|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4142 |
Rozeznanie
|
Nie przestaniesz w końcu czytasz forum.. Ja za to uwielbiam literature i mam zakaz od rodziny kupowania książek bo są już porozprowadzane po całej rodzinie bo u nas się nie mieszczą.. :P Ale przez to, że interesuje się też pisaniem i jestem po kursie pisania literatury wkurzają mnie często takie drobnostki jak u Larssona kiepska manipulacja językiem w celu osiągnięcia pewnego stylu.
#4143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja uwielbiam książki Joanny Chmielewskiej ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Dziewczyny ! jesteście kochane ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4146 |
Zakorzenienie
|
Co do ZAPROSZEŃ, to oczywiście, że się pochwalę
![]() ![]() I w środę za tydzień zapraszam pierwszego gościa (serdeczną koleżankę, którą niestety nie za często widuję)! Jak pisałam, Anglików chcemy zaprosić w okolicach sierpnia/września, bo sami się proszą i chcą na 100% wiedzeć, że są zaproszeni, by zacząć organizować sobie pobyt w Polsce. Polacy by mnie zabili wzrokiem, gdybym teraz wyskoczyła z zaproszeniami ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-07-16 o 17:34 Powód: POST NR 10101 |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Zadomowienie
|
O ! miałam zapytać o to wcześniej.. czy ktoś ma kontakt z misiadelko ? Zastanawiam się co u niej, jak idą przygotowania i ogólnie jak samopoczucie
![]()
#4148 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=karoolecka;41821619]dzięki
![]() ![]() ![]() Witaj w klubie też nie wiem skąd ta popularność tej książki, ale moja siostra sobie kupiła i normalnie robi na nią zapisy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Erudycja
|
alucior pewnie ze sie boje, na szczescie w razie czego bedzie czas do namyslu jeszcze raz, bo nie ruszymy z wykonczeniem mieszkania do slubu, wkoncu zbieramy na wesele. Wiec bede miala nijako obraz mieszkania z nimi na nowo. I bede widziala czy juz sie czegos nauczyly czy nie. W razie czego mozemy sie znowu wyprowadzić, juz na stale. Dla mnei to zaden problem, mieszkanie znalazłam w ciagu jednego dnia i jeszcze tego samego dnia przewiozłam wiekszosc swoich rzeczy.
---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- z dramatów obyczajowych moge polecic "spotkamy sie pod drzewem ombu" - santa montefiore. Kiedy czytalam ją pierwszy raz zaryczalam sie prawie na smierc. A z thrillerów medycznych ostatnio czytam wszystko autorki tess gerritsen
#4150 |
Zakorzenienie
|
![]() w końcu po pracy i zakupach ![]() ja jeszcze nad tortem nie zastanawiałam się, ale pewnie też coś wcześniej chciałabym ![]() teraz czas na szukanie zespołu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4152 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
ja wypowiem sie o tortach
![]() ![]() handzia, buziaki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4153 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Ja to nawet nie myślałam nad tortem, ale pewnie tradycyjnie o 24, bo wcześniej i tak będzie deser, ciasta...
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Strasznie dużo tematów dziś poruszałyście
![]() ![]() Jak czytam niektóre Wasze historie z teściami, to czuję, że mam za co dziękować. Z moimi bardzo się lubię ![]() My budżet na wesele liczymy tak na 50 000 ![]() ![]() Była gorąca dyskusja o paznokciach - ja z moimi nigdy nie mogę dojść do ładu, niby są mocne, nie łamią się, za to mam okropne skórki i lakier się ich zupełnie nie trzyma.
#4155 | |
Wtajemniczenie
|
Pewnie wtedy też bym sprzedawała po 60 zł
![]() Ale rzeczywiście, biznes ślubny rządzi się swoimi prawami. Jak to któraś dzisiaj napisała, chyba Misia880, jest moda na modne śluby. A usługodawcy to wykorzystują. Cytat:
![]() Bardzo ją lubię, ale w kwestii wizualizacji slubu ma podejście w 100% kiczowate. Może 10 lat temu te pomysły były krzykiem mody, to jednak teraz, hmmmm... ![]() Na szczęście ona mi niczego nie narzuca, aczkolwiek dziwi ją nieco moje zdanie w pewnych kwestiach. Uśmiecha się tylko, przytaknie i zamilknie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4156 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4157 | |||
Winter is coming
|
nadrobiłam, aż sama nie wierzę
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Fajna książką ![]() ![]() Cytat:
![]() A z książek babskich polecam jeszcze Jeźdźca miedzianego ![]() A z kryminałów ostatnio wciągnęła mnie na maksa Camilla Lackberg ![]()
![]() |
#4158 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4159 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja książek z lejącą fabułą nie lubię, wiec nie polecę. Z lżejszych lubię książki o Barcelonie - Cień wiatru jest świetny, choć nie każdy przebrnie, druga część niestety tylko dla miłośników. gdzie robiłaś taki fajny kurs? Ja sie zastanawiam za kilka lat nad studium kreatywnego pisania na UJ, tylko tam cięzko sie dostac, trzeba miec publikowany dorobek pisarski, wiec mnie sie jeszcze troche przyda, ale kiedyś, kto wie ![]() Cytat:
Cytat:
A Aplepejskie szczyty sa mega osiagalne, M, Blanc do zrobienia w weekendzik, trzeba miec forme, sprzet i kasiore, ale jest to osiagalne bardziej niz Himalaje w tej chwili ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4160 | |
Winter is coming
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4161 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi się nie podobał ze względu na informatyczne kiksy - z takich najłatwiej wytłumaczalnych, to chyba każdy użytkownik komputera wie, że dobry komputer po kilku latach jest już sprzętem bardzo słabym... pan Larsson umieścił szczegółową konfigurację drogiego "superkomputera" głównej bohaterki. Gdy czytałam tę książkę, miałam jeden z tańszych modeli laptopa o lepszych parametrach. A wystarczyło po prostu wspomnieć, że kupiła komputer za - powiedzmy - 5000$. Moc procesora i tak nic nie wnosiła do akcji, a w takiej cenie w każdym roku można sobie wyobrazić coś wypasionego ![]() Chociaż najgorzej chyba nie podobało mi się, że intrygi domyśliłam się gdzieś po przeczytaniu 1/3 książki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
Zakorzenienie
|
A powiedzcie mi dziewczyny, idąc do parafii zaklepać datę i godzinę muszę o coś pytać? Jak to wygląda? Czy od razu się coś płaci? Masakra, ja nic nie wiem :/
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4163 | |
Winter is coming
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaż teraz jestem bardzo wciągnięta w Jo Nesbo, ale trzeba czytać serię po koleii, bo każda część jest powiązana z poprzednią ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
Nie wiem co zrobię, jeśli ksiądz mi powie, że nie udzieli nam ślubu w piątek... ;/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4167 | |
Raczkowanie
|
Nareszcie jestem
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4168 | |
Winter is coming
|
Cytat:
![]() A z pogodą to koszmar, w czerwcu byłam 9 dni i codziennie (!) padało. Raz mniej, raz więcej, ale codziennie i w sumie tylko 2 dni były w miarę spoko, w inne mleko na szczytach ;] A Słowackie ogarniam sobie powoli, kupiłam sobie przewodnik Nyki i czytam. Chciałabym tam bardzo połazić, ale wszystko co ciekawsze to mają pozamykane i tylko z przewodnikiem ;( ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- a nie wiem nawet ![]() ![]()
![]() |
#4169 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moge sie za to pochwalic ze mam na swoim koncie jeden sensowny szczyt Chorwacki Sv. Ilij. ponad 1000 npm, z tym, ze szło sie praktycznie z plazy czyli z 0npm. i było to bardzooo dzikie, bo cisnienie niesamowicie skakało i dawało sie odczuc, no i niestety wracanie w 40 stopniowym upale, zero roslinnosci, ale widoki..... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Winter is coming
|
Ja jadę w ostatnim tygodniu sierpnia jeszcze i oby się udał chociaż Kościelec
![]() ![]() ![]() ![]() A i czaję się jeszcze na Bystrą, najwyższy szczyt Tatr Zachodnich ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.