|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
Byłam wczoraj z TŻ w kinie, na filmie, który on wybierał :P 1000 Lat po Ziemi nie lubie filmów SF, ale tak mnie urzekł. Naprawdę mi się podobał ![]() Dzis ide z mamuśką i jej koleżanka na Wielkie Wesele - na kino kobiet do heliosa ;D ciesze sie ![]() Jutro jade do krawcowej, poogladac i popytać o suknie ślubne
|
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
jaki masz tytuł? ;D
|
|
|
|
#4266 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dlatego wybrałam koronkową górę![]() Nie mam ostatnio czasu z Wami tu siedzieć, dzisiaj będę CV rozsyłać, co prawda mam pomagać TŻ w jego pracy ale jeśli bym znalazła coś fajnego i by mnie wzięli to poszłabym do pracy z chęcią...no ale pewnie to moje złudne marzenia, nie ma nic związanego z moim wykształceniem więc będzie ciężko a po drugie mieszkam w małym mieście...
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-07-17 o 07:48 |
||||||
|
|
|
#4267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
gospodarka nieformalna w Polsce ![]() Cytat:
też nie lubię mdłych, za słodkich z dużą ilościa masy
|
|
|
|
|
#4269 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Koleżanka wypożyczała w Madonnie, niby super salon, dobra jakość itd. Suknię zamawiała w lutym, wesele w czerwcu. W maju przyszła z teściową pokazać suknię i babka powiedziała że aktualnie suknia jest wypożyczona. Następna wizyta to samo. Dostała suknię na 10 dni przed ślubem i okazało się że tiul jest uszkodzony. Krawcowa miała nie lada gratkę bo podczas przymiarki uszkodziły ten tiul jeszcze bardziej i trzeba było wymieniać cała warstwę a to była tiulowa princessa... Skończyło się dobrze, ale stresu było co niemiara... W dodatku za wypożyczenie płaciła ok 2000 zł bo to był jakiś super drogi model... ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Nie lubię Cię za to że jesteś taka szczupła! Na zdjęciach z zaproszeń nie było tego tak widać ale figura miodzio Dla mnie od pasa w dół jest bardzo dobrze, ale nie bardzo podoba mi się góra tej sukienki. Ja po prostu nie lubię takich wykończeń, poszerzają ramiona. Chociaż Tobie pasuje ![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Kurde dla mnie w obu fajnie ![]() Chociaż Ty z taką talią możesz zaszaleć i wziąć większą księżniczkę, na kole ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
to już Twoja kupiona czy dopiero przymiarki?---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Gratuluję!
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
zarezerwowalam makijazystke ;D
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za gratulacje. Mnie też logika przerażała, ale koniec końców ją polubiłam
Ze statystyki wybrałam 3 za obecnosc, można było pisać, ale ja nie czułam się w tym dobrze. Pisały chyba tylko 2 osoby na 40 w grupie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nasz ślub 16.08.2014 2740g 52 cm Edytowane przez poznanianka1990 Czas edycji: 2013-07-17 o 08:27 |
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
|
|
|
|
#4273 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurde tak Was czytam że już rezerwujecie makijażystki, a ja jestem w czarnej d... Nawet nie wiem kogo wybrać bo od 4 lat nie mieszkam w Ol, nie mam tam teraz żadnych koleżanek, wszystkie wyjechały. Mam jedną wizażystkę nna oku, chyba się wybiorę do niej do salonu w sierpniu jak będę u rodziców.
|
|
#4274 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
babcie nie owijają w bawełnę moja kiedyś powiedziała żonie mojego brata ciotecznego żeby sobi twarz mlekiem kozim natarła Babcia oczywiście miała dobre intencje bowiem kozie mleko zmniejsza albo wybiela trochę piegi, a ona ma ich dużo Na mojego tż (ale nie przy nim) powiedziała, że jest zbyt niski, a to nie dobrze bo niskie osoby "mają serce blisko d*py" i marni z nich małżonkowie.. Cytat:
to ja tego nie wiedziałam w sumie rzeczywiście ich ręce wyglądają jak patyczki
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
no w miarę szybko, ale jak z nią rozmawiałam to na 2014 ma mega dużo już po rezerwowane, a jest bardzo dobra - rozmawiałam z kilkoma Paniami na jej temat i były bardzo zadowolone. Tak jak pisałam już, mój termin tez ma już zajety ale po 11 a u mnie w grę wchodzi malowanie, przed 11 więc akurat
![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4276 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Już postaram się Wam nie marudzić. Przepraszam ![]() A w sukniach ślubnych wyglądacie bosko!!! Też już chcę!!!
|
|
#4277 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Nie ma czasu co marnować, trzeba bimber degustować! PM2014 cz. 15
Cytat:
Dziękuję ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiecie kobitki kogo można prosić o rozpatrzenie wniosku do klubu ???
|
|
|
|
#4279 |
|
Wtajemniczenie
|
witam się
![]() zaraz lece do szkraba, podczytam was jak usnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
3. Napisanie prywatnej wiadomości do Tycikaty lub Agunineczki, po czym odbędzie się głosowanie klubowiczek i podjęcie decyzji o przyjęciu. PROŚBY O PRZYJĘCIE PISANE NA WĄTKU POZOSTANĄ BEZ ECHA. Rozpatrywane zostaną tylko wiadomości prywatne wysłane do wyżej wymienionych. W razie ewentualnych pytań proszę kierować je także do nich.
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2013-07-17 o 09:38 |
|
|
|
|
#4281 |
|
Zadomowienie
|
Cześć!
Ja dziś w nocy nie mogłam spać, bo co tylko zamknęłam oczy, śnił mi się własny ślub, niestety jako kompletna porażka ale tłumaczę sobie, że sny się tłumaczy na odwrót, więc będzie dobrze ![]() Z tego niewyspania zrobiłam listę inspiracji dekoracyjnych. Myślicie, że do mojej sali w mocnym pomarańczu będą pasować? |
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
anka1897 dzięki
Dziewczyny mam taka prośbo pytanie ;D w sobote mój tata ma urodziny, i chcemy mu z mama zorganizowac taką imprezke w ogrodzie - grill itp. ma być około 25 osób wiec duzo.. napewno planujemy kupic kiełbasy, karczki, moze sie pokusze o szaszłyki no i beda pieczone ziemniaki w żeliwnym garku, ale co do tego przygotowac.. wiadomo kilka sałatek trzeba zrobić ja mam pomysł tylko na tztatyki - macie jeszcze jakieś pomysły ?? dobrym pomysłem jest robienie ciasta jakiegoś ?? |
|
|
|
#4283 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
Ciasto to tylko z owocami takie do wzięcia w rękę, żadne kremy. Muffiny też będą OK.
|
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie się w rybce podobasz bardziej niż w księżniczce
|
|
#4285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z uwagi na znajdujący się w ogórkach enzym - askorbinaza, która rozkłada witaminę C będącą w pomidorach.
|
|
|
|
|
#4286 |
|
Zadomowienie
|
misia880 my na grilla zawsze robimy grecką, bo jest lekka i moim zdaniem fajnie komponuje się z potrawami grillowymi.
Ciasto na pewno też jest dobrym pomysłem ![]() Inspiracje na takie imprezy czerpię ze strony: http://www.przepisy.pl/ . Bardzo mi smakują od nich dania i można znaleźć bardzo oryginalne potrawy. A co najważniejsze są bardzo dobrze opisane
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Chwalę się, że nasze marzenie się spełniło a mianowicie dostaliśmy zgodę od księdza w mojej parafii na ślub w innej parafii
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Kishlaczkowa - ja ostatnio mam podobnie, może nie aż w takim stopniu jak Ty opisujesz, ale też jestem rozdrażniona i cały czas się złoszczę bez sensu na tż..
oby nam przeszło niedługo
|
#4289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może też najzwyklejszej warzywnej z ziemniakami?Jeśli chodzi o ciasta, ja jestem strasznym łasuchem i dla mnie ciasta muszą być do imprezy w ogrodzie zrobiłabym takie "zwarte" ciasta, bez kremów itp. - na przykład drożdżówkę z jabłkiem/rabarbarem/śliwkami, różnego rodzaju babki, muffiny.Aha, tylko pamiętajcie, żeby ciasta czymś przykryć, bo lecą do nich muchy i osy. I mięso na szaszłyki zamarynować wcześniej, ja zawsze zapominam i mi słabo wychodzą
|
|
|
|
|
#4290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama chciała torta robic ale jej to wybiłam z głowy :Pkupimy piwo, i kilka butelek wina - wódki nie w takie ciepło lepiej :P Cytat:
a ja całe zycie jem pomidor z ogórkiem
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

co zafałszywa osoba nienawidzę tej ku...
powiedziałą mu nawet że mieszkanie nam oddadzą niedługo tylko żebym wróciła... co za idiotka. Mam nadzieję tylko że tż nie da się omamić jej kłamstwom.
dlatego wybrałam koronkową górę

czasem kazdy ma taki gorszy czas
ale jej to wybiłam z głowy :P