Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-18, 07:46   #751
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Czeeeść pijusie!
Melanż melanżem ale o wątek trzeba dbać! nie włóczyć się tyle!
Co słychować w ogóle? Jak noga?

Ale żem pierdy.knęła postów
Elo elooo kochańcu

Ano trzebaaa! Dlatego jestem
Ale Wy i tak doskonale wiecie ze jak mnie nie ma to jestem z Wami duchowo, albo własnie za Was pije

Noga trzeszczy skrzeczy łypie momentami jak cholera Ale pozwala zyc, teraz jakby mniej ja odczuwam. Nie wiem moze sie zrasta wkoncu? Trudno mi to okreslic naprawde. Wszytsko sie wyjasni ostatecznie we wrzesniu, wtedy bedzie moja chwila prawdy
Narazie robie co moge, wsuwam to białko az mi sie juz chce
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:08   #752
czbasia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Helol pięknoty moje !! Ja wpadłam w wir przygotowywania nalewek. Zrobiłam już cytrynówkę, cytrynowo -miodową, miętówkę (ale boska-mocno miętowy kolor )wiśniówkę. A jeszcze leżakuje orzechówka, malinówka i wiśniówka z innego przepisu. Zakupiłam piękne karafki i już się nie mogę doczekać jak gości poczęstuję domowymi nalewkami. W planach jeszcze pigwówka i może aroniowa?? Ehhh.. tylko kiedy ja je wypróbuję??? Ja jakoś nie mam czasu pisać, ale na bieżąco śledzę co u Was Teraz szybko coby nie zapomnieć co komu chciałam napisać:
Witam nowe dietowiczki: Natizz, drabineczka, lenik33eybitches

Like wracaj do zdrowia szybciutko. Powiem Ci ze kol miała podobna sytuacje. 2 gr cytologii. Leczenie pół roku kolejne badania kontrolne i zonk. 3 gr i podejrzenie.. Zmieniła lekarza, szpital, wycinek leczenie, badanie kontrolne i .. 1 gr. Od tamtej pory kontroluje się co pół roku i wyniki super. Wiec spokojnie do lekarza wprowadź leczenie i miejmy nadzieje że wszystko się unormuje. Ściskam mocno kciuki.

Monia bosko wyglądasz. Ja to widziałam, że TY jak się zaweźmiesz to zaraz efekty będą. U Ciebie nie ma coś takiego jak słomiany zapał. Daj mi trochę zacięcia i silnej woli..

Pipson super wycieczko, zazdraszczam. Na wczasach odpuść dietę, wiadomo, że nie objadać się do granic możliwości ale nie wyobrażam sobie nie spróbowania lokalnych pyszności

Margot z tymi teściami dziwna sprawa.. Mi zdarza się per pan/pani do nich zwrócić. Ale w końcu to obcy ludzie dla mnie

Bialaczekoladko ale bym pomelanżowała. Zazdraszczam szaleństw

Heroine ale fajna romantico randka. To tż zaskoczyłaś Uwielbiam te duże lampki . Wszystko mogę w nich pić : Kac jest?? Fajny urlop się szykuje. Wskakuj w bikini i prezentuj tam swe wdzięki JA dzieki wycieczkom z pracy zwiedziłam okoliczne europejskie stolice: Praga, Budapeszt, Lwów, Wilno, Kopenhagę, Wiedeń no i w zeszłym roku pierwsze wczasy zagraniczne z tż w Chorwacji JA uwielbiam plażowanie, byle tylko w cieniu z zimnym piweczkiem z Chorwacji wróciłam blada bo przeleżałam pod sosną I jako dziecko była w Hamburgu u rodziny. Ojj też marzę o Paryzu. Na gruponach fajne oferty ale jakoś się boje skorzystać. Robiłyście te okazyjne zakupu??
Nooo.. miłego dzionka

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2013-07-18 o 08:17
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:24   #753
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Heeeeeeeeeeeeej pieknoty!

Boze juz dwa dni Was nadrabiam

Niby nie piszecie tak duzo ale lato robi swoje

Melanzing sie mi sie wlaczył, takze teges wiecie o co chodzi

Like nie moge sie doczytac, co sie dzieje dokladnie ale mam tylko nadzieje ze to jakies chwilowe zawirowanie
No też taką mam nadzieję,wszystko zależy od wyników.A melanżingu zazdraszczam

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Czeeeeść
Ja już u siebie właśnie łoję wino od 3 godzin TŻ kupił naszą Kadarkę litrową, a że mamy takie lampki po 0,5 litra to rozlał całość na pół i tak sączę i się delektuję nawet zdążyłam już kibelek zaliczyć chyba trzeba było mi %%% zrobiłam TŻ-towi w ogóle niespodziankę tym swoim przyjazdem napisałam do niego smsa, czy nie zechciał by zjeść ze mną romantycznej kolacji na początku się zbijał ze mnie, że Go wkręcam, ale po setnym tłumaczeniu, że jestem w naszym mieszkaniu dał się przekonać na randkę (bo był u rodziców) no i spędziliśmy super wieczorek teraz poszedł spać, a ja zasiadłam do kompa. Uzależnienie, wiem ale muszę się jeszcze uporać z tym winiaczem
Ja też tak kcem randka extra!Mi za niedługo chyba błona dziewicza odrośnie

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Kochana, strasznie to wszystko brzmi ale nie martw się na zapas. Będzie dobrze duuuużo zdrówka Ci życzę i trzymam kciuki by wszystko było dobrze
No musi,qrcze ja mam jeszcze dwójkę dzieci do wychowania.
Stary 2013-07-18, 08:26   #754
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
!Mi za niedługo chyba błona dziewicza odrośnie
.
b o się posikam
Stary 2013-07-18, 08:35   #755
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Like [/FONT][/COLOR][/B]wracaj do zdrowia szybciutko. Powiem Ci ze kol miała podobna sytuacje. 2 gr cytologii. Leczenie pół roku kolejne badania kontrolne i zonk. 3 gr i podejrzenie.. Zmieniła lekarza, szpital, wycinek leczenie, badanie kontrolne i .. 1 gr. Od tamtej pory kontroluje się co pół roku i wyniki super. Wiec spokojnie do lekarza wprowadź leczenie i miejmy nadzieje że wszystko się unormuje. Ściskam mocno kciuki.
Wiem,też zmieniłam lekarza.Jak mi w listopadzie wyszła 3gr.to dała mi gynalgin i po leczeniu ponowną cytologię.Wynik wyszedł 2gr.i co qrwa?!Nawet nie raczyła mnie o tym powiadomić.Teraz byłam u innej po tablety,a tu się okazuje,że cytologia znowu wyszła 3gr.cin 2 w tym jakieś komórki nabłonka płaskiego.Dała mi skierowanie na badania,dziś pobierałam krew,potem te usg,kolposkopia i wycinek na hist-pat.Stracha mam bo u mnie w genach są problemy z "tymi sprawami" babcia miała raka szyjki,także tego.Teraz jest to bardziej wyleczalne... ale dobra,koniec tematu.Co mam być to będzie.

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
b o się posikam
nie no serio
Stary 2013-07-18, 08:43   #756
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
ale dobra,koniec tematu.Co mam być to będzie.
dobra... koniec Będzie dobrze
Stary 2013-07-18, 08:44   #757
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Bialaczekoladko ale bym pomelanżowała. Zazdraszczam szaleństw
Ano własnie gdzies mi sie własnie obiło ze powiekszył nam sie watek
Moje meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg a gartulacje

Kochana za 9 miesiecy pojdziemy w takie tango ze hej

Cytat:
No też taką mam nadzieję,wszystko zależy od wyników.A melanżingu zazdraszczam

Jezu kochana trzymam mocno kciuki za Ciebie !!!!!
Wszytsko sie ułozy, nie ma prawa byc inaczej!

Faktycznie moze warto rozwazyc zmiane lekarza?

Tez zaczynam sie martwic o swoja błone

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 08:54   #758
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Ja praktycznie byłam tylko w UK, we Francji (rok temu), na Słowacji i... na Ukrainie tyle moich zagranicznych wycieczek do Paryża bym chciała od dziecka o tym marzę te ich śniadanka to weź dżemiki, bagietki, sery a wszystko taaaakie pyyyyszne
No i gdzie to foto?
Hahaaa, ja właśnie jestem przed @ i mam nadzieję, że zdążę jeszcze śmignąć ten okres to mnie do szału doprowadzi

Foto jest, ale po śniadanku, bo zapomniałam zrobić przed wiec lekko wciagniety brzucho wrzuce z komputera, bo z tabletu odpisuję. Mi sie juz konczy okres, wiec jutro solarka chociaz jest tak ladnie, ze az zal kase wydawac... Ale nie, nie wytrzymam godziny albo dwoch na sloncu, 10 minut to moj rekord

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:

A ja jeszcze na plażingu nie byłam ale z góry wiem, że to nie dla mnie, bo nie lubię leżeć plackiem przez dłuższy czas ADHD

No ja wlasnie tez nie daje rady no maks 15-20 minut
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:59   #759
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:

Jezu kochana trzymam mocno kciuki za Ciebie !!!!!
Wszytsko sie ułozy, nie ma prawa byc inaczej!

Faktycznie moze warto rozwazyc zmiane lekarza?

Tez zaczynam sie martwic o swoja błone
trzymaj,trzymaj

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Foto jest, ale po śniadanku, bo zapomniałam zrobić przed wiec lekko wciagniety brzucho wrzuce z komputera, bo z tabletu odpisuję. Mi sie juz konczy okres, wiec jutro solarka chociaz jest tak ladnie, ze az zal kase wydawac... Ale nie, nie wytrzymam godziny albo dwoch na sloncu, 10 minut to moj rekord
U mnie dziś ma być 28st.więc może się poopalam,ale jak tak patrzę to te słońce wygląda bardziej na wqrwiające,niż opalające
Stary 2013-07-18, 09:01   #760
dzaga1989
Zakorzenienie

No czeeee
Wczoraj uciekłam już z Wizażu do łóżka, złapałam książkę i piwsko i siedziałam chyba do pierwszej. Nawet fajna książka mi się trafiła. A na deser mam Zmierzch Wbrew wszelkim opiniom muszę przeczytac. Czekam w kolejce na książkę Martina to myślę - a co mi tam. Na wakacje jak znalazł
Zaraz się zbieram i jadę do sąsiedniej wioski do markieta - muszę kupic parę rzeczy. Zajrzę przy okazji do "mojego" lumpa A później opalanko Bo dzień cudny

Cytat:
Siema siemaaa pieknoto

Melanzyk melanzykiem ale zdrowie juz nie to
Dzisiaj na takim kacu poszlam do pracy ze musialam fervex atakowac w poludnie bo mi głowe rozsadzało Nigdy wiecej, zapomnialam ze nie jestem juz 18stka

Ale co zrobic jak znajmych szał ogarniaa takze chwilowo zamienilam rower na melanz

A juz tak na powaznie, to smigam ale nie tak jak Ty
2 razy w tygodniu wyskocze, na wiecej narazie nie potrafie sie zorganizowac, niestety
Kochana, ja rowerek chyba w weekend widziałam To zdzieranie tapet w salonie (bo teraz salon robimy) i malowanie mnie pochłania do tego stopnia że na nic nie mam czasu P Ale dzsiś trochę się poruszam i może Chodakowską walnę.
Tyy ja tak samo mam z piciem. Nie muszę dużo wypic a jak to się mówi kac-morderca Już sobie obiecałam przed ostatnim chlaniem że wezmę 2KC to jak na złośc się w osiedlowym skończyły Faktycznie sięgam pamięcią do czasów 18tek - swojej i znajomych - jak piło się wódkę która wchodziła jak woda, a na drugi dzień było się zwartym i gotowym Ech
Stary 2013-07-18, 09:02   #761
dzaga1989
Zakorzenienie

Cytat:
Czeeeeść
Ja już u siebie właśnie łoję wino od 3 godzin TŻ kupił naszą Kadarkę litrową, a że mamy takie lampki po 0,5 litra to rozlał całość na pół i tak sączę i się delektuję nawet zdążyłam już kibelek zaliczyć chyba trzeba było mi %%% zrobiłam TŻ-towi w ogóle niespodziankę tym swoim przyjazdem napisałam do niego smsa, czy nie zechciał by zjeść ze mną romantycznej kolacji na początku się zbijał ze mnie, że Go wkręcam, ale po setnym tłumaczeniu, że jestem w naszym mieszkaniu dał się przekonać na randkę (bo był u rodziców) no i spędziliśmy super wieczorek teraz poszedł spać, a ja zasiadłam do kompa. Uzależnienie, wiem ale muszę się jeszcze uporać z tym winiaczem
Koleżaaaaaanko, to super wieczór miałaś Też kiedyś tak TŻ zrobiłam. Akurat był z mamy wioski przejazd do Lbn bo znajomy wiózł syna do Wawy na lotnisko i sie zabrałam. Byłam już na klatce i TŻ jeszcze mi nie wierzył Też się wtedy gębę zamoczyłam hahaha
Takie pół litrowe lampki - ło jaaa Musze mojemu powiedzieć - też sobie kupimy Toż to i piwo tam wejdzie Zawsze to jest nutka ekstrawagancji
A na dworcu w Lbn mnie szukałaś tak? Ja z tego małego busowego zawsze jeżdżę, ale faktycznie wyruszyłam rano, a po drugie, wyjątkowo jechałam ze Skarpy bo przez Tomaszów jechałam (zawsze śmigam przez Zamość) - musiałam coś załatwic.

Cytat:
Helol pięknoty moje !! Ja wpadłam w wir przygotowywania nalewek. Zrobiłam już cytrynówkę, cytrynowo -miodową, miętówkę (ale boska-mocno miętowy kolor )wiśniówkę. A jeszcze leżakuje orzechówka, malinówka i wiśniówka z innego przepisu. Zakupiłam piękne karafki i już się nie mogę doczekać jak gości poczęstuję domowymi nalewkami. W planach jeszcze pigwówka i może aroniowa?? Ehhh.. tylko kiedy ja je wypróbuję??? Ja jakoś nie mam czasu pisać, ale na bieżąco śledzę co u Was
Basiaaa, kurka to wy możecie już drink bar otwierac. Ho ho jaka kolekcja Ja z kolei wolę likierki na mleku skondensowanym ale one tuczące są bo megasłodkie Więc nie robię żeby mnie nie kusiło

Cytat:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 09:13   #762
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
oj kefiry są kaloryczne
Ja myślałam, że taki zwykły naturalny

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:14   #763
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Mówisz, że dobra ta Aussie? kusiła mnie ostatnio w Rossmanie, ale kurde jak zobaczyłam skład to mnie trochę cofnęło ale jak służy :
No ja jestem zadowolona, jżywam jej na zmianę z garnnier a i k ale moim troche silikonu sluzy w lato, nie ousza sie tak. Chociaz w ogole eraz jakas masakra z nimi, wstyd mi z domu wyjsc
Stary 2013-07-18, 09:16   #764
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Odpada, jak skaczę na skakance to brzuch mnie zaczyna boleć , nie wiem czemu A Ty skaczesz czy dopiero masz w planach?
Zaczęłam wczoraj
Właśnie brzuch boli, bo go się mega napina

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
ZOska hehe no to super, że włoski takie gładziutkie jak masz czas to olejuj parę razy w tygodniu ze 2-3 a po dłuższym czasie efekt będzie jeszcze lepszy
mam w planie Wczoraj nałożyłam prawdziwą oliwę z oliwek na 2 godzinki

Stary 2013-07-18, 09:16   #765
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość

Kochana, ja rowerek chyba w weekend widziałam To zdzieranie tapet w salonie (bo teraz salon robimy) i malowanie mnie pochłania do tego stopnia że na nic nie mam czasu P Ale dzsiś trochę się poruszam i może Chodakowską walnę.
Tyy ja tak samo mam z piciem. Nie muszę dużo wypic a jak to się mówi kac-morderca Już sobie obiecałam przed ostatnim chlaniem że wezmę 2KC to jak na złośc się w osiedlowym skończyły Faktycznie sięgam pamięcią do czasów 18tek - swojej i znajomych - jak piło się wódkę która wchodziła jak woda, a na drugi dzień było się zwartym i gotowym Ech
Z Twoja dyscyplina moment nadrobisz! Zreszta o czym ja mowie! Masz takie ciałko ze nie potrzebujesz takich extremow

Super ze masz remont - wiadomo samo przejscie przez to to makabra ale pozniej jaki efekt i jak cudownie jest mieszkac w nowym wyremontowanym mieszkanku

Ale pociesze Cie, mnie tez to czeka! Własnie planuje cala nowa gigantyczna szafe na wymiar zrobic w swoim pokoju cala w lustrach no i musze płytki nowe polozyc a stare trzeba bedzie kuc
Tez czeka mnie mega syf! Juz na sama mysl w ten upal robi mi sie niedobrze

Cytat:
trzymaj,trzymaj
BEDE Az mi zyla wyjdzie na czole tak mocno
Stary 2013-07-18, 09:18   #766
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
ja pierdziele....... opuszczam was... 3 dni i dupa, wypadek przy pracy. reka na temblaku wroce jak wyzdrowieje ((((((((
Jej... No to żeś się załatwiła Wracaj do zdrowia szybciutko

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Cytat:
Heeeeeeeeeeeeej pieknoty!
Nooooooo!!!!! heja banana!!!!!!

Stary 2013-07-18, 09:20   #767
pipson
Zadomowienie

Cytat:
[

Pipson super wycieczko, zazdraszczam. Na wczasach odpuść dietę, wiadomo, że nie objadać się do granic możliwości ale nie wyobrażam sobie nie spróbowania lokalnych pyszności
]
No ja na pewno sobie nie bede odmawiac lokalnych pysznosci, ale boje sie tego o czym piszesz- ze nie bede miec umiaru

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:

U mnie dziś ma być 28st.więc może się poopalam,ale jak tak patrzę to te słońce wygląda bardziej na wqrwiające,niż opalające
Haha, dla mnie kazde jest wqrwiające no nie ma bata, zebym wytrzymala wiecej niz 15 minut ale planuje dzis dlugi spacer z psiakiem, to moze cos mnie chwyci
Stary 2013-07-18, 09:21   #768
zooska
Zakorzenienie

Monia Niedługo znowu dobijesz do 57kg i będziesz szpanować na wątku

A focia na desce.... mrrraaauuuu!

Stary 2013-07-18, 09:27   #769
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:

Haha, dla mnie kazde jest wqrwiające no nie ma bata, zebym wytrzymala wiecej niz 15 minut ale planuje dzis dlugi spacer z psiakiem, to moze cos mnie chwyci
Kiedys oglądałam taki program i jakis znawca powiedział,że nie ma po co leżeć długo na słońcu,bo organizm wydziela melaninę tylko przez 15min.dzięki której się opalamy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 09:27   #770
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Jej... No to żeś się załatwiła Wracaj do zdrowia szybciutko

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------

Nooooooo!!!!! heja banana!!!!!!

oj banana to ja juz dawno nie widzialam

ale mam jagody
Stary 2013-07-18, 09:29   #771
zooska
Zakorzenienie

Cytat:

ale mam jagody
Wyczuwam drugie dno tej wypowiedzi xD

Stary 2013-07-18, 09:34   #772
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki Nauczona poprzednim doświadczeniem na razie się nie cieszę. Miejmy nadzieję,że teraz będzie ok!! Jesteście po tż pierwsze komu się pochwaliłam

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Rutinoscorbin, ew. wit c kilka tabl przed piciem o pozniej po-- powiem Ci lepsze jak osławione 2KC. NA mnie przynajmniej działa
Stary 2013-07-18, 09:34   #773
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Nauczona poprzednim doświadczeniem na razie się nie cieszę. Miejmy nadzieję,że teraz będzie ok!! Jesteście po tż pierwsze komu się pochwaliłam
Na pewno będzie!!!

Stary 2013-07-18, 09:37   #774
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Basiaaa, kurka to wy możecie już drink bar otwierac. Ho ho jaka kolekcja Ja z kolei wolę likierki na mleku skondensowanym ale one tuczące są bo megasłodkie Więc nie robię żeby mnie nie kusiło

Likierki też kocham. a juz za ten co kiedyś zooska tu przepis sprzedała dałabym się pokroić. Domowe malibu Przepis do wykorzystania.
Składniki:
*200g wiórek kokosowych
* 500ml wódki)
*1 puszka mleka skondensowanego niesłodzonego
*1 puszka mleka skondensowanego słodzonego
*ewentualnie mleczko kokosowe (nie dodawałam)
*słoik z nakrętką

Wykonanie:
Wiórki wsypać do słoiczka i zalać alkoholem. Zakręcić i zostawić tak na 4 dni. Po czterech dniach odsączyć wiórki (można je wykorzystać do ciasta). Do dzbanka wlać obie puszki mleka oraz ewentualnie mleczko kokosowe i dolać odsączony przez sitko alkohol. Całość zmiksować i przelać do butelki. Schłodzić i pić
Smacznego
Stary 2013-07-18, 09:43   #775
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Likierki też kocham. a juz za ten co kiedyś zooska tu przepis sprzedała dałabym się pokroić. Domowe malibu
Muuaaaahahahaa... po zrobieniu go nie było od razu xD

Stary 2013-07-18, 10:39   #776
heroine86
Zakorzenienie

Siema

Zgadnijcie o której wstałam? o 10.47 wystrzeliłam z łóżka jak petarda bosszzzzz, że też można tyle spać wstawiłam pranie i wzięłam się za ogarnianie chałupy, bo żeśmy wczoraj bajzel zostawili lubię mieć czysto i wszystko zmywam na bieżąco. Nie lubię takich sytuacji piję wodę z cytryną (ale jakaś kurde dziwna nie wiem o co kamon ) a zaraz kawkę walnę bo jeszcze jakaś niedobudzona jestem dobrze, że obiad nam został z wczorajszej kolacji () to nie muszę stać w garach

Cytat:
Elo elooo kochańcu

Ano trzebaaa! Dlatego jestem
Ale Wy i tak doskonale wiecie ze jak mnie nie ma to jestem z Wami duchowo, albo własnie za Was pije

Noga trzeszczy skrzeczy łypie momentami jak cholera Ale pozwala zyc, teraz jakby mniej ja odczuwam. Nie wiem moze sie zrasta wkoncu? Trudno mi to okreslic naprawde. Wszytsko sie wyjasni ostatecznie we wrzesniu, wtedy bedzie moja chwila prawdy
Narazie robie co moge, wsuwam to białko az mi sie juz chce

No ja wiem, że jak Cię nie ma to poszłaś w tango

na pewno się zrasta!
Mówisz, że białko żresz? Ja na czystego wieśniaka patrzeć nie mogę, dobrze, że mi jeszcze cyc z kuroka nie zbrzydł

Cytat:
Helol pięknoty moje !! Ja wpadłam w wir przygotowywania nalewek. Zrobiłam już cytrynówkę, cytrynowo -miodową, miętówkę (ale boska-mocno miętowy kolor )wiśniówkę. A jeszcze leżakuje orzechówka, malinówka i wiśniówka z innego przepisu. Zakupiłam piękne karafki i już się nie mogę doczekać jak gości poczęstuję domowymi nalewkami. W planach jeszcze pigwówka i może aroniowa?? Ehhh.. tylko kiedy ja je wypróbuję??? Ja jakoś nie mam czasu pisać, ale na bieżąco śledzę co u Was Teraz szybko coby nie zapomnieć co komu chciałam napisać:
Aleee pyszności my miałyśmy robić z mamą wiśniówkę, ale ostatecznie stanęło na dżemach. A taką miałam ochotę... a jak się robi tą miętówkę? dobra jest? piłaś wcześniej?
Pigwówkę piłam i jest mega tak samo z aronii moja mama w tamtym roku narobiła tej z aronii i się wszyscy zachwycali a że u nas sporo drzewek to w tym roku też będzie. Tylko chyba to jakoś w wrześniu dopiero. Sama aronia smakiem nie zachwyca więc trzeb ją spożytkować w bardziej przyjemny sposób
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 10:40   #777
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroineale fajna romantico randka. To tż zaskoczyłaś Uwielbiam te duże lampki . Wszystko mogę w nich pić : Kac jest?? Fajny urlop się szykuje. Wskakuj w bikini i prezentuj tam swe wdzięki JA dzieki wycieczkom z pracy zwiedziłam okoliczne europejskie stolice: Praga, Budapeszt, Lwów, Wilno, Kopenhagę, Wiedeń no i w zeszłym roku pierwsze wczasy zagraniczne z tż w Chorwacji JA uwielbiam plażowanie, byle tylko w cieniu z zimnym piweczkiem z Chorwacji wróciłam blada bo przeleżałam pod sosną I jako dziecko była w Hamburgu u rodziny. Ojj też marzę o Paryzu. Na gruponach fajne oferty ale jakoś się boje skorzystać. Robiłyście te okazyjne zakupu??
Nie ma kaca, coś Ty ja nigdy nie mam kaca te lampki są mega
Ja i wdzięki, to żeś palnęła
Toś pozwiedzała trochę w swym życiu no i nie zapominaj o ostatniej wycieczce do naszych sąsiadów niemieckich ze WSCHODU
Tak, skorzystaliśmy z oferty coś takiego jak grupon nie pamiętam co to za portal, bo to TŻ załatwiał i dzwonił myślę, że problemów nie powinno być

Cytat:
oeeesuuuu

Cytat:
ale dobra,koniec tematu.Co mam być to będzie.
Właśnie. Będzie dobrze

Cytat:
To chyba trochę za wcześnie

Cytat:
No ja wlasnie tez nie daje rady no maks 15-20 minut
U mnie i 15 czasem jest problemem
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-07-18, 10:44   #778
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Koleżaaaaaanko, to super wieczór miałaś Też kiedyś tak TŻ zrobiłam. Akurat był z mamy wioski przejazd do Lbn bo znajomy wiózł syna do Wawy na lotnisko i sie zabrałam. Byłam już na klatce i TŻ jeszcze mi nie wierzył Też się wtedy gębę zamoczyłam hahaha
Takie pół litrowe lampki - ło jaaa Musze mojemu powiedzieć - też sobie kupimy Toż to i piwo tam wejdzie Zawsze to jest nutka ekstrawagancji
A na dworcu w Lbn mnie szukałaś tak? Ja z tego małego busowego zawsze jeżdżę, ale faktycznie wyruszyłam rano, a po drugie, wyjątkowo jechałam ze Skarpy bo przez Tomaszów jechałam (zawsze śmigam przez Zamość) - musiałam coś załatwic.

Ahh, ci faceci niedowiarki takie
No popatrz Ty, faktycznie piwo wejdzie
No tak lookałam, czy Cię gdzieś nie ma nie to że Cię szukałam aaa, to ja jadę z tego normalnego dworca. Ale wiem o który Ci chodzi
To co teraz plażingo-leżing i smażing? A drinking?

Cytat:

ale mam jagody
Stary 2013-07-18, 10:54   #779
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Wyczuwam drugie dno tej wypowiedzi xD
zboczuchy No,ale jak to mówią:głodnemu chleb na myśli...
Stary 2013-07-18, 11:09   #780
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Aleee pyszności my miałyśmy robić z mamą wiśniówkę, ale ostatecznie stanęło na dżemach. A taką miałam ochotę... a jak się robi tą miętówkę? dobra jest? piłaś wcześniej?
Pigwówkę piłam i jest mega tak samo z aronii moja mama w tamtym roku narobiła tej z aronii i się wszyscy zachwycali a że u nas sporo drzewek to w tym roku też będzie. Tylko chyba to jakoś w wrześniu dopiero. Sama aronia smakiem nie zachwyca więc trzeb ją spożytkować w bardziej przyjemny sposób
No pigwówkę musze zrobic. A z ta aroniówka mnie przenonałaś Zastanawiałam się czy robić bo właśnie owoce nie powalają A miętówka dla mnie bomba, robiłam z tego przepisu:

liście z ok. 20 łodyg mięty,
litr spirytusu,
1,5 litra wody,
800 g cukru.
Liście mięty płuczemy pod zimną wodą z piasku. Zasypujemy je cukrem oraz zalewamy spirytusem i odstawiamy w szczelnie zamkniętym słoiku na 3 doby. Po tym czasie przesączamy nalewkę przez gazę, dobrze wyciskamy nalewkę z liści mięty. Na koniec dolewamy przegotowaną, ostudzoną wodę.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości