Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Piąta część wątku będzie nosiła nazwę:
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz.v 2 3,57%
Tej jesieni wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz.V 3 5,36%
Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. V 24 42,86%
Fiku miku , Fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 22 39,29%
Spać nie dają nam już brzuszki bo się wiercą w nich maluszki. Mamusie XI-XII 2013. cz.V 5 8,93%
Tu nam przybyło,tam się odłożyło najwięcej chłopców się pojawiło. Mamy XI-XII 2013. cz.V 0 0%
Głosujący: 56. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-18, 12:31   #3631
niunia32
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

lineczka a nie możesz sobie zrobić suwaczka i dodać do ulubionych jego adres

u mnie lekarz wpisuje skończone tyg w karcie ciąży

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 12:45   #3632
domii29
Zakorzenienie

Dot.: Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez Margot156 Pokaż wiadomość
Daj później znać jak wyszło wykonanie planu
Połowa mojego planu już za mną, zakupy zrobiłam, na poczcie też byłam, obiad się właśnie robi, pranie powieszone, aktualnie "odgruzowuje" swój pokój... tylko wciąż ja sama ogarnięta nie jestem, ciągle odkładam to na później

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
na jakiej podstawie?

zrób sobie suwaczek
Właśnie nie rozumiem jak mogła mi tak powiedzieć, przecież od początku ciąży uwijam się jak pszczółka ze wszystkim no dobra muszę przyznać że jednak bardziej pasuje do mnie określenie "mucha w smole"

Jednak wizaż to zło !
Powróciłam ! nie mogłam się oprzeć i włączyłam komputer od nowa
Mama szyje u mnie w pokoju ale o dziwo nic już nie mówi, nawet nie ma pretensji że włączyłam komputer
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 12:47   #3633
ryba91
Zakorzenienie

Witam Was i Wasze maluchy w brzuchach

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość

Tak po za tym to byłam dzisiaj na wizycie. Wszystko w porządku, hemoglobinka piękna, waga rośnie książkowo. Ogólnie pan doktor po raz kolejny pochwalił mnie za dobre prowadzenie się w ciąży
Super że wszystko ok !!
Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziewczyny pora abym się pochwaliła Agatką, raczej Jej apartamentem...hihihi...
więc uwaga jestem w 26 tygodniu ciąży a brzuszek mam taki jaki mam...ech....
Śliczny

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
1. nie mam ani jednego z kapturkiem dla córki - mam 2 zwykłe duuuże ręczniki
dla drugiego tak samo (no chyba, że dostanę takowy ręcznik)

2. mam 2 zwykłe butelki... nie kupowałam/ nie kupie takiej antykolkowej
zgadzam sie z 1 , co do drugiego prawdopodobnie kupie ten zestaw z Aentu za 48 zł i tam chyba jest antykolkowa
Cytat:
ooo była mowa o wrzucaniu zakupów...
Załącznik 5330402

byliśmy ostatnio w ciucholandzie i kupiłam 3 rzeczy...
pajac za 2 zł, body na wagę, półśpiochy miały być za 3 zł, ale babka nie widziała cenówki i zważyła... 3 zł w sumie zapłaciłam za te 3 rzeczy
do tego mam jeszcze 3 pak bodziaków (które pokazywałam)
no i rzeczy po córce...

jak zaczniemy i skończymy remont, to poprzynoszę z piwnicy, do prania i segregacji...
do tego czasu płeć powinnam poznać :P

takie zdjęcie wczoraj wysłałam mężowi
Załącznik 5330403
Śliczne zakupki i ładny brzusio
Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
ich jest decydowanie za dużo

mam chęć coś kupić, ale niestety muszę poczekać na Matki Boskiej Pieniężnej
teżczekam, ale kaj tam dziesiaty...
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
A pamiętników z wakacji nie oglądasz ?

Dziewczyny w ogóle wczoraj w szkole rodzenia położna opowiadała o robieniu lewatywy przed porodem, mówiła że np lewatywe robią jak pacjentka zgłasza się do szpitala a rodzi dopiero za 12 godzin więc w tym czasie jakieś jedzenie jeszcze może się przetrawić i że dużo dziewczyn na porodówce czuje się skrępowane i nie mogą skupić się na porodzie bo czują że wychodzi nie stąd co powinno Powiem Wam że mnie to aż zmroziło, myślałam że to jakieś takie pojedyncze przypadki się zdarzają
ja sie boje lewatywy. ale raczej chyba to nie boje a wydaje mi sie to takie krępujące.. podobno mozna sobie samej zrobi w domu
Cytat:
nie oglądam, bo nie lubię ich bo te dziewczyny wszystkie większość znaczy takie zgrabne a ja taki słoń i mam jeszcze większe kompleksy

mi jak się chyba będzie powoli zaczynał poród w domu to sama sobie lewatywę strzelę :p
obejrzyj odcinek z mięsnym jeżem
Cytat:
Przykro mi z powodu brata
Mój brat ma 24 lata i miał ciężką wadę serca od urodzenia ale od razu skierowali moich rodziców do Warszawy, podłączyli go do jakichś aparatów i wyszedł z tego... Więc nie wiem od czego to zależy że u jednych maluchów leczono a u drugich nie

Codziennie jestem w stanie oddać życie za szklankę coli, tyle że nikt nie chce mi jej kupić bo mówią że mi "Jasiek zardzewieje"

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Znam pary które do tej pory mają po 5-6 dzieci i to rok po roku
No ale niestety to nie przez to że zapragnęli taką gromadkę dzieci mieć tylko wskakują sobie do łóżka i bezmyślnie dorabiają sobie kolejnego potomka
Ja też urodziłam sie z chorym serduchem ale mnie uratowali, nasturcja- , z tego wynika że mój Kacper jest całyzardzewiały bo ja tak dziennie to z pół litra piję, ale przynajmniej nie mam zgagi, głowa nie boli .. ;D a jak pije cokolwiek innego to zaraz mam zgage, a jAK Cole to nie :d

co do ostatniego...... żal. znam rodzine która robi dzieci dla kasy- dostają kupe z miasta..
Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Domi to było 30 lat temu, w stanie wojennym. Generalnie wszyscy w rodzinie mi mówili, że w szpitalach nie było nic. Łącznie z lekarzami.

Co do sprzątania: zrobiłam sobie plan, co kiedy i jak. Godzina po godzinie. Ale Bejbziol powiedział "nie" - brzuch mam twardy, młody się przewraca jakoś, boli, no i sobie leżę. Zrobię sobie letnią kąpiel, położna mówiła, że to czasem pomaga uspokoić sprawy

Zjadłabym kurcze smażonego karpia Co ja mam z tymi smakami, eh...

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Fajne ale mi się nie chce bawić w takie coś Tak w ogóle czego to ludzie nie wymyślą...

De zawstydziła wizażanki i zadowolona Ja mam aktualnie właściwie tylko czas wolny i przez to strasznie się rozleniwiłam. Mam posprzątane i ugotowane ale marnuję czas. Jak jeszcze pracowałam to miałam wszystko na tiptop zrobione, poprasowane zaraz po zdjęciu z suszarki, a teraz już 3 dzień leży pranie złożone i czeka na mój przypływ chęci :P No ale się lenię w tej ciąży i się do tego przyznaję :P Już za kilka miesięcy moje życie odwróci się do góry nogami to kiedyś będę sobie mogła wspomnieć jak to nic nie robiłam w czasie ciąży

Zapomniałam Wam powiedzieć, ale miałam dzisiaj straszny sen, taki realistyczny...cała byłam zlana potem i spanikowana. Śniło mi się, że w połowie 7 miesiąca urodziłam dziecko w swoim łóżku w domu rodzinnym a moja mama odebrała poród. To była dziewczynka i ja mówiłam, że to nie moje dziecko bo ja mam przecież urodzić chłopca! Poród był raz dwa, dzieciak zaraz wyskoczył. A ja nie miałam nic uprane, nie miałam pokupowane. Nakarmiłam ją i się zorientowałam, ze przecież 7 miesiąc to jest maleńkie dziecko i muszę z nim jechać do szpitala bo się może coś stać. I nie mogłam do tego szpitala dorzeć, było zimno, a ja owinęłam małą tylko pieluszką tetrową i miała ją pod kurtką i myślałam, że mi się wyziębi, i tak jej główka latała, ciągle ją podtrzymywałam i się bałam, ze zaraz jej się stanie krzywda...w ogóle jakiś armagedon ;( nie chcę takich snów...
Współczuje snów..

ej przystopujcie troche w sobote wątku nie założe jak coś!!

za wizyty

De - miałam Ci wczoraj wkleić na forum jakiegoś av nt matki - było napisane coś typu : Matka- pracuje za 20stu itd.. ale nie wiem gdzie to widziałam, w każdym bądź razie to było o Tobie! robisz za 20 a nawet 200! ja bym nie ogarnęła tego tak jak Ty, podziwiam !!

nie wiem co miałam pisać..
Stary 2013-07-18, 12:53   #3634
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
lineczka a nie możesz sobie zrobić suwaczka i dodać do ulubionych jego adres

u mnie lekarz wpisuje skończone tyg w karcie ciąży
mogę, owszem

to może i u mnie wpisuje skończone tygodnie muszę się dowiedzieć

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
ja sie boje lewatywy. ale raczej chyba to nie boje a wydaje mi sie to takie krępujące.. podobno mozna sobie samej zrobi w domu

obejrzyj odcinek z mięsnym jeżem
dlatego napisałam że wszystkie i dodałam że większość bo mi się ten mięsny jeż przypomniał

bym Ci powiedziała co jest dobrą lewatywą, ale nie powiem bo siem wstydzem
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 12:57   #3635
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
no tak bo teraz mam 24t2d ALE wg karty ciąży 24 (czyli wg położnej i ginki to 24t2d to dalej 24 tydzień a nie rozpoczęty 25) a wg OM leci mi 26t2d czyli 27 tydzień

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

nie mogę :P opisałam swój problem wyżej
Ja mam tak że termin według OM mam na 20 października czyli teraz powinnam mieć 26t4d, według 1 usg mam na 1 listopada czyli mam aktualnie 24t6d, a według ostatniego usg mam termin na 28 października czyli powinnam mieć teraz 25t3d ale i tak liczę według 1 usg

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
mogę, owszem

to może i u mnie wpisuje skończone tygodnie muszę się dowiedzieć

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

dlatego napisałam że wszystkie i dodałam że większość bo mi się ten mięsny jeż przypomniał

bym Ci powiedziała co jest dobrą lewatywą, ale nie powiem bo siem wstydzem
no weź powiedz ! Bo chyba wiem co masz na myśli ale chciałabym to przeczytać

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:

Ja też urodziłam sie z chorym serduchem ale mnie uratowali, nasturcja- , z tego wynika że mój Kacper jest całyzardzewiały bo ja tak dziennie to z pół litra piję, ale przynajmniej nie mam zgagi, głowa nie boli .. ;D a jak pije cokolwiek innego to zaraz mam zgage, a jAK Cole to nie :d

co do ostatniego...... żal. znam rodzine która robi dzieci dla kasy- dostają kupe z miasta..
Rybko no to wychodzi na to że mamy zardzewiałe dzieci
Cierpię tak samo jak Ty, napije się czegokolwiek i zaraz zgagę mam

Co do lewatywy, dla mnie też to jakieś takie krępujące i chyba zrobię sobie ją sama jak coś
Stary 2013-07-18, 12:59   #3636
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
no weź powiedz ! Bo chyba wiem co masz na myśli ale chciałabym to przeczytać
a co Ci po myśli chodzi?
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-18, 13:00   #3637
ryba91
Zakorzenienie

ooo wiecie co .........

Zaspałam dzisiaj do pracy to chyba już zmęczenie..
i poleciałam na bane, skasowałam ładnie bilet i weszli kontrolerzy - ( jeden to miał może z 25 l. i wyglądał jak mój chodzący ideał( nie licząc meża hahaa ) i podchodzi ten młody i do mnie : bilet poprosze, ja mu daje a on do mnie : ale co to jest? przecież Pani ma bilet na 15 minut tylko a jedzie już Pani 22..... a ja mu na to że to niemożliwe bo jezdzę ponad rok tędy i zawsze w 13 minut do pracy dojeżdżam więc widocznie tramwaj wolniej jedzie i to nie moja wina.. no i taka gadka, a on w końcu pyta sie mnie gdzie ja pracuje ze w 15 minut zdąże, a teraz nagle 30 minut i ja dalej w tramwaju. No to mówie że na granicy Bytom/chorzów. a on do mnie że tam to sie jedzie 40 minut a nie 13 i jak ja to niby jeździłam ... i tak po 20 minutach, jak już dojeżdżałam zczaiłam sie, że przecież jak sie przeprowadziłam to musze inny bilet kupować niż ten co zawsze i że faktycznie jadę dłużej niż zwykle .......... i dostałam mandat 160 zł ;/ ;(

Mam pytanie do Was. Z racji tego nowego mieszkania i tego ze terazz kasa średnio chciałam odnowić kuchnię a dokładnie szafki bo są każda z innej parafii i chciałam kupić okleinę taką jasną, ładną jakąś, ale jeszcze ne wybrałam, bo nie miałam czasu.. no nie ważne.. ale mam jeszcze w pokoju-salonie-telewizorni takie stare babcine meble. . sądzicie że jakbym tez je ładnie okleiną zrobiła to ładnie byłoby to czy i tak bedzie widać ze są babcine??? bo kiedyś kupie nowe, może nawet pod koniec roku, ale do tego czasu chce ładnie mieszkac może podsuniecie jakiś pomysł ?
Stary 2013-07-18, 13:00   #3638
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
a co Ci po myśli chodzi?
Nie powiem ! Ty pierwsza !
Stary 2013-07-18, 13:02   #3639
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
a co Ci po myśli chodzi?
to powiedz tak cicho, na biało
Stary 2013-07-18, 13:03   #3640
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
ooo wiecie co .........

i poleciałam na bane, skasowałam ładnie bilet i weszli kontrolerzy - ( jeden to miał może z 25 l. i wyglądał jak mój chodzący ideał( nie licząc meża hahaa ) i podchodzi ten młody i do mnie : bilet poprosze, ja mu daje a on do mnie : ale co to jest? przecież Pani ma bilet na 15 minut tylko a jedzie już Pani 22..... a ja mu na to że to niemożliwe bo jezdzę ponad rok tędy i zawsze w 13 minut do pracy dojeżdżam więc widocznie tramwaj wolniej jedzie i to nie moja wina.. no i taka gadka, a on w końcu pyta sie mnie gdzie ja pracuje ze w 15 minut zdąże, a teraz nagle 30 minut i ja dalej w tramwaju. No to mówie że na granicy Bytom/chorzów. a on do mnie że tam to sie jedzie 40 minut a nie 13 i jak ja to niby jeździłam ... i tak po 20 minutach, jak już dojeżdżałam zczaiłam sie, że przecież jak sie przeprowadziłam to musze inny bilet kupować niż ten co zawsze i że faktycznie jadę dłużej niż zwykle .......... i dostałam mandat 160 zł ;/ ;(

Co za człowiek wymyślił mandaty łącze się z Tobą w bólu bo też coś czuję że mandacik mi przyjdzie pocztą
Stary 2013-07-18, 13:07   #3641
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
ooo wiecie co .........

Mam pytanie do Was. Z racji tego nowego mieszkania i tego ze terazz kasa średnio chciałam odnowić kuchnię a dokładnie szafki bo są każda z innej parafii i chciałam kupić okleinę taką jasną, ładną jakąś, ale jeszcze ne wybrałam, bo nie miałam czasu.. no nie ważne.. ale mam jeszcze w pokoju-salonie-telewizorni takie stare babcine meble. . sądzicie że jakbym tez je ładnie okleiną zrobiła to ładnie byłoby to czy i tak bedzie widać ze są babcine??? bo kiedyś kupie nowe, może nawet pod koniec roku, ale do tego czasu chce ładnie mieszkac może podsuniecie jakiś pomysł ?
skleroza nie boli co mogli sobie darować ten mandat

a bardzo babcine te meble są? bo może wystarczyłoby je pomalować np na biało albo jasny brąz gdyby była taka możliwość
Cytat:
Nie powiem ! Ty pierwsza !
małpa
Cytat:
to powiedz tak cicho, na biało
seks analny jeżeli oczywiście preferujesz itd

Nela 5/11/13

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 13:09   #3642
domii29
Zakorzenienie

Cytat:

a bardzo babcine te meble są? bo może wystarczyłoby je pomalować np na biało albo jasny brąz gdyby była taka możliwość

małpa

Nie podkreśle tego co bym chciała zacytować bo miało być po cichu...
Wiedziałam że o tym pomyślałaś !!! Bo ja pomyślałam o tym samym

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-07-18 o 13:10
Stary 2013-07-18, 13:11   #3643
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Nie podkreśle tego co bym chciała zacytować bo miało być po cichu...
Wiedziałam że o tym pomyślałaś !!! Bo ja pomyślałam o tym samym
głodnemu chleb na myśli

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-18, 13:12   #3644
domii29
Zakorzenienie

W ogóle dziewczyny mam dylemat
Zadzwonił TŻ że mam sobie poszukać jakiegoś pierścionka zaręczynowego w internecie i mu wysłać to on mi taki sprawi i wybrałam kilka, teraz mam problem żeby wybrać ten jeden jedyny bo mi się wszystkie tak samo podobają...
Weźcie coś doradźcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7f9c0186060a9da1b856f48c72499ceb.jpg (45,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 85409775_1_644x461_super-kombinezon-zimowy-ca-r68-gdansk.jpg (13,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2344967218.jpg (23,0 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg br9b.jpg (29,0 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg i-sezam-klasyczny-pierscionek-zareczynowy-15097.jpg (36,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zloty_pierscionek_zareczynowy_z_cyrkoniami.jpg (12,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zloty-pierscionek-zareczynowy-z-cyrkonia-art-deco-wzor-model-p4387.jpg (19,5 KB, 10 załadowań)
Stary 2013-07-18, 13:13   #3645
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:

małpa

hahaha też o tym myślałam

a no troche bardzo ...tez myslałąm o malowaniu aleee.... one są lakierowane, wiec musiałabym lakier ścierać a potem malować... no wiecie kupa roboty..

hmm .... https://www.google.pl/search?q=babci...ml%3B450%3B600 to są w jednym pokoju takie a w tym najwazniejszym pokoju dla mnie
https://www.google.pl/search?q=babci...64%3B625%3B417
z tym że w tym drugim zdj. nie chodzi mi o to ile i jakie szafki a racej o kolor i że są takie lakierowane - innych zdj. nie znalazłam na googlu .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-18, 13:15   #3646
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
głodnemu chleb na myśli
głodny głodnemu wypomni
Stary 2013-07-18, 13:15   #3647
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle dziewczyny mam dylemat
Zadzwonił TŻ że mam sobie poszukać jakiegoś pierścionka zaręczynowego w internecie i mu wysłać to on mi taki sprawi i wybrałam kilka, teraz mam problem żeby wybrać ten jeden jedyny bo mi się wszystkie tak samo podobają...
Weźcie coś doradźcie
ale to Tobie się ma podobać pierścionek a nie nam

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-18, 13:16   #3648
ryba91
Zakorzenienie

co do pierścionka - ja mam z wystającym "oczkiem" i na początku ni chu chu nie mogłam sie przyzwyczaić, bo ciągle zaczeialam - dzisiaj lajcik, znajoma ma z płaskim, kwiat bdajże i mówi że jest super itd ale gorzej wyczyścić..
Stary 2013-07-18, 13:17   #3649
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
ale to Tobie się ma podobać pierścionek a nie nam
Ale mi się wszystkie tak samo podobają a muszę wybrać tylko jeden
Stary 2013-07-18, 13:17   #3650
anulka2205
Wtajemniczenie

Domi dla mnie nr 4.

Ryba na taki lakier to i ta okleina nie wiem czy się sprawdzi, ewentualnie sprawdź na małym kawąłku jak do kuchni kupisz może

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 13:17   #3651
ryba91
Zakorzenienie

tak w ogóle co z MAGALSKA?
Stary 2013-07-18, 13:18   #3652
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
co do pierścionka - ja mam z wystającym "oczkiem" i na początku ni chu chu nie mogłam sie przyzwyczaić, bo ciągle zaczeialam - dzisiaj lajcik, znajoma ma z płaskim, kwiat bdajże i mówi że jest super itd ale gorzej wyczyścić..
Ja dostałam przez te ponad 4 lata od TŻta mnóstwo srebrnych pierścionków i jedne są wystające drugie płaskie, jakoś mi nie przeszkadza ani wystający ani płaski . Tylko trudno się zdecydować na ten jeden jedyny
Stary 2013-07-18, 13:20   #3653
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha też o tym myślałam

a no troche bardzo ...tez myslałąm o malowaniu aleee.... one są lakierowane, wiec musiałabym lakier ścierać a potem malować... no wiecie kupa roboty..

hmm .... https://www.google.pl/search?q=babci...ml%3B450%3B600 to są w jednym pokoju takie a w tym najwazniejszym pokoju dla mnie
https://www.google.pl/search?q=babci...64%3B625%3B417
z tym że w tym drugim zdj. nie chodzi mi o to ile i jakie szafki a racej o kolor i że są takie lakierowane - innych zdj. nie znalazłam na googlu .
następna :P

u no to farba raczej też odpada.. może spróbuj na kawałku okleinę przykleić bo nie wiem jak klej zareaguje na lakier
Cytat:
głodny głodnemu wypomni
ooooj ja ostatnio ciągle strasznie głodna chodzę
Cytat:
Ale mi się wszystkie tak samo podobają a muszę wybrać tylko jeden
ehh baby... ostatni mi się podoba
Cytat:
też się zastanawiałam ostatnio

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-07-18 o 13:22
Stary 2013-07-18, 13:23   #3654
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałam chyba nawet dzisiaj że nas podgląda, pewnie nie ma czasu żeby coś napisać

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
ooooj ja ostatnio ciągle strasznie głodna chodzę
No to na co czekasz... zmolestuj męża i do roboty
Też ostatnio o głodzie chodzę

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-07-18 o 13:24
Stary 2013-07-18, 13:25   #3655
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV

Dziewczyny potrzebuje pomocy ... Jutro jestem w pracy ostatni dzien I chvialabym moich wspolpracownikow czyms poczestowac , czyms symbolicznym ale jednoczesnie chcialabym zeby kojarzylo sie choc troszke z dzieckiem?

Ja oczywiscie obudzilam sie dzis , w innym wypadku moze udalo by mi sie zorganizowac jakies fajne muffiny czy np lizaki smoczki a tak ? Dooopa.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 13:26   #3656
ryba91
Zakorzenienie

ale że będzie się odklejac? czy inny powód? jakbym miala kase to dawno już wyrzuciłabym te meble.........

domii- 4 albo ostatni
Stary 2013-07-18, 13:28   #3657
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
No to na co czekasz... zmolestuj męża i do roboty
Też ostatnio o głodzie chodzę
mąż w pracy, a do wieczora jeszcze kuuupa czasu niestety poza tym u nas w dzień to jest mały problem bo nie jesteśmy oddzieleni jeszcze od moich rodziców więc... rozumiesz :P
dzisiaj Ty za to TŻ zmolestuj :P

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
ale że będzie się odklejac? czy inny powód? jakbym miala kase to dawno już wyrzuciłabym te meble.........

domii- 4 albo ostatni
myślę że odklejać się nie będzie Rybko, nie od razu Rzym zbudowano, spokojnie będziecie mieć kasę to kupicie

Nela 5/11/13
Stary 2013-07-18, 13:29   #3658
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cyc ogromny, krągły brzuszek-a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV

Cytat:
Nie wspominaj nawet o schodach, po kilka razy dziennie wchodzę na 4 piętro i w kółko powtarzam rodzicom że to był błąd że kupili mieszkanie tak wysoko

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Wypraszam sobie, właśnie poukładałam Jaśkowe rzeczy bo mi się przewróciły i złożyłam łóżko to już coś
A rano ugotowałam kompot i nastawiłam pranie, o właśnie pranie mi się uprało już dobre 2 godziny temu...
A ja mam pietrowe mieszkanie I lazienke u gory teraz juz sie nawet przyzwyczailam I tlumacze sobie ze przez te lazenie po schodach porod bede miala lzejszy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 13:30   #3659
coralady
Wtajemniczenie

Witam Szanowne Mamusie

Podczytuje Was,ale czasu na odpisanie brak...

No właśnie zapomniałam juz co miałam komu odpisać Ciąża ustecznia!

Był temat dbania o siebie i powiem jak to u mnie jest...w ciąży nr1 i nr2 staram się o siebie dbać,chodze do pracy więc jest ku temu okazja,z restza lepiej się chyba wtedy czuje.Miałam jednak okres jak Lila była mała i nie mialam sie czasu iść umyć,bo była taka absorbująca,do tego nie zrzuciłam kilka dodtakowych kilogramów i czułam się okropnie,jak kopciuch

Wiem,że czasem przy małym dziecku jest mnóstwo roboty i nie ma czasu na takie "atrakcje"jak malowanie paznokci itd.

Jednak piekna i zadbana przyszła mama jak i młoda mama na pewno będa się lepiej ze sobą czuły jak się czasem trochę "porozpieszczają"

Domi cięzko wybrac sobie pierścionek zaręczynowy,mnie tz sam kupił i nie musiałam wybierać Cięzko bym miała na coś się zdecydować.

Co do lewatywy to miałam 2 razy_przed laparoskopią i pzred porodem.Pierwsza mnie stresowała,a drugiej w zasadzie nie apmietam,tak byłam zaoferowana zbliżającą się cesraka i spotkaniem z moją córeczką,że wyparłam z pamięci.Z restzą to trwa naprawdę chwileczkę.
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-18, 13:30   #3660
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
mąż w pracy, a do wieczora jeszcze kuuupa czasu niestety poza tym u nas w dzień to jest mały problem bo nie jesteśmy oddzieleni jeszcze od moich rodziców więc... rozumiesz :P
dzisiaj Ty za to TŻ zmolestuj :P
Żeby to było takie proste...
Dzieci Damiana sióstr zjechały się do babci na wakacje i wszędzie ich pełno, a najwięcej czasu spędzają u nas w pokoju i nawet siłą nie dadzą się wypędzić
No chyba że... zostanę u niego na noc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości