|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę: | |||
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 3,57% |
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V |
3 | 5,36% |
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V |
24 | 42,86% |
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
22 | 39,29% |
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V |
5 | 8,93% |
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V |
0 | 0% |
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3242 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.
Cytat:
![]() co do leżaczków- my PODOBNO będziemy mieli z FP taki http://www.smyk.com/fisher-price-fot...t-niemowlaka-p ale.. czy na 100% to nie powiem bo mamy dostać od szwagierki, a raczej ona ma nam pożyczyć.. a teraz w ogóle jej córa jest w szpitalu- miała zapaść. ma 8 miesiecy
![]() |
#3243 |
Zakorzenienie
|
[1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41832798]Pewna informacja (miałam o tym na studiach
![]() Od darowizny od najbliższej osoby (od wstępnych- czyli od rodziców) nie płaci się podatku. Lepiej jednak jest zgłosić fakt uzyskania takiej darowizny w Urzędzie Skarbowym bo zawsze istnieje możliwość, że np. nie masz nic, nagle kupujesz auto za 50tysięcy i jakiś życzliwy Cię podpierdziela do skarbówki, a tam nie mają litości- niewykazany dochód opodatkowują 70% skalą podatkową. Lepiej po prostu to zgłosić ![]() czyli się nic nie zmieniło ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3244 |
Zakorzenienie
|
lineczko- nie wiem, nie mam pojęcia.. taki dobry lekarz..
#3245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde, jest tyle tragedii że szok ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- widocznie zależało mu jedynie na kasie a nie na dobru pacjentki ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3246 |
Rozeznanie
|
lineczka powiem Ci że nie pytałam kuzynki, ale na ramie jest napis Perso jak wpisałam w google to wyskoczyło że jest to model Tako, będziemy musieli go przewieźć 320km
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3247 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3248 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sylwia Jaki to model? ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41832798]Pewna informacja (miałam o tym na studiach ![]() Od darowizny od najbliższej osoby (od wstępnych- czyli od rodziców) nie płaci się podatku. Lepiej jednak jest zgłosić fakt uzyskania takiej darowizny w Urzędzie Skarbowym bo zawsze istnieje możliwość, że np. nie masz nic, nagle kupujesz auto za 50tysięcy i jakiś życzliwy Cię podpierdziela do skarbówki, a tam nie mają litości- niewykazany dochód opodatkowują 70% skalą podatkową. Lepiej po prostu to zgłosić ![]() dziękuję Ci,czyli jest tak jak myślałam ![]() Super!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3250 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wiecie że mam wyrzuty sumienia że tu ciągle siedzę i piszę ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3251 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
U nas w Tarnowie w Smyku nie ma wózków ![]() Także w dużych miastach jest w czym wybierać ![]() Były min modele x lander,vector,maxi cosi,gracco,mamas&papas,m utsy,jane ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Ja też,ale zaraz tż wróci i trzeba jakiś obiadek robić. ws umie jeszcze trochę zapiekanki z wczoraj zostało,ale za mało. Chyba będzie filecik,ziemniaczki i mizeria. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3252 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo dobrze Rybcia że napisałaś na jasno i ostrzegłaś, bo ja już mam dosyć smutnych wiadomości za bardzo je biorę do siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Wy sobie pomyślicie że ja nic w domu nie robię tylko siedzę przy laptopie i piszę głupoty ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3254 | |
Zakorzenienie
|
Witam słonecznie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=a55edcd592b5250bfc801a5 34a15031ff4f0e57e_5ee55a8 e308ca;41829252] Nie spałam pół nocy bo Misio tak mocno kopał. Śpię przytulona brzuchem do pleców męża więc i on nie spał bo wciąż obrywał kopniaki i to dość mocne ![]() Uwaga! Chwalę się 22 tygodniowym brzuszkiem ![]() Moja mała też wczoraj przed snem szalała...takie mocne kopy dawała aż się dziwiłam ![]() ![]() ![]() ![]() Ryba nie czytałam wiadomości na biało, jakoś po wczorajszej mam dość złych informacji ![]() Nemosku alez Ty waleczna ![]() ![]() Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2013-07-17 o 12:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3255 |
Rozeznanie
|
E to ja to mam dobrze, mieszkam jeszcze z rodzicami, mama w domku bo nie pracuje więc wiecie jak to jest, szczyt lenistwa z mojej strony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3256 | |||
Zakorzenienie
|
Ale śliczne te ciuszki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Też póki co spłukujemy się z kasy bo ciągle coś... a to ubezpieczenie samochodu, a to moje opłaty, przegląd samochodu, obrączki, teraz ślub i wakacje ![]() Myślę że zakupy we wrześniu dopiero będziemy robić a ja chciałabym już ![]() Wróciłam ! ![]() Myślałam że nie dojdę do autobusu, w szkole rodzenia siedziałam ponad godzinę i myślałam już pod koniec że nie wysiedze, tyłek mnie bolał, kręgosłup też coś dawał znać o sobie - noo tragedia... a wyszłam z tamtąd i myślałam że zemdleje bo zaduch niesamowity ![]() Miałam ochote iść na miasto chociaż po jakiś drobiazg dla Jaśka ale jest zdecydowanie za gorąco. Aaa no i dostałam 2 paczuche w szkole rodzenia "za wierność" ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3257 |
Zakorzenienie
|
nemosek- podobno cos z tarczyca ale nie wiadomo czy akurat od tego byłą zapaść, jak sie urodziła miała zapalenie płuc... póki co czekają na więcej wyników i wtedy pewnie lekarz powie co było przyczyną.
a ja co robię? siedze w robocie i albo z Wami piszę albo plotkuję z dziewczyną z innego punktu ![]() ![]() i od czasu do czasu obsłużę klienta ![]()
#3258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
![]() patrzę że muszę iść odkurzyć bo mi się w salonie tak śmieci i nie mam pojęcia czego ![]() ![]() o i buty muszę denaturatem i młotkiem stłuć TŻ bo ma takie delikatne stopy jak jakiś księżunio ![]() w ogóle ie wiem czy się Wam chwaliłam, ale wybrałam 3 modele komód do pokoju małej ![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-17 o 12:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja kiedyś też potrafiła całymi dniami siedzieć i pisać,ale to jak nie było tżta. W sumie 1 miejsce na podium gaduł w poprzednim wątku miałam ![]() ![]() Ciekawe kto mnie teraz strąci z tronu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuups, jak na razie ja jestem na 1szym miejscu ![]() lineczka1989 254 domii29 247 kyte 197 nemosek 193 nemosku, obijasz się ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3261 |
Zakorzenienie
|
Ja też się lenię całymi dniami
![]() Zawożę i odbieram męża z pracy, coś tam ogarnę w domu i obiad zrobię...nie wiem gdzie ten czas ucieka ![]() A i staram sie najpierw coś posprzątać nim zasiądę na wizażu, bo potem to cieżko się oderwać ![]() A wczoraj nie mogłam zasnąć i wymyśliłam tytuł na nowy wątek ![]() Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki ![]() Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2013-07-17 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() P.S Lineczka jak Ty to sprawdziłaś ? bo nadal tego nie ogarniam ![]() Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-07-17 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3264 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też z rana staram się zrobić wszystko ![]() ![]() wchodzisz na forum POCZEKALNIA, szukasz naszego wątku i obok w tej całej tabelce masz kto napisał ostatni post i obok masz ilość postów w wątku- klikasz na liczbę i Ci wyskakują statystyki ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() Edytowane przez lineczka1989 Czas edycji: 2013-07-17 o 12:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3265 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję że nikt nie pracuje tutaj w straży miejskiej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Następny wydatek ![]() A co było dzisiaj ciekawego na zajęciach? Rybka spraw sobie przyjemność ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3266 |
Rozeznanie
|
Kurcze u nas też niedługo przegląd i ubezp auta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No widzisz tak bywa,musiałabym z laptopem do pleców chodzić uwiązanym ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak w ogóle jestem na6 miejscu ![]() ![]()
![]() |
#3269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak ogólnie to po statystykach widać że my we 2 nie mamy pracy ![]() Ej ej ale wychodzi że nic nie robimy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3270 |
Zakorzenienie
|
u nas ubezpieczenie już opłacone, a przegląd czeka bo nam jakiś głupek stary dziad na czołowe wyjechał i TŻ uciekał w łąkę i zgubił szybkę od reflektora i kurcze teraz światła trzeba kupić a to wydatek rzędu 400 zł za dwa
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.