|
|
#3601 | ||||
|
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
![]() Ślub to jeszcze, ale dziecko? Najpóźniej jak się da! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Achhhhhhhhhhh...
|
|
|
#3602 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
. Wszystkie wspomnienia z tych lat wiążą się z nim...na większości zdjęć z wyjazdów, świąt itd. jesteśmy razem... i jak tu zapomnieć... Teraz pierwszy raz od bardzo bardzo dawna jestem sama i całkowicie zagubiona. Nie mam nawet koleżanki z którą mogłabym wyskoczyć choćby do kina...że już nie wspomnę o jakimkolwiek wakacyjnym wyjeździe... |
|
|
|
|
#3603 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja mówię szczerze, nawet przed sobą nie udaję - nie boli. Zbyt mocno mnie zawiódł, okazało się, że jest gorszy niż myślałam,więc po prostu... żal mi go ![]() A dzisiaj idę imprezować z tą dziewczyną, którą też okłamywał (choć ona mówi, że nadal go kocha), potem będzie nocka u mnie ona nie pójdzie do niego, tylko do mnie. w sumie to już podczas festiwalu się z nią całowałam.No to odbiłam mu laskę ![]()
|
|
|
|
|
#3604 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() dużo mam do nadrobienia, u mnie trochę się zmieniło. Wczoraj nic nie pisałam bo z samego rana ktoś dzwoni do drzwi. Patrzę, ex. Powiedział żebym się ogarnęła i wyszła z nim. Wsiedliśmy do samochodu, nie chciał powiedziec co robi. Jechaliśmy prawie dwie godziny, okazało się że zabrał mnie nad jezioro na dziką bezludną plażę. Zaczął przepraszac, że przerosła go ta sytuacja, że musiał przemyślec i przez ten tydzień beze mnie uświadomił sobie, że jestem całym jego światem i nie wyobraża sobie przyszłości beze mnie. Prosił abym mu wybaczyła i dała szanse. Zebym się nie zmieniała bo taką mnie kocha, nerwową i wybuchową, to on się zmieni i zdystansuje się do tego co czasem palnę, będzie o mnie dbał. Znajdzie nam mieszkanie, żebym tylko dała mu szansę. Pierwszy raz widziałam go jak płacze, był to dla mnie szok. Serce mi pękło, pogodziliśmy się i ustaliliśmy "reguły" naszego związku. Oczywiście wcześniej wynajął nam hotel, romantyczna kolacja, wieczór na pomoście Cieszę się, że tak wyszło, ale i tak boję się, że jak zamieszkamy razem to coś się popsuje, albo że sytuacja powtórzy się. |
|
|
|
#3605 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Życzę Ci, aby te Twoje obawy okazały się niepotrzebne, żeby to tylko umocniło Waszą miłość i bądźcie szczęśliwi |
|
|
|
|
#3606 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jedynym argumentem jest to, że ja mam bardzo dobre studia a TŻ "zapychacza", ja jestem atakcyjna, a TŻ nie (wg mnie jest). Olewam to i żyję swoim życiem, to ja mam byc z nim szcześliwa. A Ty jesteś szczęśliwa? TŻ studiuje, że nie pracuje pracuje?? Czy nie pracuje bo mieszka u rodziców i tak mu wygodnie? Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może z tej mąki będzie chleb.Teraz zaś moja kolei. Mam w piątek z moim rozmowę. Albo rybka albo pipka. I będzie wiadomo ![]() Pozostaje teraz pytanie jaką strategię przyjąć..?
|
|
#3608 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pytał sie jak mi urlop minął,ze pewnie z kimś sypialam.Zdenerwowalam sie strasznie i napisałam mu za kogo on mnie ma !!! Napisałam mu,ze o nim myślałam,a on do mnie czy sie w nim zakochalam,a ja ze nie.Zauroczylam to fakt,ale nie zakochalam.Nie wiem dlaczego znów to pytanie mi zadał.I jeszcze przeprosilam go za moje zachowanie,ze go lubię.On nawet myślał ze podoba mi sie jego brat bo tylko z nim gadam a z tym co sypiam unikam.Wiem jestem dziwna,ale boje sie zakochac,dlatego tak zrobiłam.Dzisiaj podszedł do mnie tak blisko,dotknął za rękę a ja zmieklam Chciałabym sie do niego przytulić ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- I jeszcze inne rzeczy,typu złapał mnie za rękę i mówi do mnie chodź moja droga.Ja wtedy sie oburzylam i mówię nie jestem Twoja !!! Nie łap mnie za rękę,nie zjemy razem śniadania.I to wszystko do kolesia w którym sie zauroczylam ![]() Nie wiem jak przywrócić jego zainteresowanie,ale puki sobie trochę wyjasnilismy i chyba juz normalnie będziemy rozmawiać w końcu.To będę czekać na jego krok i propozycje spotkań
|
|
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
kaguya, no nie wierze, Twoje życie to film normalnie
![]() happy woman, gratuluje i życzę powodzenia o jedna z nas mniej tutaj, o to chodzi Oby czas rozłąki zmienił coś na dobre w Waszym związku....ależ Ci zazdroszczę
|
|
|
|
#3610 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Późnej nowa praca,odnawialne starych znajomosci,ciagle balowanie.Tez byłam z exem 8 lat.Wiele znajomych miałam z nim,teraz kontakty sie piurywaly.Bo on spędza czas z tymi znajomymi i ze swoją nowa dziewczyna.Ja półtora roku sama.Z różnymi facetami rożne przeboje.I juz chyba będę sama,bo jednak przeszłość za mna sie będzie ciągła bardzo długo. |
|
|
|
|
#3611 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3612 |
|
Zadomowienie
|
ehh a ja słucham zamulającej muzy i marzę o lepszym jutrze...
|
|
|
|
#3613 | |
|
BAN stały
|
[QUOTE=Onnaa88;41836000]Tez tak miałam przez kilka miesięcy nawet z kim na piwo wyskoczyć
![]() Późnej nowa praca,odnawianie starych znajomosci,ciagle balowanie.Tez byłam z exem 8 lat.Wiele znajomych miałam z nim,teraz kontakty sie pourywaly on spędza czas z tymi znajomymi i ze swoją nowa dziewczyna.Ja półtora roku sama.Z różnymi facetami rożne przeboje.I juz chyba będę sama,bo jednak przeszłość za mna sie będzie ciągła bardzo długo ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
![]() Wytrzymać wytrzymam bo innego wyjścia nie mam.Tylko chyba raz kochalam.Nawet jak sie pojawi to i tak zepsuje wszystko jak to ja ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Ja tez Jeden Osiem L - Wierzyłem Tak |
|
|
|
|
#3614 | |||
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- [QUOTE=Onnaa88;41837864] Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Ja już przestaje wierzyć w miłość ..wszystko takie bez sensu.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3615 |
|
Raczkowanie
|
happy woman super ,oby tak dalej
![]() A mój ex dzisiaj włamał mi się na konto na facebooku Z samego rana... Specjalnie założył nowy email, na który wysłał prośbę o zresetowanie hasła.Brak słów...Zadzwoniłam od razu,ale ten jak zwykle po spytaniu się:kto mówi?rozłączył się.Teraz pewnie po przeczytaniu rozmów z kolegami będzie mnie od ku*** wyzywał.
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3617 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
[QUOTE=impressive20;418380 33]Ja mam podobnie,rozumiem cię.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Według mnie zasłużył na drugą szansę. Cieszę się że znowu się pogodziliscie. Kocha cię,jak płakał tzn że mu bardzo na tobie zależy. Dawajcie sobie szansę. Trzymam kciuki. Na twoim miejscu bym tak zrobiła Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
![]() Ja juz dawno przestałam wierzyć w miłość bo ona nie istnieje ![]() Tzn.może istnieje przez rok,dwa a pózniej ludzie sie zdradzają,oszukują są ze sobą z przyzwyczajenia lub ze względu na dzieci albo kredyty a tak to na siebie patrzeć nie mogą ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
![]() Taki to był typ
|
||
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
happy woman cieszę się i zazdroszczę, bo też chciałabym żeby mój tak zrobił
![]() CheriCheriLady że też dało się tak zrobić.. |
|
|
|
#3619 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama dałam mu kosza ( nie dając szansy po raz -enty) ,a teraz zaczynam żałować bo widzę jak wspaniale mu jest beze mnie. To wszystko przez to,że sporo nie pisałam na Wizażu i pogubiłam się ! Po co myśleć skoro jest Wizaż.. ![]() Cytat:
|
|
|
#3620 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
).Ogólnie jak się tak zastanawiam, to on mimo wszystko nie jest zły, naprawdę dobry facet z niego, tylko widać potrzebuje jakiejś nastki, z którą będzie mógł sobie mieszkać milutko, ale i imprezować do woli. Która, nie będzie mieć problemu o to, że wraca do domu kiedy mu się podoba (czy to w nocy, czy nad ranem, czy w ogóle nie przychodzi na noc). Najgorsze jest to, że znałam go przed tym, jak się związaliśmy i oj był gorszy. Rozstał się z poprzednią dziewczyną i minęło kilka miesięcy, kiedy to na jego życie składali się KUMPLE + ZIOŁO + ALKOHOL i tak dzień w dzień... zaniedbywał wtedy nieziemsko pracę, wiecznie bez kasy itd. (ogólnie niedojrzały dupek do n-tej ) i gdy zaczęło się coś między nami rodzić to mówił, że ma dość takiego życia, że czuje, że stoi w miejscu, że nie chce tak dłużej itd. I ja mu uwierzyłam a teraz rozkręca się powoli w tym samym kierunku ![]() Ech nie wiem dziewczyny, czy Wy (te, które rzuciły eksów lub u których decyzja była wspólna) jesteście pewne swych decyzji? bo ja miewam mega doły i rozkminy, czy aby nie przesadzałam... no ale kurcze nie tak mi się wydaje... ale wciąż kombinuję, czy może nie dało rady jakoś się z tym wszystkim uporać...szkoda, że nie można wyłączyć mózgu...poracha Cytat:
Pocieszę Cię, że też nie mam za bardzo z kim wyjść. Czasem zdarzy się, że jakimś cudem którejś z koleżanek z pracy pasuje termin i idziemy na piwo, ale to rzadko. Ale nie ma się co dołować. Jakoś to będzie. WSZYSTKO DZIEJE SIĘ PO COŚ. Pamiętajmy o tym. Teraz jest źle, by jutro mogło być lepiej ![]() http://www.youtube.com/watch?v=70h0m5MIu84 http://www.youtube.com/watch?v=taecppvHRr8 polecam zwłaszcza tym, które lubią reggae tak, jak ja ![]() ta muzyczka pomogła mi bardzo po poprzednim rozstaniu
|
|
#3621 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jejku jak ten czas szybko ucieka.Tyle lat z nim spedzilam.Byliśmy takimi gowniarzami a teraz go nie ma,budzi sie i zasypia przy innej.Dziwne to wszystko na prawdę dziwne.Osoby tak bliskie sobie,praktycznie wszędzie razem,nierozlaczni teraz jak by sie nie znały ... ![]() Była pustka po nim,a teraz nie ma juz nic.Nawet wspomnienia zaczynaja blednac i zanikać
Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-07-17 o 19:09 |
|
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3623 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pięknie oby Wam sie szczescilo ech czuje juz jak bardzo jestes teraz szcesliwa
|
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3625 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też uważam,że to wszystko jest dziwne i kruche...Lepiej nie rozmyślać i nie wspominać
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
|
|
#3627 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bo tyle wspólnych marzeń i planów z nim i nic z nich nie wyszło
|
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
a żebyś wiedziała!
zawsze krzywiłam się na postępowanie mojej przyjaciółki która potrafila jednego dnia 3 facetów bajerować, znęcała się nad nimi bo odwoływała spotkania 5 minut przed, równolegle się spotykała z kilkoma naraz, miala z tego frajdę i zabawę, chodziła za free gdzie chciała, bo każdy chciał ją mieć - a ja (stabilna przy jednym facecie ktory przynosil mi kwiatki i czekoladki) psioczyłam na nią że ona taka kłamliwa i co z tego? dobrze się bawi
|
|
|
|
#3629 |
|
Rozeznanie
|
chyba na jakiś czas sie z Wami pożegnam bez zagladania tutaj
zaczelam swoje zycie na nowo. działam. trzymajcie kciuki. dzieki za wszystko
|
|
|
|
#3630 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Ja tak codziennie się ludze że będzie lepiej..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

.
Fajnie, że udało Ci się wyleczyć.

).