne i że nie szaleją w brzuchu, a ja jak ten tuman sobie pomyślałam, że mój to ani razu dzisiaj nie kopnął i się martwić zaczęłam ![]() ![]() ![]() Dzisiaj jest taki grzeczniutki ze mama ogarnęła większość rzeczy i je ułożyła, a co jakiś czas wręcz go szturchałam czy żyje kochany ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Zakorzenienie
|
Helllol
![]() ![]() mam juz corcie przy sobie wszystko ok jest uczymy sie siebie nawzajem mala jest taka piekna i slodka jestem w niej zakochana chodz trochu sie jej boje: ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3740 |
Zakorzenienie
|
o nie Kochana
![]() Idąc Twoim śladem już nei odpoczywam..zaczynam wykurzanie Witulka ![]() Niech mi ściąga pessar ginek w pt i odstawi F. i jedziemyyyy!!!!! Witusiuuu mamusia już jest bardzo niecierpliwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3741 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpniowe 201
Cytat:
Zaraz sprobuje ponadrabiac. Byla u nas dzis polozna i Hania wazy 4360g ![]() A co do kp- mnie nawal nie spotkal Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#3742 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestes udana!!! ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3743 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Adaś śpi w nocy bardzo fajnie- budzi się co mniej więcej 3 godziny, zmieniamy pieluszkę i Młody pada zaraz jak się naje ![]() W dzień jest bardziej ruchliwy- dzisiaj np miał 3godzinną przerwę między spaniem jednym a drugim ![]() Żebym tylko doszła zdrowotnie do siebie to będzie już idealnie. Dobrze, że mąż jest jeszcze na tacierzyńskim do końca tygodnia- tak sobie w tej naszej małej rodzinie teraz funkcjonujemy 24h na dobę i jest bosko ![]() Cytat:
![]() Pomyśl sobie tak, że Sarence jest bardzo dobrze w Twoim brzuszku dlatego nie smuć się tylko ciesz ![]() W każdym razie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() en, dotka- ale fajnie się czyta jak piszecie o swoich Maluszkach ![]() Odwołuję ładną wagę Adasia ![]() ![]() ![]() Póki co się śmieję ale trochę się boję, że ten mój antybiotyk tak na niego działa i teraz jak wcześniej miał lekkie problemy z wypróżnianiem tak teraz wszystko będzie przez niego przelatywać... ![]() Idealnie się tutaj wpasowuje powiedzenie "Jak nie urok to..." ![]() Z drugiej strony widać, że Mały czuje się zdecydowanie lepiej jak mu się jelitka trochę opróżniły ![]() Dobra- my się zbieramy na spacer. Młody się uśmiecha lekko przysypiając dlatego korzystając z pięknej pogody trochę go przeczołgamy po dworze żeby nam się potomek dotlenił ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3744 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#3745 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sierpnio
Cytat:
PS..masz jakąs aktualną fotę z dziś?:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi to wykurzanie tak średnio wyszło, bo jak wszystko robilam to się bólu nabawiłam, a jak odpuściłam to wtedy panicz postanowił nam zrujnować przeprowadzkę ![]() po porodzie miałam wrażenie jakby mnie mały kopnął, to było lepsze ![]() Zobaczysz, trudno się przyzwyczaić, że żadnych kopniaków od środka dziecie nie daje ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedzeniowe +troszkę innych, jakieś woreczki śniadaniowe na pampki z kupkami( odgapiam od siostry), kosz i jeszcze jakies duperele... Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-07-16 o 17:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3748 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Raz, dwa, trzy- dzisiaj rodzić będziesz Ty! Mamusie lipcowo-sie
Cytat:
Wieczorem jak ja wykapie to wstawie do klubu fotki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#3749 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardziej nastawiam się na lipiec, jakoś lubię ten msc ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-07-16 o 17:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Adasiek słodziaczek z pół kilogramowym pampersem ![]() Wiecie co? ogólnie tutaj póki co nie ma tragedii, ale to tez dlatego, ze jestem tak zaaferowana małym, boli mnie jeszcze wszystko jakby nie było.. ale wkurza mnie jedno- mama Tzta wchodzi do pokoju bez pukania i nie powiem- denerwuje mnie to strasznie. Na szczescie mamy klucz, wiec jak cos to chyba zacznę zamykać i jak się odbije pare razy od klamki to stwierdzi, ze trzeba zapukac.. albo dzisiaj delikatnie napomknę tztowi o tym.. no bo jak np się przebieram czy coś to tak kiepsko jak mi ktoś wchodzi, no dziwna jestem ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.