![]() |
#4381 |
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cześć dziewczynki..lecę Was nadrabiać..dziś zwariowany dzień i nie miałam jak wizazowac..
Wczoraj byliśmy na szczepieniu..dopiero drugie przez to zapalenie płuc...ale za to Antoś z rączka w budzi był mierzony..ważony...i uklucia nawet nie poczuł..taki grzeczny..no i ważymy już 8900..jeju ale klocek ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Czy którejś z Was 5cio miesięcznie (prawie) dziecię tyle waży? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Zakorzenienie
|
No tak..4600..on teraz jest ciężki..masywny..ale nie jest gruby... Z resztą zrzuci..jak zacznie więcej śmigać
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4384 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Nie cytowałam podczas czytania i teraz muszę się skupić co miałam pisać
![]() Dziewczyny prawie wszystkie piszecie że jesteście takie chude itp a ja co....... gruba jak swinka co prawda nogi i ręce mam chude ale brzuch ![]() Insolito trzymam kciuki za dwie kreseczki, wczoraj mi przyszdł do głowy pomysł że też moge być w c.... ![]() mika trzymam kciuki rowniez za twojego bobaska neti moj jest tydzien młodszy od twoje i tydzien temu mial 7800
26.02.2013 ![]() 18.11.2014 ![]() Edytowane przez iffonka7 Czas edycji: 2013-07-16 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no jak to jaki ![]() ![]() i z żółtkiem ugotowanym tak chyba zrobię też Cytat:
![]() Dzisiaj rehabilitantka lała już z niej, bo byłyśmy za wczesnie i jeszczetaka półroczniaczka też ćwiczyła z nią - no to ja położyłam moją na materacu i mówię: patrz, zołzo jedna, a ta patrzy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
posikałam się ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4387 |
Lurker ;)
|
Sylwia i co jest 6? :P bo u mnie ZERO
![]() ![]()
#4388 | ||||||
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za dobrą noc ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że Kubuś juz spi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tzn. co z Tobą nie tak ![]()
![]() |
#4389 |
Zakorzenienie
|
Co chce się dzisiaj wypowiedzieć to mi rozłącza
![]() Chciałam o tych zębach pisać bo Black mnie tknęła w ten temat ![]() ![]() ![]() Moje dziecko przez to cholerstwo jest nie do okiełznania ![]() Płacze w nocy przez sen i to tak głośno że aż mi głupio że wszystkich pobudzi ![]() A no właśnie bo ja go tak sobie obserwuje i ... Ostatnio jak pije mleko(on rzecz jasna ![]() ![]() ![]() No i co robi notorycznie... Trze piętą o pięte ![]() ![]()
#4390 |
Zadomowienie
|
Przed ciążą ważyłam 60 kg, w ciąży przytyłam 20 kg, miesiąc po porodzie ważyłam 61 kg a teraz 66 kg. Tak więc nawet to nie są kilogramy po ciążowe po one fajnie mi w ciągu miesiąca zeszył tylko teraz to moje obżarstwo
![]() Mój TŻ pracuje zagranicą co wiąże się z tym że jest w domu co tydzien czasami co 2 lub 3, jak przyjedzie to wiadomo jest ![]() ![]()
26.02.2013 ![]() 18.11.2014 ![]() Edytowane przez iffonka7 Czas edycji: 2013-07-16 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Wtajemniczenie
|
Hej, znowu mnie nie ma, w weekend Was nadrobie, u nas bezsennych nocy ciag dalszy w koncu zeby ida, pediatra dzisiaj potwierdzila na bilansie polrocznym. Waga niby ok, bo idzie swoja sciezka - taki byl komentarz na mje biadolenie ze malo wazy - a wazy malo 6690 i najgrsze ze tyle wazy juz jakies 3 tyg, i w ciagu doby ma tylko 4 larmienia, wiecej nie chce, i te karmienia tez nie sa jakies imponujace, i jeszcze takie wmuszanie na sile. Mam zronbic badanie moczu ogolne, i ew. mrfologie - mam nadzieje, ze nie bo to byl najwiekszy kszmar mojego macierzynstwa jak do tej pory.
Uciekam spac, bo pewnie znowu pobudki co godzine bede miec, a jutro mamie oddaje Boryska bo padam na ryja, potrzebuje wolny dzien zeby sie zresetowac trzymajcie sie, buziaczki dla Was i dzieciaczkow ![]()
#4393 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Zakorzenienie
|
Nawijko- tak napewno z hippa. Najpierw przyszła paczka z poradnikami,kuponami i łyżeczką. A potem odebrałam w rossie paczkę ze słoiczkiem marchewki i łyżeczką.
Z bobovity też dostałam słoiczek marchewki ![]()
#4395 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jesli ladnie przybiera na wadze to ja bym odpuscila ten refluks, pewnie ma fizjolgiczny i tak jak Borys a uwierz ze u nas byly takie chlustania mega ze nie raz ludzie na miescie patrzyli jakos dziwnie na nas ![]() i tez BNorys ma takie okresy ze czasem ulewa w miare ok, a czasem wiecej, jak sie duzo rusza to tez ulewanie jest wieksze ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
rozumiem ze mialas na mysli labradora mojego tz ;P ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
ale mi milo ![]() niestety az tak rozowo nie jest, ja po prostu w tym calym moim ograniczeniu - bo jednak jest to ograniczenie, staram sie nachapac troszke wolnosci - postanowilam raz na tydzien oddawac Borysa mojej mamie - udaje sie raz n a dwa ![]() a i z Borysem staram sie spedzac czas aktywnie, bo lepsze to niz uzalanie sie ze mam dziecko i nic nie zrobie juz, ale np. ostatnio rozplakalam sie po wyjsciu z centrum handlowego, uznalam ze musze ! sobie cos kupic na lato bo czuje ze mam same stare szmaty, no i polazlam z wozkiem do bershki a tam ludzi od groma, miedzy wieszakami ciezko przejsc, przymierzyc tez, no i stwierdzilam ze odpuszczam, ale jak juz wyszlam z ch do parku to po prostu nerwy chyba mi puscily, tak jakos przykro mi sie zrobilo na szczescie przeszlo, a jutro mama zabiera Boryska i na spokojnie kupie sobie jakas letnia sukienke czy szorty i wrzuce na luz ;P a z wozkiem nie wybieram sie juz na zakuy w okresie wyprzedazy bo tylko mozna sie zdenerwowac
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-07-16 o 21:40 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4396 | |
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4397 |
Lurker ;)
|
mala no to uboga paczke Ci dali :/ w mojej byl indyk z dynia i ziemniakami i soczek marchew- jablko.
#4398 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
1 i 3 mi sie podoba, 3 bardziej ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
1 i 3 mi sie podoba, 3 bardziej
![]() |
#4399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę się zdrzemnę godzinę bo padam a potem do nauki ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dość że łyżeczka była różowa ![]() ![]()
![]() |
#4401 |
Lurker ;)
|
Blogerko nie pytalam
![]()
#4402 | |||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
tak, skierowanie, ALE szukaj prywatnie, bo na nfz to się skichasz raczej, a nie znajdziesz teraz Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
Napisze Wam, co sie zdarzylo mojemu TZ wczoraj.
Wracal o 23 z kolega, byli na piwie. Ida ulica (obok stacji kolejowej), a przed nimi nagle pojawia sie facet z wózkiem niemowlecym. Dziwny byl, jakis zachwiany, wiec podeszli do niego i pytaja sie co tu robi o tej porze z wozkiem. A ten zaczal gadac jakies niestworzone historie, ze przyjechal pociagiem na plaze ![]() Podobno mial zatrzymac sie u matki, ale ona od godziny 14 nie odbiera telefonu. Wiec on czeka na kolezanke, ktora przyjedzie o 3 w nocy, bo czeka na autobus nocny ![]() TZ pytal o dziecko, czy cos jadlo od tej 14, a ten, ze zrobil mu kanapki..... Facet odkryl kocyk i sie okazalo, ze w jednej spacerowce lezy dwoch chlopcow - jeden 1,5 roku, a drugi 3 latka... Na krotko ubrani, pod polarowym kocykiem... TZ sie nie zastanawial, zadzwonil po policje. Mowil, ze przyjechali w 3min. Alkomat pokazal 1,5 promila... Facet mowil, ze jest w trakcie rozwodu z matka, ze on sie mial dzis zajac dziecmi, itp. (pewnie juz wiecej sie nimi zajmowac nie bedzie, bo mu prawa zabiora po takiej akcji). Faceta zawineli, dzieci zreszta tez - do pogotowania opiekunczego. Policjanci oczywiscie podziekowali TZ i koledze, ze zadzwonili; spisali ich i puscili. TZ byl caly roztrzesiony jak mi o tym opowiadal. Mowil, ze jak zobaczyl te dzieciaki to cos go scisnelo, od razu o Kubusiu pomyslal. Poza tym ostro zwyzywal tego faceta, az policjanci musieli go uspokajac. Co za............ ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- MALA, to rzeczywiscie Cie przekrecili na soczek! A dawno odbieralas? Ja pod konioec czerwca i ekspedientka powiedziala, ze to nowe zestawy sa. A dostalam to samo co LITTLE. NANCY, 1 albo ostatnie : Dziewczyny tulace - co robicie jak dziec Wam zasnie na dworze w Tuli? Podkladacie cos pod glowke? Kuba dzis znow kimnal, podtrzymuje mu glowke wtedy, zeby nie majtalo nia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-07-16 o 22:05 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale masakra ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Lece dalej nadrabiac chociaz powiem Wam szczerze, ze taka padnieta jestem, ze na oczy ledwo patrze ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4405 |
Konto usunięte
|
A co sprzedajesz?
![]() Nawijko brawa za postawę tż! |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41828107]A co sprzedajesz?
![]() Nawijko brawa za postawę tż![/QUOTE] Dołączam się do pytania i do oklasków dla Tż ! Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Zadomowienie
|
Chyba dzieci dzisiaj sobie pospaly, bo taka tu cisza - z wyjatkiem mojego, pobudka o 5 po calej nocy przy cycu, matka oczy przekrwione ze zmeczenia, a ten skubaniec wlasnie sobie pocycolil i teraz ucina sobie drżemke na moim ramieniu.
Nawijko pogratuluj tz odwagi i postawy ![]() No nic wkladam dziecia w nosidlo i lecimy ogarniac nasze pobojowisko. Milego dnia mamuski ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Brawa dla TŻta...Boże co się na tym świecie wyrabia, biedne dzieciaki. insolito jak tam? U nas pobudka o 6 i teraz czekam aż kawaler urządzi sobie drzemkę i jeszcze też się zdrzemnę bo coś niedospana się czuję. Ale coś się nie zapowiada na razie bo młody leży na podłodze i się bawi pudełkiem z Hippa co łyżeczkę i poradniki w nim przysłali. Tłucze w nie grzechotką oballową ![]() ---------- Dopisano o 07:35 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- Oooo a jednak ![]() ![]()
![]() |
#4409 |
Konto usunięte
|
A mnie tak zastanawia, czy matka tych dzieci nie wiedziała z kim je puszcza
![]() U nas 5:30 "ja się wyspałam, to mamusia też" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Zakorzenienie
|
Ucieszylam sie z reakcji TZ, a jakze.
Od narodzin Kuby stal sie strasznie wrazliwy na krzywde dzieci. Zreszta on uwielbia wszystkie dzieciaki, a one do niego lgna. Moja siostra od malego na leb mu wlazi ![]() Biedne te dzieciaczki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.