|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Mój mąż miał ją prze 8 lat
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
staram się jak cholera, żeby jako tako wyglądać i ludzi na plaży nie przestraszyć Oooojj te wieczory też mam z nimi problem wtedy jestem najbardziej głodna! ale walczę z tym i póki co od kilku dni mi się udaje. potem całą noc latam do WC siusiu
|
|
#723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spodnie kupiłam z przeceny za 79,99
Zooska,Pipson,Margot Dzięki
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od 10 sierpnia do 8 września Będę starała się zaglądać w wolnych chwilach ale może być ciężko mój mąż jest z takich ludzi którzy nie potrafią w domu usiedzieć i ciągle gdzieś mnie wyciąga. Pewnie lada dzień i u was będzie pięknie nie martw się dobrze, że w ogóle w Polsce w tym roku jakieś lato jest bo rok temu całe 3 miesiące padał deszcz :/ a dziękuję
|
|
#725 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale mam w sobie jakiś gen Ebenezera Scrooge'a, więc starałam się zakupowo nie szaleć w tym roku no i uzbierałam a na Korfu jadę z rodzicami, więc oni stawiają, ale też jadę tylko na tydzień, bo wiem doskonale, że bym się z tatą pozabijała na takiej małej powierzchni, zwykle już w drodze na lotnisko się kłocimy Nie mogę się doczekać, ale też mam stresa, bo w zesżłym roku w wakacje co prawda miałam 49 kg, ale jakos nie czułam się super komfortowo, więc przy tej obecnej to nawet bym nie wychodziła sie smażyc nic tylko brać się za siebie ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
59 to nie tak źle, przybył Ci tylko kilogram, a jadlas sporo więcej- to znaczy, że metabolizm śmiga jak mały odrzutowiec Bierz się dziś za jakieś ćwiczonka, do końca dnia tylko białkowe rzeczy, będę ok ![]() A co do Paryża- też się strasznie cieszę, że jadę, po prostu ze 3 lata planowałam ten wyjazd i ciągle coś dietę zostawię w szufladzie, jeśli 31go będę ważyć mniej niż 50 kg
|
|
|
#726 |
|
Zadomowienie
|
O kurde, myślałam, że nie jest taka stara xD
Czyli rozumiem był zadowolony z niej? Nie wieszało się to to?
|
|
#727 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
4 cm to nie lada wyczyn Nie spierd.zielisz, już my Cię przypilnujemy Ale wpadaj też częściej!
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynyyyy, tyle Wam napisałam i wszystko przepadło bo mi się cs z przeglądarką zwaliło
No ale jeszcze raz już krócej, oki? A potem będę na bieżąco. No to jestem już u mamy od godziny i Was nadrobiłam. Zaraz idę robić obiad ale wcześniej odpiszę. Na wstępie powiem Wam że nie wiem ile ważę - po ciuchach bez zmian, a waga dalej nie wiem gdzie jest Ale problem tutaj jest z talią bo nawet taliowane ciuchy mi mocno odstają przez duże wcięcie i duże biodra. Także nawet jak znajdę kiecę to pójdzie pewnie do teściowej do przeróbki.Heroine, z tą czeko jak pisałam to wiesz - kostka tu kostka tam i się nazbiera. Dlatego jem w ostateczności. Wolę na to konto banana albo jabłko wszamac ![]() Strona mocnopomocni - Moniaaa, no hej! Noo to życie jak w Madrycie normalnie Ogólnie zazdraszczam plażingu Ale ja też na balkonie się u mamy podsmażę ![]() Pipson, Heroine, ja to wsiór jestem bo poza UK nigdzie nie byłam Teraz obiecaliśmy sobie że pojedziemy gdzieś przed lub po ślubie bo TŻ specjalnie wziął 2 tyg urlopu. Chcemy raczej jakieś miasto odwiedzic - plażing nas jakoś nie interesuje. Ale zupełnie nie wiem dokąd się udac. Właśnie o Paryżu myśleliśmy, ewentualnie Rzym, może ogólnie Grecja. Gorzej jak z kasą nie wyrobimy ![]() Likeaw, piękne zakupy Co do gina - jeeeju ja już tyle nie byłam, a to co piszesz brzmi poważnie. Będzie dobrze kochana Ja muszę też się za siebie zabrac w tym kierunku.Margot, zostawianie smakołyków u teściów (no i też u mamy) to mój najlepszy trik na pozbycie się kuszących kalorii Zrobiłam tak z ciachami z chrzcin w maju a dostaliśmy wtedy mnóóóstwo - 1/3 poszła do teściów, 1/3 do mojej mamy a resztę zabraliśmy.A jakie masz soczewki? Ja raz dostałam takie hiper super z Bausch&Lomb dniówki ale zupełnie mi nie podeszły. O te: klik Jednak wolę miesięczne. Lenik, witam Ja już bardzo pragnę dzidziusia ale przez stres, zmęczenie i zabieganie na razie nic nie wychodzi ![]() Nie chcę moralizowac ale widziałam te 920kcal - przy cwiczeniach to naprawdę za mało. Może szybko zauważysz spadek, ale potem możesz zrobic sobie krzywdę, rozregulowac metabolizm, wszystko się zatrzyma albo jeszcze przytyjesz bo organizm będzie krzyczał o energię. Dziewczyny, a ja Skalpel lubię A innych nie próbowałam (oprócz Killera - za mocny) więc się nie wypowiem. Technikę można sobie samemu poprawic.Ajjj mama mnie woła. Będę potem na bieżąco pisac
|
|
#729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc biorąc pod uwagę moją karnację "wpadłam w mąkę " to raczej też plażing jakiś większy odpada. Ja własnie chętnie bym pojeżdziła europejskie miasta pozwiedzać, bo się okazało, że M. w wielu miastach nie był, to chętnie bym mu pokazała Także myślę, że w planach jakiś Amsterdam, Rzym, Barca... no i Londyn, bo tu z kolei my jesteśmy wsiokami, ale oboje nie mieliśmy okazji pojechać
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
ja zaś miałam problemy z netem i od 2-3 dni w ogóle nie mogłam się połączyć umowa się kończy to rezygnuję z tego dziadostwa Heroine no warto było pojechać, bo na żywo te fajerwerki to naprawdę super wyglądają No i dziękuję ślicznie dbam dopieszczam te moje kudły to miło by było gdyby się odwdzięczały ![]() ZOska hehe no to super, że włoski takie gładziutkie jak masz czas to olejuj parę razy w tygodniu ze 2-3 a po dłuższym czasie efekt będzie jeszcze lepszy ![]() Alexis dziękuję ja do spania robię luźnego koczka i owijam go szmatką satynową albo robię luźnego warkocza ![]() A co do Twoich włosków, to może przeproteinowanie? Jakich kosmetyków używasz? Monia Ty syrenko moja śliczna
|
#731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Używam tylko olejku lnianego i ze slodkich migdałow łącząc je albo oddzielnie dając kilka godzin przed myciem a po myciu nakladałam tą odżywke Garnier Fructis Oleo Repair i trzymałam ją ostatnio po 20 min ale teraz trzymam max 5-10 min bo nie wiem juz sama co im szkodzi
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak tam wakacje? Ojj, z plusem mobilnym Cie rozumiem, nie dość, że zasięg w Krakowie blisko centrum (!) mam słaby, to jeszcze oszuści, jakich mało też czekam, aż mi się umowa skończy i biorą jakiś normalny internet---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
Więc może problem w niej tkwi również u Ciebie? Ja natomiast bardzo lubię Garnier Avocado i Karite i Yes to Tomaotes Ostatnio też kupiłam to Aussie z olejkiem Macadamia, niby bomba silikonowa, ale o dziwo mi służy. Chociaż i tak przez wakacje chce ję maksymalnie dużo "wymaskować", bo potem w roku akademickim, to nie mam czasu nałożyc maski na dłużej niż 3 minuty
|
|
|
#733 |
|
Konto usunięte
|
ja pierdziele....... opuszczam was... 3 dni i dupa, wypadek przy pracy. reka na temblaku
((((((((
|
|
|
|
#734 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szybkiego powrotu do zdrowia
|
|
|
#735 |
|
Konto usunięte
|
dzieki.... nieszczesliwie upadlam, wlasnie wrocilam z pogotowia
zycze sukcesow i do zobaczenia, na pewno wroce
|
|
|
|
#736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To kuruj się tam dobrze, a ja trzymam za słowo
|
|
|
#737 |
|
Zadomowienie
|
Miał ją jak one wyszły,od nowości teraz by było 8 lat.Był bardzo zadowolony
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Alexis tylko tej oleo używasz? Może kup też coś proteinowego, bo oleo to raczej emolientowa jest, a włoski chcą urozmaicenia
a może jakiś olej im nie służy? Ja ostatnio przez dłuugi czas używałam tylko masek emolientowych, bo miałam przeproteinowane włosy, ale chyba aż za długo, bo tez takie dziwne były i nie ładne, a jak nałożyłam kallosa latte, keratynowego i z jedwabiem to miałam wow i zauważyłam, że moje włosy co mycie chcą jakąś inną maskę/odżywkę ![]() Pipson no masakra z tym netem chciałam zajrzeć z telefonu, ale do szału mnie doprowadzała jego prędkość co week jakieś imprezki i %%% dziś na zakupach byliśmy kupiłam kiecuchę na poprawiny, to i do śmigania od czasu do czasu będzie, bo nie jest elegancka, a taka zwiewna
|
#739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Pipson jutro, bo dziś już nie mam czasu, bo o 19 na piffko idę
|
#741 |
|
Przyczajenie
|
Odp: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Hej moj dzisiejszy bilans:
S:musli,jogurt jagodowy 2s:goracy kubek O: 1.5 kielbasy z grilla, 2kromki pszennego,brokuly,sos czosnkowy P:jeden cukierek K: 2 kromki słonecznikowego,serek kanapkowy, sos czosnkowy + 4 radlery -.- Cwiczenia: 60min rower 10min abs Mel B Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez eybitches Czas edycji: 2013-07-17 o 23:55 |
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeeeeeeeeeeej pieknoty!
![]() Boze juz dwa dni Was nadrabiam Niby nie piszecie tak duzo ale lato robi swoje ![]() Melanzing sie mi sie wlaczył, takze teges wiecie o co chodzi ![]() Like nie moge sie doczytac, co sie dzieje dokladnie ale mam tylko nadzieje ze to jakies chwilowe zawirowanie
|
|
|
|
#743 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo połazic albo na piwo Nie w głowie mu smażing ![]() Wiesz my mamy ten sam plan - chcemy zobaczyc europejskie miasta. Mój TŻ w kilku był, natomiast ja właśnie w żadnym i każdy wyjazd mnie usatysfakcjonuje ![]() Cytat:
No to szybkiego powrotu do zdrowia i do nas życzę ![]() Madzia, to baw się dobrze i wrzuc jutro fotkę kiecuni ![]() Cytat:
4 Radlery łuhuhuuuu Ja mam Żywca jeszcze z poprzedniego grilowania u mamy ale dziś nie wypiję chyba.A obiadu zazdraszczam Sama bym zjadła taki ![]() Cytat:
Noooo to ładnie - fajnie w sumie że melanżyk - my to przez ten remont nie mamy kiedy ![]() Dalej na rwr śmigasz? ![]() Ja trochę dziś poszlajałam się po wsi, byłam z mamą w piekarni i po wiśnie u jej koleżanki, ale kwaśne te wiśnie a jeszcze podniebienie nie wiem czemu mam podrażnione Zaraz zmykam do łóżka poczytac i mooooże wypic piwko ale może na jutro je zostawię. Za mną dzień łążenia z walizą więc nie cwiczyłam ale jutro na rowerze pojeżdzę. Pojadę do ulubionego lumpa może coś wyhaczę
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-07-17 o 23:14 |
||||
|
|
|
#744 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Melanzyk melanzykiem ale zdrowie juz nie to Dzisiaj na takim kacu poszlam do pracy ze musialam fervex atakowac w poludnie bo mi głowe rozsadzało Nigdy wiecej, zapomnialam ze nie jestem juz 18stka Ale co zrobic jak znajmych szał ogarniaa takze chwilowo zamienilam rower na melanz ![]() A juz tak na powaznie, to smigam ale nie tak jak Ty ![]() 2 razy w tygodniu wyskocze, na wiecej narazie nie potrafie sie zorganizowac, niestety
|
|
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
Ja już u siebie właśnie łoję wino od 3 godzin TŻ kupił naszą Kadarkę litrową, a że mamy takie lampki po 0,5 litra to rozlał całość na pół i tak sączę i się delektuję nawet zdążyłam już kibelek zaliczyć napisałam do niego smsa, czy nie zechciał by zjeść ze mną romantycznej kolacji na początku się zbijał ze mnie, że Go wkręcam, ale po setnym tłumaczeniu, że jestem w naszym mieszkaniu (bo był u rodziców) no i spędziliśmy super wieczorek teraz poszedł spać, a ja zasiadłam do kompa. Uzależnienie, wiem ale muszę się jeszcze uporać z tym winiaczem ![]() Cytat:
do Paryża bym chciała dżemiki, bagietki, sery a wszystko taaaakie pyyyyszne ![]() No i gdzie to foto? ![]() Hahaaa, ja właśnie jestem przed @ i mam nadzieję, że zdążę jeszcze śmignąć ten okres to mnie do szału doprowadzi
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#747 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie martw się na zapas. Będzie dobrze duuuużo zdrówka Ci życzę i trzymam kciuki by wszystko było dobrze Cytat:
No TŻ nieraz chodzi po ścianach, ale co zrobić, taka praca najważniejsze, że kocha to co robi Cytat:
Faktycznie dawno panienki nie było pusto tu bez Ciebie i tych tasiemcowych postów Upałów zazdroszczę u nas dopiero dzisiaj zaczęło być w miarę ładnie. Oby tak zostało, bo już mam dosyć deszczu i zimna Chudzina Cytat:
Ooo, dobrze wiedzieć, dzięki
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja jeszcze dzisiaj nie wróciłam na wagę nie stanę na pewno bo jestem spuchnięta i wyglądam jak dinozaur dni paszteta są fuuuj ![]() Cytat:
ale spoko już mamy wsio załatwione znaczy też nocleg i wyżywienie a co robić będziemy to też się okaże na miejscu, ale to tereny górskie, więc wycieczki będą na pewno a jadę do naszych sąsiadów do Czech mogę powiedzieć, że to już zagraniczny urlop, bo całe 20 km od polskiej granicy mamy hotel Cytat:
|
|||
|
|
|
#749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zazdroszczę Ci tej talii, bo ja mam z nią największy problem tzn. problemem jest jej brak ale tego chyba nie zmienię a brzuch to w ogóle inna historia już nawet te nogi mogą być (choć ciągle marudzę i na nie )Ojj żebym ja miała takie podejście jak Ty to bym już była wysuszonych szczypiorem no ale nie ma lekko, pokusy wszędzie... i moja słaba silna wola i powrót do rowerka! A stronka wymiata choć ze 3 razy udało mi się przechytrzyć agenta ![]() Cytat:
ADHD Cytat:
weź nic nie mów o tym iplusie ja u mamy też często połączyć się nie mogłam co nie zmienia faktu, że to dziadostwo ![]() Odwdzięczają się!
|
|||
|
|
|
#750 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kusiła mnie ostatnio w Rossmanie, ale kurde jak zobaczyłam skład to mnie trochę cofnęło ale jak służy ![]() Cytat:
kurcze biednaś wracaj do sprawności jak najszybciej! I do nas! Cytat:
gorący kubek to syf a sos czosnkowy to jakiś odchudzony? 4 radlery, kurza twarz, ja bym chyba nie zmieściła a teraz żłopię to wino i skończyć nie mogę ![]() Brawo za ćwiczenia ![]() Cytat:
Melanż melanżem ale o wątek trzeba dbać! nie włóczyć się tyle! ![]() Co słychować w ogóle? Jak noga? ![]() Ale żem pierdy.knęła postów
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

staram się jak cholera, żeby jako tako wyglądać i ludzi na plaży nie przestraszyć
wtedy jestem najbardziej głodna! ale walczę z tym i póki co od kilku dni mi się udaje.
szkoda że nie będziesz miała czasu zajrzeć do nas
od 10 sierpnia do 8 września
Nie za dobrze Ci to do paryża to na Korfu>? tez chcę
nic tylko brać się za siebie 

No to szybkiego powrotu do zdrowia i do nas życzę
Sama bym zjadła taki
Nigdy wiecej, zapomnialam ze nie jestem juz 18stka
to sie niby zwie małe śniadanko, ale z małym rozmiarem to nie ma nic wspólnego 
duuuużo zdrówka Ci życzę i trzymam kciuki by wszystko było dobrze
już nawet te nogi mogą być (choć ciągle marudzę i na nie
)
i powrót do rowerka!