|
|
#1201 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Mnie też
mam taki czerwony.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki - mam nadzieję, że ustąpi po ćwiczeniach na brzuszku. Dziś długo i często leżał. Maria, a byłaś już z Różą u neurologa? Umknęło mi. Ćwiczycie? Strippi - jestem pod wrażeniem! Piękna z Ciebie kobieta i ta metamorfoza!!! Świetnie wyglądasz, gratuluję wytrwałości i samodyscypliny. Wojtkowi po szczepieniu nic nie dolega, zachowuje się normalnie
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
BYou
jak Twoja Roszpunka ma na imię?
|
|
#1204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję, jeszcze trochę do celu mi brakuje, ale walczę dalejznaczy od jutra znowu będę walczyć oj będę dopiero, jak mi się uda Cytat:
)zajęło mi to od dnia porodu, czyli 4 i pół miesiąca ![]() Dieta... żadna dieta - po prostu zaczęłam inaczej jeść, do tego 1400kcal i ani mniej ani więcej do tego ćwiczenia z Ewą Chodakowską, teraz z trenerem personalnym Tomkiem Piechockim, ćwiczenia z Jillian i Mel B do tego marszo-spacery, rolki, bieganie, jazda na rowerze (raz w tygodniu któreś z tych rzeczy) no i spacerki codziennie z synkiem Mój przykładowy jadłospis dzienny śniadanie - owsianka 2 śniadanie - jogurt jogobella 0%, mały banan, otręby owsiane, otręby pszenne i garść płatków fitness obiad - młode ziemniaki, bukiet warzyw i schab - wszystko robione w parowarze, na naturalnych przyprawach, bez tłuszczu podwieczorek - zazwyczaj jest to baton białkowy kupiony na siłowni, on ma 210kcal często też jak mam ochotę na słodkie to jem baton Alevo (do kupienia w rossmanie). Zawiera tyle składników co wartościowy posiłek, posiada 210kcal i kosztuje 6zł - on zastępuje jeden posiłek, jednak rzadko go jem, bo nie jest smaczny. Kolacja to białko i mała ilość węgli np serek wiejski lekki z kromką chleba pro body Pro body to chleb który zawiera 80% mniej węglowodanów, a 200% więcej białka od wszystkich innych chlebów. Jest stronka probody.pl i można poczytać o tym chlebie Nazywany też jest chlebem na kolację. Mały bochenek kosztuje 6zł, ale ja tylko go jem więc kroję go na kromki i zamrażam. Codziennie wyciągam sobie 15min przed kolacją 2 kromki, więc starcza na tydzień. Jest przepyszny i zawsze miękki. powodzenia! wspieram i kibicuję ![]() ps. ja nie mam takiego kosza na pampersy.
|
|
|
|
#1205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1206 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
BYou - super wyglada to nosidelko, narobilas mi ochoty!
|
|
|
#1207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki ale przyda mi się kop, bo spoczęłam na laurach Cytat:
dla Wojtka za szczepienie i za to że nie płakusiał dziękuję
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
wrócilismy .ale było fajnie ,nie ma to jak wiejskie powietrze ,ptaszki,rybki,krówki ,kotki ,psy .... sielanka
udowodnilismy co poniektórym ze są dzieci które nie płaczą ,nie marudzą .no bo po co . mama zakochana .cyc jest pod reką .wszyscy zadowoleni ...czego chciec wiecej .zyc nie umierac ![]() ide nadrabiac ..jak dam rade ....
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Strippi przesliczna jestes
BYou super wygladacie i jak Ci sie podoba Boba, jestes zadowolona? ![]() Marcelek jednak jest krotszy, bo u nas w Bobie glowka prawie zakryta ale jeszcze troszke i sie tez przesiadamy reszte nadrobie jutro, padam na... nos
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-07-17 o 21:50 |
|
|
|
|
#1211 |
|
Rozeznanie
|
powiedzcie mi dziewczyny czy jeśli Michałek kończy 24 lipca 3 miesiące to wtedy mam zaprzestać podawanie witaminy k?
|
|
|
|
|
#1212 |
|
MBZ♥
|
Anika ja zawijam w takie worki pachnące paklanki
ale staram się żeby mi to nie stało za długo.Córko polecam ![]() Moderna, Roszpunka wtulona i zadolona w sumie przyzwyczajona bo już wczesniej mieliśmy nosidełko ale wzór i wykończenie tego super![]() Misiulka, podajesz tylko d. Nestelle i jakie miny mieli?
|
|
|
|
|
#1213 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ooooo, cześć piękna! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powód edycji Cytat:
![]() Ja dziś wzorem szanownych koleżanek z wizażu zrobiłam na obiad cukinię faszerowaną mięskiem mielonym z kurczaka, pieczarkami, pomidorami i ryżem A na kolację właśnie zjadłam owsiankę - z kilkoma czereśniami, cukrem i cynamonem Matko kochana!!! Jakie to pyyyyszne!!!
|
|
|
#1214 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niby do chrzcin ponad 2 miesiące, ale pewnie zleci nie wiadomo kiedy![]() Cytat:
No to oby tylko Mlody nie powiedzial babaCytat:
![]() a mi sie takie podobają ale ja za niska... a niesttey skracaja dogę, więc tylko dla wysokich ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Myslę, że ze 6kg będzie Tak widzę, że po skończeniu 3 miesięcy troszkę przystopował i nie przybiera na wadze już w takim szalonym tempie jak wczesniej![]() Cytat:
![]() Strippi, naprawdę ogromne brawa dla Ciebie za tę utratę wagi ![]() Cytat:
A my dziś po zdjęciu ostatniego gipsu (tego co Leo zaraz po operacji miał załozony na 3 tygodnie). Tak więc młody cały dzień w szoku, że obie nózki wolne a do tego ta jedna taka lekka nagle No a teraz szyna i rehabilitacja... Mam nadzieję, że najgorsze już za nami Teraz za to trzeba uzbroić się w cierpliwość
Leonek Edytowane przez Mokka_83 Czas edycji: 2013-07-17 o 22:05 |
|||||||||
|
|
|
|
#1215 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam ćwiczyć z Ewą, centymetry szybko znikają,a sama Ewa dodaje dużo motywacji. Ja czasami do niej pisze, to zawsze mi odpisuje! Cudowna osoba. Cytat:
dla was! Oj zazdroszczę wypoczynku ps. masz gdzieś zdjęcia z sesji w necie?? chciałam zobaczyć jeszcze kilka fotek dziękuję pięknie Cytat:
mniam!!! dostałam ślinotoku
|
|
|
|
#1216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wrócilismy od babci marysi i dziadka MARIANA
I znow musze Was nadrabiać.... jestem na 37 str;/Cytat:
JA dzis spotkałam kuzynke tżta w sklepie...jej syn ma 10 miesiecy i wazy 10kg i oglądałyśmy razem ubranka w tym samym rozmiarze (80) tyle, ze ja dla swojego....grzyba;p Cytat:
nestelle- mam andzieje, ze nie buudjesz wlasnie szałasu gdzies na polach....Czytam dalej, zaraz sie dowiem, czy wróciłas, czy buszujesz gdzies w zbożu... Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2013-07-17 o 22:31 |
||
|
|
|
|
#1217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż je różnie, bo zdarza mu się niecałe 700 ml na dzień zjeść, a wg informacji na opakowaniu bebiko w 4 m-cu powinien jeść 900. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1219 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na razie tylko stepper i rower praktykuję. A brzuch mi został wyjątkowo duży niestety.
|
|
|
#1221 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za wagę.tak, pytałam, cieszę się, że pamiętałaś. 3 m-ce to długo.. ja ciągle liczę na szybciej bo zbankrutuję Cytat:
no i w sumie moja wina bo dałam cycka, odczekałam najintensywniejsze jedzenie i zasnęłam, a dzieć robił co chciał, jak zgubił cycka to złapał co było, a że obok... cóż.. Cytat:
Cytat:
tak, ale jeśli zostaną ci jeszcze k+d to możesz spokojnie wykończyć opakowanie. pytałam o to pediatrę bo mi miało zostać ok 10 kapsułek i podawałam dłużej aż wykończyłam, dopiero później kupiłam samo d. |
||||||
|
|
|
|
#1222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo ja jak zwykle zapomniałam zapytać pediatry :P |
|
|
|
|
|
#1223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1224 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ona jest boska (ciepło ubierasz ?zmarzlak z niej ?) Cytat:
za 3 miechy i i za prezent . moze nie jednorazowe -tego Ci zycze (zresztą ja praktykuje myslenie zyczeniowe )Cytat:
![]() Cytat:
co do pazurków to dobrze ze udało sie wyciągnąc .nam tez sie tak zadarza .... Cytat:
Cytat:
ja mam luzik ale nie az taki wierzyc sie nie chce ! moje dzieciaki lekko ubrane,jak najwiecej na dworze no ale posiłki normalne .nawet dorosły ma potrzebe zjedzenia prawdziwego obiadu..... no i lece dalej.......
|
|
|
#1225 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my normalnie wyrzucamy, bez woreczków, tylko jak kupa to od razu pakujemy w jakiś worek i przy najbliższym wyjściu wynosimy, a jak tylko zasikane to normalnie do kosza, nie śmierdzi. trzymam kciuki za was cały czas. Cytat:
Cytat:
).
|
|||
|
|
|
|
#1226 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja tez się bałam okropnie, bo Maksiu cięzko przeszedl pierwsze szczepienie a teraz jest spokojniutki - mam nadzieję, że tak zostanie Cytat:
super że już gips ściągnietay, za rehabilitację i oby wszytsko było już dobrze.
|
||
|
|
|
|
#1227 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za zdjęcie gipsy, cudowna nowina Cytat:
![]() z Jillian uwielbiam kardio kick-boxing Cytat:
rower super sprawa Cytat:
ostatnio na stepperze ćwiczyłam o 6:00 rano albo po 21:00 idę na rower, a w popołudniu jak Michaś ma drzemkę to ćwiczę z Ewą, akurat 45min i potem mam czas na umycie, zjedzenie białka i chwilę odpoczynku.Jednak teraz rzadko siedzę na necie, a wcześniej to każdą wolną chwilę
|
|
|
|
#1228 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
frakcja sucha jest w worku w garderobie=ankleżyku=spiż arce=schowku lub kto tam jak nazwie![]() Cytat:
fajnie taka sobie odpocząc![]() uffffff nadrobiłam. Moje chłopy juz spią więc zwijam sie i ja bajo!! |
|||
|
|
|
|
#1229 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za wage i wzrost za poprawe Cytat:
i kto to pisze .... ![]() widze ze wziełas sobie do serca zimny wychów ![]() Cytat:
Cytat:
i lece dalej ........
|
|
|
#1230 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za szczepienie i wage Cytat:
ty i brzuch ciazowy kochana to chyba masz juz TYLKO w wyobrazni !!! Cytat:
jutro wstawie jakas swoja fote - bo jade do Aksøy na most ogladac QUENN MERRY 2 jak bd wyplywala z portu w Bergen to zobaczysz ten moj nadgaz ![]() Cytat:
tak sie nacytowalam , - a jeszcze nie wszytsko Przeczytalam - ze musze na 2razy rozbic - bo znowu mi wyskoczy ze przeladowana Grafika ![]() cdn |
||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

mam taki czerwony.

dziękuję, jeszcze trochę do celu mi brakuje, ale walczę dalej

Matko kochana!!! Jakie to pyyyyszne!!!

klas
za rehab