Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-17, 14:16   #721
Like_a_women
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość

Mam jeszcze pytanie: czy któraś z Was miała Nokię N97 ?
Mój mąż miał ją prze 8 lat
Stary 2013-07-17, 14:17   #722
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
monia wyglądasz obłędnie

Dziś jeszcze grzecznie w miarę...ale wieczór przede mną
Dziękuję kochana staram się jak cholera, żeby jako tako wyglądać i ludzi na plaży nie przestraszyć

Oooojj te wieczory też mam z nimi problem wtedy jestem najbardziej głodna! ale walczę z tym i póki co od kilku dni mi się udaje. Arbuzem się zapycham potem całą noc latam do WC siusiu

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 14:19   #723
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Spodnie ekstra , Ty to musisz być na prawdę chudziutka jak się w nie wciśniesz , zazdroszczę A powiedz mi dużo za nie zapłaciłaś?

Trzymaj się Kochana, na pewno wszystko się dobrze ułoży . Dużo zdrówka Ci życzę
No jakoś muszę
Spodnie kupiłam z przeceny za 79,99
Zooska,Pipson,Margot Dzięki
Stary 2013-07-17, 14:21   #724
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia a Ty nie masz żadnych wakacji na tym kursie? szkoda że nie będziesz miała czasu zajrzeć do nas Pogody zazdroszczę bo u nas ciągle pogoda pod psem dopiero od wczoraj coś się zaczęło przejaśniać
Fajnie tam masz nad tym jeziorkiem no i świetnie wyglądasz
Mam wakacje od 10 sierpnia do 8 września
Będę starała się zaglądać w wolnych chwilach ale może być ciężko mój mąż jest z takich ludzi którzy nie potrafią w domu usiedzieć i ciągle gdzieś mnie wyciąga.
Pewnie lada dzień i u was będzie pięknie nie martw się dobrze, że w ogóle w Polsce w tym roku jakieś lato jest bo rok temu całe 3 miesiące padał deszcz :/
a dziękuję

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 14:36   #725
pipson
Zadomowienie

Cytat:

zazdraszczam Nie za dobrze Ci to do paryża to na Korfu>? tez chcę pewnie juz doczekać się nie możesz?
No byłoby aż za dobrze, gdyby nie to, że za Paryż sama muszę płacić, a uwierz mi, że dorobić coś przy dwóch dziennych kierunkach studiów to była masakra Ale mam w sobie jakiś gen Ebenezera Scrooge'a, więc starałam się zakupowo nie szaleć w tym roku no i uzbierałam a na Korfu jadę z rodzicami, więc oni stawiają, ale też jadę tylko na tydzień, bo wiem doskonale, że bym się z tatą pozabijała na takiej małej powierzchni, zwykle już w drodze na lotnisko się kłocimy Nie mogę się doczekać, ale też mam stresa, bo w zesżłym roku w wakacje co prawda miałam 49 kg, ale jakos nie czułam się super komfortowo, więc przy tej obecnej to nawet bym nie wychodziła sie smażyc nic tylko brać się za siebie

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
pipson uczucie straszne, aż napadu paniki dostałam a soczewki mam te same od kilku lat więc zdziwienie moje było tym większe...aż założyłam okulary by sprawdzić czy może mi soczewki nie wypadły w międzyczasie i nie molestuje tęczówki

pipson zazdroszczę Paryża raz tylko byłam i to jedynie na moment eh baw się dobrze i dietę zostaw na te kilka dni w spokoju w szufladzie w Polsce Grecji też fajnie brzmi ale tu nie wiem czy zazdrościć bo nigdy nie byłam nawet w pobliżu

Kochana, po 1, no może 55 do końca lipca nie będzie, ale do końca wakacji - czemu by nie? 59 to nie tak źle, przybył Ci tylko kilogram, a jadlas sporo więcej- to znaczy, że metabolizm śmiga jak mały odrzutowiec Bierz się dziś za jakieś ćwiczonka, do końca dnia tylko białkowe rzeczy, będę ok
A co do Paryża- też się strasznie cieszę, że jadę, po prostu ze 3 lata planowałam ten wyjazd i ciągle coś dietę zostawię w szufladzie, jeśli 31go będę ważyć mniej niż 50 kg
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 14:36   #726
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Mój mąż miał ją prze 8 lat
O kurde, myślałam, że nie jest taka stara xD
Czyli rozumiem był zadowolony z niej? Nie wieszało się to to?
Stary 2013-07-17, 14:39   #727
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
A ja wpadłam jeszcze na moment bo akurat skończyłam obierać ziemniaki na obiad i w moje ręce wpadł mi centymetr krawiecki no i musiałam Wam się pochwalić moim szczęściem!!! W udzie mam 54,5 cm!! A jeszcze nie dawno miałam 58! Później jakoś do 56 dobiłam cudem a teraz już 54,5 jeju jak się cieszę że jednak chudnę wspaniałe uczucie mam nadzieję że tego nie spie.r..d..ole! aż się boję jechać do tej polski w sierpniu....

buziaki
Monika, powiem tyle... na tym zdjęciu wyglądasz O-B-Ł-Ę-D-N-I-E! Naprawdę, własnie miałąm też pisać, że chyba Ci nóżki wyszczuplały, ale sama to teraz napisałaś 4 cm to nie lada wyczyn Nie spierd.zielisz, już my Cię przypilnujemy Ale wpadaj też częściej!
Stary 2013-07-17, 14:54   #728
dzaga1989
Zakorzenienie

Dziewczynyyyy, tyle Wam napisałam i wszystko przepadło bo mi się cs z przeglądarką zwaliło

No ale jeszcze raz już krócej, oki? A potem będę na bieżąco.

No to jestem już u mamy od godziny i Was nadrobiłam. Zaraz idę robić obiad ale wcześniej odpiszę. Na wstępie powiem Wam że nie wiem ile ważę - po ciuchach bez zmian, a waga dalej nie wiem gdzie jest Ale problem tutaj jest z talią bo nawet taliowane ciuchy mi mocno odstają przez duże wcięcie i duże biodra. Także nawet jak znajdę kiecę to pójdzie pewnie do teściowej do przeróbki.

Heroine, z tą czeko jak pisałam to wiesz - kostka tu kostka tam i się nazbiera. Dlatego jem w ostateczności. Wolę na to konto banana albo jabłko wszamac
Strona mocnopomocni -

Moniaaa, no hej! Noo to życie jak w Madrycie normalnie Ogólnie zazdraszczam plażingu Ale ja też na balkonie się u mamy podsmażę

Pipson, Heroine, ja to wsiór jestem bo poza UK nigdzie nie byłam Teraz obiecaliśmy sobie że pojedziemy gdzieś przed lub po ślubie bo TŻ specjalnie wziął 2 tyg urlopu. Chcemy raczej jakieś miasto odwiedzic - plażing nas jakoś nie interesuje. Ale zupełnie nie wiem dokąd się udac. Właśnie o Paryżu myśleliśmy, ewentualnie Rzym, może ogólnie Grecja. Gorzej jak z kasą nie wyrobimy

Likeaw, piękne zakupy
Co do gina - jeeeju ja już tyle nie byłam, a to co piszesz brzmi poważnie. Będzie dobrze kochana Ja muszę też się za siebie zabrac w tym kierunku.

Margot, zostawianie smakołyków u teściów (no i też u mamy) to mój najlepszy trik na pozbycie się kuszących kalorii Zrobiłam tak z ciachami z chrzcin w maju a dostaliśmy wtedy mnóóóstwo - 1/3 poszła do teściów, 1/3 do mojej mamy a resztę zabraliśmy.
A jakie masz soczewki? Ja raz dostałam takie hiper super z Bausch&Lomb dniówki ale zupełnie mi nie podeszły. O te: klik Jednak wolę miesięczne.

Lenik, witam Widzę że masz za sobą naprawdę poważną historię ale super że wszystko skończyło się dobrze. Gratuluję córeczki! Ja już bardzo pragnę dzidziusia ale przez stres, zmęczenie i zabieganie na razie nic nie wychodzi
Nie chcę moralizowac ale widziałam te 920kcal - przy cwiczeniach to naprawdę za mało. Może szybko zauważysz spadek, ale potem możesz zrobic sobie krzywdę, rozregulowac metabolizm, wszystko się zatrzyma albo jeszcze przytyjesz bo organizm będzie krzyczał o energię.

Dziewczyny, a ja Skalpel lubię A innych nie próbowałam (oprócz Killera - za mocny) więc się nie wypowiem. Technikę można sobie samemu poprawic.

Ajjj mama mnie woła. Będę potem na bieżąco pisac
Stary 2013-07-17, 15:02   #729
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość

Pipson, Heroine, ja to wsiór jestem bo poza UK nigdzie nie byłam Teraz obiecaliśmy sobie że pojedziemy gdzieś przed lub po ślubie bo TŻ specjalnie wziął 2 tyg urlopu. Chcemy raczej jakieś miasto odwiedzic - plażing nas jakoś nie interesuje. Ale zupełnie nie wiem dokąd się udac. Właśnie o Paryżu myśleliśmy, ewentualnie Rzym, może ogólnie Grecja. Gorzej jak z kasą nie wyrobimy
No właśnie ja z Moim byłam na plażingu tylko raz- w Międzyzdrojach ze 3 lata temu. To była jakaś masakra, on się po 5 minutach nudził, ciągał mnie na spacery, tamto, siamto Więc biorąc pod uwagę moją karnację "wpadłam w mąkę " to raczej też plażing jakiś większy odpada. Ja własnie chętnie bym pojeżdziła europejskie miasta pozwiedzać, bo się okazało, że M. w wielu miastach nie był, to chętnie bym mu pokazała Także myślę, że w planach jakiś Amsterdam, Rzym, Barca... no i Londyn, bo tu z kolei my jesteśmy wsiokami, ale oboje nie mieliśmy okazji pojechać
Stary 2013-07-17, 15:06   #730
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki ja zaś miałam problemy z netem i od 2-3 dni w ogóle nie mogłam się połączyć szlag mnie kiedyś trafi z tym iPlusem umowa się kończy to rezygnuję z tego dziadostwa

Heroine no warto było pojechać, bo na żywo te fajerwerki to naprawdę super wyglądają
No i dziękuję ślicznie dbam dopieszczam te moje kudły to miło by było gdyby się odwdzięczały
ZOska hehe no to super, że włoski takie gładziutkie jak masz czas to olejuj parę razy w tygodniu ze 2-3 a po dłuższym czasie efekt będzie jeszcze lepszy
Alexis dziękuję ja do spania robię luźnego koczka i owijam go szmatką satynową coby się włosy nie niszczyły o poszewkę albo robię luźnego warkocza
A co do Twoich włosków, to może przeproteinowanie? Jakich kosmetyków używasz?
Monia Ty syrenko moja śliczna
Stary 2013-07-17, 15:12   #731
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Alexis dziękuję ja do spania robię luźnego koczka i owijam go szmatką satynową coby się włosy nie niszczyły o poszewkę albo robię luźnego warkocza
Jakoś sobie nie mogę tego wyobrazić jak Ty ta szmatką obkręcasz
Używam tylko olejku lnianego i ze slodkich migdałow łącząc je albo oddzielnie dając kilka godzin przed myciem a po myciu nakladałam tą odżywke Garnier Fructis Oleo Repair i trzymałam ją ostatnio po 20 min ale teraz trzymam max 5-10 min bo nie wiem juz sama co im szkodzi
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-17, 15:44   #732
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Hej laseczki ja zaś miałam problemy z netem i od 2-3 dni w ogóle nie mogłam się połączyć szlag mnie kiedyś trafi z tym iPlusem umowa się kończy to rezygnuję z tego dziadostwa

Heroine no warto było pojechać, bo na żywo te fajerwerki to naprawdę super wyglądają
No i dziękuję ślicznie dbam dopieszczam te moje kudły to miło by było gdyby się odwdzięczały
ZOska hehe no to super, że włoski takie gładziutkie jak masz czas to olejuj parę razy w tygodniu ze 2-3 a po dłuższym czasie efekt będzie jeszcze lepszy
Monia Ty syrenko moja śliczna
nooo, kochana, Ciebie tez mi tu brakowało jak tam wakacje? Ojj, z plusem mobilnym Cie rozumiem, nie dość, że zasięg w Krakowie blisko centrum (!) mam słaby, to jeszcze oszuści, jakich mało też czekam, aż mi się umowa skończy i biorą jakiś normalny internet

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Jakoś sobie nie mogę tego wyobrazić jak Ty ta szmatką obkręcasz
Używam tylko olejku lnianego i ze slodkich migdałow łącząc je albo oddzielnie dając kilka godzin przed myciem a po myciu nakladałam tą odżywke Garnier Fructis Oleo Repair i trzymałam ją ostatnio po 20 min ale teraz trzymam max 5-10 min bo nie wiem juz sama co im szkodzi
Alexis, mnie ta oleo repair w ogóle nie służy, bardzo mi włosy obciążyła, czuję, jakbym miała je tłuste Więc może problem w niej tkwi również u Ciebie? Ja natomiast bardzo lubię Garnier Avocado i Karite i Yes to Tomaotes Ostatnio też kupiłam to Aussie z olejkiem Macadamia, niby bomba silikonowa, ale o dziwo mi służy. Chociaż i tak przez wakacje chce ję maksymalnie dużo "wymaskować", bo potem w roku akademickim, to nie mam czasu nałożyc maski na dłużej niż 3 minuty
Stary 2013-07-17, 16:04   #733
201604181004
Konto usunięte

ja pierdziele....... opuszczam was... 3 dni i dupa, wypadek przy pracy. reka na temblaku wroce jak wyzdrowieje ((((((((
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 16:06   #734
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
ja pierdziele....... opuszczam was... 3 dni i dupa, wypadek przy pracy. reka na temblaku wroce jak wyzdrowieje ((((((((
Uuu, co się stało?
Szybkiego powrotu do zdrowia
Stary 2013-07-17, 16:08   #735
201604181004
Konto usunięte

dzieki.... nieszczesliwie upadlam, wlasnie wrocilam z pogotowia zycze sukcesow i do zobaczenia, na pewno wroce
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 16:11   #736
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
dzieki.... nieszczesliwie upadlam, wlasnie wrocilam z pogotowia zycze sukcesow i do zobaczenia, na pewno wroce
O kurcze To kuruj się tam dobrze, a ja trzymam za słowo
Stary 2013-07-17, 16:22   #737
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
O kurde, myślałam, że nie jest taka stara xD
Czyli rozumiem był zadowolony z niej? Nie wieszało się to to?
Miał ją jak one wyszły,od nowości teraz by było 8 lat.Był bardzo zadowolony
Stary 2013-07-17, 16:27   #738
meeedzik
Zakorzenienie

Alexis tylko tej oleo używasz? Może kup też coś proteinowego, bo oleo to raczej emolientowa jest, a włoski chcą urozmaicenia a może jakiś olej im nie służy? Ja ostatnio przez dłuugi czas używałam tylko masek emolientowych, bo miałam przeproteinowane włosy, ale chyba aż za długo, bo tez takie dziwne były i nie ładne, a jak nałożyłam kallosa latte, keratynowego i z jedwabiem to miałam wow takie ładne i gładkie włoski i zauważyłam, że moje włosy co mycie chcą jakąś inną maskę/odżywkę
Pipson no masakra z tym netem chciałam zajrzeć z telefonu, ale do szału mnie doprowadzała jego prędkość a wakacyje dobrze co week jakieś imprezki i %%% dziś na zakupach byliśmy kupiłam kiecuchę na poprawiny, to i do śmigania od czasu do czasu będzie, bo nie jest elegancka, a taka zwiewna
Stary 2013-07-17, 16:34   #739
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Pipson no masakra z tym netem chciałam zajrzeć z telefonu, ale do szału mnie doprowadzała jego prędkość a wakacyje dobrze co week jakieś imprezki i %%% dziś na zakupach byliśmy kupiłam kiecuchę na poprawiny, to i do śmigania od czasu do czasu będzie, bo nie jest elegancka, a taka zwiewna
fotka sukienki!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-17, 16:40   #740
meeedzik
Zakorzenienie

Pipson jutro, bo dziś już nie mam czasu, bo o 19 na piffko idę
Stary 2013-07-17, 19:45   #741
eybitches
Przyczajenie

Odp: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Hej moj dzisiejszy bilans:

S:musli,jogurt jagodowy
2s:goracy kubek
O: 1.5 kielbasy z grilla, 2kromki pszennego,brokuly,sos czosnkowy
P:jeden cukierek
K: 2 kromki słonecznikowego,serek kanapkowy, sos czosnkowy
+ 4 radlery -.-

Cwiczenia:
60min rower
10min abs Mel B

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez eybitches
Czas edycji: 2013-07-17 o 22:55
eybitches jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 20:55   #742
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Heeeeeeeeeeeeej pieknoty!

Boze juz dwa dni Was nadrabiam

Niby nie piszecie tak duzo ale lato robi swoje

Melanzing sie mi sie wlaczył, takze teges wiecie o co chodzi

Like nie moge sie doczytac, co sie dzieje dokladnie ale mam tylko nadzieje ze to jakies chwilowe zawirowanie
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 22:12   #743
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
No właśnie ja z Moim byłam na plażingu tylko raz- w Międzyzdrojach ze 3 lata temu. To była jakaś masakra, on się po 5 minutach nudził, ciągał mnie na spacery, tamto, siamto Więc biorąc pod uwagę moją karnację "wpadłam w mąkę " to raczej też plażing jakiś większy odpada. Ja własnie chętnie bym pojeżdziła europejskie miasta pozwiedzać, bo się okazało, że M. w wielu miastach nie był, to chętnie bym mu pokazała Także myślę, że w planach jakiś Amsterdam, Rzym, Barca... no i Londyn, bo tu z kolei my jesteśmy wsiokami, ale oboje nie mieliśmy okazji pojechać
Hahahaha mój TŻ to samooo! Albo połazic albo na piwo Nie w głowie mu smażing
Wiesz my mamy ten sam plan - chcemy zobaczyc europejskie miasta. Mój TŻ w kilku był, natomiast ja właśnie w żadnym i każdy wyjazd mnie usatysfakcjonuje

Cytat:
O kuuurde, no co Ty! No to szybkiego powrotu do zdrowia i do nas życzę

Cytat:
Pipson jutro, bo dziś już nie mam czasu, bo o 19 na piffko idę
Madzia, to baw się dobrze i wrzuc jutro fotkę kiecuni

Cytat:
Napisane przez eybitches Pokaż wiadomość

+ 4 radlery -.-
Często jesz takie Gorące Kubki? Jeśli tak to wywaliłabym - wszystko co instant jest beee. Lepiej wieśniaka wciągnąc, banana, jogurt, kawałek cebularza/pizzy/kanapkę - w ogóle staraj się jeśc rzeczy jak najmniej przetworzone.
4 Radlery łuhuhuuuu Ja mam Żywca jeszcze z poprzedniego grilowania u mamy ale dziś nie wypiję chyba.
A obiadu zazdraszczam Sama bym zjadła taki

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość

Cześc Kochana Noooo to ładnie - fajnie w sumie że melanżyk - my to przez ten remont nie mamy kiedy
Dalej na rwr śmigasz?

Ja trochę dziś poszlajałam się po wsi, byłam z mamą w piekarni i po wiśnie u jej koleżanki, ale kwaśne te wiśnie a jeszcze podniebienie nie wiem czemu mam podrażnione Zaraz zmykam do łóżka poczytac i mooooże wypic piwko ale może na jutro je zostawię. Za mną dzień łążenia z walizą więc nie cwiczyłam ale jutro na rowerze pojeżdzę. Pojadę do ulubionego lumpa może coś wyhaczę

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-07-17 o 22:14
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 22:17   #744
eybitches
Przyczajenie

Cytat:
Hahahaha mój TŻ to samooo! Albo połazic albo na piwo Nie w głowie mu smażing
Wiesz my mamy ten sam plan - chcemy zobaczyc europejskie miasta. Mój TŻ w kilku był, natomiast ja właśnie w żadnym i każdy wyjazd mnie usatysfakcjonuje

O kuuurde, no co Ty! No to szybkiego powrotu do zdrowia i do nas życzę

Madzia, to baw się dobrze i wrzuc jutro fotkę kiecuni

Często jesz takie Gorące Kubki? Jeśli tak to wywaliłabym - wszystko co instant jest beee. Lepiej wieśniaka wciągnąc, banana, jogurt, kawałek cebularza/pizzy/kanapkę - w ogóle staraj się jeśc rzeczy jak najmniej przetworzone.
4 Radlery łuhuhuuuu Ja mam Żywca jeszcze z poprzedniego grilowania u mamy ale dziś nie wypiję chyba.
A obiadu zazdraszczam Sama bym zjadła taki

Cześc Kochana Noooo to ładnie - fajnie w sumie że melanżyk - my to przez ten remont nie mamy kiedy
Dalej na rwr śmigasz?

Ja trochę dziś poszlajałam się po wsi, byłam z mamą w piekarni i po wiśnie u jej koleżanki, ale kwaśne te wiśnie a jeszcze podniebienie nie wiem czemu mam podrażnione Zaraz zmykam do łóżka poczytac i mooooże wypic piwko ale może na jutro je zostawię. Za mną dzień łążenia z walizą więc nie cwiczyłam ale jutro na rowerze pojeżdzę. Pojadę do ulubionego lumpa może coś wyhaczę
w sumie to sporadycznie, czasem sie zdarzy
eybitches jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 22:27   #745
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Dalej na rwr śmigasz?
Siema siemaaa pieknoto

Melanzyk melanzykiem ale zdrowie juz nie to
Dzisiaj na takim kacu poszlam do pracy ze musialam fervex atakowac w poludnie bo mi głowe rozsadzało Nigdy wiecej, zapomnialam ze nie jestem juz 18stka

Ale co zrobic jak znajmych szał ogarniaa takze chwilowo zamienilam rower na melanz

A juz tak na powaznie, to smigam ale nie tak jak Ty
2 razy w tygodniu wyskocze, na wiecej narazie nie potrafie sie zorganizowac, niestety
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 23:01   #746
heroine86
Zakorzenienie

Czeeeeść
Ja już u siebie właśnie łoję wino od 3 godzin TŻ kupił naszą Kadarkę litrową, a że mamy takie lampki po 0,5 litra to rozlał całość na pół i tak sączę i się delektuję nawet zdążyłam już kibelek zaliczyć chyba trzeba było mi %%% zrobiłam TŻ-towi w ogóle niespodziankę tym swoim przyjazdem napisałam do niego smsa, czy nie zechciał by zjeść ze mną romantycznej kolacji na początku się zbijał ze mnie, że Go wkręcam, ale po setnym tłumaczeniu, że jestem w naszym mieszkaniu dał się przekonać na randkę (bo był u rodziców) no i spędziliśmy super wieczorek teraz poszedł spać, a ja zasiadłam do kompa. Uzależnienie, wiem ale muszę się jeszcze uporać z tym winiaczem

Cytat:
W Grecji spoko, bede jadła duzo ryb, ale w Paryżu juz wiem, że zgubią mnie poranne croissanty, bo sobie ich nie odmowie to sie niby zwie małe śniadanko, ale z małym rozmiarem to nie ma nic wspólnego Wiesz co, załatwialiśmy sami dodatkowo dostaliśmy małą zniżkę, bo na booking. Com znalazłam hotel, w którym już byliśmy, taki malutki, zadzwoniłam i załatwiłam bezpośrednio no i ja już dawno sobie ten Paryż umyśliłam, więc bilety rezerwowałam już w maju jakoś i wyszły całkiem rozsądnie cenowo
Sandałki w sumie klasyczne, kremowe skórzane bez żadnych udziwnień, z zabudowaną piętą, wrzuce potem foto, bo dzisiaj chyba 2 raz tego lata je założe u mnie pogoda już wczoraj była ładna, teraz też całkiem słonko daje
A spódniczka żółta przed kolanko taka trochę rozkloszowana, muszę czymś w lato ożywic te moje czarne/biale/szare bluzki i koszule
Miałam na to solarium śmignąć, ale oczywiście przecież zapomniałam, że mam okres. ( chociaż ostatnio miałam lekki stres czy go w ogóle dostane, dawno sie tam nie cieszyłam na ten widok )
Ja praktycznie byłam tylko w UK, we Francji (rok temu), na Słowacji i... na Ukrainie tyle moich zagranicznych wycieczek do Paryża bym chciała od dziecka o tym marzę te ich śniadanka to weź dżemiki, bagietki, sery a wszystko taaaakie pyyyyszne
No i gdzie to foto?
Hahaaa, ja właśnie jestem przed @ i mam nadzieję, że zdążę jeszcze śmignąć ten okres to mnie do szału doprowadzi
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 23:02   #747
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Z12 idę na specjalne badanie przesiewowe w kierunku nowotworu.Usg transwaginalne mnie czeka,poza tym znowu wynik cytologii gr.3 (powtórka z listopada) i czeka mnie wycinek na histopatologię.Lekarka wyczuła coś dość dużego na lewym jajniku i to chyba jest powodem Nic tylko skakać z radości.
Kochana, strasznie to wszystko brzmi ale nie martw się na zapas. Będzie dobrze duuuużo zdrówka Ci życzę i trzymam kciuki by wszystko było dobrze

Cytat:
Heeeej Żyję, żyję Nawet czasu na jedzenie nie było, ciągle jeździliśmy. Wczoraj niestety to samo- od rana jak wyjechaliśmy po 8 rano, to wróciliśmy koło 23, wszyscy zjedliśmy kebaba i zaraz były kolejne wyjazdy, także może jakaś część się spaliła
Oooj,Twój TŻ to dopiero musi mieć zapiernicz! Podziwiam
A kebab to SB-owy?
No TŻ nieraz chodzi po ścianach, ale co zrobić, taka praca najważniejsze, że kocha to co robi i Ty widać też

Cytat:
hej laseczki moje :

Jeju! kiedy ja tu byłam ostatnio już nawet nie pamiętam ale te dni lecą! Masakra jakaś!
Nie mam cholera kiedy pisać z wami ciągle coś .....

Wrzucę wam moje wczorajsze foto i uciekam !!! Miłego dnia słoneczka moje

Załącznik 5329253
No czeeeeeść Piękna! Faktycznie dawno panienki nie było pusto tu bez Ciebie i tych tasiemcowych postów
Upałów zazdroszczę u nas dopiero dzisiaj zaczęło być w miarę ładnie. Oby tak zostało, bo już mam dosyć deszczu i zimna

Chudzina boooosko wyglądasz Kochana!

Cytat:
heroine nigdy nie byłam w spa więc zazdroszczę, kupuj kostium i korzystaj ile wlezie a ja osobiście mam jeden kostium dwuczęściowy od lat 6 a jak nowy wygląda bo z 2 razy założony (w tym raz w sklepie)
A co do zakrywania ran/pieprzyków itd to mi dermatolog tylko i wyłącznie smarowanie blokerem polecała- plaster zatrzymuje tylko to promieniowanie co opala a to drugie bardziej szkodliwe przepuszcza.
Ten kostium to mi spędza sen z powiek ja chyba nie chcę tego spa jestem lepsza od Ciebie, bo ja nawet w przymierzalni nie miałam na sobie stroju
Ooo, dobrze wiedzieć, dzięki
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-07-17, 23:03   #748
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Wyrwałamjak jej Tz o ślubie powiedział to jak mnie przytuliła i od córeczek zaczęła "wyzywać" to ledwo się wyrwałam właśnie
Wracamy, oj wracamy...za namową pipson na wagę stanęłam a tam 59kg
Czyli raczej 55 kg w tym miesiącu nie będzie a jak wrócę do 58 to będzie dobrze eh sama sobie jest winna a i tak mi smutno
a myślałam, że focha walnie jak się dowie, że na ślubie nie była a tu ją na miłości wzięło
No ja jeszcze dzisiaj nie wróciłam na wagę nie stanę na pewno bo jestem spuchnięta i wyglądam jak dinozaur dni paszteta są fuuuj ale damy radę, nie?

Cytat:
a co ja Ci mogę doradzić jak sama nic nie wiem , na razie mamy tylko nocleg ustalony chciałabym iśc na giewont ale się boję nie wiem co będziemy robili
A wy gdzie jedziecie że taki luksus będziesz miała?
No właśnie chodziło mi o jakiś sprawdzony nocleg czy cuś ale spoko już mamy wsio załatwione znaczy też nocleg i wyżywienie a co robić będziemy to też się okaże na miejscu, ale to tereny górskie, więc wycieczki będą na pewno a jadę do naszych sąsiadów do Czech mogę powiedzieć, że to już zagraniczny urlop, bo całe 20 km od polskiej granicy mamy hotel także międzynarodowo

Cytat:
A ja wpadłam jeszcze na moment bo akurat skończyłam obierać ziemniaki na obiad i w moje ręce wpadł mi centymetr krawiecki no i musiałam Wam się pochwalić moim szczęściem!!! W udzie mam 54,5 cm!! A jeszcze nie dawno miałam 58! Później jakoś do 56 dobiłam cudem a teraz już 54,5 jeju jak się cieszę że jednak chudnę wspaniałe uczucie mam nadzieję że tego nie spie.r..d..ole! aż się boję jechać do tej polski w sierpniu....
Widzisz! Mówiłam, że spadnie a my nie pozwolimy Ci tego zepsuć
Stary 2013-07-17, 23:25   #749
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No to jestem już u mamy od godziny i Was nadrobiłam. Zaraz idę robić obiad ale wcześniej odpiszę. Na wstępie powiem Wam że nie wiem ile ważę - po ciuchach bez zmian, a waga dalej nie wiem gdzie jest Ale problem tutaj jest z talią bo nawet taliowane ciuchy mi mocno odstają przez duże wcięcie i duże biodra. Także nawet jak znajdę kiecę to pójdzie pewnie do teściowej do przeróbki.

Heroine, z tą czeko jak pisałam to wiesz - kostka tu kostka tam i się nazbiera. Dlatego jem w ostateczności. Wolę na to konto banana albo jabłko wszamac
Strona mocnopomocni -
To Ty już o tej porze u mamy byłaś, a ja się rozglądałam na dworcu czy Cię nie widać
To zazdroszczę Ci tej talii, bo ja mam z nią największy problem tzn. problemem jest jej brak ale tego chyba nie zmienię a brzuch to w ogóle inna historia już nawet te nogi mogą być (choć ciągle marudzę i na nie )

Ojj żebym ja miała takie podejście jak Ty to bym już była wysuszonych szczypiorem no ale nie ma lekko, pokusy wszędzie... i moja słaba silna wola ale koniec tego dobrego, od jutra rygor! i powrót do rowerka!
A stronka wymiata choć ze 3 razy udało mi się przechytrzyć agenta

Cytat:
No właśnie ja z Moim byłam na plażingu tylko raz- w Międzyzdrojach ze 3 lata temu.
A ja jeszcze na plażingu nie byłam ale z góry wiem, że to nie dla mnie, bo nie lubię leżeć plackiem przez dłuższy czas ADHD

Cytat:

Heroine
No jesteś weź nic nie mów o tym iplusie ja u mamy też często połączyć się nie mogłam przekładałam modem w różne wejścia, czasem pomagało co nie zmienia faktu, że to dziadostwo

Odwdzięczają się! jejku, ale się cieszę, że ta ikonka wróciła
Stary 2013-07-17, 23:27   #750
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio też kupiłam to Aussie z olejkiem Macadamia, niby bomba silikonowa, ale o dziwo mi służy. Chociaż i tak przez wakacje chce ję maksymalnie dużo "wymaskować", bo potem w roku akademickim, to nie mam czasu nałożyc maski na dłużej niż 3 minuty
Mówisz, że dobra ta Aussie? kusiła mnie ostatnio w Rossmanie, ale kurde jak zobaczyłam skład to mnie trochę cofnęło ale jak służy

Cytat:
No co Ty kurcze biednaś wracaj do sprawności jak najszybciej! I do nas!

Cytat:
Napisane przez eybitches Pokaż wiadomość

K: 2 kromki słonecznikowego,serek kanapkowy, sos czosnkowy
+ 4 radlery -.-

Cwiczenia:
60min rower
10min abs Mel B
Mało tego jedzenia gorący kubek to syf a sos czosnkowy to jakiś odchudzony?
4 radlery, kurza twarz, ja bym chyba nie zmieściła ostatnio dwóch wypić nie mogłam a teraz żłopię to wino i skończyć nie mogę
Brawo za ćwiczenia

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość

Czeeeść pijusie!
Melanż melanżem ale o wątek trzeba dbać! nie włóczyć się tyle!
Co słychować w ogóle? Jak noga?

Ale żem pierdy.knęła postów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości