Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XIII - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wielki wybór tytułu kolejnej części wątku
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 4,00%
Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! 1 2,00%
Pierwsza dzidzia wyszła z brzucha, każda czeka na malucha 9 18,00%
Pierwsza już rozpakowana, czas już torby pakowania 3 6,00%
Dirty już rozpakowana, z każdej będzie Super Mama 1 2,00%
Pierwsze dziecko w watku mamy, na kolejne wnet czekamy 2 4,00%
Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka 25 50,00%
Mała Lilka już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy 3 6,00%
Coraz większe brzuszki mamy, dzieci nam rosną, my klikamy. 1 2,00%
Mamusie dbają o swoje brzuszki, bo w nich największe skarby - maluszki. 0 0%
Trudy porodu jeszcze przed nami - jeszcze chwilka i będziemy mamami. 1 2,00%
VII się kończy, VIII idzie - w IX i X ujrzymy nasze dzidzie. 1 2,00%
III trymestr już nam leci, za niedługo ujrzymy nasze dzieci. 0 0%
Do porodu dni liczymy - dzieci niebawem zobaczymy. 1 2,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-18, 08:18   #1351
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
No niestety, tylko niedziele mam wolne... Jeszcze szef się mnie pyta na kiedy mam TP, mówię mu, że koniec września, a on "To bardzo dobrze, bo właśnie do połowy września muszą być dwie osoby na sklepie" Czy on myśli, że ja będę pracować jeszcze we wrześniu?!! Biorę ostatnią wypłatę końcem sierpnia (o ile będę się dobrze czuć, z małą będzie ok i lekarz nie zabroni mi pracować) i mnie więcej nie zobaczy.
Pozazdrościć szefa . A tak poważnie to on sam powinien pochodzić w ciąży to może takie pomysły wywietrzałyby mu z głowy.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:18   #1352
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Dziewczyny, co Wy z tymi problemami? Jakaś plaga po prostu

Któraś wczoraj pytała, co u fryzjera robiłam. Ale nie pamiętam, kto i co, bo na telefonie podczytywałam usypiając młodego, a goście pizzę robili No więc nic wielkiego, z 5 cm zniszczonych końcówek poleciało... A zapuszczam. Ogólnie to płaczę nad długością, ale lepsze krótsze, a zdrowe, niż dłuższe i zniszczone... Macie foto, różnica niewielka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg włosy_male.jpg (52,6 KB, 59 załadowań)

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:20   #1353
Sylwia cypr
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Czarna już chyba miała urodziny?
Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Tak. 11 lipca, razem ze mną
He he znaczy pokickalam

budyn budyn budyn
Sylwia cypr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:21   #1354
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Ladan, Samba, Dirty - trzymam kciuki, żeby maluszki jak najdłużej siedziały grzecznie w brzuszkach

Bajka - 100 lat Spełnienia marzeń i znośnego porodu

Ja ostatnio przez kilka dni miałam tak samo. Okazało się, że mały po prostu odwrócił się w stronę kręgosłupa i kopał moje wnętrzności Teraz musiał przewrócić się na swoje miejsce, bo wszystko wróciło do normy także don't panic

Dzisiaj o 14.00 mam wizytę także proszę o kciuki. Tym bardziej, że dołączam do dziewczyn z problemami jelitowymi... Od 4 dni męczą mnie biegunki. Brzuch nie boli, czuję się dobrze, ale co chwilę przelewa się w jelitach i ok. 3 razy dziennie się załatwiam (sama woda ). Chyba będę musiała o tym wspomnieć lekarzowi... Mam nadzieję, że to tylko przejściowe. Czytałam że zdarzają się takie sytuacje w III trymestrze, ale bliżej TP, bo organizm się oczyszcza, a mój synuś musi jeszcze poczekać 2 miesiące, albo przynajmniej 1,5....
koniecznie powiedz o tym ginkowi

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Któraś wczoraj pytała, co u fryzjera robiłam. Ale nie pamiętam, kto i co, bo na telefonie podczytywałam usypiając młodego, a goście pizzę robili No więc nic wielkiego, z 5 cm zniszczonych końcówek poleciało... A zapuszczam. Ogólnie to płaczę nad długością, ale lepsze krótsze, a zdrowe, niż dłuższe i zniszczone... Macie foto, różnica niewielka
racje lepsze zdrowe
ja musze isc do fryzjera bo juz rok nie bylam, a zal mi;D ale musze koniecznie bo koncowki to żal
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:24   #1355
butterfly20
Zakorzenienie

Pszczoua to daj znać jak się czegoś dowiesz. I kciukam za wizytę.
Moja gin powiedziała,że jesli to nie jest połączone ze skurczami i ewentualnie mdłościami, to widocznie jakaś infekcja w środku. A ja miałam infekcję pęcherza + wiadomo gdzie, więc to możliwe. Tylko czemu nadal się to trzyma?
I nie mam tak jak wy, nie goni mnie tyle razy.

Cytat:

Ale śliczne,gęste

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:24   #1356
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Od razu zdrowiej wyglądają! Ja mam jakiś uraz do fryzjerów, nie ścinam włosów już od hohoho czasu, bo mi mega wolno rosną

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:24   #1357
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
koniecznie powiedz o tym ginkowi

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

racje lepsze zdrowe
ja musze isc do fryzjera bo juz rok nie bylam, a zal mi;D ale musze koniecznie bo koncowki to żal
Ja co 3 miesiące staram się chodzić, a byłam ostatnio jakoś w lutym

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-18, 08:25   #1358
gorgulek
Zakorzenienie

Samba, Dirty, Ladan trzymam za Was Niech maluszki grzecznie siedzą w brzuszkach.

Karloson mnie ciągle boli krocze i w pachwinach

Natala Super wieści

Logoasia, Diorisha, agusiamaskotka oby jak najmniej tych skurczy i rewolucji żołądkowych.

Bajka najlepszego
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:29   #1359
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Pszczczoua koniecznie powiedz o tym lekarzowi ni i kciuki za wizytę

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:31   #1360
rusałka_1
Zakorzenienie

matal ale gęste włosy
Ja tez powinnam podciąć końcówki

Cytat:

Dzisiaj o 14.00 mam wizytę także proszę o kciuki. Tym bardziej, że dołączam do dziewczyn z problemami jelitowymi... Od 4 dni męczą mnie biegunki. Brzuch nie boli, czuję się dobrze, ale co chwilę przelewa się w jelitach i ok. 3 razy dziennie się załatwiam (sama woda ). Chyba będę musiała o tym wspomnieć lekarzowi... Mam nadzieję, że to tylko przejściowe. Czytałam że zdarzają się takie sytuacje w III trymestrze, ale bliżej TP, bo organizm się oczyszcza, a mój synuś musi jeszcze poczekać 2 miesiące, albo przynajmniej 1,5....
Mocne kciuki!!!

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:33   #1361
logoasia
Zakorzenienie

Agusia popijaj paluszki slone wodą,nawodnisz trochę organizm
u mnie trochę lepiej,ale nie moge sie podnosic bo zaraz boleh my biedne
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 08:36   #1362
nena_milka
Wtajemniczenie

heeej!!

bajka sto lat
Ladan Samba Dirty trzymam mocno kciuki

nadrobiłam wczorajszy dzień i jestem w szoku co się tutaj wyrabia...

Ja zmierzyłam teraz ciśnienie i mam 85/55... robię kawę właśnie. Nie mam siły na nic, dwa dni dochodziłam do siebie po podróży 8h pociągiem, ale pokonałam już opuchliznę i od razu 1kg z wagi spadł A już był szok bo 7 z przodu pierwszy raz ever ale już mam 69
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:36   #1363
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:

Ja ostatnio przez kilka dni miałam tak samo. Okazało się, że mały po prostu odwrócił się w stronę kręgosłupa i kopał moje wnętrzności Teraz musiał przewrócić się na swoje miejsce, bo wszystko wróciło do normy także don't panic

]
Ale on wcześniej też był w stronę kręgosłupa, a ja normalnie czułam jak mnie po tylnej ściance kopie....
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:37   #1364
matallewar
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za komplementy włosowe
Ja zawsze miałam ich dużo, kiedyś do pasa, ale zniszczyłam je farbowaniem i teraz próbuję wrócić do naturalnych i długich, ale stanowczo bardziej o nie dbam

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-18, 08:37   #1365
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
byłam wczoraj na wizycie, serducho bije ładnie, szyjka zamknięta no i pobrała mi wymaz na GBS

no i dziś przyjeżdża facet montować szafę wreszcie rozpakuję ciuszki dla małej
Zazdraszczam udanej wizyty i montażu szafy Nie mogę się doczekać kiedy do nas przyjedzie facet montować szafę. Pono gdzieś pod koniec lipca.

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
W "M jak mama" jest artykul, jak przerobic zwykly recznik na taki kapturkiem do kapieli...chyba sprobuje odswiezyc moj talent krawiecki
Na blogu eti (producent akcesoriów krawieckich ) jest opis jak uszyć taki wypaśny ręcznik z kapturem. Raczej dla starszych dzieci ale jak ktoś ma ochotę to podaję linka -> http://etiblog.com.pl/recznik-z-kapturem/

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Motyl Ty masz takie problem jak min agusiamaskotka i ladan ? To nie jedz zadny h owocow, bo nigdy Ci nieprzejdzie. Jablko to raczej na zaparcia, banan roznie zalezy od osoby, bob jakby niebyli ciezko strawny bo to jak fasola. Proponuje jednak bulke z maslem, herbatniki, paluszki , gotowany ziemniak, marchewka, kurczaczek
NO właśnie - zajadam jabłka przez całą ciążę na zaparcia właśnie. Napewno nie na biegunkę. Na miejscu dziewczyn z problemami biegunkowymi zakupiłabym w aptece probiotyk na florę bakteryjną napewno nie zaszkodzi a jak już to tylko pomoże.

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość

Słuchajcie cos u mnie jest dziwnie i nie wiem czy to normalnie. Od kilku (tak od poniedziałku) dni mały jakoś mniej się rusza i jest wyraźnie słabszy.Z początku myślałam, że ma dzień lenia, ale dzisiaj już byłby taki czwarty dzień i trochę to za długo trwa wg mnie.Próbowałam go ruszyć jakoś słodyczami, zawsze wierzgał po czekoladzie, ale teraz to tylko parę słabych kopniaków...Nigdy się tak nie zachowywał bez powodu typu podróż, zmiana otoczenia.Zaczęłam się martwić, nie wiem czy słusznie czy nie.Wizytę mam za tydzień, nie wiem czy to nie za późno jak się nic nie zmieni...
Przyznam, ze mój Staś też jakiś taki ostatnio niemrawy. Wczoraj to musiałam go rozruszać, potrząsnąć brzuchem i potem trochę pokopał ale też się wystraszyłam. Może to ta pogoda tak na niego działa? Za to dziś w nocy nieźle mnie skopał.
Cytat:

WOW jakie gęste i grube włosy! Swoją drogą przypomniałaś mi ze też musze wybrać się na podcięcie końcówek przed porodem. Myślałam, czy nie ściąć włosów ale jakoś mi szkoda... tyle tylko, że zabawy z nimi jest dużo :/

Bajka Tobie to w chwili obecnej życzę przede wszystkim szczęśliwego i szybkiego porodu! Siły, pogody ducha i spełnienia marzeń

Byłam rano na badaniu krwi i w zastępstwie jednej z pielęgniarek była taka fajna, młoda położna Bardzo sympatyczna i wesoła babeczka. Zaraz wypytała o ciążę, jak się czuję bla bla bla i mówi, że ona jest położną środowiskową Dała mi namiar na siebie - jak urodzę to ona może do mnie zachodzić na wizyty. Super, jeden problem z głowy
W ogóle to mówiła, że teraz u niej w szpitalu rodzą się takie dzieci po 4-5 kg, babki się strasznie męczą. Pono to przez witaminy i cukier. Ciekawe.

Nastawiłam pierwsze pranie dla Stasia. Póki pogoda jest jako taka.

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:37   #1366
butterfly20
Zakorzenienie

Po tej wczorajszej nowinie to aż strach iść do kibelka jak się ma taki problem. Bo przy tym brzuch pobolewa i człowiek sobie wmawia,że może rodzi

Stary 2013-07-18, 08:41   #1367
Figulina987
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2

Mam nadziej, że dziś będzie u Was lepiej Dziewczyny!

Ladan, Samba, Dirty - dalej mocno trzymam kciuki

Bajka wszystkiego najlepszego za Twoje zdrówko

Cytat:
No i po wieczorze, objedzona jestem na maksa

Martwię się o ladan, nic nie dała znać, co z nią

A poza tym dowiedziałam się kolejnych rewelacji o koledze z dziewczyną 18-letnią. Podobno on mi musi zwrócić uwagę, bo w mieszkaniu, które wynajmuje, a mieszka tam moja przyjaciółka, Edzikowi się zdarzyło zesiusiać na kanapę... Oczywiście wszystko posprzątałyśmy i nie ma po tym śladu, ale tż się wymsknęło na spotkaniu i potem ten przyjaciel dzwonił do mojej przyjaciółki z opieprzem, że on sobie nie życzy, on nam zwróci uwagę, a jak dziecko nie umie się nie zesikać, to trzeba pieluchę zakładać

Człowiek podnosi mi ostatnio ciśnienie, bo do nas mega miły, a za plecami opowiada, jaki Edzik niegrzeczny jest. Potem koniecznie chce się spotkać bez dziecka. A teraz to. No proszę...

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

A, zapomniałabym dodać, że na początku stycznia, jak się śmiałam, że może w ciąży jestem, to prawił mi morały, że to nie czas, bo dopiero co był kryzys z tż, bo tż nie ma stałej pracy, bo cośtam I mówił, że ma nadzieję, że w ciąży nie będę.

A jak się okazało, że jestem, to skwitował: "no trudno". Nie ma to jak 10-letni przyjaciel i świadek...
mi tu śmierdzi taką chorobliwa zazdrością a nie przyjaźnią... on się zachowuje jak Twój Wielki Brat Dobra Rada

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość

witajcieżadnych nowych wieść...
ja w nocy miałam kryzys, zestresowałam się jak Anka zaczęła płakać o północy, musiałam później wyciszać skurcze przez 2godziny jedną nogą byłam na IP, tż spakował torbę w międzyczasie i czekałam, na szczęście udało się uspokoić. i cały czas miałam we łbie dziewczyny, ladan, dirty, samba.
dobrze, że już lepiej

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
:wiem małż się ze mnie śmieje, że ja będę na Mika dmuchać i chuchać
mój tato na to mówi małpia miłość bo jak tato tylko coś na mojego brata powie to mam od razu broni M.
A mój ostatnio wyskoczył do mnie z tekstem:

Kochanie, ale pozwolisz naszemu synowi w wieku 40 lat mieć dziewczynę?
Figulina987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:41   #1368
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zawsze miałam ich dużo, kiedyś do pasa, ale zniszczyłam je farbowaniem i teraz próbuję wrócić do naturalnych i długich, ale stanowczo bardziej o nie dbam
dlugie zdrowe wlosy to jest to!

chyba mnie zmotywowalas. ale mi tak żal
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:42   #1369
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Po tej wczorajszej nowinie to aż strach iść do kibelka jak się ma taki problem. Bo przy tym brzuch pobolewa i człowiek sobie wmawia,że może rodzi
No ja w nocy miałam takie myśli, ojj wierz mi... Jeszcze zrobiło mi się mega gorąco, pot się lał, prawie omdlewałam i parłam jak głupia :/ Aż spojrzałam w kibelek co idzie...

Mama foka
Stary 2013-07-18, 08:42   #1370
karolson
Zakorzenienie

Agusiamaskotka. Ja chyba wczoraj zyczylam ci smacznego jogurciuku ktory przyniosla Ci mama. Wydaje mi sie ze raczej takie rzeczy tym bardziej w lato moga powodowac biegunki. Raz sa w lodowce, pozniej moze stal w cieple i gotowe.

Motyl. Pomidory i banany to chyba pod katem tego zebys sie nie odwodnila, bo maja duzo mineralow. Banany roznir na mnie dzialaja zapychajaco na innych rozluzniajaco. Napewno warto sprobowac roznych meyd

Matal. Lubie tak rowno sciete wlosy tez zapuszczam, a u fryzjera bylam.ostatni raz w lutym na poczatku wiec chyba czas isc wyrownac koncowki.
Stary 2013-07-18, 08:42   #1371
butterfly20
Zakorzenienie

Susanna słyszałam dokładnie to samo odnośnie przyczyny wagi maluchów. Tylko ciekawe, czy w takim razie z owocami też nie można przesadzać.

Stary 2013-07-18, 08:43   #1372
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Ale on wcześniej też był w stronę kręgosłupa, a ja normalnie czułam jak mnie po tylnej ściance kopie....
Jak masz sie zamartwiac, to moze lepiej idz do lekarza i sprawdz...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-07-18, 08:44   #1373
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
dlugie zdrowe wlosy to jest to!

chyba mnie zmotywowalas. ale mi tak żal
Mi też żal, bo już chcę długie, ale coś za coś
Teraz przynajmniej lubię moje końcówki

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 08:44   #1374
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Agusiamaskotka. Ja chyba wczoraj zyczylam ci smacznego jogurciuku ktory przyniosla Ci mama. Wydaje mi sie ze raczej takie rzeczy tym bardziej w lato moga powodowac biegunki. Raz sa w lodowce, pozniej moze stal w cieple i gotowe.

Motyl. Pomidory i banany to chyba pod katem tego zebys sie nie odwodnila, bo maja duzo mineralow. Banany roznir na mnie dzialaja zapychajaco na innych rozluzniajaco. Napewno warto sprobowac roznych meyd

Matal. Lubie tak rowno sciete wlosy tez zapuszczam, a u fryzjera bylam.ostatni raz w lutym na poczatku wiec chyba czas isc wyrownac koncowki.
Skoro te wczoraj nie pomogły, to na pewno kupię paluszki i herbatniki.

Ależ ten węgiel rozpuszczony w wodzie jest paskudny, fuj. i ten kolor. Taki czarny

Stary 2013-07-18, 08:45   #1375
Figulina987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Ja też mam na 22/23 ale września - 66 dni Jutro mam wizytę u gina to się dopytam co i jak... Zaczynam panikować...

Uff, przynajmniej z jedną ok

logoasia jak się czujesz? Nie zazdroszczę nocy, moja nie lepsza... Myślałam, że rodzę na kibelku Musiałam mamę budzić, miałam skurcze i biegunkę od 24:40-4:20 rano Cały czas ze mnie leciało, a ja się zwijałam z bólu

Bajka - Wszystkiego najlepszego!

No to ja też mm 66 dni do TP co to będzie
Figulina987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:45   #1376
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Susanna słyszałam dokładnie to samo odnośnie przyczyny wagi maluchów. Tylko ciekawe, czy w takim razie z owocami też nie można przesadzać.
Moja teściowa w 1 ciąży jadła same jabłka i bułki. Brat TŻ urodził się cały w jakichś bąbelkach od nadmiaru witamin, ale zniknęło mu to szybko. No i teściowa idąc na porodówkę ważyła 49kg! Lekarz się jej zapytał "A co Ty tu dziecko robisz?!"

Mama foka
Stary 2013-07-18, 08:46   #1377
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Haha cos mi waga szwankuje, bo pokazala 118 kg

Najwyraźniej po emocjach dnia wczorajszego Twoja waga wzięła sobie za punkt honoru wprawić nas wszystkie w dobry humor

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Diorisha ja na pewno urodzę szybciej z racji planowanej casarki. A swoją drogą nie obraziłabym się gdyby mnie tak wzięło znienacka.
Wy to chyba we trzy z Madziuchną27 i motylkiem macie termin na 13.09 Też bym chciała urodzić w tych okolicach. Jeszcze spory kawałek września zostaje-mam nadzieję,że ciepłego akurat na spacerki
A tak w ogóle to marzy mi się taka nasza złota polska jesień ze złoto-bordowymi liśćmi szeleszczącymi pod nogami

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
dzięki

imię nam się właśnie zmieniło miała być Asia a chyba będzie Hania
Obydwa imiona bardzo mi się podobają
Gdyby nie fakt ,że moja siostrzenica ma na imię Hania to pewnie na poważnie rozważalibyśmy nazwanie tak Ewy. A moja cioteczka siostra o imieniu Asia będzie chrzestną naszej Ewuńki

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
cześć
Mam to samo. Staram się spać na lewym, ale biodro już mnie tak boli w środku nocy że nie wytrzymuję i nie świadomie (podczas snu) się przekręcam. Jak wy na tym panujecie?
Rad niewola przewracam się wtedy na prawy bok i po ok. 15-20min. z powrotem na lewą stronę. Choć przyznaję,że dosyć to uciążliwe.

pszczoua kciuki się trzymają

gorgulek

matall widać różnicę. Włosy się zaczynają całkiem inaczej układać no i końcówki nie są takie rozcapierzone Ale jakie Ty masz gęste włosy
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:46   #1378
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Bardzo ladnie. Ja od pol roku zapuszczam, bo tez bym chciala wrocic do dlugich, ale srednio mi to wychodzi.

Stary 2013-07-18, 08:47   #1379
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość
Strach pomyśleć Skoro biegunka mi przynosi takie bóle to co dopiero poród

Mama foka
Stary 2013-07-18, 08:47   #1380
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Figulina987 Pokaż wiadomość
Typuję dziecko ale co ja tam wiem
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości