|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Ja pamiętam, że kiedyś zasnęłam w soczewkach, to miałam to samo, przerażona byłam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#692 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A gdzie jedziecie na wakacje? Na długo? ![]() Cytat:
![]() Możesz zdradzić gdzie kupujesz mazidła? ![]() Też muszę skoczyć na solarium ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do wymiarów, nie ma źle ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#693 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale super ![]() ![]() Co jest Kochana?! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Coś teściowa szybko Cię puściła ze swych szpon ![]() ![]() To wracamy razem do diety od jutra ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Przyczajenie
|
![]()
Like_a_women- spodnie-kolorek cudny, zazdrości oj bardzo
![]() Juz wiem wiem wiem Moją motywacją nie będzie samo lustro, bo po prostu nie działa na dłużej. Moją motywacją chęć bycia fit- chce świadomie się odżywiać, dobrze się czuć w swoim ciele, być sprawna, wysportowana kobietą o ! spowiedź z diety ś- 2 kanapki chleb ciemny swojej roboty, wędlina, pomidor 2 ś- jabłko o- leczo z cukinii kurczaka, marchwi pomidorów, pieczarek i czooosnku k- szklanka kefiruu błonnik w granulacie, szklanka kakao, jabłko i zaliczone 1. 15 biegu tempo lajtowe żeby ![]() Edytowane przez Natizz Czas edycji: 2013-07-16 o 23:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#695 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Konto usunięte
|
heroine86 kurczak był na obiad ;[ (kurczak z warzywami właśnie xD)
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Butki to nike air pegasus shield, podobno super na jesienno-zimową aurę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no ja juz jutro planuję isc na solar, bo po prostu córka młynarza ![]() Opowiadaj jak było na wschodzie? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#698 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ---------- Aha, heroinebo zapomniałabym: mazidła kupuję właśnie na mazidłach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#699 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Paryż ![]() ![]() ![]() Ile wypoczynku ![]() ![]() ![]() Francuskie wino i sery oeeezuuuu ![]() Fajne te buciki ![]() ![]() Noo, i jakie w końcu kupiłaś, i gdzie? ![]() Mohito ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja chyba w piątek pójdę na solarium ![]() A jak było... w chałupie cały tydzień żem siedziała i wpie.przała ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro obczaję te stronki, dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() Obczajcie ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Konto usunięte
|
Jutro jeszcze przemyślę moją dietę, może podskoczę po jakieś owocki...
Kurde nic mi nie mówcie w przyszłym tygodniu jadę na wakacje. Jeszcze dobrze nie zaczęłam diety już się martwię że zawalę. |
![]() ![]() |
![]() |
#702 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sandałki w sumie klasyczne, kremowe skórzane bez żadnych udziwnień, z zabudowaną piętą, wrzuce potem foto, bo dzisiaj chyba 2 raz tego lata je założe ![]() ![]() A spódniczka żółta przed kolanko taka trochę rozkloszowana, muszę czymś w lato ożywic te moje czarne/biale/szare bluzki i koszule ![]() Miałam na to solarium śmignąć, ale oczywiście przecież zapomniałam, że mam okres. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- No dzień dobryy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#703 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
![]() Też myślę o tych spódniczkach rozkloszowanych.Oglądałam na All....ro ale nie wiem czy zamawiać
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jedną łyżką jak zaolejujesz całe włosy to super-bardzo ekonomiczne ![]() Nie mam nawet czym zdjęcia zrobić... ![]() ![]() Dzięki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Heeej! ![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() Ja nakładam jakoś od okolicy uszu olej, nie daję tego wcale dużo na długości ![]() Poćwiczone ![]() Ooooj, zjadłabym takie młode ziemniaczki z piekarnika, schaboszczaka i ogóra ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#705 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam,trzymam kciuki! ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oooj,Twój TŻ to dopiero musi mieć zapiernicz! ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 |
Raczkowanie
|
ja przyznaję, że nie jest ze mną tak źle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha, jak ćwiczysz, to naprawdę powinnaś jeść więcej! Zresztą, każda z dziewczyn na wątku podpowie Ci to samo ![]() Hej, a dlaczego doradzasz chodakowską? Dobrze mi się ćwiczy z Mel b, muszę te ćwiczenia zlokalizować sobie w domu bo mam małą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#707 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() Ja staram się nie jeść chleba, ale mieszkam z rodzicami przez wakację, a ich nie zmusze do nie jedzenia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |||||
Zakorzenienie
|
Saaaaama się nie znasz
![]() Moją nową miłością jest wino czerwone półsłodkie portugalskie z biedry za 9 zł ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Co się stało? ![]() A zakupy ładne, kolorowe ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Przestań!!! Nawet tak nie mów! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Dzisiaj spałam u mamy, więc mam jedzenia a jedzenia na cały dzionek ![]() Na śniadanie zjadłam omleta na wypasie: z serem żółtym, camembertem, na sosie sojowym, z pomidorami ![]() ![]()
![]() |
#709 |
Przyczajenie
|
Popieram opinię Pipson
![]() ![]()
Słodyczom dziękujemy za współpracę ![]() Edytowane przez Natizz Czas edycji: 2013-07-17 o 11:08 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 |
Konto usunięte
|
oj kefiry są kaloryczne
![]() mialam chyba ten, 400g no dla mnie Chodakowska to jest śnięta ryba, tyle emocji i entuzjazmu co na jodze czy pilates ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do Chodakowskiej się zgadzam. A miałą któraś stycznośc z tą płytą co nagrał jej współpracownik, Tomek?
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2013-07-17 o 11:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Raczkowanie
|
No dobra
![]() ![]() Jakaś masakra dziś, jeszcze nie ma 13, a za mną już prawie 600 kcal ![]() Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Konto usunięte
|
ja dopiero wstałam, więc jeszcze nic nie jadłam ;p bardziej mnie martwi że muszę wstać, zjeść i isć na rower.
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- hahha :d apropo tego kefiru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
hej laseczki moje
![]() ![]() ![]() Jeju! kiedy ja tu byłam ostatnio ![]() ![]() Nie mam cholera kiedy pisać z wami ![]() Do 12stej jestem na kursie, potem jakieś zakupy, sprzątanie, o 13:30 jadę po dzieci i jak wracam po 14stej to biorę się za obiad i pranie. Po 16stej mąż wraca, je obiad i jedziemy na plażę.... i tak codziennie. Tu jest cały czas gorąco, temperatury nie spadają poniżej 30 stopni już od dobrego miesiąca, do końca lipca zapowiadają codziennie po 30-32 stopnie. Także lat0 w pełni!!! ![]() ![]() ![]() Poza tym dietowo dobrze, nie grzeszę. Ćwiczę troche w domu, raz w tygodniu na siłowni, a codziennie wieczorem przepływam prawie całe jezioro, 0k. 2-3 km. Nie wiem ile ważę bo dawnooooo na wagę nie wchodziłam ale nie sądzę abym dużo schudła, może z 1 kg ![]() Od wczoraj zaczęłam drugie opakowanie tabletek anty więc organizm się już przyzwyczaja, powinno już być dobrze no i w sumie póki co jest ![]() Cera ładna, ataków głodu i zachcianek nie mam wcale a na widok słodyczy mnie wręcz odrzuca czyli wszystko wróciło do normy ![]() Nie wiem kiedy do was teraz zajrzę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Codziennie o Was myślę i gdy tylko kompa do ręki znowu wezmę to na pewno do was zajrzę ![]() Wrzucę wam moje wczorajsze foto i uciekam !!! ![]() ![]() DSC_0552małe.jpg p.s. Boże jak ja kocham LATO! ( odkąd nie ważę już 85 kg ![]() ![]()
#715 |
Konto usunięte
|
Oooo kobieto patrzę na ciebie a potem na twój podpis - szacun
![]() U mnie śniadanie 190+80 kcal 8-) |
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Omlet musiał być pyyychaaaa ![]() Ja tak sobie podliczyłam kcal i razem z obiadem, który zaraz zjem wyjdzie mi ok. 1200 kcal... Więc jakaś uboga kolacja mnie czeka, 1300 kcal nie chce przekroczyć ![]() Mam jeszcze pytanie: czy któraś z Was miała Nokię N97 ?
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do zakrywania ran/pieprzyków itd to mi dermatolog tylko i wyłącznie smarowanie blokerem polecała- plaster zatrzymuje tylko to promieniowanie co opala a to drugie bardziej szkodliwe przepuszcza. Cytat:
![]() ![]() Wracamy, oj wracamy...za namową pipson na wagę stanęłam a tam 59kg ![]() Czyli raczej 55 kg w tym miesiącu nie będzie a jak wrócę do 58 to będzie dobrze eh sama sobie jest winna ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() monia wyglądasz obłędnie ![]() Dziś jeszcze grzecznie w miarę...ale wieczór przede mną ![]()
![]() |
#718 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Kurcze ja jak kiedyś widziałam efekty olejowania i odżywek tak teraz włoski mi stoją w miejscu a nawet mam wrażenie że są brzydsze ![]() Podziwiam że tyle wytrzymujesz i to jeszcze w tym tempie co piszesz , odlot ![]() ![]() hej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A wy gdzie jedziecie że taki luksus będziesz miała? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |||
Zadomowienie
|
Spodnie ekstra , Ty to musisz być na prawdę chudziutka jak się w nie wciśniesz , zazdroszczę
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajnie tam masz nad tym jeziorkiem no i świetnie wyglądasz ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ślicznie ![]() ![]() A ja wpadłam jeszcze na moment bo akurat skończyłam obierać ziemniaki na obiad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę dalej obiad robić ![]() ![]() ![]() Potem na plażę poleżeć a wieczorem znowu pływanie mnie czeka ![]() ![]() ![]() buziaki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.