Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-16, 23:11   #691
pipson
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
pipson jakie Ty masz boskie wymiary aż się chce porzucić słodycze
Ważenie pewnie będzie traumą bo spodnie przyciasne

Właśnie chwile grozy w łazience przeżyłam bo soczewki zdjąć nie mogłam- jakby się przykleiły do oka normalnie 30min grozy...niby takie super uwodnione i cieniutkie ale podejrzewam, że od 6 rano do teraz plus okulary przeciwsłoneczne czyli otwarte oko prosto w słońce i się ciut wysuszyły...

Ja pamiętam, że kiedyś zasnęłam w soczewkach, to miałam to samo, przerażona byłam A ostatnio sie babie dałam namówić na jakieś 'polskie super odpowiedniki' moich soczewek, że niby "te same wlasciwosci, tylko tansze" no i miałam to samo... strasznie nieprzyjemne uczucie, co ja sobie przy tym krwi napsułam...
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 23:51   #692
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
heroinko, no ja wlasnie 1 sierpnia mam wakacje, wprawdzie nie takie plażowe, więc nie ma źle, ale i tak będzie dużo okazji do fotografowania, także muszę na fotkach dobrze wyglądać, inaczej znów każę sobie strzelać od pasa w górę fajnie, że wpadłaś na chwilkę
A ja 10 to mam tydzień czasu więcej na wylaszczenie, łał u mnie też nie plażowe, ale hotel posiada spa, sauny, baseny, jacuzzi dżizzzzas, trauma w życiu nie miałam stroju kąpielowego i chyba czas najwyższy kupić i przejść na dietę
A gdzie jedziecie na wakacje? Na długo?

Cytat:
no dobra, porobię przelewy; zamówiłam sobie w końcu buty do biegania, na które sie czaiłam cały sezon, co prawda nie mogę jeszcze śmigać, ale teraz są sporo obniżone ceny, a te będą idealne na jesienną pluchę , no i masło kakaowe czyste zamówiłam na mazidłach, walnę sobie ze trzy razy solarium przed tymi wakacjami A potem poscieram kurze, przelecę z odkurzaczem, zwalę prasowanie na mamę (ostatnio spaliłam tacie koszulę, to pewnie nie będzie tak cieżko ją namówić ) i nauka
Jakie butki? Pokaż
Możesz zdradzić gdzie kupujesz mazidła?
Też muszę skoczyć na solarium

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
apropo solarium to ja chodzę regularnie ale zastanawiam się - czym przykryć znamię? potrójnym plastrem?
Ja ostatnio przykryłam sobie ranę na piszczelu (oczywiście musiałam się zaciąć przy goleniu, standard ) plastrem i boszzzz teraz mam taki jaśniejszy kwadracik na nodze komicznie to wygląda

Cytat:
Napisane przez lenik33 Pokaż wiadomość
Uzupełnię się jeszcze o informację wymiarowe i wiekowe ( a właśnie, moja kategoria wiekowa tutaj dominuje czy przestrzeliłam
wiek 33 wiosny
waga-57,4
wzrost-164

Obwód biustu:85 cm
Obwód pod biustem:72 cm
Obwód w talii:74 cm
Obwód na wys. pępka:80 cm
Obwód biodra:96 cm
Obwód uda:53 cm
Obwód łydki:34 cm
Obwód ramienia:27 cm
Oeeeezu, co za zakład ja bym chyba nic nie jadła żeby to odłożyć fajny sposób na schudnięcie ever
Co do wymiarów, nie ma źle
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 23:53   #693
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja tam sie nie chwalę, bo moja dieta i ćwiczenia leżą i kwiczą Ale mam zamiar od sierpnia wrócić na fit
Moje ćwiczenia i mój leń pozdrawiają Twoją dietę i Twojego lenia

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Takie,o
Dzis byłam u gina i załamka,normalnie
Ale super chudzinka z Ciebie
Co jest Kochana?! gadaj tu ino raz! Po to tu jesteśmy żeby Cię wysłuchać

Cytat:
Wróciłam ze wschodu i od razu w łapy teściowej ale właśnie i od niej wróciłam

Zostawiłam pół sękacza u teściów i reszty rodziny Tż więc mam połowę zła w domu a tak serio wracam od jutra do ćwiczeń i eleganckiej diety - jak tylko się wyspie
No czeeeeeeeeeeeeeść w końcu jesteś ja też jutro wracam ze wschodu :P na... wschód ale trochę bardziej południowy

Coś teściowa szybko Cię puściła ze swych szpon albo Ty się jej wyrwałaś
To wracamy razem do diety od jutra

Cytat:
Napisane przez eybitches Pokaż wiadomość
bilans dzisiejszy:
s:musli
2ś: sredni wloski lod -.-
o: pol miski zupy warzywnej (takiej na wypasie haha )
p:kaszka manna z cynamonem, 1 ciastko otrebowe
k:brokuły z jogurtem naturalnym+przyprawy

ćwiczenia
1h rower
100 cwiczen na nogi
50 przysiadow
Mało coś tego jedzenia brawo za ćwiczenia a te 100 ćwiczeń na nogi to co to?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-07-16, 23:53   #694
Natizz
Przyczajenie

Talking Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Like_a_women- spodnie-kolorek cudny, zazdrości oj bardzo

Juz wiem wiem wiem Moją motywacją nie będzie samo lustro, bo po prostu nie działa na dłużej. Moją motywacją chęć bycia fit- chce świadomie się odżywiać, dobrze się czuć w swoim ciele, być sprawna, wysportowana kobietą o !
spowiedź z diety
ś- 2 kanapki chleb ciemny swojej roboty, wędlina, pomidor
2 ś- jabłko
o- leczo z cukinii kurczaka, marchwi pomidorów, pieczarek i czooosnku
k- szklanka kefiruu błonnik w granulacie, szklanka kakao, jabłko
i zaliczone 1. 15 biegu tempo lajtowe żeby palić tłuszczyk

Edytowane przez Natizz
Czas edycji: 2013-07-16 o 23:54
Natizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 23:57   #695
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
chwalenie:
dystans: 13 km
czas: 1godzina 1 minuta 4 sekundy
średnia przędkość: 12,9 km/h
maksymalna prędkość: 25,2km/h
spalone kalorie: 444
hydration... to będzie chyba stracona woda? 0,49 litra
maksymalne nachylenie: 65m

no, to na dzisiaj pojeździłam :p.
Brawo

Cytat:
śniadanie 250 kcal, obiad 320 kcal, kefirek do popicia 210 kcal. 780 kcal
-serek homogenizowany 200 kcal
-zupka 200 kcal
-serek wiejski 120 kcal

1300 kcal... a ja się czuję jakbym nic nie zjadła :////
Bo mało tego mimo, że kcal w normie sam nabiał praktycznie, zero mięsa, warzyw (tylko te w zupie), owoców popraw się

Cytat:
Właśnie chwile grozy w łazience przeżyłam bo soczewki zdjąć nie mogłam- jakby się przykleiły do oka normalnie 30min grozy...niby takie super uwodnione i cieniutkie ale podejrzewam, że od 6 rano do teraz plus okulary przeciwsłoneczne czyli otwarte oko prosto w słońce i się ciut wysuszyły...
O dżizzz, padłabym na zawał jakbym takie coś przeżyła
Stary 2013-07-17, 00:29   #696
201604181004
Konto usunięte

heroine86 kurczak był na obiad ;[ (kurczak z warzywami właśnie xD)
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 00:37   #697
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
A ja 10 to mam tydzień czasu więcej na wylaszczenie, łał u mnie też nie plażowe, ale hotel posiada spa, sauny, baseny, jacuzzi dżizzzzas, trauma w życiu nie miałam stroju kąpielowego i chyba czas najwyższy kupić i przejść na dietę
A gdzie jedziecie na wakacje? Na długo?

Jakie butki? Pokaż
Możesz zdradzić gdzie kupujesz mazidła?
Też muszę skoczyć na solarium
Jedziemy na 6 dni do Paryza, ale jak znam zycie to bedzie goraco jak w piekle, więc jakieś szorty zakładac bede a potem pod koniec sierpnia na Korfu, ale tym sie bede martwic, jak wroce z Francji i nie bede 10 kg ciezsza bo tak kocham ich zarcie, ze prawdopodobnie bedzie tragedia po powrocie

Butki to nike air pegasus shield, podobno super na jesienno-zimową aurę przydadzą się w naszych realiach aha, nie wiem czy Ci wspominalam, ale znalazlamw koncu sandalki w sumie takie, ktore mi siemega podobalo, byly przecenione teraz jutro jeszcze jade spawdzic czy mi spodniczke w Mohito przecenili
no ja juz jutro planuję isc na solar, bo po prostu córka młynarza
Opowiadaj jak było na wschodzie? tak sobie myślę, że nigdy na wschodzie Polski nie byłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Nike_AirPegasus%252B29_Shield_Wmns_Profile.jpg (39,5 KB, 4 załadowań)
Stary 2013-07-17, 00:44   #698
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Heroine Ci dobrze prawi ja bym zamieniła ten homogenizowany serek na twaróg półtłusty, garść orzechów plus owoc, albo jakąś sałatkę

---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ----------

Aha, heroinebo zapomniałabym: mazidła kupuję właśnie na mazidłach albo na zrobsobiekrem pe el w sumie ta druga strone bardziej lubię chociaż to też zależy, bo to, co się da w aptece kuić to wolę stacjonarnie, ja nienawidzę czekać na przesłki Chciałabym, żeby na drugi dzień o 8 rano doszły
Stary 2013-07-17, 00:53   #699
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
I tak mało

Cytat:
Jedziemy na 6 dni do Paryza, ale jak znam zycie to bedzie goraco jak w piekle, więc jakieś szorty zakładac bede a potem pod koniec sierpnia na Korfu, ale tym sie bede martwic, jak wroce z Francji i nie bede 10 kg ciezsza bo tak kocham ich zarcie, ze prawdopodobnie bedzie tragedia po powrocie

Butki to nike air pegasus shield, podobno super na jesienno-zimową aurę przydadzą się w naszych realiach aha, nie wiem czy Ci wspominalam, ale znalazlamw koncu sandalki w sumie takie, ktore mi siemega podobalo, byly przecenione teraz jutro jeszcze jade spawdzic czy mi spodniczke w Mohito przecenili
no ja juz jutro planuję isc na solar, bo po prostu córka młynarza
Opowiadaj jak było na wschodzie? tak sobie myślę, że nigdy na wschodzie Polski nie byłam

Paryż zazdroszczę! sami sobie wszystko załatwiacie czy przez biuro?
Ile wypoczynku to ja nie będę wyskakiwać ze swoimi górami a co się je na Korfu?
Francuskie wino i sery oeeezuuuu

Fajne te buciki oby Ci służyły
Noo, i jakie w końcu kupiłaś, i gdzie?
Mohito ja się czaję tam na spodnie, ale na razie to jest nowa kolekcja i kosztują 2 stówy sorrry, ale poczekam na przecenę o ile będzie a spódniczka jaka?
Ja chyba w piątek pójdę na solarium
A jak było... w chałupie cały tydzień żem siedziała i wpie.przała bo lało, było zimno i teraz wcale lepiej nie jest... zapowiadają polepszenie pogody, ciekawe
Stary 2013-07-17, 00:56   #700
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, heroinebo zapomniałabym: mazidła kupuję właśnie na mazidłach albo na zrobsobiekrem pe el w sumie ta druga strone bardziej lubię chociaż to też zależy, bo to, co się da w aptece kuić to wolę stacjonarnie, ja nienawidzę czekać na przesłki Chciałabym, żeby na drugi dzień o 8 rano doszły

Jutro obczaję te stronki, dzięki też nie lubię czekać, dlatego moim przyjacielem (a jednocześnie zguuubą ) jest Rossman i spółka

Obczajcie http://mocnopomocni.pl/ może widziałyście genialne to jest
Stary 2013-07-17, 00:57   #701
201604181004
Konto usunięte

Jutro jeszcze przemyślę moją dietę, może podskoczę po jakieś owocki...

Kurde nic mi nie mówcie w przyszłym tygodniu jadę na wakacje. Jeszcze dobrze nie zaczęłam diety już się martwię że zawalę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-17, 07:40   #702
pipson
Zadomowienie

Cytat:
I tak mało

Paryż zazdroszczę! sami sobie wszystko załatwiacie czy przez biuro?
Ile wypoczynku to ja nie będę wyskakiwać ze swoimi górami a co się je na Korfu?
Francuskie wino i sery oeeezuuuu

Fajne te buciki oby Ci służyły
Noo, i jakie w końcu kupiłaś, i gdzie?
Mohito ja się czaję tam na spodnie, ale na razie to jest nowa kolekcja i kosztują 2 stówy sorrry, ale poczekam na przecenę o ile będzie a spódniczka jaka?
Ja chyba w piątek pójdę na solarium
A jak było... w chałupie cały tydzień żem siedziała i wpie.przała bo lało, było zimno i teraz wcale lepiej nie jest... zapowiadają polepszenie pogody, ciekawe
W Grecji spoko, bede jadła duzo ryb, ale w Paryżu juz wiem, że zgubią mnie poranne croissanty, bo sobie ich nie odmowie to sie niby zwie małe śniadanko, ale z małym rozmiarem to nie ma nic wspólnego Wiesz co, załatwialiśmy sami dodatkowo dostaliśmy małą zniżkę, bo na booking. Com znalazłam hotel, w którym już byliśmy, taki malutki, zadzwoniłam i załatwiłam bezpośrednio no i ja już dawno sobie ten Paryż umyśliłam, więc bilety rezerwowałam już w maju jakoś i wyszły całkiem rozsądnie cenowo
Sandałki w sumie klasyczne, kremowe skórzane bez żadnych udziwnień, z zabudowaną piętą, wrzuce potem foto, bo dzisiaj chyba 2 raz tego lata je założe u mnie pogoda już wczoraj była ładna, teraz też całkiem słonko daje
A spódniczka żółta przed kolanko taka trochę rozkloszowana, muszę czymś w lato ożywic te moje czarne/biale/szare bluzki i koszule
Miałam na to solarium śmignąć, ale oczywiście przecież zapomniałam, że mam okres. ( chociaż ostatnio miałam lekki stres czy go w ogóle dostane, dawno sie tam nie cieszyłam na ten widok )

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

No dzień dobryy ja właśnie wszamałam kanapki z orkiszowego z łososiem, avocado i jajem łaziła za mną ta "kompozycja" dluższy czas, bo gdzie się nie obejrzałam w internecie na blogach, to coś takiego było i przyznaję, że smaczne to to potem planuje proteinowego placuszka bananowego (to tez bedzie eksperyment ) następnie na obiad resztkę zupki jarzynowej i szaszłyka z piersi kurczaczka opieczonego na grillu, potem wszamam garść orzechów z jabłkiem. Na koniec planuję zrobic sałatkę z tunczyka, fasoli czerwonej cebuli i ogorka małosolnego a w ogóle to planuję nie podjadać między posiłkami i nie zjeść ciasta, które dziś obiecałam uoiec mojemuM.
Stary 2013-07-17, 08:23   #703
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Ale super chudzinka z Ciebie
Co jest Kochana?! gadaj tu ino raz! Po to tu jesteśmy żeby Cię wysłuchać
Z12 idę na specjalne badanie przesiewowe w kierunku nowotworu.Usg transwaginalne mnie czeka,poza tym znowu wynik cytologii gr.3 (powtórka z listopada) i czeka mnie wycinek na histopatologię.Lekarka wyczuła coś dość dużego na lewym jajniku i to chyba jest powodem Nic tylko skakać z radości.

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Natizz Pokaż wiadomość
Like_a_women- spodnie-kolorek cudny, zazdrości oj bardzo

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
[/COLOR]No dzień dobryy ja właśnie wszamałam kanapki z orkiszowego z łososiem, avocado i jajem łaziła za mną ta "kompozycja" dluższy czas, bo gdzie się nie obejrzałam w internecie na blogach, to coś takiego było i przyznaję, że smaczne to to potem planuje proteinowego placuszka bananowego (to tez bedzie eksperyment ) następnie na obiad resztkę zupki jarzynowej i szaszłyka z piersi kurczaczka opieczonego na grillu, potem wszamam garść orzechów z jabłkiem. Na koniec planuję zrobic sałatkę z tunczyka, fasoli czerwonej cebuli i ogorka małosolnego a w ogóle to planuję nie podjadać między posiłkami i nie zjeść ciasta, które dziś obiecałam uoiec mojemuM.
Też bym zjadła,ale nie przepadam za avocado i nie mam chleba.W ogóle to chleb ostatnio jadłam chyba z 3 tyg.temu
Też myślę o tych spódniczkach rozkloszowanych.Oglądałam na All....ro ale nie wiem czy zamawiać
Stary 2013-07-17, 09:09   #704
makaron91
Zadomowienie

Dot.: Odp: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Makaron Ty masz długie i mega gęste włoski a nasza Zosia ma króciutkie ja mam cienkie włosy i jedną stołową łyżką się zaolejuję (śmieszne słowo )
właśnie swoją drogą pokaż włosy, bo dawno nie pokazywałaś, a masz takie piękne
Miłej pracy i podziwiam, że dajesz radę tyle h
Dziękuję bardzo za komplement ale moim włosom do ładności daleko Twoje są piękne i innej informacji do wiadomości nie przyjmuję
Jedną łyżką jak zaolejujesz całe włosy to super-bardzo ekonomiczne
Nie mam nawet czym zdjęcia zrobić... Aparatu nie mamy, TŻta tel się "rozkraczył", a mój to taki stary grat, który zdjęć nie robi
Dzięki na szczęście to było 36,ale dzisiaj wracam na nocke

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
cześć przyjmiecie mnie?
Heeej!

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Mnie motywuje mój widok w lustrze ja sobie chyba dam spokój z Chodakowską - odpaliłam wczoraj i stwierdziłam że to jest tak monotonne nudne i w ogóle... że nie. Poszłam na marsz, będę jeździć na rowerze albo biegać.
Bieganie jest chyba najlepsze z tego wszystkiego Też kiedyś próbowałam z Chodakowską ćwiczyć, ale jakoś mi nie podchodzi. Może spróbuj Mel B ?

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

To Ty chyba wkładasz łeb do michy z olejem hiehiehie. Bo to chodzi o to, że rozcierasz w palcach i delikatnie nie od nasady głowy dajesz, bo zrobisz powódź cebulkom No i tak, żeby je tylko pokryć.

Poćwiczone mam nadzieje
Z tym wkładaniem głowy do miski z olejem... czemu nie
Ja nakładam jakoś od okolicy uszu olej, nie daję tego wcale dużo na długości tylko końcówki trochę topię w oleju...
Poćwiczone

Ooooj, zjadłabym takie młode ziemniaczki z piekarnika, schaboszczaka i ogóra
Stary 2013-07-17, 09:17   #705
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry
Przeglądam Wasz wątek od jakiegoś czasu Wprawdzie wybiórczo jak to gość, ale to co przeczytałam było miłe dla oka i duszy
W pierwszej wersji myślałam , że skoro Jesteście już tak długo "ze sobą" Wasze środowisko będzie bardzo hermetyczne
Jednakże widzę nowe koleżanki, a to ośmiela mnie do przedstawienia Wam propozycji dołączenia mojej skromenj osoby do Waszego grona
Boże jak ja piszę - mam anginę i gorączkę wybaczcie kilka słów o mnie ( przepraszam, że skopiowane, ale szukam jeszcze swojego miejsca tutaj, więc nie bedę pisać tego samego byle zdania się różniły )

Moja historia choć troszkę smutna,( ale na szczęście najgorsze już za mną mam nadzieję ) jednakże ściśle związana z walką o lepszą siebie
Parę lat temu zachorowałam, niestety poważanie, w skróce problemy z jelitami, dwa lata walki i było już dobrze i ze zdrowiem i wagą 54 kg i niespodzianka, jestem w ciąży niestety ilość hormonów spowodowała takie zamieszanie w moim organizminie, że wszystko wróciło ze zdwojoną siłą - dodam, że mam najcudowniejszą córeczkę na świecie i przeszłabym to wszystko jeszcze raz, ale czas po ciąży to masakra, był czas, że przez dwa tygodnie nie byłam w stanie małej wziąść na ręce, nie miałam siły, traciłam jakieś 7 kg w tydzień.. nie będę się zagłębiać no nic, było mineło, nie pamiętam trzy lata znowu walki, niestety z bardzo silnymi sterydami, lekami biologicznymi itd, co nie pozostało bez wpływu na moją figurę, psychikę, poczucie własnej wartości itd... Dziś jest dobrze ze zdrowiem, będzie jeszcze lepiej ale żeby było najpiękniej muszę mieć porządek w głowie, który nastanie kiedy będę znowu piękna w moim odczuciu Trzymajcie kciuki

Mój plan wagowy: 49 kg czyli 8 kg do zrzucenia choć jak dojdę do 51 też pewnie będę szczęśliwa

Mój plan na realizację: 1000 kcal oraz codziennie po 20 - 30 min z mel b oraz 2 x w tygodniu ewa chodakowska

Pozdrawiam serdecznie
Marta

Witam,trzymam kciuki!

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Cześć i jak, żyjesz? mój jak wracał po 30 godzinach to nie wiedział jak się nazywa także troszku potrafię Cię zrozumieć
Heeeej Żyję, żyję Nawet czasu na jedzenie nie było, ciągle jeździliśmy. Wczoraj niestety to samo- od rana jak wyjechaliśmy po 8 rano, to wróciliśmy koło 23, wszyscy zjedliśmy kebaba i zaraz były kolejne wyjazdy, także może jakaś część się spaliła
Oooj,Twój TŻ to dopiero musi mieć zapiernicz! Podziwiam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-17, 09:21   #706
lenik33
Raczkowanie

ja przyznaję, że nie jest ze mną tak źle Ale bywało lepiej - w liceum ważyłam 47, czasem nawet (o zgrozo) 46, jedząc wszystko - ale wiadomo, człowiek piękny, młody, niewyspany Jadłam absolutnie wszystko, ale też bez przesady. Na 1 roku studiów przytyłam do prawie 54... i tak sobie zeszłam spowrotem do 49, ale się ostatnio zapuściłam $8/9 to taka moja idealna waga, bardzo chciałabym do niej wrócić, ale w odchudzaniu nie działa niestety zasada "im dalej w las, tym koniom lżej" tylko własnie te ostatnie 2-3 kg są zabójcze... No a mój brak silnej woli i rozregulowany metabolizm ( zaczynałam od 1000, jak Ty, naprawdę MUSISZ jeśc więcej) mi w tym nie pomagają. Cwiczyłam skalepl Chodakowskiej, ale tez biegałam. Skalpela Ci nie polecam, w ogóle odradzam Chodakowską- jeśli masz ciut więcej do zrzucenia, to polecam Jillian Michaels, bieganie, rowerek No i faktycznie bardzo się trzymałam diety. Teraz jestem po zabiegu, więc nie ćwiczę w ogóle, ale też nie stronię od niezdrowego, czasem coś mi wpadnie niestety. Ale staram się, zrobiłam zdjęcie poglądowe i jeśli moja pamięc nie zawiedzie, to za tydzien zrobię kolejne i za 2 tyg też ( 1 sierpnia jadę na wakacje i chciałabym wyglądać ok) Trzymam kciuki

Aha, jak ćwiczysz, to naprawdę powinnaś jeść więcej! Zresztą, każda z dziewczyn na wątku podpowie Ci to samo

Hej, a dlaczego doradzasz chodakowską? Dobrze mi się ćwiczy z Mel b, muszę te ćwiczenia zlokalizować sobie w domu bo mam małą dziewczynkę przy nodze i biegać ona ze mną nie będzie
lenik33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 09:52   #707
pipson
Zadomowienie

Cytat:

Hej, a dlaczego doradzasz chodakowską? Dobrze mi się ćwiczy z Mel b, muszę te ćwiczenia zlokalizować sobie w domu bo mam małą dziewczynkę przy nodze i biegać ona ze mną nie będzie
Wiesz co, miliard niefajnych opinii jest na jej temat, że można sobie zrobić krzywdę, bo ona źle pokazuje technikę ćwiczeń. Musisz sobie poczytać na wizażu, najlepiej chodakowska vs. Michaels, był taki wątek kiedyś to wpisz w google

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Z12 idę na specjalne badanie przesiewowe w kierunku nowotworu.Usg transwaginalne mnie czeka,poza tym znowu wynik cytologii gr.3 (powtórka z listopada) i czeka mnie wycinek na histopatologię.Lekarka wyczuła coś dość dużego na lewym jajniku i to chyba jest powodem Nic tylko skakać z radości.

Też bym zjadła,ale nie przepadam za avocado i nie mam chleba.W ogóle to chleb ostatnio jadłam chyba z 3 tyg.temu
Też myślę o tych spódniczkach rozkloszowanych.Oglądałam na All....ro ale nie wiem czy zamawiać
Kochana, nie martw się na zapas, ja też miałam dość poważne podejrzenie, wszystko się wyjaśni po badaniu. Trzymam kciuki, żeby było ok.
Ja staram się nie jeść chleba, ale mieszkam z rodzicami przez wakację, a ich nie zmusze do nie jedzenia A spódniczkę rozkloszowaną zakupię, ale założe jak będzie 49
Stary 2013-07-17, 10:47   #708
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Spadaj, nie znasz się!
Saaaaama się nie znasz

Moją nową miłością jest wino czerwone półsłodkie portugalskie z biedry za 9 zł

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:

apropo solarium to ja chodzę regularnie ale zastanawiam się - czym przykryć znamię? potrójnym plastrem?
Myślę, że to by mogło być. Weź gazę i nakryj plastrem Zawsze to dodatkowa ochrona

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Takie,o
Co się stało?

A zakupy ładne, kolorowe

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
eh,szkoda gadać.Nie będę Wam tu smucić
Przestań!!! Nawet tak nie mów! Nam zawsze możesz wszystko powiedzieć

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:

śniadanie 250 kcal, obiad 320 kcal, kefirek do popicia 210 kcal. 780 kcal
-serek homogenizowany 200 kcal
-zupka 200 kcal
-serek wiejski 120 kcal

1300 kcal... a ja się czuję jakbym nic nie zjadła :////
Jakim cudem... Jaki Ty kefir jesz że ma 210 kcal? Sprawdź jeszcze!!!!

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Wróciłam ze wschodu i od razu w łapy teściowej ale właśnie i od niej wróciłam

Nadrabiam i widzę tyle nowych "twarzy"

Zostawiłam pół sękacza u teściów i reszty rodziny Tż więc mam połowę zła w domu a tak serio wracam od jutra do ćwiczeń i eleganckiej diety - jak tylko się wyspie
Nooooooo sieeeema!!!!!!! W końcu żeś zgubo wróciła!!!!!!!!

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Mam nadzieję, że się jakoś ułoży. Teraz przecież lepsza technologia, leki...cokolwiek!

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Ooooj, zjadłabym takie młode ziemniaczki z piekarnika, schaboszczaka i ogóra
Hiehie...w szczególności schaboszczak w moim przypadku xD I like it !^^

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Dzisiaj spałam u mamy, więc mam jedzenia a jedzenia na cały dzionek

Na śniadanie zjadłam omleta na wypasie: z serem żółtym, camembertem, na sosie sojowym, z pomidorami Mniaaaam!!!!!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 11:07   #709
Natizz
Przyczajenie

Popieram opinię Pipson . Chodakowska robi błędy, że nawet taki laik jak ja je widzi. DO tego ta jej wwwwwwooolllnnna gadka, mnie wcale nie potrafi motywować , nie to co Michaels

Edytowane przez Natizz
Czas edycji: 2013-07-17 o 11:08
Natizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 11:33   #710
201604181004
Konto usunięte

oj kefiry są kaloryczne

mialam chyba ten, 400g

no dla mnie Chodakowska to jest śnięta ryba, tyle emocji i entuzjazmu co na jodze czy pilates
Stary 2013-07-17, 11:50   #711
pipson
Zadomowienie

Cytat:
oj kefiry są kaloryczne

mialam chyba ten, 400g

no dla mnie Chodakowska to jest śnięta ryba, tyle emocji i entuzjazmu co na jodze czy pilates
Ale to jest kefir z syropem truskawkowym, gdzie zaraz na 1 miejscu jest cukier i syrop glukozowo-fruktozowy. Do tego wszystkie produkty typu "0%" "light" "fit" są po prostu przetworzonym g... Prawdziwy zwykły kefir jest niskokaloryczny i ma do tego dużo białka- idealny na kolację z tego co pamiętam mój ulubiony ma chyba 50 kcal w 100g, ale dostarcza dużo składników odżywczych, nie cukru
Co do Chodakowskiej się zgadzam. A miałą któraś stycznośc z tą płytą co nagrał jej współpracownik, Tomek?

Edytowane przez pipson
Czas edycji: 2013-07-17 o 11:51
Stary 2013-07-17, 11:57   #712
lenik33
Raczkowanie

No dobra przekonałyście mnie, jak również forum porównawcze obu pań, w takim razie spróbuję z Jillian wymiennie z mel b pośladki bo bardzo lubię to ćwiczenie i robię je codziennie rano przed pracą.
Jakaś masakra dziś, jeszcze nie ma 13, a za mną już prawie 600 kcal
Miłego dnia
lenik33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 12:02   #713
201604181004
Konto usunięte

ja dopiero wstałam, więc jeszcze nic nie jadłam ;p bardziej mnie martwi że muszę wstać, zjeść i isć na rower.

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

hahha :d
apropo tego kefiru
Stary 2013-07-17, 12:16   #714
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki moje :

Jeju! kiedy ja tu byłam ostatnio już nawet nie pamiętam ale te dni lecą! Masakra jakaś!
Nie mam cholera kiedy pisać z wami ciągle coś .....
Do 12stej jestem na kursie, potem jakieś zakupy, sprzątanie, o 13:30 jadę po dzieci i jak wracam po 14stej to biorę się za obiad i pranie. Po 16stej mąż wraca, je obiad i jedziemy na plażę.... i tak codziennie. Tu jest cały czas gorąco, temperatury nie spadają poniżej 30 stopni już od dobrego miesiąca, do końca lipca zapowiadają codziennie po 30-32 stopnie. Także lat0 w pełni!!! W sobotę rano przyjeżdżają moi teście także na kompa w ogóle nie będę miała czasu potem 10 sierpnia do polski jedziemy to już w ogóle.... kompa może we wrześniu dopiero wezmę do ręki.
Poza tym dietowo dobrze, nie grzeszę. Ćwiczę troche w domu, raz w tygodniu na siłowni, a codziennie wieczorem przepływam prawie całe jezioro, 0k. 2-3 km. Nie wiem ile ważę bo dawnooooo na wagę nie wchodziłam ale nie sądzę abym dużo schudła, może z 1 kg
Od wczoraj zaczęłam drugie opakowanie tabletek anty więc organizm się już przyzwyczaja, powinno już być dobrze no i w sumie póki co jest
Cera ładna, ataków głodu i zachcianek nie mam wcale a na widok słodyczy mnie wręcz odrzuca czyli wszystko wróciło do normy

Nie wiem kiedy do was teraz zajrzę życzę Wam cudownych i gorących dni, dużo zdrówka i wielkich spadków na wadze
Codziennie o Was myślę i gdy tylko kompa do ręki znowu wezmę to na pewno do was zajrzę
Wrzucę wam moje wczorajsze foto i uciekam !!! Miłego dnia słoneczka moje

DSC_0552małe.jpg

p.s. Boże jak ja kocham LATO! ( odkąd nie ważę już 85 kg rzecz jasna!)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 12:22   #715
201604181004
Konto usunięte

Oooo kobieto patrzę na ciebie a potem na twój podpis - szacun !! Gratulacje pięknie wyglądasz.

U mnie śniadanie 190+80 kcal 8-)
Stary 2013-07-17, 13:34   #716
makaron91
Zadomowienie

Cytat:
Hiehie...w szczególności schaboszczak w moim przypadku xD I like it !^^

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Dzisiaj spałam u mamy, więc mam jedzenia a jedzenia na cały dzionek

Na śniadanie zjadłam omleta na wypasie: z serem żółtym, camembertem, na sosie sojowym, z pomidorami Mniaaaam!!!!!
Haha, pewnie!
Omlet musiał być pyyychaaaa

Ja tak sobie podliczyłam kcal i razem z obiadem, który zaraz zjem wyjdzie mi ok. 1200 kcal... Więc jakaś uboga kolacja mnie czeka, 1300 kcal nie chce przekroczyć

Mam jeszcze pytanie: czy któraś z Was miała Nokię N97 ?
Stary 2013-07-17, 14:03   #717
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja pamiętam, że kiedyś zasnęłam w soczewkach, to miałam to samo, przerażona byłam A ostatnio sie babie dałam namówić na jakieś 'polskie super odpowiedniki' moich soczewek, że niby "te same wlasciwosci, tylko tansze" no i miałam to samo... strasznie nieprzyjemne uczucie, co ja sobie przy tym krwi napsułam...
pipson uczucie straszne, aż napadu paniki dostałam a soczewki mam te same od kilku lat więc zdziwienie moje było tym większe...aż założyłam okulary by sprawdzić czy może mi soczewki nie wypadły w międzyczasie i nie molestuje tęczówki

Cytat:

Ja ostatnio przykryłam sobie ranę na piszczelu (oczywiście musiałam się zaciąć przy goleniu, standard ) plastrem i boszzzz teraz mam taki jaśniejszy kwadracik na nodze komicznie to wygląda
heroine nigdy nie byłam w spa więc zazdroszczę, kupuj kostium i korzystaj ile wlezie a ja osobiście mam jeden kostium dwuczęściowy od lat 6 a jak nowy wygląda bo z 2 razy założony (w tym raz w sklepie)
A co do zakrywania ran/pieprzyków itd to mi dermatolog tylko i wyłącznie smarowanie blokerem polecała- plaster zatrzymuje tylko to promieniowanie co opala a to drugie bardziej szkodliwe przepuszcza.
Cytat:

No czeeeeeeeeeeeeeść w końcu jesteś ja też jutro wracam ze wschodu :P na... wschód ale trochę bardziej południowy

Coś teściowa szybko Cię puściła ze swych szpon albo Ty się jej wyrwałaś
To wracamy razem do diety od jutra
Wyrwałamjak jej Tz o ślubie powiedział to jak mnie przytuliła i od córeczek zaczęła "wyzywać" to ledwo się wyrwałam właśnie
Wracamy, oj wracamy...za namową pipson na wagę stanęłam a tam 59kg
Czyli raczej 55 kg w tym miesiącu nie będzie a jak wrócę do 58 to będzie dobrze eh sama sobie jest winna a i tak mi smutno

Cytat:
pipson zazdroszczę Paryża raz tylko byłam i to jedynie na moment eh baw się dobrze i dietę zostaw na te kilka dni w spokoju w szufladzie w Polsce Grecji też fajnie brzmi ale tu nie wiem czy zazdrościć bo nigdy nie byłam nawet w pobliżu

Cytat:
Like oczywiście nie mówię żeby bagatelizować czy coś ale dobrze, że się Tobą lekarze zajmują, badają, sprawdzają a wynik może być jak najbardziej optymistyczny przecież dobrze, że wiesz , że coś się dzieje i działasz

monia wyglądasz obłędnie

Dziś jeszcze grzecznie w miarę...ale wieczór przede mną
Stary 2013-07-17, 14:04   #718
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
=

No to...witam w klubie
Dawaj skacz ze mną na skakance codziennie Zaczniemy od 100 skoków xD
Odpada, jak skaczę na skakance to brzuch mnie zaczyna boleć , nie wiem czemu A Ty skaczesz czy dopiero masz w planach?
Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
A tu włoski klik
Madziu wiem że się powtarzam ale ze zdjęcia na zdjęcie są coraz piękniejsze a powiedz mi jak idziesz spać to je jakoś zwiazujesz? nie plątają Ci się?
Kurcze ja jak kiedyś widziałam efekty olejowania i odżywek tak teraz włoski mi stoją w miejscu a nawet mam wrażenie że są brzydsze

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość

Witam w ogóle Zbieram się do ćwiczeń i idę do pracy na 36 lub 48
Podziwiam że tyle wytrzymujesz i to jeszcze w tym tempie co piszesz , odlot no ale dobrze że praca chociaż wymarzona
Cytat:
cześć przyjmiecie mnie?
hej
Cytat:

To żeś mi doradziła myślałam, że zdradzisz więcej szczegółów no ale już mamy zarezerwowane wakacje! teraz dieta
a co ja Ci mogę doradzić jak sama nic nie wiem , na razie mamy tylko nocleg ustalony chciałabym iśc na giewont ale się boję nie wiem co będziemy robili
A wy gdzie jedziecie że taki luksus będziesz miała?
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 14:05   #719
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
Takie,o
Spodnie ekstra , Ty to musisz być na prawdę chudziutka jak się w nie wciśniesz , zazdroszczę A powiedz mi dużo za nie zapłaciłaś?
Cytat:
zazdraszczam Nie za dobrze Ci to do paryża to na Korfu>? tez chcę pewnie juz doczekać się nie możesz?
Cytat:
Trzymaj się Kochana, na pewno wszystko się dobrze ułoży . Dużo zdrówka Ci życzę
Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Nie wiem kiedy do was teraz zajrzę życzę Wam cudownych i gorących dni, dużo zdrówka i wielkich spadków na wadze
Codziennie o Was myślę i gdy tylko kompa do ręki znowu wezmę to na pewno do was zajrzę
Wrzucę wam moje wczorajsze foto i uciekam !!! Miłego dnia słoneczka moje

Załącznik 5329253

p.s. Boże jak ja kocham LATO! ( odkąd nie ważę już 85 kg rzecz jasna!)
Monia a Ty nie masz żadnych wakacji na tym kursie? szkoda że nie będziesz miała czasu zajrzeć do nas Pogody zazdroszczę bo u nas ciągle pogoda pod psem dopiero od wczoraj coś się zaczęło przejaśniać
Fajnie tam masz nad tym jeziorkiem no i świetnie wyglądasz
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-17, 14:12   #720
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo kobieto patrzę na ciebie a potem na twój podpis - szacun !! Gratulacje pięknie wyglądasz.

Dziękuję ślicznie Ciężko było ale warto! Mam nadzieję że Tobie też się uda zrzucić tyle ile chcesz

A ja wpadłam jeszcze na moment bo akurat skończyłam obierać ziemniaki na obiad i w moje ręce wpadł mi centymetr krawiecki no i musiałam Wam się pochwalić moim szczęściem!!! W udzie mam 54,5 cm!! A jeszcze nie dawno miałam 58! Później jakoś do 56 dobiłam cudem a teraz już 54,5 jeju jak się cieszę że jednak chudnę wspaniałe uczucie mam nadzieję że tego nie spie.r..d..ole! aż się boję jechać do tej polski w sierpniu....

Idę dalej obiad robić mężowi i dzieciom schabowe robię a sobie gotuję kawałek piersi zjem z mizerią i dwoma ziemniaczkami
Potem na plażę poleżeć a wieczorem znowu pływanie mnie czeka dziś znów z 3 km kocham to
buziaki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości