Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XIII - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wielki wybór tytułu kolejnej części wątku
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 2 4,00%
Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! 1 2,00%
Pierwsza dzidzia wyszła z brzucha, każda czeka na malucha 9 18,00%
Pierwsza już rozpakowana, czas już torby pakowania 3 6,00%
Dirty już rozpakowana, z każdej będzie Super Mama 1 2,00%
Pierwsze dziecko w watku mamy, na kolejne wnet czekamy 2 4,00%
Pierwsza w wątku mała Lilka, a kolejne? Jeszcze chwilka 25 50,00%
Mała Lilka już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy 3 6,00%
Coraz większe brzuszki mamy, dzieci nam rosną, my klikamy. 1 2,00%
Mamusie dbają o swoje brzuszki, bo w nich największe skarby - maluszki. 0 0%
Trudy porodu jeszcze przed nami - jeszcze chwilka i będziemy mamami. 1 2,00%
VII się kończy, VIII idzie - w IX i X ujrzymy nasze dzidzie. 1 2,00%
III trymestr już nam leci, za niedługo ujrzymy nasze dzieci. 0 0%
Do porodu dni liczymy - dzieci niebawem zobaczymy. 1 2,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-18, 08:49   #1381
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Typuję dziecko ale co ja tam wiem
Haha

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Wiecie, że mojego TŻ to w nocy i apokalipsa by nie obudziła Piszę mu w nocy jak się fatalnie czuję, a ten nic... Dalej śpi bo się nie odezwał księciunio jeszcze...

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:51   #1382
papalinka83
Zakorzenienie

Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, cz. XI

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
Ty sie śmiejesz z tym siwieniem to ja Ci powiem, że odkąd zaszłam w ciążę zaczęłam siwieć i TŻ tak samo;D
Haha, mój mąż na początku ciąży jak było dużo problemów mówił, że on do porodu chyba wyłysieje
Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Haha cos mi waga szwankuje, bo pokazala 118 kg

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No Snow, czas się zastanowić nad swoją dietą
Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
To dobrze, że się udało powstrzymać.

Bajka wszystkiego dobrego.

Słuchajcie cos u mnie jest dziwnie i nie wiem czy to normalnie. Od kilku (tak od poniedziałku) dni mały jakoś mniej się rusza i jest wyraźnie słabszy.Z początku myślałam, że ma dzień lenia, ale dzisiaj już byłby taki czwarty dzień i trochę to za długo trwa wg mnie.Próbowałam go ruszyć jakoś słodyczami, zawsze wierzgał po czekoladzie, ale teraz to tylko parę słabych kopniaków...Nigdy się tak nie zachowywał bez powodu typu podróż, zmiana otoczenia.Zaczęłam się martwić, nie wiem czy słusznie czy nie.Wizytę mam za tydzień, nie wiem czy to nie za późno jak się nic nie zmieni...
Pewnie to nic takiego, ale po tych wszystkich historiach tutaj, jak masz możliwość to sprawdź
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co Wy z tymi problemami? Jakaś plaga po prostu

Któraś wczoraj pytała, co u fryzjera robiłam. Ale nie pamiętam, kto i co, bo na telefonie podczytywałam usypiając młodego, a goście pizzę robili No więc nic wielkiego, z 5 cm zniszczonych końcówek poleciało... A zapuszczam. Ogólnie to płaczę nad długością, ale lepsze krótsze, a zdrowe, niż dłuższe i zniszczone... Macie foto, różnica niewielka
Od razu zdrowiej wyglądają, dobrze, że podcięłaś
Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość

Byłam rano na badaniu krwi i w zastępstwie jednej z pielęgniarek była taka fajna, młoda położna Bardzo sympatyczna i wesoła babeczka. Zaraz wypytała o ciążę, jak się czuję bla bla bla i mówi, że ona jest położną środowiskową Dała mi namiar na siebie - jak urodzę to ona może do mnie zachodzić na wizyty. Super, jeden problem z głowy
W ogóle to mówiła, że teraz u niej w szpitalu rodzą się takie dzieci po 4-5 kg, babki się strasznie męczą. Pono to przez witaminy i cukier. Ciekawe.

Nastawiłam pierwsze pranie dla Stasia. Póki pogoda jest jako taka.
OMG to ja się cieszę, że nie biorę witamin i mam niski cukier w takim razie. 5 kg

A w ogóle to tak się wczoraj zestresowałam tymi wszystkimi problemami z forum, że sama się źle czułam też. I po kilku dniach normalnego jedzenia poprzedzonych 3 tygodnbiami ostrej diety z powodu refluksu, wylądowałam wczoraj znowu z głową w muszli. I już nie wiem, co robić Mam nadzieję, że to takie jednorazowe i że ten żołądek w końcu zaskoczy, skoro prawie całą ciążę tak było dobrze bez żadnych leków

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:51   #1383
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Susanna słyszałam dokładnie to samo odnośnie przyczyny wagi maluchów. Tylko ciekawe, czy w takim razie z owocami też nie można przesadzać.
Nie mam pojęcia ale wydaje mi się, że trzebaby jeść codzienie bardzo dużo owoców, żeby wartość witamin naturalnych pokrywała się z tymi z suplementów. W pigułce masz niemal wszystkie witaminy a w owocach tylko niektóre. Tak mi się wydaje.

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Moja teściowa w 1 ciąży jadła same jabłka i bułki. Brat TŻ urodził się cały w jakichś bąbelkach od nadmiaru witamin, ale zniknęło mu to szybko. No i teściowa idąc na porodówkę ważyła 49kg! Lekarz się jej zapytał "A co Ty tu dziecko robisz?!"
Jakby jadła bułki i banany (pewnie wtedy nie było dostępu do bananów) to brat wyrósłby na pierwszego Małysza Tekst lekarza mnie rozwalił

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:51   #1384
papalinka83
Zakorzenienie

Bajka - sto lat

Ale gorąco dzisiaj, a jeszcze nie ma 10:00...

Pawełek 20.03.2015
Stary 2013-07-18, 08:53   #1385
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Strach pomyśleć Skoro biegunka mi przynosi takie bóle to co dopiero poród
U mnie zostało 64 dni, nie sadzę, że tyle wytrzymam.
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:53   #1386
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:

Któraś wczoraj pytała, co u fryzjera robiłam. Ale nie pamiętam, kto i co, bo na telefonie podczytywałam usypiając młodego, a goście pizzę robili No więc nic wielkiego, z 5 cm zniszczonych końcówek poleciało... A zapuszczam. Ogólnie to płaczę nad długością, ale lepsze krótsze, a zdrowe, niż dłuższe i zniszczone... Macie foto, różnica niewielka
Najpierw otworzyłam zdjęcie i patrzę 1, 2, 3, 4, wielkiej różnicy nie widzę poza tym, że z przodu, z tyłu, a potem wpadłam na pomysł, że może o światło chodzi i, że w samym staniku a następne w podkoszulku dopiero później doczytałam, że podcięłaś nie martw się nie ma wielkiej różnicy
Stary 2013-07-18, 08:54   #1387
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia ale wydaje mi się, że trzebaby jeść codzienie bardzo dużo owoców, żeby wartość witamin naturalnych pokrywała się z tymi z suplementów. W pigułce masz niemal wszystkie witaminy a w owocach tylko niektóre. Tak mi się wydaje.

Jakby jadła bułki i banany (pewnie wtedy nie było dostępu do bananów) to brat wyrósłby na pierwszego Małysza Tekst lekarza mnie rozwalił
Brat TŻ skończył w tym roku 40 lat Haha ale jest najchudszy i najdłuższy z wszystkich

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość

Ale gorąco dzisiaj, a jeszcze nie ma 10:00...
No Dobrze, że ja pracuję w starej kamienicy, gdzie cały czas mam chłodno

Mama foka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 08:55   #1388
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Susanna słyszałam dokładnie to samo odnośnie przyczyny wagi maluchów. Tylko ciekawe, czy w takim razie z owocami też nie można przesadzać.
Tez tak na SR slyszalam. Przedewszystkim cukier, pozniej fruktoza z owocow, pozniej przegiecie z witaminami. Ale zauazcie ze sugeruje Gin witaminy zeby brac ale czy bada ich poziom ? - nie, a mozna z krwi szybko sprawdzic.. ja biore bo mi sprawdzili D3 i mam hipowitaminoze czyli duzo za malo...

Ale tak patrze na lipcowo sierpniowe czy wczesniejsze watki to tam raczrj maluszki sie rodza wiec sama niewiem ocb..

Ta polozna z SR mowila ze jedno jablko dziennie albo gabarytowy odpowiednik do 18. I 5 razy tyle warzyw

Edytowane przez karolson
Czas edycji: 2013-07-18 o 09:00
karolson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:55   #1389
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja Wam mówię, że urodzę prze TP, ale może i dobrze, chciałabym dłużej pobyć z Mają, skoro od 1 października zaczyna się rok akademicki...

Mama foka
Stary 2013-07-18, 08:56   #1390
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie 68... Leci ten czas

Pawełek 20.03.2015
Stary 2013-07-18, 08:56   #1391
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki dziewczyny za komplementy włosowe
Ja zawsze miałam ich dużo, kiedyś do pasa, ale zniszczyłam je farbowaniem i teraz próbuję wrócić do naturalnych i długich, ale stanowczo bardziej o nie dbam
Śliczne te twoje włosy. Zazdroszczecierpliwości do zapuszczania. Ja zawsze po jakimś czasie niestety odpuszczam.
A co do pseudo przyjaciela. Nie jest to fajna sytuacja,ale cóż zawsze się ktoś taki znajdzie. Najlepiej omijać takich ludzi.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 08:57   #1392
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Tez tak na SR slyszalam. Przedewszystkim cukier, pozniej fruktoza z owocow, pozniej przegiecie z witaminami. Ale zauazcie ze sugeruje Gin witaminy zeby brac ale czy bada ich poziom ? - nie, a mozna z krwi szybko sprawdzic.. ja biore bo mi sprawdzili D3 i mam hipowitaminoze czyli duzo za malo...

Ale tak patrze na lipcowo sierpniowe czy wczesniejsze watki to tam raczrj maluszki sie rodza wiec sama niewiem ocb..
Ja tam nie wierzę w tą teorię, bo łykałam witaminy całą ciążę z Edim, jadłam codziennie slodycze, a on miał 3470 g

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 08:58   #1393
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Wam mówię, że urodzę prze TP, ale może i dobrze, chciałabym dłużej pobyć z Mają, skoro od 1 października zaczyna się rok akademicki...
oby nie za szybko
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:00   #1394
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Mi przy tp na 16.05 lekarz wyznaczył wizytę na 6.05 i miałam silne przeczucie, że już się na niej nie pojawię
No i się nie pojawiłam i dzwonili do mnie, czemu nie przyszłam

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-18, 09:01   #1395
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
A u mnie 68... Leci ten czas
U mnie 40 wg ostatnich ustalen, 50 wg wczesniejszych. A mały pewnie i tak zrobi, co bedzie chcial. Dopoki biore fenka, to raczej bedzie siedzial w brzuchu. A bede brala na pewno do nastepnej wizyty, czyli 08.08.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 09:04   #1396
jo_asiek
Zadomowienie

Odp: Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Ja jestem beztalenciem do takich rzeczy Za to moja mama Powodzenia! I czekamy na efekty
Ze mnie tez typowy antytalent w takich sprawach:p

Zawsze jak do szkoły trzeba było coś na technikę zrobić to mama mi pomagała, bo inaczej słabo by było

Podobnie z plastyka było

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Dzisiaj o 14.00 mam wizytę także proszę o kciuki. Tym bardziej, że dołączam do dziewczyn z problemami jelitowymi... Od 4 dni męczą mnie biegunki. Brzuch nie boli, czuję się dobrze, ale co chwilę przelewa się w jelitach i ok. 3 razy dziennie się załatwiam (sama woda ). Chyba będę musiała o tym wspomnieć lekarzowi... Mam nadzieję, że to tylko przejściowe. Czytałam że zdarzają się takie sytuacje w III trymestrze, ale bliżej TP, bo organizm się oczyszcza, a mój synuś musi jeszcze poczekać 2 miesiące, albo przynajmniej 1,5....
Kurcze, coraz więcej Was z tymi biegunkami... Co się dzieje?!?! Chyba trochę za wcześnie na oczyszczanie organizmu przed porodem... Koniecznie powiedzcie o tym swoim gin. Oby szybko przeszło i już Was nie meczylo!3mam kciuki za wizytę!
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:04   #1397
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2

Ale mnie dziś zatoki bolą

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-07-18, 09:07   #1398
logoasia
Zakorzenienie

dziewczyny biorące fenka... powiedzcie, z jakich powodów lekarze wam wypisali ten lek? ja narazie jestem na max dawce nospy forte, już mam styrany żołądek, a nie wiem czy to wystarczy przy skracającej się szyjce i skurczach. doradźcie, moze dziś wbiję się w kolejkę do gin
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:11   #1399
Figulina987
Zadomowienie

Dot.: Odp: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2013, c

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
się podjadło

Snow, w końcu ważysz jak kobieta w ciąży

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Typuję dziecko ale co ja tam wiem
na to się zapowiada, ale na 100% to p porodzie

Odnośnie biegunek, to mi zawsze lekarze doradzali ryż i odradzali wszelkie owoce typu jabłka, śliwki.

W aptekach są takie środki n odwodnienie dla dzieci, nie wiem, czy można je stosować w ciąży, ale może warto kogoś zapytać?

A na zgagę kiedyś słyszałam, że pomaga ciepłe mleko. Ostatnio wypiłam na no i faktycznie podziałało. Tylko nie przepadam a tym...
Figulina987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:11   #1400
jo_asiek
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy I

Cytat:
Ale mnie dziś zatoki bolą
Ojjj...współczuję. Znam ten ból, kilka razy w roku mam zapalenie zatok:banghead:

Ehhh.. Co chwilę coś niefajnego sie tu u nas dzieje kiedy w końcu jakieś dobre info się pojawią!?

A dziś ja u fryzjera siedzę w końcu moje odrosty znikną
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:11   #1401
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
Bajka stooooo laaaaaaaaaaaat, spełnienia marzeń
I ja się przyłączam do życzeń. Sto lat Bajeczko !!!

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:12   #1402
marysia_258
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Ja też mam jutro wizyte Na USG nie mam co liczyć, ale przynajmniej serduszka posłucham no i wreszcie jakieś szczegóły o porodzie, krwi pępowinowej, jak co załatwić ze szpitalem itd.
Powodzenia w takim razie dla Ciebie i dla mnie też
Dziękuję, i tobie też życzę powodzenia
Ja USG mam robione co wizytę. Baaaaaardzo skrócona wersję ale mam.

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Dzisiaj o 14.00 mam wizytę także proszę o kciuki. Tym bardziej, że dołączam do dziewczyn z problemami jelitowymi... Od 4 dni męczą mnie biegunki. Brzuch nie boli, czuję się dobrze, ale co chwilę przelewa się w jelitach i ok. 3 razy dziennie się załatwiam (sama woda ). Chyba będę musiała o tym wspomnieć lekarzowi... Mam nadzieję, że to tylko przejściowe. Czytałam że zdarzają się takie sytuacje w III trymestrze, ale bliżej TP, bo organizm się oczyszcza, a mój synuś musi jeszcze poczekać 2 miesiące, albo przynajmniej 1,5....
Kciuki zaciśnięte Będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
Agusia popijaj paluszki slone wodą,nawodnisz trochę organizm
u mnie trochę lepiej,ale nie moge sie podnosic bo zaraz boleh my biedne
leż i odpoczywaj

Matal ile ty masz włosów Zazdroszczę
Ja staram się teraz zapuścić, ale nie dość żę w ciąży wypadają mi garściami to jeszcze w wieku 30 lat mam 50% siwych

BAJKA WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE, SPEŁNIENIA MARZEN, SZYBKIEGO BEZPROBLEMOWEGO ROZWIĄZANIA

Dopiero się obudziłam Pospałam jak nie wiem co.
Idę na śniadanko, nałożyć farbę na łepek bo już patrzeć na sienie nie mogę Szybki obiadek i wizyta u ginka
Mam nadzieję że u mnie nic się nie pogorszyło Nie powiem stresa mam i to nie małego...

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:14   #1403
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Piękne piersi, krągłe brzuchy- tak się czeka na maluchy! Mamy IX-X 2

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Ze mnie tez typowy antytalent w takich sprawach:p

Zawsze jak do szkoły trzeba było coś na technikę zrobić to mama mi pomagała, bo inaczej słabo by było

Podobnie z plastyka było

Kurcze, coraz więcej Was z tymi biegunkami... Co się dzieje?!?! Chyba trochę za wcześnie na oczyszczanie organizmu przed porodem... Koniecznie powiedzcie o tym swoim gin. Oby szybko przeszło i już Was nie meczylo!3mam kciuki za wizytę!
Wydaje mi się, że te problemy biorą się teraz z powodu dużej ilości jedzonych warzyw i owoców sezonowych. Zdarza się nie umyć, zjeść z drzewa. I można nabawić sie jakiejś bakterii.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:14   #1404
Figulina987
Zadomowienie

Qrcze przepraszam za byki ale klawiaturę w lapku ma skopaną i niektóre literki mi się zacinają
Figulina987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:17   #1405
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Mi przy tp na 16.05 lekarz wyznaczył wizytę na 6.05 i miałam silne przeczucie, że już się na niej nie pojawię
No i się nie pojawiłam i dzwonili do mnie, czemu nie przyszłam
No ja mam przeczucie, że do urodzin męża (13.09) nie dociągnę.Obstawiam się na początek września

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Zjadłam kaszkę, po której mały zawsze szalał, ale teraz nic go nie ruszyło...
Stary 2013-07-18, 09:18   #1406
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Marysiu trzymam kciuki za wizytę. Na pewno wszystko jest ok.

Matall a byłaś u lekarza? Bo o ile mnie pamięć nie myli to w weekend twoje zatoki i alergia ostro dawały ci w kość.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2013-07-18, 09:22   #1407
marysia_258
Zadomowienie

Ciekawe co tam u naszych dziewczyn???? Tak się o nie martwię...

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:22   #1408
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja mam przeczucie, że do urodzin męża (13.09) nie dociągnę.Obstawiam się na początek września

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Zjadłam kaszkę, po której mały zawsze szalał, ale teraz nic go nie ruszyło...
Wiesz co na pewno wszystko jest ok ale skoro tak cię to niepokoi to jeżeli masz możliwość to może warto sprawdzić? Choćby dla własnego spokoju.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
Stary 2013-07-18, 09:26   #1409
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

No mąż miał zadzwonić do lekarza, zobaczymy co powie.
Stary 2013-07-18, 09:27   #1410
katee86
Raczkowanie

Kochane, witam Was w nowym wątku, który nadrabiam juz 2 dni.

Bajka wszystkiego naj w tym pięknym i słonecznym dniu.

Szkoda, że tyle problemów spotyka ciężarne, aż przykro to czytać i mnie coś kuje w piczce.

Samba -czuję, że będzie ok i mały posiedzi jeszcze w brzuchu

dirty
wielkie kciuki (ale jak się dirty nie odzywa to chyba dobrze co?)
Ladan odezwij się w końcu, bo sie martwimy co u Ciebie i Julii.

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Problematyczne ciąże to chyba ogolnie znak naszych czasów wszystko za szybko, za duzo stresu...jak uslysze jeszcze kiedys, ze ciaza to nie choroba, to ta osoba dostanie z liscia...nie pamietam, kiedy bralam tyle lekow, co teraz :screwy:

Co racja, to racja.

Cytat:

logoasiajak się czujesz? Nie zazdroszczę nocy, moja nie lepsza... Myślałam, że rodzę na kibelku Musiałam mamę budzić, miałam skurcze i biegunkę od 24:40-4:20 rano Cały czas ze mnie leciało, a ja się zwijałam z bólu
Podziwiam Cię, że w tej robocie wytrzymujesz.

Motyl, dzięki że mnie rozbawiłaś tym ciastem

Ja muszę kompletować wyprawkę, ale ciągle myślę że jest na to czas, tak jakbym wbijała sobie do dyńki zabobony, że nie ma co za wcześnie (a na wózek mogę czekać nawet 6 tyg). Gupek ze mnie do potęgi, wiem . No bo kto potem za mnie to zrobi. Poproszę kopa na rozpęd.

Mam nadzieję, że dziś będzie dla odmiany dzień pozytywnych info.
katee86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości