|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
Kala, nie przesadzaj, może jak będę miała nastrój to się sfotografuję w kostiumie, ale brzuszek kiepsko wygląda, i ten cellulit, ble. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak sobie dzisiaj pomyślałam, że skoro ta masa jest taka mega płynna, to może naleśnik by z niej wyszedł ![]() Śniło mi się dzisiaj, że poszłam do dietetyczki i weszłam u niej na wagę i okazało się, że przytyłam ![]() ![]() w ogóle zauważyłam, że im jest cieplej, tym bardziej mi żal owoców, których nie mogę jeszcze jeść ![]() I powinnam się cieszyć, a mi źle... bo dostałam zaproszenie na warsztaty kulinarne od Pudliszki i zamierzam na nie iść. Będę grzeszyć niestety, bo mamy robić żeberka, makaron z sosem i jakiś deser chyba. Ale szkoda mi odpuścić sobie, bo zawsze się czegoś fajnego na takich warsztatach uczę. Na szczęście TŻ idzie ze mną, to dostanie większe porcje, ja tylko trochę spróbuję, a w domu nadrobię warzywkami, o. Do tego dostałam propozycję współpracy z firmą winiarską. Chcą propagować odpowiednie dobieranie win do dań i chcą mi dać skrzynkę różnych win ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Wtajemniczenie
|
Neyra, zaraz dostaniesz bana od nas za takie obrazki. A z drugiej strony, to te batony są przesłodzone, obklejają zeby i mndło i niedobrze jest po nich. Wolę takie ciacho na kruchym spodzie, z masą owoców i lekką bezą, albo czekoladowe
![]() Adrijah, zazdroszcze takich warsztatów, trzymaj się dzielnie ibądź po prostu rozsądna, a TŻ niech wciąga resztę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dawaj fotę ! ![]() ![]() No zabiję ![]() Wcale na mnie to nie działa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Idź idź na te warsztaty koniecznie ![]() ![]() A bez winka wytrzymaj tylko 2-3 tyg, potem sobie golnij ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
Adrijah pozazdrościć takich warsztatów, też bym chętnie poszła na coś takiego
![]() Napewno wszystkie jesteście szczupłe, wyście mnie nie widziały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
A co ja takiego zrobiłam
![]() ![]() Czym se zasłużyłam ![]() ![]() no już wylizałam, mam teraz czysty i Panie sprzątaczki będą miały mniej pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
moja waga jest trzycyfrowa, więc siedź już cicho z tym, jaka to gruba jesteś. Tym bardziej, że siedzisz w De, więc pewnie jesteś otoczona wielorybami i powinnaś się tam czuć jak miss. Pora spojrzeć mniej krytycznie na siebie ![]() Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2013-07-18 o 12:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
Suuuper !!!
![]() Dawaj znać jak gdzieś dojedziesz i wyślij nam pocztówkę ![]() ![]() ![]() A do mnie dziś doszła czapka dla TŻta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4632 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zakorzenienie
|
Adrijah 60, tylko że ja jestem taki mały karzełek, mam 161wzrostu
![]() Akurat nie otaczają mnie wieloryby tylko dość szczupłe osoby, bo tutaj gdzie mieszkam to większość turasów jest, a one są dość szczupłe, a ci co są grubi to z domu nie wychodzą to ja tam ich mało widzę, jedynie na basenie albo na zakupach jak przychodzi weekend, bo w niedziele sklepy zamknięte, to robią w piątek wieczorem i w sobote rano zakupy. Ile oni kupują, 1-2 pelne wózki jedzenia i to tylko ma starczyć na weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że będzie mu dobra na jego małą główkę
![]() ![]() A ja za pół godzinki malinki z serkiem z kozimi bobkami czyli wiejskim ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Mój pociąg-sauna rusza. Znów wysiąde spocona i swiecąca na gębie jak chłop po robocie.
Pedze do lidla bo jest filet z indyka i papryka w dobrej cenie. Babcia przywiozła mi dziś buraki, kalafiora,fasolke i porzeczki działkowe. W tym tygodniu zajmuje się Dziedzicem bo przedszkole zamknięte i psuje mi dziecko. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4638 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Raczkowanie
|
Halo
![]() Wszyscy se zgrzeszyli wczoraj to co ja gorsza bede ![]() ![]() Dopiero wstalam , odespalam wsYstko więc zaraz zjem grzecznie sniadanko a pózniej chyba se zrobię makaron z wedzonym lososiem, brokulem i serkiem philadelfia light ![]() Juz mam trochę dosyć tych angielskich upałów - wiem ze jak sie skończą to pózniej pewnie bedzie walilo deszczem 5 miesięcy ale taka godzinka deszczu by dobrze zrobiła ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4640 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
A jak tam na wyspach szał oczekiwania na królewskiego potomka?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Kocham makaron z brokulem i lososiem, cała rodzina się ostatnio zajadala a Dziedzic najbardziej ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4641 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak, tak - tak się tłumaczmy ![]() Ja tam na upały NIGDY nie narzekam ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Serio nie wychodzą z domu? Ja byłam w De kilka razy i wszędzie nawet ja czułam się niemal szczupła ![]() ![]() Rozumiem, że możesz się czuć źle ze swoim ciałem i grubo, ale to siedzi w Twojej głowie, więc nie wmawiaj proszę innym, że wszyscy są od Ciebie szczuplejsi, bo Ty jesteś nie wiadomo jak gruba ![]() Tylko żebyś nie pomyślała, że ja Ci bronię się odchudzać, czy coś. Nie nie, bo jeśli to ma sprawić, że poczujesz się lepiej, to ja popieram. Po prostu nie lubię jak ktoś, kto jest niemal 2x lżejszy ode mnie próbuje zrobić z siebie grubasa, którym nie jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- adrijah ja znowi podziwiam takie osoby jak ty, że potrafią się wziąść za siebie, cieszą się z życia a nie użalają się nad sobą. Hmm to jest tak, że ja się nie umiem do swojej wagi przyzwyczaić, w ciąży dużlo przytyłam bo aż 32kg ![]() ![]() ![]() A jeśli można wiedzieć, to ile już ci się udalo schudnąć i w jakim czasie? Co do niemców to myślę, że to zależy od miasta, wcześniej Tż sam mieszkał w innym mieście, jak tam pojechaliśmy razem na basen to było dość sporo kobitek co ważyły ponad 150, a tutaj mało kiedy takie widze, tutaj wogóle jak już pisałam widzę samych turasów, nie podoba mi się to zadup... ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2013-07-18 o 13:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczerze ? Mi to zwisa i powiewa ![]() Oby było zdrowe bo Kate to taki wychudzony patyk ze az strach ! Ale jak znam życie jak juz sie urodzi to bedzie szał , beda kubki i długopisy ze zdjęciem, majtki , talerze i pościel ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dzisiaj na TVN24 od rana trąbią o tym, że jakiś pociąg nad morze się rozjechał, bo trakcję rozwalił i musieli spalinową lokomotywę przysłać po niego. Pasażerów na jakimś odludziu ponad 2h w tym pociągu trzymali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
Mi się dzisiaj nic nie chce, dostałam @ i przez to z domu wychodzić nie mogę. Jakoś po II ciąży, mam taką @ że cokolwiek bym nie używała to na dłużej nic pół godziny mi nie wystarcza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
OMG, zrobiłam pyszne muffiny. Może nie wyglądają najlepiej, ale w smaku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Adrijah sorki nie zauważyłam, że ty też dopiero teraz zaczynasz przygodę z SB ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale mniejsza o to. Domyślam się, że jeśli się zawsze ważyło ileś konkretnie i nagle się przytyło w ciągu 9 miesięcy xx kg, to można przeżyć szok i czuć się grubo. Ale dobrze, że chcesz walczyć o swoje lepsze samopoczucie ![]() ![]() ![]() Jestem dopiero dziesiąty dzień na diecie ![]() Bardzo liczę na to, że efekt będzie na tyle zadowalający, że pozwoli mi na jednego owocka dziennie, bo mnie szlag trafia, jak w środku lata np. maliny mi koło nosa przechodzą ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
![]() Zapiekłam brokuły z wędliną z indyka i mozzarellą w jajku z przyprawami ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
Adrijah hahaha ja też byłam na dukanie i brakuje mi teraz tych otrębów, chociaż z nich mogłam sobie jakieś muffinki lub chlebek upiec, a teraz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.