Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v 2 3,57%
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V 3 5,36%
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V 24 42,86%
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 22 39,29%
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 5 8,93%
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V 0 0%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-18, 09:02   #3541
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez NEWTREND Pokaż wiadomość
Ja przy pierwszym synusiu mimo ze chodziłam na szkołę rodzenia i wszystko w teorii wiedziałam, miałam strasznie pogryzione sutki bo nie umiałam przystawić dobrze małego a przez pierwsze 2 dni w szpitalu miałam beznadziejne położne które nic mnie nie nauczyły dopiero 3 dnia przyszła fajna babka i jak mi już krew leciała to zaproponowała żeby kupić kapturek i to był strzał w 10. Przestało boleć i powoli się goiło a mały się w końcu najadł.
Za drugim razem też się bałam że będzie to samo a mały nr2 mnie zaskoczył jak chapnął cyca zaraz po porodzie to od razu umiał ssać i nie było najmniejszych problemów z karmieniem.
Mam taką cichutką nadzieję że jakoś dam radę, że ktoś mnie nauczy albo moje dziecko będzie tak wspaniałym dzieckiem od początku że nie sprawi mi bólu przy karmieniu
Pamiętam jak moja ciotka urodziła kuzynkę i UWAGA UWAGA kuzynka urodziła się z zębem i ciotka jak ją karmiła to płakała bo ją mała raniła
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:05   #3542
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Mam taką cichutką nadzieję że jakoś dam radę, że ktoś mnie nauczy albo moje dziecko będzie tak wspaniałym dzieckiem od początku że nie sprawi mi bólu przy karmieniu
Pamiętam jak moja ciotka urodziła kuzynkę i UWAGA UWAGA kuzynka urodziła się z zębem i ciotka jak ją karmiła to płakała bo ją mała raniła
z zębem?! o matuchno kochana

ja na liście swojej mam już zapisane kapturki na cycochy tak na wszelki wypadek kupię od razu
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:05   #3543
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
No to ja sobie nie pokarmię
Pokarmisz, co by nie
Myślę że to nie od tego zależy, każda kobieta jest inna i ciężko stwierdzić która poradzi sobie z karmieniem a która nie
A tak apropo zazdroszczę niewrażliwych piersi, jak mój TŻ zbliża się do mnie z łapskami to pierwsze co robię zasłaniam piersi albo niesamowicie krzyczę żeby go odstraszyć bo dotyka delikatnie a mnie niesamowicie boli
Stary 2013-07-18, 09:07   #3544
NEWTREND
Rozeznanie

Cytat:
O matko masakra od razu z zębem. A mój pierwszy miał pierwszego ząbka jak miał 6 mieś i raz przypadkowo mnie przygryzł więc ja krzyknęłam auuuuuu a on się zaczął śmiać z tego. Się mu spodobało. Ale później już nigdy tego nie zrobił mimo że karmiłam go do 1.5 roku i miał już dużo ząbków był delikatny.
NEWTREND jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:07   #3545
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość

ja na liście swojej mam już zapisane kapturki na cycochy tak na wszelki wypadek kupię od razu
Tak z zębem, wyobrażam sobie jaki to musiał być ból kiedy przystawiała małą do piersi a ta jej zęba w sutka wbijała na samą myśl mi słabo

Też sobie chyba te kapturki zakupie, tak w razie czego
Stary 2013-07-18, 09:08   #3546
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
A tak apropo zazdroszczę niewrażliwych piersi, jak mój TŻ zbliża się do mnie z łapskami to pierwsze co robię zasłaniam piersi albo niesamowicie krzyczę żeby go odstraszyć bo dotyka delikatnie a mnie niesamowicie boli
oo jak dobrze że tak nie mam mnie to może smyrać ile wlezie a mi się to jeszcze podoba
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-18, 09:09   #3547
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Tak z zębem, wyobrażam sobie jaki to musiał być ból kiedy przystawiała małą do piersi a ta jej zęba w sutka wbijała na samą myśl mi słabo

Też sobie chyba te kapturki zakupie, tak w razie czego
oj boli....
samo zaciśnięcie sutka dziąsłami boli... potem jak już są ząbki... ał..

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 09:09   #3548
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
O matko masakra od razu z zębem. A mój pierwszy miał pierwszego ząbka jak miał 6 mieś i raz przypadkowo mnie przygryzł więc ja krzyknęłam auuuuuu a on się zaczął śmiać z tego. Się mu spodobało. Ale później już nigdy tego nie zrobił mimo że karmiłam go do 1.5 roku i miał już dużo ząbków był delikatny.
No i takie podejście dziecka mi się podoba, inne dzieci jak się im coś podoba to później to robią bez przerwy chociaż się im powtarza że tak nie można, a tu proszę jakie miłe zaskoczenie Przygryzł, spodobało się mu ale nigdy więcej tak nie zrobił
Stary 2013-07-18, 09:11   #3549
NEWTREND
Rozeznanie

Cytat:

polecam super sprawa przy podrażnieniu, moja szwagierka też sobie chwaliła na początku. Ja za drugim razem też miałam w szpitalu ze sobą ale nie były potrzebne i rozdałam dziewczynom które potrzebowały.
Stary 2013-07-18, 09:12   #3550
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
oo jak dobrze że tak nie mam mnie to może smyrać ile wlezie a mi się to jeszcze podoba
No i gdzie tu sprawiedliwość ja się pytam

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
oj boli....
samo zaciśnięcie sutka dziąsłami boli... potem jak już są ząbki... ał..
Z moimi mega wrażliwymi cycuchami jakoś nie widzę tego mojego karmienia piersią
Czytałam gdzieś w gazecie że żeby przygotować piersi do karmienia trzeba je masować i przyzwyczajać... ja się nawet dotknąć nie mogę .
Problem polega na tym że mój TŻ też to wyczytał i teraz mi mówi że muszę się przełamać i on mi chętnie wymasuje i piersi przyzwyczai
Stary 2013-07-18, 09:13   #3551
nasturcja7667
Zadomowienie

Do dziewczyn z Krakowa i okolic!
Ponawiam zadane już kiedyś pytanie

Wybieracie się do jakiejś szkoły rodzenia? Ja rozważam tę, co działa przy CM UJ http://www.matkadziecko.pl/Program.html jakoś tak, kadra mnie przekonuje.
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:13   #3552
NEWTREND
Rozeznanie

Cytat:
No i takie podejście dziecka mi się podoba, inne dzieci jak się im coś podoba to później to robią bez przerwy chociaż się im powtarza że tak nie można, a tu proszę jakie miłe zaskoczenie Przygryzł, spodobało się mu ale nigdy więcej tak nie zrobił
on to musiał dosadnie zrozumieć bo ja na prawdę bardzo głośno krzyknęłam bo mnie też zaskoczył. Aż dziw że się nie rozpłakał tylko mnie po prostu wyśmiał.
Stary 2013-07-18, 09:14   #3553
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja też, tak na wszelki wypadek
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:16   #3554
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
ich jest decydowanie za dużo

mam chęć coś kupić, ale niestety muszę poczekać na Matki Boskiej Pieniężnej
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:17   #3555
NEWTREND
Rozeznanie

Cytat:
No i gdzie tu sprawiedliwość ja się pytam

Z moimi mega wrażliwymi cycuchami jakoś nie widzę tego mojego karmienia piersią
Czytałam gdzieś w gazecie że żeby przygotować piersi do karmienia trzeba je masować i przyzwyczajać... ja się nawet dotknąć nie mogę .
Problem polega na tym że mój TŻ też to wyczytał i teraz mi mówi że muszę się przełamać i on mi chętnie wymasuje i piersi przyzwyczai
podobno też prysznic z chłodniejszej wody hartuje, ja mam już nadzieję że tym razem też nie będzie u mnie problemów bo ja już mam porządnie "wyzute". Ale mam nadal mocno wrażliwe i TŻ nie jest dopuszczany.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 09:18   #3556
lineczka1989
Zakorzenienie

ostatnio jak z położną miałam pogadankę to mi mówiła że od 32 tygodnia można sobie robić masaż brodawek właśnie na przygotowanie do karmienia

1 łyżka oliwy z oliwek+ 10 kropli witaminy E i masaż robimy przez 5- 10 min od 3 do 5 razy w tygodniu i tak samo masaż krocza

i tak jak NEWTREND wspomina od 20 tygodnia polewanie piersi na przemian ciepłą i zimną wodą

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-07-18 o 09:19
Stary 2013-07-18, 09:19   #3557
NEWTREND
Rozeznanie

Idę się zbierać bo zabieram dziś chłopców do teściowej bo ładna pogoda może się na obiad załapiemy, pojemy agrestu porzeczek i malin prosto z krzaczka .
Stary 2013-07-18, 09:20   #3558
Olenka_24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość

Czy tylko ja nie płaczę?Raz może dwa mi się zdarzyło (raz na bardzo głupiej reklamie hospicjum pokazane jak dziecko umiera!)
Wiesz co Kyte ja do dziś też wogóle nie płakałam. Miałam jakąś cieżką noc , jestem teraz strasznie zmęczona i rozbita i już mi się 2 razy popłakało dziś. Nie lubię tego stanu
Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:25   #3559
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
podobno też prysznic z chłodniejszej wody hartuje, ja mam już nadzieję że tym razem też nie będzie u mnie problemów bo ja już mam porządnie "wyzute". Ale mam nadal mocno wrażliwe i TŻ nie jest dopuszczany.

Cytat:
ostatnio jak z położną miałam pogadankę to mi mówiła że od 32 tygodnia można sobie robić masaż brodawek właśnie na przygotowanie do karmienia

1 łyżka oliwy z oliwek+ 10 kropli witaminy E i masaż robimy przez 5- 10 min od 3 do 5 razy w tygodniu i tak samo masaż krocza

i tak jak NEWTREND wspomina od 20 tygodnia polewanie piersi na przemian ciepłą i zimną wodą
A może te wrażliwe piersi z czasem staną się normalne... i obejdzie się bez masażu itd nienawidzę kiedy moje piersi są "ruszane" (nooo chyba że czasami TŻ jakoś tak miło mnie zaskoczy to wtedy niech sobie je rusza ile wlezie ) więc jakoś mnie przerażają te masaże itd
Stary 2013-07-18, 09:27   #3560
lineczka1989
Zakorzenienie

RYBKO, doisz do listy polecani sprzedawcy:
strefa_smyka
babymarket_eu
MEA_JA
wasal83
robertfrankowski
e-fifiannapl

zaczerpnięte z wątku wrześniowo- październikowego
dziękuję

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
A może te wrażliwe piersi z czasem staną się normalne... i obejdzie się bez masażu itd nienawidzę kiedy moje piersi są "ruszane" (nooo chyba że czasami TŻ jakoś tak miło mnie zaskoczy to wtedy niech sobie je rusza ile wlezie ) więc jakoś mnie przerażają te masaże itd
mnie nie przeraża masaż piersi/ brodawek, ale masaż krocza

Nela 5/11/13

Czas edycji: 2013-07-18 o 09:28
Stary 2013-07-18, 09:30   #3561
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
RYBKO, doisz do listy polecani sprzedawcy:
strefa_smyka
babymarket_eu
MEA_JA
wasal83
robertfrankowski
e-fifiannapl

zaczerpnięte z wątku wrześniowo- październikowego
dziękuję

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

mnie nie przeraża masaż piersi/ brodawek, ale masaż krocza
O tym nawet nie chce myśleć

Zamiast wziąć się za coś w domu to czytam że we wrześniowych odcinkach m jak miłość okaże się że Mirka jest w ciąży z Irkiem, a Anna z Markiem ... Źle ze mną ..
Stary 2013-07-18, 09:30   #3562
Espere
Raczkowanie

Witajcie
Właśnie zjadłam drugie śniadanko i teraz przede mną loooodyyyy
Młody w Klubie Malucha. Dzisiaj jechał rowerkiem więc mam jogging za sobą i wpadłam do Klubu z zadyszką Dba o kondycję mamy.

Wczoraj próbowałam nadrobić zaległości ale nie udało się wszystkiego przeczytać
Z tego co zauważyłam to pojawiło się wiele nowych mam -witam więc wszystkie nowe mamusie
Sylwiaaa88 według ostatniego usg wyszedł mi termin też na 19 grudnia

Doczytałam też o Niuni_20 Trzymaj się, Kochana. Tak mi przykro z tego powodu, że aż nie wiem co napisać. Dlaczego takie rzeczy się dzieją?

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
U nas tez z chrzestnymi problem i to spory, kandydatów płci obojga póki co brak
My mamy taki sam problem. Póki co, Młody, choć w październiku skończy 3 lata, nie jest jeszcze ochrzczony Jak urodzi się drugie, to chyba jakąś łapankę przed kościołem zorganizujemy

Edytowane przez Espere
Czas edycji: 2013-07-18 o 09:40
Espere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:31   #3563
issia88
Zakorzenienie

Dzień Doberek

Odwiozłam męża na lotnisko, wróciłam z badań, po drodze zaopatrzyłam się w 10 babeczek kokosowych i 1 pączka i teraz pałaszuje to z kawką
O wiele lepiej się czuje jak wstaje o 7 rano i o 9 jestem umalowana, ubrana i gotowa do życia Bo tak to szłam się kąpać itd. o 12, 13 godz i jakoś tak dziwnie, bo mi mało dnia zostawało Zaraz zabieram się za sprzątanie
Byłam w Biedrze i widziałam proszek Loveli i płyn na promo, ale nie pamiętam za ile

Cytat:
Napisane przez 24Kasiula24 Pokaż wiadomość
No to pokazuje Wam łoże mojego księcia
Śliczne Też się nad tym zastanawiałam, ale chyba bardziej nad tą serią z Misiem

Cytat:
Zaraz będę Was nadrabiać, przyszłam się pożalić
Przyjechałam do domu i wyje jak nienormalna - ale wiem że to przez hormony.
Pojechałam z moim bratem, przyszłą bratową i moim TŻtem na kolacje i jak wracaliśmy to był ustawiony fotoradar taki przenośny przy drodze i było ciemno więc go nie widziałam, jechałam 60km/h w terenie zabudowanym ale wiem że te 10 więcej można, w każdym bądź razie nie miałam zapiętych pasów bo w pasach mi niewygodnie a o to już mogą się przyczepić... krew mnie zalała bo nie dość że jeżdżę rzadko, to jeszcze nie mam kasy a tu mi radar po oczach błysnął więc napewno mandat przyjdzie... Jestem załamana
Ojj, ale tak jak mamuśki piszą możesz się odwołać, a dowód na ciążę to weź ze sobą kartę ciąży jakby się czepiali, że bez pasów jechałaś
Będzie dobrze Ja nigdy mandatu nie płaciłam w terminie Ostatnio dostałam list, że mam do zapłacenia 100zł za mandat ze stycznia!!

Cytat:
Napisane przez 24Kasiula24 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/posciel-3el-ochran...391158167.html i zastanawiam się nad tą poscielą, idealnie pasuje, tylko bez tych falbanek oczywiscie :P Co myślicie?
A mnie się falbanki podobają i pościel śliczna

Cytat:
A teraz obiecany kombinezon
Miałam zdjęcie dodać od TŻta ale odłączyliśmy internet bo dzieci sióstr TŻta przyjechały na wczasy do babci ale każde z nich ma swój komputer i całymi dniami nic innego nie robią tylko grają więc się wkurzyliśmy i neta odpięliśmy, niech się zajmą czymś pożytecznym

kombinezon + gratis o którym marzyłam i miałam zamawiać na allegro
Super zakupy

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Ostatkiem sił, ale nadrobiłam
Widzę, ze w sprawie wyprawek jestem jakoś tak po środku, bo niektóre z was mają już prawie wszystko, a niektóre nic Myślałam, że dopiszę dziś kolejną rzecz na moją listę, ale niestety łóżeczko, które licytowałam już nieaktualne. Dziewczyna zakończyła aukcje, bo stwierdziła, że zostało uszkodzone. Yhym nie podobał jej się przebieg licytacji, to ją zakończyła. Szkoda, bo napaliłam się na nie i jeszcze cena zapowiadała się super. Nie lubię kiedy ktoś jak widzi, że aukcja nie idzie po jego myśli, to ją kończy z jakiegoś dziwnego powodu.

Tak po za tym to byłam dzisiaj na wizycie. Wszystko w porządku, hemoglobinka piękna, waga rośnie książkowo. Ogólnie pan doktor po raz kolejny pochwalił mnie za dobre prowadzenie się w ciąży
No właśnie, tym bardziej, ze aukcje może wystawić na licytacje od kwoty która by ją satysfakcjonowała. A nie kończyła licytacje bo ludzie mało dają :/
za udaną wizytę

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziewczyny pora abym się pochwaliła Agatką, raczej Jej apartamentem...hihihi...
więc uwaga jestem w 26 tygodniu ciąży a brzuszek mam taki jaki mam...ech....
Super apartment

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
ooo była mowa o wrzucaniu zakupów...
Załącznik 5330402

byliśmy ostatnio w ciucholandzie i kupiłam 3 rzeczy...
pajac za 2 zł, body na wagę, półśpiochy miały być za 3 zł, ale babka nie widziała cenówki i zważyła... 3 zł w sumie zapłaciłam za te 3 rzeczy
do tego mam jeszcze 3 pak bodziaków (które pokazywałam)
no i rzeczy po córce...

jak zaczniemy i skończymy remont, to poprzynoszę z piwnicy, do prania i segregacji...
do tego czasu płeć powinnam poznać :P

takie zdjęcie wczoraj wysłałam mężowi
Załącznik 5330403
Za 3zł ???? Super I super fotka Małż coś odpisał ???
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:35   #3564
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
O tym nawet nie chce myśleć

Zamiast wziąć się za coś w domu to czytam że we wrześniowych odcinkach m jak miłość okaże się że Mirka jest w ciąży z Irkiem, a Anna z Markiem ... Źle ze mną ..
a jeszcze jak mi na porodówce będą robić na skurczu to już w ogóle

też kiedyś oglądałam M jak Miłość, ale później TŻ mi nie dał

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
Ja nigdy mandatu nie płaciłam w terminie Ostatnio dostałam list, że mam do zapłacenia 100zł za mandat ze stycznia!!
mój TŻ dostał 500 zł mandatu w październiku będzie 3 lata i do tej pory ie zapłacił zabierają mu z podatku co rok

wcinam właśnie mrożone wiśnie

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-18, 09:37   #3565
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień Doberek

Odwiozłam męża na lotnisko, wróciłam z badań, po drodze zaopatrzyłam się w 10 babeczek kokosowych i 1 pączka i teraz pałaszuje to z kawką
O wiele lepiej się czuje jak wstaje o 7 rano i o 9 jestem umalowana, ubrana i gotowa do życia Bo tak to szłam się kąpać itd. o 12, 13 godz i jakoś tak dziwnie, bo mi mało dnia zostawało Zaraz zabieram się za sprzątanie
Byłam w Biedrze i widziałam proszek Loveli i płyn na promo, ale nie pamiętam za ile

Śliczne Też się nad tym zastanawiałam, ale chyba bardziej nad tą serią z Misiem

Ojj, ale tak jak mamuśki piszą możesz się odwołać, a dowód na ciążę to weź ze sobą kartę ciąży jakby się czepiali, że bez pasów jechałaś
Będzie dobrze Ja nigdy mandatu nie płaciłam w terminie Ostatnio dostałam list, że mam do zapłacenia 100zł za mandat ze stycznia!!

A mnie się falbanki podobają i pościel śliczna

Super zakupy

No właśnie, tym bardziej, ze aukcje może wystawić na licytacje od kwoty która by ją satysfakcjonowała. A nie kończyła licytacje bo ludzie mało dają :/
za udaną wizytę

Super apartment

Pączek !! ale bym zjadła takiego z nadzieniem budyniowym, u nas w jednej cukierni takie pyszne były Na samą myśl mam ślinę do kolan
Ty już ogarnięta a ja pewnie ogarnę się koło 12-13 właśnie ale to przez to że i tak siedzę w domu i nigdzie nie wychodzę, dopiero po 17 TŻ po mnie przyjedzie .

Ja tego mandatu pewnie i tak bym nie zapłaciła bo wiem że ludzie olewają takie sprawy ale z fotoradaru jak coś przyjdzie mandat na mojego tatuśka bo to jego samochodem jechałam i musiałby kombinować zgłaszać że on nie prowadził samochodu w tym czasie... zagmatwane to wszystko
Stary 2013-07-18, 09:38   #3566
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:

no... za 3 zł
mąż odpisał: hehe słodko

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:40   #3567
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
a jeszcze jak mi na porodówce będą robić na skurczu to już w ogóle

też kiedyś oglądałam M jak Miłość, ale później TŻ mi nie dał

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

mój TŻ dostał 500 zł mandatu w październiku będzie 3 lata i do tej pory ie zapłacił zabierają mu z podatku co rok

wcinam właśnie mrożone wiśnie
Pamiętam jak mi koleżanka o tym masażu na porodówce opowiadała, mówiła że miała ochotę przywalić temu komuś kto się tym zajmował, a później przyszedł lekarz nacisnął jej na brzuch i wycisnął dziecko

Ja M jak miłość systematycznie nie oglądałam to fakt, ale zawsze to jakaś rozrywka była jak już nie było co oglądać. Zazwyczaj to teściowa o 20 krzyku narobiła bo Barwy szczęścia zaraz będą i zawsze mnie wołała do siebie do pokoju żebyśmy posiedziały i razem oglądnęły i przy okazji mi mówiła którego aktora lubi a którego nie
Stary 2013-07-18, 09:43   #3568
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętam jak mi koleżanka o tym masażu na porodówce opowiadała, mówiła że miała ochotę przywalić temu komuś kto się tym zajmował, a później przyszedł lekarz nacisnął jej na brzuch i wycisnął dziecko

Ja M jak miłość systematycznie nie oglądałam to fakt, ale zawsze to jakaś rozrywka była jak już nie było co oglądać. Zazwyczaj to teściowa o 20 krzyku narobiła bo Barwy szczęścia zaraz będą i zawsze mnie wołała do siebie do pokoju żebyśmy posiedziały i razem oglądnęły i przy okazji mi mówiła którego aktora lubi a którego nie
no włąśnie ja się boję że to będzie bolało strasznie, gdzies czytałam że dziewczynie przy tym masażu aż krew chlupnęła

moja rozrywka telewizyjna to teraz: dlaczego ja, trudne sprawy, rozmowy w toku, szpital, anna maria wesołowska, sąd rodzinny, malanowski i partnerzy oooo i jeszcze o ukrytej prawdzie zapomniałam

Nela 5/11/13

Czas edycji: 2013-07-18 o 09:46
Stary 2013-07-18, 09:45   #3569
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. c

Cześć Mamuśki.
Nie bijcie. Jestem mocno w plecy.
Taki się zrobił dziwny czas, że nie
ogarniam czubka własnego nosa.

U nas nic nowego. Poza ogromnym brzuchem. I chyba w końcu co nieco przytyłam.

Buziaki dla Was.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 09:48   #3570
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
no włąśnie ja się boję że to będzie bolało strasznie, gdzies czytałam że dziewczynie przy tym masażu aż krew chlupnęła

moja rozrywka telewizyjna to teraz: dlaczego ja, trudne sprawy, rozmowy w toku, szpital, anna maria wesołowska, sąd rodzinny, malanowski i partnerzy
A pamiętników z wakacji nie oglądasz ?

Dziewczyny w ogóle wczoraj w szkole rodzenia położna opowiadała o robieniu lewatywy przed porodem, mówiła że np lewatywe robią jak pacjentka zgłasza się do szpitala a rodzi dopiero za 12 godzin więc w tym czasie jakieś jedzenie jeszcze może się przetrawić i że dużo dziewczyn na porodówce czuje się skrępowane i nie mogą skupić się na porodzie bo czują że wychodzi nie stąd co powinno Powiem Wam że mnie to aż zmroziło, myślałam że to jakieś takie pojedyncze przypadki się zdarzają
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości